"fakta"

Haha, jag läste igenom mitt inlägg "flyttpacka" nyss.. och hela inlägget är ju så fel-skrivet så det inte är sant! Haha! Fakta: Jag blev INTE arg för att jag och micke pratade husgrejer.. Jag blev arg för att samtalet bröts just då. I mitt inlägg verkar det som att jag blev sur på Micke för att vi ska flytta. Men så var det icke. Jag är så glad på honom så!

Anyways.. jag känner mig helt matt nu. Jag ska nog förflytta mig till sängen för att checka lite tv (uttals: tii-wii). Micke är framme i norskaste skithålan om en timme typ, så hans samtal ser jag fram emot! Imorgon är jag som sagt ledig, men känner jag mig själv rätt vaknar jag nog tidigt. Så, vi hörs imorgonbitti.

"köket"

Efter mitt senaste inlägg sprang jag inte ner och köpta gotta. Nej, nej. Jag sprang från soffan till köket och packade ner halva köket! Typ. Nu är det glas och tallrikar samt bestick som ska packas ner bara. Eller ja, sen är det resten av lyan också. Jag vill inte använda dom stora kartongerna till alla tallrikar och glas.. för då blir den så jävulens tung! Jag ska nog kila in på jöbbet imorgon och kolla om vi får några varor. För då kan jag sno med mig några mindre kartonger hem. Bra plan.

Jag känner mig verkligen duktig som äntligen har startat operation flyttpacka! Äntligen är jag igång. Jag firar med några dundergoda mackor! Knäckebröd med ost och gurka.


"flyttpacka"

Andas in... 123456789.. andas ut. Nu har jag lyckats lugna mig från mitt tidigare vredesutbrott!

Anledningen till att jag blev så j.ä.v.l.a arg var för att Micke och jag pratade viktiga saker! Tydligen så är det flytt på g - väldigt, väldigt snart. Detta betyder att jag borde flyttpacka nu ikväll! B.o.r.d.e. Men ni vet vad jag tycker om måsten? Inte så mycket som blir gjort då va? Nää. Jag börjar nog med att köpa massa gotta så kanske det ger mig mer energi till att packa! I hope so.

Äh, kyss dig i arslet Kajjo! Jag vet att jag tog hem den! Det är micke som har städat undan den! Thats my story, and i'm stickin' to it!

"hittar inte laddaren"

Jag blir fan helt jävla tokig just nu!! HELT JÄVLA GALEN!! Jag hittar inte laddaren till mobilen! Jag har stått i lägenheten och skrikit kan jag lova er! Blir så jävla arg!! Vart i hela helvetes skit är den!?! Jag rotade fram en sladd så att jag kan ladda mobilen via datorn. Gud, jag kokar av ilska. GAAH! Jag och Micke pratade viktiga hus-saker, och så bryts det! Och jag hittar inte laddaren. Galet. Och medan den laddar kan jag tydligen inte använda den? Grr!!!

Haha, tycker ni att jag överreagerar? I'm mad.

"eller"

Det här med att göra ingenting... det är jävligt jobbigt. Jag känner mig typ stressad av att bara sitta och glo på dåliga repriser på tv. Samtidigt så vill jag inte hälsa på någon eller ha sällskap av någon (förutom Micke) heller. Hmm.. orkar inte göra något, men orkar inte göra ingenting. Vilka problem man har va?

Kanske skulle jag dra ner på hemmakväll och köpa mig lite fett och ladda hem en bra rulle? Söndagsmys. Eller så kör jag träningsvideon. Eller så städar jag. Eller så börjar jag packa ner saker i flyttlådor. Eller så går jag och solar... eller wait a minute - sola har jag ju redan gjort! Ett flertal gånger faktiskt. Jag har lätt för att bli brun, det har jag alltid haft (thank god!). Looki look:


Jäkligt svårt att fånga en nyans på bild. Ingen av dessa två bilder ger nog min hud rättvisa.. Men brun har jag blivit, det lovar jag. Love it!

"göra ingenting"

Cry me a river.. Micke är sedan en timme tillbaks på väg till norge. Buuhuu, liksom! Samma gnäll varje söndag. Men hellre det än "Hej bloggen! Fan va skönt det är att Micke äntligen har åkt.". Eller vad säger ni?

Igår blev det faktiskt ingen bowling eller biljard. Jag och Micke bestämde oss för att chilla och mysa för hela slanten. Skönt faktiskt! Och förresten, vi tog en tripp till söderhamn igårkväll också! För att hämta en sak i stugsund. Roligt med lite roadtrip ibland.

Imorgon är jag ledig (jävlar vad ledig jag är hela tiden.. inte bra!) och då ska jag på möte och sen träffa Sofia för en lunch och lite annat. Mucho trevlich!

Nu ska jag fortsätta göra ingenting i soffan. Bye!

"sjukt gott"

Im alive! God kväll, stalkers! Igår blev det inte mycket till bloggande. Jag jobbade öppning till 17, sen hem och sola sig lite innan vi drog iväg till Sofia och Mackan i hille! Det var meningen att vi skulle komma på en kaffe en sväng, men vi kom inte hem för ens efter ett! Ruskigt trevligt!

Idag har jag strosat runt på stan med familjen som kom på besök. Micke bar kylskåp, så han mötte upp oss utan för church street. Yes you heard me - church street! Det var första gången Östanboarna åt där, och dom blev minst sagt nöjda. Sjukt gott! Glada föräldrar:


Nu sitter jag och micke i soffan och chillar lite efter våran heta dusch. Jag var så frusen efter middagen och hus-titten så jag var tvungen att värma mig i duchen. Med sällskap av Micke. Såklart. Om någon timme ska vi möta upp Sofia och Mackan, samt Li och Jon, för lite biljard eller bowling! Kul!

Ha en trevlig lördag, ya'll!

"väska"

Just det ja! Igår köpte jag ju en väska! Here it is:

Den är från Lindex. Snygg va?

Nu är det dags att bränna skinnet lite! Solong suckers!

"vänta med jeans"

Det blev inga jeans idag. Den första storleken satt bra, men skulle definitivt gå ut sig efter bara några gånger. Och den mindre storleken fick jag inte upp över röven! Jätta tråkigt. Men det var lite tur i oturen faktiskt. Jag får nog vänta med jeans tills nästa lön.

Efter jeansprovningen åkte vi med Tobbe och Carro ut till K-rauta. Vi åkte därifrån med 90 kvadratmeter golv. Bra köp! Jag vill flytta in i huset nu! Nu, nu, nu! Micke och jag sitter och kikar på bilderna och planerar en massa! I love it!

Nu sitter vi båda i paltkoma efter tacomiddagen vi slängde ihop! Göttans! Alldeles strax ska vi sparka ner oss själva till solarieöarna a.k.a tan tropez och steka våra vita kroppar!

"sovmorgon"

Hello! Idag var det sovmorgon för hela slanten! Jag försökte hålla mig vaken tills Micke kom hem inatt. Dock somnade jag klockan två. 50 minuter senare kröp han ner tätt intill mig. Det var nära att jag lyckades.. men nära skjuter ingen hare, har jag hört. Så imorse var vi alltså trötta lovers. Det är inte för ens nu vi har klätt på oss och är redo för att dra ner på staden. Micke ska på banken och jag ska eventuellt köpa ett par jeans. Ev-en-tu-ellt. Jag är förresten ledig idag. Bra!

Idag kör jag på lockigt hår.. som vanligt.. Well, gotta go!


Vi hörs ikväll, om inte tidigare. Bye!

"natti"

Mina armar är fortfarande helt värdelösa. Orkade knappt smörja in ansiktet efter duschen! Haha, ja jag säger då det... roligt är det mad stångdans iallatungafall!

Jag sitter och surrar med syrran på msn just nu. Vi bestämmer lite inför Nikki's dop! Kommer bli grymt! Tjejligan ♥ Nu ska jag röja undan alla kläder som ligger slängda höä och var över hela lyan. Inatt kommer Micke hem, och jag vill att han kommer hem till ett rent och snygg hem! Så well, lets get into it!

Natti natt, stalkers!

"pure pain"

Mina armar är spagetti! Jävlar vad jag är slut i mina muskel-lösa armar nu. Idag lärde vi oss (försökte lära oss) att hänga upp och ner. Jag var livrädd innan vi började och tänkte i mitt huvud "Nejnejnejnej!! Det gåår inte! Jag är inte redo för detta!! Jag vill inte!!", och såklart så gick det inte. Jag fegade ur och kom inte upp med benen. Men efter några försök fick jag till det! Det gällde bara att våga. Och nu när jag har lyckats några gånger och jag vet att det inte är så farligt, så kommer det gå kanoners nästa gång. Hoppas jag..

KLICKA HÄR FÖR ATT SE VAD VI GJORDE IDAG!


Nästa lektion hoppas jag inte att vi får lära oss något nytt. Jag måste öva på allt vi redan har lärt oss. Som tillexempel att klättre upp på stången och "cykla" sig ner. Det mina vänner, det är pure pain! Nu ska jag duscha!

"upp och ner"

Hej hej! Nu är jag hemma efter en dag med Carro! Vi kikade ju som sagt på kakel och duschar och handfat och vitvaror och annat "skoj" till våra hus! Sen avslutade vi med att ta en sväng på valbo köpis för att spana i roligare butiker, samt fika! Bra dag! Jag hittade en liten väska (har letat länge!) och två par trosor. Bilder får ni senare, för nu måste jag slänga i mig lite mat och sen parkera bilen i garaget och sen springa iväg till Pyret. Ikväll är det poledance, you know! Och jag har hört rykten om att det är dags att hänga upp och ner! Spännande!

Återkommer efter träningen.

"bad hair day"

Hej huvudvärk! Va roligt att du hittade hit idag också! Efter mötet måste jag dricka kaffe, för jag tror (okej, kajsa tror) att det kan vara avsaknaden av kaffe som är boven i dramat! Har inte druckit kaffe på några dagar och har även haft huvdvärk några dagar. What can it bero på liksom?

Eftersom mitt hår ser ut som helvete bestämde jag mig för mössa idag. Skönt att det är kallare ute så att man kan ha mössa en bad hair day som denna! Utan att se knäpp ut, alltså. Nu ska jag kila iväg till "mötet" och sen ska jag träffa carro! Hörs senare, stalkers!

"pressa citronen"

Mornin' ya'll! Idag kunde jag faktiskt sova längre än till åtta, trots att jag är ledig! Jag brukar ju ha en förmåga att vakna tidigt när jag är ledig.. vilket jag inte uppskattar. Men nu var klockan strax innan tio när jag vaknade och behövde pressa citronen. Gött mos!

Nu ska jag nog ta och koka lite ris. Eftersom jag ska på möte 12,30 och sen direkt iväg på annat, så måste jag nog äta lunch till frukost. Käkar jag frulle nu så kommer jag inte vara hungrig när det är lunchdags, och då kommer det bli fucked up helt enkelt. Men korvstroganof nu på morgonen? Hur gott lät det? To be continued..

"tjockare hår"

Nu ska jag go to bed. Dåligt med bloggande idag, i know. Men så kan det gå när inte haspen är på.. eller när man jobbar hela dagen. Förresten, idag kom Alex in med lite löshår "på lina" som hon inte ville ha. Jag har nu sytt ihop det till ett sånt där träns (eller vad det heter). Imorgon ska jag köpa clips och sen kan jag ha tjockare hår whenever i want. En rolig grej sådär. Jag har aldrig haft sånt i huvudet förr, alltså sånt som man kan plocka in och ut. Det blir säkert bra. Vem vill inte ha tjockar hår liksom?

Och angående hår; nu är det dags att fläta mitt eget och sen hit the sack! Sov göttans everbody! Imorgon är jag ledig och då hoppas jag kunna sova länge!

"en sucker för ringar"

Träningen gick inte så bra. Körde igenom halvhjärtat. Var verkligen inte peppad, tyvärr. Någon kalori brände jag ju iallatjockafall. Efter "träningen" hoppade jag in i en dusch, och sen kikade jag på Desperata Hemmafruar. Jäklar vilka bra avsnitt dom kommer med denna säsong! Tycker ni inte?

Förresten, idag fick jag hem tradera-ringen! Den var smalare än väntat och får därför sitta på pekfingret. Eller ja, den gjorde sig bäst där helt enkelt. Det är väl ingen hemlighet att jag är en sucker för ringar? It's my thaang, you know! När jag inte är @ work har jag dessa på mig:

Japp - samtidigt! Japp - alla! I love it!

Jag skulle vilja tatuera in en text på insidan på något finger. Frågan är bara vad? Många har ju mustacher.. Rihanna har "Shhh" på pekfingret. Jag vill också ha något! Något fint och av betydelse.

"rostade mackor"

Hello salkers! Imorse var det zombie-mode för hela slanten! När klockan ringde ville jag DÖ. Damn, hur blir man av med morgontröttheten? I need som serious help!

Nu efter jobbet har jag bara latat mig i soffan, varvat ner så att säga. Kvällsmaten blev tre rostade mackor (Jaaa, jag vet!) och ett glas juice. På tv visas just nu I Form Med Anna Anka.. och jag känner verkligen att det är dags för träningsvideon! Yes, vi hörs efter den då!

"känna fettet växa"

Vicevärden hittade till porten och jag fick tag på paketet. End of story.

Middagen idag var sjukt dålig. Jag köpte ny ost idag, så det blev ett par hårdbröd mackor för att inviga the delicious chees!, och en smoothie. Jag kan riktigt känna fettet växa. Shit, jag vill inte gå upp något mer i vikt! Jag måste skärpa mig när det kommer till mat och träning. Jag ångrar mig så fruktansvärt mycket att jag köpte ett sats-kort! Jag vill tillbaka till korpen. Jag måste ner och säga upp kortet på sats - snarast!

När jag kom hem för nån timme sen var jag riktigt frusen, men nu har jag tagit en lång varm dusch och känner mig nu upptinad. Dessvärre är jag ännu nu tröttare än innan, hur nu det är möjligt? Och dessutom känner jag att en huvudvärk smyger fram runt hörnet. Well, värmedynan är på i sängen så det är väl lika bra att hit the sack? Jag skulle ju egentligen träna ikväll, men fan alltså.. jag orkar inte. Börjar jag träna nu kommer det sluta i migrän. En svettig migrän. Nej tack.

Imorgon är det öppning - stängning som gäller. Heldag med andra ord. Jag hoppas ändå att jag ska vara pigg och alert på kvällen så att jag kan bränna lite fett då.

Well, time to hit the sack som sagt. Good night.

"hundjävel"

Seriöööst!! Jag skjuter hundjäveln som ylar om ingen får tyst på den snart! Kunde knappt somna i lördags för den ylade utav bara helvete. TYST FÖR FAN! Är det något YL SM som jag har missat eller? För jag lovar, hundfan, du har vunnit!! TYST!! FÖR I HELVETE liksom!!!

Det gick bra på jobbet. Jäkligt seg i skallen sista timmen kände jag. Är slut i kropp och knopp nu.. vet inte direkt varför. Efter jobbet kilade jag till Ica och uppdaterade kylskåpet. Nu har jag tagit mig en smoothie och väntar på att vicevärden ska ringa.

Varför jag väntar på att han ska ringa? Jo, vi ska avliva hunden som gnäller! Okej, det där var ett önsketänkande.. Vi har fått ett paket i brevlådan som jag inte kan få ut. Därför måste värden komma med nycklar för att öppna hela skitet. Synd bara att han är äldre än älds och har han inte glömt bort att jag ringde blir jag förvånad. Om han ens hittar till porten blir jag förvånad..

Mobilblogg - Hello stalkers! Nu är det en ...

dsc04208 (MMS)

Mobilblogg - Hello stalkers! Nu är det en timme tills jag stänger butiken. Det är en typisk måndag idag, vilket innebär lite folk. Tråkit. Idag har jag shoppat nya trosor som ni kan se på bilden. 5st svarta hipsters blev det. Heter det så? Inte string eller mamma trosor iallafall! Nu ska jag rensa i troslådan och inte ha kvar några "reservtrosor". Så det så. Well, jag ska väl jobba lite nu. Hörs senare, peeps!


"floe"

Ääähhhh, jag orkar inte byta om! Får se ut som en tjockis idag *blink blink*

Haha F to the L to the OE! FLOE!

"jeans"

Jag är på ett sånt bra humör! Även fast det är måndag. Feels good. Något som däremot inte alls känns särskilt bra är nytvättade jeans. När jag står upp är dom väldigt sköna, men när jag sätter mig ner måste jag knäppa upp knappen! Haha! Någon som känner igen sig? Well, hellre att dom sitter tight än att dom hänger! Jag kör på jeans och en svart t-shirt/tröja från gina idag. Eftersom jeansen är så tighta fick det bli en loose tröja. Well, det funkar iallafall.

..eller så får det kanske bli en annan tröja! Såg ju bara överviktig ut i den där!

"who am i kidding"

Igår ställde jag alarmet på 07,00 eftersom jag tänkte kliva upp utföra någon form av motion innan jobbet. Men när klockan ringde var jag alldeles för trött och tänkte "Det räcker om jag kliver upp klockan åtta". En timme senare ringde klockan igen, och då tänkte jag "Who am i kidding?" och ställde klockan på nio. Nu är jag uppe och jag tänker inte träna innan jobbet. Jag är alldeles för morgontrött för något sådant. Ikväll kör jag istället.

För övrigt så har jag sovit jätte bra, trots saknaden av Mike. Nu ska jag göra någon form av frulle eftersom min mage kurrar. Gör man verkligen av med så mycket energi under natten så att man är hungrig när man vaknar, eller är jag bara en äkta floe? Haha. "Min första tanke när jag slår upp ögonen på morgonen är 'UKKOST'", berättade Kebaph-Sanna för ett x antal år sedan. Det där med ukkost måste vara något hon sa när hon var liten? Jag minns inte den exakta konversationen vi hade, men jag minns att jag höll med henne till 100%. Så, dags för ukkost.

Mobilblogg - Nu är det god natt från Bonny...

Mobilblogg - Nu är det god natt från BonnyBlow's. Jag ligger i sängen nu och ska snart dra vidare till drömmarnas land. Poetiskt va? Nej, men jag är jätte trött och borde ha sovit a long time ago. Solningen gick bra tidigare ikväll. Dock är jag fortfarande höstblek. Emo-blek? Vampyr-blek? Bellman-blek? Blek iallafall. Tjockis-blek. Det tar väl någon solning innan det händer nåt i guess! Hörs imorgon gott folk. Night


"tradera"

Eftersom det var kö nere på Tan Tropez gick jag hem efter rallyparkerandet och filade naglarna. Så nu är dom fina och glänser snyggt i svart! Och jag har även betalat denna ring som jag köpte på älskade tradera! Billigare än billigast var den, så om den är ful på fingret kan jag kasta den med gott samvete. Typ.

Jag gillar inte att den är spetsig faktiskt.. Vi får se hur den ser ut IRL (så att säga).

Nu ska jag gå ner och göra ett nytt försök till att få lite färg!

"ni kan göra lika"

Så här ser vårt nuvarande badrum ut, eller ja, så här ser våra badrumsgrejor ut! Tänkte att ni stalkers kanske tycker det är roligt att se vad vi tvättar oss med? Så att ni kan göra lika, tänkte jag? Im too nice for ya'll.


Well, nu efter mitt träningspass och min varma dusch ska jag springa ut i kylan för att parkera bilen in the garage. Den står ute på gatan nu förstår ni. Och efter att jag lekt rallyförare i några minuter ska jag lägga mig och schteeka i solariet. Vinterblek (eller well, höstblek)? Nej tack! Brunt är INTE fult. Let's get tanned!

"halloween-kostymer"

Förresten! Jag glömde ju säga att både jag och Micke har fixat halloween-kostymer! Eller ja, så gott som fixat. Mickes är sjukt bra! Skrattade så jag (vi) DOG när han beställde en grej från internet i torsdags. Själv kommer jag vara disney-inspirerad. Mer än så säger jag inte! Nyfikna? Kommer bli så himla roligt! Det är jag säker på! Det var år och dar sedan jag klädde ut mig sist.

"kroppsvärme"

Hello! Igår vart det väldigt sent i Söderhamn. Kom hem någon gång efter midnatt. Så imorse när klockan ringde ville både jag och micke ligga kvar och sova. Vilket vi gjorde i typ 30 minuter innan vi insåg att "Nej fan, nu måååste vi upp!" And so we did.. Jag jobbade 12-16 idag. Micke kom in med gamla-subway-mackor till han och mig som vi slevade i oss. Mysigt när han kommer och hälsar på snyggingen min! Jätte dåligt med kunder idag, typiskt söndagar!

Nu har älsklingen åkt till norskaste norge för en kort-veckas jobb. Onsdagnatt kryper han ner i sängen med mig igen! Jag längtar redan!! Så länge får värmedynan värma mig om kvällarna.. Jag föredrar Mickes kroppsvärme.

Nej, nu ska jag strippa av mig lite kläder och sen pang på med träningsvideon! Efter den blir det en lång dusch. Och ikväll tar jag mig en tripp ner till solariesolen. Later dudes!

"det får duga"

"Måste jag ha finkläder ikväll?" har jag frågat Micke trettioelva gånger. Och varje gång har han svarat "Men nej!". Så därför skippar jag den obekväma skjortan och kör på något lite softare; svart klänning och svarta leggings toppat med en super fin brun kofta! Och en megastor ring i form av en blomma. Håret är lockat. Det får duga.

Lagom inte-fin-klädd. Eller vad tycker ni?

"fullsmockat"

Holy shit alltså.. Ikväll är det Ladies Night i Sandviken, så hela city var fullsmockat med galna kärringar! Eller alltså, jag antar att det är därför det är en jävla massa folk ute i farten today. Rätta mig om jag har fel. Jag är helt slut i kropp och själ just nu, eftersom det har varit fullt ös på jobbet. Skönt på fler än ett sätt, men ändå jobbigt. Man blir aldrig nöjd, det vet ni va?

Nu ska jag fixa iordning mig inför kvällens event i söderhamn: Trerätters middag hos svärföräldrarna.

"springa iväg"

Christina Aguileras nya parfym luktar verkligen gott! Jag fick ett litet test igår när vi shoppade loss på Kicks. De-li-cious! Fast ibland kan jag tycka att den luktar mogen kvinna. Och jag vill inte lukta som en mogen kvinna. Jag vill lukta som den brutta jag är! Haha, fan va fult det där lät. Vad tycker ni om Aguileras nya doft?

Dagens elin ser ut som elin har gjort förr.. Inget att visa upp. Besvikna? Idag jobbar jag ett glidarpass 12-16. The boss needs lunch. Och sen tar jag the train till söderhamn. Inte superpepp på den idén måste jag erkänna. Att få trampa plattan i mattan på bmw'n till söderhamn hade inte vart något problem. Då hade jag sett fram emot att åka dit. Aja, det kommer bli trevligt när jag är framme, så en tågresa hit eller dit gör väl inte så mycket, i guess.

Nu ska jag springa iväg. Har några ärenden på stan innan jag börjar.

"what to wear"

Smink - check! Hår - check! Det som inte är "check" ännu är kläder för dagen. Hmm, what to wear? Jag borstar tänderna medan jag tänker vidare på det...

Ja, ett totalt meningslöst inlägg.. i know.

"snygg kille på kroken"

Gäääääsp! God morgon alla pigga och glada stalkes! Jag är trött. Usch, så trött jag är. Men det går väl över så småningom i hope. Micke står och borstar gaddarna just nu. Han är redan påklädd och klar, eftersom han ska köra till söderhamn för 10 minuter sedan. När jag har slutat i eftermiddag tar jag tåget dit. Ni förstår, det är trerätters middag hos svärisarna tonight. Göttans!

*Pussas och kramas* Nu gick micke ut genom dörren. Snyggare än vanligt i sina nya kofta, nya jacka och snygg-mössan. Hur kunde jag få en så snygg kille på kroken? Snygg, snyggare, snyggast.

Nej, jag ska blanda mig en smoothie nu och sätta på kaffe. Sen är det marsch in på toaletten för smink- och hårfix. Hörs snart igen.

"good night"



Well, good night från oss. Haha. Nörd-varning, but who cares liksom?

"bra shopping"

Home sweet home! Nu är vi hemma igen, sambon och jag. Det blev en helkväll på valboköpcentrum! Känns verkligen bra att vi har tagit tillvara på hela dagen. Började med en sväng på stan, sen hem till tvätten, och sen ut till valbo. En riktigt bra dag har det varit, med bra shopping! Lite duschkrämer, biotherm produkter och lite annat...

Här har jag tagit en bild så att ni kan få se. Snällt va?

Sen shoppade jag också en mössa! Nästan exakt lika som Micke, dock en miljard kronor billigare eftersom min är från H&M och inte från Peak.. men vad gör det som hundra år liksom?

Jag har prislappen kvar eftersom jag inte har bestämt mig för att behålla den. Vad tycker ni? Is it a keeper? Anyways, jag hittade en t-shirt på H&M också. Den får ni se en annan dag. Eller inte.

Nu ska jag och my love ta en het dusch och smörja in oss i nya dofter (habba! habba!), och sen blir det myskväll för hela slanten! Imorgon är det jobb och sen middag hos svärisarna.

"skogshuggar-modellen"

Den sista tvätten hänger på tork nere i tvättstugan just nu, och vi här uppe - trolovade och jag - har precis klämt en varsin gamla-subway-macka. Så sjukt gott med mackor! M-m-m! Tidigare idag har vi knallat runt på stan och kikat efter vinterkläder till Micke. Han hittade en sjukt snygg jacka, en kofta och en... wait for it..... pälsmössa!! Eller ja, det är päls på insidan men det är den där skogshuggar-modellen. Så nu är han farligt snygg, min man. Galet! Jag lyckades få honom att ställa upp på bild, typ:

Först när herrn poserar i jacka och mössa. Andra när han testar koftan.

Well, det var en liten update från staketgatan. Nu ska vi snart packa ihop all tvätt och fara ut till valbo för att kika lite där ute. Jag vill också köpa en mössa!

"tvättstugan"

Good morning, stalkers! Igår kväll blev det inte ett dugg skrivet här. Alla som vet vad det beror på räcker upp en hand. [...] Japp, Micke. Jag förstod väl att ni visste ändå. Ni har hängt här länge va? Anyways, vi gjorde inte så mycket igår.. Kikade på vitvaror på internet och lite annat smått och gott till huset (som tillexempel ett vildmarksbad!). Så ni missade inget spännande igår, peeps!

Imorse när jag vaknade låg Micke och sov tätt intill mig, med armen runt mig. Härligt! Även fast vi ska köpa en ny 180 säng för att vi älskar att sova med mycket plats, så är det ändå skönt att ligga tätt intill varandra ibland. Mer än ibland.

Om en timme har vi tvättstugan, men jag ska kila ner nu och checka om vi kan tjuvstarta. Idag är jag ledig, så vi får se vad för skoj vi hittar på! Jag jobbar ju lördag och söndag så den här dagen är helig.

Mobilblogg - Idag blev det pasta till lunc...

dsc04179 (MMS)

Mobilblogg - Idag blev det pasta till lunch. Gött! Om 5h är jag hemma i lyan och får pussas och kramas med micke! Tror ni jag längtar nåt eller? Kanske hur mycket som helst!! Nej, nu ska jag fortsätta hetsäta min lunch. Hungrig som en varg! Tjarå.


"can't wait"

Ikväll kommer Micke hem. Den här veckan har gått fort tycker jag. Skönt. Ska bli så mysigt att få sova med honom i sängen inatt! Can't wait! ♥

Idag är det jobb 12-19 som står på schemat! Dagens elin:

Skjorta (klänning?) från H&M, ormleggings från Gina. Svarta stövlar.

Nej, nu är det dags att kasta på sig jackan och springa iväg. Ha en bra dag, stalkers!

"remember?"

MTV's program REWIND är så jävla bra! Massa gamla sköna låtar. Bland annat denna med Blink 182, remember them? Älskar deras video eftersom dom gör parodi på andra kändiars videos! Moahah..


Nu är gröten iallafall uppäten, och kaffet är bortspolat. Dags att spendera lite tid framför spegeln i badrummet.

"bubblor"

Haha, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta just nu! Jag skulle sätta igång kaffet men bestämde mig för att diska ur kannan först. Tur att jag är en jävlel på att skölja bort diskmedlet, NOT! När jag skulle hälla upp en kopp nyss så får jag se att det är bubblor i kaffet! Diskmedelsbubblor! Haha.. vafan.

"mörbultad"

Mardrömmar.. varför ska man ha sådana för? Usch och fy, spott och fräs! Inatt bråkade jag och micke hela tiden, så mycket att vi bestämde oss för att inte flytta till huset. Och sen direkt in i nästa mardröm: det var min födelsedag och micke sa inte ens grattis. Han var för upptagen med att flirta med allt och alla. Som att det inte hade varit nog med mitt depphumör igår kväll? Nej, då fortsätter det i sömnen!! Vad har jag gjort dig egentligen, Gud?

Efter träningen igår så ringde Sofia för att höra hur det var med mig. Det samtalet uppskattades jätte mycket. Jag är så glad att vi har blivit vänner. Eller ska man vara lite vuxnare än så kanske? Jag är så glad att vi har blivit vänninor. Bättre? Synd bara att vi är så upptagna hela tiden - det går långt mellan gångerna vi ses. Alltså vi alla 4 ses (couples night out!). Jag och Sofia träffas ju minst varje onsdag.

Nu ska jag slänga ihop lite frulle här hemma. Det lutar åt gröt. Havregrynsgröt. Sen hade jag tänkt köra träningsvideon.. men vi får se hur det blir med den saken. Är ganska mörbultat från gårdagen. Checka mitt blåmärke på foten nedan! (Svårt att fånga rätta nyansen på bild. Betydligt blodrödare IRL, så att säga. Och förlåt för det skabbiga nagellacket)

Så fort jag slog i foten så kände jag hur det började blöda on the inside! Det blev genast en stor bula mitt på foten också, som var blå. Japp, riktigt ont gjorde det. Och att sedan ta på sig tighta skor var inte så smärtfritt vill jag lova.

Nu måste jag dra! Sorry för det långa inlägget.

"deppig"

Dansen gick inte bra alls. Vi skulle göra en V-split (tror den hette så) ikväll. Sjukt svår. När jag satt på stången och särade på benen ska jag sätta ena handen under rumpan och andra handen kvar i brösthöjd på stången. Peace of cake? Inte ett dugg. Jag gled ner hela tiden. Hade ingen ork what so ever till att hålla mig kvar. Jag säger som katten; jag gliiideer.

typ såhär.. fast ändå inte.

Förutom att det gick skit på träningen så känner jag mig jätte deppig. Ful-deppig. Jag blir arg på mig själv över att jag är så fixerad på mitt utseende. Att jag är så fixerad vid min vikt. "Snäll människa, slappna av!", säger jag till min spegelbild dagligen. Men inte fan hjälper det inte. Tjock som en gris och ful som stryk.

Nu ska jag gå och dränka mig i duschen och sen pang ner i sängen. Jag önskar så innerligt att Micke var hemma nu och kunde hålla om mig. Jag saknar honom. ♥

"du kommer döööö av skratt"

Jag har sett den här videon på två av mina vänners blogg idag, men inte lyssnat för ens nu. Herrejävlar vad jag skrattade! Hysteriskt roligt! Mamma, du kommer dööööö av skratt!! Mitt humör blev genast bättre. LYSSNA!

"gravid"

NU blev jag påmind om att jag måste springa ner på apoteket and buy som pills. När jag käkat klart min ljuvliga middag svällde magen. Yes box, jag är gravid. Så ser det ut iallafall. Jätte jobbigt att det blir såhär..

Jag känner verkligen inte för poledance ikväll heller. Inte när jag är svälld som en gris. Jag vill inte ha små hotpants och ett linne på mig. Jag vill ha stora mjukisbrallor och en hood. Usch, jag som var så glad imorse. Humöret har dalat ner på bott. Ikväll är det ett nytt skotema på dansen: heels. Alla mina sommarheels och pumps är på vinden, så jag får köra på stövlar ikväll. Det enda som är ett big no-no ikväll är kilklack.

Nu har jag huvudvärk också. Tjock och huvudvärk. Kill me. Måtte mitt humör bli bättre innan det är dags för träning.. eftersom den bara är en gång i veckan vill jag inte vara på mitt jag-är-tjock-och-ful-lika-bra-att-ge-upp-humör.

"deprimerande film"

Nu har jag kikat på en 2 timmar lång film - Mother and Child. Det var en sorglig och deprimerande film. Usch, varför såg jag ens klart på den? Nu är jag inte längre på topphumör.. nu är jag på mitt vanliga humör. Mitt vanliga negativa humör. Men men, i'll survive.


Det är dags för mig att börja med the food! För första gången på länge ska jag laga riktigt mat här hemma. Inga snabbmakaroner eller gröt eller annat "skit". Nu ska jag göra kyckling i ugnen med ris och sås! Inte så avancerat, men helt klart ovanligt. Ovanligt för att göras av mig, till mig själv. Finns det något tråkigare än att laga mat till sig själv? Kanske.

"skakat rumpa"

Nu är lägenheten strålande fin igen! Love it! Disken är borta, kläderna är borta, dammråttorna är borta. Med MTV på hög volym som spelar gamla hits (rewind) kan man inte misslyckas med städningen! Och inte med dansen heller.. haha, yes everybody - jag har hoppat runt som en maniac här hemma. Skakat rumpa som jag vet inte vad! Bra morgon! Bra förmiddag! Bra humör!

Nu måste jag äta något. Min mage kurrar.

"happy"

Jag är på ett sådant bra humör idag! Känner att jag sitter och små ler hela tiden! Igår hade jag ett väldigt givande samtal med min trolovade om huset och flytten och allt in between! Happy big time!

Idag är jag ju ledig, och då har jag bestämt mig för att städa (som sagt..) och göra fin fint här hemma! Ett rent och snyggt hem är ett lyckligt hem. Eller? Hellre lite skit i hörnen än ett rent helvete. Well, jag vet inte vad som är bäst. Vi är ganska pedanta av oss här hemma. Och lyckliga. När man är så glad som jag är idag, då spelar det ingen roll att man ska städa - för då är det roligt! Allt känns roligt! Me so happy!

"snöblandat"

Imorse när jag promenerade bort till Stina var det snöblandat som föll från the sky. Jag hatar när det ska vara blött och slaskit ute, kan vi inte bara skippa hösten nu och gå direkt in på en snygg vinter? Alla som vill byta regnet mot snö räcker upp en hand!

Och varför gick jag till Stina imorse då? När hon inte ens var hemma? Jo, jag hade glömt min matkasse som jag shoppade igår hos henne. Så fruktansvärt jobbigt. Nu är kassen och jag hemma igen - iskalla. Långkalsonger är ett måste under tunna mjukisar nu för tiden. Åh, så fruktansvärt jobbigt! Fick mig iallafall en promenix på 25-30 minuter. Alltid något.

Nu ska jag fortsätta äta frukost (smoothie + kaffe) och sedan ska jag städa. Dammsugning och skurning av golv. Men först: pressa citronen.

"keep on rockin"

Nu ska jag starta värmedynan i sängen, ta en varm dusch och sen blir det sova för hela slanten! Jag avslutar denna tisdag med en bild sen oktoberfesten.

Keep on rockin' in the free world!

"lyckad tisdag"

Sådär. Då var man hemma igen. Dagen har spenderats med bästaste Stina! Vi har vandrat lite på brynäs (förbi the house sååklaart!!) och tog en sväng förbi erikshjälpen. När magarna började kurra slände vi ihop lite kyckling med pommes och hemmagjort vitlöksbröd! Lyxigt en helt vanlig tisdag! Och såklart kikade vi på DH. Mycket lyckad tisdag, indeed.

Något tråkigt som jag har att meddela är att min magkatarr förmodligen är tillbaka. Magen är uppsvälld och jag är lika gasig som Nikki (internt skämt). Men det är inget som lite medicin kan bota!

Något ännu tråkigare är dåliga bilförare! Checka in denna fickparkering som jag gick förbi:

Come oooooon liksom! Stackars bil..

"gå till stina"

Nu ska jag bara borsta gaddarna, sen ska jag gå till Stina! Idag har jag på mig pösiga jeans! Haha, i knoow! Jag ser ut som värsta hiphop:aren! Inte coolt! Men eftersom det kommer bli skapligt med promenad idag, och plus att det säkert kommer regna lite, måste jag ha sneakers på mig. Och som ni kanske har märkt så är jag inget stort fan av sådana skor. Och för att jag ska ha sneakers på mig måste jag ha pösiga brallor, annars ser det galet ut. Eller ja, eftersom jag bara har stora slitna gympadojjor ser det galet ut. Hade jag haft converse (vilket never going to happen) så hade det funkat till leggings/normala jeans.

You see me wearing baggy jeans (baggy jeans huh, baggy jeans huh)
And my fat Tim stays on my feet (on my feet what, yeah)
I never smile when someone's around (huh, what)
I'm low key staying harcore (hardcore, hardcore uh)

...Jag och Tomas Rusiak forever. Haha.

Aja, nog med byxproblemet nu! Jag antar att det inte är många som gives a crap angående det ändå. Hörs later, stalkers!

"skinny bitch"

Oh.. my.. god! När jag stod och pumpade på träningsmattan här brevid nyligen så kände jag svetten rinna längs med ryggraden. Det tackar jag för! jag säger som tjockisen i Anna Ankas show "im gonna be a skinny bitch!". Eller nja, inte skinny helst då. En tjej/brud/kvinna utan former är inte alls så attraktivt. Enligt mig.

Här har ni henne - Anna Anka. Kvinnan med världens fulast namn. Vad dom mystiska djuren bakom henne har med bantning att göra förstår jag icke.

Nu har jag iallafullafall duschat och gjort mig en smoothie som frulle. Dock hade jag för lite vätska i den så jag sitter och äter glass just nu. Nyttig glass. Banan-mango-ananas-hallon-druvjuice-yoghurt-glass.

Alldeles strax ska jag påbörja operation se-normal-och-snygg-ut i badrummet. Det vill säga; det är dags att sminka sig och fixa håret.

"lagomt skitjobbigt"

Det bästa med att träna hemma är att man endast behöver ha på sig sportbh och trosor! Super skönt! Jag har snart druckit mitt kaffe, och då är det bara att sätta igång! Vill ni träna hemma så rekomenderar jag videon: Jillian Micheals 30 days shred. Det finns 3 olika nivåer. Jag kör på Level 2. Lagomt skitjobbigt för min inte alls så tränade body. Well, då var det dags att be shredded!

Yes gott folk - it's time for some sit-ups! Woohoo!

"dags att vakna"

God morgon världen! Som vanligt när jag är ledig och inte behöver gå upp i tid så vaknar jag ändå innan nio. Typiskt. I regel är jag då för trött för att kliva upp, men för pigg för att ligga kvar. Därför hamnade jag här i soffan med datorn i knät. Och nu (en timme senare) känner jag att det är dags att vakna. På riktigt.

Idag ska jag umgås med Stina hela dagen. Vi har planerat in promenad nu på morgonkvisten, MEN den skippar jag och kör träningsvideo istället. Jag gillar inte att promenera när det är kallt och (nästan) regnigt ute. Jag bil alltid sjuk då. Eller ja, nästan alltid. Halsont däremot - det är en given bieffekt av dessa kalla promenader.

Well, nu ska starta kaffekokaren och förbereda mig mentalt på att få stryk av Jillian.

"sova"

Herregud så trött jag är. Att envisas med att sitta uppe är ju bara löjligt. Nu blir det marsch in i duschen och sen hopp ner i sängen. Imorgon är jag ledig och då ska jag sova så länge jag bara kan! Hörs imorgon!

Good night, stalkers!

"popcorn"

Ikväll plockar jag fram värmedynan, helt klart! Det finns inget bättre än att gå och lägga sig i sängen som redan är varm och go! Micke on the other hand, han gillar att det är kallt och svalt under täcket. Fy!

Nu poppar popcornen för fullt i micron! Jag orkar inte gå och handla något godis, så popcorn blir perfect! Och så lite salta pastiller till det, och coca-cola! Dessutom går 2½ Men på tv nu. BRA KVÄLL!

"så trött"

God eftermiddag, stalkers! Jobbet killed me, verkligen. Jag är så trött, så trött, så trött nu. Benen är gelé och mitt huvud likaså. Nu blir det mys- och slapp vm i soffan vill jag lova! Hmm, undra om man skulle köpa sig lite gotta kanske? Eftersom jag inte alls klagade imorse över hur onyttigt allt är och hur fet jag blir så tycker jag att en godispåse skulle sitta fin fint just nu! Eller hur? Dagens intag: ½ mugg kaffe, 1 toast, 1 banan, 1 naked-juice-bar-smoothie och slutligen 1 hemmagjord smoothie just nu. Well, det ser inte ut som att jag blir en tjockis om det slinker ner några godisbitar ikväll. To be continued, helt enkelt.

"onyttigt"

Bläääää... jag vet fortfarande inte vad jag ska stoppa i magen innan det är dags att gå till jobbet. En mugg kaffe står jag mig nog inte på så länge. Inte till 14 iallafall. Kastar väl i mig en toast nu då. Jävla bröd. Varför är allt onyttigt så gott? Det är inte så konstigt att man blir fet när man är omgiven av läckerheter hela dagarna! Efter mackjäveln måste jag försöka komma på något att sätta på mig. Dessa kläder alltså, en hel djungel! Idag jobbar jag 12-19, sen ska jag hem och bara göra ingenting! Slappa big time!

"trött"

Disken undanplockad och smycken undanplockade. Jag är duschad. Dags att göra någon slags frukost. Men vad? Jag är inte sugen eller hungrig på what so ever. Blir väl kaffe tills jag känner för något annat, i guess. Jag är fortfarande ett vrak. Lite smink på det här så.. Trött, tröttare, elin:

"sjukt trött"

Är det här ett jävla skämt eller? Jag är så sjukt trött så det är fan skrattretande! Och jag kan bara föreställa mig hur det kändes för min andra hälft att gå upp. Han har ju dessutom redan jobbat i två timmar. Usch och fy!

Nej, dags att sätta igång en skvätt kaffe och ta en snabb dusch. Zzz..!

"löjligt kär"

Min kropp värker.. Det känns som att hela jag är ett enda stort blåmärke! Jag är liksom öm över hela jävla kroppen. Från huvudet ner till fötterna. På nacken och i armhålorna. Om jag är sjuk eller som idag - bakis - brukar jag ofta få denna blåmärks-ömmande-känslan. Känner ni igen er?

Hur det än är så spelar det ingen roll att jag har ont eller att jag mår illa, för nu är det time to hit the sack! Det smärtar mig otroligt mycket mer att sova själv inatt än att ha ont i kroppen måste jag säga. Jag är så fruktansvärt kär i Micke. Galet kär. Löjligt kär. Ninjakär! Inatt ska jag muta John Blund så att jag bara drömmer mysiga drömmar om mannen i mitt liv. Night, peeps!

The smell of your skin lingers on me now.

"tjejligan"

♥ Good times:

Tänk att det där är 1½ år sedan.. Det känns som igår.
Nu är Nellie över 2 år gammal, och har en lillasyster.
Tjejligan, det är vi. ♥ Love you, little bug's.

"tidsfördriv"

Såhär ser det ut på golvet just nu:


Jag vet inte hur det började.. men nu sitter jag här och pysslar. Först var alla halsband i denna låda en enda klump. Så efter några långa minuter av trasslande fick jag en liten idé.. Lets make a new jewellery! Eller ja, något i den stilen. Så jag gjorde ett par sånna här:


Personligen gillar jag stora ringar i öronen mest. Jag har alltid på mig sådana. Stora ringar. Yepp, i love them. Så dessa kommer väl antagligen ligga i lådan. Men det var ett roligt tidsfördriv. What to do next..?

"bakis vm"

Oj, oj oj.. Idag har det varit bakis vm här hemma. Det började som en jämn kamp, men tillslut så vann Micke överlägset. Stackarn.

Igår var det ju personalferre. Det dracks vin, drinkar, shots och cider. Och jisses vad packad jag blev! Hej kom och hjälp mig. Men det var roligt, super roligt! När klockan närmade sig midnatt tog vi en taxi ner på Goya. Och tror ni det var någon kö? Ja, det var den värsta kön ever i tell you! Tur att man brukar prata med vakterna dagligen så att vi fick gå före! Puh!, säger jag bara. Annars hade man väl frysit ihjäl innan man kunde skaka rumpa!

Bubbligt vin + hallonsorbét = välkomstdrink! Snyggt Kajsa!


Jag träffade Micke där inne också. Det första han säger när han ser mig är "Ska vi gå hem?". Haha, älsklingen då! Han ville hem och mysa. Men det ville inte jag. Jag ville dansa med mina Glittriga kollegor! And so i did. Och när vi väl skulle hem träffade jag på en förtvivlad Stina som hade tappat sitt kontokort. Inte coolt. Så jag kirrade taxi som tog henne hem. Vad har man inte vänner till?

Ja, det var en väldigt lyckad lördagskväll! Men what about the day? Jo, den var helt ok den med. Jag och Micke var runt och kikade sängar och golv och andra nya möbler som kan tänkas behövas i huset vårt! Sen avslutade vi med en tomtvandring. Jag vill ha nyckel nu! Jag vill flytta in nu! Nu, nu nu.


Mobilblogg - Nu är det dags för p-fest! Wo...

dsc04160 (MMS)

Mobilblogg - Nu är det dags för p-fest! Woohoo! Ses in the mudd!


"skitpigg"

Jag är inte skitpigg just nu.. gääääsp:

"byta däck"

Nu är vi hemma in gefle. Senare än väntat.. eftersom Micke inte kunde skilja på höger och vänster fick han byta däck två gånger idag. Bra jobbat! Övning ger färdighet. Eller nåt. Och när han var klar kom svärmor hem och föreslog tacomiddag. Och så blev det - middag och husprat. Me like!

Nu sitter jag med knallrosa raggsockar och kikar på nyhterna på tv, och micke går igenom alla sina papper. Skit kul, inte. Hur kommer det sig att två personer med hög inkomst alltid har slut på cash inför nästa lön? I don't get it. Vi måste ha jävligt kul antar jag.

Nej, nu ska jag liva upp stämningen. Hej!


"biltjuv"

Men tjeeena blöggen! Vi är fortfarande kvar i söderhamn, jag och micke. Det visade sig snöa i Sandviken (rätta mig om jag har fel) så vinterdäcken måste på. Dom snygga vinterdäcken. Faktiskt! Eftersom det är norgeresande med bmw:n till veckan så ser jag hellre att dom tar det säkra före det osäkra. Speciéllt när han kör som en biltjuv, min snygga man. Och innan micke fick reda på denna underbart snöiga nyhet såg det ut såhär typ:

Mobilblogg - Nu är jag helt själv i villan...

dsc04157 (MMS)

Mobilblogg - Nu är jag helt själv i villan hos svärisarna. Fryser gör jag också, så därför sitter jag här framför brasan och myser. Micke är hos tandläkaren just nu. Så fort han kommer tillbaka ska vi ta ett bubbelbad! Mys! Sen är det raka vägen in till banken. Så, nu är ni uppdaterade. Skönt va, stalkers?


"söderhamn"

Eller så blir det söderhamn ändå.. Jag måste skriva på lite papper jag med inför husköpet visade de sig. Så nu blir det buss till söderhamn om 1½ timme. Hellre åka ikväll än att åka pisstidigt imorgon. Jag tycker inte om tidiga mornar som ni vet. Micke jublade högt när jag berättade att "okej då, jag åker väl ikväll..". Skönt att sova tillsammans iallafall.

Något annat med övernattning som är jobbigt är alla dessa tjejprylar man ska släpa med sig. Hårtänger, smink, parfym, mera smink, 10kg kläder, hårspray och så vidare. Eftersom jag inte orkar släpa på allt för mycket saker blir det samma kläder imorgon som jag har idag. Känns väl inte så jävla roligt. Men va tusan, egentligen bryr sig nog ingen. Det är bara jag som bryr mig om sådana saker.

Nu ska jag trycka en toast! Mm, i love toast!

"bröd"

"Just fan, jag ska till tandläkaren imorgon bitti.... i söderhamn", upplyste Micke mig om. Och eftersom han har ett möte just i denna stund i söderhamn så kommer han inte hem tonight. Snacka om blåsning alltså. Här har man klivit upp tidigare och fixat och donat, for nothing! Jag fick en impuls att ta nästa färdmedel dit jag med.. Men när jag tänker efter, hell no. Jag orkar inte med det där med övernattning. Inte ikväll. Inte inatt.

Nu ska jag värma på lite vitlöksbröd! Yes, you heard me - garlicbread! Alla tjockisars värsta fiende! Men ikväll känner jag mig så pass snygg att jag kan äta bröd utan att få skuldkänslor. Så det så!

"ha en bra dag"

Såhär ser jag ut idag då:

Lackleggings, knähöga stövlar, svart klänning och en stickad tröja från Lindex.

Nu är det dags att dra iväg. Vi hörs antingen ikväll eller senare vi mobilen. Bye for now, stalkers! Och by the way - ha en bra dag!

"rävsvans"

Just det! Jag glömde berätta igår att jag pimpade min skinnjacka!
Rävsvans + Skinnjacka =

Synd bara att det blir så kallt i halsen! Men jag får väl helt enkelt ta en tunnare svart halsduk and cover up. Även om jag gillar päls så får det inte bli för mycket! Gillar ni päls?

Nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis.

"solarie vm"

Men jävlar i min låda! När pengarna rullar in igen blir det solarie vm för mig! Jisses så blek jag är! Thank god for mineral foundation! Lets get tanned!


"smoothie"

Ond morgon på er! Eller ond? Jag menar ONT. Checka in mitt ben:

Och det andra ser likadant ut. Vill man vara fin får man lida pin. Poledance ♥

Idag har jag ett möta 10:30, och sen är det jobbelijobb 12-19. Anledningen till varför jag redan är vaken, och anledningen till varför jag redan har hunnit sminka mig är enkel - Micke. Ikväll kommer Micke hem, han är hemma när jag kommer hem från jobbet. Och såklart vill jag look my best då! Därför kliver jag upp tidigare än nödvändigt, för att hinna locka håret och välja kläder och lägga sminket i lugn och ro. Me like!

Frukosten har jag redan hunnit dragit i mig också: Smoothie! Banan, hallon, yoghurt, juice fick den innehålla. Blåbär hade inte suttit helt fel heller, eller frozen yoghurt för en krämigare konsistens. Aja, gott vare!

"totaly naked"

Klättra -check! Japp, upp kom jag.. tillslut. Det är alltid lite rostigt i början av lektionen. Jag kan dessutom välkomna några nya blåmärken till mitt smalben! Hej, välkommen. Idag var det gummistövel-tema på dansrutinen. Jag hade lånat ett par knall gula av chefen min. Bästa chefen. Och faktiskt så kändes det rätt så hett ändå! Med dom rätta movsen, rätta musiken och det rätta ljuset så kan liksom inget faila. Nästa vecka är det klack-tema. Stövlar, sandaler, pumps.. you name it! Kommer bli spännande. Speciellt med tanke på att golvet känns så halt.

Just nu sitter jag och knaprar på en hårdbrömacka. Hungrig som ett djur måste jag erkänna! Direkt efter träningen hoppade jag in i en varm och skön dusch, och övade lite slarvigt på nya dansrutinen! Japp, i duschen! Japp, totaly naked! Japp, det såg nog för taskigt ut..

Nej, nu ska jag blåsa på håret en aning. Strax börjar Navy CIS, och det ska såklart ses from the bedroom! Sååå, natti natt, stalker!

Förresten, jag vill ha Sofia och Marcus som grannar på brynäs! Tjata på nu Sofia ;)

"träningen"

Nu är det riktigt snyggt här hemma! Synd att jag inte hann tvätta sängkläderna bara. Äsch, det får göras nästa vecka. Vi dör nog inte. Nu ska jag byta om inför kvällens poledance-lektion! Jag hoppas att klättringen sitter som ett smäck när jag kommer dit! ..förmodligen inte.

*byter om snabbt utav helvete*

Taadaaa:

Tummen upp! Nu kööör vi! Hörs efter träningen.

"på vischan"

God eftermiddag! Den här dagen har verkligen susat förbi! Först så slängde jag ju i några maskiner tvätt (som jag skrev) innan jag åkta ut till Hille. Och ja, vad ska man säga om det stället? Jag var helt säker på att jag åkt förbi det. Spartallarna bor verkligen på vischan, hehe. *blink blink* Nej, men det är fint där ute. Och dessutom har jag blivit riktigt säker på mina U-svängar efter åkturen dit! Körde naturligtvis fel flera gånger. Eller, typ.

När jag hade hämtat Miss Pole 2010 burnade vi ut till Ikea. Jag fick tag på mitt silkespapper och Miss P fick tag på diverse ljus. När det var klarrt och betarrt körde vi in till stan igen (ääntligen inne i stan again!) så hängde jag snabbt tvätt och kastade in nytt i maskinen. Då började magen kurra.

Jag och Sofia gick och käkade på Flanör, mums! Sen tillbaka och hänga tvätt och sen åkte vi till THE HOUSE och gick runt på tomten och kikade in genom fönstren. I love it! Har jag sagt att jag vill flytta in nu på stört? Efter husgranskningen droppade jag av Sofia på studion och jag begav mig hemåt igen. Just in time faktiskt, för tvättiden började sina ut! Men jag hann vika allt innan nästa tvättare skulle in och göra rent.

Nu har jag dammsugit golven, samt skurat dom. Alldeles strax ska jag packa upp alla kläder som ligger vikta i ikeapåsar. Mindre roligt att pyssla med det. Sen ska jag plocka ur diskmaskinen och SEN ska jag iväg på träning. Det blev alltså inget packande av hushållet idag. Men nu är silkespappret iallafall köpt.. fått. Imorgon är en ny dag med nya möjligheter.

Hoppas ni orkade läsa detta inlägg a.k.a bibeln.

"joggingbrallor"

Förresten, eftersom det är tvättdag kör jag på joggingbrallor (säger man så nu för tiden?) och träningstoppen från POLE AND FITNESS STUDIO. Den är verkligen hur skön som helst, och snygg! Lång modell, en aning genomskinlig. Snyggt, snyggt. Det får duga en dag som denna. Nu måste jag kuta ner till tvättstugan!


"spring i trapporna"

Herregud, jag tror jag får en hjärtattack! Upp och ner, ner och upp. Tvättstugan ligger i källaren och vi bor högst upp. Det blir mycket spring i trapporna vill jag lova. Bra träning, i guess. Om 15 minuter är dom 3 första maskinerna klara. Då är det ner igen, hänga skiten, stoppa i 3 nya maskiner, upp och hämta mer tvätt i lyan, ner med det i tvättstugan och sen dra iväg till Ikea och inhandla silkespapper! Eller ja, först ska jag försöka hitta ut till Sofia i Hille. Hon ville följa med en sväng på Ikea. Jag hoppas att det är bra skyltat till Spartallarna.. detta kommer bli en intressant resa. Haha.

Det ska bli så skönt att bo i hus! Då kan man tvätta när man vill och hur sent man vill eller hur tidigt man vill. Oooh, som jag längtar! Pirr i magen!

"solsidan"

Frukosten satt som den skulle! Göttans! En annan sak som är riktigt gött är Solsidan. Jag har kikat på första avsnittet nu (igen) och det är verkligen hur kul som helst! Brister ut i skratt gång på gång! Jag önskar att Micke var här och kollade tillsammans med mig. Det hade vart något det!

Klockan är inte ens 11 ännu.. jisses, tiden går verkligen sakta när man vill att den ska gå fort. Och tvärtom såklart. Om jag hade vart lite smart hade jag åkt till IKEA på direkten när klockan var 10. Silkespapper, remember? Det är lätt att vara efterklok. Kanske att jag ska åka nu då? Eller så tar jag det efter att jag slängt in första maskinerna? Hmm.. vi får la se!

"hurra"

God morgon alla glada! Sovit gott? Well, inte jag. Detta var sista gången jag sover med håret utsläppt. Att jag aldrig lär mig. Ibland blir det så att jag ligger på mitt eget hår och det gör ont och jag måste resa mig och slänga iväg det och.. ja, jobbigt. Jobbigt, men helt klart värt för att ha långt hår! Jag brukar oftast sova med en fläta. Oftast får bytas ut mot alltid. End of story.

Tvättiden börjar 12 o'clock sharp. Tills dess ska jag lyxa till det med toastfrukost! Den senaste tiden har jag enbart druckit kaffe till frukost, vilket har funkat bra och alla är nöjda och glada. Men idag slår jag på stort! Toast it is.

Well, dags att skrida till verket! Men först en sak till - ETT STORT GRATTIS till min underbara syster som fyller år idag! HIPP HIPP HURRA! Miss you!

Hoppas du får en helt fantastisk dag med mycket tårta och fina gratulationer!


"puss på det"

DH var spännande och absolut ett bättre val än NCIS.. eftersom ncis går kl 23 också! Fast kl 21 ikväll var det ju nya avsnitt.. och det är det inte nu. Så det är bara att hålla tummarna att det inte är ett avsnitt jag redan sett.

Nu ska jag sminka av mig och sen blir det hopp i sängen. Imorgon ska jag städa och packa utav bara helvete! Och vet ni vad? Det känns faktiskt bra. Jag blir peppad och taggad av tanken på att packa ner "våra gamla liv". Snart flyttar vi och packar upp ett helt nytt kapitel i vårt liv! Puss på det!

Good night, stalkers.

"effektiv"

Tänk vad jag kan vara effektiv ibland! Micron är skrubbad, ugnen är skurad och smutskläderna är sorterade. Ja, jävlar i min låda så snabbt det gick! Kanske är det för att vi är så osmutsiga som det gick så fort? Vem vet? Men fort gick det.

Jag checkade just tv-tablån inför kvällen. Det visade sig att Navy CIS och Desperate Housewives går samma tid! Vilken jävla katastrof! Nu är frågan.. vilket ska man se? Det blir nog DH ändå.. Sicket skit!

Frida tycker att jag ska döpa torson, haha.. hmm.. Förslag?

"bästa showen"

Jag älskar 2½ Men! Måste vara det bästa showen ever! Tätt följt av Scrubs och despan. Håller ni med mig?


Jag har kommit på en sak.. Att det nya Graffiti-nagellacket är skit fult! Hur kunde jag få för mig att köpa ett sådant? Ser ju bara för tacky ut alltså! Ja, jag säger då det...

Ikväll är det Desperate Housewives, och som jag har längtat! Jag ska lägga på ett kol här hemma och göra något som behöver göras innan jag slappnar av i soffan. Hmm, något som behöver göras? Vad kan det vara då? Sortera tvätten inför morgondagens stortvättande? Skura ren ungnen, eller micron? Well, vi får se vad som blir gjort. Något måste bli gjort iallafall.. Det är en sak som är säker! Men vart ska jag börja? Jag vill inte börja. Jag måste.

Hej så länge!

"konst"

Haha, jag älskar kommentarer av detta slag:

Att en tatuering kan vara "ute" visste jag inte. Själv tycker jag inte att porträtt är sååå 2007, eller att svanktatueringar är helt omoderna nu, eller att "tribaler e så fucking ute". En tatuering för mig är konst. En konst som är tidlös. Sen om man gillar tribaler eller ej, det är en annan sak. Som ni förstår gillar jag dom. Men jag säger inte att jag inte gillar blommor eller sånt heller. Tack för kritiken glenn. Haha..

"torson"

Titta vad som står hemma hos oss då!

"vad fan ska hon med den till!?", undrar ni säkert nu. Tja, det får vi la se. Den skulle slängas på jobbet, så jag räddade den. Förmodligen så blir det en fräck inredningspryl i våran walk in closet. Om vi nu bestämmer oss för att göra en sådan. I värsta fall kan vi slänga torson åt helvete, helt enkelt.

För övrigt så gick det bra att jobba. Smärtfritt, nästan. Lyckades slå i mitt lillfinger i sop-hinks-hålet. Jävlar i min låda vad det gjorde ont. Hade inte Lotta stått med en kund framför mig hade jag svurit högt!

Nu ska jag käka liiite tacos till middag. Det får räcka med liiite idag.

"jobbet"

Då var det dags att kila iväg till jobbet! 12-17 idag bara. Skönt det med ibland. Idag ser jag ut som på bilden. Döskalle linne från asos.com och resten är inte från asos. Hejpa!

Jag vet, konstigt ljus. Men what the heck liksom?

"lillebror patrick"

För ett tag sedan fick jag ett sms av min lillebror Patrick, 17år. "Ring mig! :)", stod det. And so i did. Lillpöjken ville berätta att vid nästa studiebidrag ska han tatuera sig! Jag tycker att han har valt en bra grej att göra. Snyggt som satan är det också. Så det är väl bara att gratulera honom. Grattis till att du får göra den innan du fyller 18, brorsan! Men det där att göra innan 18 ska jag väl inte säga något om. Min första, en stjärna på handleden, gjorde jag innan jag var myndig.

Hmm, detta får mig att tänka tillbaka på hur sugen jag var på att gadda mig. Hur jag hoppade av lycka när mamma frågade om jag ville! Jag kan bara tänka mig hur glad brorsan är nu. Jag sitter här med mitt kaffe och tänker tillbaka på den där dagen för typ 4 år sedan.. Eller är det mer än så? Jisses, tiden går fort!


"uppskattas"

Tänk att en liten mening kan uppskattas så mycket?

Sandra Larsson, spank you! Har jag någonsin sagt att jag har snygga vänner? Att jag har omtänksamma vänner? Att jag har vänner som man inte behöver sitta ihopklistrad med för att ringa? Jag har't! Puss på er!

"dags för kaffe"

Tack M, för att du påminde mig! Yes, galliano it is! Till hotshotsen alltså. Jag förstår inte hur jag kan ha missat detta? En shot med kaffe och grädde.. Kaffe-lover som man är! Jag längtar till lördagens personalfest då jag får suga i mig en! Woho, Rookie!



God morgon! Idag är jag inte alls ledig, som jag skrev igår. Jag vet inte hur jag fick för mig det alltså? Imorgon är jag ledig, och då är det tvättstugan som gäller! Samt köpa silkespapper för att börja packa ner köket en aning. Det värsta jag vet är att flyttpacka, så bäst att göra det ett tag innan så jag slipper paniken. Blää, kan man inte anlita folk som packar ner ens prylar också? Jag vet att städningen kommer vi köpa, men packingen då?

Nej, nu är det dags för kaffe!

"sängen tidigt"

Nu ska jag duscha och sen sova. För en gångs skull ska jag lägga mig i sängen tidigt. Istället för att envisas med att sitta och glo på datorn fram till midnatt. Whats the point liksom? God natt, stalkers!

Jag älskar mig och mitt liv just nu. Jobbet, pojkvännen, nya huset (jag vill flytta in nu!), mitt hår, min familj.. alla snygga höstkläder.. Well, you name it! Lycklig är bara förnamnet just nu. Inatt kommer jag sova übergött. God natt, igen.

"vad mörkt det är ute"

Nu är jag hemma igen, skööönt. Det är så skönt att komma hem och hoppa i myskläder och sparka av sig stövlarna! På jobbet idag såg jag en lapp som Kajsa hade knåpat ihop, riktigt fint! Det vankas personalferre på lördag! Jiihaa! Och jag ska fixa hot shotsen. Har ni druckit sånna förr? Inte jag. Det är likör (minns ej vad den heter nu igen..), kaffe och grädde i ett shotsglas. Låter som att det kommer bli en mumsig fylla på lördag! Det gillar jag!



Förresten, gud vad mörkt det är ute nu för tiden! Men snart kommer det snö och då ljusar det upp lite! Jag har aldrig i hela mitt liv längat till vintern förr. Never ever! Men i år så längtar jag som en galning! Jag längtar till skoteråkande och julafton och mysiga koftor och snygga sockar! Jag längtar efter att sitta i vårt hus med en mugg varm kaffe och kika ut genom fönstret och se snö falla from the sky. Längtar efter att få sitta med tända ljus i hela huset och titta på film under flera lager filtar. Jag läntar, längtar, längtar. Mmm, kom vinter kom!

"hemma på lunch"

Hemma på lunch nu. Det blev tacos idag. Och ja, lite för mycket dessutom. Men nu klarar jag mig hela dagen. Det är skönt att kunna gå hem och slappa en timme. Men snart är det slut på hemmaluncherna! Senast i mitten av december så flyttar vi in i huset! Förmodligen tidigare. Wiihooo, jag längtar!

Nej, nu ska jag kika lite på tv innan det är dags att knalla iväg till jobbet igen. Stänger idag, ledig imorn. Förresten, idag har jag på mig en secondhand-tröja. Den ni! Jag lyckades naturligtvis ta världens sämst bild.. Men den är iallafall ganska kort i modellen. Svart på fram- och baksida, leopard på sidorna och ut på armarna. Me like!

"kickass tattoo"

Hej och hå, nu är det snart dags att springa iväg till jobbet! Ingen träning blev det heller, för jag kan ju träna ikväll kom jag på! Ja menar, morgonträning är inte min starka sida.. speciellt inte när den kan göras på kvällen.

Och en sak till innan jag går - ni har väl inte glömt att jag en kickass tatto på revbenen? Gjord på fallen angel tatto studio här i gefle!


Hörs och ses! Tjarå!

"hello lovehandles"

Men god morgon people! Inatt drömde jag att jag var gravid. Jag skulle föda men det vart en massa komplikationer. Usch, en ren och skär mardröm. Både gravid och att det ska krångla. Brr, it gives me the creps! Annars har jag sovit skapligt bra. Vaknade en sväng och behövde pressa citronen, sen sov jag närmare en timme till, och nu sitter jag här.

Jag funderar på om jag ska kötta på med lite hemmaträning? Är trött som ett as, så orkar inte alls just nu, men om en stund kanske? Igår var det verkligen en svullodag kändes det som. Stor frulle, lakritspingviner i massor, lite chips, mat, kvällsmackor.. well, hello lovehandles! Därför känns det extra nödvändigt att träna sig lite.

Nej, vi får se vad som orkas. "Nu när jag är gift behöver jag ju inte bry mig om hur jag ser ut", som uffes fru sa. Kanske att jag också ska köra på det? Vad säger du Micke? Fast jag tränar ju faktiskt för min egen skull och inte för hans. Typ. Vi vill väll alla vara drop dead gorgeous? Jag vill.

"dream on"

Black is back! Sådäraja.. då var det klarrrt! Utväxten är färgad. Alla nöjda och glada. Och inte blev det någon träning under tiden färgen verkade heller. Fastnade i ett samtal med mami.

Min älskade älskling ringde för några minuter sedan och ville säga att han var framme oskadd och önska mig en god natt. Jag hade hoppats på att han skulle säga att han var på väg hem igen. Icke sa nicke! Dream on, elin.

Nu ska jag måla naglarna, black of course, och sen krypa ner i sängen och invänta CSI. Alltid trevligt att mysa ner till någon bra show. Fast mysigast är att krypa ner brevid Micke. Mmmm, min Micke. ♥

Good night, peeps.

"multitasking"

Filmen var jätte bra! Just as you know. Nu ska jag slänga på mig färgnings-tischan and get rid of this brown colour! Once you go black you never go back. Medan färgen verkar tänkte jag köra lite träningsvideo här hemma. Multitasking, you know.

"godisråtta"

Godisråtta som man är blev jag über sugen på choklad och lösgodis såhär på kvällskvisten! Istället tog jag två smörgåsar med ost och skinka. Inte alls lika gott, inte på långa vägar. Men det stillade suget.

Nu ska jag kolla på The Blind Side, och sen ska jag färga håret.

"i'm yours"

Jag kan inte förstå att jag och Micke ska flytta till hus! Det känns som en dröm. En underbar dröm. Jag är så kär att varje minut utan honom gör ont. Jag trodde aldrig att jag skulle få känna såhär. Känna en sådan kärlek. Älska någon så mycket, och bli älskad minst lika mycket tillbaka. The future starts now.

I may not have the softest touch
I may not say the words as such
And though I may not look like much
I'm yours

And though my edges may be rough
And never feel I'm quite enough
It may not seem like very much
But I'm yours


The Script - i'm yours


"bakfull"

"Jag har feber älskling... känn så varm jag är! Buuhuu.", gnäller jag i soffan. "Nej, älskling, du är bakfull.", konstaterar Micke från köket. Och ja, jag tror nog han har rätt. För en gångs skull så får han ha rätt. Moaha, nej han har ofta rätt faktiskt. Det är en mycket smart kille jag har fått på kroken. Inte för att man behöver vara någon rocket sience för att lista ut att jag var bakfull och inte sjuk idag.

Nu ska vi strax kika på film.

"övermogna päron"

God morgon! Jisses vilken gårdag.. Började med stress stress stress efter jobbet. Kastade på mig kläderna som jag skulle ha på dansen och micke skjutsade dit mig fortare än fortast. Att få lära sig göra en lapdance var roligt, men ändå pinsamt. Japp, gott folk, yuo heard me - pinsamt. Jag som aldrig burkar känna att något sånt är pinigt. Typiskt. Men det var verkligen konstigt att dansa mot en tjej. Helt fel liksom! Jag är inte lagt åt det håller. Haha. Micke däremot, han uppskattade den.

Well, efter träningen så blev det en snabb dusch och fixa till sig innan vi fick skjuts ner på oktoberfesten! Dom flesta där inne var övermogna päron, men det gjorde inte så mycket. Vi hade det roligt ändå med dans på bordet och bjud-shots! Maten som serverades var potatisgratäng (sjukt god!), kycklingklubbor, snitzel, korv, klyftpotatis, sallad, bröd och ja.. jag vet inte. Gott var det iallafullafall. "Det kanske låter gott?"

När klockan började närma sig tolvslaget kände jag att jag ville hinna hem till micke innan han somnade, för att fira att kontraktet för kåken var skrivet tidigare idag!! Sagt och gjort - han mötte mig på gamla subban och drog en smörgås innan vi tog en omväg genom stan hem.

En bra kväll. Många skratt och nya moves. Nu ska vi åka och shoppa lite käk här hemma. Jag röstar för toast! Hörs senare, stalkers.


Bilden är stulen från Fridas facebook. Das blüg - raspberrylime.blogg.se

Mobilblogg - Det var så stressigt imorse s...

dsc04103 (MMS)

Mobilblogg - Det var så stressigt imorse så jag hann inte skriva. Anyways, det är mycket folk på jobbet - gött! Jag har lunch nu och tror att det blir en smoothie från naked juice bar. Det kanske låter gott? Hahaa, sjukt rolig jag! Micke & co. är och besiktar huset (eller nåt) så jag håller tummarna för att allt är ok! Nej, nu måste jag sluta. Hörs hej!


"tillsammans med micke"

Efter en lång och varm dusch tillsammans med Micke är det dags att sova. Mycket på schemat imorgon, som sagt. Good night, stalkers!


"duschen"

M-m-mm! Så sjukt gott det var med pizza! Nu har vi suttit i paltkoma ett tag framför tvn. Det är något dåligt program som går just nu.. tror det heter Idol? Vet ni vilket jag menar? Folk som uppträder med inte alls så bra sångröster. Låter verkligen falskt. Säkert bättre än vad jag skulle ha gjort det.. but still. Hur som helst så blir det en varm dusch nu och sen se något BRA på tv.

Imorgon är det fullspäckat schema vill jag lova! Börjar med att jobba 9:30-17:15, sen vidare till studion kl 18 för att träna lapdance och floorwork! Woohoo, kommer bli så grymt tror jag! Dessutom får vi choklad och skumpa där! Mums! Och efter dansen så drar vi ner på oktoberfesten och kör en tyrolerbuffé med öl. Vi = poledance-brudarna. Bästa är att man får en hatt där nere i tältet också!

Nej, nu skriker duschen efter mig.

"pizzabagare"

Micke sitter och retas med mig just nu. He is drivning me crazy!! Sitter och pickar på mina revben så att jag inte kan koncentrera mig. Gaaah, hahaha! Försvinn!

Anyways.. jag jobbade stängning idag. Det gick bra. Bra tryck på kunder, det gillar vi! Efter jöbbet så knallade jag till bilen så åkte vi och shoppade mat. Det blir hemmapizza tonight! Eftersom mina jeans sitter "lösare" så firar jag med en pizza. Hahahaa, eller nåt. Well, det där var internt. Så om ni inte skrattade så gör det inget.

Nu ska jag duka. Bye bye.


Suddig pizzabagare..

"tummen upp"

Idag gott folk, idag har jag jeans på mig! Och vet ni vad? Dom sitter inte alls lika tight längre! Lycka! Tummen upp för det! Till dom slitna jeansen kör vi en dieseltröja.


Well, nu ska jag slänga i mig en hårdbrömacka innan det är dags att springa till jobbet! Hörs då, hej.

"en varm pojkvän"

Tror ni det var surt att gå upp imorse då? Det är inte roligt att dra sig upp ur sängen när en varm pojkvän håller om en. Usch, jag tror att jag struntar i den här dagen och kryper ner brevid honom igen! Hihi. Det hade vart något det!

Varm (het) pojkvän:


Jag kan fortfarande inte fatta att vi har vunnit budgivningen på huset! Att vi snart har köpt ett hus! Helt galet! Jag är så otroligt glad, jag kan inte beskriva det i ord! Grymt! Nu är det bara att hålla tummarna på att alla papper sköter sig som dom ska och att ägarna inte drar sig ur i sista sekunden. I want that house!!

Nu ska jag fixa ihop en frilla. Hörs om ett tag!

"armband"

Idag var det julafton på jobbet! Vi hade fått många snygga varor! Hallelujah-moment varje gång man är ledig med än en dag i rad! Detta armband var ett måste! 129pix! Kom och köp, gott folk! Innan det tar slut!


Idag köpte jag även hårfärg, vilket var på tiden! Jag förstår inte varför jag har blivit så slarvig med att färga utväxten på senaste tiden!? Ser ju alldeles för tacky ut med en brun jävla rand i skallen. Skäms på mig, och skäms på alla andra som går runt med en utväxt! Skäms på er!

Nu ska jag göra rumpövningar och sen får vi se vad sm händer. Kanske blir det en dusch och sen sängen, eller så blir det tv en stund. Who knows? Only time will tell. Jag säger god natt nu iallafall. Good night.

"hus"

Idag är det en lyckans dag! Micke och jag har köpt hus!! Eller nej - vi har vunnit budgivningen på huset! Nu är det bara att hålla tummarna på att allt går i lås! Brynäs here we come!


"mysigt"

Idag har jag på mig svarta tjocka strumpbyxor, svart klänning och min poncho som är leopardmönstrad i grått! Kändes mysigt till detta skitväder.


Jag återkommer senare om hur det gick med ALLT idag. Jisses vad nervös jag är!

"blåmärken"

Mornin' ya'll! Idag är jag stel som en pinne vill jag lova! Eller ja, nästan så. Det känns att man ansträngde många nya muskler igår. Gött! Känner på mig att jag kommer komma i form till winter -10, woop woop! Det kommer bli en snygg vinter, yes sir! Något som inte är så snyggt just nu är mina fötter och ben! Fötterna har stora blåmärken, ett på vardera översida, och benen har många små blåmärken. Vill man vara fin får man lida pin! Right?

Det var svårt att få till bra bilder. I verkligheten är jag mycket blå/rödare.

Nu ska jag koka mig lite kaffe och börja sminka mig. Idag är det micke-kommer-hem-torsdag, så jag vill ha extra lång tid på mig på morgonen. Top notch it is! Snacka om att jag är kär och galen!


"good night"

Goder afton das blüg! HOLY CRAP vilket jäkla träning det var ikväll! Svetten riktigt sprutade ur varenda por! Idag började ju jag nivå 2 i poledancing. Detta innebär att vi ska upp på högre höjder. Det vill säga: idag fick vi lära oss att klättra upp på stången! Och det mina vänner var otroligt ansträngande! På slutet fick jag in min lilla egna metod och kom upp till toppen. Om några träningar till så sitter det nog!

Bild från google när någon rookie klättrar..

För att ta sig upp nu måste man räta ut sig och ta omtag.. Lättare sagt än gjort.

Så nu sitter jag alltså här.. svettig och blåslagen om benen.. och trött som ett as. Det är definitivt dags för en varm dusch och sen bums ner i sängen! Imorgon är det mycket som händer!! Jobb, budgivning, micke kommer hem. Spännande, så otroligt spännande!

Imorgon får ni garanterat bilder på mina blåmärken. Hade jag bilder från själva dansen eller någon video hade jag kastat in den. Men några sådana finns inte.. än.

Good night, stalkers!

"hörs efter dansen"

Time to go! Om ten minutes kommer Pyret och hämtar upp mig! Kommer bli så roligt att få göra en dansrutin med skor! Tur att det bara är i slutet vi ska ha dom på oss, för mina är så fula och slitna. Och det ska dessutom bli sjukt roligt att äntligen få lära sig klätta upp på stången och göra trick på högre höjder! Jippi!


Vi hörs efter dansen så får ni höra hur det gick!

"less"

Åh, vad less jag blir nu! Eftersom det är sneakers/träningsskor-tema idag på dansen så tänkte jag gräva fram mina "converse" på vinden. Men nu verkar det som att dom har gått upp i rök! Hittade dom icke! Well, då får jag helt enkelt ta mina slitna reebok istället. Dom är lite större än conversen, men det får duga ändå! Återigen - man tager vad man haver.

Och eftersom jag sögs fast i soffan ett tag och sen upp på vinden har jag inte hunnit träna nåt. Men det gör inte så mycket, för det är ju poledance ikväll! Jag har hört rykten om att det kommer bli fler tunga övningar ikväll. Fysövningar. Spännande.

"sounds like a plan"

Jahapp.. då var man mätt då. Typiskt. Detta hade inte inträffat om jag hade gjort en smoothie. Kanske att man ska dammsuga och torka golven i rask takt nu, byta om till dancing-queen-kläderna och powerwalka upp till studion i hemlingby? Hmm, sounds like a plan. Vi får se hur jag känner efter städrycket! ELLER så köra jag träningsvideon efter städningen!? Olala, that sounds lika a plan!

Återkommer.

Mobilblogg - Haha, jag upptäckte just hur ...

dsc04062 (MMS)

Mobilblogg - Haha, jag upptäckte just hur fult jag sittligger i soffan! Jag menar, micke kommer ju inte hem för ens imorgon ;)


"man tager vad man haver"

Allt är undanplockat här in the apartment, så nu är det bara dammsugning och torkning av golven kvar! Nu har jag pausat med matlagning. Jag hatar när man är hungrig, och det finns ingenting hemma att äta som man vill ha. Jag skulle vilja ha en smoothie just nu. Istället har jag gjort köttfärssås och spagetti.. Well, det får väl duga. Som dom säger; Man tager vad man haver. Nästa gång det är mathandling på g så kommer det köpas frysta bär och mjölk i massor!

"benvärmare"

Mötet gick bra. Känner att det är på väg åt rätt håll, det vill säga uppåt! Haha! Ni som vet vad för möten jag pratar om kan också skratta åt den där kommentaren.

Efter mötet kikade jag runt lite på stan efter nya svarta benvärmare. Jag har ett par grå/svarta sen tidigare, och det är så mysigt att ha på sig dom när det är kallt i lyan! Och dessutom är det snyggt, mys-snyggt. Tycker jag iallafullafall. Vad tycker ni? Jag hittade ett par riktigt stora och gosiga på cubus. Looki looki:


Nu ska jag städa här hemma. Som vanligt har jag lyckats slängt alla kläder höger och vänster här hemma. Hur svårt ska det vara att vika in skiten i garderoben igen? Jag har en förmåga att säga "Jag gör det sen.." väldigt ofta nu för tiden. Stryk ska jag ha!

"grå"

Sådär. Då var jag redo för att dra iväg. Grå leggings, svart klänning, grå kofta. Svart jacka, grå halsduk, svarta stövlar. Haha, vafan.. Skulle ha satsat på en gul tröja kanske? Eller inte.

Jo, jag vet att bilden till höger ser lite crazyface-ig ut. Men what the heck liksom?

Talk to ya'll later! Puss hej.

"fett"


Smink - check! Kaffe - check! Dusch - check! Kläder - uncheck. Håret - uncheck. Alltså, vad är det med mitt hår? Ja elin, det är fett. Jaha.. Typiskt! Men det är träning ikväll så att tvätta håret två gånger på en dag känns inte som ett alternativ! Nu är det time to get dressed!

Och att klä på sig är fan lättare sagt än gjort. Aja, bara att dyka in i garderoben och bombnedslaget och leta efter något som funkar.

"snoozmaraton"

Oj då. Det blev inget inlägg innan jag somnade igår. Sorry om ni satt uppe och väntade, stalkers! Anyways.. Go morgon! Jag har sovit alldeles för länge, igen. Ställde klockan på 07:30. Klev upp 08:45. Skapligt snoozmaraton!

Idag har jag ett möte 10:30, förutom det är jag ledig idag. Ikväll är det poledance igen, men denna gång nivå 2! Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte är lite nervös. Sko-temat för kvällen: Sneakers. Inte min favoritsko, men det blir nog roligt ändå! Gosh, i love poledancing!

En liten sneakpeak på mig här dårå..

"bästa stina"

Idag har jag haft en riktigt bra dag! Tänka sig att det blev så bra trots att jag var (är?) så ful idag! Började ju som sagt med utvecklingssamtal på wayne's med bästa chefen. Bra möte! Sen mötte jag Stina på stan och vi (eller iallafall jag) fönstershoppade ett tag innan vi landade på ett fik. Jag skulle köpa en kaffe men insåg att min plånbok låg kvar hemma i lyan. SUCK. Men eftersom Stina är världens bästa polare bjucka hon mig på kaffen. Sen knallade vi hem till henne där hon bjöd på mat, och varm choklad! (Ja, jag vet att jag skrev det tidigare, men det tåls att skrivas och läsas igen!) Jäklar vilken generös vän! Bästa Stina!

Nu sitter jag och slökollar på CSI. Funderar på att sätta igång träningsvideon och köra lite. Tar ju trots allt bara 20 minuter. Känner mig lite syndig efter kvällens matintag. Eller ja, hur har dagens intag sett ut egentligen? Jag tar det i turordning.. 1 latte, 1 ost- och skinkmacka, 1 kaffe, 1 laxfile med potatismos, 1 mugg oboy. Hmm... nja, så farligt var det visserligen inte. Eller?

Här är en bild på när jag och mami frukostade i söderhamns city..

..syns det att jag är trött eller? Tröttögon indeed!

Nej, nu ska jag göra nåt vettigare än att sitta här. Hörs innan bedtime!

"hemma hos stina"

Hej hej hallå! Just nu befinner jag mig nere på brynäs hemma hos stina (och tony). Efter några timmar i city knallade vi hit och jag blev bjuden på lax och potatismos. Gött! Det tackar jag för. Nu är det snart säsongspremiär av Desperate Housewives, och till det tar vi en mugg varm oboy med marsmallowskladd i! Spännande, blir nog gott. Efter despan blir det hemfärd, så bloggar mer senare.

Stina på sin 20års fest!

Förresten, mötet med chefen gick bara bra. Jag började inte gråta, jag fick inte sparken och jag blev inte utskälld. Jag hade visserligen inte räknat med det heller, men man vet ju aldrig. 

Well, hörs senare! 

"hörs"

Nej, jag orkar fan inte byta om. Bläääää! (som på bilden.) Dags att dra nu. På med jackan och halsduken och stövlarna så blire kanske bättre. Kanske. Efter mötet ska jag träffa snygga Stina! Längesen vi sågs nu! En sak som är bra med den här dagen iallafall..

Hörs later, stalkers!

"fuldag"

Men bläääää vilken fuldag jag har idag! Ni vet, en såndär dag då man inte hittar nåt att ta på sig och håret är bara skitfult. Dessutom är mitt nagellack sjukt skabbigt. Kill me.

Jag antar att det kunde varit värre. Det kan alltid vara värre. Jag hatar människor som säger så, "det kunde varit värre". Vafan ska det betyda liksom? "Ja, du är ju skitful nu, men det kunde varit värre. Tänk om du vore skitful och dessutom arbetslös?" eller?? Jag har aldrig påstått att jag är en positiv individ.

Om trettio minuter ska jag infinna mig på jöbbet. Jag hinner fortfarande byta om.

To be continued..

"like a goddess"

Aahhhh, good morning! Idag vaknade jag fakiskt skapligt utvilad. Känns som att jag har sovit like a goddess! Tog ett tag innan jag lyckades somna igår, trots att jag var sjukt trött efter miniträningen.. så jag trodde faktiskt att jag skulle vara skapligt skit trött nu. Icke sa nicke! Gött!

Nej, nu ska jag röja undan alla kläder som ligger slängda all over the place! Sen blir det kaffe! Utan kaffe på morgonen så fungerar jag inte. Coffee it is!


"hot pink"

Förresten, visst är den här färgen to die for? Hot pink:

Foto: Sophie Magnusson Modell: Jag

Jag trivs verkligen på POLE AND FITNESS STUDIO här in gefle! Dom har så många nya idéer, och spännande kurser kommer ut gång på gång! Dessa snygga träningskläder på bilden kan man köpa där, med studions snygga logga tryckt på toppen! Jag har inte hört någon annan studio ha sådana saker som dom har. Eller ja, nu har dom väl det. Copycats. Men det var inte det jag ville säga..

..Jag ville säga att nu börjar det nya kurser, så skynda att anmäl er via hemsidan! Ni kommer inte bli besviken!! Bästa träningsformen, tycker jag! Och det kommer ni också att tycka! Once you try it, you can't deny it!

Nej ni, nu MÅSTE jag verkligen sova. Sweet dreams.

"karma"

Imorgon ska jag har utvecklingssamtal med the boss. Kommer bli intressant. Så det är väl dags att lägga sig antar jag. Jag är så jävla glad att jag har ett bra jobb här i Gävle. Och att jag bor här. Och att jag och Micke ska flytta till hus här. Man väljer själv hur sin tillvaro ska se ut. Jag väljer en bra tillvaro. Fan vad jag hatar Söderhamn. Och jag är dessutom 100% säker på att ännu mer skitsnack kommer spridas i den där hålan nu. Men faktiskt, it can't touch me!

..och jag är inte en bitch. Jag är en person som säger vad jag tycker. Sen om folk tror jag är något annat på grund av det så är det deras problem. Good night.


"sjöblöt i svett"

OH MY fucking GOD! Jag är helt jävla slut efter träningen här hemma! Man tror att det ska vara en piece of cake eftersom det är en video på 20 minuter.. men det är allt annat än a piece of cake! Jag är sjöblöt i svett nu! Time to hit the shower!!

"en tallrik tacos"

På lunchen idag smällade jag i mig tacorester, och gött var det.. men mätt blev jag. Och är det något jag hatar då är det känslan av att vara mätt. Riktigt mätt. Fy. Dessutom är det ju kanelbullensdag, så jag kirrade en varsin bulle åt mig och bossen. Proppmätt? Japp! Och ändå sitter jag nu här, med ännu en tallrik tacos i knät. Fan va tjock jag är. Eller nåt i den stilen.

Förresten, från söndag till onsdag tappde jag 3cm i midjemått. Jag kan bara jag vill.

På med singlemode och kör bah! Haha. Älskling, you know what i'm talkin' about!

Om några minuter ska jag kasta fram träningsmattan och plågas till Jillian Michaels 30 day shred! Underbar träningsvideo! Snabb, men effektiv. Ja tack!

"snurrar i skallen"

Många tankar som snurrar i skallen just nu.. Men vi fixar detta! Vi måste!

"mitt hår"

När jag borstade håret alldeles nyss insåg jag verkligen att mitt hår är långt. Typ. Önskar dock att det var tjockare.. Men man kan väl inte få allt här i världen?

Och på bilden står jag med huvudet rakt fram. Alltså, jag lutar mig inte bakåt så att håret ska se längre ut. Ingen fuskbild här inte! Get it?

"tuppen"

Måndag, igen. Första dagen på veckan jag vaknar ensam i sängen. Första dagen jag saknar så att det gör ont. Första dagen jag längtar som en idiot till torsdag. Japp gott folk, det är måndag morgon. Igen. Och jag saknar min trolovade.

Det var svårt att ta sig upp ur sängen imorse. Jag har ett möte om 1h och 10min, därför jag är upp med tuppen. Eller nja, om tuppen hade försovit sig flera timmar så vore väl så fallet. Fast det spelar ju visserligen ingen roll när han gick upp, eftersom nu är jag vaken, och det är han med. Eller? Fuck it! Hur det än ligget till med tuppen så är jag uppe alldeles för tidigt för att vara pigg. Som vanligt.

Nu ska jag koka mig kaffe. Mmm, kaffe - livets dryck!

Mobilblogg - Jag ligger i sängen nu, men ...

Mobilblogg - Jag ligger i sängen nu, men kan inte sova. Varför är jag inte trött för? Dessutom saknar dig micke.. galet mycket! Det blev inte direkt lättare att sova själv när jag kröp ner i sängen och kände doften av hans parfym på kudden heller. När jag väl lyckas somna hoppas jag på att drömma om honom! Är det hälsosamt att vara så kär som jag är? Jag är helt tokig i den där mannen! Min man. Min micke.


"natti"

Nu är det dags to hit the sack! Jag har surrat med syrran på msn en stund, och helt plötsligt dök en yrvaken Nellie upp i rutan! Hon hade vaknat och ville gosa med mamma, antagligen. Jag vinkade till henne och hon blev förvånad och tjöt lite förtjust. Även om syrran och jag hade haft fler systrar hade jag garanterat varit favorit mostern! När vi vinkade hej då så låg mor och dotter i soffan och myste:

Jag saknar dom där brudarna (+ lillskruttan Nikki) hur mycket som helst!

Som sagt, nu ska jag hit the sack! Natti natt!

"bilden är så härlig"

Här hittade jag en bild (snodde från Millan..) sen gårdagen på Sofia och mig innan allt folk kom! Haha, jag har tjockisarmar men det gör inget, för den här bilden är så härlig ändå tycker jag! Man ser riktigt hur glada och taggade vi är!

Och här är en bild på Sofia när hon spexar lite! Tänk om man ändå vore så stark och smidig som hon är! Själv kan jag inte ens klättar på polen än! Men det kommer väl det med. Nivå 2 på onsdag! PEPP!


"like a glove"

I did it! Jag lyckades parkera i garagehelvetet! Även fast lampan var trasig så det var mörkt där uppe. Och dessutom behövde jag bara backa en gång. Fan, jag kan bara jag vill! Woohoo! LIKE A GLOVE! Looki looki:

Och nej, det är verkligen inte bara att köra rätt in. Tätt bakom står det bilar parkerade. Och dessutom måste man svänga tvärt åt höger, köra förbi vårt garage, backa bakåt och räta upp bilen mot garaget INNAN man kan smyyyyga in bilen. Tur man är rallyförare..

"p-huset"

Jag är så förbannad nu så att jag kokar!! Jag testade att köra in i p-huset för att parkera i garaget som vi har hyrt där. Lyckat! ..INTE! Det är så otroligt trångt och krångligt så jag vill inte ens parkera där! När tillochmed Micke tycker det är bökigt, då är det verkligen det. Vi får se hur det går ikväll när jag ska försöka all by my selfe. Hade vi haft en liite större bil så hade det FA-A-AN inte gått!!! Blä.

"inga bilder"

Hej, hej, hej, hej! Dagen började med att Micke väckte mig med orden "Ska du med och hämta bilen?". Japp, då var det bara upp och hoppa vettni! Igår tog vi nämnligen bilen till studion i hemlingby, så imorse promenerade vi och hämtade den. Skönt, men ändå inte. Det är jobbigt att gå.. speciellt om man går med Micke som är värsta promenad-hitlern! Haha, well.. bilen stod kvar och såg allmänt snygg ut så vi drog till Willys och handlade på en gång.

Det blev en sen frulle för oss, och sen har vi myst i sängen nån timme. Nu står Mr hitler och fixar sina norge-matlådor och jag har precis kommit ut ur duschen. Jag ska väl assistera honom vid spise snart hade jag tänkt.

Igår var det ju Rock The Pole på POLE AND FITNESS STUDIO, och det var såååå jätte roligt! Sofia (ägaren och instruktören på studion) poppade skumpaflaska efter skumpaflaska, och studion fylldes med nyfikna människor och nervösa dansare! Själv var jag så gale nervig innan vi skulle dansa att jag nästan spydde! Haha! Men det gick faktiskt jätte bra, och jag gjorde inte bort mig eller spydde under vår dansrutin. Alla var jätte duktiga och det var så jäkla roligt alltihop!

Jag tog inga bilder igår, vilket var otroligt dåligt gjort! Micke tog inte heller några bilder, så tyvärr kommer ni inte få se något från gårdagen här i bloggen. Buhu.

Nej, nu måste jag agera vacker och duktig housewife! Later dudes!

Mobilblogg - Nu är det dags att sova. Jag...

Mobilblogg - Nu är det dags att sova. Jag har haft en kanonkväll! ...Om man bortser från att jag nästan spydde under dansen pga nervositet! Haha, usch! Berättar mer imorgon. Good night, ya'll!


"stress"

Nu jävlar är det stress stress stress! Klockan 17 ska jag befinna mig på studion, och här sitter jag - helt oklart. Helt jävla oklar! Jag har 50 minuter på mig, det fixar jag väl!? Har inte så mycket annat val, va.

Förmodligen så kommer det nån mobilblogg under kvällen, men om inte så hörs vi imorgon! Ha en bra lördagkväll everyone!

"trött"

Gääääsp! God morgon på er! Jisses, idag var det skönt att sova vill jag lova! Vaknade lite smått av att Micke pussade mig hej då. Han bär antagligen lådor just nu. I vanligt fall är det alltid jag som kliver upp först här hemma, så jag blev lite förvånad när Micke redan var uppe. Uppe med tuppen.

Själv ska jag suga i mig lite kaffe nu. Sen måste jag skynda mig så att jag hinner hjälpa flyttråttorna innan det är dags för husvisning!
Oh my god, vaaad tröööött jaaag ääär!

"nighty"

Nu är det showertime! Jag fick en energikick såhär på kvällskvisten, skönt! Annars hade jag sovit sedan lång tid tillbaka med tanke på hur trött och seg jag var. Imorgon är det mycket på schemat: flytthjälpa, husvisning, rock the pole. Och därimellan försöka träffa mina föräldrar samt svärföräldrarna. Herregud, jag får inte ihop det. Mina päron kommer först, det är en sak som är säker.

Just det ja! Ikväll står bilen i garaget tvärs över gatan! Skönt att slippa leta parkeringsplatser och slippa betala 10 spänn i timmen! Fast allt var inte toppen med parkeringen.. måste säga upp den på måndag och leta ny. Vilket skit alltså. Fick ett garage som inte alls var det vi ville ha. Typiskt, big time! Dock bättre än gatan. Heeelt klart!

Hoppas ni har haft en bättre dag än mig! Eller ja, en piggare.


"fjärilar i magen"

Förresten, idag är det Micke's och min 1års dag. Idag har vi alltså (officiellt) varit tillsammans ett år. Jag citerar textmeddelandet jag fick från älsklingen tidigare idag: "1 år älskling! Ett underbart år med dig! Hoppas på många, många fler tillsammans! Jag älskar dig snygging!". Jag älskar den där karln så att det gör ont! Självklart kommer det bli många, många år till!


Idag skrev Micke på papper dessutom. Hej då lägenheten! Så framöver kommer vi bo i hus! Eller ja, snart iallafall. Måste ju hitta ett först. Att få ta nästa steg i livet med min underbara karl känns sjukt bra! Jag har fjärilar i magen. Big time!

 


"pain in the ass"

God kväll! Dagen började, som sagt, bra. Jag kände mig piggare än väntat. Men efter lunch på stan med grabbarna grus (buffé, i say no more..) så gick det utför! Att stå och jobba blev ett pain in the ass. Men det är mitt eget fel, och kunderna märkte inte av något (verkade det som). Kick-ass-säljare som man är!

Så medans jag sitter här i soffan och tar det piano och skriver mitt suicide-note agerar Micke flyttgubbe. Tobbe och Carro fick nyckeln till nya lyan idag, så dom tar det allt annat än piano. Jag får helt enkelt hjälpa till imorgon eller så.

Idag hade jag storkoftan på mig. MYS! Check it out:

"hej så länge"

Hej och hå! God morgon på er alla! Igår blev det inte mycket skrivet eftet jobbet såg jag. Ett litet fylle inlägg innan det var dags att sova bara, sorry!

Efter jobbet igår var vi ju på husvisning, och.. njaaa. Jag håller tummarna för lördagens visning istället! Well, direkt efter visningen drog vi hem och bytte om till partyclothes! Några söderhamnspöjkar kom hit och vi drog gemensamt till Tobbe och Carro på utflyttningsferre! Förutom att man får skämmas, så var det roligt. Därefter blev det Slicken!

Nu sitter jag här, väntar på att kaffet ska bli klart och känner mig noll bakis! Trött och lite sliten - yes box. Men bakis? Nope. Jobbar 12-19 idag, så jag ska väl börja fixa iordning mig själv.

Hej så länge!

"fest"

Ikväll har vi varit på fest host obbe och carro! trevligt revligt. Nu är vi hemma oskadda jag och micke. Imorn är det jobb, wish me luck! Blink, blink! God natt.

RSS 2.0