Jag har inget att säga..

Tyvärr så håller torkan i sig.
Har varken lust eller tid eller ork att blogga just nu.

Återkommer när det känns roligt igen.Hatt!

Från H&M 199kr!
Love it! Det blir nog hatt-torsdag imorgon.

Mindful or mind full?Här om dagen såg jag ut sådär. Skjortan runt höfterna. Me like.

Idag sov jag till kl 9, och jesuuuus vad skönt! Att få sova tills man vaknar är det bästa som finns. Nu ska jag ta en dusch och sen koka lite kaffe. Glida runt i morgonrocken ett tag! Jag förtjänar det rätt hårt! Känna tofflornas ludd mot fötterna, kaffets ljuvliga doft och bara Aaaahhhh andas.


Är dock sjukt stressad inombords pga plugget. En jävla inlämning kvar och sen prov. Jag kan inte hoppa av nu. 

TGIF

Thank fucking GOD its friday!!

Morrn morrn på er där ute i cyberspace! Sovit gott? Idag är jag riktigt jävla trött alltså. Min kropp känns så tung att jag inte orkar resa mig ur sängen.. Jag känner mig typ förlamad... Idag är det iallafall fredag, som följs av ledig helg! Jisses vad jag behöver det.

Låt mig beskriva mina senaste veckor.

Måndag första september.... Jobbar 8-18. Hem och packa inför kick offen och försöka somna i tid. Somnar vid 2-tiden, klockan ringer 04:10 på tisdagen. Är på den förfärliga kick offen tisdag till onsdag, och sover alltså inte många timmar natten till onsdagen.. Fy helvete vilken upplevelse det var att sova ute i tält - i september!! Aja, moving on.. Hela onsdagen är det full fräs från 07:00-16:00 med teambuilding. Missar mitt tåg hem och får vänta en timme på nästa. Är hemma runt 21-snåret och då ska man duscha och packa upp och yadayadayada.. Upp och jobba 10-19 på torsdag, 8-18 på fredag och 9-16:30 på lördag... PUH! Var ledig i söndags men då försökte jag plugga.. Det gick inte så bra.

Allright. Det var förra veckan. Strax över 50h jobb och sjukt lite sömn.

Efter en dags ledigt var det dags igen... Måndag 8-18, tisdag 10-19... Man bah SNÄLLA LÅT MIG VILA! Jobbar onsdag, torsdag och idag är det fredag. 8-18. Sen får jag vara ledig i två dagar. Fy fan vad jag behöver det.

Nu måste jag göra mig redo.. Kroppen får vara hur förlamad den vill.. Jag måste kliva upp!

Nya naglar och ny tatuering!

Vilken bra dag igår alltså!! Började med gaddning hos Niklas. Vi fortsatte med lite rosa blommor som fick falla ner på lite olika ställen.


Det blev verkligen en fin helhet! Im happy.

När tatueringen var klar spurtade jag hem på cykeln och bytte till moppe (haha, i know! men micke har bilen) och drog ut till Maria för att fixa naglarna!
Alltså bilden ger verkligen inte naglarna rättvisa.. Men men, så kan det vara. Är iallafall super nöjd!! Var väldigt längesen jag hade svarta naglar nu. Dom har varit saknade!

Kick off

Klockan ringde strax efter 04:00 tisdag förra veckan. Det var dags att åka på 2014 års kick off! En annorlunda packningslista hade skickats ut några veckor innan - sovsäck, oömma kläder, liggunderlag.. What the hell? Jag packade enligt instruktioner och stod redo på Stockholms central 07:45.

När alla butikschefer från Vero Moda och Jack and Jones var samlade åkte vi buss i en timme och kom fram till en båt. Okej, vi ska alltså ut på en ö.

And ö it was! - Äventyrens Ö (googla!)

Nu börjar jag bli less på att skriva, så jag summerar lite fort.

Konferens hela dagen, lunch och middag utomhus, sova i ruttet militärtält, frysa ihjäl, 2 utedass på 100 personer, inget rinnande vatten, mindre än 5h sömn på två dagar, team bildning i form av tio-kamp...
Tanke när jag satt på tåget hem: Aldrig mer.

Long time no see..

Herregud, vart ska vi börja? Senaste veckorna har jag typ jobbat ihjäl mig. Har knappt haft tid att torka mig efter toalettbesök - SÅ stressad känner jag mig.

Övertid på övertid på övertid...
Jag.orkar.inte! Nu får det fan bli normala arbetsveckor igen innan jag spyr på hela skiten!!

Förra veckan var jag på kick off, och det ska jag berätta mer om i ett annat inlägg.

Hej så länge!


RSS 2.0