Longing for life.

Imorgon väntar ännu ett sex-pass. sex-sexton. Personligen så tycker jag att dom borde välkomna oss med linor i dörren när man börjar så tidigt.
Jag känner mig väldigt stressad just nu. Papper måste skrivas, papper måste skickas. Lådor måste köpas, och lådor måste packas. Jag börjar få väldigt kalla fötter. Isiga. Visst ska skolan och kursen bli hur rolig som helst! Men stället den ligger på, njaa.. Not so funny. Som vanligt efter ett litet besök i storstaden är jag helt såld. Så jävla typiskt mig att längta tillbaka dit på stört! Så blir det varje gång jag åker dit. Japp - varje. Det spelar liksom ingen roll vem jag hälsar på eller vad jag gör - Jag vill alltid flytta dit igen. Men nu sitter jag här i mitt lilla fängelse, tillbaka in the hell hole, och tänker på hur det skulle ha sätt ut om jag aldrig flyttade. ... Fan, jag måste sluta tänka så mycket! Nu är det dags för en powerwalk! burn burn burn! Dessa dagar har gett mig otränad-ångest.

-Is hope a drug we need to go off of, or it is keeping us alive?

Shoes and sugar.

Att börja jobba klockan sex på morgonen, det är tortyr! Och att jobba så dom två sista veckorna man är kvar, ja det känns ännu värre! Skaffar man sig inte kändispoäng så skaffar man sig ett jävla morgonhumör i guess. Senaste veckan har vart lung och skön. Min lägenhet har sakta men säkert förfalligt och liknar nu ett bombnedslag. Mitt kylskåp är snart tomt och mitt visakort snart spärrat. Att jag aldrig kan lära mig att städa eller hålla i slantarna. Den som spar, han har... tråkit! Och ja, hellre lite skit i hörnen än ett rent helvete. Och från det ena till det andra - dags att kasta sig in i kärringgrillen va? Hellre skitbrun än äggskalsvit.

-Sometimes its hard to walk in a single womans shoes, thats why we need really special ones now and then to make the walk a little more fun.


Disasters and discodicks.

Semestern var grym! Så mycket mer än så kan man väl inte säga? Blev lite catfight och munhugg och brännboll och dans med gummistövlar och vin innan lunch och bullshit och sol och mjukost. Så ja, vad kan man mer säga? Varför somliga inte vill se sanningen i vitögat är för mig helt oklart. Vilket jävla rikspucko. Ja ja, enough! Imorgon är det fredag och helgen kickar igång! Yeah!
And remember girls; Don't look for Mr. Right.. Look for Mr. Right Now.
Lev varje dag som om det vore din sista. Din framtid ligger i dina händer.

-The only way to get rid of information you dont want to have, is to pass it on.


Indianer och cowboys, på Dunteberget

Cars and cock..tails.

Imorgon bilar jag till Vimmerby och sedan Motala. Folkracesommar. Jag älskar't! Boys boys boys, we like boys in cars! Boys boys boys, buy us drinks in bars! Kommer hem igen vecka 30, och då är det jobb som står på schemat. Väldigt mycket jobb faktiskt. Och i höst börjar jag med glashantverk nere i Kosta. Men fy fan va göttans det är att vara mig just nu! Väskorna står packade och vinet är köpt! Och imorgon är det dessutom två år sedan jag flyttade hemifrån, den du!

-The thing is.. i think im one of these happy people now.

Stupid is what stupid does.

Tänk att jag slutar aldrig förvånas! Det finns verkligen människor till allt. Hittar man en riktigt knäpp jävel på krogen, ja då dyker en ännu skummare typ upp på jobbet.. Eller varför inte det där psykot bakom mig i kön? Dom finns överallt numera! Riktiga udda personer som lever sitt liv i tron på att det är helt normalt att bete sig så som dom gör. "Hoppas du får löneförhöjning!!!" "Du gör såhär bara för att du är vrång!!" "Adjö!" "Jävligt dålig service!!" Some people.. Och som att det inte vore nog med det; Om det nu finns männsikor till allt - varför finns det då inte människor till alla? Vart tog alla normala vägen? Är normal tråkig? Alla smällar man får ta på jobbet rinner av  mig som vattnet rinner av en gås, så varför kan det inte alltid vara så? Hej då, du rinner av. Vad kostar en vän?

-Is it possible that we've got so spoiled by choices that we've become unable to make one?

Good and great.

Det går bra nu. Jag har vart förkyld i snart två veckor, men who cares? Det går bra nu. Jag ä inte längre osamas med mig själv, och spegeln har gått och blivit en vän.. ibland. Jag har kommit in på en ky-utbildningen till hösten. Det går bra nu. Men ibland när saker och ting går och känns så här bra.. ja, då vill man inte flytta. Eller iaf inte 60 mil här ifrån. As long as i've got eyes, i'll have a sight for you.
Jag kan inte hjälpa att undra hur mitt liv skulle ha sett ut om jag inte klev på den där bussen på skolavslutningen i nian. Och det är det enda jag kan göra - undra. Ödet, är det något att tro på? Eller skapar vi vårat eget liv, vår egna väg?
Eller är vi legosoldater i matchen "The Holy God Vs. The Kickass Devil"?
Många frågor kommer aldrig få svar. Men äh fan, det går bra nu!

-When things come to easy we become suspect.. Do they have to get complicated before we believe they are for real?

Friend or boyfriend?

Min kära vän - som är en pojke - alltså pojkvän Anton Östlund har börjat bloggat på knivigaste allvar (http://beastlund.blogg.se/) och me like it alot!
Den karln har många ess i skjortärmen och många rör i elden.. För att inte tala om hur många damer han har i byxbenet! Frågan är bara; När ska han fixa ihop mig med hans lumpenpolare? Anyway, anyhow or anyhoe - läs och njut, fuckers.

-Does action speak louder then words?

Before and after.

Jag är så nöjd med allt och alla just nu. Med hela min tillvaro. Jag njuter av livet. Som den sanna pessimist jag, så händer inte detta alltför ofta. Visst, det känns lite stressigt med saker och ting.. Och ja, det känns just nu som att..STOPP!
Nej, nu börjar jag igen. Shit, why can't i get off my back? Ska iallafullafall på semster vecka 28 & 29 - folkrace. Kommer bli så jävla grymt! Keeps gettin' better!
Och jag har insett att det var fan inte bättre för. Bara delvis.

-Mabye the past is like an anchor holding us back? Mabye you have to let go of who you were, to become who you will be.

RSS 2.0