Underbara lediga dag! Hörs!

img_4827 (MMS)

Underbara lediga dag! Hörs!


"caterpillar"

Hejsan hoppsan!

Ikväll på träningen fick vi lära oss ett nytt trick - Caterpillar. Hittade EN video på youtube där dom visade den perfect.. men då fick man inte bädda in den här. Så att säga. Så ni får nöja er med en bild:

Man ålar sig liksom ner för stången som en mask. Get it? Ser skit snyggt ut anyways.

Idag satt jag ute och käkade middag - havregrynsgröt made in a microwave. Inte så jävla häftigt, men det funkade. Fick även ragg när jag satt och glassade mig. Det ni!

Att glömma plånboken hemma och enbart äta gröt till middag var ingen höjdare  på träningen. Hade noll kraft. Men efter att ha svullat lite donken efter träningen är jag back on track igen. Känner nästan för att svinga mig lite mer runt stången. Visa micke mina skills. Denna man inspirerade mig:


Bye bye!

"låt"

Måste bara tipsa om en bra låt!

Sådär. Nu kan ni lyckliga jävlar fortsätta sola. Tjing!

(Känns lite för mycket powermetall emellanåt.. vilket är synd.)

"Dagens Look"

Idag känner jag mig street-ich. Dagens Look:

Tischa from New York Citeeey (gift from färfär).
Kjol från indiska.
Strumpbrallor från Kappahl.
Shoes from scorett.

Och apropå NY.. micke berättade att han hade hittat en lya i brasilien. Som han hade mailat på. Kanske att vi säljer huset och flyttar? Man kan ju hoppas! Eller nja, jag trivs i vårt hus. Men fatta - flytta utomlands! Man kan ju inte annat än att bli uppspelt. Mamma, du kan vara lugn.. vi blir väl förmodligen kvar i sverige ska du se. Men man måste få drömma.

Ikväll efter jobbet tar jag cykeln i räserfart upp till träningen.

Hörs tonight! Sola lugnt, peeps.

"icke sa nicke"

God morgon.

Jag trodde att jag började 12:15 idag, så jag hade planerat att sola såhär på morgonkvisten. Men icke sa nicke! Kör heldag idag. Suck. Men imorgon är jag ledig, och jävlar om det regnar då!!

Nu ska jag scchhminka mig.

"lökar sönder"

Jaaaag döööör! Fan vad det är varmt här inne! Sitter hemma i soffan nu och lökar sönder. Time for korsdrag tror jag bestämt.

Efter jobbet träffade jag som sagt Stina för en fika. Det blev en latte och en kärleksmums på Coffehouse by George, uteserveringen - såklart. Sen kikade vi lite butiker och jag spenderade storkovan på strumpbrallor! Hela tjugo spänn fick jag böta för dessa:


Nej, nu står jag inte ut längre! Måste öppna och hoppas det fläktar lite! Fan att man ska jobba fina dagar som dessa. Imorgon ska det ju tydligen bli uppåt 28grader. Vem tror i jobbar? Well, ME!

"dagens look"

Om jag lyckades att INTE snooza imorse? Njaa, inte riktigt. Låg kvar i sängen alldeles för länge idag igen. Igen. Imorgon ska det bli skönt att få sova nån timme längre.

Efter jobbet blir det stina-häng! Vi ska dra en latte på något snyggt fik och sen vill jag bestämt se hennes nya lägga! Idag har jag på mig väst. Den åker nog av under dagen, men anyways - Dagens Look:


Kör på vita sneakers till detta.

Nej, nu måste jag hinka mitt kaffe och borsta gaddarna!

"pole and fitness studio"

Idag jobbade jag 9-19:15, och därefter cyklade jag hem för att bli hämtad av träningshitler och iväg till studion! Träna bör man, annars dör man. Eller? Ibland känns det som man är nära att slå sig fördärvad. I promise you, it's dangerus! Men mycket, mycket roligt.

KLICKA> POLE AND FITNESS STUDIO <KLICKA

how to make gifs
Medan brudarna dansade (let me know if i have to take it away, Sofia) övade jag på lite grejer..


Denna var ny för kvällen. Riktigt fotogensikt trick! Sånt är kul.
OCH jobbigt. Tur att jag fick massage före och efter av Sabina och Carro.


Nu ska jag sova. Imorgon hade jag inte tänkt snooza förbi göra-mig-fin-och-hinna-blogga-tiden. Bara så att ni vet. Sov göttans, hörs imorgon!

"bilder från midsommardagen"

Hej alla nyfikna!
Jag hade tänkt blogga imorse, men bestämde mig för att snooza en timme istället. Helt klart värt!

Här kommer några bilder från midsommardagen!

Fiddy- och fyrhjulsåkning. Jag åkte fiddy for the first time in my life också! Ska försöka lägga upp videon när tid och intilligens finnes.

Glassar i solen i väntan på maten!

Carl.

Där har vi mig.


Jag och min trolovade.

Kaj och Ante. Och grillen.

Brudarna!

Ute på branthäll var det LOVE LOVE LOVE!

Dagen efter festandet hittade vi en kissnödig Raven.

..så vi tog en liten promenix, innan vi glassade i solen;


Well, det där var väl några snälla bilder från midsommardagen. Ni som är my real friends kommer säkert se några tokigare på facebooken. Nu ska jag duscha. Tänkte uppdatera er med lite bilder igen om några minuter! Stay tuned!

"Jag är inte helt nöjd"

När Micke kom hem fick han jordgubbar doppade i vitchoklad! Vilken jävla kvinna jag är alltså! Dessvärre fick han ingen strawberry daquiri.. så jag tog en själv. Pax mig INTE köra!

Jo, jag kunde faktiskt ha tagit en finare glas.. men men.

Det blev en tight blommig klänning, aftonen till ära.

Jag är inte helt nöjd, men what the heck liksom!

Kommer inte bli någon mer bloggning denna midsommarhelg, skulle jag tippa på. Ni får ha en trevlig helg, så hörs och se vi! Tjilivippen!


"svarta tippar med glitter"

Glad midsommar!!
Vad tror ni om vädret idag då? Jag gissar på REGN.

Imorse klev jag upp i skaplig tid för att dammsuga och diska undan lite innan jag cyklade iväg till Elin! Vi gjorde svarta tippar med glitter! Skit snyggt! Dock skit svårt att fånga på bild..

Egentligen skulle det bli en annan design, men den tar vi nästa gång!
Nu känner jag mig verkligen snygg snygg snygg!

Jag skippade solariet efteråt. Orkade inte cykla down town. Jag får ta igen det nästa vecka istället, hehe. Men GUD va svårt det är att skriva med naglarna på tangentbordet. Och på iphonen. Eller svårt och svårt, man vänjer sig ganska snabbt. Men kommer det många stavfel framöver så vet ni vad det beror på.

Jag tänkte på det här med midsommarkrans.. vart ska jag få tag på blommor? Jag vill inte stanna på någon allmän plats och stå i ogräset som en annan mupp. Så plötsligt kikade jg ut genom vardagsrumsfönstret och fick se att vi har ju vår alldeles egna ogräs-avdelning på gården. Dock avskräckar diverse kryp mig från krans.


Nu ska jag sminka mig och packa väskan. BRB! 

"en vit skjorta"

God kväll.

Det var många som var ute i sista minuten och shoppade idag, inklusive mig, som jag trodde! Skönt att det är något att göra när man är på jobbet LIKSOM. Jag panikhandlade en vit skjorta. Kan inte fatta att jag inte köpt en tidigare? Såhär ser den ut på:

Blomman som jag har i huvudet ska jag ha imorgon, hade jag tänkt. OM jag inte får för mig att göra en midsommarkrans. Kommer dock inte ha skjortan imorgon. Det blir klänning. Ya'll see! Jag ser fram emot morgondagen!

Kommer börja med att fixa naglarna hos elin, sen vidare mot solariet (ja, jag ve-e-et - farligt..) och efter det kommer Micke hem! Woohoo! Äntligen får jag krama om honom! Jävlar vad jag längtar! Och framåt eftermiddagen/kvällen blir det midsommarfirande i skärgårn'.

Nu ska jag sova så att det blir imorgon nån gång!! Natti ♥

"regn."

Regnet ÖSER ner. Himlen har verkligen öppnat sig. Det får regna hur mycket det vill idag, bara det är sol imorgon! Så är jag nog inte ensam om att tänka heller. Förmodligen så blir det väl ett typiskt midsommar-väder.. det vill säga regn.

Nu på morgonen har jag tagit bort mitt skabbiga svarta nagellack och filat dom små stackrarna. Tänkte att dom skulle få vara Le Neutrale en dag iallafall. Längtar verkligen till imorgon då dom kommer bli riktigt tjusiga! Lite svart.. lite stenar.. lite glitter. Ya'll gonna love them! Det kommer iallafall jag.

Dagens Look:

Halsband - glitter.
Tröja - postorder.
Jeans - carlings.
Ringar - glitter, smycka, grekland.

Alltså.. fan.. det regnar hur mycket som helst! Bara smäller i marken för fa-an! Det blir ju ingen cykel ner till jobbet idag, det ska gudarna veta. Jag tar paraflaxet och går till busshållsplatsen idag. Sånna här regniga dagar vill man ju bara vara hemma och mysa. Det ska bli intressant att se om någon vågar sig ut i detta väder för att shoppa. Gallerian kommer nog eka tomt. Hoppas inte. Hoppas många ska göra saker i sista minuten (gallerian är ju stängd imorgon - midsommarafton) så att det inte blir helt dött.

Over n out!

"färg i facet"

Fyck yeah! Nu börjar man få lite färg i facet!
Kanske solar en snabbis imorgon efter nagelfixet också. We'll see.

Någon mer än mig som älskar strecken man får under röven?
Solstationerna är fan inte gjorda för oss med booty! Haha.

Den här låten sitter fast i huvudet just nu. Vad tycker ni?

Skepta ft. N-Dubz - So Alive.


"dunder trött"

God morgon. Igårkväll var jag nog lite väl positiv till hushållsarbeten såhär på morgonkvisten. Jag är super mega dunder trött, och kommer INTE göra mer än tvätten och disken. Golven kan vänta. Golven måste vänta, iallafall tills ikväll efter jobbet.

FUCK vad trött jag är!

"Good night"

Aahh gött! Nyrakade ben och skrubbat skinn, perfect inför morgondagens solariesol! Jag ska upp i ottan för att slänga in en maskin tvätt, dammsuga, fixa disken, dra en sol-date, skura golven, fixa mig, jobb. Tror ni jag klarar av att checka av den listan? Innan klockan 12? Upp till bevis. Känns ju verkligen inte omöjligt, men jag ska inte överskatta mina skills på morgonen.

För att klara det måste jag sova. Typ NU.
Good night, vänner och... haters.

"Elins Nagelstudio"

Hello peeps!
Idag har jag haft fullt upp, så no time for blogging.

Strax innan 10 hämtade mamma och hennes vännina upp mig för att dra vidare till Elins Nagelstudio! Mamma gjorde fransk manikyr med några blommor med turkosa stenar. SÅ SNYGGT!

Om det är någon som vill ha kontakt med Nagel-Elin så maila mig!!
I will hook you up! Snygga naglar till ännu snyggare priser!

Efter att naglar var fixade och alla var nöjda & glada (och snygga - såklart) gick jag och mami ner på staden för att äta lunch - ceasarsallad! Mumma! Och när vi sitter där och käkar så slänger hon fram ett presentkort till mig - från Elins Nagelstudio! Jisses vad förvånad jag blev! HUR hann dom med detta? Och för det andra, TACK TACK TACK! Nu kommer mina naglar vara smookin' hot på midsommar! Jag är in heaven.

När vi hade lunchat ett tag och druckit kaffe drog vi på oss, eller iallafall hon, spenderarbrallorna! Riktigt mycket snyggt fick hon med sig. Och hon såg även till att jag fick med mig en del snyggt. Förutom presentkortet på naglar fick jag ett par solbrillor, halsband, apotekgrej, fickspegel, mascara och alkohol! Vilken jävla mamma jag har alltså.


Nu ska jag dra och duscha bort stångdans-svetten!

" I need to marry a man from Bel-Air"

En passande låt just nu.




I'm free
I just spent all my money
But I rocked that like it don't cost a thing
Free
Burned a hole in my pocket
But I rocked that like it don't cost a thing


Call me a perfectionist
Addicted to immaculate

The hair right, shoes tight
Got to look the dress the part
With nothin' in my pocket
Got a catwalk for a closet
On my last lonely dollar
Lock me up before I hit the store
Wanna be like Midas
But my bank account is minus

Gotta stretch that dollar bill
Stretch that dollar
Need a genie in a bottle
Change a quarter to a hundred
Gotta stretch that dollar bill
Stretch that dollar bill

I'm free
I just spent all my money
But I rocked that like it don't cost a thing
Free
Burned a hole in my pocket
But I rocked that like it don't cost a thing


I wear it once
and I don't pop the tags
The next day I'ma bring it back
I'm at the store
can't find nothin' cheaper than my credit score
My wallet's anorexic
Can I pay my rent the next month?
I can hear my name
callin' from stilettos on display
Window shopping's overrated
If I see it, I'ma take it

Gotta stretch that dollar bill
Stretch that dollar

This Vogue is only paper
I can't wear the glossy pages
Gotta stretch that dollar bill
Stretch that dollar bill

I'm free
I just spent all my money
But I rocked that like it don't cost a thing
Free
Burned a hole in my pocket
But I rocked that like it don't cost a thing


I need to marry a man from Bel-Air
One rack, two rack
I can feel the aircraft hangar
With my coat hangers
Bankrupt, it don't matter
Girls give the eye 'cause they so mad
i could look fresh in a potato sack

Need a overdraft, I'ma overdraft
If the bank man calls, just tell him...

I'm free
I just spent all my money
But I rocked that like it don't cost a thing
Free
Burned a hole in my pocket
But I rocked that like it don't cost a thing



"klippt"

Då var det klippt! (Jävla kantstensogräs!!! DÖ!)

Och jag har duschat och myst ner mig i soffan till Sex and the City, the movie. Igen. Kommer nog aldrig få nog av dom filmerna, eller serien. Love, love, love it!

"frukostmeny på Goûter."

God eftermiddag!

Sov över imorse (över vad? kan man tänka.), vilket resulterade i lite lätt panik. Skulle stämpla in på jobbet 9:00, vaknade 08:15. För mig tar det längre tid än 30 minuter att göra sig iordning på morgonen! Det stod mellan att skippa frullen eller skippa sminket. Hell to the No tänkte jag och drog fram necessären.

Dagens stress-look (minus brillorna):

Brillorna hittade jag längst bak bland alla mina brillor. Hädanefter får dom ligga längst fram. Skitsnygga ju! Ljuslila glas. Me likey like. Det finns liknande på Indiska för 59:90 om det är någon som är sugen.

Väl på jobbet gjorde jag dom vanliga morgonsysslorna innan jag tog mig tid att köpa en frukostmeny på Goûter. 50pix för kaffe, juice och stor macka. Mums!

Och apropå mat.. jag håller på att kirra lite middag just nu, och efter det hade jag tänkt promenera, MEN(!) eftersom det för en gångs skull inte regnar måste jag klippa gräset. Förhoppningsvis blir jag schvettig av det med. Eller ja, förmodligen.

"sopslut"

Jag är helt jävla sopslut efter denna dag.
Elin checkar ut. Slut.


50 % REA PÅ GLITTER! MASSOR AV SNYGGA VAROR! KOM Å KÖP!

"Dagens Look"

Då var det dags att cykla iväg till jobbet... cykla. Alltså, det är inte roligt när man har sminkat sig att cykla iväg till jobbet. Tur att jag har en stor luva på regnjackan. Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Eller?

Dagens Look:

Tröja från New Yorker.

Ps, idag börjar rean på glitter. Ds.

"hellre kräfta än fiskmås"

God morgon!

Imorse var det pure pain att kliva upp. Usch, jag är ingen morgonmänniska... längre. Och när det dessutom öser ner regn, jag då vill man ju bara dra täcket över huvudet och somna om. Regniga dagar är städ- och mysdagar. Thats it.

Just nu har jag lagt en liten make, samt gjort frukost och kirrat matlåda.
Jag ser ut som en kräfta idag, verkligen! Haha! Men hellre kräfta än fiskmås.

Gick inget vidare att fånga rödheten på bild..
..ser mest trött ut. Vilket jag faktiskt är.

Nu ska jag äta frukost. Det ljumna citronvattnet och vitaminerna är redan klara, så nu får äntligen kaffe slinka ner i kaggen också!

"vilka jävla fläckar"

Oh... My... God.
Jisses vilka jävla fläckar jag har fått sen solningen! Jag måste ju täcka ärren när jag solar, men jag trodde inte att det skulle synas this much! Hahah. Sexiii.

Kan ni se?
Och en sak till: My ass är likt en babians. DAMN vilka bra kärringgrillar, säger jag bara! Jag är nöjd. Tack och bock!

NU är det natti. Jobbar 9-19 imorgon, peppa!

"otroligt nice kväll"

God kväll, cyberpeeps!

Efter att Tobbe och Carro hade varit här och käkat blueberrypie drog jag en promenix ner på stan för att steka i solariet, och inhandla kaffe. Förlängde promenaden med en omväg för att bränna några extra kalorier. Bra där!

Lagom till korvmiddagen kom Annelie hit i sin lilla racercar (HJÄLP!) och vi har surrat om allt mellan himmel och jord, gått husesyn, planerat sommarkvällar på altanen och jämfört appar. Vi avslutade denna trevliga kväll med en tripp ner till solarieöarna (thank you hun)! Nu jäklar ska det grundas, för jag har ju fan missat alla soldagar denna kalla sommar.

Tack för en otroligt nice kväll, stumpis! Detta gör vi snart om!

Här har ni henne! KLICKA HÄR.

Nu ska jag hoppa in i duschen och skrubba bort all solarielukt. Visst luktar man lite suspect när man har solat? Typ brännt, eller nåt.. haha, snälla håll med mig nu. Natti natt!

"det kan aldrig bli för rent"

Idag är det städsöndag! Jag har plockat iordning här hemma och ska strax sätta igång med dammsugningen. Känns SÅ SKÖNT att äntligen få "tid" och ork till att fräscha till här hemma. Det är inte stökigt eller smutsigt nu, egentligen, men det kan aldrig bli för rent. Håller ni inte med?

Nej, nu måste jag skynda mig på! Carro och Tobbe kommer hit och äter lite paj och dricker kaffe snart verkar det som. En paj som är märkt "Mickes blåbärspaj :)" från mamma. Sorry darling, jag gör en ny till dig sen.

"gårdagen"

God morgon!
Igår blev det inte en enda rad skrivet, woops!

Lördagen började allt annat än bra. Volymtången valde att kasta in handduken och tog med sig några säkringar i fallet. Jag bytte proppar... en efter en... tills dom tog slut. Yes, jackpot! ..inte. Fick sätta in en 6 ampere istället för 10 och komma ihåg att inte överbelasta stackarn. Grät några sorgetårar i volumastern's ära också. Fy satan vilken morgon..

På kvällen efter jobbet stod jag och provade min nya vita klänning..

..när Tobbe och Carro plingar på dörren! Tobbe hade fått order av Micke att försöka laga min älskade och absolut nödvändigaste grej i hela vida världen, and so hi did:

Jippi! Nu fungerar den! SÅ GLAD är jag! SÅÅ GLAAAD! Måste dock köpa en ny inom en snar framtid. Tror att jag har haft min sen nian typ.

Efter hjälteinsatsen drog vi och hämtade lite flottig lördagsmiddag - Pizza och kebab! Blev typ övermätt av värsta slaget och trodde jag skulle spräcka strumpbyxorna, men det var det värt. Nästan.

Vi gjorde oss iordning för att åka ner på Helt Enkelt och möta upp Sofia och Mackan, samt Musse och Usama (kändispoäng!). This was the look:

Jag fick höra av Ushama att jag hade bra armar, DET NI! Hahaha.

Well, det var väl gårdagen typ. Nu ska jag rulla ut släpvagnen till svägerskan. Tjing!

Test

Test


"ganska fint med tanke på omständigheterna"

Nu har även Micke får tagit del av The Walk in Closet som vi har. Stackarn har inte fått plats tidigare. Jag längtar, längtar och åter igen längtar till den dagen vi fixar garderobsrummet! Det som står där inne nu i möbelväg är sånt som fanns i huset eller som vi hade med oss. Och vi har faktiskt gjort det ganska fint med tanke på omständigheterna. Ni som har varit här, ni vet. Att fånga ett rum på bild är sjukt svårt.. ser fan ut som en loppis på bilden ju! Hahah, välkomen till olsson's loppis - tag 2 betala för 3. Tackarrr.


Jag sitter i soffan nyduschad och redo för nagellfix just nu! Kaffemuggen står på bordet och på datorn visas... ja, min läsare, vilket film är det jag kikar på? Någon som kan se? Klart ni kan, kom igen nuu! Den som gissar rätt vinner en tv.


Det blir nog ingen mer bloggning för idag. Talk to ya'll tomorrow! Peace out. ♥

"mms av mamma"

Jag fick ett mms av mamma idag..

..gissa om jag blev glad!? Precis vad jag behövde!! ♥

Ikväll är jag faktiskt galet sugen på godis.. hmm, vad ska vi göra åt den saken mån tro? Jag kan ju börja med att koka mig en mugg kaffe faktiskt. Släpper det inte efter det får jag väl.. tugga tuggummi? Imorgon är det lördagsgodis, INTE ikväll. Så det så.

Vad ska jag göra en grå fredagskväll som denna? Det ska jag tala om för er: fortsätta med garderobsfixet! Och sen blir det en film i soffan. Öppnar imorgon, så no party party for me.



Svar till "c":
Klänningen är från BikBok. Dom rear ut den nu, så kan hända att den är slut om du inte hittade den? Fråga personalen. Och förresten, det är inte en tub.. jag har fixat om den till det.

"Nöjdare än nöjdast."

Hej kära vänner. ..och ovänner.

Jisses vilken seg dag på jobbet. Klockan tickade ett steg fram och två bak, kändes det som. Och när jag äntligen skulle få cykla hem regnade det litegranna.. usch. Kajsa var förbi en sväng idag också, hon tyckte väl (som vanligt) att jag var waaay tooo seeexy i utsläppt hår, så hon lekte frisör en sväng:


Haha, verkligen inte min stil. Men fint ändå. Hon kan hon, Kajjo!

Anyways.. åter till helvetes cyklingen. Iskall och med halsont kämpade jag upp för den där jävla brynäsbacken, och när jag skulle svänga in på uppfarten kom jag på "posten!", så jag nitade med cykeln för att slippa gå den långa (haha) biten tillbaka från garaget. Och vad ligger där i!? Jo...

..min klänning! Jag missade ju att köpa denna från H&M förr, och nu såg jag den på tradera! Satt som ett smäck! Jävlar va nöjd jag är nu. Nöjdare än nöjdast.

"skruvdragare och vattpass"

Vikning av toppar slutade i skruvdragare och vattenpass! Improviserade en gardinstång ovanför bänken, jag blev riktigt nöjd över resultatet! Längtar dock verkligen tills det är dags att renovera där inne.



Bortse från jeanshögen är ni gulliga! Sen ska jag nog ställa smyckena vid torson. Well, klockan är sent - imorgon är jag nog piggare med snyggare idéer! Natti natt.

"dags att vika om"


Känns som att det var dags att vika om alla toppar/linnen/t-shirts.. känns även som att detta kommer ta tusen år. Verkligen super tråkigt, men ack så behövligt! Som ni ser ligger allt i (och utanför) en korg på soffan, huller om buller. Precis sådär såg det ut i garderoben också.. ungefär.

"Jag borde med all säkerhet läggas in på avvärjning."

Idag fick två par skor följa med mig hem. Och med det sagt så är det SLUT på det roliga - redan - för denna månad. Haha, jävligt skönt att ha handlat nytt.. men borde ha gjort det uppdelat på hela månaden istället. Nu kommer det kännas som att jag inte får spendera några kulor ju! Eftersom jag spenderade allt på två dagar! Hänger ni med på vad jag menar? Samma visa varje lön..

Skorna kommer från Scorett, of course - love them!
Ett par sneakers (planerad shopping) och ett par klackar (oplanerad med verkligen eftertraktad shopping).. Och för ni som tror att jag är helt dum i huvudet som köper två par när jag inte ska shoppa mer säger jag bara; Det är 2 för 1 på Scorett. Så för båda paren blev det 799kr! Som hittat! Hade jag gått på stadium eller inter sport för att köpa sneakersen hade dom säkert gått på lika mycket alone. Så jag tycker faktiskt att jag gjorde ett kap! End of discussion.

Vad tycker ni? HIT eller SHIT? Jag är sjukt jävla nöjd! Spritter i hela kroppen! Haha, tänk att man kan bli så jävla hög av att shoppa? Jag borde med all säkerhet läggas in på avvärjning.

Nu ska jag laga middag - köttfärssås & pasta.


"Dagens look"

Vet ni vad jag har glömt berätta? Idag är första dagen som the big boss på jobbet! Bästa chefen gjorde sin sista dag igår, och jag är - som förra året - vik butikschef. Så om det ser ut som ett slagfält dom närmsta veckorna vet ni varför! Haha. Nej, det ska nog gå bra. Känner mig kolugn faktiskt.

Dagens look:

T-shirten från carlings och nya jeansen.

Well, nu ska jag packa upp mig på cykeln! Tjing!

"Hej husmanskost och mellis!"

God morgon, fulingar!
Som förutspått vaknade jag idag och fick rusa till toaletten!

Idag är det ännu ett kortis pass på jobbet, börjar tolv och slutar fem. Så nu på morgonen har jag lagat lunchlåda - korv och färkpotäter - noting fancy så att säga. Jag har blivit så duktig på att ha med matlåda till jobbet, så jag borde fan få pris! "Priset till mest ekonomiska försäljare, kategori lunch, i gallerian går till... ELIN på glitter!"

Nu ska jag dricka sista kaffet och sen lägga ögonskugga (jag som älskar smink borde fan plugga till make up artist!). Idag blev det keso/tomat-macka till frulle. Sämre än gröt, bättre än inget.. men framförallt GOTT! Jag har även packat ner två frukter så att jag kan käka något mellan måltiderna. Usch, jag mår så bra!

Det här med att äta verkar ju funka faktiskt.. alltså fungera på så sätt att magen vågar förbränna hela tiden, för jag har ingen ångest när jag står på vågen längre. Jag mår inte illa efter måltiderna längre, eller får sockerfall och blir paniksugen på godis! Hej husmanskost och mellis! Hejdå kaffemiddagar och ägg!

"Mumma!"

Riktigt gott var téet ju! Sitter och sippar på ett sort glas just nu.. lite för varmt för att svepa. Imorgon kommar jag vakna pga panik-kissnödighet.. i promise ya'll! Men det kan det väl vara värt.

Mycket citron och kardemumma. -Mumma!

Nu ska jag kika på Scrubs och dricka upp detta smaksatta vatten.
Good night, peeps!

"vilket jävla cyklande"

Har man ingen bil får man använda cykeln...

..och vilket jävla cyklande det har blitt idag!

*Ner till jobbet.
*Hem från jobbet.
*Till träningen.
*Hem från träningen..
*Till affärn.
*Hem från affärn (glömde plånboken)
*till affärn IGEN..
*..hem från affären.

Så well, mycket jävla cykling - bra för the lovehandles!

Nu har jag precis kokat upp Thé a'la Jenny, som jag strax ska smaksätta med kardemumma, kanel, ingefära och cirton. Spännande värre! Jag är ju mer av en kaffe-drickande-brud, så jag hoppas att detta blir gott! Ska tydligen vara stärkande och rena lite. Bättre än kaffe iallafall.

"shopaholic"

Hej hej hallå!
Igår blev det många timmar på studion, 15-22 typ. Detta resulterar i ömmande skuldror, axlar och armar. Gött! Eller nja, inte så gött med tanke på att det är träning ikväll igen. Men det löser sig det med! Inte är jag den som är den ä!

Idag rullade kulorna in på kontot, och därför har jag shoppat före jobbet, på lunchen och slutligen efter jobbet. Eftersom föregående månad inte lämnade något shopping-utrymme var jag JÄVLIGT sugen på att dra kortet idag! Vill ni se vad jag hittade? Klart ni vill!


1) Oversize t-shirt från carlings. 2) "Kofta" från BikBok.

1) Svinbilliga skuggor från Maybelline. 2) Mineral Foundation.

1) Örhängen från Glitter (såklart). 2) Jeans från G-Star / JC.

1) Underkläder från H&M. 2) Klänning från BikBok. MIDSOMMAR!

Och slutligen en till klänning från BikBok.

Nu har jag ångest efter att ha slösat pengar på kläder och smink. Finns så mycket viktigare saker att kasta pengar på nu för tiden. Men men.. är man shopaholic så är man. Det enda som ska handlas nu är mat och Johanna.

Nu ska jag kasta mig upp på cykeln och trampa till träningen!

"Förhoppningsvis"

Nu är jag ombytt och klar för upphämtning av Sofia, och sen vidare till studion för träning! Förhoppningsvis är jag inte hemma för ens 22 ikväll! Förhoppningsvis. Bäst att packa med matlåda.

Jag tog av mig byxorna sen promenaden imorse, så var jag klar för poledance-träning! Haha! Nej, jag har på mig cykelbyxor idag faktiskt! Brukar köra hotpants, men detta kändes bättre.

Nu ska jag sörpla i mig sista kaffeskvätten, dra på mig mjukisbrallor och studio-hooden. Have a nice night, bye bye! ♥

 

Förresten, vad gulliga ni är som "vågar" be om lösen. Roligt att ni för ovanlighetens skull kommenterar! Skärpning på den fronten, godingar!



"Country Girl"

Den här låten spelas flitigt just nu! Skönt gung - skönt somrig!



Luke Bryan - Country Girl (shake it for me)

Jag vill typ slita på mig jeansshorts, boots och en liten skjorta - och dansa, dansa, dansa ute på gården! Woohoo, kom sommar kom! (För just nu är det inte mycket till sommar ute..) Vad tyckte ni om låten? Bra va?

"På Jenny's order"

God morgon, peeps! På Jenny's order börjar jag dagen med ett glas ljummet citronvatten, och två små pillz - Hälsotillskott i form av.. öhh.. japp. Sen kör jag på som vanligt med kaffe och gröt.


Nu ska jag inte ödlsa mer tid här, för både Carro och Sofia väntar på min ankomst! Promenad i hille står på schemat! Ikväll är det träning, kanske dubbelträning om jag har tur, och jag längtar!!

Hej då, så länge!
/En relativt nyvaken osminkad elin.

Promenad-outfiten är absolute loose today! GÖTT.

"krama mickes kuddar"

Nu slår klockan strax midnatt, så jag antar att det är hög tid to hit the sack! Bara tvätta bort sminket först, och borsta gaddarna, sen får jag krama mickes kuddar tills jag somnar!

Good night, peeps!

"en plastblomma i skallen"

Jag funderar över midsommaroutfiten. Eller outfits över huvudtaget.. Jag är så sjukt shoppingsugen! La undan ett par G-Star brallor på JC idag, dom blir mina när kulorna rullar in på onsdag! HURRA! Men åter till midsommar..

..Jag var ju insnöad på långklänning, men nu har jag kanske ändrat mig. Kanske. En ljus spetsklänning vore också snyggt. Känner att jag - för ovanlighetens skull - vill ha något ljust. Köpte en blomma till håret idag på jobbet, det var den sista så jag var tvungen att slå till! Kirrar jag ingen midsommarkrans så ska jag åtminstone ha en plastblomma i skallen!

Nu tycker ni säkert att jag inte behöver tänka så mycket på vad jag ska ha på mig. Det behöver jag egentligen inte heller - im not getting married liksom. MEN jag gillar att planera outfits. Jag jobbar med att planera smycken som completar en outfit, så varför skulle jag INTE nöta på om detta på bloggen? I like it!

"hans varma famn"

Hej! Helgen har varit helt underbar!

Vi har slappat, slappat och slappat lite till. Suttit ute och solat, gått hand i hand på bauhaus, spelat kort tills vi gråtit av skratt, kikat på filmer, spelat yatzy och kramats - såklart. När det var dags för mig att åka kunde jag inte hålla tillbaka tårarna.. helgen har varit så härlig, och jag trodde inte att jag kunde bli kärare - men jag blev't!

1) Jag steker utanför lyan. 2) Ett sugmärke.... oldschool!

I bilen på väg hem i natten fick jag ett sms som gjorde så att varma floder rann längst kinderna.. kan man annat än gråta av lycka när man får ett sms som innehåller bland annat orden ängel, underbar, bästa flickvän och älskar. VA? Kan man annat än gråta av lycka!? Va, va, va? I don't think so. ♥ En ring ska ha värdet av tre månadslöner, eller hur?

Nu hoppas jag att tiden flyger fram och att jag hux flux ligger i hans varma famn.



Ps, funderar på att löseskydda min blogg. Vad säger ni om det? Någon som skulle våga fråga efter lösen? Personligen tycker jag att lösenskyddade bloggar är jobbiga. Då måste man ju lyfta fingrarna från musplattan och SKRIVA.. fy, så jobbigt. ;) Nej, men seriöst så är det lite jobbigt att man inte kan skriva som man vill.


"Dagens Look"

Dagens Look:

Tischa och shorts fick det bli idag. Softisch.
Och nej, jag har ingen snopp. Vettfan vad jag står i för halvtaskig vinkel.. orkar liksom inte knäppa sjuttioelva bilder. Jag tar en bild och den får det bli. Iallafall idag.

Nu ska jag packa ut min väska i bilen och sen cykla ner till jöbbet. Fast först måste jag ju fan äta nåt kom jag på! Har helt glömt av att käka frulle! Shit pomfritt, nu blev det lite bråttom här hemma.

Ha en fin helg! Tjing.

"Skål!"

Gud va härligt det är när man vaknar på rätt sida, utvilad och nöjd, och tar det lugnt på morgonen. Jag har fixat frillan och lagt lite smink i lugnan ro. Nu dricker jag en mugg kaffe och ska snart klä på mig. Ingen stress! Börjar jobba om två timmar, så jag hinner lätt cykla iväg till affärn' och handla lite.

Aaah känner mig PEACE! i hela kroppen. Skål!

"härlig start"

Äntligen! Äntligen, äntligen, äntligen har jag sovit bra! Vaknade 7:30 helt utvilad och tillfreds. Aaah, härlig start på denna fredag! Mina sjuksymptom är även dom som bortblåsta! High five!

Så, vad har jag gjort nu på morgonen? Jag har dammsugit lite, tränat armar och mage (inte så tufft som det låter då min självdiciplin är lika med noll), sminkat mig lite and what else.. inget mer. Öppnat dörrar för att få in lite sval morgonluft.

Efter jobbet åker jag ner (har fått låna bilav av C & T - hur snällt som helst!) till stockholm för att umgås med min kärlek lite. Kunde inte hålla mig från att åka, speciellt inte när jag är ledig lör-sön. Kärleken gör avståndet kort, burkar man ju säga. Just nu skulle jag kunna cykla ner om det var så! ♥

"Vilket jävla skit alltså"

Huvudet är tungt och halsen gör ont. Är det ens möjligt att bli sjuk på sommaren? Jag tror inte det. Inte förkyld iallafall. Rätta mig om jag har fel, men det känns bra omöjligt. Och nej, jag har INTE varit ute med för lite kläder.

Anledningen till att jag känner mig febrig beror nog på att det är 28grader här i huset. Snacka om pina! Nu när solen är på väg ner och det är svalare ute har jag öppnat altandörren och ytterdörren, och hoppas på ett redigt korsdrag. Hoppas.

Nej, nu har jag sådan huvudvärk så jag ska ställa mig i dusch och gråta! Imorgon ska jag ju till stockholm, men INTE om jag mår dåligt. Vilket jävla skit alltså.

"Dagens Look"

Då var det dags att cykla ner till mit glittrande jobb!
Dagens Look består av en gammla trasa från H&M:

Möjligheten är stor att det bli sneakers senare på dagen.

Hörs ikväll då, tjing!


"Vill leva sunt"

Gud så skönt det är att träna! Varför gör jag det inte oftare!? Eller rättaresagt; varför har jag inte gjort det oftare? Nu kommer det faktiskt bli några gånger i veckan + promenader. ME LIKE! Jag ska dessutom försöka äta frukost mellis lunch mellis middag varje dag också! Lördagsgodis på lördagar, såklart!

Jag tycker det känns otroligt konstigt och jobbigt att behöva äta så mycket varje dag. Jo, jag vet att det är bra för förbränningen. Att svälta sig själv blir bara motsatt effekt mot viktminskningen. Men ändå.. Hur jobbigt jag än kommer tycka att det är så SKA jag klara det! Vill leva sunt. Leva länge.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Imorgon är det öppning på jobbet som gäller! Känner mig faktiskt taggad inför en jobbdag! Älskar verkligen mitt jobb. Trivs med folk. God natt, snyggingar! Eller nja, inte DU.

"studion"

Nu ska jag cykla iväg till studion för att köra ett pass! Kommer träna 2-3ggr i veckan i fyra veckor, med hemläxor och lite kostråd. Spännande att se om även jag kan bli tight. Tightare. LOVE IT!

Bild från google..

Och hörrni, det är fortfarande inte försent att anmäla sig till sommarens kurser!

"stora hollywood-lockar och en midsommarkrans"

På midsommar vill jag ha en ljus långklänning! Ljus och somrig, fast ändå snygg och rockig. Something in between. Och håret är jag så sugen på att fixa! Löshår och klippeliklipp ala Johanna! Jag tänker mig stora hollywood-lockar och en midsommarkrans på skallen till midsommar. Oj, nu blev jag sugen! Dessutom kan man ju dansa runt stången utan att någon opponerar sig. Hehe, blink!

Jag gillar denna:


Nu undrar ni säkert vad vi (JAG. Måste sluta säga "vi" hela tiden! Det är ju faktiskt min blogg. Haha) har för planer till midsommar. Well, det vet jag faktiskt inte själv. Blev bara så otroligt sugen på att finfixa mig.

Vi skulle ha åkt ut med svärisarna till någon ö och äta sillfrukost, men Micke kommer ju inte hem för ens efter lunch. Och min familj har planer med vänner. Så det verkar inte bli som vanligt iår. Vad nu än "som vanligt" är. Förmodligen äter vi (nu talar jag utan någon som helst information) middag med svärisarna. På kvällen har vi blivit bjudna på fest och kubb ute i Jonskär med Louise familj. Låter mycket trevligt! Vi får se vad som händer.

"bullfika"

Det var alldeles för varmt för att bränna-fett-promenera idag! Fy satan! Cred till hundar alltså.. med den pälsen kan det inte vara gött att leva på sommaren. Typ.

Jag kilade förbi affärn' på hemvägen och köpte dasspapper.. jag kunde ju faktiskt ha kostat på mig en kasse kan man tycka! Haha, som jag skrev till Louise "Jag har ju känt mig självsäkrare" ..


Nu är jag iallafall hemma igen, efter den saktaste promenixen på länge. Satte igång och kokade en köpp kaffe nyss, och tänkte att "fan, man skulle ha haft fikabröd". Jag kommer ihåg när jag var yngre och spenderade mycket tid hos farmor (rip♥) och farfar, då var det minsann bullfika några gånger om dagen! Det var tider det. Åter till fikabrödsuget.. Jag kikade i skafferiet, inget. Kikade i kylen, inget. Sen kollde jag i frysen och HALLÅ hasselnötsglass från gårdagen! Så nu sitter jag och dricker mitt smarriga kaffe och käkar denna kalorismarriga glass. M-m-m! Mys!

"Snilleblixt."

Brunchen bestod av kinarester från gårdagen. Nu mår jag illa, vilket jag inte kan förstå.. åt inte särskilt mycket, och det var godare än godast. So why nausea? Konstiga kropp. Konstiga mage. Suger i mig ett glas citronvatten så blir det nog bättre snart.

Jag har iallafullafall bestämt mig för att ta en omväg (=promenad) till Kalle och Louise, istället för att sola. Är ju fan inga solstrålar ute ändå. Satans moln! Nu kommer mitt problem: vart ska jag ha nycklar och telefon? Jag kör lite hiphopich idag (och konstig framåtlutande-pose, tydligen)...

...och har inga fickor! Hallå, what to do!? Måste nog ta och köpa mig en magväska. Fan så smidigt! Nu blir det tradera på stört alltså! Snilleblixt.

"molningt"

Vilken morgon alltså.. stängde av väckarklockan och skulle bara blunda lite innan jag klev upp. Vad tror ni hände? Jo, elin vaknar med ett ryck 08:24 (mötet på jobbet började 08:30) och tja, ni kan ju föreställa er paniken som utbröt.

Det är varmt och skönt ute, men molningt. Synd, jävligt synd, eftersom jag hade velat sola och fått färg! Jag var tammetusan brunare i vintras än vad jag är nu. Jösses. Kanske att jag får fuska med lite solarium snart?

Nu ska jag käka brunch och sen kanske det blir en promenix? Eller så blir det solstolen. Eller inte. Beslutsångest de luxe. Ikväll är det iallafall träning - det är en sak som är säker.

Svar till "John":
Micke är borta på jobb i sthlm, som vanligt.
Det ovanliga är att han ska jobba helger.

"altanmys"

Idag blev det inte mycket skrivet här på blöggen!

Johanna kom till storstan' idag, så jag och Louise mötte henne in da city för en lunch! Svettiga som grisar satte vi oss på Javas uteservering.. och snabbt som fan satte vi oss inne igen. Jag älskar värmen, men INTE när man ska göra saker. Det får gärna vara stekhett när man ligger på stranden eller dyligt.. men som sagt, INTE när man ska göra något som betyder att man måste ha kläder på sig. Jag fiskade fram detta ur garderoben:


När vi hade lunchat/druckit ice latte (mmmmmm!) tog vi oss hem hit - ljuva gård! Det blev altanhäng i bikini för hela slanten! Jag har haft så ruskit roligt idag, så det finns inte! Det var ett kärt återseende att träffa Johanna igen, och Louise är ju hur skön som helst! Älskar att hon blir gävlebo nästa vecka! När Johanna hade lämnat oss för jobb gick vi iväg och köpte kinamat..

..och glass! Här ser ni vårt altanmys:

Glass med nougatsås och vin! Underbara sommarkväll!

Senare kom Carro, och då blev det yatzy- och kortspel! Bra avslut på denna fantastiska dag! Många fina planer är dessutom smidda - EXCITING! På med spenderarbrallorna bara! Haha.

Nu ska jag försöka sova.. kommer inte bli så lätt med tanke på att det är 27,5 grader varmt här hemma. Micke, du skulle ha smällt av. Imorgon är det personalmöte, hörs efteråt! Natti natt, peeps!

"klippt gräsmattan"

God morgon!

Jag har nyss kommit ut ur duschen efter att ha klippt gräsmattan! För första gången i hela mitt 22åriga liv, faktiskt! Baksidan gick snabbt och smidigt, men framsidan... alltså fy fan för träd! Jag hade god lust att åka iväg och köpa en motorsåg och kapa skiten! Har ju skrapsår överallt!

Dom fyra helvetes-träden:

Hmm.. varför ser det ut som att jag har missat vissa delar av mattan? Det är ju lätt en golfplan (golfbana?) där ute nu! Woohoo, känner mig så duktig. Haha, tönt.

Grannarna måste ha skrattat duktigt när jag släppte maskinen för att köra något som liknade indiandans några gånger! Tre stora feta äckliga king spiders upptäckte jag. Och dödade. Det är lite som terapi det här med att bo i hus och ha tomt och källare.. jag är ju livrädd för allt vad skalbaggar heter, men nu är jag inte längre LIKA rädd. Bara nästan. Framsteg!

Nu ska jag peta i mig lite frukost.

"Heja Sverige!"

Dagen till ära var jag blå/gul:

Heja Sverige! Haha, fan va fuuul!

Direkt efter jobbet kastade jag mig upp på cykeln, som sagt, för att ta mig upp till studion och träna. Det var ett svettigt pass! GÖTT! Därefter bikade jag hem och mikrade lite lasagne till middag. Kvällsunderhållningen stod Sabina, Hagal och Carro för..

..Jag skulle precis dra ut för att ta gräsklipparoskulden när Carro ringde och berättade att dom ville ha kaffe på min altan. Kaffe blev husvisning, husvisning blev promenad, promenad blev tjejsnack.. och nu är jag hemma igen. Ett bra avslut på denna dag, som började så otroligt dåligt. Snyft.

Imorgon ska jag börja dagen med gräsklippning (nu jävlar!) och sen kommer två snyggingar hit och hänger. Men mer om det imorgon. Nu ska jag duscha och kika sista avsnitten av Solsidan säsong 2. Natti natt.

"bättra på sminket"

God förmiddag, cyberpeeps!

Jag har precis pussat iväg Micke, riktigt tungt alltså. Tre veckor.. det är ju en evighet! Jag kan ju säga såhär: Mitt smink är förstört. Tänk att man ska vara en sådan lipsill. ♥ Usch, jag älskar honom för mycket alltså.

Jag ska strax trampa iväg till jobbet, och direkt efteråt styr jag cykeln mot studion för träning! Heja mig! Hade väl tänkt bli av med lite mer fett innan det är dags för semestern. We'll see hur det går med det.

Sen vill jag passa på att säga HIPP HIPP HURRA!!! till min älskade systerdotter Nikki! Och även till kusinbarnet Agnes! Grattis till er! 1, respektive 2 år i livet! Inte illa! tiden flyger verkligen fram! Grattis little babes!

Nej, nu måste jag bättra på sminket och dra iväg.
Ha en fin nationaldag, everybody!

" Freeeee faaaaallin' "

YES! Simon vann Big Brother 2011! Woohoo!
HELT RÄTT! Eller vad säger ni, blogpeeps!

Satt just nu och kikade på några av bilderna från torsdagens plåtning, och en bild var mycket bättre uppochner! Haha, störtdyyyyykniiiing, hahahahaa..

Hahaha, tycker ni inte? " Freeeee faaaaallin' "


Nu ska jag och Micke dra en mysig dusch innan det blir en sista natt ihop. Eller nja, inte sista.. men sista på länge. Jag är så kär så detta är fan döden för mig! Typ. Good night, babes!


"slapp dag"

Hey hey hey!

Här hemma har vi just haft en romantisk middag bestående av grillat! Mumma! Och strax ska vi ta en liten promenix här uppe på gräddhyllan!

Tidigare idag har vi varit ute på MediaMarkt, haft ett möte på stan, shoppat food och spelat tennis-badminton! Skön och slapp dag. Och ganska ledsam för den delen med.. jag saknar ju för fan Micke redan! Som sagt; han åker imorgon och kommer hem på midsommarafton. Vilket skit.

Nej, nu ska vi väl röra på apostlahästarna medan solen är framme. Måste ju hinna hem till BB-finalen också, såklart! Haha, nördigt värre. Jag tror att Martin kammar hem segern. Vad tror ni?

(GUUUD vilket tråkigt inlägg. Inte ens någon bild slänge jag in..)

"jävla skitväder"

Nu kommer jag på allvar börja gråta. Vad är det för ett jävla skitväder ute!? Fy, vad ledsen jag blir! Mulet och regn, bara 10 grader 'varmt'. Imorgon jobbar jag, och då slår jag vad om att det kommer vara skinande sol. Det är orättvist!!

Igår blev det Solsidan-marathon, säsong 2. Jävlar vilken underbar serie! Jag och Micke kom i säng strax efter 3-tiden.. Haha, så kan det gå. Dessutom kikade vi även vad en stor del av köket skulle kosta, från ikea, och båda blev glatt överaskade! Heja Ikea! Fast spis, kyl/frys, bänkskiva och diskho köper vi någon annanstans..

Nu ska jag gå in och pussa på Micke så att vi kan käka frulle. Sen får vi se vad vi ska göra. Eller rättaresagt; vilken ordning vi ska göra sakerna i.

God morgon!

"Kärlek Ömhet Närhet."

När jag steg in i huset efter jobbet möttes jag av en härlig syn - STÄDAT! Micke har röjt undan diverse plankor och gipsskivor, så nu är det fin fint här hemma! Så fint det kan bli just nu. Och naturligtvis hade han dammsugit och gjort dom där vanliga städsysslorna också. Bra man. Nämnde jag att han masserade mig också?

Men vilken jävla kaaaarl! MUMS!

Nu har vi käkat lite onyttigheter till middag - Max. Jag tog dock en sallad, så jag känner mig safe ändå. Ska strax suga i mig Arvid Nordqvist kaffe! Vad mer...? Hmm. Jo, vi ska väl chilla med en film senare förmodar jag. Inget är hugget i sten.

Förresten!! Idag kom TVÅ gamla polare in på jobbet! Inte bara ett kärt återseende, utan TVÅ! Dubbel lycka! Den första som fick mig att bli på bättre humör var Hellan! Barndomskompisen. När vi var små hade vi likadana silverjackor - det säger ALLT! Den andra som fick mig att flina med hela rövhålet var Sanna! Kebaphen, the one and only! Jävla sköning den där toniii! Hahaha!

Jag, Hellan & Sanna. You made my day, hotties!

Nej, nu ska jag ge lite kön till Micke.
Kärlek Ömhet Närhet.

"torsdags"

Såhär såg det ut i torsdags, typ..


"riktigt tungt att kliva upp"

Usch, imorse var det riktigt tungt att kliva upp. Ska bli skönt att vara ledig imorgon och få sova ut! Sova, sova, sova och inte gör ett skit. Jag hoppas det bjuds på massvis av sol så att jag kan ligga ute hela dagen. But that's tomorrow..

..today är idag. Och idag ser jag ut såhär:

Linne, shorts, strumpbrallor.
Men gud, man kan verkligen se hur trött jag är!

Nu måste jag borsta gaddarna och packa matlåda! Tjing!

"fynda sommartoppar"

Hello!

"Blir dock en lugn afton, eftersom jag öppnar at work tomorrow." skrev jag igår.. vad ska jag säga? Det slutade med 6or på Söderhielmska. Haha, inte särskilt nyktert! Jag trivs otroligt bra med Kalle och Louise. Känns riktigt roligt!

Imorse när klockan ringde kändes det dock inte lika roligt.. satte mig i skräddarställning framför spegeln och kladdade på lite make. Blev rätt bra, konstigt nog. Huvudvärk, snurrig och jävlig cyklade jag ner till jobbet. Piggnade till lagom tid för öppning och sålde som en gud!


Efter jobbet stannade jag på stan över en timme för att fynda sommartoppar. Hela min garderob består av svarta eller gråa plagg.. inte särskilt frescht när det är strålande sol ute. Hittade en gul (!) på gina:

Det syns kanske inte så bra på bilden,
men det är mönster i den som är transparenta.

Sen fick även en vit, en corall, en vit/corall följa med hem. Alla oversize. Perfekt till supertighta jeans när man vill dölja sina snygga kärlekshandtag. Känns otroligt konstigt att bära färg. Tur att jag passar i allt.

Ikväll blir det HELT KLART chill. Det finns inte en chans att bli full ikväll. Hoppas jag. Vi har precis käkat kycklingfajitasgrej och nu blir det kort och yatzy. Senare får det bli snask och en film. Bra kväll. Skön kväll. Öppning imorgon, igen.

Tjing!

"KEBAB MED BRÖD!"

Vet ni vad jag har upptäckt? KEBAB MED BRÖD! Idag klämde jag min andra, i hela mitt liv! Hur är detta möjligt!? Hur kan jag ha missat denna delikatess? Mums! Helt klart värt alla kalorier den innehåller. Helt klart.

Jag och Micke har nyss duschat, i know - mysigt värre. Och nu ska jag väl ta och get dressed innan vi cyklar ner till Brända för att möta upp Kalle och Louise.

Kebab och martini/vin/drink/whatever, på samma dag - smarrigt! Blir dock en lugn afton, eftersom jag öppnar at work tomorrow.

En annan kebaph som är smarrig:

"Egobooster."

Och ni vill säkert veta vad jag gjorde imorse..

..hur många hade redan gissat på det? -Photoshoot.

Nu är det absolut inte jag som tagit kontakt med denna fotograf. No way! Han kom in till mig på jobbet och frågade. Efter många om och men beslutade jag mig för "varför inte?". Jag får bilderna om en till två veckor. Håll utkik! Dom blev snygga.

Känns verkligen roligt att det var HAN som ville plåta mig, och att det inte var jag som sökte upp någon som ville ta bilder. Egobooster. Eller något i den stilen.

"Hur jag fixar sån bra volym i håret"

Hur jag fixar sån bra volym i håret, undrade ni?

Klicka HÄR för att komma till ett gammalt inlägg där jag visar steg-för-steg hur jag gör. Lite nördigt, jag vet. Men jag vet också att ni gillar't!

Dock måste jag redigera lite i texten och säga att jag nu för tiden gör lockarna med en locktång. Förr använde jag plattången, men det var innan jag fick my birthday present av familjen! Jag brukar variera mellan att rulla upp håret på tången, och att sno håret runt tången. Ni som är vana att använda en locktång förstår vad jag pratar om.

"Nja, vettefan"

Nja, vettefan hur håret blev alltså..
make an avatar
..to late to change it now. Plattången är nedpackad iaf!

Nu ska jag get dressed, käka lite frulle och väcka snyggingen som ska skjutsa mig. Är ni nyfikna på vad jag ska göra? Haha, i'm not tellin' ya'll. Ni KANSKE får veta senare. Kanske. Förmodligen.

Vi får se om det bli något mer bloggande idag. Efter mötet så verkar det vara full rulle.

"Ska iväg på en grej"

Jag snoozat en timme nu. Fy satan så trött jag är.
Varför jag är uppe med tuppen på min lediga dag?
Jo, det kan man fråga sig.. Ska iväg på en grej kl 10.

Igår kom Sofia och Carlos hit, dom skulle hämta sina nya fälgar som vi (girlpower!) hämtat tidigare i veckan. Jävlar i min låda så snygga! Fick dock inget kort på maffiabilen. Anyways, vi drack kaffe och käkade varmamackor till klockan var strax efter tolvslaget.. därav min trötthet. När Micke somnade/kom hem har jag ingen aning om, eftersom han och carlos stack iväg och hade photoshot med nytvättade bilarna. Jag ska fiska fram bilder, lovar.

BRB!

"Dagens Look"

Nu är det dags att trampa iväg till jobbet!
Dagens Look ser ut såhär:

Uppsatt. Linne, jeans och kofta. Simple.

Jobbar en kortis idag, 12-17. Och ikväll kommer Micke hem. SKÖN DAG!

"Jag skrapade fälgen! "

God morgon, latmaskar!
Började min morgon med att rulla ut tunnan till vägen (vill aldrig mer glömma det!), städade undan lite, dammsög, skurade golven och nyss har jag käkat frulle - havregrynsgröt och kaffe, SÅ gott! Nu blir det en snabb sväng i duchen innan sminkfixet.

Igår var det sista nivå 4a-träningen. Vi avslutade med att köra nivå 5's uppvärmning - i liked it! Mycket mage, roliga övningar. Förutom att jag (+ alla andra på träningen) svettades floder så att man bara gled på stången, lyckades jag sätta BUTTERFLY. SOM jag satt den! Haha, cred till mig. Imorgon ska jag visa Micke den. Nöjd, så nöjd jag är. Och det där med att svettas... hur FAN ska det gå i sommar när det är 20+ utomhus? Kommer bli omöjligt att hålla sig fast vid stången. O-fucking-MÖJLIGT.

Åh, herregud! Vet ni vad jag gjorde igår!? Jag skrapade fälgen! Fy satan vilken panik jag fick! Fösta gången jag gör något sådant klantigt! TUR att fälgarna inte var sprillans, och att höger bak var skrapat sedan tidigare. Men gråten i halsen mms:ade jag denna bild till Micke:

Att jag berättar detta för er kan jag inte fatta. Jisses vad jag skäms! Och trots att jag fick tillbaka detta av Micke "Haha den var liten :P Lugnt gumman!! Love you" så känns det riktigt hemskt. Fy, smisk på mig!

Nu är det, som sagt, dags för duschen! BRB.

Tack för mascara-tipsen!

RSS 2.0