"känna fettet växa"

Vicevärden hittade till porten och jag fick tag på paketet. End of story.

Middagen idag var sjukt dålig. Jag köpte ny ost idag, så det blev ett par hårdbröd mackor för att inviga the delicious chees!, och en smoothie. Jag kan riktigt känna fettet växa. Shit, jag vill inte gå upp något mer i vikt! Jag måste skärpa mig när det kommer till mat och träning. Jag ångrar mig så fruktansvärt mycket att jag köpte ett sats-kort! Jag vill tillbaka till korpen. Jag måste ner och säga upp kortet på sats - snarast!

När jag kom hem för nån timme sen var jag riktigt frusen, men nu har jag tagit en lång varm dusch och känner mig nu upptinad. Dessvärre är jag ännu nu tröttare än innan, hur nu det är möjligt? Och dessutom känner jag att en huvudvärk smyger fram runt hörnet. Well, värmedynan är på i sängen så det är väl lika bra att hit the sack? Jag skulle ju egentligen träna ikväll, men fan alltså.. jag orkar inte. Börjar jag träna nu kommer det sluta i migrän. En svettig migrän. Nej tack.

Imorgon är det öppning - stängning som gäller. Heldag med andra ord. Jag hoppas ändå att jag ska vara pigg och alert på kvällen så att jag kan bränna lite fett då.

Well, time to hit the sack som sagt. Good night.

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0