"Vilken mascara använder ni?"

Thank god for mascara!

Vad skulle vi göra utan den?

Jag tycker dock att det är dyrt med mascara. Varje månad ska man köpa en ny (typ), och vill man ha en bra så går den ju lös på över 150 spänn! Helt klart värt summan, men ändå.. i'm just sayin'.

Vilken mascara använder ni? Jag brukar köra på Max Factor's Fals Lash Effect. Just nu har jag den där 4D-skiten. Inte alls lika bra, men det var extrapris på den - så why not?, tänkte jag. Big mistake.

"spara på krutet"

Good morning, peeps!
Igår fick jag reda på att Micke kommer hem onsdagkväll, eftersom it's a red day på torsdag! JIPPI! Gissa om jag kunde somna gott efter det samtalet! Dessutom är ju jag ledig på torsdag också, perfekt!

Me love you ♥



Igår ställde jag klockan på promenad-tidigt, men när den ringde imorse så kände jag verkligen att jag behövde mer sömn. Just nu känns det tråkigt att jag inte pallrade mig upp, men men.. vad gör det om hundra år? Ska ju stångträna ikväll, så bäst att spara på krutet! Vill ju inte riskera att kräkas under uppvärmningen. Igen.

Nej, nu ska jag höja volymen på sterion och fixa facet! BRB.

"Hörs imorn."

Under dagen blev mitt humör bättre,
och nu när jag ska sova känner jag mig nöjd och glad.

Nu börjar BB, så jag ska krypa ner i sängen och checka hur det går för dom där inne. Hörs imorn. Bye bye! (yes, världens tråkigaste blogginlägg, kanske.) NATTI.

"Dagen look"

Jag inser att en treo inte kommer hinna lösas upp innan det är dags för mig att trampa iväg.. så jag får ta en alvedon på jobbet istället. Den tanken fick mig inte alls på bättre humör. Vad som däremot fick mig på LITE bättre humör var när jag drog på mig jeansen från Carlings.. dom sitter inte alls åt i midjan längre! När hände detta? Bra.

Dagen look med en stänk av pannknack:

Haha, det ser nästan ut som att jag ska börja gråta.

jeans från carlings.
zipper från carlings.
linne från hm.
trosor från lindex.
bh från h&m.
hårsprat från proffs.
strumpor stulna från östanbo.
..något mer ni vill veta?

"Suga i mig en treo"

Huvudvärk, magont, ångest och lite till.. en helt vanlig måndag, kanske?

[email protected]:

Dagar som denna saknar jag att jobba på IKEA. Varför?
Jo, därför att då hade man stora arbetskläder. Arbetsuniformen. Idag önskar jag att jag kunde jobba i mjukisbrallor. Men icke sa nicke. Elin ska gå in till closeten nu och leta rätt på något snuskit tight som framhäver alla valkar jag tror att jag har. Som jag inte har.

Suga i mig en treo innan jag cyklar ner till jobbet ska jag också göra.

"inte på sånt bra humör"

Har sovit som en påse skit inatt, vilket resulterar i att mitt måndagshumör är avsevärt sämre än vanligt. Bra start på veckan... not.

Jobbar 12-19:15 idag, så jag ska väl sätta igång att fixa mig. Ingen jävla morgonmotion blev det idag heller. Som sagt; inte på sånt bra humör just nu.

BUUfuckingHUU!

"ta igen lite sömn"

Vaknade för en halvtimme sen. Misstänker att både jag och karln behövde ta igen lite sömn. Har dock lite panic nu eftersom vi sovit bort hela förmiddagen.

Igår var det jätte trevligt hos familjen!
Håkan blev mer än nöjd över presenterna han fick!

Och maten vi blev bjudna på.. Mmmm, grillat!

När jag tog den där bilden hade solen tittat fram igen..
..innan såg det ut såhär:

HAHAHA! Klart man ska grilla fast det regnar!

Nu ska jag och Mike stoppa någonting i magarna innan vi bestämmar vad vi ska hitta på denna söndag. Usch, varför måste helgerna gå så fort? Saknar honom redan, trots att han inte har åkt än.

Sist men inte minst - GLAD MORSDAG!! ♥
Här är me and my mami igår, tokar oss som vanligt:

Hahahah snyggare bild har ju knäppts..

"b-day dinner"

Illamående som ett jävla as åker vi nu iväg till söderhamn och äter middag med min familj! Pappa Håkan fyller år, så det är alltså b-day dinner! Måtte min bakfylla gå över tills vi är framme! Jag har nämnligen hört rykten om vad vi ska äta. Mums.

Dagens mupp:

"lika par leka bäst"

God morgon. Duktigt bakis idag vill jag lova!

Efter jobbet igår var det dubbeldate med Kalle och Louise! Mening var att äta middag och ta någon öl bara. Både dom och vi skulle upp tidigt idag. MEN vad händer? En öl blev många öl, och en martini blev en flaska martini. Och tidig kväller blev tidig morgon!

Att jag är ordentligt bakfull idag känns piss och skit, men helt klart värt! Jag hade riktigt roligt igår! Spelet vi lirade - lika par leka bäst - var sjukt kul! Detta var första av många dubbeldates med dom där två! Thumbs up!

"woop woop"

God kväller!

Efter jobbet ikväll sprang jag iväg och kikade på Pole and Fitness Studio när dom showade lite på torget! Så otroligt duktiga var dom!! En applåd!! Big time! Är du intresserad av poledancing så tveka INTE - börja hos dom! Förresten så är det endast 1000kr nu för alla er rookies! Woop woop!

Först ut var Saga med jazztema:

Sabina med balettema:

(Fick inget kort när Kim körde rock efter tyvärr.)
Sabina och Sofia avslutade med umbrelladance:


Nu ska jag och Micke (yes, han är äntligen hemma!!! MYS) hänga tvätt och sen blir duschelidusch. Imorgon är det jobb igen innan ledig helg. Natti natt, peeps! ♥

"Dagens Look"

Dagens Look:

Och när tjejkvällen drar igång festar vi till det med klackisar också!

Som sagt; TRE FÖR TVÅ idag på glitter! See ya!

"tjejkväll"

God morgon! Det blev en sen kväller igår, så nu är jag superdupertrött ska ni veta. Men men, vad gör det om hundra år?

Ikväll är det TJEJKVÄLL PÅ STAN och galleriorna (vet ej hur det är med butikerna utanför) har öppet till 22! Massa snygga erbjudanden kommer finnas! Hos oss på glitter har vi TAG 3 BETALA FÖR 2 ! Hur bra är inte det liksom? WOOP WOOP!

Nu ska jag fixa håret och dricka mitt kaffe. BRB, som man säger här in cyberspace.

Ps, idag är en bra dag.

"bästa"

Efter mitt senaste inlägg tog jag en varm dusch och spolade bort alla spår av tårar i avloppet! Andas. Tänk. Fokusera. Nej, jag kunde inte komma på vartifrån ledsamheten kom från, inte specifikt. Torkade bort några frustrations-tårar. Efter duschen ringde Sofia, och vi surrade lite - mer tårar - och sen ringde jag till micke och telefonmyste.

Jag har dom bästa vännerna och den bästa pojkvännen! ♥

Nu håller jag på att tanka ner lite ny musik från Natalia Kills och ska ta en lugn och sansad kvällsprommis till studion och cykeln. Det kommer bli skönt. Seriöst.

Hur det kan bli va? Så mycket tårar för vad... en cykel? Nej, cykeln var bara pricken över i:et denna kväll. Nu känns det iallafall bättre efter att ha lättat på trycket. Ibland så rinner bägaren bara över, och då måste man få bli lite... knäpp.

"Tyck synd om mig, snälla."

Den här dagen slutade i tårar. Fy fan.

Allt har varit jätte trevligt idag. Promenad i Hille med carro och sofia, bjöds på supergod sallad till lunch, snackade och hade det allmänt trevlans. Men sen hände något..

..jag har ingen aning om vad, det enda jag vet är att jag blev i ett ledset mood. Typ pms eller liknande. Började med att jag fick stress-cykla till träningen, var alldeles stel i kroppen så uppvärmningen gick halvdant. Sen kom tjockisångesten. PANG BOM slog den mig rätt i huvudet och jag cyklade hem.. trodde jag.

Cykelnyckeln låg i tryggt förvar hemma - en kvart bort med cykel, ännu längre by foot. Så för ett tag sen fick jag skjuts hem med Sofia, och nu sitter jag i soffan och tycker synd om mig själv. Gråtandes. Vad hände, undrar jag? VARFÖR är jag ledsen? Herregud.. inte lätt att vara tjej ibland ä.

Jag blir förbannad för att jag är irriterad. Jag blir irriterad för att jag är ledsen. Sen svämmar allt över och nu efter tårkalaset fick jag huvudvärk. YIPPIE-KAY-YEY motherfucker. Frågan är ju nu om jag pallar gå bort och hämta cykeln för att sedan cykla tillbaka hem igen? Eller ska jag hämta den med bilen? Eller ska jag bara skita i den, och få gå ner till jobbet imorgon? Nja, det sista var inget vidare bra alternativ.

Trots min tjockisångest måste jag nog äte lite middag, och sen får jag väl gå bort några kalorier genom att hämta cykeln. Det lät ju som en bra plan? Eller? Kanske inte. Tyck synd om mig, snälla.


"kasta i mig lite frulle"

God morgon! Shit så trött jag är! GÄÄSP!

Idag är jag ledig, så ska kasta i mig lite frulle och dra mig ut till hille snart. Borde dammsuga och skura innan faktiskt.. vi får se om tid finnes. Well, det var en liten update från mig. Ett kort kan ni får också..

..Jag och carro, valborg:

muppelin och fincarro, valborg - borde det kanske stå?

"the BUTTERFLY"

Vi fick lära oss en nytt trick idag - BUTTERFLY - som jag lyckades sätta! Woohoo! Dock behövs mycket mer övning. Att få stången i knäväcket är svårare än det ser ut.. benet som är uppåt ska vara mer utåt. Just nu får jag inget vettigt grepp. Well, det är mycket som ska finjusteras. Men jag kom upp i den iallafall! Me happy!


Nu ska jag ta en dusch och krypa ner i sängen, och kika lite tv. JAPP Andréa - jag älskar att vi har tv i sovrummet! Love love love it!! Hehe. Ska ni inte sätta upp en ni också? *blink blink* Förresten, bloggish peeps, är det någon mer som har tv i sovrummet, eller tycker ni också sovrummet är till för 'annat'?

Sov göttans, peeps! ♥

"idag - riktigt pretto"

Men oj då! Titta vad som fick följa med hem..

..jag kunde inte låta bli. Satt så snyggt.
Jag älskar verkligen myskläder! Fast bara om man kan se snygg ut samtidigt, haha.

På jobbet var jag allt annat än mysig idag - riktigt pretto!

Uppsatt, skjorta, klackar och pärlor.

Nu ska jag kasta på mig stångdansarkläderna! Är riktigt taggad inför kvällens träning!

"Natalia Kills - Wonderland"

Idag hörde jag att dom bytt lite music på jobbet. Det är ju inte vi i butiken som bestämmer vad som skall spelas, just as you know. Bland annat pumpade dom Natalia Kills - Wonderland:

Jag gillade den skarpt faktiskt! Tummen upp! Vad tycker ni?

"freeesch"

Oj, snacka om att det går i snigelfart här hemma. Det verkar som att jag gör allt annat än det jag ska göra.. Anyways, nu är sminket lagt iallafall! Istället för mina mörka ögon, körde jag på en freeesch sommarmake. Eller nåt i den stilen.


Medan jag hoppar i lite käder och åker iväg å JÖBBER så kan ni ju lyssna på den här sköna låten resten av dagen! Whiskey Lullaby.


"brakfrulle"

Gooooood moooooornin', peeps!

Idag ställde jag till med brakfrulle! ½ portion havregrynsgröt med kanel - direkt ur kastrullen såklarrrt - och mormors hemmabakta rosenbröd! M-m-m! Smakar smaskens! Kaffe till det, of course! Nu kan jag hålla mig på ett toppen humör fram till lunchen, där jag ska smälla i mig kinaresterna från igår. Jag och mamma delade på en hämtlåda, och det finns kvar till mig idag också! Herregud så mycket man man får! Kanot!



Nu ska jag kasta på mig ansiktet och lite kläder. BRB!

"lukta på Mickes kudde"

Jag tycker verkligen att Sofia borde byta bana och jobba som säljare.. tror ni inte att jag kom hem med en svart hood med studio loggan på va? Va va va va va? Klart jag gjorde. Men hon hade rätt - jag ägde ingen svart hood, så why not? Riktigt skönt material, snygg logga och satt som ett SMÄCK! Här har ni några dåliga bilder:

Men fy satan så kassa bilder.. nästa så man skäms! Aja.

Jag är jävligt sugen på att köpa dom gråa brallorna också faktiskt. Same same but different. Gråa med svart text. Jag får höra med plånboken imorgon. Tror inte den är så sugen på något annat än matshopping faktiskt. Tråååååkigt!

Nu ska jag kasta mig i sängen, lukta på Mickes kudde, och sova. ♥

Good night.

"grym på naglar"

Hello blogreaders!

Idag hämtade jag upp mami på sationen strax innan 11, och sen brassade vi ut till Elin i Hemsta för att fixa morsans naglar! OJ så snyggt det blev! Elin är verkligen grym på naglar - i promise! Jag ska nog göra mina när lönen rullar in, kan inte låta bli! Det blir ju sååå snyggt! "Kvinnligt" som micke sa.

SÅ fint blev det, och SÅ glad blev mamma!

Efter nagelfixet bar det av ut till valbo för att klämma en bakad potatis med kycklingröra (så SJUKT gott!) och lite shopping. Jag fick ett par snygga mjukisbrallor...

Hide and seek. Supersnygga! 99pix från cubus!
Hahah, dålig vinkel för mitt ass måste jag erkänna.

..ett fjäderhalsband (som jag gjorde om till örhänge) från H&M.


...och en skylt till tvättis! Synd att den inte var större bara.


Dessutom hade mormor skickat med kakor, kladdkakemuffins och bröd!

Ohälsosamt gott! Efter middagen med mamma - kinamat - kunde jag inte hålla tassarna borta från bakverken, och jag måste säga att det riktigt knullade i munnen! Jävlar så gott det var! Den kvinnan kan baka hon! M-m-m!

Nu ska jag cykla bort till Pole And Fitness Studio i hemlingby för att ta en promenad med Sofia. Hörs later, everybody! Tjing.

"Rullen var verkligen bra"

Den här söndagen avslutades med Pirates of the Caribbean: on stranger tides, på bio i 3D. Riktigt tufft det där med 3D måste jag erkänna, helt klart värt den där extra slanten. Eller ja, helt klart värt det en gång. Nu har vi gjort det, back to normal. Rullen var verkligen bra - see it!

Det bästa varsjöjungfrusen (-na?)! Snygga och farliga.
En sån vill jag bli när jag blir stor! Hot and dangerus ;)
...fast det kanske man redan är? KAXIGT VÄRRE!

Annars då? Började dagen med mysfrulle som Micke slängde ihop medan jag fixade mig inför jobb. Jobbade, kom hem, käkade taco, chillade i soffan, busade och härjade tills vi skrek av skratt, såg på bio och nu blir det god natt-mys in the bed. Bra söndag!

Imorgon kommer mami hit till gefle! Vi ska ha en mor- och dotterdag!

Det vill säga; fixa naglar, shoppa och äta gott.

Jag är övertygad om att denna vecka (mån-tors fm) kommer gå i 110 knyck. Imorgon kommer ju som sagt mamma hit, tis och ons är det träning. Sen har jag massa andra viktiga saker för mig som ni inte behöver veta. Hur som helst så hoppas jag att tiden flyger fram. Längtar ju redan efter min snygging till man! Elin Olsson.. det skulle va nåt dä!


Good night, peeps.

"Sincere?"

..and my runway never looked so clear,
but the hottest bitch in heels right here

Sincere? I see you aiming at my pedastal,
I betta let ya' know
that i-i-i-i'm so hard.



"lätt snyggaste"

Jag har lätt snyggaste jobbet i stan! Love it!

Alla armband är såklart från glittrigaste jobbet, men dom två översta är nyinköpta och finns i butik right now! 29:90 respektive 49:90! Kom och köp. Förresten, du är väl medlem så du får 25% rabatt på en valfri vara? KLICKA HÄR!

"inlove"



Ibland måste jag nypa mig själv så jag vet om jag drömmer eller ej. För hur kan han vara sann denna karl? Han är allt, och lite till, som jag någonsin önskat mig. Crazy inlove

"vanlig hårfärg?"

Om jag färgar brynen med vanlig hårfärg?
Svar: YES BOX! Frågade en frisör varför man inte skulle göra det, och denne svarade att om jag ska färga svarta så är det ok, får svart blir alltid svart. Det är färgen som kan bli konstig om man använder hårfärg till brynen. Fattar du vad jag menar? Det funkar för mig, så jag kör bah!


"min äckliga utväxt"

Mätta och belåtna.


Nu ska jag kasta i lite färg i min äckliga utväxt och mina eyebrowns (varför tänkte jag skriva elbows för? hahahaa sjukt kul). Någon som kan rekommendera en bra film förresten? Tänkte leva lite farligt och tanka hem någon bra rulle tills ikväll! Tips PLEASE! Helst action. Eller komedi. Eller drama. Vad som helst utom skräck, helt enkelt. Spank ya'll på förhand!

"DÖ OGRÄS DÖ!"

Jävla "potatisland" att vara vildvuxet! När vi var på husvisningen så var ogräset säkert högre än Micke! Så om ni tycker det ser förjävligt ut nu, då skulle ni se det förra året.

Vår plan är att det ska bli en vacker gräsmatta där bakom. Oj, oj, oj så fint det kommer bli tillslut! Men frågan är; göra detta i år, eller nästa. Förmodligen nästa år eftersom det är grymt mycket att göra invändigt.

DÖ OGRÄS DÖ!


"Man skäms ju.."

Om jag hängde sängkläderna ute eller inne? Well, här är svaret:

Jag skyller på att Micke kom hem och meddelade att han skulle klippa gräset..

Lite tur i oturen där alltså!

Det blev ingen promenad tidigare imorse heller.. fick en släng av djävulens pannknack och blev liggandes i sängen tills Micke kom hem. Grät till och med en sväng, SÅ ont gjorde det! Tacka vet jag treo! Vad skulle man göra utan den?? Och ingen dusch har vi hunnit med heller, eftersom Micke bestämde sig för att trimma gården. "Man skäms ju.." tyckte han om vårt vildvuxna gräs.

Men snart (eller inte snart) är maten klar, het köttfärspaj ala elin, och efter den blir det definitivt en dusch! Har ju förbövölen morgonrocken på mig fortfarande! Det blir inte riktigt som man tänkt sig ibland alltså..

"Välformade sexiga lår."

Ändrade planer.
Micke ville att jag skulle vänta med duschen, så att vi kunde duscha tillsammans. Hans önskan är min lag, eller nåt i den stilen, så därför tänker jag byta om och dra en powerwalk i blåsvädret! Bränna, bränna, brä-ä-na!

Det här med lår hörrni.. jag vill ha "fylliga" lår. Absolut inte tjocka, eller fläskiga, eller mulliga, eller feta lår. Bara snygga. Jag vill heller inte ha spinkiga, eller smala, eller tunna lår. Bara snygga. Välformade sexiga lår. Och jag tycker det är snyggt när låren INTE går ihop. Mina lår går ihop när jag står rätt upp och ner med hälarna ihop. Däremot om jag står upp och svankar, eller om jag sitter ner, då går dom INTE ihop. Detta innebär att jag inte har långt kvar till stående-snygga-ej-ihop-lår. Haha, inte för att detta stör mig så pass mycket att jag måste ta upp det i bloggen.. but still.

Igår satt jag med datorn i knät, och det var då jag började fundera på detta. Igen.


Nu får ni inte massuppfitta mig heller. Jag tycker det ska vara en LITEN springa mellan låren. Dom ska gå ihop uppåt pullan, och nere vid knäna. Förstår ni? Inga catwalk-ben här inte! Fy satan så fult! But that's just my opinion.

"Manhunter"

Nu är det dags att ta en dusch, borsta gaddarna, fixa håret och sminket innan Mike The Bike kommer hem. Jag borde verkligen ta en powerwalk eftersom det inte blev någon motion igår, men njaaaaa.. idag är jag för ytlig för det. Vill vara snygg när mannen i mitt liv kliver in genom dörren!

Bäst att måla naglarna med Manhunter-lacket också!
Då kan ju inget gå fel! (Nagellack 2 för 1 på H&M. Kanon!)

Och för alla er som undrar är det SÅKLART svart lack.
Haha, kan man annat än ÄLSKA att färgen heter Manhunter?

"Smells wonderful!"

Hej hej hej.

Inatt sov jag inte alls lika ljuvligt som igår. Var riktigt sur när jag vaknade. Tydligen så behöver jag inte så mycket skönhetssömn som jag inbillar mig att jag behöver. Jag tar det som en komplimang från John Blund.

Idag är det soligt och varmt, men det blåser utav helvete! Så därför borde jag hänga ut sängkläderna som jag har tvättat (och håller på att tvättas) imorse, så att dom torkar fort och får såndär underbar rentvättad slash luftig doft. MEN problemet är att jag är dyngrädd för insekter och andra skadedjur. Så nu står jag inför ett dielmma:
Antingen hänger jag tvätten i tvättstugan, så blir dom med all säkerhet insektsfria, men kanske inte hinner torka tills ikväll. ELLER så hänger jag dom ute på torkvindan, ber till gudarna att det inte kommer några insekter och lägger ägg eller dyligt, och vet med säkerhet att dom är torra till kvällern.
Vad skulle ni har gjort? Eller är det dumt att hänga tvätt ute i detta blåsväder? Mamma, ring mig!!

Här har vi torkvindan. På baksidan, mot grannkåken. Just as you know.

Andréa, jag vet vad du tänker! VI SKA KLIPPA GRÄSET! ;)

Förutom att tvätta har jag öppnat några fönster och altandörren = korsdrag, och dammsugit och skurat golven. Smells wonderful! Sen har jag diskat och dammat och plockat lite. Jag vill att Micke ska komma hem till ett rent och fräscht hem! För om det vore ombytta roller hade jag mer än gärnat kommit hem och tänkt "Aaahh, skönt att vara hemma. Nu ska vi slappa!", istället för att "Jahapp, hemma igen då.. dags att slita fram dammvippan". Eller vad säger ni, folket?

"GOOD NIGHT!"

Då var det dags att borsta gaddarna och hoppa i säng!

GOOD NIGHT!

Ps. blev lite som det där twitter det här. Ds.

"hittade till Ida's blogg"

Det har gått en och en halv timme sedan jag skrev mitt förra inlägg om hur sugen jag var på att städa. Vet ni vad jag har gjort sen dess? Inte ett skit. Jag fastnade framför CSI och nu är det Grey's. Tänk så effektiv och produktiv jag skulle vara om varken dator eller tv fanns. Herregud, det går inte ens att föreställa sig.

Förutom att kolla tv och spelat på mobilen har jag slösurfat. Och med det menar jag läst bloggar, hängt på facebook och youtubat om HC som påstår att jordens undergång börjar på lördag. Anyways, åter till surfandet - jag hittade till Ida's blogg och fick se detta:

Jag blir fortfarande förvånad över att folk läser min blogg, och att folk tycker den är bra! Det är otroligt peppande att läsa era fina kommentarer och att se det jag såg på Idas blogg. BRA BLOGGAR. Man tackar, man tackar!

NU ska jag ta en till rostad macka med alldeles för mycket Bregott, och städa undan lite. På riktigt den här gången (dock har den där städmanin försvunnit, så det blir en gamla hederlig ställa-saker-på-plats-städning.. dammsög och skura gjorde jag ju igår).

"sugen på att städa!"

Rostade mackor... i say no more. ♥

Sitter och funderar på om jag ska promenixa lite, eller kanske crosstrainer en sväng. Men njaaaa, inte så sugen på det ikväll måste jag erkänna. Fick dock igen ett par skinnyjeans imorse, och jag hoppas få igen dom imorgon också. Jag fortsätter att suga på den promenad-karamellen.

Vet ni vad jag känner för att göra? STÄDA! Jag blev jätte sugen på det nu! Kanske ordna om i garderoben? Eller skura toalettgolvet, med en såndär svamp, på knäna! Och nej, jag är inte ironisk. Jag blev FAKTISKT sugen på att städa!

Undra hur mycket jag bränner om jag städar väldigt intensivt? Hmm..

"ingen förmiddagsmotion"

Idag blev det ingen förmiddagsmotion för mig. Känner mig alldeles för mör i kroppen efter gårdagens träning. Nya tricket (ryggen mot stången, händerna greppar stången över huvudet, benen upp i en v-split) var verkligen tungt. Inte omöjligt, men definitivt tungt. Så istället för att motionera har jag kollat på några DH-avsnitt. Verkligen spännande såhär nära säsongsavslut!!

Och förresten så vill jag bara meddela er att jag kommer bo i nya toppen! Gaaahh, så snygg! Nu får värmen skynda sig hit så att jag kan använda den in public, så att säga. Love, love, love it! Haha..


Annars då? Jo, veckan har sprungit iväg ganska snabbt. Det är redan onsdag idag, vilket innebär att Micke kommer hem imorgon! Jag är dessutom ledig torsdag och fredag, så det är skönt med tanke på att jag jobbar helgen. Nej, nu ska jag slita av mig mjukisbrallorna och bikinitoppen, och slänga på mig arbetskläder - jeans och tischa!

Have a nice day, talk to ya'll later!

"idag är det verkligen en GOD morgon"

God morgon, peeps! Idag är det verkligen en GOD morgon. Har sovit som en prinsessa inatt, vaknade helt utvilad och tillfreds. Äntligen en sådan natt/morgon, snacka om att jag har längtat! Och dessutom får jag vakna och se ett cleant och frescht hem, OCH jag kom ihåg att rulla ut soptunnan! Som sagt; idag är det verkligen en GOD morgon.

Jisses så fint äppelträdet blommar! Jag älskar att bo i hus!

"Vad tycks? Jag älskar den!"

Ikväll på träningen gick det... sådär. Var tvungen att lägga mig ner och skaka lite innan det var dags att åka hem. Usch och fy, aldrig mer äta eller dricka dåligt innan träning! Aldrig!

Något som däremot var RUSKIT BRA med träningen,
var denna nyinkomna bikinitop som fick följa med hem! MUMS!
Den finns i neonrosa också. Jag knep den sista svarta!

Vad tycks? Jag älskar den! SÅ min stil!

Nu ska jag hit the sack och hoppas att huvudvärken försvinner..
dumma mig att äta/dricka dåligt idag. Fyy skäms! Natti natt.

"Fan va sjukt."

Hur kommer det sig att man vaknar och inte kan somna om kl tre på natten, men när klockan ringer några timmar senare är det helt omöjligt att ta sig ur sängen? Helt plötsligt blev sängen jätte skön, och inte alls sådär äckligt varm som några timmar innan. Helt plötsligt vill man inget annat än att sova. Fan va sjukt.

Nu är jag sur, riktigt jävla grinig.
Dagens (arga) look:

Måtte jag få några trevliga kunder på förmiddagen som kan pigga upp mig!

Morr, spott och fräs! Jag har vaknat på fel sida.


"after work-fika"

Det blev en after work-fika med Arvidssonskan ikväll!
Riktigt trevligt, vi satt i två timmar och pratade om allt från jobb och renovering, till sommar och grillkvällar! Repris snart igen!

Och just as you know.. en stor latte på Waynes är verkligen STOR.

Titta vad brevbäraren hade lagt i lådan idag!

ÄNTLIGEN kom kortet till Micke. Beställde det för X antal veckor sen. Så nu har vi ett varsitt. Det enda som fattas nu är en husvagn och matchande träningsoveraller! ..och matchande efternamn.

Sådär! Much better.

"Dagens Look"

The time has come.. for work!
Det har slutat regna (för stunden), men jag tar regnjackan ändå! Extra brallor över jeansen också! Vill ju inte stå och jobba genomblöt. Dagens Look:

Jeans, tublinne och kofta. Rätt och slätt.

"brudar som läser min blogg som suckar"

Sminket är klart, nu är det bara håret kvar.. tänk om man vore kille alltså.. jisses vilken tid man skulle spara! Okej, nu finns det säkert brudar som läser min blogg som suckar och tänker "jag använder aldrig smink, jag är snygg naturlig." Men hallå! Vakna! Jag lovar och svär att ni skulle vara snyggare med lite foundation, mascara och rouge på kinderna! Promise! Lika som att salt lyfter smaken i mat, kan smink lyfta fram det bästa in your face! eller nåt i den stilen..

IF LOOKS CAN KILL, THEN MY STYLE MIGHT BOTHER YOU.
- Imma do it, Fabolous.


Morgonrocks-elin med pretto-frilla!

"GÖTT!"

Sådär! Crosstrainer 30 minuter - check! GÖTT!

Nu sitter jag och käkar frulle, ägg- och baconomelett. GÖTT!

"det ösregnar ute"

Men holy crap vilket regnväder! Det öser verkligen ner! Jag kan tycka att det är mysigt när man hör regnet smattra mot taket, MEN jag tycker inte det är mysigt när jag måste röra mig utanför dörren! Sådana här dagar vill jag ligga på soffan och mysa framför bra filmer/serier hela dagen! Man får liksom inte dåligt samvete av att slappa en hel dag när det ösregnar ute. Dessutom finns det väl inte så mycket annat att göra regniga dagar?

Det blir verkligen ingen promenad idag, det ska gudarna veta! Istället hoppar jag upp på crosstrainern och bränner lite på det sättet! Just nu är jag galet trött (hade svårt att somna om efter att Micke åkt) så crossen får vänta en halvtimme iallatjockafall. Minst.

Måtte regnet ha lättat tills det är dags för mig att gå till jobbet!

Svårt att fånga regn på bild...

Skulle ni stå där jag stod och kolla ut, skulle ni se hur det
riktigt ÖSER ner på uppfarten. Och överallt.

"förnedring"

Snacka om förnedring.. alla ni som kikade hockeyn förstår vad jag menar.

Det blev ingen solning för mig eller mannen. Vi körde en rulle istället - Limitless. Riktigt bra! Den tycker jag att ni alla ska se! Det kommer många bra filmer nu framöver, vilket behövs! Det har varit lite bra-film-torka på senaste tiden, håller ni med?

INNAN hockeyn bestämde jag mig för att promenera en sväng. Den där pizzan till frukost följt av ostbågar, glass och lite godis gjorde mig ordentligt äcklad och motiverad att knalla bort några kalorier. En kortis blev en långis, och en walk blev en powerwalk. Gick i 70 härliga minuter. Gött mos! Av veckans sju dagar har jag promenerat fem, och tränat en. Hade detta varit en statusrad på fb hade jag GILLAT.

( Och apropå mos.. dom senaste dagarna har jag varit riktigt sugen på en gammal hederlig tunnbröds rulle! Det är nästan så att jag är beredd på att dreggla lite vid tanken på att trycka en sådan till middag! M-m-m! Just as you know, liksom. )

Nu har karln rakat skallen färdigt, så dags för en mysig d♥sch innan det är sista natten ihop fram till torsdag. Helvetes jävla skit jobb han har. Fast ändå inte. Natti natt, peeps!

"Jag vill olja in mig"

Vet ni vad jag önskar just nu? Att det vore sol och värme.
Är det för mycket begärt, really? Jag vill olja in mig och steeeka!

Kanske att jag drar ner till solarieöarna med Micke.. jag vill inte vara en blekfis! Eller nja, blek är jag verkligen inte, men jag vill vara brunare! ELLER så väntar jag på riktiga solen och knäpper igång en film nu istället. Beslutsångest.

"treo på det här så"

Idag mår man som man förtjänar, i guess..

Igår satt jag, micke, tobbe och mackan här hemma in på småtimmarna och surrade om allt mellan himmel och jord. Jag måste erkänna att jag ibland kände mig som 5e hjulet under vagnen när det pratades bilar och andra manliga saker.. Men det var trevlisch ändå!

Imorse vaknade jag och kände mig pigg och alert, så vi drog iväg till La familia och tryckte varsinn måltid! Mmmm gött! Men nu efteråt när vi sitter i soffan och försöker hitta någon film att kika på börjar mitt huvud klappa ihop. Usch och fy så bakis jag börjar bli - trots att det inte dracks så mycket igår.



Nej, lite treo på det här så!

"Vilken klippa!"

Det blev ingen powenap för min del - Som tur var!! Kom på att Micke inte hade vart på bolaget, precis innan klockan slog stängning, så jag brummade ut till hemlingby och köpte honom en platta öl och 6 cider. "Vilken klippa!", som tobbe utbrast! Yes, thats me i guess!

Massa olika öl, färgglada cider, gin och martini! :)

Micke tyckte jag såg rolig ut när han kom hem från affär'n - satt skräddare framför spegeln i garderoben med halva asset utanför och fixade håret! Haha!


Just nu står grabbarna ute och tvättar bilarna, och jag har fixat i köket. Kanske ska behålla köks-frillan hela kvällen? Helt klart en vinnar frippa!


Nej, nu ska jag hänga tvätten! Hejpa!

"powernap och ladda batterierna"

Men helvete så trött jag blev! Måste nog ta en liten powernap och ladda batterierna inför kvällens.. nånting. Vad som händer får visa sig. Jag är sugen på grillat, och martini, det är en sak som är säker iallasugnafall.


Carro och jag förra helgen! Tobbes 25år party (uttals: PART-HEY).

"drog en powerwalk"

"Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder",
tänkte jag och drog en powerwalk på 65 minuter! Känner mig så otroligt duktigt faktiskt! Cred till mig, woop! Man måste faktiskt klappa sig själv på axeln ibland.

Nu ska jag kasta in mig själv i en dusch, käka frulle, hänga tvätt, vika tvätt och kasta in en ny maskin tvätt. Sen då? Dammsuga och skura kanske. We'll see. Micke ska kötta mucklerna på gymmet vid tvåtiden så vi får synka ihop oss efter det!

Bye bye så länge!

"mardrömsveckan"

Alltså, för i helvete, är detta mardrömsveckan eller?!
Tidigt imorse vaknade jag åter igen av tårar, denna natt handlade såklart också om Micke - han sköt på en ytis, och poliserna stoppade in honom i finkan i 8 år. Vad är det med min hjärna egentligen!?

Eftersom jag känner mig relativit pigg nu (somnade hur tidigt som helt igår!) tänkte jag ta en långprommis. MEN när jag såg regnvädret ute kände jag att "nja, det blir nog en omväg ner på stan för att hämta cykeln bara..". Mitt promenadpepp försvann ganska snabbt vill jag lova. Surt, sa räven.

Jag måste bara skriva lite om syrrans nya gadd! Jävlar så snygg den är! Blomranka från låret upp på magen! Så jävla snygg! Jävla jävla jävla snygg! Dock tycker jag det är tråkigt när folk ska skriva om att hon härmar någon i sin omgivning. Herreguuud alltså! Väx upp? Det är inga andra är du och ni som fokuserar på det där gamla grollet längre. My god!

Personligen så ser jag ingen likhet i deras tatueringar, no way!
Att du ens kan kommentera något sådant är ju bebisnivå! Are you blind?

"Snygg va!?"

Hallå hela pressen, radion och tvn!

Jävlar vilken seg fredag det har varit. Började med att sova riktigt dåligt, för att sen sitta och hålla syrran i handen under hennes tatuering. Tog bara 5,5 timmar.. BARA. Oh my god! säger jag bara. Men trots timmar av väntan var det ändå roligt. Men fem och en halv timme.. alltså.. ja.. jag säger då det.

Snygg va!?

Efteråt hämtade Micke mig och vi drog och införskaffade en högtryckstvätt! Bra där! Jag provade även sjuttioelva tusen löpar tights (snygga utochgå brallor, helt enkelt) men inga passade. Eller jo, men jag vill ha trekvarts med dragkedja, och INGA var bra. Ett par på H&M hittade vi, men då var det ett hål i röven. Fanns inga lika kvar heller. Varken i valbo eller i stan. GOD DAMN IT!!

Så nu sitter jag och är sur över brallorna och micke har dragit till k-rauta för att köpa nån slang till tvätten. Kul för honom som kan roa sig med sådana tråkiga saker...

"jag bytte om"

Tror ni inte att jag bytte om imorse ändå? Haha, det blev ett svart linne och en glansig svart.. ehh.. tröja(?) med en rävsvans på. Mycket snyggare! Trivs som bäst i mörka färger. Eller färger och färger? Sen när blev svart en färg?

Vägde mig imorse för första gången på länge
och jag började inte gråta - framsteg!

Snart kommer syrran hit! Det blir som sagr sleepover och tatueraren imorgonbitti! Hörs imörn gott folk!

"kuka ur"

Good morning, bitches!
Inatt har jag haft ytterligare en sjuk mardröm. Whats up with my mind liksom?!

I eftermiddag får jag äntligen krama om min trolovade! Och ikväll får jag även krama om my big sister! Vilken torsdag va? Dessutom är det sista jobbdagen innan helgen, vilket innebär LÅNGHELG! Wiihoo! Synd bara att vädret ska kuka ur nu när jag är ledig. Som vanligt det.

Idag ser jag ut som förra torsdagen. Remember?

Tyckte det var en snygg outfit, och dessutom orkade jag inte prova hundrafyrtioelva toppar för att hitta en som satt bra. Eller nåt i den stilen..

Well, gotta go! Glöm inte att bli en glittrig medlem hos oss för att 25% rabatt på en valfri vara! KLICKA HÄR! Ha en trevlig dag då! Tjiiing!


"vilken jävla stjärna"

HAHAHAHA men fy fan vilken jävla stjärna! Hittade dessa två klipp på Arvidssonskans blögg! Och jag kan bara meddela att jag också skrattade så jag grät! Hur bra som helst! Och han har verkligen rätt!



Och sen denna... HAHAH! EPIC! Jag håller HELT med! WORD!

"Riktigt trevligt har vi haft det idag"

Men hallå där!

Benen gjorde svinigt ont imorse när vi promenerade i valbo! 45 minuter blev det tillslut. Så jävla skönt att ha kommit igång denna vecka! Det är på gott och ont att jag får vila imorgon och på fredag från promenad. Benen sjunger hallelujah (det gör nog även fettcellerna) men min kropp skriker efter mer mer mer motion!

Efter att vi varit hurtiga hämtade vi upp sili...snygg sofia på stan och brummade hem för tacolunch! Riktigt trevligt har vi haft det idag! Här har ni damerna:


Nu är klockan snart sju, och jag är all by myself again. Funderar på att dra iväg och köpa mjölk och balsam. Men vet inte om jag har orken till det. Hur lat får man bli liksom? Pantflaskepåsen är dessutom full, så borde passa på att tömma den så att diverse öl- och ciderburkar får plats där i helgen! Är det finväder så är altanchill ett måste!

Nu får jag fan rycka upp mig och åka och handla! Later dudes.

"vindstilla och klarblå himmel"

God morgon! Såklart vaknade jag med tuppen idag, bara för att jag är ledig och får tillfälle att sova lite extra. Så typiskt! Dessutom har dom lovat moln idag, bara för att jag är ledig och får tillfälle att sola. SÅ TYPISKT! Vi får se vad solguden har att komma med idag. Jag håller såklart tummar och tår för en stekig sol! Och än så länge ser det ju bra ut - vindstilla och klarblå himmel.

När jag klev upp för några minuter sedan så skrek magen efter frukost. Hur kommer det sig att man ibland vaknar och känner sig vrålhungrig? Så jag ska ta och koka havregrynsgröt nu, dricka kaffe och pressa citronen (igen). Om en timme beger sig jag, carro och sabina ut till valbo för motion. Synd att mina benhinnor(?) gör jävligt ont idag!

"Danrutinen"

Jävlar i min låda så tungt det var på träningen idag! Eftersom att jag har käkat som en kratta idag, hade jag noll zero nada energi in my body. Började skaka ganska kraftigt i början.. men sen gav det sig och jag kunde köra på i vanlig ordning.

Danrutinen
var jätte rolig idag! Kände att jag kunde släppa loss ordentligt eftersom det redan var sån skön stämning! Sabina fick agera fotograf när jag svängde på höfterna:







Nu ska jag trycka en macka och sen hoppa in i duschen.. eller tvärtom kanske. Whatever. Innan jag drog på mig min snygga 80-tals inspirerande outfit idag på träningen, så såg jag ut såhär..

..ointressant, i know. Men vem vill läsa en blogg utan bilder? Inte jag!

POLE AND FITNESS STUDIO for life!!!

"80-tals tema"

God eftermiddag, peeps!

Ikväll på träningen är det 80-tals tema! Önskar att jag hade haft en baddräkt i någon neonig färg att ha på mig.. men det har jag icke. Därför får denna outfit duga! Hahaha! Man tager vad man haver, som dom säger.

Kör lite rumpövning här hemma på golvet så jag vet att den funkar. Jajjemuling!

Från det ena till det andra..
Jävlar så äckligt det är här hemma! (har fått lite lätt städmani tror jag) Usch! Imorgon blir det städning! Jag orkar verkligen inte göra någonting nu innan träningen. Egentligen orkar jag inte ens träna. Känner mig helt slut. Så dammsugningen och diverse andra städaktiviteter får vänta tills imorgon. Japp!

"galet tråkig"

Hello everybody!

Började min morgon med att storböla idag. Hade värsta mardrömmen! Fy satan! När jag hade torkat tårarna var det dags för promenix! Blev en timme idag. Gött mos! Imorgon ska vi ut till valbo för powerwalk/joggning! Woop woop!

Idag har jag mina fynd-jeans och ett linne av märket Sinful.
Känner mig galet tråkig.. men men, thats life! Dagens look:

Älskar att det är ett stort tryck på ryggen! Har två andra linnen också, av samma märke. Och båda har stora tryck on the back. Nice nice.

Nu ska jag cykla ner till jobbet! Kör ett mjukispass idag på 5 timmar!
Och en sak till bara: Kan häckjävlen sluta blomma!? Den var finare grön..


Have a nice day in the sun!

"bli medlem!"

Vill ni få 25% rabatt på en vara från Glitter? Och samtidigt ta del av andra erbjudanden, klubbkvällar, stylingtips och nyheter? Men gå in snabbt som fan HÄR då! Signa up för att bli medlem i glittrigaste klubben, hos oss i gävle! GÖRT NU!


Good night!

Ps, klänningen kommer från H&M för typ 2 år sen.

"crazy inlove"

Värmeslag till tusen!
Kofta + långklänning + strumpbyxor + träningsbyxor + cykla uppför brynäsbacken = ingen bra kombo när tempen visar närmare trettio grader. Bara så att ni vet.

Tiden flög förbi idag på jobbet - skönt. Men framåt stängning tappde jag fokus och råkade slå mig själv i magen med en kvittorulle så att jag tappade andan, samt gick in i en dörr så att jag nästan började blöda. Jävligt smutt.


I helgen så har Micke varit extra gullig med underbara ord och mjuka kramar. Oj, så gay det lät. Det jag vill säga är att jag ibland glömmer bort att han faktiskt älskar mig lika mycket som jag älskar honom. Crazy inlove! När vi är tillsammans kan vi inte hålla tassarna borta från varandra, och fjärilarna i magen berättar för mig att jag fortfarande är helt galet kär. Precis som han är kär i mig. Precis som det var för 1½ år sedan! Precis som det alltid kommer vara. ♥


Badminton mästaren igår! SOM jag längtar till nästa helg!!

"kör på långklänning idag"

Kajjo! Idag blir det långklänning!

Alldeles strax är det dags att cykla ner till jöbbet, men först tänkte jag meddela er alla att jag kör på långklänning idag. Känns otroligt konstigt, och inte alls min stil.. men vafan, det är ju skönt! Kör bah kör! Ni verkade ju ge tummen upp för maxiklänningar, förutom du då frida hehe, så what the heck!

Jag är lite nervös inför att Lotta kanske har samma klänning som mig idag. Måtte(!) hon inte valt att ha just denna som vi har lika idag. Haha, annars kommer det se roligt ut inne på glitter!


"Slappvecka de luxe!"

Hej igen!

Drog en promenad med carro på 1½ timme! Svettigt och gött var det! Nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska kirra frulle och matlåda. Ska jag vara helt ärligt är jag inte så pepp på att jobba idag. Inte när finvädret har kommit tillbaka! Förhoppningsvis har det kommit för att stanna, så jag behöver inte oroa mig för att missa en nice solbränna. Jobbar mån, tis och tors denna vecka. Slappvecka de luxe! som sagt; behöver inte oroa mig för att missa en nice solbränna.

Back to reality! Tjing.

"Pinsammare morgon får man leta efter."

God morgon, förresten!

Denna måndag började jag med ett besök på ramirent. Pinsammare morgon får man leta efter. Det var proppfullt med bilar och släp och människor och fordon på ramirent's "gård". Hur i helvete ska jag kunna svänga runt med släpet där inne?, frågade jag mig själv. Och nej, jag kunde verkligen inte svänga runt. Tur att jag kan backa med släp iallafall! Eller vänta nu.. Det kan jag ju inte. Lucky for me att dom har trevlig personal som kunde agera körskola med mig. "sväng till höger... räta upp.. sväng vänster. nej vänster! räta upp.. backa på.." Ja, jag säger då det. PINSAMT.

Igår var en riktigt bra dag! Tobbe, Carro, Carlos och Juan kom hit för grillning och diverse aktiviteter. Hur kul som helst! Det blir verkligen repris nästa helg! Hoppas att vädret håller i sig och ger oss värme då också. Jag har ju långhelg! Ledig fre-sön! Woop woop!





Bästa köpet evvvvver!, tycke carro om vårt husköp! Jag med!

"Big Brother igår"

Någon som såg Big Brother igår? Jag såg reprisen imorse och blev glatt överraskad av Gry's smycken! Hon har ett armband i svart (finns även i silver) och en svart ring från Glitter! Woohoo, heja oss!

"RÖR INTE MIN RÄV."

Tjeeeenare mannen!

"RÖR INTE MIN RÄV."

Bästa chefen mms:ade en bild på lilla Raffe med gosseräven han fick av mig!

Vilket underbart ledig-söndag-väder det är idag då! Jag började dagen med en timmes promenix. Svett de luxe! Känner mig rätt nöjd att jag tog mig i kragen och gick faktiskt. Alldeles för mycket stillasittandes på senare dagar. Det gillar vi icke! Right?

Micke han fortsätter med fixet här hemma..

..i just denna stund är det altanen som får sig ett uttag.

Och vad jag gör just i denna stund då? Well, jag sitter ute på altanen. Skönt med bärbar dator, indeed! Men nu ska jag släppa min kära Acer och dra ut saccosäcken på gräsmattan! Hej pepparkaka!

"pink lady ikväll"

Hej hej hej hej!

"Han är redo" fick jag mms:at till mig idag....

..så nu är det klappat och klart!! Haha. Eller?

Nu drar vi iväg till Tobbe på 25års fest!
Jag är a pink lady ikväll! Med snygga örhängen från indiska!

Och på jobbet var jag en... black lady!


Ha en trevlig kväll! Hörs tomorrow babes!


Förresten, jag älskar att Johanna är så ärlig!

Jag: Nu är jag inte för tjock för jeans!
Johanna: Nej, men det har du ju aldrig varit *suck*
.. eller jo, kanske lite när du bodde i stockholm.

Jag: Hahahaa, ja då hamstrade jag en del.

Alltid lika trevligt att surra med lillpuppan trots att det gått flera månader sen sist! en sån där vän som man kan snacka med allt om, som om vi sågs igår liksom. Know what i mean?

"VAD TYCKER NI OM LÅNGKLÄNNINGAR?"

Förresten, helt ärligt nu gott folk -

VAD TYCKER NI OM LÅNGKLÄNNINGAR?



Jag kan inte riktigt bestämma mig om jag vågar använda denna bland folk, eller om den får fortsätta agera morgonrock. Kom igen nu peeps, imorgon när jag vaknar vill jag ha kommentarer på detta! Ait?

Good night, igen.

"GLAAAD!"

När jag kom hem från jobbet blev jag GLAAAD! Min alldeles egna Mr Handyman har gjort klart innertaket! Eller ja, gipsskivorna tog slut så ALLT är inte klart. Men nästan så! Varde ljus!

Herregud så bra det kommer bli.
Herre-jävla-gud så inåt helvete bra det kommer bli!!

Något annat är bra, som blev bra, är min senaste gadd:

Love, love, love it!

Varför jag har en bikinitop på mig bara? Well, såhär är det:
Jag trodde vi skulle hinna gadda mig lite på revbenen, och då är det bäst att ha en bikini på sig, för annars blir det att flasha boobsen. SÅ jag skippade linnet och hade på mig en slapp stor långärmad tröja istället. DÄRFÖR ligger jag i bikini när jag gaddar armen. Get it? Svar på tal, liksom.


Idag blev det en vessla till middag. En helt vanlig vezuvio.
Underbart gött! Just as you know. Natti natt, babes.

"Dagens look: mongo från kongo."

Sådär, då var det dags att bege sig av till jobbet!

Dagens look: mongo från kongo.

Vi ses väl på Glitter idag hoppas jag? Bye bye!

"en snygg karl i arbetsbrallor"

Finns det något härligare än att vakna och det första man får se är en snygg karl i arbetsbrallor!? I don't think so! Mums! Tyvärr så ville han inte arbeta utan tröja. Inte heller inoljad. Äh, det duger ändå.


Äntligen kommer taket upp! Heja Myken!

Själv har jag inte gjort annat än att sminka mig idag, än så länge. Eller jo, mördat mitt öga med hårspray har jag hunnit med.. "Du måste skölja med vatten!" ropade micke "Aldrig i livet!!!" skrek jag tillbaka. Fan, jag hade just blivit klar med sminkningen. Aldrig att jag sköljer facet med vatten då! Det finns inte i min värld. Dessutom överlevde ögat ändå.

Jag har ju glömt bort att visa er min nya plånbok!

Finns i vitt också! 99:90 riksdaler. Kom och köp!
GLITTER såklaaart! Vill ni få 25% rabatt på en vara? Bli medlem i CLUB GLITTER! Gå in HÄR och regga dig NU NU NU! Hos oss in gefle såklaaart!

Nu ska jag get dressed for success. Det blir helt klart jeansen idag igen.
Trodde ni något annat eller? BRB!

"Köper ofta sånt från H&M"

God eftermiddag, peeps!

Jag har precis visat Micke dansrutinen vi kör på poledancen, och vad ska jag säga.. he didn't hate it ;) Nästa gång ska jag vara seriös med musik och kläder, så ska vi se om det blir en happy ending. Hee hee hee.

Nu ska vi hoppa in i duschen och sen blir det soffmys för hela slanten! Ta igen dom dagar vi vart ifrån varandra. Och vet ni vad? Jag köpte nya Body Scrub's från H&M idag också! Woohoo, smells fantastic! Coconut & Lime och Pear & basil. Löjligt billigt var det också - 29:90kr/st. Köpte även en saltvatten spray för 39:90. Är den dålig så spelar det liksom ingen roll.. var ju så cheap.

Jag gillar att ha fina flaskor i duschen. Det ska vara mycket att välja på. Köper ofta sånt från H&M - dom luktar ofta jätta gott, och sen är det ju ett extra plus att dom är billiga så man kan köpa många! Till håret då? Well, jag kör på hederliga Wella. Luktar smaskens dä å!

Förresten så måste jag bara berätta hur mycket jag ÄLSKAR JEANSEN jag fick av Sofia! Love, love, love them! Hela outfittan idag kändes bra. Kul på jul hörrni.


Som pricken över i:et på denna dag så serverade Micke mig tacos efter jöbbet. Fy satan så gött det var! TACO THURSDAY! En otroligt bra dag måste jag säga. Hoppas helgen fortsätter i samma stil.

Tjing tjong!

"hur jag ser ut idag"

God morgon, peeps!

Jag ska alldeles strax cykla ner till jobbet.
Tänkte bara visa er hur jag ser ut idag. Utifall ni undrar.

Jag har nya tischan från Carlings idag. Och ett par jeans jag fick av Sofia! Skitsnygga! Helt otroligt att jag fick på mig dom! Från Replay.

Tack, tack, tack till henne! Så glad att vi är vänner! Haha, och NEJ, inte bara för att hon är generös såklart! Här är hon, Mrs Givmild:

Krya på dig, vännen!

Ikväll när jag kommer hem från jobbet är Micke hemma redan. Så nu hoppas jag verkligen att dagen går i hundratio knyck! Woop woop!

See ya'll!

"automatlåda i nästa BMW?"

God kväll, kära gäster! Idag har det varit full rulle!
Fått köra snyggbilen till Ockelbo bland annat.

Jävlar så skönt det var med automatlåda. Fick nästan moterstopp när jag satte mig i BMW:n igen. Kanske blir det en automatlåda i nästa BMW? Vill SO BADLY ha en från 5serien. Sooo baaaadly!

Köpte en tischa idag från carlings förresten. Visar den på torsdag.

Nu ska jag hoppa in i duschen, har nämnligen stångtränat ikväll. NATTI NATT!

"Today is THE DAY"

Good morning, babes!

Today is THE DAY för min snygga väninna Sofia.
I'm SO excited for her! Mer än så berättar jag inte för er.
Och jag är övertygad om att allt kommer gå fina fisken!

Nu ska jag dricka mitt kaffe, käka min gröt och fixa mitt face.

Ett kort och trist inlägg, s♥rry.

"Good night."

Ikväll efter jobbet kom Carro förbi för massa snack, kvällsfika och Big Brother. Trots att vi nästan frös ihjäl här hemma var det trevligt.

Kanske är det dags att vrida upp elementen igen? 18grader är liksom en aning för kallt. Tycker ni inte? I think so!!

Nu är det verkligen dags att sova! Känner hur ögonen nästan går i kors.. men bara nästan. Mina ögon kollar rakt fram. Samtidigt. Good night.

"Dagens matlåda"

Skepp o'hoj, nu drar jag till jöbbet!

Dagens matlåda ser ut såhär:

Gött, gött, gött! Längtar redan till lunchen, haha!

Och dagens elin ser ut såhär:

Jeans, linne och t-shirt. Slappt och skönt.
Facelook of today är inte heller så avancerat, som ni kan se.

Idag blir det fanimej vinterjackan! Snöade ju lite imorse. Brr, fy fan!
Jag är en riktig fryslort ska ni veta. Ge mig väääärme!

"frukostmys"


Mmmm! Nu är det frukostmys på hög nivå!
Sitter med filtar lindad omkring mig, god frukost i knät och har BB på datorn framför mig! Bra start på denna ensamma måndagmorgonen.

"Helt fantastiskt tråkigt att vakna upp ensam"

God morgon, peeps!

Helt fantastiskt tråkigt att vakna upp ensam.
Helgerna borde vara längre. Mycket längre. Håller ni inte med?

Och från det ena till det andra: Vädret, hallå!?
Vart tog värmen vägen? Hej kyla!

Nej, nu ska jag kura ner mig i soffan med lite frulle och kika på gårdagens BBavsnitt. Idag blir det gröt, rostad macka och kaffe. Mmmmums! Och sen blir det att kamma till sig inför jobbelijobbet. Tjing!

FÖRRESTEN!
Carro förlorade tatueringsoskulden igår..

..har jag dåligt inflytande på henne kanske? Hehe.

"elin checkar ut. Slut."

Ännu en helg som lider mot sitt slut. Tiden flyger verkligen iväg.
Idag käkade vi på Olearys. Jag drog en sallad (nancy's) och det riktigt knullde i munnen! Shit POMfritt så gott det var. Mickes fläskfilé såg inte heller så dum ut måste jag erkänna.

Nu har vi kikat en actionrulle och ska hoppa in i duschen.
En trött och gosig elin checkar ut. Slut.

En nygaddad superglad elin:

GaaAaaAAAahh, SÅ NÖJD!

RSS 2.0