Mobilblogg - Äntligen framme och dags att ...

dsc04584 (MMS)

Mobilblogg - Äntligen framme och dags att krypa till kojs. Gissa om jag längtar tills imorgon!


"ha en trevlig nyårshelg"

Obehagligt trött, det är precis vad jag är nu. Hur jävla trött som helst. Var tvungen att tejpa upp ögonbrynen för att komma åt och sminka hela locket, på grund av påsiga ögon. Nästan. Kaffet står och puttrar, och jag ber till gud att det snart är klart!

Idag kör jag ett mördarpass på jobbet, öppning - stängning. Och efter det drar jag och Micke till Lofsdalen där vi ska spendera nyårshelgen! Tobbe och Carro är redan där. Jag längtar som en galning tills imorgon då vi ska åka hela hela hela dagen lång! ÅÅH! Grymt!

Nu är kaffet klart, tjoohoo! Ha en trevlig nyårshelg ya'll! Vi hörs nästa år.

"skapligt less nu"

Helvetes jävla skit!! När jag står och borstar gaddarna och kikar ut genom fönstret ser jag SOPBILEN som tömmer grannens tunnor! WHAT THE FUCK liksom?? Den ska ju inte komma för ens imorgon! Jag springer till toaletten och spottar ut tandkrämshelvetet och löper mot dörren för att hinna ut med tunnan. Men tji fick jag. FAN!!!!

Jag ringer micke och frågar varför den kommer idag istället, hans svar "den informationen kanske har åkt i soporna". Bra där, jävligt bra där av oss! Tunnan är nästan full och dom tömmer igen om två veckor. Skönt. Jävligt skönt.

Skapligt less nu.



Drar igång S&M från RIHANNA's senaste album LOUD,
och hoppas att den kan peppa mig på bättre humör..

"ännu ett nyårslöfte"

Idag mår jag bättre än igår. Imorgon kan jag jobba! Jiihaa! Just nu sitter jag och kikar runt lite på internet. You know - läser bloggar, kollar kläder och sånt dära. Jag fastnade framför Montazami-kvinnornas bloggar nyss - Maria, Hanna, Sara - och jag måste säga att dom alla har en sådan snygg stil! I love it!

När man har gått runt och sätt ut som sunk i några dagar är det alltid roligt att piffa till sig. Så imorgon på jobbet kommer jag känna mig som a new woman! Hehe. Finns det något roligare än att snygga till sig? Jag vet inte? Det är svårslaget iallafall.

En annan sak som jag kom att tänka på är high heels. Sedan jag och Micke blev tillsammans använder jag sällan klackar. Ni förstår, jag är bara några centimeter kortare än min snyggare hälft, så när jag sätter på mig klackar blir jag längre än honom. Micke tycker att jag ska ha heels eftersom det är snyggt. Så varför använder jag det inte? Ännu ett nyårslöfte: Börja använda alla mina snygga heels igen.


Maria och Kamran Montazami.

"Nu ska jag gå och snyta mig"

God morgon på er, stalkers! Idag har jag legat i sängen f o r e v e r känns det som. Klev upp när klockan slog 10, och då var det på tiden. Jag har alltid haft svårt att sova länge. Morgontrött är jag, men sova länge - vad är det? Låter verkligen konstigt, men så är det.

Hostat har jag gjort hela morgon. Eller halva natten? Vilken tidpunkt det än var, så har jag dragit på mig en liten pannknack på grund av den där hostan. Kul va? Och angående spikmattan; det gjorde riktigt ont i början, och sen blev det nästan skönt. Men bara nästan. Och då rullade jag av den. Kommer nog ligga lite på den senare idag. Blir bra det här!

Nu ska jag gå och snyta mig, ta två panodil, kleta på ett fett lager försvarets på läpparna, koka kaffe och sätta på mig långkallingar. Ciiiaaao!


Såhär ser en av mina tattoos ut. Nothing special, nothing big. Typ.

"hon är en äkta vän"

Då var det äntligen dags att go to bed. Den här dagen har varit seg, riktigt seg. Men nu är den slut och jag får gosa ner mig i den nya sängen i de nya sängkläderna! Mums! Spikmattan ligger redo för att plåga mig lite innan jag somnar. Jag har aldrig förstått mig på den här spikmatte-trenden.. men nu ska jag ge den ett försök! Det sägs ju vara hur skönt som helst. Har någon av er prövat?

Innan jag satte mig här för att skriva god natt, och innan jag borstade tänderna pratade jag med min saknade vän Andréa. Vi pratade om allt från bebisar och hus, till löshår och vin.. i 40 minuter! Andréa och jag har en sån där bra vänskap - vi behöver inte prata eller ses på flera månader, men när vi väl hörs, då är det precis som vanligt. Henne kan man lita på. Prata om allt med.
Hon är en äkta vän
.

Jag älskar den här bilden på Andréa! Sooo yummi!

Time to hit the sack! Good night.

"nästan lika roligt"

Jag sitter och drömmer mig bort i Asos snygga värld just nu.. Men klänningar och toppar får vänta, för just nu är det målarfärg, dörrar, krukor och andra saker till huset som ska köpas! Det är nästan lika roligt. Nästan.

Nu ska jag kila ner och hänga tvätten som blev klar för ett tag sen. Det är inte ens nästan roligt.

"är det tillåtet att dammsuga"

Jag gillar inte att vara sjukt. Inte inte inte! Att bara ligga och vila en hel dag (fler kommer) är inte min melodi. Och bara för att jag inte får aktivera mig så är jag så otroligt taggad på storstädning! Bara för att jag inte "får" liksom. Jag har tjuvat lite med undanplockning av diverse prylar, vikning av kläder, dammsugit och torkat golven i tvättstugan, sorterat och slängt in en maskin tvätt.. I mitt försvar vill jag säga att jag inte svettades en enda gång under ministädningen. Ingen speciell ansträning, med andra ord. Vilket också betyder; jag har vilo-städat.

Såhär ser den vänstra väggen ut nere i tvättstugan. Väggen till höger har en fin hand-made-by-mike-hylla i vitt där jag viker tvätten. Och rakt fram finns det linor att hänga skiten på. Inte så jävla cool tvättstuga kanske. Inte än.


Jag har även kikat på filmen Bröderna Karlsson, och måste hålla med om att den inte var så jävla skitdålig som jag hade trott. Den var faktiskt bra. Lite mer än bra kanske?

Nu kurrar magen, och till min stora lycka kan jag göra tacos - utan att behöva shoppa något! Perfekt! För utanför dörren, där går gränsen. Kanske att jag tar mig ut till brevlådan lite senare. Men bara kanske.

Är det tillåtet att dammsuga och skura golven i huset fast man är sjuk? Blir man sjukare då?

"när jag blir gammal och grå"

Har just skickat iväg närmare 400 bilder för framkallning. När jag blir gammal och grå och ska visa mina barn och barnbarn hur det var på min tid, och att jag minsann inte såg så dum ut när jag var ung, då vill jag visa det i ett fotoalbum på köksbordet över en fika - och INTE på datorn.



Nyårslöfte: Sluta dricka dricka + framkalla bilder kontinuerligt. Bra plan.

"hur blir man frisk?"

Operation: Bli frisk.
Jag ringde the big boss och sjukanmälde mig. No problemo tyckte hon, men jag fick en klump i magen. Anyways - nu tänkte jag jobba på det här med att bli frisk. Men då kommer nästa fråga: Hur blir man frisk? Vad ska man göra för att bli frisk? Vad ska man äta för att bli frisk? Vad ska man dricka för att bli frisk? Hur gör djur?

Om någon vänlig allvetande själ där ute kunde svara på mina frågor skulle jag bli mer än nöjd. Så länge sätter jag på mig nya underställsbrallorna, tofflorna, morgonrocken och kokar mig en mugg kaffe. Bäst att ta två panodil också.

Förresten, GOD DAMNIT vad snö det har kommit! Men en sak är glasklar: Jag kommer inte röra snöskyffeln eller slungan dom närmsta dagarna.. need to get better. Se så mycket snö det var förra året hos östanboarna:

Eller ja.. se och se? Här är ju allt bortskottat typ..
..vilket det INTE kommer att vara här hemma! Micke får skotta på tisdagkväll.

"dagens stora fråga"

Hoppas ni alla har haft en fin julhelg! Det har jag, typ.
Natruligtvis är jag sjuk. Jag blir alltid sjuk den här tiden på året, och oftast blir jag inte friskt till nyårsafton. Kul va? Jag blir sjukt sinnig om det visar sig att jag är sjuk detta nyår, igen! Men what to do liksom?
På julafton var jag och Micke i söderhamn. Båda våra familjer bor där, vilket är jackpot! Frukost hos min mormor, förmiddagsmys hos Mickes familj, och kvällen spenderades hos min familj.

Bilder kommer kanske senare.

Om jag fick något fint i julklapp? Yes box, det fick jag verkligen! Tack och bock för allt! Jag orkar inte lista ut vad jag fick, för det känns sååå 2007. Eller för att jag inte vill att ni ska veta, helt enkelt.

Nu till dagens stora fråga: Att jobba eller att inte jobba?
Igår var det pure pain att stå öppning - stängning på glittrigaste jobbet. Jag hade troligtvis feber, näsan rann och halsen var mer än öm. Idag känns det lite bättre än igår, men verkligen inte bra. Inte bra alls. Jag vet att vår senaste glitterbrud kan täcka för mig, men jag känner mig så syndig om jag skulle sjukanmäla mig! Jag menar, inget är brutet och jag blöder inte.. Tycker ni också det känns jobbigt att inte kunna jobba?

"dagen före julafton"

Det senaste från tradera.com:

Fjäderörhängen! 35pix, som hittat!

Idag är det dagen före julafton. Vad är det den kallas? Äsch. Anyways, Micke står och rakar skallen just nu och sen ska vi skrubba oss in the shower innan vi drar ner på stan för att sista-minuten-shoppa julklappar. Och nej, det är inte jag som inte är klar. Det är min älskade sambo. Konstigt nog känner jag ingen stress? Inte han heller.

Att det är självaste julafton imorgon känns overkligt. Jag har verkligen NOLL feeling i år. Kanske är det därför jag inte är ett dugg stressad över att vi har klappar kvar att köpa? Who knows?

Bästa jullåten går till..... LADY GAGA! Den går på repeat här.
Och bästa videon till den låten går till...... :


HAHAHHAHAHA!!!! God jävla jul på er!

"så kallt"

Brr, så kallt det är när man inte har sockar på sig! Så fort jag tog av mig mina socktofflor blev jag riktigt frusen! Både jag och micke håller på att bli sjuka. Eller håller på och håller på, Micke ligger i sängen fullproppad med panodil och nässpray, och jag har en hals som tar kol på mig! Så vi kanske skulle säga att både jag och micke ÄR sjuka? Jippi.. Kanske är det därför jag är extra frusen? Eller så beror det på att tempen här inne ligger på 17.

Dags att dra på sig täckbyxorna, stoppa in en zyx i truten och promenera ner till jobbet! Börjar inte för ens 12, men tänkte handla den sista klappen innan jag börjar. Idag kör jag på leopard-poncho:


"vill man vara fin.."

-17 ute, +17 inne. Fy fan, gott folk, idag var det inte roligt att kliva upp ur sängen. Speciellt inte då Micke ligger där, två dagar för tidigt. Men what to do liksom? Det är jobb som gäller idag, och ni vet vad dom säger? Vill man vara fin får man lida pin. Och det är precis det jag gör nu.. lider pin för att jag vill hinna göra mig fin.

Nä, men lite kaffe på det här så!?

"love it"

Idag har jag; julpysslat, diskat (för hand!), varit på owes och mediamarkt, gjort middag. Ikväll ska jag; dansa poledance, vika tvätt, pussa på Micke. Japp, you heard me - han kommer hem tonight! woop woop!

En väldigt produktiv ledig dag må jag säga. Julpysslet tog forever, med rim och hela kittet! Roligt, roligt. På Owe's hittade jag lite nödvändigheter som gör min vardag lättare. Exempel: Bricka och korgar.

Förresten, den nya leopardbh:n uppskattades av Micke.
Vad tycker ni? I love it!


Nu ska jag byta om till stångdanskläder! Ciao bella.

"glad"

Efter tjugo minuter inser jag att jag glömde en liten underbar detalj i meddelandet på face..

.."ses imorn". Vadå imorgon!? *stor-glad-smiley*

Ikväll efter jobbet skottade Carro fram audin och hämtade upp mig. Sleepover it is! Imorgon alldeles för tidigt kommer hantverkare hem till Carro och Tobbes lya för att tapetsera, och vem fan orkar vara kvar då? Jag får hålla tummarna att spindlarna äter upp Carro först om dom kommer ner från taket inatt. Good night, peeps.

"iväg till jobbet"

Inga spindlar i sikte, än så länge. Puh! Jag går verkligen och tassar på tå här hemma, och kikar över axeln och upp i taket hela tiden! Fy fan för spindlar! Nu ska jag knalla iväg till jobbet. 11-20 idag. I detta snöväder kanske det bli bussen ner på stan, istället för promenad. Vi får se hur pass fit jag känner mig.

Puss hej!

"skräck"

Klockan 05:00 imorse pussade Micke mig hej då. Nu är klockan typ tre timmar senare.. och jag saknar honom som en galning! Kär, kärare, elin. Den karln alltså, he rock my world!

För övrigt så sitter jag i skräck här i vardagsrummet. Skräcken för spindlar. Igår rev Micke taket i genomgångsrummet, och jag är livrädd för att det ska komma ner massa spindlar nu och äta upp mig! Brr, tanken på det får mig att rysa (och gråta). Nu ska jag gå och äta upp en macka. Ciao!

"gävle energi"

"Älskling, det finns inget varmvatten!", väckte jag Micke med imorse. "Skämtar du eller?" blev hans svar.. Nej, gott folk, detta var inget skämt! Inget varmvatten och tempen i huset sjönk den med.. Fuck, fuck, dubbelfuck! Fa-an, vi har ju inte råd med detta! Inte nu! Det finns så mycket annat som måste göras istället för att laga fjärrvärmen! Eller vad fan som måste lagas!

I ungefär två timmar har vi gått och oroat oss och fått raseriutbrott och blivit griniga på situationen, och varandra. NU gick jag in på Gävle Energis hemsida..

..tur att man är snabbtänk. Inte. Men skönt att det inte var vårat som krånglade.

"riktigt roligt igår"

Det var faktiskt riktigt roligt igår på skoterturen. Jag var nog bara en grinig trött tjej innan. Punkt. Micke's nya maskin är verkligen awesome! Dock flög jag av en gång när han drog på.. Var en jävla tur att jag inte skadade ryggen eller något annat värdefullt, som typ nacken. Vet inte riktigt vad som hände, men måste typ ha gjort en bakåtkullebytta? (Så nu kan jag det till nästa träning, Sofia!) För övrigt så var det en lyckad dag. Jag längtar till lofsdalen!



Nu ska jag röja upp lite här hemma, ta en snabbdusch, kirra frulle och sen är det time for grannfika! Spännande.

"åka skoter"

Jag gillar inte att vakna tidigt. Eller rättaresagt; bli väckt tidigt. Men det vet ju ni alla redan. Anledningen till varför jag blir väckt så här tidigt på min lediga dag är skotern. Vi ska åka skoter idag. Jag har faktiskt ingen lust. Jag vill måla och städa och dona. Trodde aldrig jag skulle säga att jag inte hade lust att åka skoter.. SOM jag har längtat efter denna vinter, och speciellt skoterturerna. Whats wrong with me? Jag har nog fått galna fixar-sjukan, har hört att det är något som går nu.


Mickes nya leksak..

Nej, nu är det väl dags att kirra matsäcken. Vi blir nog borta ett tag.

Mobilblogg - Lättroad..

dsc04546 (MMS)

Mobilblogg - Lättroad..


"sötaste tvättpåsen"

Igår shoppade jag lite nya underkläder! Älskar verkligen att handla det. Har man ett snyggt set på sig kan man omöjligt känna sig ful! Oavsett om man har "fula kläder" on the outside. För då vet man ju att man är snygg on the inside, så att säga. He he he. Anyways.. det jag ville säga var att jag fick med den sötaste tvättpåsen! Riktigt snygg! Looki looki:

Idag kommer micke hem, undra vad han skulle föredra att jag hade på mig?

Förresten, jag sitter och kikar på Vakna med The voice just nu.. och JÄVLAR vad äcklig den där idol-Jay är! Snälla grottman, raka bröstet eller skyl dig själv! Fan, man blir ju illamående här hemma! Ser verkligen osmakligt ut. Kanske är det för att hela han ser osmaklig ut? Probably.

Over n out!

"köttfärs"

Idag var det 29,90kr/kg för köttfärs.. jag köpte 4,4kg. Detat resulterade i 9st köttpåsar i frysen. Jag känner mig rik. Rik på mat. Tacos, köttfärsås, lasagne, köttbullar.. you name it! Men nog om det..

..ikväll på poledancen så klättrade jag som en liten apa! Roligt när det går bra. Dessutom är my fear for improvisation borta. Puh!

Nu ska jag duscha och sen sova snabbt utav bara helvete! För ju fortare det blir morgon, ju bättre. Eftersom Micke kommer hem imorgon! Oj, som jag längtar efter den karln! Good night.

"mår illa"

Illa, jag mår illa, när fröken Christer snubblar till och råkar spilla,
så att fru Binderfeldt får sås på kragen, över magen.. Usch vad jag mår illa!

, som Magnus Uggla sjöng. Och mår illa är precis vad jag gör nu. Att käka mat och strax efteråt stå på händer är inte en bra kombo. Jag fick pannknack och maten ligger på lur högt i halsen. Mums.


Dagen efter den här bilden mådde jag säkert inte heller så jävla bra..

Nu ska jag och Carro titta på operation skönhet, följt av DH.


"i like"

Japp, det blev min egna lilla kreation idag..

You like? I like. Nu måste jag borsta gaddarna och go go go!

"jag vill fixa"

Idag är jag på ett redigt fixar-humör! Jag vill riva taket, måla pole-rummet, fixa skivan i tvättstugan! Jag vill fixa, fixa, fixa! Istället ska jag gå och dra på mig sminket, fixa barret, get dresset and go to work. Men i helgen är jag ledig, och då mina stalkers, då blir det fixning för hela slanten! Plus skoter.

Fixar-Micke i sitt esse!

"grannfika"

Idag kom grannarna över och bjöd in oss på adventsfika hos ett annat grannpar. Snacket har gått. "Har ni pratat med dom nya grannarna??" frågade dom i gula huset. "Jo, det har vi väl gjort" svarade dom i gröna. "Bjud in dom!!!". Haha, så nu på söndag ska vi alltså på grannfika. Vi, Honken och Stina, samt två andra par. Jisses, nu är man vuxen. Grannfika.

Nu ska jag sova och hålla tummarna för att dom där ballerinakakorna fungerar som viktminskningsmedel. Allt detta tänkande på vuxenlivet gör mig stressad! Ni vet väl vad 'Stressed' blir baklänges? Desserts. It's a sign.

Inte roligt att sova själv inatt. Längtar redan till torsdag. Mycket.

Och ps, jag tar gärna Micke som dessert any day, any time!

"pälsidé"

Nu är det cleant här hemma! Dammsuget, skurat och skitbra! Och dessutom så hittade jag ett substitut för minikorgen jag hade tänkt köpa, så nu behöver jag inte gå till dollar heller. Jag får ta en promenad utan shopping istället. För en promenad ska jag gå, kort eller lång.

När jag hade städat klart här hemma fick jag en pälsidé.. Jag tycker det är jätte snyggt med pälsvästar, halsdukar och sånt där. Jag har länge spanat och suktat efter en kofta som har pälskrage. SÅ nu när jag stod och stirrade i garderobsrummet såg jag rävsvansen till höger, och svarta tröjan till vänster.. Så jag drog fram sylådan och sim salabim:

Vad tycker ni? Too much? Jag ger den tummen upp! Och naturligtvis ska jag ha en tröja under!! Orkade bara inte dra på mig en hel outfit bara för att visa er vad jag har gjort. Blir nog denna på jöbbet imorgon + svart klänning + strumpbyxor + knästrumpor. Tror jag. Låter det snyggt? Kan ha den öppen också..

Ge mig lite feedback nuurååå!

"ingen rast och ingen ro"

Imorse vaknade jag så fort Mickes klocka ringde dags-att-åka-till-sthlm-för-jobb. Då var klockan 04:09. Sen dess har jag somnat om i korta omgångar. Konstigt nog är jag inte supertrött nu ändå. Hmm, bra.

Idag är jag ledig, men ingen rast och ingen ro för det inte! Här ska diskas och dammsugas och torkas golv. Hade jag tänkt. Vi får se om jag kommer längre än tanken.

Lite senare ska jag ta en promenad bort till Dollar Store (som ligger här bakom knuten, typ) för att kika om dom har en minikorg jag kan köpa! To be continued!

Såhär ser det ut där jag sitter just nu. En bit av vardagsrummet alltså:

Samma grejer som i lägenheten.. Nothing special liksom.
Det kommer bli roligt att visa före och efter bilder sen när vi har börjat rusta!

Mobilblogg - Tvättstugefix!

dsc04522 (MMS)

Mobilblogg - Tvättstugefix!


"blueberrypie"

Igår bakade jag min första paj ever! Blueberrypie fick det bli. Den tog vi med till Mackan och Sofia. Mycket gott, och mycket trevligt! Något annat som var mycket trevligt igår var att Micke kom hem med en ny leksak! Mmmm, Vertical Escap rmk! Ni som inte kan lista ut vad det var han kom hem med får se bilder nästa helg! Jippi!

Just nu sitter jag med en liten pannknack och ska strax dra till jobbet. Micke är ute och glider på skotern i finvädret! Jag hade hellre suttit bakpå den än att jobba. Men utan kneg, ingen deg! Eller nåt. Tur att mitt jobb är det bästa!

Efter jöbbet så ska me and mike åka till ikea för att handla en hylla ner till tvättstugan. Ikväll blir det husfix! Me like. Ja ja ja ja ja, nu måste jag klä på mig och dra iväg! Bye!


Det här är jag idag dårå. Mina ögon är lika stor irl, jag svär på gud!

"för alltid"



JAG ÄLSKAR DIG! Idag, imorgon och för alltid. Amen.

"mary kay"

Igår var jag och Carro på ett Mary Kay-möte hos vackra gravida Sofie! Innan mötet hade jag bestämt mig för att "nej, det blir bara en primer!", men när vi hade fått prova everything och jag insåg att "Shit, vilka bra grejer! Kanske är det dags att lägga ner lite pengar på hyn för en gångs skull?" blev det inte bara en primer..  sim sala bim så har jag nu 14 produkter här hemma! 14 kick-ass bra produkter!


Någon där ute som också vill ta hand om sin hy? Hör av er till mig så kirrar jag er ett möte! Eller ta kontakt med Sofie. Hennes namn är ju liksom en länk, yao!

Förresten så ska ni få en dagens outfit från igår (men så spännande va!? haha..). Jag körde på svarta jeggings och mina nya hood från bikbok. Nothing special liksom.

Mobilblogg - Har shoppat produkter för fle...

dsc04449 (MMS)

Mobilblogg - Har shoppat produkter för flera tusen just nu... Typiskt ;)


"lyckligt lottad"

Jag är så sjukt bortskämd av my boyfriend så det är inte klokt! Mina kollegor och vänner börjar få nog av detta, haha. Här om dagen berättade han om sina shoppingplaner inför middagen imorgon, och jag sa att jag inte heller hade något att ha på mig.. Gissa vem som blev lovad en klänning? Och innan dess har jag fått ett par stövlar för 1500kr av honom, han överraskade mig med en klänning hux flux, träningsskor, sandaler, tröjor.. Ja, listan skulle kunna göras lång. Men jag väljer att inte göra er mer avundsjuk.

Men jag skulle aldrig bli besviken eller sur om jag inte fick något. Jag ser inte mig själv som bortskämd dirket.. kanske mer som lyckligt lottad? Eller vad säger ni, stalkers? BLINK, BLINK!

Och här kan ni se honom i en farlig duell mot Tobbe..

..som han vinner! Jag säger då det.. elektriker.
Får dom inte nog av stötar på jobbet?

Jag älskar dig, babe!

"tösen"

Den är tösen kommer till mig idag, som sagt! Längtar!

Här badar hon för fulla muggar. Ett år sen. Tiden går fort!

"ömmande hals"

Idag vaknade jag med tungt huvud och ömmande hals! Vad är detta liksom? Igår var det fina fisken med hals och huvud. Börjar jag bli sjuk? Hell no! Jag har absolut inte tid med att vara sjuk! Hoppas det bara är lite morgon-halsont..

Idag välkomnar jag ett fullspäckat schema! Eller nja, typ. Klockan 13 ska jag och carro befinna oss hos snyggingen Sofie för ett litet möte. Och innan dess måste jag stäääääääda! Efter mötet kommer syrran och nellie hit för att checka in huset, visa lite poledance-tricsk och göra ett hemligt (och jääävligt snyggt) ärende på stan. Och sist men inte minst ska jag och micke försöka hinna med lite shopping. Strax efter lunch kommer han hem ♥ Först ut är städningen!

Eller nej, frullen börjar jag med. Ciao!


Ps, träningen igår var riktigt tuff! Mycket mage, det gillar vi!

"stången"

Ikväll har jag dansat runt stången.. nu är jag trött!



Good night.

"spindel"


Jisses vad äppelpaj jag har ätit idag! Och jisses vilken panik jag fick när jag såg en feting spindel på vardagsrumsväggen ikväll! Började gråta och trodde for real att jag skulle svimma. Carro den rackarn filmade det hela.. KLICK!

Vad annars då? Hmm. Kom en timme sent till jobbet idag. Inte ok! Hade skrivit upp fel tid i almanackan. Typiskt! No hard feelings som tur var iallafullafall. Något mer? Hmm. En tant stirrade på mig idag (och då menar jag stirra!!), hennes ursäkt var "Jag stirrar för att du är så vacker". Snällt, men mest creepy!

Nu ska jag sova och hoppas att det inte bor en enda spindel till i detta hus! Jag saknar micke som skyddar mig från allt läskit..

"tofflor från h&m"

Just nu myser jag runt i söta tofflor från H&M och en morgonrock från Ella M. Strax ska jag springa ner i källaren och hänga tvätten jag slängde in för snart 2h sedan (seeegt) och sen är det kläder på och iväg till jobbet!

Efter jöbbet kommer Sofia och hämtar mig, sen brummar vi hem till mig och käkar paj! Hörs.

"jag saknar"

Jag har inte sovit som en prinsessa inatt. Vanligtvis somnar jag på två röda när jag lägger huvudet på kudden.. men inte igår. Och vanligtvis sover jag jätte skönt i nya sängen.. men inte igår. Kan det vara så att jag saknar en viss micke kanske? En viss micke som var hemma hela förra veckan?


Förresten, för er som inte vet det redan: Micke jobbar äntligen i sverige! Så nu åker han inte längre på söndagarna, utan på måndag istället. Och han kommer dessutom hem tidigare på torsdagarna! Me so happy! Nu har vi mer tid för varandra, och mer tid för huset. Jag saknar honom alldeles för mycket just nu ♥

"go to bed"

Jag är så dålig.. Kvällens middag: Chips med ost på. Så kan det bli när det finns yttepytte lite tacorester kvar. OCH när man är för lat för att laga någonting vettigt.. eller för hungrig för att vänta på att den riktiga maten ska bli klar. Fler matlådor till mig i guess!

Klockan är 19, och jag känner redan för att go to bed. Whats up with that!? Jag orkar inte ens försöka att bli pigg heller, för imorgon ska jag upp tidigt och tvätta hade jag planerat. Samt städa iordning lite stuff.

Förresten så är jag inte längre "rädd" för att vara själv här heller! Känns skön att ha blivit kompis med huset. Första nätterna själva låg jag och lyssnade efter konstiga ljud.. Men jag tror nog att det är så för alla som flyttar till något nytt i början. Nytt och stort.. med källare.


Nej, nu ska jag ta lite fler tacochips. Eftersom jag inte vill gå ner i vikt. Ironi. Tror jag har förlorat några hg sen vi flyttade faktiskt. Promenaderna till jöbbet ger belöning. För övrigt så är detta min favorit bh. Bustier? Har på mig den nu faktiskt. Stört skön!

"snapsvisa"

Idag har jag gjort Sofia sällskap på köpis när hon shoppade julklappar. Innan det skottade jag lite här på går'n. Och nu sittligger jag här i soffan och är dundertrött. Förstår inte vad som har hänt.. men luften har bara gått ur mig. Kanske man ska ta sig en hutt så att man kommer igång igen? Och dra en snapsvisa? Som denna kanske:

Detta var midsommar 2008. Jag har käkat mat och snapsat med min mamma och min 'pappa'. Som ni ser och hör är jag bra på lyset! ..som vanligt när det blir snaps med Håkan Esset Palm! Haha, jävla trevlig dag! Har ni hört denna visa förr?

"julpanik"

Igår kom familjen Östanbo hit till Vegagatan för att spana in vårt hus som ligger så fint i snön. Huset i snön från gatan sätt:

Och när vi var ute på en promenad runt kvarteret så började vi snacka lite om julafton, och då kom jag att tänka på den här videon:

För typ 5 år sedan var vi ute på en promenad i stenö på julafton. Håkan och Patrick utmanar ödet genom att gå ut på den tunna isen.. Haha, gud jag älskar detta klipp! Lyssna på morsans skratt!! HAHA! Julpanik, big time!

"jag är avundsjuk"

Micke & Co. är ute på skotersafari och här sitter jag... ensam. All byyy myyyseelf! Don't wanna beee, aaaall byyy myyyseeelf... anymooore! Eller ja, om sanningen ska fram kom jag nyligen hem från jobbet. Så jag blev inte alls förvånad över att skotergänget inte hade kommit hem ännu och att jag är ensam. Jag är avundsjuk på att dom drog iväg på skotrarna när jag drog iväg till jobbet. grymt avundsjuk.

Nu ska jag göra mig själv och huset iordning för personalfest. Peace!


"bortskämda"

Efter min massage på i förmiddags har jag legat däckad tills... typ nu. Det stod inget i listan om att biverkningar så som illamående och yrsel kunde förekomma. Tydligen så är det ganska vanligt att man blir lite yr, men inte fan visste jag att man kunde bli sängliggandes! Det var skönt, men nja.. jag vet inte jag. Någon av er där ute som brukar få ryggen knådad regelbundet?

Micke och Tobbe var precis ute och gled med skotrarna.. men kom hem igen eftersom något var fel. Tydligen något om klossarna. Super duper tråkigt, verkligen! Hoppas att det går att lösa snabbare än snabbast. Mickes polaris går däremot klockrent igen. För ovanlighetens skull är det inte hans prylar som "krånglar".


Strax ska vi iväg till sofia och mackan för att äta middag! Vi blir så bortskämda av dom där två! Och kvällens äta-och-mysa-ute-i-hille-outfit ser ut såhär:

Den som gissar rätt på outfiten, från topp till tå, vinenr en tv. See ya!

Mobilblogg - Efter min massage nere på SPA...

dsc04361 (MMS)

Mobilblogg - Efter min massage nere på SPA Gamla Gefle hittade jag tobbe och micke i garaget... som vanligt. Vad ska jag göra nu då? Vika tvätt kanske? Det är ju ett typiskt kvinnogöra liksom.


"jeans"

Jeans idag för ovanlighetens skull.


Innan jobbet ska jag boka tid för massage på Spa gamla gefle. Presentkortet går ut alldeles för snart, så det är jalla jalla som gäller nu! Varför har jag dragit på detta i snart ett år? Suck.

"walk in closet"

Man tager vad man haver.. och vips så fick vi en walk in closet! När det är dags att renovera kommer den såklart bli top notch, men så länge får det se ut såhär:

Ser helt okej ut med tanke på att inget är nyköpt eller what so ever. Svårt att göra rummet rättvisa när man inte har en vidvinkel-kamera. Eller nåt i den stilen. But you get the picture?

"nu ska jag hänga tvätt"

Micke och Tobbe har rullat iväg till någon industrihandel.. eller what the fuck man kallar det. Vi måste ha en balk förstår ni. Eftersom väggarna vi ska riva (är halvt rivna nu) är bärande, måste vi trixa lite. Taket ska bort, bort, bort och en ny balk ska sättas upp och ja, well.. thats it. For the moment.

Nu ska jag hänga tvätt. En fråga innan jag avslutar bara..: Vart har ni människor era tvättkorgar där man slänger smutstvätt? Jag har ställ vår nere i källaren. Så här ser det ut typ (och färgerna stämmer inte riktigt, nej):

10 poäng om man gör en fullträff. 7 poäng om man vallar ovanför mot väggen. Och 20 poäng om man lyckas träffa den vänstra väggen och sen rätt i korgen. Helt plötsligt blev det lite sportigare att slänga smutsiga kläder i tvätten.

RSS 2.0