Zzzzzz...

Nu är det verkligen time to hit the sack! Eller well, jag har legat i sängen i typ en timme redan... Men nu är det dags att sluta läsa bloggar, buda på tradera, förlora på quizkampen och definitivt dags att sluta kolla på tv och snoka runt på instagram.

Det är dags att sova. Imorgon jobbar jag till fem, och imorgon kommer micke hem. Vilken bra dag det kommer bli! I can feel it. God natt!

Humor:


Kollade igenom lite gamla blogginlägg...

...och hittade ett inlägg där jag har mina FAVORIT brillor på mig.
Dom försvann förra sommaren. Jag fattar inte vart dom kan hålla hus!? Och naturligtvis så kom det inte in några på H&M denna sommar som såg likadana ut. Så jäkla typiskt.
 
Och en sak till - gud vad jag bloggade roligare förr. Ta en kik i arkivet till vänster om ni har tid!

Rock by Glitter

Vi har fått in dessa sjukt snygga döskalle örhängen i butiken! Är det fler än jag som tycker dom är lik Laila Bagges smycken? Me like!

Dessa kostar endast 79:90kr hos oss, om ni köper "the real deal" från Bagge's Rock by Sweden får ni pynta 300kr.

Be smart! Go to GLITTER!

Rock by Sweden, 300kr

Rock by Glitter, 79:90kr

 

Det finns även halsband, earcuffs och en fet ring i samma stil! Jag älskar smycken och accessoarer som går i rockens tecken! Nitar, läder, döskallar, svart, silver... you name it! Är det tufft och udda - ge mig det!!


Trött!

Sitter på jobbet och har en liten rast just nu. Är super trött och har pannknack som heter duga! Svalde nyss två Ipren, så jag hoppas det hjälper.

Nej, nu ska jag lyfta på röven och sälja så det ryker sista två timmarna!! Hörs.


Dagens.

Jag sitter på bussen nu, var för chicken för att promenera till jobbet idag. Utifall någon undrade.

Idag har jag på mig en tröja från Carlings och leggings från hm.


Silky smoooooth.

Produkterna från Dermalogica kändes jätte bra på facet både igår och idag. Jag har höga förväntningar på dessa krämer, så måtte dom fungera! Min hy är lite i obalans just nu. Hate it!

Annars då? Jo, jag har sovit riktigt bra inatt. Micke åkte på jobb imorse så jag är helt bort i skallen gällande dagar just nu! Det känns som en måndag, men jag vet att det är onsdag idag. Snacka om att veckan kommer gå snabbt!

Nej nu måste jag lägga på ett kol. Har inte bestämt mig om jag ska gå ner till jobbet idag, eller ta bussen. Det ser ju minst sagt kallt ut..


Zucchini-pasta!

Idag blev det "spagetti" och köttfärssås till lunch här hemma. Hur jag gjorde den där "pastan" nu igen? Såhär:

Steg 1, köp en zucchini.
Steg 2, hyvla den till strimlor.
Steg 3, koka i 2 minuter.


I love you, studded bra!

Vore det inte så sjukt oinspirerande och lite lätt creepy skulle jag ha samma kläder varje jävla dag. Förutom trosorna och strumporna, där går gränsen.

Jag älskar denna bustier från Gina Tricot!


Mina produkter har kommit!

Idag knackade brevbäraren på dörren och överlämnade varorna från lookfantastic.com! Jag längtar tills ikväll då jag får prova ansiktsgrejerna. Sminket vet jag redan är THE SHIT och skyddssprayen från lanza luktade göttans! ...inte lika gott som den blåa, men fortfarande gott.

Men innan det blir kväller ska jag och micke på Ikea. Japp, han tog sig hem helskinnad igår. Thank god!


You just got to be kiddin' me!?

God morgon!
 
Idag snöar det - på riktigt - och ingen är gladare än jag! Äntligen blir det lite ljust ute! Och dessutom blir man mer taggad på julen. SOM jag längtar efter att klä granen alltså!
 
Jag började denna dag med ett pass på min bff och sen skulle jag ta en skön dusch.... vad händer? Jo, inget jävla varmvatten!? Are you fucking kidding me!? Jag har kollat på gävle energi's hemsida, men det ska inte vara några konstigheter i vårt område. But it is! Satan vilken snabbdusch det blev.
 
Idag kommer Micke hem faktiskt! Jiiihooo som jag har längtat efter honom! Jag är dock SUPER orolig inför deras bilresa hem från Malmö... för han har inte hunnit fått på vintersulorna på bmw:n ännu. Usch, jag vågar inte ens tänka på att något dumt skulle kunna hända. Har en jävligt stor klump i magen just nu.
 
Förutom att oroa mig för Micke ska jag jobba idag. Börjar kvart över tolv och jobbar till kvart över sju. Så det är dags för mig att göra lite frulle - havregrynsgröt! 
 
Hej så länge!

En riktig ätar-dag!

Imorse när jag vaknade och behövde kräkas bestämde jag mig för att "idag ska det ätas!". Inget dämpar fyllesjukan så som onyttigt skit. Håller ni inte med?

Så idag har jag ätit kolhydrater för hela jävla slanten! 6 rostade mackor med keso, ett glas o'boy, en pizza med bearnaisesås, 33cl cola, några chokladbitar, citronvatten, kaffe, lite yoghurt + en banan. Hmm... SÅÅ mycket var det ändå inte? Kändes som mer.

Mycket eller ej; imorgon är det back to business. Verkligen. Jag vill fortsätta visa mig själv att "jag kan". Jag ska nå mitt mål! So far so good, nog ser man lite skillnad allt?

(Får se hur länge bilden ligger uppe.. Känns läskigt att visa såna här bilder för er!)


Idag är jag bakis.

Hej hej hallå gobitar!
Hade ni kul igår? Det hade jag!

Vi kom aldrig så långt som till krogen, men det gjorde inget! Jag och kollegorna ska ut och skaka våra rumpor nästa helg ändå!

Som vanligt var jag sämst på att ta bilder under kvällen. Men Diana hade med sin digitalkamera, så hon ska få i uppgift att maila dom till mig! Så ni får vänta lite till innan ni får bilder. Rättelse; BRA bilder.

Här är dom jag hade på mobilen, som INTE var för suddiga.


Over and out!

Snart kommer Carro och hämtar mig. Då ska vi förbereda för kvällens halloweenparty! Så jag säger "vi hörs imorgon!" redan nu. Ha en feeeet kväll!


Powerwalk, check!

Kom nyss in från en 45 minuters pw! Det var riktigt skönt att få röra på benen "på riktigt" faktiskt! Är lite småless på min bff crosstrainern om jag ska vara ärlig.

Nu ska jag duscha och sen hänga tvätten som ligger i maskinen.


Fördelen med att vakna tidigt..

..är att man får så mycket gjort innan lunch! Så det är ju bra.

Just nu spelar jag musik på full volle, dricker kaffe, dansar (försöker att ej spilla ut kaffet) och lägger fram kläder tills ikväll! Woop woop! Jag är så taggad på att bli berusad! Haha, det där lät så fult..


Jag blir galen.

Idag vaknade jag runt 6:30-tiden. Den här gången var jag inte ens kissnödig! Kroppen hade väl helt enkelt fått nog med skönhetssömn, tyckte den. Damn, i must be hot!

Jag kan dock tycka att två timmar till inte hade gjort någon skada. Jag menar... det är inte så att någon har dött av att vara lite extra vacker. Eller?

Den här dagen hade jag iallafall fått sovit lite längre än vanligt:


Världens längsta fredag..

Usch, jag trodde aldrig att denna dag skulle ta slut! Jag har haft det så sjukt tråkigt hela dagen. Blev klar med alla småsysslor redan på förmiddagen.. Så hela eftermiddagen har gått åt till att längta efter kvällen.. Så att man får gå och lägga sig!

Jäkla micke som lämnar mig i sticket när jag är ledig hela helgen! Och dessutom har han bilen med sig. Jag hatar när han jobbar helg. Hatar hatar hatar.

Nåja, eftersom denna dag var så otroligt tråkig kommer morgondagen bli desto roligare!

Nymålade tånaglar framför The Tourist just nu:


Give me that O.

Hur har jag kunnat missat denna låt?
 
 
 
Har ni hört den tidigare? Jag tycker den är riktigt skön!
Hennes första låt, swag in a bag, gillade (gillar) jag också skarpt!
 
 
 
 
Här har ni hennes blögg också: KLICKA!
 
 

Sen frukost..

Jag hade tänkt träna innan jag käkade frulle.. Men min huvudvärk vill inte ge sig. Så det får bli träning senare istället.

Just det ja! Jag vägde mig igår, första gången på snart 2 månader. Har alltså inte vägt mig sedan jag ändrade min kost. Nyfikna på resultatet so far? Well, jag har tappat 4,3kg! Riktigt roligt!

4kg till och sen har jag nått mitt mål. Jag är inte ute efter att bli någon skinny bitch, jag vill ha kvar min häck och mina höfter. Curves are kickin'! Men jag vill gå ner mina sambokilon jag har samlat på mig under dessa goa 3 år.

Nu är det säkert många som sitter och tänker "what have you done?!" och det ska jag berätta. CUT THE CARBS!

Jag har slutar ätit kolhydrater. I största möjliga mån. Jag äter fortfarande gröt till frukost och en bit mörk choklad ibland. Så cut the carbs så ska du se att det händer grejer. + motion såklart.

Nej, nu ska jag kasta i mig detta och sen måla taklisterna en sista gång.


Kuddar, check!

Nu längtar jag som en dåre tills vi får in nytt golv i källaren, så att inredandet kan börja!!

Soffan kommer från farfar. Den är riktigt fin, men helst av allt vill vi ha en vit soffa där nere. Men den duger mer än bra så länge.

Jag kommer ha en stor vit matta, fler vita kuddar, vitt soffbord, vit tv-bänk.. Vitt vitt vitt. Massa feta blockljus. Då ser det ändå inte så tokigt ut med en ljus beige soffa.

Right?


Det snöar!

När jag klev upp var marken bar. Nu är den vit! Äntligen lite ljus!
Jäklar vilken suddig bild.. 
 
Idag är jag ledig, så det är perfekt att det började snöa just idag. Då kan jag sysselsätta mig med att plocka ner jackor till källaren, och plocka upp tjockare varianter. Som att det behövs en hel ledig dag för det liksom... Jag ska även sy ett till kuddfodral av en kökshandduk (ni minns den förra va?) och träna, och måla taklisterna en tredja gång, och plocka ur diskmaskinen.. och.. tja.. i dont know. Ta en tupplur?
 
 

Jag hatar min kropp!

Kan den sluta vakna mellan 4 och 7 för att kissa? Jag blir helt galen när jag inte kan somna om efteråt. För det kan jag inte i 98% av fallen. Imorse var ett sånt fall.

Vaknade strax efter 06:00 och kände att citronen behövdes pressas. Lydde ordern och gick på dasset. Kom tillbaka till sängen och ville inget annat än att sova. Om jag lyckades slumra till en stund? Nej.

Istället gick jag upp. Svalde två Alvedon med ett glas varmt citronvatten, satte på kaffe och nu googlar jag "sömntabletter".


New in!!

Jag har letat efter en sån här ring i evigheter! Och igår hittade jag den! Det var ett äkta hallelujah-moment.

Vågar knappt säga högt att den är från ur & penn. Köper alltid smycken från jobbet i vanliga fall, men vi har lite snålt med äkta silver för tillfället, så detta fick bli ett ovanligt fall. 200kr fick jag betala för denna skönhet.


Jag har sett mycket, men...

...en fluga i duschtvålen? Det var första gången. Och förhoppningsvis sista!

Och NEEJ - flugan landade INTE i tvålen efter att jag klämt ut en klick i handen.. nej nej. Den LÅG I flaskan! Jag svär på Gud (uttalas med bred blatte-dialekt för bästa effekt).


Dagens.

Idag har jag leggings på benen, nit-bustiern på tuttarna, svart transparent tunika på överkroppen och cat bootsen på fötterna.

Lätt min nya favvo outfit! Sorry för dåliga bilder men var stressad imorse!


Uppe med tuppen!

Good morning, ya'll!

Imorse ringde klockan 6:00. Var faktiskt inte så trött som jag trodde att jag skulle vara. Tur!

Nu har det snart gått två timmar, och jag är redo för jobb. Tänker ta bussen ner idag.. Regionschefen och nya Sverigechefen kommer till butiken klockan 9, och då vill man ju se någorlunda bra ut. Dvs att cykla eller gå är uteslutet pga svett och risk för hår-katastrof.

Over n out. Ps, bara för att jag inte skriver om träning så betyder inte det att jag inte tränar. Over n out, again.


Rätt eller fel helg?

Idag har jag och Carro shoppat det sista inför helgens halloweenparty! Kommer bli awesome!

Tycker ni att man ska ha dessa maskeradfester nu i helgen, eller nästa helg?

Personligen tycker jag att man partajar denna helg, och hedrar dom döda helgen efter (3:e nov). Då är det trots allt alla helgons dag.

Vad är er åsikt? Vilken helg är "rätt"?



E som i...

Elin! Eller i det här fallet; effektiv! Och sen ett N som i... NÖJD!

Jag har hunnit med en massa saker här på förmiddagen. Eller iaf mer än vanligt. Tränat, jobbat på datorn, tvättat, dammsugit, bytt sängkläder, ätit, och målat lister.

Det sistnämnda var verkligen på tiden! Ni förstår, i april köpte vi taklisterna och i flera veckor låg dom ute i garaget. Och i garaget var det så fullt med grejer så ni fattar inte! = en omöjlighet att måla listerna där. Så vi tänkte, att om man sätter upp dom omålade kommer vi vilja måla dom så fort som möjligt.. eftersom det är så fult med träfärgade taklister i ett vitt rum.

Well, så blev det inte.

Vi glömde bort hur fult det var och nu har det gått ett halvår. Herregud, detta var första gången jag räknade månaderna. Shit. Snart kommer väl Arga Snickarn och knackar på dörren..

Anyways..
Jag målade iallafall listerna idag! Det blir verkligen skillnad. Jag fattar inte varför vi inte har gjort det tidigare?! En strykning till så är det klarrrt! Jag är nöjd över min insats, och att jag finally tog mig i kragen och gjorde't!


Skenet bedrar.

Crosstrainer eller promenad? Crosstrainer eller promenad? Hmm.. what to do? What to do? Dessa stora problem i livet alltså..

"Eftersom det är riktigt fint väder ute, så borde jag ta en powerwalk. Måste ju vara riktigt skönt ute nu!" tänkte jag.

Tydligen så är det soligt, vindstilla, blå himmel och skitkallt! Aldrig i livet att jag går UT för att motionera. Inte i minusgrader! Glöm!



Vadå "god" morgon?

Någon sådan har jag inte här hemma. Vaknade alldeles för tidigt för en ledig dag. Låg i sängen och försökte somna om, men var för pigg för det. Eller pigg och pigg? Känner mig som levande död just nu.. Men tydligen inte tillräckligt trött för att somna om. Suck!

Dessutom har jag huvudvärk i ögonen. Har ni hört något så konstigt förr? Jag är liksom ljuskänslig och det gör ont när jag "rullar" med ögonen. Ni vet, har huvudet stilla men tittar åt höger och sen vänster, upp och sen ner? Rullar.

Vilken god jävla morgon va? Underbart! Nu ska jag tugga i mig två Alvedon och hålla tummarna att ögonen "slappnar av" (japp, dom känns väldigt ansträngda).

Bild på min utsikt med rullande ögon till höger:


Borde ha...

..gått och lagt mig för en timme sen.

Just nu sitter jag i soffan är på ett ruskigt deppigt humör. Det var jag inte på för 1 till 2 timmar sedan. Vad hände liksom?

Ni vet, helt plötsligt får man sig en dipp.. Neråt. Utan anledning. Vet ni vad jag menar?

Fan. Bäst att borsta tänderna (behöver inte kissa samtidigt då jag inte har någon tid att passa) och hit the sack innan jag börjar gråta, eller nåt.

Jävligt typiskt. Denna vecka som skulle bli så bra, hade jag tänkt imorse. Nåja, imorgon är en ny dag.

God natt.


Klänning till julen!

Igår när jag och micke var ute i Valbo köpcentrum för en fika, hittade jag den perfekta klänningen till julen!

Sisters, 399kr. Vad tycker ni? Snygg va!! Jag är väldigt nöjd över mitt fynd! "Plötsligt händer det" tydligen.



Höjden av effektivitet?

Det sista jag gör innan jag går till jobbet är att 1 borsta tänderna och 2 pressa citronen.

Vet ni hur man sparar massa tid?

Jo, medan man borstar tänderna sätter man sig och pissar. Vanligt förekommande fenomen här på vegagatan.

Spar lätt 1 minut! Haha. "Höjden av lathet?" vore kanske en bättre passande rubrik?


Äppelmos!

Fy tusan vad jobbigt det var att träna idag! Jag trampade på utav helvete och svetten den sprutade! Aaahhh, så skönt efteråt! Bra jobbat Elin.

Nu sitter jag vid köksbänken och äter havregrynsgröt med äppelmos. En riktig höjdare! Jag tycker att gröt är den bästa frullen, trots kolhydraterna. Vad käkar ni helst till frukost?


Måndag morgon.

Första dagen på veckan. Och vet ni vad? Detta ska bli en riktigt bra vecka. Det har jag bestämt. Så det så.
 
Kaffet står och puttrar just nu, och jag förbereder mig mentalt på ett pass på crosstrainern. Det har varit två riktigt dåliga träningsveckor nu. Usch, jag vill inte ens tänka på det! Så nu slutar jag tänka på det.
 
Kaffet klart! Bye bye.

AMAZING!!

Jag har precis klickat hem min första (verkligen inte sista) beställning från lookfantastic.com och jag är in shock! Jag beställde ansiktsprodukter från dermalogica, foundation från bareminerals och hårskydd från L'anza... 1000 spänn. Alltså hör ni hur sjukt det låter!? Det är ju typ halva priset! MY GOD! Riktigt synd att moroccanoil var slut i 100ml storleken. Nästa gång beställs även den hem!
 
 
I'm hooked!

Hemmafru.

Igår fick jag strikta order om att INTE väcka micke imorse. Han behövde sömn, som han själv sa.

Jag hade också tänkt sova riktigt länge. Typ till 11 eller nåt. Men så blev det inte.. Istället vaknade jag strax efter 9. "Jaha.. vad ska jag hitta på tills micke vaknar då?" funderade jag på i min ensamhet.

Antingen gör jag 1 ingenting 2 sätter igång en film 3 tvättar eller 4 fixar hans matlådor.

Alternativ 1 uteslöt jag ganska snabbt, eftersom jag blev rastlös av att sitta och tänka skulle "göra ingenting" ta kol på mig.

Alternativ 2, kolla på film, var ju ingen idé så länge det var ljust ute... Fönstren speglar sig liksom i tvn. Otroligt irriterande.

Då återstod tvätten eller matlagning. Eftersom tvättkorgarna står i en garderob i sovrummet var ju tvättning bara att glömma. Då hade jag garanterat väckt micke.

Så därför lagade jag 3 rätter, 7 matlådor på en timme medan micke sov. Grattis till honom! Nu ska jag kasta på mig lite smink och sen ska vi fira att "vi" blev klar med hans lådor innan kl 20 idag med en fika!


Så jävla faaaashion!

Jag nöp den sista nit-bustiern på Gina Tricot! Sjukt nöjd tjej!!

Har provat lite olika outfits nu. Vad tycker ni? Helt fab! Right?


Morrn morrn!

Jobb-lördag! Pepp! Har på mig mitt nya kizz-linne från Gina idag. Matchar med röda fjädrar från GLITTER 79:90kr.


Sick-face

Såhär ledsen var jag idag när jag trodde jag skulle bli sjuk. Nu har det gått ett par timmar, och jag känner på mig att imorgonbitti är jag frisk!

Peppar peppar.


Några ledtrådar...

...om vart och med vilka jag är just nu.


Smittad..

Fan också. Igår började min hals göra ont, men jag tänkte att det var pga att jag hade pratat så mycket. Icke!

Detta är förkylnings-ont.

Harry (Andrea's son) var snorig igår. Mormor var förkyld och hade ont i hela kroppen. Mamma var förkyld hon med.

1 + 1 blir 2, right?


Lycka.

Vilken otroligt bra dag jag har haft!

Hemma hos Andrea gjorde vi sushi (super gott! vilken kock!) och snackade massa strunt! Och såklart viktigheter också. Typ.

Efteråt bilade jag hem till mormor för jul-snack och kaffe. Älskade mormor.

Jag avslutade kvällen med middag på Kina restaurang med mamma och pappa Håkan. Mysigt!!

Sorry för kort inlägg, men jag ligger i sängen och bloggar från mobilen... och håller på att somna.


Drivn n blogn

Är på väg till Andrea nu. Snart framme! Att åka caddy 8 mil är ju ingen hit direkt! Men jag ska väl inte klaga.. det kunde ha vart värre. Typ åka tåg eller nåt.

Nej nu måste jag fokusera på vägen.


Dagens shopping

En pennhållare! Hittades och köptes på Divas Boning för 200pix! Love it!


Välkomna!

Idag jobbar jag heja dagen lång. Kom in och köp nåt snyggt vettja!


Nya jeans, check!

Idag har jag på mig mina "super skinny, super low waist"-brallor från hm! Super snygga, super stretchiga. Perfekta med andra ord!

Super super super.. Ett ord, två betydelser.


Storm!

Jäklar vilken storm det är!! Blåser och regnar utav helvete! Tur man är inomhus.

Ikväll har jag haft sofia och carro på besök. Mycket trevligt.

Nu ska jag tvätta av sminket och hoppa i sängen. Imorgon står medarbetarsamtal på schemat.

Good night!


Kreativitet!

Idag har jag varit till Owe's för kuddjakt! Hittade tyvärr ingen som passade.. Däremot hittade jag en kökshandduk som gick i samma stil som kuddarna.

AHA! Idé!

Jag köpte handduken och sydde ett kuddfodral av den! Gick på typ 10 sekunder och hur bra blev det inte?! 29kr tackarr!


Nya naglar!

Idag var det dags att fixa naglarna hos Styling By M. Jag är sjukt nöjd - som vanligt!


Regn!

God morgon livsnjutare!

Idag är det måndag, och jag inleder denna vecka med en ledig dag. Skönt. Mindre skönt är det att det regnar. Riktigt höstväder idag! Brrr!


Good night.


Kvällens middag.

Idag fick det bli köttfärssås och..... zucchini till middag! Jag skivar zucchinin med en potatisskalare (heter det så?) och kokar den i typ 2-3 minuter och BAAM - spagetti!

Det är helt perfekt alltså! Smaklöst, visst. Men fortfarande perfekt om man vill skippa kolhydraterna!


Premiärfika på espresso house.

Jag sitter och smuttar på en sjukt god latte just nu! Espresso house har öppnat i Valbo för några dagar sedan, och det GILLAS!

Det är jag och Carro som är här. så nu ska jag släppa mobilen och vara lite social.


Blommor!

Jag fick blommor av mickes morfar och Ella igår. Jag tycker det är riktigt fint med en bukett son lyser upp vårt svartvita hem. En av mina favoriter är lila tulpaner (HINT!!).

I know what you're thinking - "dom borde ha gett henne nya kronljus istället."




En jobbig natt..

Inatt har jag drömt mardrömmar och sovit allmänt dåligt. Oroligt. Vaknade strax innan tio, men kände mig inte ett dugg utvilad. Antar att det kan bli så om man vaknar i gråt efter en mördar/otrohets-dröm. Snygg kombo va? Usch.
 
Dricker kaffe framför datorn inne på kontoret just nu. (Älskar att vi har ett kontor här hemma, hehe) Försöker bli lite pigg så att jag kan hoppa upp på crosstrainern.. Kommer nog ta några minuter till..
Om ni inte ser vad bilden föreställer så är det jag med huvudet mot bänkskivan framför datorn..

En flottig lördag.

Ångest, ångest, ångest och åter igen - ångest.

Slevade i mig massa (MASSA!!) ägg och bacon till middag. Innan dess åt jag kakor hemma hos Maria & Daniel, och nu efteråt har jag mörk choklad till hands.

Som sagt; ångest. Tror jag stoppar in chokladkakan i kylen igen.


Shopaholic..

På måndag rullar lönen in på kontot, och jag har spanat in några snyggingar från Gina Tricot som jag tänker lägga vantarna på!


Fruktskålen.

Jag bara MÅSTE visa er vår fina fruktskål, igen. Citronskål? Visst är den helt underbar! Helt klart värt 400 spänn!


Ledig lördag!

Känns riktigt skönt att vara ledig idag. Tyvärr jobbat micke helg, så honom får jag klara mig utan tills på torsdag. Ledig helg + micke = mycket trevligare.

Idag är jag uppe med tuppen, trots att jag är ledig. Varför? Jo, för svärföräldrarna (och mickes morfar m. fru) kommer och hälsar på strax innan 11. Och jag vill såklart städa innan. Varför jag inte gjorde det igår? Orkade inte.

Vyn från köket:


Fredagsmys.

Efter jobbet bytte jag om till mjukis och körde iväg till Carro. Här äts det choklad, dricks vin (bubbelvatten för mig som kör), lyssnas på musik och snackas det! Mycket trevligt.

Kingen är med han också:


Grönt är skönt.

...eller iallafall snyggt.
 

Jag köpte en grön kajalpenna från Make Up Store för ett tag sedan. Den använder jag istället för svart kajal i vattenlinjen. Ger ett lite softare intryck och går perfect togheter with min ögonfärg! REKOMMENDERAS!
 
 
create animated gif online

Äntligen värme!

Igår när jag kröp till kojs var det svinigt jävla kallt! Hade strumporna på mig, men funderade allvarligt på att hämta sockar.

Imorse när jag vaknade för att pressa citronen var värmen back on! Hallelujah! Jag överlevde ett dygn utan värme!

Nu ligger jag i sängen och myser lite I VÄRMEN innan det är dags att kliva upp.

God morgon på er!


The Big Bang Theory

Jag är helt såld på denna serie just nu! Kan.... inte... sluta... titta. Någon annan som är beroende av bbt?

Nä, bara ett avsnitt till, sen måste jag bädda ner mig! Ljusen har redan brunnit ut... och då vet man att man fastnat framför dummburken tillräckligt länge.


Lunchbreak!

Idag blev det en sallad till lunch. Skräll? Känner verkligen att jag är inne i ett bra mat-flow just nu! Är dock sjukligt sugen på mcdonalds, men det skiter man väl i!

Nu ska jag köpa en latte - från McDonalds! Hehehee..


Dagens.

Jag orkade inte stress-fixa håret.. tyvärr.


Platt och rakt.

Idag sov jag nästan en hel timme längre än vad väckarklockan lovade igår. Irriterande, minst sagt.

Detta resulterar i att jag inte kommer hinna (vaknade med den inställningen, så får skylla mig själv att jag inte hann) fixa håret. Jag färgade ju barret igår, så ni kan ju tänka er hur äckligt lent och glansigt det är idag. Mardröm!

Kanske att jag blir tvungen att dra fram volymtången ändå. En snabbis. Eller?

To be continued..


Fjärrvärme AV!

Kommunen håller på att fixa med nåt på fjärrvärmen idag.. Så ett helt dygn kommer jag varken ha varmvatten eller värmande element. Kul. Det blev tofflor på dirren imorse! Brrr!

Igår käkade jag köttbullar direkt ut pannan och idag startar jag dagen med havregrynsgröt direkt ur kastrullen. Fine dining, som Jana uttryckte sig.

God morgon!


Rockabilly eller Teletubbie?

Jag sitter med färg i håret och på brynen just nu.. Tyckte jag liknade allt annat än mig själv i denna frippa! Haha. Eller vad säger ni? Kanske borde jag klippa sviiiin kort och spara luggen? Det kanske är ma thaaang ändå?
 
 
...kanske inte.
 
Dags att skölja!

Dagens.

God morgon, peeps!

Idag har jag på mig mina nya boots/kängor från Caterpillar.


Svenska hollywood fruarna!

Japp, snart är det dags för bästa showen på hela veckan! Jag och Carro sitter redo med mörk choklad, gurka & dipp. Mys! Om det är någon som vill haka på denna veckotrend (tisdagsmys) är det bara att höra av sig.


Inte på topp.

Jag vette tusan vad det är med mig idag. Men på topp känner jag mig inte!
Ser ganska dyster ut va? Jag kunde ju ha fejkat ett leende.. men det var för jobbigt.
 
Nu ska jag borsta gaddarna och gå ner till jobbet. Jag hoppas att humöret blir bättre under dagen, men jag tvivlar starkt på det faktiskt..

Vaknar och är 5kg tyngre.

Så känns det just nu. 5kg tyngre än förra veckan. Uppblåst och ful. Japp, thats me!

I verkligheten så stämmer detta såklart inte. Att gå upp så mycket på en vecka tyder på some serious problems... eller graviditet? Jag har varken problem med sköldkörteln eller bebis i magen.

Ibland vaknar man helt enkelt på fel sida... 3 dagar på rad. Stackars mig. (?)

Såhär såg det ut i spegeln för 2 minuter sedan, så jag antar att det är hjärnspöken som har hälsat på de senaste dagarna..


Hatar mitt hår.

Jag önskar att jag hade lockigt hår! Det är så jävla tråkigt med rakt. Jag brukar alltid ALLTID alltid volyma och locka mitt barr, men idag finns ingen tid till det.

Grymma värld!


God morgon, lediga måndag!

Det blev en skön sovmorgon idag. Skönt efter en jobbhelg.

Idag är det inte så värst mycket inplanerat. Ska strax träna, och efter det blir det lite lätt städning. Framåt eftermiddagen skall jag och Carro åka runt och köpa lite dekoration till halloweenfesten och ikväll kommer kanske Louise på en kaffe.
 
Well, time to hit the machine!

Åh! Ja! Mer!

Älsklingen gled upp bakom mig alldeles nyss.
Där kunde han ha fått stått hela natten, tyckte jag. Mmm!
 
(Hehe, undra vad folk skulle tro att han gjorde om jag inte hade laddat upp bilden..)

Dålig karaktär!

Caddyn startade på första försöket tidigare idag! Vilken pärla!
Direkt efter jobbet ställde vi oss och slog ihop en tacogratäng, och nu är alldeles för mycket uppätet.. PALTKOMA! Fan alltså, inte ikväll igen.. Jag hatar att vara mätt! Värsta känslan! Håller ni inte med?
Vi blev bjuden till tobbe och carro för lite kaffe ikväll, så någon träning kommer det inte bli. Surt! (eller nja, tur i oturen hehe). Jag borde ha tränat imorse, för Micke klev upp typ fem minuter efter att jag skrivit att han borde få sova ut. Typiskt!!

Time to hit the road!

Då var det dags att hoppa in i caddyn och brumma ner till jobbet. Håll tummarna att den startar nu! Den är liksom inne på sista versen den där skrotbilen.
 
 
Eftersom Micke är hemma idag behöver han BMWn.. den jäkeln!

miss fatty.

Imorse klev jag upp halv nio, trots att jag inte börjar jobba förns klockan 11:30. Why? Jo, för jag hade tänkt piska mig själv med ett pass på crosstrainern. Om jag gjorde't? Nope.
 
Jag har inte hjärta att väcka micke så tidigt! För han kommer garanterat vakna när jag ställer mig och köttar + vrider upp Big Bang Theory på högsta volym för att höra vad dom säger. Micke klev upp tidigt igår, enbart för att ge mig skjuts ner till jobbet. Cutie-pie! Så idag får han sova. Jag vet att han har en tung vecka framför sig.
 
Eftersom jag bara jobbar till 16:15 så kan jag träna ikväll istället. För idag måste det förbrännas kalorier! Jisses, så mycket som jag åt igår! TUR att jag bara åt sallad till lunch.
 
Frukost: Fibergröt med äppelmos.
Lunch: Plock sallad från Coop.
Mellanmål: Latte.
Innan middag: Popcorn + lite coca-cola.
Middag: Vitlöksbröd, potatisklyftor, kyckling + en öl.
 
Ni vanliga dödliga tycker säkert inte att detta är så farligt.
Det är det inte heller; OM MAN VILL BLI TJOCK! (ironi)

Zelected by Houze.

För någon vecka sedan var jag på ett inrednings party med Louise. Typ som såna där tupperware partyn, fast med snygga saker istället för praktiska saker. Det fanns riktigt fina grejer! Man dog lite och kom till inredningshimlen.
 
Trots att det fanns hur mycket fint som helst, köpte jag endast två saker:
En ljuslykta och en fruktskål.
 
Ljuslyktan hade jag tänkt ha i hallfönstret, men den gjorde sig verkligen inte bra där. Så den kommer få stå på en hylla i källaren (alltså i rummet vi kommer använda.. inte på en hylla i förvaringsrummet och samla damm..). 179:-
 
Fruktskålen är mycket, mycket finare i verkligheten! Den är större är vad det ser ut här. 399:-
 
Jag vet inte om man måste vara på ett "party" för att kunna handla? Dom har iallafall en hemsida om ni är intresserade WWW.ZBH.SE . 

Gårdagens mys.

Idag vaknade jag med ett ruskigt illamående! Varför? Well, förmodligen för att jag åt massa kolhydrater igår. Magen är nog inte så värst van vid popcorn, vitlöksbröd och potatisklyftor.
 
Igår efter jobbet möttes jag och Micke utanför biografen. Vi såg Taken 2.
 
Den var helt okej. Ettan var mycket bättre, men så är det ju typ jämt.
 
Efter filmen gick vi över till Helt Enkelt för att smaska i oss en romantisk middag.
Dom har verkligen god mat på den restaurangen! Vi började med ostgratinerade vitlöksbröd (som jag har längtat efter dom!!) och fortsatte sedan med fetaostfylld kycklingfilé, Micke tog oxfilé.
 
En riktig mysig kväll hade vi. ♥
 
När vi kom hem satte vi oss i soffan och jag slockande på två röda. Paltkoman var alltså ett faktum.

Dagens.

Om det mot förmodan skulle vara någon som undrar hur jag ser ut idag..


Jobbig helg..

Eller nej! Jobbhelg skulle det ju stå. Typ.


Gina Tricot: SHOES!

Nu finns Gina's första skokollektion ute på nätet! Det fanns dock inget par som jag föll för, men i framtiden kommer det säkert ut nåt snyggt!

Älskar att klädbutiker så som bikbok, h&m och nu gina tricot har börjat med skor! Happy days!


God morgon.

Ligger fortfarande i sängen och hoppas att denna tidiga morgon är en mardröm..

Over and out.


Pussar och kramar

Äntligen är Micke hemma!
 
 
 
 
Du och jag babe! ♥

Kvällsmagen.

Nu ska jag duscha, men innan dess får ni "kvällsformen" här på bloggen. Rund är ju faktiskt också en form! Haha. Nä, men jag är faktiskt inte alls lika uppblåst på kvällarna som jag var förr. Carbs = fatty.


Kanelbullens dag.

 + 
 
Idag har jag faktiskt tryckt i mig en kanelbulle. Om jag fick ångest? A little bit. Därför var jag tvungen att efter 10 timmar på jobbet och en tung cykeltur (uppförsbacke + nästan punka + inga växlar) hem ställa mig på crosstrainern och KÖTTA i tjugo minuter.
 
Nu sitter jag och svettas i kontorsstolen (NICE!) och dör lite av hunger. Smoothie-time!

Längtar!

Ja, usch vad jag längtar efter min Micke just nu! Trots att veckan har flygit fram känns det som en evighet sedan vi sågs. För det har veckan verkligen gjort - rusat fram som en.. ångvält? Ja menar, imorgon är det redan torsdag, och jag har inte gjort något vettigt alls av måndag, tisdag eller onsdag. Typ. Åtminstone inget minnesvärt.
 
Jag har känt mig ganska nere de senaste dagarna. Så jag antar att det är därför saknaden känns värre än vanligt. När jag mår sådär kasst finns det bara en sak som hjälper; när Han håller om mig hårt.
 
 
På lördag har jag bokat både biobiljetter och bord på restaurang. Denna gång var vi ute i tid iallafall! Så nu ska vi göra ett nytt försök med att fira vårt förhållande. Mys! Tre härliga år.

Varning för galen katt!

Är hemma hos Carro just nu, och King Julian löper amok!


Morrn morrn!

Tydligen så har jag blivit en riktig sjusovare på senare dar! Klockan är strax efter 10 och jag har nyss vaknat. Skumt, måste bero på hösten!

Anyways..
Jag är ledig idag också, så jag ska väl snart (inom 30 minuter..) ta mig upp ur sängen och dra igång kaffekokaren.

Snart.


Skrivkramp.

Jag sitter och finslipar lite på mitt personliga brev just nu. Jag hade verkligen glömt hur svårt det var att skriva ett sådant! Att sälja sig själv med några meningar är inte det lättaste. Det slutar oftast med att jag har en för "skämtsam ton" tycker jag. Eller? God damn it! Och inte kan jag ringa och fråga någon heller. Bajsmorgon.
 
Varför jag skriver? Tja, det är väl alltid bra att vara förberedd.

Sovit som en stock!

God morgon från sängen! Idag är jag ledig, och då passar jag på att ligga i sängen så länge som möjligt. (Att jag vaknade såhär "sent" är verkligen märkligt.)

Jag har läst någonstans att man inte ska ligga kvar i sängen mer än 30 minuter efter att man vaknat. Tydligen ska inte det vara hälsosamt? Om det stämmer vet jag ej, men jag vet att jag kommer stiga upp ur sängen innan klockan slår 09:30.

Som sagt; idag är jag ledig. Ledig från jobbet, inte från arbetssysslor! Rören i källaren skall sprayas vita. Det kommer bli så fint!

Dags att kliva upp!


Gillar ni äppelpaj?

Då har jag ett nyttigt tips!

Skala och skiva ett äpple. Smält lite smör i en het stekpanna. I med äppelskivorna och på med en massa jäkla kanel!

När dom kanelkryddade äppelskivorna är mjuka så lägger du dom på tallriken och toppar med kesella vanilj!

Taaa-daaa! Äppelpaj!


'til death do us part.

Grattis tills oss på 3års dagen! Det känns verkligen som att vi har varit tillsammans längre, på ett bra sätt! Vi känner varandra alldeles för bra för att enbart ha pussats och kramats i tre år. Att vi dessutom har hunnit skaffa hus och storslagna framtidsplaner gör att tiden borde ha gått fortare. Jag ser fram emot fler år med dig, min prins.
 
 
make a gif

Monday morning.

God morgon alles! Sovit gött? Det har inte jag! Eller jo, sovit gott har jag nog.. men uppvaknadet? Not so good. Det är alltså kolsvart i vårt sovrum, FÖRUTOM en springa vid fönstret som lyser in rätt i ansiktet på mig. Så att jag vaknar. Sjukt klumpigt att inte pilla in rullgardinen i fönstret igårkväll. Gaaah!
 
Ja ja, då kom man upp i tid iallafall.
 
Jag sitter med en mugg kaffe bredvid mig inne på kontoret/syrummet just nu. Tänkte hinka i mig det innan jag ställer mig på crosstrainern och svettas. Brinn fett brinn! Jag tror det har brunnit en del på dessa fyra veckor iallafall. Det känns bra. Jag är fortfarande sjukt taggad.
 
Har ni förresten hört Rihannas senaste?
 
Sjukt taggande den med. Längtar tills albumet släpps!
 
Hej så länge!

RSS 2.0