"Är det inte det ena så är det det andra"

Mornin' yao!

Just ni sitter jag och väntar på att hälsocentralen ska ringa upp mig. Any minute now.. Jag hoppas verkligen jag får träffa någon innan 9:30, eftersom jag börjar jobba då! Annars får jag se om dom kan ta emot mig på lunchen. Tricky tricky. Är det inte det ena så är det det andra, säger jag bara. Såhär såg det ut några timmar efter operationsdagen 9/2-11 :


Annars då? Tja, jag ser fram emot kvällen då det är dags för hårinsättning. Något jag ser fram emot ännu mer är morgondagen - träffa micke, och mysa runt i sthlm. Jag känner mig nervös faktiskt, som om det vore vår första date. Härligt att känna att man fortfarande är crazy inlove! C to the R to the AZY, crazy INLOVE.

"Jag är verkligen orolig nu.."

Det blev ingen crosstrainer ikväll, det blev en promenad med carro istället! Hurtbullar, ja tack! Låt svetten flöda och fettet glöda! Öhm.. brännas. Började dock må illa när vi hade knallat ett tag. Why is that? Det känns fortfarande som att maten sitter i halsen på mig! Fy!

Efter min varma dusch upptäckte jag till min stora skräck att ett av ärren sen blindtarms operationen är infekterat! Oh no! Jag är verkligen orolig nu.. HUR har detta kunnat skett? Jag ringer hälsocentralen imorgonbitti och hoppas få träffa någon innan jag börjar jobba. Vill INTE få en infektion som sprider sig till... till.. ja, inte fan vet jag.. upp i tarmarna eller nåt!

Nu ska jag gå och lägga mig with my fingers crossed! Måtte jag få en mirakelsalva och penicillin imorgon! Jag tycker riktigt, riktigt synd om mig själv just nu faktiskt.

En helt annan sak innan jag lägger mig:

Dålig bild, men det blev otroligt bra! Mysfaktor 1000!

GOOD NIGHT.

"En bra dag!"

Goder afton, stalkers!

Skjutsade morsan och brorsan (haha, älskar att det rimmar) till stationen för några minuter sen. Vi började dagen på stan där vi fikade och morsan köpte lite nya kläder. Sen vidare ut till Valbo för ytterligare shopping - brorsan hittade en vår/sommar jacka och jag köpte fick ljuslyktor till altanen! Kommer se så mysigt ut om kvällarna! Till sommarn blir det hängkrukor istället. Fungerar som skydd mot insyn + mysigt. Längtar!

Sen fick jag även lite underkläder, och mamma hittade snyggaste väggklockan!

När vi kändes oss klara med valbo köpis och shopping drog vi hem till Brynäs igen med kinamat. Mums! Kommer nog aldrig tröttna på sån mat! Håller ni inte med? Dessutom var det så mycket att jag fick flera matlådor kvar! Perfekt!

En bra dag!

Nu ska jag dammsuga och skura golven, sen träna en sväng on the crosstrainer. Ikväll ska jag få se Carro och Tobbes nya bil, OM det inte blir hästman ikväll istället dååråå. We'll see!

Ps, håret har jag köpt på e-bay. Love it!

"testa några bikinis"

Det blev ingen träning imorse. Usch, får lite ångest faktiskt. Istället kunde jag fixa mig i lung och ro, plocka ur diskmaskinen, städa lite och strax hänga tvätten.

Dessutom hann jag testa några bikinis.. fan vad jag längtar till sommaren!
Här har vi Ed Hardy'n och Leoparden.

SÅ SNYGGA! Och inget klagande på dessa bilder nu!!
Ni kommer se mig såhär på stranden, så shut your cakehole!

Mor och bror bör vare framme på stationen om en halvtimme, så jag ska borsta gaddarna och ta hand om tvätten nu! Hörs later, aligater's!

"känner mig stressad"

God morgon!

Jävlar i min låda så trött jag var imorse! Och dessutom mådde jag illa. Roligt uppvaknande? Svar NEJ. Nu är klockan redan nio och jag känner mig stressad. Måste hinna bränna lite fett på crossen och hänga tvätten som ligger i maskinen nu OCH sminka och fixa mig. Allt på två timmar. I.. can.. do.. it. Can i?

Varför jag sitter vid datorn om jag nu är så stressad?
Jo, för att jag är SKITtrött och måste piggna till med hjälp av kaffe innan jag kör igång. Eller ska man skita i crossen? Fan, tjockisångest! Vi får se vad som händer. Att strunta i crosstrainern skulle spara mycked tid. Hmmm.

"morsan och brorsan"

Imorgon kommer morsan och brorsan to gefle och vi ska ha en familyday! Fika, shopping, lunch, shopping. Mycket mys kommer det bli imorgon! Oj, vilken bra vecka detta är! Wiihoo!

Dom kommer med tåget strax innan elva, så jag måste upp tidigt imorgon om jag ska orka crossa innan frullen! Skinny bitch, here i come! Eller nej förresten - sexy bitch, here i come!


"Simple as that"



Det gjorde MINDRE ont att gadda sig bakom örat. Jag trodde det skulle vara PURE PAIN, men icke sa nicke - näst intill smärtfritt. Men bara nästan. Personligen kan jag inte fatta hur det inte kunde göra fruktansvärt ont? Makes no sense liksom!


Varför en döskalle?, undrar säkert många.
Well, varför inte? Jag har 5 tatueringar, och ingen av dom har någon betydelse. Tatuering är konst, jag vill ha dem på min kropp för att det är snyggt. Thats it. Simple as that.

"apropå tatuering"

Ringde precis Alex och frågade om hon ville sätta lite hår på mig. Eller nja, mycket hår. Och det kunde hon! Jippi! Så på torsdag smäller det! POFF och jag får en hästman. Längtar!! This is Alex, and her lovely tattoo:


Oh, happy happy happy girl!

Och apropå tatuering. Jag fick skjuta upp min tid IGEN. Gaah, blir tokig. Men det var mitt eget val, blev erbjuden att arbeta heldag, och det tackar jag INTE nej till. Så istället för den 19/4 blir det den 29/4 istället. Bara 10 dagars ytterligare väntan. I can handle it.

Någon som är nyfiken på vad som ska karvas in? YA'LL SEE!

"Jippi!"

Hello everyone!

Dagen på jobbet gick fort, alltid lika skönt när dagarna rusar förbi! Jag köpte ett par örhängen idag, leopardbollar! Och i brevlådan hittade jag en avi från posten! Förmodligen mitt löshår som har kommit! Jippi! Glad tjej! Nu ska håret bli tjockare än tjockast. Typ som jag.

Bilden gör verkligen inte örhängena rättvisa. Dom är jätte fina!

Nej, vad ska man hitta på nu då? Ska se efter om jag kan fylla en maskin tvätt. Bra plan! Och koka kaffe. Japp, så får det bli. Hörs hej.

"Nu får det väl sluta snöa?"

Jag fick naturligtvis ont i magen efter morgonens grötfrulle. Men det var'e värt! Idag var håret helt omöjligt (läs: skitigt) så det får bli uppsatt. Känner mig varken ful eller fin idag. En helt vanlig dag, helt enkelt.

Jeansleggings idag igen, och kofta. Helt vanlig dag.

Nu ska jag hoppa i ytterkläderna och promenera i snövädret till jobbet. Yes, you heard me - snövädret! Små flingor faller från the sky. What the heck!? liksom. Nu får det väl sluta snöa? Come on!

Hörs ikväll, peeps!

"fjärilar i magen "

Aaaah! Blev 30 intensiva minuter på crosstrainern idag igen! Nu har jag duschat, lagt foundation och målat ögonbryn. Sitter just nu och trycker en ynkligt liten skål med tomtegröt och kanel. SÅ GOTT! Inte den bästa frullen, men så värt!

En annan sak:
"ska krama dig hårt och ge dig en massiv puss när du kommer ;D" fick jag just från Micke. Jag saknar honom som en dåre, och får fjärilar i magen när jag tänker på honom! Nästan så jag blir nervös! Undra vad jag ska ha för kläder på fredag när vi ses.. hmm..

"skitväder"

Good morning, babes! Vilket skitväder idag, va!

Jag myser runt i min poncho från Glitter (SLUTSÅLD) och väntar på att kaffet ska bli klart. Idag börjar jag twelve o'clock, så en halvtimme (MINST) på crosstrainern hinner jag med. Lätt. Ska bara dricka kaffe ur min otroligt snygga GANTmugg först, så att jag piggnar till liv!

Vita mjuiskar från intersport (present from mike) och tofflor från Owe's!


Förresten, det var någon som undrade vilket shimmer jag har på kindbenen, och svaret är: "Face and Body shimmerpowder. Glow in the dark." från Beauty Box. Jag fick detta shimmer av syrran för många år sen! Så jag har ingen aning om man fortfarande kan köpa det? Make Up Store har ruskit snygga annars!

Världens sämsta cambild..

" Längtar, längtar, längtar!"

Nu är jag trött, gott folk. Hela dagen har jag varit superseg, fast på ett bra humör. Vet ni varför jag är på ett sånt bra humör? För att jag ska till stockholm på fredag!

Jag tar bmw:n ner på förmiddagen, och så ska jag och Micke ha en mysdag! Lunch och shopping. Vi får se om det blir sleepover eller om vi brummar hem. Jag tror faktiskt att karln har lite hemlängtan.

Längtar, längtar, längtar!
Bara tisdag onsdag torsdag kvar. "bara". Måtte veckan rusa förbi!

God natt.

"det blir en safe walk"

Cykeln var låst, och jag får inte ta på karln,det blir en safe walk ner till jobbet. Kanske lika bra det? I helgen så är det han som får fixa min cykel! Det skulle han ha gjort förra sommarn, men då fanns det tydligen andra saker att göra. Förstå hur mycket tid jag skulle spara med en cykel! Och nej, jag kan inte byta slang själv. Har ingen som helst aning om hur man gör.

Dagens look består av jeansleggings och tröja från bikbok.

Försök ignorera min knäppa min! Vadå halv pussmun? Haha.

"tjejer ska ha ett mått på 90 60 90"

Jag måste ha gjort ett bra mentalt jobb innan jag hoppas upp på crosstrainern imorse! För jag orkade köra på i ett högt tempo i 30 minuter! Efter det gjorde jag några få rumpövningar. Klappar mig själv på axeln. Dessutom -1 cm i midjan. En centimeter känns verkligen som ingenting, men hellre det än +1 cm! Hörde en gång att tjejer ska ha ett mått på 90 60 90. Jag tycker det låter som en bra plan!

90cm runt brösten, 60cm runt midjan och 90cm runt rumpan. Inte så orealistiskt långt bort dom måtten faktiskt.

Nu måste jag verligen lägga på ett kol här hemma! Kanske jag ska ta Mickes cykel ner till jobbet idag? Min är det punka på. Dock har jag inte cyklat på flera år (känns det som), så vi får se om jag väljer att leva farligt eller inte.

Hörs ikväll! Puss ♥

"förbereda mig mentalt"

Good morning, peeps! När jag för en gångs skull är trött och vill sova lääänge, ja då ska man jobba. Är det inte typiskt så säg!

Idag har jag ont i hela kroppen. Känns som att jag har en kroppsstrumpa på mig.. blåmärkes-kropps-strumpa. Uffa! Brukar känna så när jag är på g att bli sjuk ELLER när jag är bakis. Och sjuk, det är jag inte. Jag är ju inte bakis längre heller, men you know what im saying!

Nu ska jag dricka kaffe och förbereda mig mentalt för en liten sväng på crosstrainern.

"Perfekt avslut "

Just Go With It, eller Min Låtsas Fru som den så fult har översatts till, var skitbra! Perfekt avslut på denna sega och feta söndag. Att jag aldrig lär mig att jag får ångest av att äta godis? Micke skällde lite i telefonen när jag berättade om mitt godismys. I should have listen to him. Han känner mig så väl, min snygga (stygga?) karl.

Nu blir det spikmatten in the bed och lite television tills jag somnar!


"söndagsmys"

Tända ljus och en bra film! Precis vad jag behöver nu!

Naturgodis till vänster och fettogodis till höger. Precis vad jag behöver nu!

It's time for söndagsmys! Det enda som fattas nu är Micke. Usch, jag saknar honom så det gör ont i mitt lilla hjärta! Men snart så, snart är han hemma igen! Typ.

"Måste. ha. frisk. luft."

Vilken storm det ser ut att vara ute! Träden far till höger, vänster, framåt och bakåt. Dock avskräckar inte lite vind mig, inte den här gången! Måste. ha. frisk. luft.

Jag har diskat, städat, dammsugit, skurat golven och duschat. Nu måste jag, som sagt, få lite luft! Men eftersom det inte är något bränna-fett-promenad-väder så får det bli en vända till affärn bara. På med ryggsäcken och sen är det bara att tuta och köra. Eeh, gå.

Måste bara tillägga att jag inte hade dammsugit eller skurat på hela veckan! Äckligt! Jag har fått en släng av städmani tror jag. Hur ofta gör ni dessa sysslor? En gång i veckan är för lite.

"Style By Tyra"

I fredags var ju jag hos Stina och hälsade på. Där fick jag prova hennes Lip Plumper från Style By Tyra. Jag har varit på väg att köpa en likadan flera gånger, men tänkt att "äh, det funkar nog inte..". Men gott folk, jag kan med glädje berätta för er att....  DEN FUNKAR! Verkligen!

Så just i denna stunden har jag köpt en egen! Woohoo, så roligt! Jag vill ju ha lite mer plut i överläppen, så detta kommer bli roligt. Snyggt och roligt! I'm so excited, and i just can't hide it! Att den dessutom kostade 49kr var ju pricken över i:et!

"Ångest!"

Hittade gårdagens kinarester i kylen, underbart gott såhär dagen efter fylla. Har lite ångest över att jag hällde i mig hela flaskan igår alltså.. undra hur många kalorier det var! Dessutom blev det några chips. Ångest!

Kanske skulle ta några varv runt stången?

Eller kanske inte.. risken att bli snurrig känns ganska stor!

När jag piggnar på mig ska jag städa, dammsuga, skura golven och ta en promenad! Bra upplägg av dagen, hoppad bara jag orkar följa upp det. We'll see. To be continued.

"En flarra martini bianco"

Det blev inget Söderhamn igår. Mami und Papi kom till gävle, men jag följde inte med dom tillbaka ändå. Bestämde mig för att stanna hemma och partaja istället! En flarra martini bianco hos Elina fick det bli.

Kvällens utstyrsel bestod av svart tubtops klänning,
maffigt halsband från glitter (såklart!) och HIGH heels.

Enkelt men snyggt. Vad tycks?

Och igår var det ju även MODEDAG på gallerian nian, som jag skrev, och intervjun gick bra! Just as you guys know. Jag blev supernervig typ en halvtimme innan, men när jag väl stod där kändes det jätte bra. Fotografen tog tusen bilder på oss, kändes det som, så vi får hålla ögonen öppna på Nians hemsida efter dom. Exciting!

Mammas mobilbilder:




Och apropå mamma, här har ni henne:

Tycker ni att vi är lik varandra?

Nu ska jag gå till affärn och köpa bakisfrukost. Hörs!

"CARPE DIEM"

God morgon, bitches!
Idag var jag uppe med tuppen igen, trots en sen kväll igår. CARPE DIEM för fa-a-an!

Idag är det modedag på Gallerian Nian, så en lounge kommer byggas och en dj kommer spela. Dessutom kommer dom intervjua olika butiker som håller till i Nian, även oss! Det är då jag som kommer kila iväg till loungen 13:30 och svara på några frågor angående trender and so on. Spännande! Kommer bli kul. Hoppas jag inte får tunghäfta bara.. men det brukar inte vara ett problem för mig! Haha! Tjatterfia!


Idag stekte jag ett äpple till frukost igen. Så sjukt gott! Frågan är bara: hur onyttigt? Det känns ju inte alls onyttigt, men samtidigt är det lite för gott för att vara nyttigt. Lite hjälp här, tack!

 

Och vidare till nästa grej.. Söderhamn ikväll eller inte? Kommer inte mamma och håkan till gävle idag så åker jag INTE till söderhamn. Tänkte ju lifta med dom, annars får det vara. Fan, jag vet inte ens om jag vill åka dit även om dom kommer hit. Skulle vara roligt att gå ut med Sofia och Mackan, träffa syrran och hänga med familjen. Kanske en annan helg?

Nej, jag är inte sugen på Döderhamn just nu. Inte ett dugg. We'll see later.


"snygga brillor"

Hörrni readers! Hitta snygga brillor på h&m igår:

Herravdelningen såklart. Bäst smycken och brillor där! Håller ni inte med?

Nu ska jag klä på mig (om jag hittar något att ta på mig! Morr!) och traska ner till jöbbet! Stänger idag, och efteråt går jag direkt hem till Stina och har myskväll! Fredagsmys! Ha en bra fredag, vi skrivs senare! Puss

"Idioti!"

Nu har jag suttit i telen ett bra tag här hemma! Fått berättat för mig att den 10/3 kunde jag hämta ut min nya iphone. Kul att mail kommer bort och att dom i 3butiken inte kan HÖRA AV SIG eftersom dom också har fått detta du-får-en-ny-iphone-mail! Dessutom har jag varit in och frågat dom om detta ärende, men dom såg ut som frågetecken. Idioti!

Så nu har jag ett dilemma.. hämta ut datorn, eller telefonen? Jag har inte råd med båda just nu.

"stekt äpple till frukost"

Alltså kära läsare.. this is a breakthrough! Idag käkade jag ett stekt äpple till frukost, och HOLY SHIT så gott det var! Skivade ett rött äpple och stekte det i lite smör och kryddade med mycket kanel. Resultatet blev smaken av äppelpaj! Enlig Ida ska det vara gott med keso till. Det får jag prova när jag har det hemma! Mums! Helt klart min nya favorit! You have to try it!

Jag valde att köpa röda äpplen eftersom dom gröna brukar vara så sura, och jag får ont i magen när jag käkar dom. Micke sa att jag skulle köpa röda, så än en gång litar jag på honom.

"Hello brand new!"

Good morning, peeps!

Jag har redan börjat dagen med en halvtimmes crosstrainer, bra där! Äntligen är halsen frisk och nu jävlar är det bara att köra på som vanligt igen. Me like! Kötta, kötta, kötta! Bränna, bränna, bränna!

Nu ska jag ta en dusch, fixa lunch och frukost, och sen ska jag brassa iväg till Siba och hämta ut min nya dator innan det är dags för jobb. Jag lämnade ju in min dator för någon vecka sen, och dom dömde tydligen ut den på en gång. Hej då old computer - Hello brand new! Och det till en kostnad av 390 riksdaler. Hallelujah för drulleförsäkring!

Talk to ya'll later!


"i am so blogging this". YOU BET!

"godis-frosseri-ångesten"

Nu ska jag go to bed. Micke har lovat mig att jag INTE kommer vakna tjock imorgon. Och jag litar på honom, så det är väl bäst att släppa godis-frosseri-ångesten och lugna ner mig. Tandkrämen ropar på mig och spikmattan väntar.


Good night, friends!

"min dåliga karaktär"

Men haaahaaahaaahaaa på min dåliga karaktär! Inte ett dugg hungrig var jag ikväll, men tänkte "stekt äpple med kanel kan jag väl trycka i mig? Måste ju äta nåt?" och åkte iväg och shoppade. TYVÄRR så var det medlemskväll på coop, och lösgodiset gick för 29,9kr/kg. Ni kan nog räkna ut vad som hände.

Japp..
Frulle: 1 ägg + ½pkt bacon + kaffe
Lunch: 3 lövbiffar.
Middag: Lösgodis.
Den här dagen slutade definitivt SÄMRE än gårdagen.
Jag var ju för fan inte ens sugen på godis? Typiskt mig.
Men för att försvara mig själv vill jag bara påpeka att det var LÄNGESEN jag åt lösgodis.

Ps, efter några minuters hetsätning mår jag fruktansvärt illa. Värt? Nej.

Vaknar jag upp och ser ut såhär imorgon...

...får jag FAN skylla mig själv! Blää jag är äcklig! SÅ ÄCKLIG!

"Dagens lunch var också en vinnare"

God kväll, lovers!

Det gick bra på jobbet idag. Vi har haft en liten tävling at work, och jag vann! Wiho! Dagens lunch var också en vinnare - ost- och skinkfylld lövbiff! Mumma! Det knullade i munnen.

Och ja; jag stekte dom SÅKLART. Mmmmums.

Tänkte att ni även skulle få en bättre "dagens look"-bild:

Loved it! Nu har jag faktiskt slitit av mig outfiten och dragit på mig mjukis.

Vad ska man äta till middag då? Känner inte för att äta någonting alls om jag ska vara ärlig. Stekta äpplen kanske? Hmm, får väl bila iväg till affärn' och köpa mig lite proviant. För gå, det orkar jag inte. Tjockisvarning!

"Dagens look"

Nu måste jag rusa till jobbet! Dagens look:


Kör på min älskade leoklänning från bikbok, fast har en midjehög svart kjol till.. så det ser ut som en tubtop. Haha, vafan jag skriver som att ni vore efterblivna.. You get it! Right? Bye peeps!

"stora rattar"

God morgon! Jag trodde det var fredag idag.. men icke.
Jag fick en Anonym kommentar igår. Haha, älska frågan!

" Men ge mig kroppen din, fräsh-hona är vad du är!

Nu när jag ändå har dig på "tråden". du har ju big balobas, har du nå tips på var man kan hitta sjyssta bh:ar som både är storleken större OCH snygga. Har nog sett att du har några på dig :P Själv hittar man antingen skitfula eller skitdyra....tips mottages. Gör ett inlägg om det :P
"

Leopard bh från gina tricot.

Sanningen är den att jag faktiskt inte har så pass stora rattar att det är svårt att få tag på bh:ar. Men det är ju kul att ni läsare tycker dom ser stora ut! Me likey! Jag har en C-kupa, ibland D.

Jag älskar att shoppa underkläder
! Dock är det ganska dyrt, så jag har blivit en jävel på att fynda! Lindex brukar ha riktigt snygga korstetter, bustiers och bh - ofta på rea! När det gäller kvalitét eller kvantitét så måste jag nog erkänna... kvantitét! Mycket vill ha mer, som det heter.

Eftersom mina brön' inte behöver så mycket push och stöd satsar jag hellre på snygga, roliga, annorlunda(?) underkläder.. istället för en skitbra hos twilfit. Thats me. Jag gillar att suprisa Micke med olika outfits - och då skulle det bli riktigt dyrt om jag köpte allt till ordinarie pris! Håller ni inte med?

Jag handlar helt klart mest underkläder på Lindex. Deras märke Ella M är ursnyggt! Mjau! Men sen dom vanliga klädbutikerna som gina tricot, h&m och cubus brukar kunna ha några guldkorn ibland. Men Lindex har helt klart det bästa utbudet. Tycker jag. Trosor rekomenderar jag att köpa hos Carlings! Deras spetsisar är 2 die 4.

Tyvärr har jag inga bättre tips än så. FYNDA gott folk - fynda!

"jag vill sova redan."

Nu är det dags att skrubba bort sminket och hoppa ner i sängen. Det är konstigt hur jävla trött jag är på kvällarna!? Klockan är liksom strax efter åtta, och jag vill sova redan. Hej pensioner!

..fast jag är tveksam om en kärring skulle kunna fixa detta:

Kan inte bestämma mig för om jag gillar att man ser mina ribbs.. eller inte.

Idag har jag ätit som en jävla kratta (, när vi ändå pratar skinny). Fy!
Frulle: 1 ägg, ½ pkt bacon, kaffe.
Lunch: 3 hemmagjorda köttfärsbiffar + liiite keso.
Middag: 1 mugg kaffe.
Det började ju bra allafall... herregud.

"Min ungdomliga kropp är inte van vid kärringarbete! "

Jag vill ha sommar! För jag vill pyssla på gården! Jag har nyss kommit in efter en timme outside. Sopat bort gruset från uppfarten, huggit/sågat ner ett.. ehh.. träd?, plockat skräp, snackat med grannen om vinkväll och bara gått runt, runt, runt gården och planerat. Nu är jag trött. Min ungdomliga kropp är inte van vid kärringarbete! Hehe.

Tiden susade förbi på jobbet idag, och jag hade rätt - MYCKET snyggt inne just nu! Tyvärr inga earcuffs för er som undrar. Idag körde jag på leopardstrumpbrallor:

Haha, snygging! Leobrallor och leobh. Schyrre!

Tänkte visa er hur ful min mage är nu efter operationen..

Inte nog med dom tre ärren från ingångshålen (ett sitter i naveln) har jag fått tre andra ärr (som ingen vet vad dom kommer ifrån) OCH dessutom har solbränna skavts bort(?) under brösten och vid naveln. Vilken pudding. NOT.

Och till råga på allt ser det ut som jag har en grop mellan naveln och tatueringen.. what is that liksom? Micke säger att jag måste ge det tid.. och jag får väl lyssna på honom. Suuuuuuck.

"JÄVLAR I MIN LÅDA"

Just idag är jag stark, just idag mår jag bra!

Så pass stark att jag hann med lite pole imorse!

Eller ja, jag mår väl för det mesta bra.. men just idag har jag spring i benen och just idag känner mig bara jätte glad! Helt utan anledning! Snart ska jag kila ner till jobbet och spana in alla snygga nyheter vi har fått in!

Jag fick en sneakpeak igår på vad som komma skall, och jag säger då det: JÄVLAR I MIN LÅDA vilka snygga accessoarer och smycken det kommer komma! Mjau! Anneli, jag jobbar på Glitter. Alla som läser detta; ni får INTE missa vårens och sommarens prylar! Come on in, och shoppa! BUY OR DIE!

"farbror Uffe som spelar bas"

Såg denna video på facebooken:


Detta är alltså en video från -93, då Violet Ray spelade på Z-tv! Jag har aldrig sett denna video tidigare, trots att det är farbror Uffe som spelar bas. När jag checkade intervjun i slutet undrar jag verkligen "Vad hände?". Eller kanske, "Varför hände ingenting?"

Nu blir det kaffe!

"Jätte roligt"

Imorse tog jag tåget ner till stockholm och huvudkontoret. Det var vi säljare (en från varje butik) som fick ha ett inspirerande möte med regionschefen den här gången! Region Norr. Butikschefen fick alltså stanna hemma. Mycket siffer-snack, så mitt huvud är lite mosigt nu. Jätte roligt var det, faktiskt!

Jag vill åka ner soon again! Jag vill jobba där! Gud så tjusigt dom hade det!

Nu ska jag sova, redan. Puss och natti!

"galet trött"

Imorgon åker jag på möte in el stockholmia hela dagen! Wiihoo, spännande! Tåget går klöckan åtta imorgonbitti, så det är hög tid för mig to hit the sack! Dessutom är jag galet trött, så det blir nog inget problem att somna i tid. NATTI NATT!


"otroligt sugen"

Promenaden i förmiddags tog närmare två timmar. Puh! POWER to the WALK! Och fort gick det minsann! Så efteråt låg jag däckad i soffan ett bra tag innan jag kröp in i duschen! Så JÄVLA skönt!

Nu är jag hemma igen efter att ha fixat naglarna på Elin's Nagelstudio. Jag vann ju ett presentkort där för ett tag sen, remember? Hon var jätte duktig och jag rekommenderar henne verkligen till alla jag känner! Jag körde på svart gelé.. kalla mig tråkig om ni vill. Nästa gång blir det svart glitter! Hon tar 350kr - 400kr beroende på vad man vill fixa. Hör av er om ni vill ha hennes nummer!

Dagens middag: En korv tomtegröt med kanel. Haha, inte det nyttigaste men jag blev så otroligt sugen på gröt när jag var på affär'n. Jag köpte även köttfärs, lövbiff, fläskfilé och fläskytterfilé. I ♥ KÖTT!

"rösta"

Förresten, rösta på min lilla syterdotter HÄR är ni gulliga!

Tack på förhand, hälsar Nikki!

"fantastiskt väder"

I lördags såg det ut såhär hos Olsson/Haglund:

Hur skönt som helst! Vi satt ute i typ två timmar, och jag fick rand efter linnet! Helt underbart, nu kan det väl ändå inte komma mer snö!? Idag är det helt fantastiskt väder också! Like it, like it!

Tänk att vädret har sån stor inverkan på humöret! Så är det för mig iallasoligafall. Nej, nu ska jag dricka kaffe och sen blir det powerwalk med Carro!

"muggar från Gant"

Good morning, peeps!

Jag vaknade för drygt en timme sen - trots att jag gick och la mig sent igår. Hmm, wierd. Micke ligger fortfarande och sover, såklart, så jag har plockat ur diskmaskinen och städat undan lite. Bra där. Ska snart marinera köttet till lunchgrillningen.

Igår köpte jag nya kaffemuggar! I LOVE THEM!


Sex stycken benvita muggar från Gant. Köpt från Divas Boning.

Jag sitter och premiärdricker just nu! It feels good! Kan det vara så att muggarna gör kaffet godare? 49 kronors muggarna från Ikea får inte kaffet att kännas lika gott som när jag dricker det nu ur 160 kronors muggen. Gaaah, lyxlirare där!

Nu skulle jag vilja ha en såndär cupcake som Lotta bjöd på igår! Kladdkake-cupcake var det! Och tror ni det var nå gott eller!? Typ HUR GOTT SOM HELST! Under dagen lyckades jag få i mig två.. sen mådde jag grisilla! Men SÅ värt'et! En FET sån till kaffet, det hade vart nåt det!

"somna på stört"

Im off to work!


Nackdelen med att vakna tidigt är att man blir trött på kvällen.. eller typ NU. Känns nästan som att jag ska somna på stört. En promenix ner till jobbet får nog kroppen på piggare humör! Ciao!

"dressed in black"

Idag är jag - som vanligt - dressed in black.



Har ett linne som är djupt urringad in the armpits idag, och svart hög kjol + strumpbyxor, älskade strumpbyxor + höga strumpor. I like this look. Dessutom har jag lockat håret idag. Fancy Friday!

Ikväll kommer Mr Mike hem! woohoo! ♥

"Jag älskar smink!"

Hittade ett par gamla sminkborstar, och ÄNTLIGEN kan jag använda ögonskuggor igen! Köpte nya borstar/penslar för ett tag sen.. och dom var skit dåliga. Blev fan fläckigt och jävligt. Men nu, nu är det snyggt och slätt och perfekt igen! Me so happy! Haha. Tänk att något sådant kan få mig på ett otroligt gött humör?

Har lagt lite shimmer (vafan är det för ett ord?) på kindbenen också, för att framhäva dom mer och för att... ja, för att det är snyggt! Jag älskar smink! Borde fan gå någon såndär make up artist-utbildning.


Undra hur många som kommer kommentera att jag har ett FETT lager smink på mig nu? Att jag ser ut som en transa och att jag täpper igen mina porer så mycket att jag blir dum i huvudet? HAHA, vill upplysa er om att jag har ett halvtransparent foundation, rough, ögonskugga och mascara. Mycket? Eat shit, suckers!

"Vilken härlig morgon"

Städat, diskat, dammsugit, skurat, duschat och nu frukostchill! Vilken härlig morgon! Jag önskar att halsen vore fit for fight så att jag kunde bränna lite fett såhär på morgonkvisten.. men det är den ICKE. Buuhuu, me wanna get tight..er!

Förresten, det SNÖAR utanför fönstren just nu. Vilket JÄVLA skit va? Imorgon har dom lovat snöfritt väder, så jag håller tummarna för den prognosen! Vi ska ju ha lunchgrillning with friends här då! Är det någon som är sugen så är det bara att glida förbi! Käket får ni ta med själv.

"pensioners-varning"

Uppe med tuppen idag! Vaknade 05:46, men låg kvar i sängen till 06:22. Skönt att lägga sig så pass tidigt att jag är vaken nu! Kommer jag ju hinna städa utan stress, definitivt! Jag ska sätta igång kaffe och börja dammsuga right now.

Det börjar bli en liten lätt pensioners-varning på mig.. lägger mig strax efter åtta, och vaknar klockan sex. Käre värld! I helgen ska jag försöka sova som en normal 20plussare.

"sova.."

Jesus christ så trött jag är! Och dessutom har jag riktigt jävla ont i halsen med. Uffa, stackars mig! Sminket är bort skrubbat och naglarna är nylackade - nu kan jag sova.

Imorgonbitti innan jöbbet måste jag dammsuga och skura golven, och städa ihop lite! Micke kommer imorgonkväll, och jag vill att han kommer hem till ett rent och snyggt(?) hus. Jag vill att vi ska göra roligare saker på helgerna än att städa och tvätta. Därför vill jag skrubba ordentligt innan han kommer. Inte så konstigt va?

Som sagt: sova..

"lite oldies"

Mamma skickade över lite oldies!


Hahahaaaa! Jag, Hellan, Irene och Mandy!


Skolavslutningen i 9:an.


Detta är då jag, skolavslutningskvällen.


Tror detta är första året på gymnasiet! Sexiiii magtröja!


Tatuerar magen. 18 barre!

"Är det farligt att ligga så länge?"

Igår somnade jag på spikmattan. Har inget minne av att jag reste mig och slängde över mattan på mickes tomma plats. Är det farligt att ligga så länge? Någon där ute in cyberspace som vet? Skönt är det iallafall!

Imorgon är det torsdag och jag öppnar på jobbet. Micke kommer INTE hem imorgon, han kör lite extra och kommer hem på fredag istället. I miss him! Mycket. Ni vet hur dom säger; Den som väntar på något gott, väntar alltid för länge! Alltid.

En bild på Micke med balken! Grr, vilken snygging!

Nej, nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen.

"jäste på altanen"

Carro kom hit, och vi jäste på altanen nån timme! Jag:

På lördag ska jag (läs: micke) minsann bära upp hammocken från källaren!

"Dagens sportiga"

Vilken sölkorv jag är! Kaffe, telefonen, kaffe, telefonen, kaffe, tvättstugan, kaffe.. well, NU är jag redo att åka iväg iallasegafall! Dagens sportiga (hah!) outfit:

Som ni ser bestämde jag mig för att behålla tröjan.
"running wild" för er som behöver glasögon.

Kanske skulle ha skrivit "dagens mysiga" istället.

"Surt sa räven"

Uppe med tuppen idag igen, dock ingen promenad! Vaknade och vann Host Vm på vegagatan imorse, och dessutom har halsontet kommit tillbaka. Surt sa räven. Men jag är faktiskt ganska glad ändå! Why? Jo, för jag mätte midjan imorse.. och vet ni vad? Det går åt rätt håll! Så det var en rolig nyhet. Don't ya think?

Nu ska jag ner i tvättstugan en sväng, och sen måste jag uträtta några viktiga ärenden! Ciao bella!

"jobbarbrallor, bar över och inoljad"

ÄNTLIGEN! F to the IN to the ALLY - finally! Ikväll var det säsongstart för Desperate Housewives! Någon annan än jag som satt bänkad infront of the tellie?

Nu ska jag lägga mig på spikmattan - alldeles för länge - och kika på tv in the bedroom. Och apropå sovrum.. eller ja, alla rum.. hela huset.. Jag vill inreda!

Jag vill snabbspola genom denna ändlösa renoveringen. Köpa gardiner, ljusstakar, vaser, välja tapeter! Allt och lite till som handlar om inredning vill jag pyssla med. Jag vill spendera hela min lön på husprylar! SNYGGA husprylar, och inte spackel, färg, och gips.
Inatt ska jag drömma om inredning. Och micke. Micke i sina jobbarbrallor, bar över och inoljad.. medan han skruvar upp någon inredningspryl jag har köpt. Mmmm.. good dream.


"för kort för att ha till brallor"

Nu är jag vrålhungrig! Så ska ta och kirra lite middag. Men innan jag gör det tänkte jag visa er en söt topp jag köpte idag för en ytterst billig penning!

Jag hade den idag till en pennkjol, så att man bara såg lite av magen - precis under knuten. Riktigt snyggt. Rockigt snyggt. Den är dock för kort för att ha till brallor - som på bilden - tycker jag. Im not that fit.. not yet! Jag har the pricetag kvar.. för jag har inte riktigt bestämt mig än. Vad tycker ni?

Nu blir det FLÄSK! Haha, brännde ju säkerligen lite fläsk vid promenaden imorse, så varför inte fylla på liksom? Till flärret kör jag rödlök! Mmm, massa rödlök! Smörstekt, såklart.

"Idag ser jag ut såhär"

Det blev en rask promenix på one hour imorse! Känns skönt! Idag har jag fan träningsvärk i mina armar! Körde ju lite trix på stången igår, och vad kan jag säga? Hej otränad! Ikväll ska jag försöka peppa mig själv att köra en liten video som min syster tipsade om! Samt några stångövningar.

Idag ser jag ut såhär:

Jisses så lat jag har blivit på sminkfronten! Eyeliner är det enda jag orkar fippla med nu för tiden. Måste skärpa mig! I love eyeshadow juuuuu! Well - gotta go!

Ha en bra dag! ♥

"det kanske inte är så dumt"

Hur kommer det sig att jag vaknar strax efter 07:00 typ varenda jävla dag!? Nu har vi ju dessutom fixat en rullgardin - så ljusheten beror det inte på. Kanske behöver min kropp inte mer skönhetssömn? Kanske är jag redan en skönhet? Is this a sign? Is it!? Haha, nej man det är faktiskt både skönt och jobbigt att vakna tidigt.

Jag vaknar ju hellre tidigt, än att sova bort halva dagen. Dock skulle jag önska sovmorgon då och då. Det positiva nu är att jag hinner med en lång powerwalk innan jobbet. Och dessutom hinner jag shoppa mat. Och lite till hinner jag med. Så det kanske inte är så dumt att vakna innan väckarklockan ändå..

Lite kaffe först bara!

Old coffeepic.

Hur länge sover ni? Kom igen med kommentarerna nu då!

"Pole and Fitness Studio"

Såhär cool var jag on my walk:

Haha.. Herre jesus.

Efter powerwalken drog jag mitt tighta ass (haha) till Pole and Fitness Studio. Så det är där jag har hängt hela dagen och kvällen! Trevligt värre! Checka in deras nya hemsida LÄNK! Hur snygg som helst!!

Viga Vanessa och Bella!



Själv orkade jag inte ens hålla posen tillräckligt länge för en bild..

..haha! Orkade väl hålla raka ben i en sekund typ!

Jag fick skjuts hem för ett tag sedan av Sofia, och meningen var att jag skulle dit och dricka lite kaffe och kvällsmysa.. men jag upptäckte att det var Top Model på the television, och dessutom måste jag duscha. Så vi får kvällsmysa en annan kväll! Dagens middag bestod av stekt rödlök (min nya passion!), bacon och ägg. Oväntat va? NOT.

"Lottas cupcakes"

Här kommer en bild på Lottas cupcakes:

Smarrigt värre! Och SÅ söta! En bra start på denna vecka!

"Bästa glittergänget"

Hello peeps! Jag är hemma igen efter ett säljmöte nere på jobbet! Regionschefen peppade oss till max, och nu jäklar ska vi bli bäst i regionen! Minst! Pepp, pepp, pepp! Dessutom hade bästa Lotta bakat sina allra första cupcakes, och dom var supergoda! Mums! Jag tackade artigt nej först, men då fick jag arga ögat.. bara att trycka i sig kaloribomben och se glad ut, med andra ord! Inte så svårt faktiskt.

Bästa glittergänget:

Lotta, Kajsa, Linnéa och jag. Kvällen min iphone försvann..

Imorse tog jag bilen ner på stan, eftersom det var snöblandat regn ute. Men nu har solen tittat fram och ger mig värsta bästa promenadvädret! Sååå time for a powerwalk! Ciao!

"go to bed"

Micke packar det sista innan det är dags att go to bed. Som ni trogna läsare vet åker han, som vanligt, imorgon ca 04:30 till sthlm och kommer hem på torsdag. Ikväll känns det extra jobbigt att han, om bara några timmar, lämnar mig och huset. Jag har dessutom gråtit några skvättar. Men som dom säger; kärleken gör avståndet kort. Och även om personen som sa det inte har var kär på riktigt, vet vi att det ibland kanske nästan eventuellt kan stämma. Oftast inte, men för att inte gråta ytterligare intalar jag mig att; kärleken åtminstone gör tiden - vi är ifrån varandra - kortare.

Jag älskar honom. Något grönjävligt! Och saknar honom redan.

"smarrig söndagsfrulle"

Idag är det en smarrig söndagsfrulle som står på schemat!
På söndagar får man äta bröd, det har jag bestämt. Eftersom jag inte går på någon diet, utan jag har helt enkelt ändrat min kost så att min mage mår bra, gör jag precis som jag vill. Ni som kallar bröd fusk, ni kan slänga er i väggen! Dessutom är mörkt bröd inte farligt.

Yes, i know - superkass webcam bild..

Hörs later, peeps!

"låg och storbölade i sömnen"

Inatt väckte Micke mig strax efter fyra tiden.. Jag låg och storbölade i sömnen. Jag drömde att Micke hade inlett någon form av smsflirt med en brud, och att dom hade träffats på krogen när jag var hemma. Jag bröt ihop och började gråta, och gjorde slut. Hur kommer det sig att man har drömmar som denna? Helt obefogat! Jag och Micke har det hur bra som helst ihop. Thats it. Jag älskar honom, och jag vet att han älskar mig.

"lugna gatan"

Grattis Li! Du svarade rätt och vinner därmed en tv. Kommer med posten imorgon! ;)

Just nu sitter jag i soffan och väntar på Micke.. som är sen.


När jag kom hem från jobbet städade jag här hemma, dammsög och skurade golven. Blir mycket städande nu, men efter skalbagge-upptäckten nere i källaren är jag lite lätt paranoid. Eller ja, rättaresagt; terrified! Ni som känner mig vet hur livrädd jag är för allt vad kryp heter. Brrr, gives me the creeps!

Ha en trevlig lördagskväll, peeps! Här hemma blir det lugna gatan!

"Den som listar ut alla förkortningar vinner ett pris!"

Innan jag kilar iväg till jobbet tänkte jag visa er dagens utstyrsel! Den består av en lång tröja/klänning från NYer, kjol från GT, strumpbrallor från PR och lårhöga strumpor från AA. Den som listar ut alla förkortningar vinner ett pris!


"Äntligen"

Inatt har jag sovit som en prinsessa! Äntligen kom rullgardinen upp och solen kunde inte väcka mig! Aahhh! Lovely!


Micke har brassat iväg till söderhamn för att spendera dagen på skotern, och själv ska jag spendera dagen på jobbet. Ikväll blir det bara mys för oss båda! Nej, nu ska jag göra breakfast! Ciao!

"Have a nice day"

Ledig fredag! Dock är jag fortfarande krasslig, så ingen motion idag.. tyvärr! Nu ska jag och Micke dra iväg och uträtta lite ärenden och kika runt lite. Have a nice day, peeps!


Dagens outfit: Pennkjol och leotröja från cubus. Micke kör på g-star.

"good night"

Med denna underbara låt säger jag good night.


"nice att ha ett ass"

Well, då var det dags att gå till jobbet!
Idag kör jag på jeans (känns gött) och en svart långärmad..

Jeansen är från H&M (looong time ago) och tröjan från asos.

Haha, det känns nice att ha ett ass igen! If you know what im saying!?

"do it like a dude"

I can do it like a brother - do it like a dude
Grab my crotch, wear my hat low like you
Jessie J - Do it like a dude

Nu är jag på betydligt bättre humör! Har hetsätit frukost och spelar alldeles för hög musik medan jag sminkar mig! Låten som spelas mest ju nu måste nog vara den ovan. LÄNK! Varför funkar det inte att bädda in videos från youtube längre!? Boooring!


"snyggare med åren!"

Morgon på er! För GOD morgon är det inte. Halsen gör fortfarande ont och solen väckte mig alldeles för tidigt. Så nej, det är ingen god morgon.

Igår surfade jag runt och hittade dessa bilder på Irene's blogg:


Jag, Helena, Theresé, Irene och Andréa, skulavslutningen i 9an.

Vi är oss lika, det måste jag säga. Fast nog fan har vi blivit snyggare med åren! Jisses, jag var ju jätte ljus i skallen! Nu är jag svart som natten. Kanske man skulle ljusa upp sig lite? What do ya think?

"kysstes passionerat"

Jag har just kikat klart på RED. En actionrulle med Bruce Willis. Vad är det med mig och rakade killar egentligen? Alla som tycker Bruce är snygg räcker upp en hand! Snacka om att jag saknar Micke just nu, och hans snygga skalle! Han är fan lik den där Bruce tror jag! Nästan så att jag trodde det var han och jag som kysstes passionerat i en av scenerna.

Likt va? Men hur likt det än var, så var det inte me and mike. Ibland drömmer jag mig bort lite väl långt.. Men imorgon! DÅ får jag kyssas!

Good night.

"INTE en god morgon"

God morgon på er! Här hemma är det INTE en god morgon. Tvärtom.

Jag vaknade kl 7 (som vanligt) av att solen lyste in genom persiennerna och talade om för mig att jag inte skulle få sova längre. Försökte somna om med ögonmask.. men det gick ju åt helvete. Och inte nog med det - vaknade med en jävla förkylning! Halsen gör ont, huvudet är tungt och nästan är liiite snorig. Fy satan vad less jag blir! Måtte det gå över under dagen! Jag och alvedon 500g har en utmärkt plan.

Nu ska jag dricka kaffe och käka frulle. Det blir ju knappast någon promenad idag.


Åh, vad roligt! Såg detta på blogg.se nu!

Carro och jag gick i samma klass på gymnasiet, och hon har verkligen talang! Själv släppte jag allt vad pennar och penslar heter när vi tog studenten. Keep up the good work, Carro!


"Mycket bra dag."

Nu är jag redo för a good nights sleep.

Mamma överlevde tågresan, och jag har en stark känsla av att hennes nya hobby kommer bli att åka tåg. Jag hämtade alltså upp henne at the station och sen brände vi ut till valbo! Köpis och owe's fick det bli, vidare till några andra sevärdigheter. När Håkan dök upp här hemma käkade vi lite middag och tog en hundpromenad. Mycket bra dag.

När dom åkte för en timme sen var jag dödstrött. Dock var jag tvungen att färga håret eftersom micke kommer hem imorgon. Och ögonbrynen fick även dom nytt liv. Så nu sitter jag här - nyfärgad - och planerar hur snyggt jag ska locka håret imorgon innan jobbet. EFTERSOM han är hemma när jag slutat. TRODDE jag. Det är ju för fan bara tisdag ikväll! Micke kommer på torsdag! Irriterande.

Men som sagt; Nu är jag ÄNTLIGEN redo för a good nights sleep.

Ps, så JÄVLA skönt att ögonbrynen ser ut såhär..

..utan att vara målade. Önskar bara att färgen satt längre än den gör.

"Jag och mami"

Hello peeps!

Riktigt vacker väder ute idag, dock jävligt blåsigt! Jag försökte mig på en promenad men höll på att blåsa bort. Efter 30 minuters intensiv gång var jag återigen hemma. Riktigt dåligt gjort av mig. Bättre lycka nästa gång!

Idag var min plan att sova längre än längst. Men det sket ju sig också. Vaknade strax efter seven o'clock. Så på förmiddagen har jag roat mig med frukost, rachael ray, dammsugning, miniwalk, dusch, tvättstuga och disk. Jag längtar så otroligt efter sommaren och värmen! Tänk att få skura golven i korsdrag. Oj, oj, oj mina vänner - DET är kärlek. Och apropå skura golv: Det är faktiskt dags att göra det nu. Dock inte i ett friskt korsdrag en sommardag.

Och efter den insatsen är det dags för minimake innan jag ska möta upp morsan på stationen. Idag är typ första gången hon åker tåg.. well, behöver jag säga mer än att jag fått en miljon samtal? Jag älskar henne ändå. Grattis mamma, idag förlorar du tåg-oskulden.

Jag och mami:

Midsommarafton 2010! Bästa aftonen förra året. ♥

"Good night."

Jag är helt jävla slut! Heeeelt.. jäääävla.. slut.
I lördags sov jag bara någon timme.. och det kändes idag.

Imorgon ska jag sova så länge jag bara kan. Good night.

"Helvetes skit."

Eftersom min iphone är borta, på riktigt, har jag nu min gamla sony ericsson. Iphonen är spärrad, så jag vet inte vad skurkarna som har den nu ska göra med den.. anyways, it dosen't matter.

Here's the thing:
Jag hittar inte minneskortet till sony ericsson. Vad är det med mig och att 'tappa bort' saker? Helvetes skit. Fast minneskortet ligger ju iallafall här hemma någonstans. Vilket iphonen INTE gör.

Jag har fortfarande ont i magen och lite ångest över att någon tagit (jag är inte helt säker, men förmodligen är det så) min iphone. Att någon har läst mina meddelanden. Att någon har kollat mina bilder. Att någon ringde från skyddat nummer till mig igår och la på efter att jag sagt det vanliga "aaa det är elin". Ångest.

Gotta let it go!

"Min NYA iphone 4.. borta"

Panik. Jag har PANIK. Igår efter taxifärden in till krogen upptäckte jag att min mobil var borta. Min NYA iphone 4.. borta. Jag var helt säker på att den låg kvar hemma hos chefen, så tog en taxi dit efter krogen. MEN mobilen var inte där heller. Och minns jag inte helt fel är den dessutom på ljudlös. Bravo. Tog en taxi hem igen.

Jag känner mig enormt uppriven. Den där jävla telefonen innehåller både text och bilder som ingen får se. MÅTTE den ramlat ur min ficka i taxin, och att någon vänlig själ har lämnat in den. ELLER att Linnéa råkat tagit min mobil när hon gick hem. Tveksamt, men jag gör som grodan - lever på hoppet.

Jag känner mig fortfarande full sen igår, men kan omöjligt sova nu. Telefonen kan bara inte vara borta! Detta får inte hända! Erase and rewind!

"Utan hårblåsen är jag körd"


Jag har blandat mig en martini, lagt sminket och ska precis börja fixa håret när... BORTA! Hårblåsen är borta! Jag säger till mig själv "okej elin, få inte panik. Den måste ju vara här någonstans!" Men nej, den finns inte. Utan hårblåsen är jag körd. Om någon där ute tror på allvar att mitt hår hinner självtorka är ni lurade.

Vänta nu.. vänta nu. Micke! Han hade den fan sist! Haha, nej inte till håret. Vad fan var det han gjorde med den nu igen? *kastar iväg ett sms* Garaget! Han använde den i garaget till att tina något för längesen! SÅ ofta fönar jag håret, gott folk!

Nu ska jag springa ut och kolla om den finns därute. Säkert oljig och jävlig. Karlar alltså.. dessa underbara karlar.

"Körglädje"

NU käkade jag frulle. Herregud, jag hade glömt att äta! Drog en powerwalk på över en timme, handlade mat, shoppade martiniglas och strumpbrallor, duschade och slutligen - frukost! Så kan det gå när inte haspen är på.

Det är +3 utomhus, och vägarna ser ut like this:

Körglädje. Jag älskar Mickes bil.

"plocka fram den gamla hederliga sprättaren"


Jag har nu på morgonen sytt fast fjädrarna på klänningen. Och vad kan jag säga? Det blev värsta floppen! Haha, jag skrattar högt här hemma! Det ser verkligen inte ut som jag tänkte mig. Eller tja, nu när jag tänker efter så är det väl precis som jag tänkte mig.. but it didn't quite work. Hej danstävling!

Det var svårt att fånga klänningen på bild. Men jag tror ni fattar av dessa att jag INTE kan gå ut i den här! Haha! Det är väl bara att plocka fram den gamla hederliga sprättaren i guess! I skolan var sprättaren min högra hand på textil-lektionerna. Or so i've heard. Nej, nu blir det en powerwalk!

"helt sopslut"

Ikväll skulle jag och Alexandra mysa lite. MEN båda var helt sopslut, så vi bestämde oss för att däcka i varsinn soffa istället. Får höras till veckan. Imorgon är det personalfest. Jävlar vad jag längtar! Kommer bli hur kul som helst!



Svar till Anonym: Ibland när jag sätter upp håret eller flätar det som idag, då använder jag löshår. Det är träns. Fick det av en snygg polare som inte använde det. När jag har löshår "for real" köper jag såklart äkta hår och bränner fast det. Ska nog göra det snart faktiskt. För att få tjockare. Längre behövs inte.


Såhär mycket längre blir mitt hår när jag använder löshåret:

..inte så mycket med andra ord. Några spretiga cm.

"Inte så tokigt det heller"

Städat, diskat, tvättat, dammsugit, torkat golv, powerwalkat, duschat och fixat. Gud så effektiv man kan vara ibland alltså! Blir ju imponerad över mig själv. Haha. Eftersom jag brukar vara så jävla trött på morgonen behövs det inte mycket av mig för att imponera på mig själv. If you know what im saying!?

Idag har jag på mig jeans (skräll!).

Eftersom jag är så fruktansvärt less på mitt hår blev det en fläta. Inte så tokigt det heller. Orkade heller inte lägga ner tid på ögonskugga idag. Så det fick räcka med eyeliner. Inte så tokigt det heller.

BYE BYE!

"värt"

Pajen blev kanske hur jävla god som helst! Den enda nackdelen är själva pajdegen.. den består ju mestadels av mjöl. Och mjöl får min mage att bli uppsvälld och ont, ont, ont. Tydligen.

Men hörrni, helt klart värt det! God natt.

"Jag kom i mina skinnyjeans"

Haha, Andréa jag visste att du skulle komma med någon kommentar om att jag kunde skurva ihop den själv! ;) Men du har helt klart rätt - imorgon köper jag en nyckel, och hoppas den passar! Puss!


Ikväll mina vänner, ikväll hände det något stort! Jag kom i mina skinnyjeans! Woohoo! Dom jeansen hade jag på min och Mickes första "date", och sen vi blev ihop har dom blivit för små. Hmm, wonder why? Haha. Det gör nästan ont att sitta i dom, men för fan - jag fick igen knappen!


När jag stod och checkade in min röv i spegeln kunde jag inte minnas sist jag såg min röv. Alltså, den här leggingstrenden har gjort att jag alltid (nästan) har någonting över rumpan. Dessutom älskar jag strumpbyxor, och då måste man ju naturligtvis täcka rumpan! Men nu jävlar - nu är det fan jeans som gäller!

När jag lyckades knäppa knappen och dra upp gylfen slog det mig: Vafan, var jag inte 'smalare' än såhär!? Herregud.

Nej, nu ska jag ta ut köttfärspajen ur ugnen:

Fullkornsmjöl i degen, såklart.
Otroligt vad man kan slänga ihop av rest-varor i kylen! Önskar dock att jag hade ost att toppa den med! Men men, man kan inte få allt här i världen. Och när jag äntligen kan ha mina skinnyjeans borde jag kanske skära ner på osten.

"hjärnspöken"

Just nu mår jag inte alls bra. Fy sjutton, whats wrong with me? Nu tror ni säkert att detta är fysiska smärtor, men icke sa nicke. Som vanligt har jag hjärnspöken.. Dessa spöken säger åt mig att jag inte passar i något klädesplagg, och att mitt hår är fult. Dom övertalar mig också att att alla skrattar åt mina tjocka ben.

Fy fan. Inte alls en bra dag. Off to work.

"Helvetes jävla skit!"

Nope.. vi hade ingen insektsnyckel här hemma. Ingen som passade iallafall. Helvete! Detta betyder ju att jag inte kommer kunna använda den på en vecka! Helvetes jävla skit!

Det är ju så mycket skönare att kliva upp, sätta på sig underkläder och köra 20minuter. Nu måste jag istället kliva upp, klä på mig ytterklädershelveten och gå UT och gå. Nej, inte lika peppande faktiskt. TUR att vädret verkar vända. Sommartider hej hej, sommartider.

"skapligt ont"

I förrgår ramlade det en muttergrej från crossen. Och jag kunde inte hitta vart den hade suttit. NU vet jag. Tur att jag upptäckte det i tid, annars hade jag nog fått skapligt ont.

Där pilen pekar ska alltså muttergrejen sitta!
För annars, som ni förstår, ramlar trampgrejen av! Vilket höll på att hända just nu. Jag väntar på att Micke ska ringa mig så att jag vet om vi har något att skruva med. Verktygen har jag ingen koll på här hemma. Typ.

Annars får det helt enkelt räcka med promenaden till och från jobbet.

"inlindad i min poncho"

Good morning!

Jag har percis kokat lite kaffe..

Drar en mugg nu innan crossen, och en efteråt.
Resten åker ner i termosen och följer med till jobbet.

Och just nu myser jag i soffan med den där kaffen, inlindad i min poncho:

Morgonfrilla och osminkad.

Visst känns det som att våren är på väg nu! Solen skiner och det är plusgrader! Lite fågelsång på detta så! Det är ju faktiskt mars, nu får snön maka på sig för värmen. Don't ya'll think?

"jag älskar honom"

Hela min kropp skriker efter Micke! Mitt hjärta gör så fruktansvärt ont när jag tänker på att han inte kommer hem imorgon! Just nu saknar jag honom så galet mycket. Jag saknar honom mer än vad jag har saknat honom på länge. Min älskade karl. Min snygga man. Fan, jag älskar honom för mycket.

Kan man älska någon för mycket?

"skogsälva-möter-nattklubb"

Jag har en klänning som är liiite för kort.. så, what to do? THIS:


Resultatet får ni se en annan dag!

Hmm... jag hoppas bara det ser fashion ut, och inte skogsälva-möter-nattklubb.

"poledancing"

Idag har syrran och lilla Nikki hälsat på mig! Vi körde några trick på stången, och vad ska jag säga? I love it, och jag måste träna, träna, träna mycket mer!!

Syrran open v-split. Och nedan kör jag en... hmm.. vad heter den nu igen?

Yes - i love poledancing!

"Tjockis-ångest Deluxe"

Tjockis-ångest Deluxe! Just nu vill jag aldrig mer äta i hela mitt liv. Fan, jag som kände mig på topp så sent som igår. Dessa svackor alltså! I know i'm a killer, god damn it!

<- Så sent som igår. Till sommarn är bulan borta! ..hoppas jag.

Jag ska ta en powerwalk bort till affären och hämta ut ett paket nu. Hoppas att den lilla biten får mig på "lättare" humör. Haha, där fick jag allt till det!

" Drog en 20 minutare på crosstrainern"

God morgon, peeps!

Jag vaknade relativt tidigt idag, och relativt pigg. Gött! Och när jag vaknar och kliver upp utan att vara dödstrött är jag ganska effektiv! Jag har redan hunnit diska, städat, slängt in en maskin tvätt, vikt tvätt, organiserat in kläder i garderoben och tränat!

Drog en 20 minutare på crosstrainern
efter en mugg kaffe. Som varje morgon, typ. Så nu ska jag slänga i mig frulle och sen ska jag slänga in mig i duschen! Just nu ser det ut såhär typ:

Försöker chillaxa så att pulsen goes down.
Jag har dragit in crossen i vardagsrummet så att jag kan se på tv samtidigt. I vanliga fall står den i vet-inte-vad-jag-ska-kalla-det-rummet. Otroligt fult att ha den ståendes här inne faktiskt. Dock praktiskt.

"Myser"

Jag just nu:

Myser runt med filten.

Maten står i ugnen. Det blir en sen middag idag, tyvärr. Har inte orkat tagit tag i själva lagningen tidigare. Nu skriker min mage verkligen efter food! Inte bra. Några minuter till bara så får jag hetsäta!

"Ny matsalsgrupp"

Förresten, vi har ju ett nytt matsalsbord! I lördags hämtade Micke och Carlos det otroligt tunga bordet, och på kvällen byggde Micke ihop det. Vilken klippa han är! Själv befann jag mig på tjejkväll under hela kvällen på Pole And Fitness Studio, och vann en valfri nagelbehandling! Lycklig tjej jag! Ny matsalsgrupp och nagelbehandlings presentkort - på samma kväll! Woho!

Här bygger han ihop stolarna. Sex stycken.
Vi invigde bordet på söndagen med grillat! Mmmmm!

Jag körde sallad till köttet, och Micke klyftpotäter!
Jag älskar våra löpare i svart skinn! Don't ya'll love them?

Dessutom kan man dra isär bordet på mitten, och fälla upp två skivor - hux flux får vi plats med två familjer! Nu vill jag verkligen börja inreda här hemma! Dock är det många månader kvar tills det är möjligt. Men jag är glad ändå!

..kanske blir det en vit skinnsoffa som matchar bordet?

"Solen skiner"

Idag är det riktigt fint väder! Solen skiner och det är bara några få minusgrader! Det kommer bli härligt att ta en rask promenad ner till jobbet snart! Det är 2,5km dit, och perfekt vardagsmotion!

Happy, happy, happy!

RSS 2.0