Disheveled drunk.Tur att jag har Micke som tar hand om mig.. tills han överger mig för en tequila! Hehe, ja, det var en trevlig fest så länge det varade! Grattis igen Mimmi!
Snart är det helg och karatefylla igen.. eller så blir det spiknyktert!

-I look like Hitler!

Sex and the city.

 

Tänkte bara upplysa alla suckers som läser min blogg att citaten jag alltid avslutar inläggen med kommer från Sex and the city-serien. Och ja, jag har sett alla avsnitt minst 3 gånger.. it never goes out of style. Börjar om med säsong 1 ikväll. Att jag inte har boxen är ju faktiskt helt ologiskt..

 


Dread and defection.

Om en vecka, alltså nästa söndag, sitter jag i bilen på väg ner till Kosta. Highway to hell. Men ett beslut är taget och jag känner mig väldigt lättad och mår bättre än jag gjort på ett tag. Ångesten är inte lika oumbärlig längre. Förr var det en naturlig känsla såhär en vecka innan - att ha ångest så att man satt och lipade i soffan. Fuck it! Ibland så kan jag sitta och tänka så mycket att jag blir alldeles snurrig. Jag planerar alldeles för mycket, enligt min mor. Men för mig är det en trygghet att veta vad som händer nästa månad, vart man skall befinna sig och vilket klockslag middagen skall ätas. Detta innebär naturligtvis inte att jag inte är spontan! Jag älskar spontanitet. Oj fan, nu sitter jag och vimsar igen! Hur som helst; i have it all figured out! Det kommer blir så jävla awesome! Pepp, pepp!
Nu ska jag ringa ett videosamtal till Mr. M och hångla genom skärmen!

-Mabye we were better off when we thought less and kissed more?


Reprimand of Rabbit.

Fick en kommentar om att jag liknar Jessica Rabbit..

Jag 11/11-09..vad tycker ni? Jag tar det som en komplimang!

-Honey, you have to let i go.. if i worried what every bitch was saying about me, i would never leave the house!

Eggspectations.

Mmm! Gjorde tidernas smaskigaste äggröra till frukost idag. Det riktigt knullade i munnen! Ikväll är det kurs på min praktik, vilket innebär längre sovmorgon än vanligt. Börjar 14:00, och slutar ca. 21:00. Håller i skrivande stund på att fixa iordning mitt plyte inför ett besök på Ikea. Ska surra lite med alla sköna kollegor (japp, jag är tydligen fortfarande anställd! wiihoo!) och speciellt Maria.

Magnus  Annica  Niklas  Jenny

-and then something weird happened; for the first time in a long time i was nervous.

Saturday-sauna and Sunday-stress.

Long time no seen! Denna vecka har jag praktiserat på Cervera i gävle. Julstjärnor har hängts, glas har staplats och Gunnar Syrén har hjälpts! Nu har jag två veckor kvar. Jag har tänkt väldigt mycket en längre tid, på min situation just nu. Och jag har kommit fram till ett beslut; This is home. Mer än så vill jag inte skriva nu. I helgen har det varit mycket par-aktiviteter! Jag och Micke, Tobbe och Carro, Carlos och Sofia. I fredags blev det discobowling, hur kul som helst! Blev kanske lite mycket alkohol, men sånt som händer! Och igår, lördag, var vi alla och relaxade med bastu, vin och spel. En lyckad, men stressig helg. Nu har min älskling åkt och jobbat i norge, jag saknar honom redan! Saknar saknar saknar! Åh, gnällspik. ..lite till bara.. saknar saknar saknar saknar saknar! Sådär.


Lite Carro, Tobbe, Jag och Micke. Relax i lördags.


-We whine when we don't have a boyfriend, and we whine when we do.


RSS 2.0