Pain and passion.

God jävla morgon! Skulle precis ta en köpp kaffe då jag inser att mjölken är slut. Jävla oflyt! Detta innebär att jag måste klä på mig och gå till affärn. FUCK!
Ja ja.. Torsdag till söndag har vi (micke carro tobbe jag) varit i Lofsdalen och åkt skoter! Väldans trevligt måste jag säga! Har dock träningsverk till tusen.. Fick ju låna en skoter så att jag kunde åka själv hela fredagen. Snacka om att jag måste vara otränad (..som att jag inte redan visste det)? Har ont från fingertopparna till skulderbladen, hela ryggen och framsida lår(!!). Mörbultad. Och som pricen över i:et har jag bokat in ett spinningpass 11:45. Fan vad livet är underbart gott folk! Vill sammanfatta denna helg med ett ord: fan-fuckin-tastic!



-Are men just women with balls?


Coffe and crosstrainer.

Good mornin' suckers! I skrivandets stund dricker jag en kopp skånerost med lättmjölk, och försöker bli någorlunda pigg. Jag har tänt ljus och känner mig allmänt till freds med min morgonsituation. Klockan är bara strax efter nio, och jag är ledig idag. Efter min mugg kaffe ska jag slänga mig upp på crosstrainern här hemma! Dunka på i minst tjugo minuter för att sedan duscha och gå ner på stan för att hämta någon stackars asiats hår. Känns skönt att jag inte är sugen på så mycket onyttigheter längre.. varken kexchoklad eller varmkorv. Iallafall inte för stunden. Så, då har ni fått en liten tjuvkik av mitt liv igen. Enjoy!

  
Bilden till vänster är massor med år gammal, och den till höger är ifrån sommras.


-No matter how far you travel or how much you run from it - can you ever really escape your past?

Spinning and salad.

Imorse 11:45 körde jag ett spinningpass. Och fy fan va jobbigt det var!
PURE PAIN! Är fortfarande helt slut i kroppen. Men det är skönt att ha gjort det. Det är ju alltid jobbigast i början.. Har inte tränat på väldigt länge! Well well, efter passet kom Perra och Gard hem till min och mickes ljuvliga lya! Jag fick träffa lilla Ida på 5 månader, äntligen! Att Perra och Ullis har en liten tös är fortfarande svårt att haja! Nu ska jag dra en tango med dammsugaren.. Synd att inte Micke var hemma, han hade jag hellre 'dansat' tango med! Bästa dansaren! 


Såhär ser jag ut idag. Bad hair day resulterar i mössa.

-Stop beating me to the punch!

Gloomy gall.

Jag känner mig på ett uruselt humör. Inte ett jag-vill-skrika-på-alla-jag-ser-eller-pratar-med-humör.. utan mer ett jag-orkar-inte-med-detta-längre-humör. Och detta har inget med min älskade att göra. Vi kommer leva lyckliga i alla våra dagar, tro mig! Fan, vart tog min positiva anda vägen? Luften har helt enkelt gått ur mig. If there is nothing wrong, there will be nothing right. Det jag behöver just nu är en kram av Micke, en puss och tre ord: Det löser sig.

-Thank you for being you.


Frozen in fashion.

Som jag trodde så vaknade jag med träningsvärk! Härligt! Men varför jag vaknade utan väckarklockan var mindre härligt.. Jag vaknade för att det var så jävla kallt i sovrummet! Vi måste verkligen fixa fönstren där inne. Iallafall, jag kom att tänka på alla kläder man måste ha på sig i denna vintriga kyla. Speciellt mössor. Jag tycker att det kan vara så sjukt svårt att hitta den där rätta modellen som man trivs i.. som man ser bra ut i. Keps, hatt, björnfitta, basker, cowboyhatt, badmössa, turban. Vilken är rätt för just dig? Jag gick upp på vinden och kollade igenom mina huvudbonader. Ingenting värt att nämnas. Förutom, en pälskeps! Eftersom jag själv inte kommer använda den slängde jag ut den på tradera.com! http://www.tradera.com/Palsmossa-i-kepsmodell-PALS-MOSSA-KEPS-VINTAGE-BLOGG-TREND-auktion_105405945 Helt klart värt en titt! Och personligen så tycker jag faktiskt att den är hur tuff som helst. Dock inget för mig.

        

-When will waiting for the one... be done?


Practise and perspiration.

Inte nog med att jag tränade imorse, och svettades därmed som den lilla gris jag är.. På jobbet har det vart full fart med ombyggnad! Detta resulterar ju såklart i ännu mera svett. Men fint blev det! Och fin blir jag med, nu när jag har skjutit startskottet för träningen! Fattigare än en kyrkråtta kommer det bli mitt enda nöje en lång tid framöver. Lägg betoning på ordet "nöje". För det är det verkligen - ett sant nöje. Well, sometimes (som imorgon kan jag tänka mig) pure pain. Jag måste erkänna att jag är lite smått förälskad i träningsvärk. Då vet man att det minsann tagit lite på mucklerna! Plus att jag kan känna mig extra nöjd över mig själv. Eller nä, jag tycker nog bara det är 'skönt' faktiskt.

               

-It's the rewiew you give yourselves that matters.


Loiter and lazybones.

Idag är det dags för årets första träningspass! Har ju varit sjuk i en evighet (känns det som). Det som gäller denna förmiddag är step. Jag är en aning nervig måste jag erkänna, har ju noll kondition och några kilo extra runt magen sen jag tränade sist. Ska bli awesome att sätta igång igen! Bränna bränna bränna! Önska mig lycka till, för jag kommer verkligen behöva det.




-Shopping is my cardio.

 


Nettled on norway.

Söndagen har spenderats i köket. Micke ska vara borta på jobb i 10 dagar, istället för 4 dagar. Detta resulterar i att saker skall packas, mat skall lagas och mys skall hinnas. Eller ja, så brukar alla söndagar se ut, men nu var det desto mer av allt. Vi klarade oss bra tycker jag. VG+. Extra plus till mig som var smart nog att använda snorkelbrillorna vid lökhackningen! Ps, jag kommer säkerligen få redigt med pisk av min pojkvän när han ser att jag har lagt ut youghurtbilden på honom, men det är smällar man får ta, smällar man gillar! Lök-Elin & Cum-Mike.

  

-Im eating! Is it too much to ask to have my meal without a side of sperm?


New year, new nails, new illness.

Long time no see! Nyårsafton spenderades i borlänge. Skoter, middag, vin, ost och kex, mer skoter, raketer.. well, you know! Efter nyårshelgen var jag och mina päron ner till Kosta för att städa ur lägenheten. Ett tips: flytta aldrig när det är -20 ute!!! Brr! Men nu är det gjort iallafullafall. Finns säkert massor att säga, men tänkte underlätta för mig själv genom att slänga ut några bilder från tiden som gått sen mitt senaste inlägg. Typ.

                 

Mja, det var inte så många bilder som beskrev hur underbart roligt jag har haft det.. Men men, sånt är livet! Och just fan, sjuk har jag blivit också. Riktigt jävla sjuk. Grisflunsan? Whatever it is så är det Mr. Right som har smittat mig. Så går det när man inte kan hålla tassarna borta från varandra.. Men men, sånt är livet!

-Men give, women receive - its biological destiny.

RSS 2.0