Nu har alla bilder kommi!

Ni som följer mig på instagram har redan sett att sista bilden till min "fotovägg" har kommit.




Skit dåligt ljus blev det, sorry för det. Jag är jätte nöjd över resultatet! Blev mycket bättre än innan.

Fransar.

Snart har det gått tre veckor sedan jag förlängde fransarna.. Och nästan alla är borta! Suck. Fucking hormones!

Innan jag blev preggo höll dom fan fem veckor! Så nu har jag kommit fram till den sura slutsatsen att jag inte kommer fortsätta med fransar (just nu). Jag känner att jag helt enkelt inte har råd att springa på salong varannan till var tredje vecka..

Om jag är bitter? Jorå. Ni minns väl vilken skillnad det blev?!:

Det är ju så skönt att vakna och liksom vara "sminkad"! Surt, surt, surt.

Någon som har provat nåt fransserum som fungerar bra? 

Spjälsängen.

Igår flyttade vi in spjälsängen till vårt sovrum. Hittills har Devin sovit mellan oss i sängen eller i sin bed side crib. Vad jag har märkt är att han inte alls sover bra i sin crib, och jag har undrat varför. Är det för hård madrass kanske? Och i vår säng är han inte heller nöjd förrän han får en stooor plats för sig själv. Då slog det mig - hans crib är inte för hård, den är för liten!

Så vi drog som sagt in spjälsängen (som nätt och jämnt får plats) i vårt sovrum och simsalabim sov han jätte bra! Nu ligger han nära oss men får sitt space. Grymt! Inatt var jag upp och gav mat en gång bara. Han skippade käket runt 01-snåret och åt bara vid tre tiden.

Lagom trångt haha.

När vi tog bort sängen från hans rum så möblerade jag om lite där. Nu kan matstunderna knappast bli mysigare!



Ska försöka få tag på en hylla från Ikea också - expedit/kallax. De finns såklart att köpa på Ikea för en tusing, men min mammaplånbok vore glad om jag hittade en på blocket. Då ska den stå där fåtöljen förr var placerad. Kommer bli skit bra!

BVC.

Idag var det dags för vägning och mätning. Lillungen väger nu 5655g och är 59cm lång! Lite över snittet. Han har tagit igen sig bra från första veckornas viktminskande! Nästa gång vi ska dit är det sprutor som står på schemat.

Imorse efter att Micke åkt till jobbet och Devin hade käkat klart somnade vi om en sväng. Välbehövligt för mamman! När vi vaknade så "pratade" vi lite innan plutten bestämde sig för att rulla från rygg till mage!! Say what?! Vi får se om det händer igen eller om detta var ett one time wonder.

YEY im a big boy!

Min ögonsten.






Åh vad glad jag blir i hjärtat av att se dessa kort! Lilla goskiten!

Han har börjat "prata" jätte mycket, men inget skratt än. Inget riktigt skratt iallafall. Hur gamla brukar dom vara när skrattet kommer? Någon som vet? Idag är han åtta veckor och snart hela två månader ung!

Mycket kvar..



8 veckor har passerat sedan förlossningen. Jag har inte tränat nåt, och promenaderna har inte varit regelbundna, men ändå har jag tappat 15kg hittills (thank you lord!). Det är fortfarande 10kg kvar att bli av med och jag hoppas det kommer gå någorlunda lätt så snart som jag kommer igång med motionen.

Jag längtar efter en fastare mage!!!

Håller tummarna för en lugn natt.



Snart är det god natt här hemma. Jag och Micke har fastnat framför en dålig film i soffan, och Devin sover här bredvid. Det är strax dags för honom att käka (som sagt; inbyggd mat-klocka på ongen) så det är ingen ide att gå till sovrummet än. Lättare att mata honom här i vardagsrummet där vi redan är.

Jag hoppas han sover mer än tre timmar inatt. Det vore så skönt hörrni! Nej, nu ska jag koka lite vatten till termosen. Natti natt!

Idag har förrrsten varit en bra dag.

Blöj-stationen.

Idag åkte vi till Ikea för att köpa tyg. Jag har sytt ett skynke (draperi?) till skötbordet.

Gud vad konstig färgen blev på bilden? Typ gulnad? Ser ut som ett gammalt kort? Aja..

På ena sidan står blöjor och servetter. Vi använder vatten + lite olja i en blomspruta som vi fuktar servetterna med, istället för att använda färdiga våtservetter. Funkar jätte bra och är skonsam för Devins lilla rump!

På andra sidan står papperskorg och bästa inotyol-salvan! Vi slänger inte bajspapper i denna korg, utan endast kiss- och spyservetter typ. Vill ju inte att det ska lukta äckel i rummet.

Det är väldigt skönt att ha utrymme på sidorna för att lägga byxorna hans där, eller liknande. Jag är jätte nöjd med denna lösning!

Tråkigt att färgerna ljuger lite. Ser fan förvirrande ut på bilderna, men mysigt i verkligheten. Som sagt; aja..

Under 80kg!

YEY! Imorse vägde jag 79,6kg! Så himla glad att vara under 80, även om det handlar om ytterst lite.

Många säger att man inte ska kolla på vågen, utan man ska kolla på kläder och sånt.. Visst, jag håller med om det till en viss del, men för mig är det bra motivation att se hur jag ligger till.

Bra start på denna lördag må jag säga!

Plötsligt händer det!

Igårkväll var Devin lite smått omöjlig. Han vägrade somna trots att han var dödstrött.. Gnäll och missnöje var bara förnamnen på hans sinnesstämning. Efter ett mål mat och en massa vaggande somnade han till slut! Stackars liten, inte lätt att vara övertrött.

Klockan var väl runt 23-tiden när han somnade, och vet ni när han vaknade nästa gång? 04:30! Shit! Så många timmar i streck har han aldrig sovit!

Han fick flaskan och somnade sedan om ca 05, och nu sover han fortfarande (klockan är snart 08)! Plötsligt händer det hörrni! Måtte detta hålla i sig.

Han verkar sova bäst på sidan, och självklart nakenfis (med undantag för blöjan). Bilden ovan är inte från nu, men han ser ut sådär när han ligger här brevid. Gobit!


Svettigt!

Idag tog jag mig en riktig jäkla rask promenix hörrni! 45 minuter var jag ute, och det räckte gott och väl - svetten rann! Det märks att energinivån är låg + att jag har varit gravid och slö i ett par månader.

Vägde mig imorse; -15kg visade vågen. Dock +10kg om man ska vara realistisk. Jag vill ner till under 70kg (som förr), och när jag väl är där får vi se hur jag känner. Men absolut inte under 60! Jag är 170cm lång och tycker att 65kg är bra på mig, +/- 5kg.

Så, när vågen visade 80,5kg imorse kände jag en grym motivation - ner ett ynka kilo till så är jag iallafall under 80! Vi får se hur lång tid det tar. 7 veckor sedan förlossningen är det nu.

"Dagsformen" och svettiga fötter.

Ett kärt återseende.

Igår var Louise här och hälsade på. Det var år och dar sedan vi träffades, så det var verkligen jätte kul att ses! Hon och Kalle har flyttat tillbaka till Gävle Strand så nu kommer vi kunna ses oftare - precis som förr. Eller inte helt precis som förr, vi har ju en liten grabb med oss nu.

Louise hade köpt kläder till Devin:


SÅ HIMLA FINT! Jag och Micke tänkte köpa just det där setet i helgen, men köpte en pyjamas istället.. för det var just pyjamas han behövde. Så jag blev mycket happy när hon gav Devin detta!

Vackra kattskrälle.



Åh vad bra det blir med bilderna hörrni! Hoppas dom sista trillar ner i brevlådan idag så ska jag visa er hur det blev. Visst är den cool bilden på guzzen?



Originalet.

Den hade säkert vart snygg i färg också, men jag ville att alla bilder skulle vara svartvita. Får se om jag ändrar mig och beställer den i färg sen, kostar ju bara 49kr på Fuji. Vore snyggt med en klick färg i vårt svartvita hem. Stackars Devin blir väl färgblind haha!

Ny strategi.

Inatt behövde jag bara ge Devin mat en gång!! Och hur kommer det sig? Jo, jag har liksom bytt strategi. Eller tankesätt.

I vanliga fall när han har vaknat och gråtit har vi matat honom. Såklart? Men inatt var jag så jävla trött att jag inte orkade kliva upp på en gång, så jag låg kvar och strök honom på magen och nynnade lite på en visa och hux flux så somnade han om?!

Självklart får han mat om han är hungrig, så missuppfatta inte det.

Jag hoppas verkligen att detta håller i sig. Dagarna blir så mycket mer positiva om nätterna har varit lugna.


Bootcut.

Vet ni vad jag är så sinnessjukt glad över när det kommer till mode? Att det är trendigt igen med utsvängda byxor!

Jag har alltid älskat utsvängda byxor, och skiter blanka fan i om det är på mode-tapeten eller inte. Varför jag är glad över att det är "inne" igen är för att tidigare gick det fasen inte att få tag på brallan! Nu ploppar dom upp i de flesta butikerna.

När vi var i Stockholm så köpte jag ett par svarta från H&M - oprövade. Chockan när jag kom hem och var tvungen att byta till största storleken var inte kul... Men chocken som uppstod när jag inte ens fick igen dom heller, var betydligt värre! Herregud, jag känner mig inte SÅ stor att 42 är för litet. Jesus. 

Så nu har jag bra med motivation för att droppa i vikt kan jag meddela er! När man får sådär svart på vitt så går det liksom inte att blunda. Fettet är ett faktum, hahah!

Anyways.. nog om vikten.
Jag beställde nyss ett par skor som kommer vara mycket fina till ett par utsvängda jeans! Egentligen helt onödigt med ett par nya skor.. Men det var ju faktiskt halva priset!






Tack för era tips!

Ni är så snälla som kommer med tips som kan underlätta för oss. Tack för det!

Bästa tipset just nu var helt klart att vi ska ha varmt vatten i termos på nätterna för att underlätta matningen den tiden. Alltså... snacka om att jag känner mig dum nu! Vi har ju med oss det när vi är ute på språng (och även en sån doseringsburk) men vi har inte haft en enda tanke på att ha det även hemma! Sjukt smart av er! Thanks!

En sovande Devin. Ovanlig syn.

its a miracle!

Det verkar som att de flesta av er rekommenderar sjalen! Och jag håller med Angelica - hur skönt kan det vara att hänga sådär å stödja sig med skrevet? Inte så skönt. Min vän Carro har en sjal som jag ska få låna. Men hörrni, är det inte krångligt att knyta den runt sig och få barnet på plats?

Vet ni vad? Devin sover i vagnen! Helt otroligt. Vi var tvungen att gå bort till Apoteket och köpa minifom, och på vägen hem somnade han. FREEDOM! Så jag har städat och diskat, samt käkat lunch. Nu ligger jag i soffan och ska vila tills han vaknar.

Snart har han sussat i en hel timme!

Just ja! Precis när vi kom hem så fick jag ett sms om att jag hade ett paket att hämta ut. Så sjuuuuukt drygt eftersom utlämningsstället ligger brevid apoteket. Måste jag ju gå dit igen! SNARK.. Det är fotografierna jag beställde till väggen bakom soffan om ni minns? Antar att dom var för stora för brevlådan..

Vem behöver sömn?

Hur ser natten ut här hemma kanske ni undrar? Well, i'll tell ya.

Klockan 21:00 fick han 150ml (matvrak!), sen var han vaken fram till 23:00 innan han äntligen slocknade. Då har han under hela dagen sovit MAX 2 timmar.. Helt sjukt hur han kan vara vaken så mycket?! Inte är han nöjd av att bara ligga i babynestet och kika heller... så man får ju liksom aldrig vila. Snacka om heltidsjobb!!

00:30 vaknade han och ville ha mat. Somnade om ganska snabbt efteråt.

02:00 vaknade han och skrek. Förmodligen magen som spökade. Fick sova mellan mamma och pappa och då blev det bättre.

03:30 vaknade han och ville äta. Somnade om ganska snabbt igen.

06:30 var det dags för mat igen. Och efter denna matning brukar han vanligtvis inte somna om. Idag gjorde han faktiskt det!

Som ni ser vaknar han och vill ha mat var tredje timme. Hade jag ammat hade det nog känts lättare.. Men nu ska man kliva upp och värma ersättning medan han skriker.. Det är ju svårt att tala om för honom att maten snart kommer.

Om han sover när det gått tre timmar väcker vi honom inte! Om vi ska testa att ge mer mat så han sover längre? Njaaääää.. 150ml känns liksom tillräckligt, och dessutom tror jag inte han skulle klara av att äta mer. Ibland blir det bara 90ml han får i sig.

När han väl sover..

Bärsele eller bärsjal?

Igår provade vi bärselen som vi fått låna av Mickes syster. Devin var inte överförtjust, och jag tyckte det var krångligt att sätta in och ta ur honom ur den.


Nu är nack"skyddet" nedfällt eftersom Devin fick lite panik när han inte kunde röra huvudet som han ville. Tyvärr så resulterar ju detta i att jag inte alls får händerna fria då jag måste stödja hans nacke. Han är 7 veckor idag, men än så länge kan han inte ha full kontroll på sitt huvud - vilket inte är så konstigt. Pluttisen! När han kan sitta åt andra hållet och spana blir det nog bättre. När kan han göra det?

Kanske vore en bärsjal bättre?

Dagen hittills.

Klockan har passerat 13 och det är tre timmar kvar tills Micke kommer hem. Haha, nä ni - jag har faktiskt inte suttit och räknat ner timme för timme.

Jag har tagit mig en timmes rask promenad (med ett kort stopp på affärn), slängt in en tvätt och kört lite bebismassage på Devin.

Body från nextdirect.com

Eftersom prinsen inte sova nåt sen 9 imorse har jag varit lite begränsad här hemma. Jag hade gärna rensat i garderoben, diskat och duschat. Dammsugit, vikt tvätt och vattnat i växthuset. Men eftersom sådan aktivitet kräver två armar får det vänta...

Hur är era bebisar? Sover dom på dagarna? OM devin somnar så sover han i MAX en timme. Nån gång har han sovit längre - men det hör inte till vanligheten. Just nu höll han på att somna i sitt babynest, men icke... det blev skrikfest istället - tills jag tog upp honom i famnen där han nu nästan sover. Mammas lilla igel. När mammaledigheten är slut kommer jag inte ens behöva min vänsterarm.

Nu ska jag försöka lägga ner honom utan att han vaknar..

After all..

..you're the only one who knows what my heart sounds like from the inside.


Overklig känsla!

Vet ni vad vi gjorde igår? Lagade INTE matlådor!! Jag kan inte tro att detta är sant. Kommer han hem redan idag? Efter klockan 16? Ja, det verkar som det. Varken jag eller Micke kunde liksom fatta detta igår. Underbart!

Så, vad gjorde vi igår då - förutom att inte laga matlådor? Vi åkte till Söderhamn för att kika på svärföräldrarnas nya båt, hälsa på mormor, och äta med min kusins fina familj. En bättre söndag, verkligen.

Nu ska jag försöka att inte räkna timmarna tills Micke kommer hem igen.. Dagen kommer bli så otroligt lång då. Men risken är ganska stor att jag inte kan låta bli! Shit, vi är liksom som "en vanlig familj" nu! 

Mina grabbar.



Min fina lilla familj. Som jag älskar dom två!

Deg!

Och när jag säger deg menar jag inte pengar, utan min äckliga mage! Vi sitter i bilen nu och när jag kollade ner så väller fan magen över bältet!


Längtar tills jag finner orken att promenerar mera (och så småningom träna!), just nu orkar jag knappt gå ned för källartrappen.. Som ni läst i tidigare inlägg är jag ju ganska dränerad på energi.

Anyways..

Vi sitter ju som sagt i bilen just nu, på väg till Stockholm! Sjukt läskigt om jag ska vara ärlig. Huset är typ den enda trygga punkten i mitt liv just nu. Men detta blir en bra utflykt (och lärdom!) - vänja sig lite vid världen utanför vegagatan.

The power of love.

Imorse mådde jag, som vanligt, allt annat än bra. Men så fort Micke klev in genom dörren var det som att allt släppte! All ångest, all deppighet, all gråt och alla negativa tankar. Till och med huvudvärken släppte!

Nu sitter vi i soffan; Micke matar Devin och jag har en gosig katt i knät. Och när jag nu säger "jag vet att det kommer bli bättre" så tror jag faktiskt på det! För det har redan blivit bättre, jag känner det i hela min kropp. I hela min själ.

Vad skulle jag göra utan Micke? Min stöttepelare. The power of love hörrni!

Sugen på ny frilla..

Tror ni jag skulle ångra mig om jag klippte av mig håret? Tycker att det är så snyggt med axellångt nu för tiden - som på bilden nedan!


Skulle jag passa i sån frisyr?


Eller skulle jag ångra mig och sätta i löshår på en gång?

I ärlighetens namn..

Jag är väldigt ofta mycket personlig här på bloggen, men sällan så privat som ni kanske tror. Idag ska jag dela med mig av mina privata tankar.

När jag var på BVC i tisdags fick jag fylla i ett papper med olika frågor om hur man mår (ni som har barn vet vad jag pratar om). Alla får göra detta. Och i ärlighetens namn svarade jag inte sanningsenligt på en enda fråga förutom den sista - om jag skulle kunna tänka mig att skada mig själv. "Aldrig" var inte ett svårt val där. För jag skulle aldrig kunna skada mig eller Devin. Aldrig.

Men de andra frågorna; om man tycker vardagen är rolig, om man ser positivt på framtiden och om man har gråtit den senaste veckan... de frågorna orkade jag inte vara ärlig på. Varför? Jo, för jag orkade inte att BVC-kvinnan skulle predika om psykolog och depression. För jag är inte deprimerad, jag är bara helt utmattad.

Gråter gör jag varje dag. Så ser sanningen ut. Jag tycker att vardagen har ändrats till det sämre och även om jag vet att framtiden kommer bli roligare, lättare och bättre så kan jag inte känna det i hjärtat mitt.

Igår åt jag fem mackor och en kexchoklad - på hela dagen. Jag får inte sova mer än 1,5-3h i streck några få gånger om dygnet. Avlastning är svår att få eftersom alla släktingar bor 8 mil bort. Och som ni vet jobbar Micke borta (dock sista veckan nu). Som sagt; jag är helt utmattad. Slut som artist.

Jag älskar Devin av hela mitt hjärta. Ni får absolut inte tro något annat. Men just nu räcker inte den kärleken till för att livet ska kännas roligt. Omställningen att bli förälder var så mycket större än jag någonsin hade kunnat föreställa mig, och jag har svårt att acceptera alla uppoffringar man får göra. Och dessutom vantrivs jag så grymt mycket i min "nya" kropp. 

Jag vet att det kommer bli bättre. Jag är övertygad om att framtiden bjuder på total lycka. I know it. Hur skulle det inte kunna bli bra? Jag har en fantastisk sambo och världens vackraste son, vi bor i ett fint hus i ett bra område. Vår ekonomi är god. Jag har underbara vänner och familj.. Så, hur skulle det inte kunna bli bra? Självklart kommer det bli bra!




Detta är sanningen. Precis såhär känner jag, och jag hoppas att jag slipper elaka kommentarer.

Vätskefylld much?

Nu är det typ sex veckor sedan förlossningen, och kolla skillnaden på mina fötter!!


Snacka om fylld av vätska!! Hade jag varit gravid över sommaren hade jag fan exploderat, haha!

Work hard, play hard.

Här hemma spelas det eye of the tiger och bebisen tränar nacken och morsan tränar..ja..kniper.




Sex veckor liten bebis. Stark som en oxe! Som jag älskar dig, trots att du driver mig till vansinne flera gånger om dagen.

Nu har vi tränat klart och Devin drar några välförtjänta suckar i babynestet.

Snuttefiltar.

Idag trillade det ner en snuttefilt i brevlådan! Jag beställde den av en tjej på instagram @colourfox_ . Jag har den med rävar sedan tidigare, och den blå med fåglar kom som sagt idag. 159kr/st.


Storleken är perfekt, och kaninöronen kommer bli perfekta "handtag" när han blir äldre och vill bära runt på den. Baksidan är i minky (typ fleece) och framsidan är trikå (printet är av Andrea lauren - älskar hennes design!). Just nu tror jag att jag älskar dom mer än vad han gör! Haha!


Mys mys mys.

Det blir inte alltid som man tänkt sig..

Innan Devin föddes hade jag och Micke pratat om uppfostran och allt runt omkring detta. Tillexempel så var vi överens om att inte smyga när Devin sov, just för att inte låsa oss själva - om ni fattar vad jag menar? Ja? Bra.

Men som rubriken lyder blir det inte alltid som man tänkt sig, och jag kan meddela att det blev precis som vi inte ville att det skulle bli.

Och inte för att vi har smugit när han sovit, utan för att det absolut inte funkar att "föra liv" när han sover. Han är ett barn som vill sova i lugn och ro.


Ja hörrni.. När jag var gravid fantiserade jag mycket om hur det skulle bli, och vilken sorts förälder jag ville vara. Jag skakar på huvudet just nu och tänker det blir aldrig som man tänkt sig..

Pysslar.

Fixar och donar med väggen ovanför soffan i vardagsrummet.


Det blev mycket "rörigare" nu än innan. Tidigare har vi ju haft en tavla bara. Vi gillar att det är cleant, så eftersom det inte blev lika cleant nu är jag osäker på om jag gillar hur det blev... Ser det bara stökigt ut?

Hmm. 

Jag har beställt framkallning av kort i svartvitt som ska fylla ramarna som nu är tomma, och sen är det lite annat som ska fixas med! Placering av ramarna tillexempel.. 

Jag uppdaterar med bättre bild när fotografierna har trillat ner i brevlådan till veckan!

Sista dagen, efter 11 år.

Så var dagen kommen - matlådesöndag. Micke gör ett x antal lådor inför kommande jobbvecka. I elva år har han jobbat på bortaplan. Men idag, mina vänner, idag är det dagen innan hans sista jobba-borta-vecka!! Och därmed sista matlådesöndagen!

Det känns helt sjukt att han kommer komma hem varje eftermiddag. Att sova tillsammans varje dag. Äta middag ihop varje dag... Shit, vilken känsla!

När vi träffades för snart sex år sedan jobbade han i Norge. Det var riktigt tufft att ha honom där. Dagarna tillsammans var förre och likaså telefonsamtalen (dyrt att ringa). Efter nåt år började han jobba i Sverige igen, och efter ytterligare en tid - när han startade sitt företag - började han nere i huvudstaden, där han fortfarande håller till.

Jag kan faktiskt inte beskriva med ord hur lycklig jag är över att han kommer börja arbeta på hemmaplan. Crazy!

Studio 5.

Idag gjorde jag volymfransar hos fina Elin på studio 5. Kommer ALDRIG sluta med fransar! Kolla bara skillnaden:


Inte exakt samma ljus eller vinkel på före och efter-bilden, men ni ser ju ändå vilken skillnad!!! Love love love it!

@beautybyelin_ på instagram.

Tjooohooo!

Idag fick jag äntligen på mig mina "nya" stövlar! Beställde dessa mockastövlar när jag var preggo, och idag kunde jag ha dom! Mina fötter är fortfarande inte lika smala som innan, så det är många skor som fortfarande inte passar - men just nu är jag för glad för att tänka på det!

Dessutom kunde jag ha två av mina favvoringar, så well, en bättre fredag!




God morgon kära följare!

Nu var det ett tag sedan sist.

Förra helgen bjöds det på kanonväder! Liiiite skillnad mot för vädret idag - regn och 12 grader. Brrr! Kan det inte vara någon form av balans på det hela? Halv varmt hela tiden? Inte? Nähä.

Så, vad händer idag? Micke ska på möte och jag ska fixa fransarna. Devin vill på fest, men jag försöker förklara för honom att han är för liten. Han får nöja sig med party i babygymmet:

I veckan har morsan varit här. Skönt att få avlastning! Uppskattas till tusen.


Och så kör vi en liten vikt-update!
På en månad har jag gått ner 13kg. Nu är det "bara" 13 kvar... Hade ju gärna ammat så att det gick lite fortare att tappa fettet, men men, jag får köra på old school-sättet: träning!
Magen är alldeles mjuk och degig just nu. Usch! Men det är inte så konstigt heller med tanke på hur stor magen var för 5 veckor sedan. Det tog ju trots allt nio månader att gå upp i vikt, så det får väl ta nio månader att gå ner. Fast det är fan MAX! 

Nu ska jag dricka kaffe innan lillen vaknar och vill ha mat.

Too hot to handle.


Och ja, då menar jag inte mig - utan vädret!! Hade ju mer än gärna kastat på mig bikinin och smetat in mig med olja... men istället är jag påklädd, som ni ser.

Natten.

Vilken natt hörrni! Devin somnade runt 23-tiden, vaknade sedan 03:30 och fick mat. Direkt efter så slocknade han och sov till 07:30!! Känns ju som superlyx! Han sover inte längre lika oroligt tycker jag heller. Kan det vara så att dropparna gett resultat? Hoppas!

Idag ska vi till familjerätten och skriva på papper om delad vårdnad. Känns drygt att behöva åka dit. Vad hände med nätet och e-legitimation liksom?

Nytt sovrum.

Så jäkla skönt nere i källaren! Fick hämta en extra filt för att det var så kyligt - snacka om skönt! Så nu tog jag fram luftmadrassen och bäddade iordning. Taaadaaaa vårt nya sovrum över sommaren! 


Om jag är bitter över att vara inne dagar som dessa? Öhm, ja. Aningen. Har längtat efter att bli brun, så får väl slänga mig i kärringgrillen ett par gånger om herr mini inte vill sova och låta mamma vara ute och sola.

Tacka gudarna för källare dagar som dessa!

Det är en otroligt härlig sommardag ute! Och vart är vi? Inne. Nere i källaren för att vara specifik. Och THANK YOU LORD för att vi har källaren att fly ner till, för uppe är det en jäkla bastu! Ute går det ju inte att vara med en sån här liten bebbe..


Devin blev så himla lugn när vi kom ner hit. Höll väl på att svettas ihjäl han med!

Nu ska jag försöka söva lillprinsen så att jag får vila lite också. På bilden kan man tro att han sover, men icke! Vaknade på två röda..

Trodde du ja!

Vaknade strax innan 04 av att Devin gnällde. Makes sense tänkte jag, han åt för tre timmar sedan. Gnällen blev lite ljudligare så jag tänkte att det är bäst att blanda ersättning nu innan det blir skrikfest! När jag kommer tillbaka från köket sover han som en stock.. 


Jahapp... Här är man redo med droppar och mat, och så sover ungen?! Haha ja jsg säger då det. Gullis!

Mag-uppdatering.

Idag när vi var på 1 månads-kontrollen så diskuterade vi prinsens mage. Ville passa på att fråga när läkaren var där. Eftersom han bajsar så bra och kissar ofta, så tyckte hon/dom inte att vi ska byta ersättning. Däremot fick vi vattenbaserad D-vitamin istället för oljebaserad (såg att ni hade kommenterat ang det, tack!) så jag hoppas det bli skillnad. Dessutom ska jag köpa sempers magdroppar också. Jag visste inte att man kunde ha dom samtidigt som Minifom. Nu jäklar ska det bli bättre!

Redan idag tycker jag att han är bättre faktiskt. Minifom kanske redan har kickat in? Hoppas! Och hörrni - TACK för alla tips.


Tack!

Tack för att ni kommenterar! Det betyder så mycket när ni kommer med tips och råd. Kärlek till er!

Gårdagen var fruktansvärd. Devin ville knappt sova en blund på hela dagen. När klockan närmade sig midnatt skrev Micke att han kommer hem. Han förstod att jag inte klarade mer. Älskling. Han tog Devin och beordrade mig till sängen, så inatt fick jag sova 5 timmar i streck! Har inte sovit så mycket sen lillen föddes. Underbart! Micke åkte dock ner till Stockholm imorse igen..

Så idag min vänner, idag är mina ögon helt svällda! Ser ut som en groda! Hur mycket tårar kan en person producera?, funderade jag igår. Känns ju lagom kul att gå till BVC looking like this.. Fast dom är nog van vid slitna föräldrar.

RSS 2.0