Kisses and cunts.

Jag har haft tre strålande, underliga, mysiga, generande, roliga, sentimentala, vinfyllda, dyra, grubbliga, trevliga, nervösa, underbara dagar fyllda med skratt och massa snack. Snack, snack, snack om allt från blöjbyten till våta kyssar. Jag blev dökär i Stockholm.. igen, men bestämmer mig för att stanna med Valbo. Att göra slut är något som man inte alltid kan göra.. fast man vet att man borde. Eller vill.

-I had often fantasized about running into my ex and his wife. But in those fantasies, I was running over them with a truck.

Bananas and boners.

Ännu en dag som avslutas med powerwalking. Gick så att svetten lackade i pannan och på ryggen.. och mellan brösten, i armhålorna, arslet och ja, you name it!  Imorgon far jag till hemstaden, cykeln tar jag med mig! Är det luften ute som gör att tankarna skingras lättare än när man är inne? Att ute hinner inte tankarna koagulera? Eller är det bara så att jag har en fetisch för att plåga mig själv? 
 "..men det är inte bra för hjärtat!" .. "Ja, men det är väl redan krossat ändå?"

-One day you're goning to wake up and not recognize yourself.


Sunshine and sinners.

Grubblar lite och saknar lite. Äh, shape up! Jag är faktiskt på riktigt bra humör idag. Har jobbat tidigare än tidigast och städat/rensat i mitt lilla crib. Ikväll kommer Marcus hit på lite sleep over. Jag har förberett med 2 liter sprit.
Framtiden känns jobbigt nära och jag är rädd att det inte kommer sluta väl..

-I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.


Enviousness or enjoyable?

I dessa tider finns det bara en sak som hjälper - Powerwalking! Bästa medicinen någonsin. Hur kommer det sig egentligen att jag kan bli så jävla upprörd över något som egentligen inte rör mig i ryggen? Över något som jag inte ens vill? well, i cannot make the rules in this game.. Släng mig i väggen! Vart ringer man och söker efter upphittade saker? Jag har tappat bort mig själv.

-Women are for friendship. Men are for fucking.


Anxiety and assholes.

Mulet och regn. Grått och regn. Natt och ännu mera regn. Så jävla opeppt väder.. Vart är rakbladen när man behöver dom? åh. Imorgon ska jag slösa lite pengar som jag inte har. Gimme some clothes i don't need! Vad kostar ett ligg?

-The only way to true happiness is to live in the moment and not worry about the future.

Tears and tits.

Kan man ha för många tankar på en och samma gång? Tänk allt som surrar där uppe hela dagarna - det mesta barnförbjudet - otroligt att man inte får kortslutning! Jag är mästare på att analysera sönder saker. Att jag nästan alltid massuppfittar allt och alla är helt och hållet mitt eget fel. Punkt slut.

-If you find someone to love the way you love yourselfe, well, that's just fabulous.

Models and mortals.

Att man aldrig kan vara nöjd. Blir så less på att man ska tänka på vad alla andra ska tänka. Snacka om förvirrande. "Hey! Get a boob-job!" Igen? "Hey! Get a lip-job!" Nja, vi får se. "Hey! Get me a blow-jobb!" Ursäkta?
Själv har jag börjat komma över allt sånt där jobbigt skit. Det handlar väl mest om att jag inte orkar hålla reda på mina egna tankar längre, och ska jag då hinna med att tänka på vad alla andra tänker så, ja.. utmattande är ordet!
För övrigt så har jag insett att jag är "single - and love it!"  Härlig känsla!

-That's the thing about needs. Sometimes when you get them met, you don't need them anymore.Cookies and cocks.

..lika göttans båda två! Synd bara att man får för lite av det ena.
Det är inte alltid lätt att vara laktosintolerant.

-Are we romantically challenged or simply sluts?

RSS 2.0