Inspiration för hela slanten!

Surfat runt på instagram och har hittat en sån sjukt snygg tjej! Inspiration som fan! @madamederosa


Alltså snälla kan jag få se ut som henne när graviditeten är avklarad?! Lika smal och lika snygga kläder. Tackarrrr!

Check her out!

Håkans födelsedagspresent!

Ni minns ju att jag var till Söderhamn i tisdags och firade Håkan? Ja? Bra. Men visst visade eller berättade jag inte vad han fick?

Det är ju så grymt svårt att köpa presenter till medelålders män. Håller ni inte med? När jag frågade vad han önskade sig sa han "ja...en skjorta kanske?" NEJ NEJ NEJ. Det får han alltid.

Så förra veckan när jag strosade runt på stan såg jag den perfekta presenten! En korvgrill!! Det liksom skrek Håkan om hela förpackningen! Slog till direkt och det blev verkligen en hit.


Exakt lika snygg i verkligheten som på bilden!

Idag är det Håkans riktiga födelsedag, så GRATTIS till honom igen! Hurra hurra hurra.

Mors dag!

Idag är det mors dag! Tyvärr så ligger min bebis kvar i magen (allt såg bra ut igår), så tydligen får jag vänta med att bli firad till nästa år.

Men grattis till MIN mami idag iallafall!

Lördagsmys!

Huvudvärken blev inte bättre av ett bad.. Snarare värre. Försökte sova lite efteråt, men det gick ju icke.

Jag gav upp idén på att få sova och drog istället till affärn. Kinamat och lösgodis, kan inte bli bättre! Lördagsmys delux!


Hade ju hoppats att mat och socker skulle dämpa pannknacken.. men icke. Så jag lydde barnmorskans råd och ringde förlossningen. Hon tyckte inte det lät som någon fara men tyckte ändå att jag skulle komma in och checka blodtryck och sånt.. Så drar in alldeles strax! Lovar er att det inte är någon fara. Jag är inte nervös.

Hem och fortsätta med lördagsmyset sen bah!

Pannknack.

Har precis glufsat i mig en matlåda - kyckling, ris och curry. Men det var den sista, så imorgon måste jag laga nya. Tror det blir spagetti och köttfärssås. Intresseklubben antecknar va?

Carro och Alicia har varit här idag. Trevligt med sällskap! Det är så roligt att följa alicias utveckling. Hon är en bestämd dam, det kan vi ju konstatera! Haha!
Inte den bästa bilden tyvärr.

Jag tog en alvedon för typ en timme sen, men läget är oförändrat. Tänkte ta ett bad nu efter maten och hoppas den försvinner. Skulle den däremot inte försvinna måste jag göra som min barnmorska sa och ringa förlossningen. Kan ju vara HF som stiger.. Åh, hoppas inte!!

Vaknade på rätt sida!

Efter mitt förra inlägg somnade jag på soffan i en timme, när jag vaknade så vände jag på mig och somnade om i tjugo minuter till. Jisses vad jag behövde det! Mår mycket, mycket bättre nu!

Idag hade jag tänkt åka och shoppa lite mat och andra saker som börjar ta slut här hemma. Men vet ni? Jag känner nästan att det blir en pyjamasdag idag! Nu är klockan fortfarande jätte lite så jag hinner nog ändra mig, men jag har inte haft någon sån där slappar-dag sen jag gick hem från jobbet och det vore ju skönt. Vi får se.

Och apropå shopping, detta inhandlades igår:
Tröja från H&M strl 68.
Byxor från KappAhl strl 56.


Sjal-poncho-cardigan-grej från KappAhl

Nu ska jag käka frukost igen. Förra gången blev det havregrynsgröt som vanligt, men nu känner jag för rostade mackor och oboy! Mums!

Vaknat på fel sida..?

Att somna om imorse gick väl inte direkt som planerat. Är jätte orolig i kroppen av någon konstig anledning. Känner mig liksom.... jag vet inte... orolig, helt enkelt. Orolig fast lite värre. Är nära till gråt mest hela tiden. Hoppas det går över snart.

Som sagt; jag märkte ganska snabbt att jag inte skulle kunna somna om, så gick upp strax innan 07. Satte igång en diskmaskin, käkade frukost, slängde in sängkläderna i en tvätt, vek tvätten som var torr och nu sitter jag i soffan.

Det skulle behövas dammsugas här hemma, men av tidigare erfarenhet så vet jag att den rörelsen gör mig illa. Men om jag gör det väldigt sakta kanske? Nice and easy liksom, då kanske det fungerar? Vi får se om jag provar lite senare!

Nu ska jag städa upp lite i min garderob.

Knappar på plats.


Tryckknappar på plats!

Täcken vikta dubbel och ihopsydda.

Taadaaa!

Då var den tjocka filten, eller madrassen kanske låter bättre?, färdig! Nu fattas bara bebisen som ska ligga där. Kom bebis kom! Än är det fortfarande maj!

Nä nu ska jag försöka somna om.. Guzzen har skrikit sen solen gick upp, så jag gav henne mat nyss. Då brukar hon bli nöjd och sova tills jag kliver upp.

Det blir soffan resten av dagen..

Imorse var det sista inbokade mötet hos min barnmorska. Grabbens hjärtljud lät bra, och min mage mätte också bra. Dessvärre var mitt blodtryck aningen högre än tidigare, så jag fick lämna ett urinprov också så vi kunde utesluta havandeskapsförgiftning.. Vilket vi inte kunde. Typ. Jag låg på gränsen till att ha HF, så om jag fick några symptom av detta under helgen ska jag ringa förlossningen. Vi bokade in ett nytt möte på måndag för att kolla mitt blodtryck då också. "Om du inte har fött innan" la hon till. Hon tyckte nämligen att jag såg redo ut att föda, och det var ju riktigt skönt att höra! Kanske man slipper gå över tiden!

Dagens mage.

Efter mötet var det dags för föräldragrupp en sista gång. Jag tycker att det har varit överraskande informativt och rekommenderar alla att gå på dessa om ni har tid!

Direkt efter kursen drog jag ut till owes och köpis med Johanna och Freddie. Shoppade lite nödvändigheter, men inte roligare än så..
Lilla Freddie 5 veckor.

Nu är klockan 17 och jag är heeelt slut! Åkte ju hemifrån strax innan 9 imorse, så det är nog inte så konstigt. Jag ska micra en matlåda strax och sen blir det soffläge resten av dagen/kvällen..


Back in black!

Idag åkte jag ut till Annelie för att få håret färgat och klippt, och såklart för att få umgås! Jag har varit såååå nyfiken på deras hus och äntligen fick jag se det! Himla fint, och finare kommer det bli! Dom håller på att renovera.

Ludde skötte sig exemplariskt hela dagen och kvällen, lilla solstrålen!

Massor med gofika åt vi! Och drack läsk ur Annelies snygga glas. Hur somriga känns inte dessa liksom?!

Jag kunde dessutom använda magen som bord. Praktiskt!
Här ser ni även den osminkade sanningen.. Bläää.

Nu är jag iallafall snygg i håret! Annelie tipsade om svart färgbomb, och det är något jag tänker köpa! Mitt hår blir ju liksom brunt efter ett tag, så att bomba håret titt som tätt vore ju grymt!

Nej, nu ska jag måla naglarna.

En tjock filt?

Jag har ingen aning om vad jag just har sytt! Haha! Vi kan kalla den "en tjock filt".




Oj, vad skrynkligt det såg ut! Och snett! Nu orkar jag inte böja mig ner för att fixa slätt och ta ett nytt kort.. Så ni får helt enkelt ha överseende med det.

Jag ska köpa tryckknappar imorgon som ska fästas nere vid zebrorna så täcket inuti inte ramlar ut. Jag tog två gamla täcken som jag vek på mitten och stoppade in.

"En tjock filt" tycker jag var en passande beskrivning. 

5 dagar kvar.

Så. Hur mår jag då?
Detta är andra veckan hemma från jobbet, och jag mår verkligen sjukt bra! Finns liksom inget att klaga på. När jag blir trött så vilar jag, och när jag är pigg så sysselsätter jag mig.

Jag har inga "känningar" av att förlossningen skulle vara på ingång. Varken mensvärk eller sammandragningar. Däremot har jag fått molvärk i ryggen/svanken de senaste kvällarna, och ibland även på morgonen. Men inget mer än så.

Jag har än så länge sluppit bristningar, och jag hoppas verkligen att det förblir så!

Micke kommer jobba i stockholm hela veckan.. Måndag - söndag. I vanliga fall skulle han annars vara på väg hem nu. Jag är inte orolig utifall bebisen skulle vilja ut innan han kommer hem, för jag är säker på att det inte kommer gå så pass fort att Micke inte hinner hit. Han har telefonen på sig och alla på bygget vet att han kan komma att sladda därifrån vilken minut som helst. Så jag känner mig lugn och trygg.

I tisdags när jag var i Söderhamn såg jag ut så här:


Jag tycker faktiskt inte att jag är sådär kolossalt stor som man ser att vissa är i vecka 40. Jag har ju samlat vätska sedan vecka 30 ungefär, så nog fasen är jag svälld alltid! 20kg är svårt att dölja, haha! Men ändå så tycker jag inte att jag har sån där megastor mage liksom. Eller är jag bara van att se mig själv såhär?

Hmm... Ja.. Det var väl en liten uppdatering av läget just nu. 

Tack mormor!

Äntligen fick jag mina döskalleknappar!




Dom var dock i det mest diskreta utförandet, men jag fick dom! Mormor är bra snäll hon!

Ändrade planer!

Nej, det blir ingen filt av detta. Och inte för att det har gått åt helvete, utan för att det liksom inte riiiiktigt blev som jag hade tänkt mig.

Jag har sytt ihop dom fyra tygbitarna, och sen sytt ihop allting till ett "påslakan".




Tanken jag har nu är att ta ett av våra gamla täcken, klippa det i rätt storlek, och göra en "tjock filt" som grabben kan ligga på golvet på! Hänger ni med? Vad tror ni om den idén?

Jag tror bra. Användbart.

Tygen har kommit!

Hämtade ut tygen idag som jag beställde i helgen! Verkligen superfina! Nu får vi hoppas att resultatet blir lika fint.



Jag köpte både tråd av bomull och av polyester(?), så nu ska jag googla vad som passar bäst till just detta tyg. Och även vilken söm jag ska använda!

Wish me luck!

Tisdag.

Idag har jag spenderat typ hela dagen i Söderhamn. Hälsat på mormor, träffat morsan, och firat Håkan som fyller år på söndag. Kom hem strax efter 22 och jag känner mig konstigt nog inte så trött?! Måste bero på allt socker jag tröck i mig hos Håkan. Jisses vad Frödinges kladdkaka är god! Lätt min favvo!

Innan jag blundar och försöker sova måste ni få se dessa SJUKT BALLA skor som mormor har virkat till D!
Mini-converse typ! Love them!!

Hon har även stickat en kofta och matchande sockar. Jag visar er det imorgon. Good night!

Nu får det vara nog! Haha!

Jajamän! Avin var på två nya mjukdjur! En anka och en noshörning. Vi är nu uppe i tio stycken gosedjur från serien Cordy Roy av Jellycat, och dessa var dom sista jag kommer köpa. Iallafall på mycket länge.








Känner inte ni också hur ni bara ääääälskar dessa svindyra mjukdjur?! Så himla mysiga! MEN jag tycker ändå en sak är märklig - alla djuren är liksom naturtrogna utom katten. Varför?!

Vill ni inte spendera en förmögenhet på dessa djur så köp från Aliexpress istället! Jag har både därifrån och från butiker här i Sverige. Ingen skillnad i kvaliteten, och djuren från Ali har faktiskt "Jellycat" etikett på sig. Måste vara äkta! Annars är det äkta fejk - bra sådan!

Klistrar in en länk så får ni prova om ni kommer fram till sidan. Annars får ni söka på Aliexpress själva. Vill ni köpa här i Sverige så har dom flesta "barnbutiker" på nätet dessa. Googla!

http://www.aliexpress.com/item/42cm-Corduroy-plush-toy-striped-cloth-doll-Fox-Bear-Cat-Monkey-Dinosaur-Kangaroo-Elephants-Hippos-Puppy/1978000386.html?tracelog=ae-app-ios-sharefor-shkmail


Helilodesign.se

Ni minns räv-kläderna jag köpte för ett tag sen va?


Jag hittade grejerna på instagram (men hon har en hemsida också), och strax efter att jag hade fått hem mina fina prylar la hon ut en tävling där! SOM JAG VANN! Så denna vecka väntar jag på ett paket med detta innehåll:


Så himla gulligt! Och dont worry - det är storlek 62.

Idag hade brevbäraren inga kläder att lämna, men däremot en avi till mig. Jag gissar på att det är två nya medlemmar i Cordy Roy-familjen som har anlänt! Visar er sen.

Vilsen i pannkakan!

Imorse vaknade jag och kände mig utvilad! Det händer inte varje dag ska jag säga er! Käkade frukost, slängde in en tvätt och sen drog jag iväg till plantagen!


Fasen vad vilsen jag kände mig där inne! Jag kan ju inget om blommor, så det tog sin lilla tid innan jag för det första kom på vad jag ville ha och för det andra förstod vad jag kunde ha!

Jag köpte två säckar jord, åtta blommor och en tomatplanta. EN tomatplanta... suck... jag skulle ju såklart ha haft två. Tur att dagen är ung!


Jag vill köpa stora krukor att ha till höger på golvet också... men vi får se vad ekonomin säger om den saken. Det räcker med detta så länge, måste ju se om jag kan hålla skiten vid liv först och främst! Haha!

Nu ska jag slänga ihop lite lunch, hänga tvätten och sen får vi se! Jag har ett litet målar-projekt i tanken, men vet inte om jag har färg hemma. Återkommer!


Bye bye money..

Tänk att alla skönhetsprodukter ska ta slut samtidigt.. Hej lön, hej då lön!

Nytt schampo + balsam från DermOrganic. Världens bästa!! Håret blir never ever elektriskt, och dessutom är det ekologiskt (i think) så ja, det är bra helt enkelt. Fett nice, som brorsan skulle ha sagt. Bra för håret, mindre bra för plånboken.



Ny foundation från bareMinerals. Nu när jag kommer få lite färg på kinderna brukar det räcka med den. Annars kör jag även på flytande foundation.



Ny sminkborttagning från Make Up Store..


Sen behöver jag även en ny maskara samt en kräm till facet.. Har dock inte bestämt vad jag vill köpa för märke där än. Hur som helst så hör ni ju själva. Dyrt!

Ja ja, what to do liksom?
Bara att pröjsa och se glad ut! Imorgon är sista lönen som är "vanlig", sen väntar 1,5 år av fattig förändrapenning. Snacka om att jag kommer bli grym på att spara pengar efter den perioden alltså!

Nu är det dags att sova.

Växthuset!

OH HAPPY DAY! Idag fixade Micke äntligen golv till växthuset! Och jag är sååå glad! I veckan ska jag åka och köpa växter och lite annat. SO HAPPY!

Det tog ju typ två år för oss att bli klara, men växthuset har ju liksom inte ens vart på topp 10-prio listan liksom.

Här har vi bilder, steg för steg:














Bra va!!?? Imorgon tänkte jag ta fler bilder efter att jag har planterar lite och "inrett"! SO EXCITED! Äntligen kan jag odla mina egna tomater!

9 dagar kvar.

Ingen bebis ville komma tidigare den här natten heller. Typiskt!


Spjälsäng, vagga och vagn ekar fortfarande tomma.

Dom flesta förstföderskor går ju över det beräknade datumet, så idag släpper jag mina tummar som jag har blåhållt för en tidigare förlossning. Enjoy the ride bah! Och tydligen är det bara en myt att den kan komma igång tidigare om man är mer aktiv såhär på slutet. Fan, inte ens grodan kan leva på det här lilla hoppet! Haha!

Vilket datum är det då som gäller?
När vi räknade ut själva så fick vi 30/5 som datum. I vecka 14 var vi på ett tidigare ultraljud som ni kanske minns? Och där fick vi 31/5 som bf.


Liten grabb sett uppifrån i vecka 14.
Titta dom söta benen! Hihi!

I vecka 20 var vi på det där rutin ultraljudet uppe på förlossningen, och där sa hon att datumet var 2/6. Så det är väl liksom det som gäller antar jag. Men då förstår ni kanske varför jag hoppas på en maj-kille!

Och här ser vi honom lite större än tidigare, i profil denna gång.

Jag är så galet nyfiken på hur han kommer se ut!! Ska bli så roligt! Såhär såg Micke ut som nyfödd:



Beställt tyger!

Ikväll kände jag mig på ett riktigt pyssel-humör, så jag klickade hem lite tyger från HappyFabrics.se


Dessa fyra blev det. Fina va?

Tanken är att göra en filt till bebisen! Så nu hoppas vi på snabb leverans, samt att jag fortfarande är på ett lika glatt pyssel-humör när de dimper ner i brevlådan som jag är nu! Nästa vecka är sista veckan innan bebisen är beräknad, så ni förstår säkert varför jag hoppas på en snabb leverans!

Nu ska vi käka fruktsallad och kika en film här hemma. Trevlig kväll på er!

Föräldragrupp...kurs?

Vet inte vad det kallas, men där var vi imorse.

Jag tycker faktiskt att det är bra information vi får! Många smågrejer som man inte visste. Eller som man kanske trodde man visste. Väldigt bra tycker jag. Nästa fredag är sista gången vi ska dit, och även sista gången jag har ett möte hos barnmorskan inbokat. Snart är bebisen här!

Skulle ta en bild på mig i fläta imorse, och garvade som fan när jag såg mitt ansiktsuttryck!! Haha trött much?

Men just den där minen beskriver verkligen hur jag kände mig imorse, och även hur jag känner mig nu. Jag har lagt mig i sängen igen och är riktigt jävla skit trött... Kul fredag.. Hoppas jag piggnar till.

What a day!

Vilken dag det blev hörrni! Började med en "snabb" fika på tre timmar med Linda i solen, vilket resulterade i en inte så snygg solbränna....
"Inte så himla fult" kanske ni tänker. Vet ni varför den är ful? För andra axeln är vit!! Haha, jag satt snett i solen och ja... Ni ser ju själva. Tur att sommarn inte ens har börjat så att jag hinner sola andra sidan också!

Såhär blev det med kuddarna:



Känns somrigt med det turkosa!

Ikväll har jag och Micke varit ute på äventyr! Eller sightseeing kanske man ska säga? Kort och gott: efter de dåliga vägarna vi körde på har min mage sjunkit rejält känns det som, haha!

Tisdags och nu (torsdag):
Försökte knäppa i samma vinkel, och tror jag fick till det bra. Nu syns ju typ inte tatueringen alls! Kanske kommer ut en bebis i helgen? Man vet ju aldrig.

Good morning!

Woohooo äntligen torsdag och Micke kommer hem. Älskade, älskade Micke.. vad hade jag gjort utan honom? Jag har verkligen hittat min soulmate.

Idag är det jätte fint väder också. Så jag tänkte faktiskt göra iordning på baksidan så vi kan dricka en kaffe där idag. Micke-dag OCH bakside-premiär. Perfect day!

Jag återkommer med bilder på hur det blev på baksidan med de turkosa kuddarna. Fan, nu var det nästan en månad sen jag köpte skiten. Äntligen får jag se resultatet! Minns ni vad jag köpte?

Älskar kläder!!

Efter sjukhuset höll jag brorsan sällskap på Queens Tattoo. Han körde ett gevär (vette fan vad det är för sort haha) och en hand som höll i en kniv, typ. Det blev bra på honom!
Lite dålig bild, i know, men men..

Sen kom jag hem och hade (som vanligt nu för tiden) massa tid över. Och vad gör vi då? Jo, vi kollar i lillens garderob!

Body//The Brand. Hood//H&M. Leggings//H&M

Body//Next. Leggings//Tradera. Kofta&Sockor//Mormor.

Allt från H&M.

T-shirt//H&M. Leggings, mössa, scarf//Åhléns.

Det är ju så hiiiiiiiimla roligt att hålla på och sätta ihop olika outfits! Jag älskar verkligen kläder! Och nu när jag inte längre jobbar så kan jag ändå få min dagliga dos genom att hålla på såhär, haha.

Jag vill även skriva, åter igen, att jag INTE köper kläder i 50-56 längre. Jag tror att han har lika mycket plagg i 50-56 som han har i 62-68. Så nu behöver ni inte oroa er för det. Jag är smartare än vad ni tror att jag är (tydligen). Jag fattar att bebisar växer snabbt.

Ultraljud av hjärtat.

Idag var jag till sjukhuset för att checka mitt hjärta. Jag har ju haft lite olika problem de senaste åren, och min bm + en sköterska tyckte jag skulle kriga för att få det kollat på ordentligt innan förlossningen.

Sagt och gjort.
Grät till mig undersökningen för nån månad sedan och idag var det dags.

Det började inte så bra då parkeringen i stort sett var full, så fick ställa mig alldeles för långt bort för att hinna i tid. Powerwalkade så att jag flåsade som ett riktigt jävla fetto och kom naturligtvis några minuter för sent. Som tur var gjorde det ingenting.

Jag fick ta av mig på överkroppen (mumsigt när jag svettades som en padda) och lägga mig på britsen, och sen körde dom på med ultraljudet! Lägg dig si, luta dig så, hej och hå. Många vinklar var viktiga och efter 45 minuter fick jag dommen:

Allt såg väldigt bra ut.

Jätte skönt att höra, verkligen! Men då kommer ju nästa fråga: vad fasen är det som orsakar besvären?! Stress och ångest har säkerligen orsakat en del på slutet.. Men för 6 år sedan? Nja, inte så troligt. Ja ja, det är väldigt skönt att veta att hjärtat och allt därtill fungerar som det ska!

När dom hade kollat klart på hjärtat brukar dom kolla i maggropen (vet ej varför), och då sa hon som undersökte mig "men vi får se om vi kan se nåt nu, eller om det ligger nåt i vägen!" och jag blev lite lätt exhalterad och tänkte "Jippi! Nu får jag se lille D!" .....tror ni inte att maskinjäveln hänger sig? Och att läkaren kommer in och säger "ni behöver inte göra där för det räcker med de bilder vi har"... Suck! Snacka om att jag blev besviken! Hade ju verkligen velat sett.

Tisdag.

Igår kom brorsan hit på en sleepover. Tydligen så hade han haft lite för trevligt i helgen, och nu är nyckeln puts väck! Att tappa nycklar kanske går i släkten? Så idag på förmiddagen var det trevligt med sällskap. Vi får se om han har lyckats få tag i hyresvärden eller om jag får sällskap ikväll igen.

Lillebror i en klassisk självis.

Idag har jag iallaenvisafall klippt gräsmattan. Det gick faktiskt helt ok! Tyngre än förra sommaren, men det är ju inte så konstigt heller. Klippte dessutom i tofflor, vilket inte var ultimat. Men vad ska man göra när inga andra skor passar?

Stina kom ju, som jag skrev igår, förbi här på eftermiddagen. Alltid lika roligt att träffa henne! Skulle kunna surra i timmar om allt från graviditet till renovering!

Utomhus har regnet börjat vräka ner och det känns faktiskt helt okej! Regn är mysigt när man inte vill eller ska vara utomhus.

Dör av tristess.

Imorse åkte Micke och jobbade, och kvar är jag och guzzen.. Det har hittills gått typ 5 timmar sedan jag klev upp, och jag håller redan på att dö av tråkighet! Någon som inte verkar lida särskilt mycket är guzzen:


Jag måste försöka lära mig av henne.

Fast idag har jag faktiskt planer, så min rastlöshet kommer snart försvinna! Jag ska nämligen ut till Johanna. Och imorgon kommer kanske Stina hit. Sedan på onsdag är det sjukhuset och vips så var det torsdag och Micke-dag igen! Jag ska nog överleva.

Och apropå överleva - tror ni det skulle vara ohälsosamt att klippa gräset i mitt tillstånd? Skulle vilja göra det senast på onsdag, men vet inte hur smart det skulle vara...?

NUNA LEAF

Just ja! Har jag berättat för er att vi har köpt en typ babysitter? Eller vagga kanske är ett mer korrekt ord? Det är iallafall från märket Nuna och heter Leaf (eller om det var tvärtom?! Haha, who cares..?)

Den här färgen:

Med en leksaksbåge i detta format:

Samt en sufflett med inbyggt myggnät:

Vi såg denna grej när vi var på NK i Stockholm på alla hjärtans dag, och har inte kunnat släppt den! Så för ett tag sedan slog vi till!

Såhär står det på deras hemsida:

LEAF™

fortsätt att drömma

Inspirerad av ett lövs bekymmerslösa flytande på en vindpust ger LEAF babysitters babyn en liknande förtrollande åktur. Vår distinkta design–den enda av sitt slag–utvecklades utifrån babyns synvinkel och fungerar vid lekdags, lunchdags eller när mamma eller pappa behöver sin egen dags. Oavsett om det är en motorfri åktur för nyfödda, ett vickningsparty när de kan gå eller en plast att sova efter en tuff dag på förskolan så är LEAF både revolutionerande och utvecklande—och tålighetstestad upp till hela 60 kg. Det borde hålla dem gungande i åratal.


Ni får gärna youtuba så ser ni även hur den fungerar. Supermys! Hoppas att den kommer ge bebben lugn och ro.

Någon där ute i cyberrymden som har en sån här? Funkar den bra?

Der här med föräldrapenning..

Jag har suttit och fyllt i almanackan på försäkringskassans hemsida nu. Alltså vilka dagar jag vill ha betalt för. Lättare sagt än gjort. Hur lite pengar kan jag klara mig på? Hur lite pengar vill jag klara mig på? 

I dagsläget är jag van vid att kunna unna huset, mig själv och bebisens garderob ganska mycket. Men snart är den tiden förbi.

Snart kommer jag behöva tänka både en och två gånger på om jag verkligen ska köpa en kaffe - jag kan ju koka hemma själv. I know, detta är i-landsproblem egentligen och vissa tycker säkert att det låter stroppigt, men det är fortfarande MINA problem. Min ekonomi, mina funderingar, mina problem.

För att kunna vara hemma så länge som möjligt måste jag ta ut så få dagar som möjligt. Alltså; ju fattigare du lever ju längre kan du stanna hemma. Punkt.

Annars då? Tjaaa.... söndag idag. Micke lagar sina matlådor. Jag saknar honom redan, fast han inte har åkt än. Guzzen kryper in under köksbänken och vill inte komma ut samma väg..



Typ det som har hänt idag.

Bedside crib.

Igår kunde jag inte hålla mig längre. Jag bäddade iordning lillens säng! Jag vill inte ha honom i sängen med oss, pga massa olika anledningar, så vi har köpt en liten säng som man ställer på sidan av vår säng. Bedside crib.

Haha, snacka om mönster mönster mönster, men what the hell liksom.. Jag orkade inte bädda fint i vår säng för att visa er.

Jag hoppas bebisen kommer trivas där i, för det känns faktiskt riktigt bra med sängen sådär! Då har vi honom nära oss (ja, praktiskt taget i sängen) men riskerar inte att rulla över honom eller nåt i den stilen. Och dessutom slipper man stiga upp ur sängen för att hämta honom när han vaknar på natten. Ja, som sagt: det känns riktigt bra.

Kom nu bebis, koooooom! Vi längtar efter dig!

Cravings?

Hittills under min graviditet har jag inte fått några speciella "cravings". Visst är jag kanske mer sugen på någon typ av gotta (glass!), men jag skulle inte kalla det craving.

För mig så betyder craving att jag är otroligt sugen på något som jag förr inte gillade. Att jag helt plötsligt skulle få ett grymt sug för paprika (eller nåt). Att påstå att man har cravings för tillexempel choklad tycker jag enbart känns som en bortförklaring till att få vräka i sig.

Många har sagt till mig "passa på att unna dig..", men det tycker jag känns ganska osunt och framförallt osmart. Jag försöker verkligen tänka på att livet inte är slut efter förlossningen. Jag är väldigt mån om att komma tillbaka till mig själv efteråt. Både för min skull, men även för Mickes. Jag vill att vi fortfarande ska vara attraherad av varandra. Det är många år kvar på vårt liv ihop.

Sen har jag självklart ätit både skräpmat och godis under dessa nio månader. För det åt jag ju faktiskt innan jag blev gravid också. Någon måtta får det liksom vara! Haha.

Nytt.

Usch och fy vad jag har varit less på våra kuddar och plädar i soffan! Dom är riktigt mysiga att bädda ned sig med, men snygga? Nja. Dom har blivit så himla...ja.. hur ska man säga? Solkiga? Såg nästan ofräscha ut trots att de var nytvättade. Så idag fick det vara nog!


Valde att köra på olika mönster men i typ samma färger. Miss matcha lite sådär. Vad tror vi? Godkänt? Too much olika?


Oj, tavlan såg ut att hänga jätte lågt! Vi har ju en väggtext bakom tavlan... kanske skulle den få komma fram igen istället?

Alltså nu när jag kollar på bilderna känner jag bara MEEN NEEJ det blir ju inte alls som jag vill ha det?! Det är nog tavlan som stör. Japp. Den måste väck.

Packar bbväskan.

Eller iallafall en del av den.

Jag tycker det är JÄTTE SVÅRT att veta vad man ska ta med sig till BB. Jag har ju för det första ingen aning om hur länge vi blir där, och för det andra ingen aning om vilken storlek grabben kommer ha.

De flesta råder oss att inte packa för mycket. Så jag har lyssnat på det.

Ett set i storlek 50:

Ett set i storlek 56:

En pyjamas i storlek 50:

Jag har inte köpt nåt i storlek 44, utan vi få helt enkelt vika upp ärmar och benslut på prinsen om det är alldeles för stort. Jag tvivlar starkt på att han kommer kunna ha 56 från BB, men alla säger att man ska packa med ett sånt set så why not? Det tar ju liksom ingen plats! Så vi har alltså endast ett klädset nedpackat i minisize och en pyjamas. Tycker ni jag borde packa med ett till? Hm, i skrivandes stund känns det som en bra idé, även om jag ofta får höra att man endast har bebisarna i blöja + filt när man är på bb. Hud mot hud är tydligen det bästa.

Vi fortsätter!

En overall i typ mjukis-tyg storlek 50/56:

Eftersom vi inte vet vad det blir för väder så packas denna overall med i väskan, och även en tjockare som ni ser här nedan:

Kanske är det varmt och skönt, så att det räcker med en filt runt honom? Eller så är det en aning kyligare och vi tar även på honom rockstar-overallen? Kanske är det ett jävla oväder och just därför packar vi med fleeceoverallen också. Better safe than sorry.

Förutom kläder så har jag packat med filt, extra mössa, strumpor, snuttefilt, Mr Fox och två nappar. Jag har hört att dom på bb inte är så förtjusta i att man ger bebben napp? Men jag vill verkligen att han ska kunna använda en sån i framtiden! Dom packas med iallafall.

Vad tror ni erfarna? Något mer som ska med i klädväg? Jag kommer packa ned ett till set i storlek 50, men utöver det? Hjälp!

Sista dagen igår.

Jisses.... Igår gjorde jag min sista dag på jobbet. När det var dags att gå hem fick jag kämpa för att inte börja gråta.

Det handlar inte om att jag är rädd att "butiken ska gå åt helvete" eller att jag har ett "jävla kontrollbehov" och inte kan släppa taget.

Det handlar om att jag älskar mitt jobb. Jag älskar att träffa människor. Jag älskar att sminka mig i sju timmar innan jobbet. Jag älskar att packa upp snygga kläder var och varannan dag. Jag älskar att inte behöva känna mig rastlös.

Bebisen är beräknad om två veckor, men han kan lika gärna komma om fyra veckor. Vet ni, att om jag måste gå hemma "arbetslös" i fyra veckor... well.. jag kommer bli galen!

Folk säger att jag måste vila mig. Men jag känner inte att jag behöver det! Sure, min kropp är verkligen inte som den var för ett par månader sedan, och visst, jag behöver vila den. Men. Inte i fyra veckor! Jag skulle behöva jobba ett par dagar mindre i veckan bara.

Ja ja. Nu var det sista dagen igår och jag får väl försöka njuta av tiden ensam innan bebisen är här. "Passa på och..." som alla säger.

Gårdagens Elin:



Morrn morrn!

Idag är det röd dag, vilket innebär ledighet för min del! Solen strålar, men det blåser naturligtvis för fulla muggar. Jag blir så less på att jag fortfarande inte har kunnat ta fram kuddarna på baksidan. Inte en enda dag har vädret tillåtit en fika på i hammocken! MORR! Skulle det kunna bli premiär idag? Om det slutar blåsa? We'll see.

Annars då? Natten har vart hyfsad. Micke kom hem igår, och det verkar som att jag blir lugnare med honom bredvid mig, och jag vaknar inte stup i kvarten. Skönt.

Well.. det var väl det jag hade att säga såhär på morgonkvisten. Nothing special liksom. 

Den blomstertid nu kommer..

Vad härligt det är när allt börjar bli grönt!! Micke klippte gräsmattan förra helgen och trimmade, och det luktade såååå gott! Sommar! Och nu när jag klev upp och kikade ut genom köksfönstret så ser jag att häcken har exploderat över natten.


Det spelar liksom ingen roll att det är regnigt och grått när jag ser hur det grönskar överallt! Eller nja, spelar typ ingen roll... Ni minns att jag bara kan ha ett par skor va?

Förutom att njuta av utsikten har jag slängt in sängkläderna i maskinen och städat undan lite. So much for vila liksom, haha.

Dags för havregrynsgröt med mormors hemmagjorda äppelmos nu!

Keep 'em rollin!

Ännu en natt av alldeles för lite sömn. Tackar gudarna att jag kör halvtid och börjar sent om dagarna! Detta låter mig ligga i sängen och dra mig väldigt länge. Dessutom är det skönt att gå och lägga sig mellan smink- och hårfixet. Ingen stress liksom!

Tidigt imorse kände jag FUCK IT nu lägger jag en beställning från H&M. Kommer ångra skiten ur mig annars. Pengar är till för att rulla, right?
När ni ser plaggen förstår ni vad jag menar va? Så himla mycket Elin och Micke över detta! Vilket innebär att det kommer vara perfekt åt vår lilla grabb.

Ni undrar säkert om jag är galen som köper så mycket. "Vet du hur fort ungen växer?!" Japp, jag är väl medveten om att barn växer. Jag är inte dum i huvudet. Det jag beställde nu är i storlek 68. Jag köper 62 eller 68 nu för tiden. 

Så. Nu vet ni.

Leverans!

Idag låg det fina fina setet från helilodesign.se i brevlådan! Leggings, mössa, dregglis och en snuttefilt i räv-tyget. Lika fint i verkligheten som på bilden!

Hehe, Mr Fox fick agera modell.

Efter jobbet idag träffade jag Lotta och tog en fika i några timmar. Så mysigt och trevligt! Jag hann även slinka in på åhlens och shoppa lite innan:


Jag kunde aldrig föreställa mig att det fanns så himla mycket snyggt till ungar! Jisses, grabben kommer ha lika stor garderob som mig innan han ens är född! Hehe.

Dagens mami!

Den som söker skall finna! som dom brukar säga. Och ja, mycket riktigt så fanns det en hel del gamla mini-klänningar i källaren som gör sig väldigt bra som toppar nu!


Jag avundas er alla som kan ha skor på er - vilka ni vill! Tänk va snyggt det hade varit med en kjol till detta, och mina nya mockastövlar som jag ännu inte fått chansen att använda! [drömmer mig bort] Ja jävlar hörrni, det hade vart snyggt!

...istället har jag samma brallor och samma trötta skor som alltid.


Klinisk Fysiologi (vad nu än det betyder..?)

När jag stod och fixade håret nere i källaren upptäckte jag att tröjan var ut och in.. Alltså.. Haha.. Trött much?


Fick precis ett samtal från Gävle sjukhus. Jag ska dit nästa vecka och undersöka hjärtat mitt. ÄNTLIGEN säger jag bara! Har ju haft många konstigheter kring bröstet under de senaste åren. Jag hoppas ju och tror att allt är som det ska vara.

Nej, nu ska jag duscha av min feta kröpp och sen är det dags att gå till bussen.

Panta mera

Vilken hemsk jävla natt det har varit! Jag har inte haft ont eller så. Bebisen har inte härjat. Så fråga mig inte varför jag knappt har sovit nåt? Vridit och vänt mig  hela natten. Somnat i korta stunder (om man ens kan kalla det sömn?). Nej, en otroligt dålig natt helt enkelt. Nästan så att man vill gråta en skvätt.

Ja ja. Nu släpper vi det.

I söndags bestämde jag och Micke oss för att äntligen panta flaskorna vi har samlat på oss! Vet ni hur mycket vi fick?! 235 jävla kronor! Haha, helt crazy!


Men jag måste erkänna att det känns så himla pinsamt att panta. Jag har ingen aning om varför, eftersom det är ju bra för miljön och så. Det känns bara så.... luffigt? Som att vi inte har några pengar? I know, hur löjligt som helst.

Jag blir ruinerad!

Helvete vad det finns snygga barnkläder! Jag kan inte behärska mig, utan köper hej vilt! Och även om det mesta inte är så dyrt så är det många bäckar små...

Som exempel har vi den här sviiintuffa västen från H&M, för endast 129kr. Hur ska man kunna låta bli att köpa den liksom? Va? Inte så dyr, eller hur? Nej. Klick, klick. Men har man redan tänkt så sjuttioelvatusen gånger hittills denna månad så blir det några kronor..


Jag kommer inte överleva på föräldrapenningen thats fo sure! Haha!

Och när vi ändå pratar om att köpa saker..

Fick ett mms av Micke:
Ny bil! BMW 120 diesel -08.

Riktigt skönt med två bilar faktiskt! Och dessutom var den där riktigt snygg, även om jag kanske hade föredragit en större starkare variant av BMW. Hehe. Cant wait to provköra den i helgen! Jippi so happy! Fan va lycklig jag är!

Nya fransar!

Varannan vecka går jag till fina Elin på Studio5 och fixar fransarna. Förr räckte det med en gång i månaden, men nu på slutet av graviditeten så tappar jag så mycket fransar att jag måste gå varannan vecka. Nu gör ju jag inte mina naglar längre, men jag har hört att även dom påverkas när man är preggo.

Well, här är en skit dålig före-bild och en minst lika dålig efter-bild med tanke på att jag är sminkad. Ger liksom inte rättvisa då när ett öga är naket, och det andra inte. Olika vinklar dessutom. Ja ja, fuck it!


Jag ÄLSKAR att ha lösfransar. Man känner sig så himla mycket fräschare när man inte har nåt smink. Jag längtar till sommaren då mitt face blir solbränt, för just nu är jag blek och alla jävla ärr å skit syns när jag är osminkad. Blä! Vill kunna dra ett varv med puderborsten och vara klar sen! Soon, very soon.

Idag är jag en buske!

Hittade en klänning som jag hade på midsommar för nåt år sedan. Den passade perfekt som ett linne nu! Eller nja, perfekt är väl att ta i med tanke på hur tight den är över brösten! Så idag ser jag ut som en rosenbuske.


Nu ska jag strax gå till bussen och åka ner på stan. Fransarna ska få sig en påfyllning innan det är dags för jobb!

Klantigt värre.

Sen jag blev preggo har jag blivit så himla klantig! Liksom, en riktig drummel. Tappar saker och går in i saker. Igår skar jag mig i fingret när jag lagade mat. Orka!


Så förutom att jag knappt har något minne kvar så är jag dessutom über klantig... Bra där. Känns tryggt.

Haha.

Mormor kan!

Titta så fint mormor hade virkat!!


Det blev precis så fint som jag misstänkte att det skulle bli. Nu fattas bara en bebis!


Idag går vi in i vecka 38 och enligt appen så är bebisen färdigbakad nu. Skulle förlossningen sätta igång skulle dom inte försöka förhindra den. Åh, jag hoppas hoppas hoppas att det blir en maj-kille!

Nu är det dessutom sista veckan på jobbet. Måndag, tisdag, onsdag och slutligen fredag. Herregud, tänk att jag inte kommer arbeta på typ 1,5år efter fredag! Sick!

God morgon, kära stalkers!

Jag skulle ljuga om jag sa att det var en bra natt.. har vaknat till och från, och när klockan slog 06 var det ingen idé att ligga kvar längre. Så nu ligger jag i soffan och försöker piggna till!

Imorgon hoppar vi in i vecka 38 och det är dessutom min sista vecka på jobbet nästa vecka. Kom ut nu bebis!

Det är väl inte så konstigt att jag inte kan sova så bra med tanke på hur trångt det är för lille D där inne nu.

Anyways!

Idag ska jag åka upp och hälsa på mormor och morsan en snabbis.



Främst är det för att jag vill hämta barnvagnsgrejen mormor har virkat, hehe, men även för att vara trevlig och säga hej hur mår ni - såklart.

Det som känns så surt är vädret. Så klart att det är stråååålande sol nu. Nu när jag inte ska vara hemma. Jag hade ju mer än gärna suttit på baksidan och gottat mig utomhus än att sitta i en bil. Och imorgon ska det ju bli sämre väder, igen. Men men, what to do liksom? Man kan inte styra sitt liv efter vädret! Eller..?


SO HAPPY!

Länge, länge, läääänge har jag undrat "vart fan köper alla morsor dom där fina kläderna till sina barn??" när jag har sett vissa plagg. Idag fick jag svaret!!

Tydligen är det en designer(?) vid namn Andrea Lauren som konstruerat ett print och sen blev det tyg av detta. Ett tyg som väldigt många instagram-fixare köper hem och syr till kläder och säljer. Så genom att söka på hashtagen #andrealauren på instagram fick jag fram massvis med do it youself-are!

Alltså. Jag dör upptäckts-döden!
ÄNTLIGEN har jag hittat detta!!

Så, nu har jag beställt kläder som kommer packas rätt ner i bbväskan. Kläder som passar utmärkt med Mr Fox som också kommer följa med till bb.

+ en body till detta. Sån behöver jag inte köpa, för det har vi. Blir väl en vit eller svart om jag känner oss rätt.

Men hur gulligt kommer inte detta vara då?! Jag är så lycklig! Det pirrar i hela kroppen! Hahah, snacka om att man är skadad. Shopaholic much?

Snacka om gravidhjärna.

Alltså FUCK ME vad less jag blir.

Jag sitter i köket och är svintrött. Försöker hindra ögonen från att rinna varje gång jag gäspar. Vill ju inte sabba sminket. Micke kommer hit och masserar mina axlar när han plötsligt säger "men älskling, det står ju att vi ska dit den 15e."

Pappret med de inbokade mötena ligger alltså bredvid mig. Jag svarar "ja? idag?"

Men vet ni. Det är INTE den femtonde idag. Idag är det den åttonde. Blev så less att jag nästan började gråta! Hade lätt gråtit om det inte vore för sminket. Lätt!

Om jag är så här virrig i kolan nu, hur fasen ska det bli sen?! När man ammar har jag hört att man kan bli riktigt förvirrad! Haha, glömmer väl ungen någonstans om det blir värre än vad det är nu.

Så. Ja. Vad fan. Har klätt av mig och lagt mig i sängen igen nu. Micke skulle köpa med frukost efter hans behandling. Alltid nåt som gör en glad.

Aaaa men dra mig baklänges!

Hade helt glömt bort att vi skulle till barnmorskan idag! Jag som har blivit van att ta det riktigt jävla piano på morgonen kände att 9:15 var otroligt tidigt att vistas bland folk! ZZZNARK!

Som gräddet på moset har Micke bokat in en tid hos kiropraktorn 08:45-9:15, så jag får ta bussen bort till mottagningen, samt träffa en tillfällig bm själv (eftersom vår bm är på semester). Ännu mera SNARK på den!

Fast, egentligen så är det ju inte så speciellt tidigt ändå. Och det är inte speciellt synd om mig heller. Meeeeen, vad vore livet utan lite självömkan?

Nu ska jag kasta på mig ett kilo smink.

Same same but different.

Idag såg jag ut så här:


Det börjar bli svårt att variera mina klädval! Som ni ser är det ju samma byxa over and over and over again... Jag gör mitt bästa med topparna, men ni får ha överseende med att jag är very much preggo right now.

Nu ska jag ta en varm skön dusch, och sen blir det att krypa ner i sängen. Inatt får jag sova bredvid min älskade Micke!!

Sugen på baddräkt!

Alltså MY GOD jag dör snyggdöden!
H&M har fått in (igen) denna baddräkt:

Jag tycker att den är så jäkla ball! Och priset var ännu fräsigare; 199 pix!

MEN. Nu till det tråkiga.

Jag har ju faktiskt ingen aning om vad jag kommer ha för storlek efter förlossningen. Kanske går jag inte ner något alls? Eller så rasar jag i vikt och blir en skinny bitch? Hur kan man möjligtvis förutspå det? Går icke!

Så att köpa en bikini eller baddräkt nu vore inte så smart. Och jag är ju faktiskt ganska smart.

Surt sa räven.

Lookin' good fattie!

Vet ni vad? Imorse körde jag världens selfie-race! Gäller att passa på när man får till sminket sådär jätte bra, dubbelhakan är inte allt för synlig och ljuset är smashing! Tycker ni inte också att man borde passa på då? Jo? Bra.




Kanske borde göra som Kim Kardashian och släppa en selfiebok jag med?

Im fine now.

Jag lyckades somna om inatt och vaknade faktiskt på rätt sida. Det blir nog en bra dag idag ändå!


Nu ska jag fixa håret och sen måste jag kasta i mig lite gröt. Puss hej!


Ångest.

Snart har jag legat vaken i två timmar. Mår väldigt konstigt...eller rättare sagt dåligt. Psykiskt. Kanske hade jag en mardröm jag inte minns?

Jag önskar så innerligt att Micke låg bredvid mig nu.


Framtiden skrämmer mig så sjukt mycket. 

Dagens outfit!


Mitten av vecka 37 idag. 

Jag har på mig en klänning och byxor från H&M. Inte(!) från mamma-avdelningen.

Nu ska jag hämta gummistövlarna från källaren och hoppas dom passar. Det har visserligen slutat regna, men det är fortfarande väldigt blött på marken + att det säkerligen skulle kunna börja regna när jag ska hem igen. Wish me luck att få ner klumpfoten i stöveln:


Update: fötterna fick absolut inte plats i stövlarna. 

Regn, regn, regn..

Inatt kom Guzzen in och var dyngsur! Verkligen genomblöt! Hur jag märkte att hon kom in? Det är svårt att bli oupptäckt när man lägger sig på någons ansikte, det ska ni veta. Så, klockan 3 inatt fick jag en pälsboll in my face som inte luktade särskilt gott heller. MEN ingen mus eller sork eller kanin eller fågel följde med in, och det tackar jag för!

Trots att guzzen väckte mig inatt så vaknade jag imorse och kände mig utvilad. Som att jag hade sovit som en stock under hela natten. Helvete vad skönt det var! Mer av det, tack!

Ute öser regnet ner. Himlen har verkligen öppnat sig! Måtte jag kunna ha mina gummistövlar fortfarande!!! Att traska ner till jobbet i små tygskor när det regnar, tja, det vore ju inte allt för...bekvämt.

Hej så länge!

Ont i svanken!

Hur dum får man vara?

Imorse hade jag personalmöte på jöbbet, och när vi hade gått igenom alla punkter på protokollet körde vi en städning av butiken. Dammsög väggar och grejer!

Själv ska jag ju inte anstränga mig så mycket, så jag gjorde lite lättare städsysslor........ tills jag kom på den briljanta idén att våtmoppa golvet vid/i provhytterna. Hur många provhytter vi har? 12! Om jag hade ont i rygg och svank efteråt? Japp. Om jag fortfarande, efter typ 10 timmar, har ont? Svar ja. Fan va dum i skallen jag är hörrni!

Dum och svullen Elin i soffan:

Blev förrrsten bjuden på citron-kladdkaka hemma hos Stina i åbyggeby idag efter jobbet! Himlans gott och himlans trevligt var det! Vi ska ha barn typ samtidigt, och det känns ju verkligen super skoj!

Nej, nu ska jag tvätta mitt äckliga hår.

Selfiesssss!

Kikar på bilder i mobilen.. Gaaaah vad jag vill vara o-svullen nu! Haha! Vet att jag tjatar, men det är bara att sluta läsa om ni blir uttråkade.

























Sommarens mål:
Bli av med dubbelhakan.
Bli brun som fan.
Njuta av att kunna måla tånaglarna!

Monday.

Nu är det två veckor kvar på jobbet. 9 arbetspass kvar att ta sig igenom. Även om jag kommer tycka det är skönt att få komma hem och vila kroppen, så kommer jag verkligen sakna att jobba. Jag älskar mitt jobb (ibland hehe)! Tänk er själva att få omges av snygga kläder hela dagarna - oh heaven!

Och apropå kläder... Hittade ju detta söta set på ellos.se!
Med rabattkod så blev det fri frakt och nästan halva priset! 195kr för dessa två set kändes ju too good to be true liksom! Klick, klick och snart ses vi i brevlådan!

Gårdagen bjöd på sol!

Äntligen lite sol mitt upp bland alla moln, allt regn och kalla vindar. Jag gick ut på altanen på morgonen och jäste i solen. Dags att klippa gräset?

När Micke hade vaknat ställde vi ut möblerna på baksidan. Jag hade ju önskat att vi skulle tagit fram dynor och kuddar och filtar, och tagit en fika där ute.. Men solen gick i moln, som vanligt. Mattan kom på plats iallafall! Ni minns att jag hade köpt turkosa textilier dit va?

På kvällen blev det sol igen, och vad passar då bättre än att avsluta veckan med en grillning?

Vitlöksbröd och öl medan vi (Micke) grillade! Mums! Nu tycker jag faktiskt att det får ta och bli sommar!

Idag är en ny grå dag. Kunde man ha förväntat sig nåt annat egentligen? Nope, i dont think so. Måndag vet ni.

Boys, boys, boys.

Inte blev det någon almanacka idag hörrni! Det var tvärslut på de jag skulle ha - naturligtvis. Morsan påstår att jag har fått en ny kalender av henne (kommer varje år till det personliga höljet (eller vad det heter) jag har), men jag kan inte hitta den!! Måste leta ännu mer. Kommer inte överleva utan den där rackaren!

Nåja. Moving on.

Vi åkte till Johanna och Tomas efter kalender-besvikelsen, och det var ju trevligt - som vanligt! Johannas syster Annelie var också där med sin son Ludde. Vilket grabbgäng dom kommer vara i sommar! Stackars Skrållan.

Här sitter Micke och Tomas med Ludde och Freddie. Snart får småttingarna sällskap av vår grabb också. Spännande! Önskan vore ju att dom kommer lika bra överens som oss vuxna.

Nu är vi hemma igen. Jag ligger på soffan i fosterställning - Den enda ställningen som gör att ryggen slappnar av nu för tiden. Och Micke sitter bredvid och kikar om det finns någon bra film att se. Trevlig lördag på er!

90%

Idag är det bara 10% kvar av graviditeten. Så himla skönt att det är mindre än 30 dagar kvar nu. Jag är ju så jäkla vätskefylld så det är sinnessjukt (enligt mig - inte enligt bm)!

Längtar efter att kunna ha mina kavajer, alla mina skor, snygga underkläder och att vara mer rörlig!! Och att få äta sushi. Och dricka en kall öl. Och kunna måla tånaglarna. Och att få gadda sig!! Listan kan nog göras rätt lång om jag tänker efter.. Självklart längtar vi efter bebisen också.

Kikade på bilder som Sara tog förr.. Och jag blir liksom helt..ja..förvånad! Såg jag ut så? Var jag så snygg?? Haha.. Men glömmer så lätt att fingrarna faktiskt var smalare för 8 månader sen. Eller att typ hela kröppen var det!!


Nu ska jag borsta håret. Måste köpa en almanacka idag (har använt jobbschemat som almanacka de senaste månaderna, men nu är det snart slut på schemat) och ska man visa sig bland folk är det bäst att ha håret borstat.

RSS 2.0