"klänning och kavaj"

Nu kilar jag iväg till jobbet! Idag blir det svart klänning och kavaj(!?). Kände att jag ville se lite proper ut senare i eftermiddag när vi ska på visning. Den ni!

Hörs later! Ha en bra dag, stalkers! Puss hej!

"good morning"

Jag fick en kommentar igår ang. alkohol och krogsvängen.. Att man behöver inte dricka bara för att man ska uta att dansa. Att det är roligt att gå ut ändå. Men nja, jag vet inte jag.. Att dansa är inte riktigt min grej. Magnus Uggla säger det bäst: "jag dansar aldrig nykter"! Och sen att gå ut på krogen bland fulla och odrägliga människor när jag själv är spiknykter - hell no! Haha, du får gärna göra det Carro, men en sån kväll slipper jag helst!!

Anyways.. good morning! Jag vaknade inte av att Micke kom hem inatt, som jag alltid brukar göra. Antar att jag var tröttare än tröttast. Ganska skönt också att inte bli väckt när jag skulle upp "så tidigt" idag. Ni vet väl vid det här laget att tidiga mornar inte är min starka sida?

Nu ska jag dricka kaffet som står och doftar så ljuvligt som bara kaffe kan, och sen kirra håret. Gäsp! Satan i gatan så trött jag är!

"sovstil"

Home sweet home. Det har varit en rolig dag, men nu efter en varm dusch känns det riktigt skönt att vara hemma igen.

Imorgon är det mycket som händer. Börjar med öppning på jobbet, och när jag slutar är det direkt iväg på husvisning, och efter det är det direkt hem och tanka i sig mat och öl samt fixa till sig innan det är dags för ferre! Inte varje dag jag går ut en torsdag inte, och det är inte heller varje vecka jag festar till det två gånger! Tråkig? Nej, bara jävligt osugen på att bränna pengar på sprit och må kasst dagen efter. En middag, lite drinkar, biljard och gott sällskap - det är en bra kväll/natt för mig! Jag behöver inte mängder av alkohol för att ha roligt i guess.


Nu ska jag ta och fläta mitt blöta hår och go to bed. ♥Micke kommer hem om nån timme, så om jag somnar innan han är hemma ska jag försöka sova snyggt.. vilket inte bilr en lätt uppgift med tanke på min sovstil. Haha!

"studio"

SV: Klänningen är köpt på H&M för länge sen. Och imorse pimpade jag den med nitar från ett gammalt nitarmband som Micke har hittat på.. backen, haha! Men snygg blev den!

Just nu sitter jag på POLE AND FITNESS STUDIO med bästa Sofia. Efter mitt hemliga möte på förmiddagen lunchade vi, drog över H&M och åkte sen ut hit. Framför mig ligger det frukt och choklad, och coca-cola. Bra ledig dag!

Nej, nu ska jag tjuvkika på grupp nummer 3 som över sin dansrutin till på lördag! Spännande! Jag skriver mer när jag är hemma ikväll! Hej så länge!

"enkel och tuff"

Eftersom jag tydligen ha bytt namn till Blixten på mornarna nu för tiden hann jag trixa lite med min klänning för en stund sen! (se förra inlägget) Jag har suttit och funderat på vad man ska ha för outfit på torsdag när det blir lite party party, och simsalabim pimpade jag min tubtop-klänning! Jag har ju två svarta tubisar, så att "förstöra" en gjorde inte så mycket. Så det blir denna på torsdag och leoparden på lördag när det är Rock The Pole.. eller tvärtom? Hmm, Micke får avgöra!


Nitarna går runt ryggen också! Dom sitter rakt egentligen, det är bara jag som har varit lite slarvig att sätta på mig den.. Jag tycker iallafall att den blev jättefin! Enkel och tuff. Lilla svarta funkar ju alltid, tycker ni inte? En massa snygga armband, ringar och halsband till detta så blire kanot!


Mobilblogg - Pimp my dress!

dsc04031 (MMS)

Mobilblogg - Pimp my dress!


"höjdrädda"

Men fy tusan! Är ni höjdrädda så kolla INTE på den är videon.. Och om ni som mig tror att ni inte är höjdrädda - välkommen till höjdräddsklubben. Eller what so ever. Fy!

"dags för kaffe"

Tänk att man aldrig kan sova ut när man är ledig! Jag behöver inte ens ställa klockan för jag vet att jag vaknar i tid. Tänk om det vore så när man ska upp och jobba också? suck..

Jag började min morgon med en varm dusch, eftersom det är kallare än kallast i lyan precis efter att man klivit upp ur sängen. Tycker inte ni det också? Att det är som kallast precis när man kliver ur sin lilla kokong av värme (bestående av ett täcke)? Brr! Men nu är jag varmare och kaffet är precis klart. Gött!


"god natt"

Soffmys med mig själv, två filtar och en varm dator i knät. Awesome night!

Snart är det dags att sminka av sig och borsta gaddarna för att byta soffmyset mot sängmys! Navy CIS börjar eleven o'clock, och det kan man bara inte missa! Jag läntar som en galning till imorgonkväll, eller snarare natt, för då kommer Micke hem! Åh, me like! Den karln tröttnar jag aldrig på att sängmysa med. God natt!


"idol 2010"

Idol 2010 går på tv nu. Helt värdelöst program ju. Fattar inte er alla som sitter bänkade framför den där skiten dag ut och dag in. Själv ska jag byta kanal nu och se om det finns något vettigare att förstöra ögonen på.

För övrigt så har jag haft tre givande samtal på facebookchatten. Ibland fungerar den ju faktiskt riktigt bra. Men bara ibland, för det mesta hatar jag den.

Imorgon är jag ledig, och då ska jag göra en hemlis! Jag är så jävla taggad! Och ni behöver inte ens fråga, för detta kommer ni inte att få reda på. Nu blev ni nyfikna va? Höhöhö, rätt åt er! Kategori: Beauty.

"hur jävla roligt som helst"

Ett gott skratt förlänger ju livet sägs det, så om ni vill leva en bra bit längre föreslår jag att ni klickar in och ser den här videon - KLICKA! Hahahahaaa.. hur jävla roligt som helst! Man kan verkligen inte sluta garva!!

"sverige"

Hello everybody! Nu har jag jobbat klart för dagen, samt minishoppat! Det blev en ny plånbok (eftersom jag använder väska nu behöver jag ingen jätte plånbok..), ett par stringtrosor (jajjamänsan!), och en berlock i pure silver från jobbet föreställande vårt avlånga land med texten "sweden" på (yes, you heard me! Ge oss sverige tillbaka!). Hela kalasat gick på strax över hunkan, braa däär!




Något som var supertrist idag var posten.. Jag fick hem en klänning från tradera som var supersnygg! Inte min stil direkt, men ändå himla fin! Och jag hade mina aningar om att den skulle vara riktigt tight, men det var värre än så mina vänner - jag fick inte på mig den för fem öre! Den är märkt S/M, men är verkligen mer en XS. Är ni sugen på att fynda en snygg partydress så klicka in på auktionen HÄR.


"linne från studion"

Dagens look består av långt linne från POLE AND FITNESS STUDIO, svart kjol, svarta tights och en svart kofta från carlings. Kör på knähöga svarta mockastövlar och skinnpaj + halsduk till detta. Och solbrillor! Jiihaa!

Vill ni köpa detta linne från studion så fixar vi det vetty! Gött mos!

Nu ska jag suga i mig lite yoghurt innan det är dags att knalla iväg. Jobbar bara 12-17 idag så det räcker med nån frukt på lucnhen. Pallade inte alla laga nån matlåda imorse kände jag. Jag överlever nog ska ni se.

Hej på ett par timmar!

"armhävningar"

Ibland kan jag få för mig lite... udda saker. Eller ja, kanske gör ni precis lika som mig? Iallafullafall, ibland (flera gånger om dagen) när jag inte gör något speciellt får jag för mig att jag ska göra armhävningar. Som nu tillexpempel. Jag satt i sovrummet och tog på mig strumpbrallorna och kände att jag ville gå till datorn och sätta på Volbeat, och på väg ut dit stannade jag till vid spegeln och tänkte "Fem armhävningar på tå! Slår vad om att du inte klarar det!" och så var jag tvungen att bevisa för mig själv att jag visst klarade det. Och sådär kan det hända flera gånger om dagen. Igår när jag hade snörat på mig skorna och skulle ut på promenad - 5 armhävningar! Haha.


Tänk om Micke hade vart hemma och sett mig göra armhävningar i endast strupmbyxor, haha! Det hade vart en rolig syn kan jag tänkte mig. Och är det inte push ups då står jag på händer - mot väggen såklart!

Har ni några 'konstiga' saker för er?

"Sir-Mix-Alot"

I like big butts and I can not lie
You other brothers can't deny
That when a girl walks in with an itty bitty waist
And a round thing in your face
You get sprung, wanna pull out your tough
'Cause you notice that butt was stuffed
Deep in the jeans she's wearing
I'm hooked and I can't stop staring
Oh baby, I wanna get with you
And take your picture

Haha, jag älskar Sir-Mix-Alot's Baby Got Back! Sjukt bra text ju! High five på den! Rumpa ska det vara! I'm soo glad att jag har ett ass! You can do side bends or sit-ups, But please don't lose that butt. Micke, du kan vara lugn, i won't loose it! ;)

BABY GOT BACK



"käka frulle"

God moooorgon! Pigg som en lärka idag! ..eller inte. Idag är det visning på lyan igen, en sista gång. Så innan jag traskar iväg till mitt jobb (som är lite bättre än alla andras) måste jag se över lägenheten en sista gång så att allt är top notch, och sen lämna nycklarna till mäklarn. Dessutom måste jag blåsa håret, egentligen träna, sminka mig, fixa håret, käka frulle, klä på mig and so on.. Kanske dags att sätta igång då?

"dags för duschen"

Då var det klarrrrt! Dansrutinen till på lördag är övad, och jag är ganska nervig. Fast ändå mer lugn nu än innan. Äsch, det kommer bli bra det här! Gilla, gilla, gilla! Faktum är att jag är mest nervös över att Micke kommer stå och kolla på mig. Jag vill verkligen att han ska tycka att jag är drop dead sexy! Jag vet att han inte är överförtjust i dansen. Att han inte tycker att det är så sexigt som alla påstår. Well, vi får se vad han säger på lördag. Blink, blink!

Nu är jag hungrig. Jävla skit också! Jag är alltid hungrig. Matmonster! Ett glas vatten får stilla min hunger innan jag ska sova. Pallar inte med mig själv om jag inte går ner i vikt! Det var ett jävla gnäll från mitt hörn nu, eller hur? Take it or leave it..

Bla bla bla bla.. dags för duschen!

"love it"

Nu ska jag bara suga i mig en mugg kaffe innan det är dags för träning! Tubtop, panties och bengrejs - feelin' hot hot hot! Alla borde prova poledancing! Och bor ni i gävle rekomenderar jag Pole and Fitness studio! Superfin lokal, bra priser och trevlig personal! Love it! Nya kurser startar väldigt snart, så anmäl er NU!

"uppspelt"

Golven är dammsugna och skurade. Kläderna är ihopvikta och instoppade på diverse ställen. Disken är diskad. Maskinen är tömd. Soporna är slängda. Traderabrevet är postat. -check, check, check! Äntligen blev jag klar med dagens bestyr. Snacka om att man blir fastlimmad i soffan med datorn i knät. Rena giftet ju! Men som sagt; nu är det gjort.

Ikväll är det poledance. Vi ska träna ihop oss inför 'uppträdandet' på Rock The Pole på lördag. Det är fyra tjejer i varje grupp, och sex grupper allt som allt. Min grupp är group no 2. Jag är faktiskt rätt så nervig inför detta.. Men om jag inte skulle dansa skulle jag ångra mig utav helvete! Det vet jag! Jag undrar hur många som kommer att kolla på oss.. förmodligen alldeles för många. Åh, nervööös. Men samtidigt uppspelt. Mest glad.

"Grattis till.."

Och så var tiden kommen! Tiden för att dra en vinnare i tävlingen om 2st biljetter till Rock The Pole nu på lördag! För att det ska blir rättvist har jag skrivit namnen på alla som signat upp sig och lagt ner i ett glas. *skriver skriver skriver*

(Botten är tjock och sned, eftersom jag har blåst det! Coolt va? Nöjdöga.)

*skaka skaka skaka* och så drar vi en lapp... viker ut... och jag säger:

Jag återkommer till dig om hur och när och var allting kommer hända. Måste snacka lite med ägaren av Pole And Fitness Studio först. Grattis, grattis, grattis igen till dig! Du kommer inte bli besviken.

"känner ni igen er?"

Hej och hå, hur ska det gå? Jag har så jävla dålig självdiciplin när det gäller.. ALLT! Så istället för att dammsuga har jag suttit vid datorn och glott runt på bostäder. Och istället för att äta en bantarlunch åt jag tacorester (fast jag åt verkligen en miniportion, så lite cred måste jag få för det!). Vart kan man köpa sig hundra kilo självdiciplin? Någon som har heta tips?

Nej, nu MÅSTE jag verkligen dammsuga. Fan, varför drar jag på det egentligen? Det går ju sååå fort att göra. Det är väl som dom säger - allt som måste göras vill man inte göra. Hade jag däremot inte varit tvungen att dammsuga, då hade det säkerligen redan varit gjort. Känner ni igen er?

"..men bara nästan"

Sådär, då var powerwalken avslutad. Jag blev så slut att jag flåsade med öppen mun! Haha! Bra där! Och tänka sig, att i vissa ljus så kan man nästan (men bara nästan) se smal ut! Den ni!

Jag hinner inte bli plågad av Jillian just nu. Carro ringde nämnligen och frågade om jag ville följa med och kika på en lägenhet! Tobbe och Carro har ju sålt sin underbara lya på gävle strand med stor terrass, för att påbörja husbygge! Vuxenpoäng till dom också! Så Jillian får helt enkelt vänta.

Förresten, i eftermiddag drar jag vinnaren av två biljetter till Rock The Pole på lördag! Du hinner fortfarande vara med du också! HÄR har du tävlingsinlägget.

Mobilblogg - Underbara höst.

dsc04016 (MMS)

Mobilblogg - Underbara höst.


"bränna fett"

Vaknade av ett sms precis nästan nyss. "Hur ser promenadläget ut idag då? :)" skrev Engberg. Jag skrev tillbaka att jag måste få i mig kaffe först. Så nu sitter jag här med en mugg kaffe i handen, och har fått svar från Engberg som ville gå ikväll och inte nu. Typiskt! Men då går jag själv, inte dumt det heller! Fettet ska brinna!

Igår hade jag ett samtal med min väninna Johanna. Hon är kass på att uppdatera sin blogg, men när hon väl gör det ser det ut såhär typ:

"lika fina bröst som Elin" Haha what can i say? Dom är snyggare än snyggast. Bara så att ni vet. Hon är bra knäpp den där bruden, men det är vi väl alla? Kika hennes blogg genom att trycka HÄR.

Nej nu ni ska jag dra på mig joggingbrallorna och bränna fett! När jag kommer hem tänker jag nog köra 20minuters passet ala Jillian Michael. "tänker jag nog", det vill säga ingen garanti på det int!

"hit the sack"

Nu är det dags för mig att hit the sack! Sov göttans alla min blogstalkers!


"mörkrostat"

Imorse tog kaffet slut (OH NO!) så när vi shoppade inför Mickes norgevecka var vi lite vågade och köpte en annan kaffesort. Istället för den älskade skånerosten finner ni nu Forza i min mugg. Forza ska vara lite mörkare än skånen.

*klunk klunk klunk* .. Sådär, då var det smakat. Och vad blir min bedömning? Tja, det var inte så stor skillnad faktiskt. Jag måste ju erkänna att jag köper skånerost nästa gång. En gammal vana i guess. Jag gillar mörkrostat, och tydligen så ska forza vara en "eldig och kraftig" sort.. Men jag vet int ja. Mildare i smaken än skånen var den enda skillnaden tror jag.. Har ni provat denna?


"Karma"



"Max"

"Vad ska vi äta?"
"Vad ska vi äta?"
"Vad ska vi äta?"
"Vad ska vi äta?"
"Vad ska vi äta?"
"Vad ska vi äta?" har vi ältat sjuttioelva gånger här hemma nu. Tillslut slog Micke ner näven i bordet och bestämde Max. Så nu blir det snabbmat. Fast jag tar en sallad. Men jag antar att det kanske inte är så nyttigt ändå. Nyttigare kanske. Gott? Definitivt.

Jag är redan på vippen att falla i gråt när jag tänker på att Micke snart åker. Damn, jag är alldeles för kär i den där karln för att låta honom dra iväg på veckorna. Men men, what to do? Ingen deg utan kneg. En timme och femton minuter kvar tills jag ger honom en kyss och ber honom köra försiktigt. Gråt, gråt, gråt.

Nu kurrar magen och Micke borde komma genom dörren any minute now, hej så länge!

"sexpack"

Sådär. Då har jag varit nere på sats och spänt mucklerna tillsammans med Micke. Körde lite armar idag. Började med uppvärmning på bandet, sen köttade jag på med handledsträning (aj!), triceps och biceps. Well, mer än så orkade jag inte idag. Bättre än inget i guess.

Nu måste vi slänga iordning något att käka, men frågan är bara vad? Varken jag eller Micke är speciellt hungriga eller sugna på att äta. Typiskt när man känner (och vet) att man måste.

Jävlar vilket sexpack jag har odlat förresten:

Avundsjuka?

Återkommer later, peeps!



Förresten, ni har väl inte glömt att anmäla er till TÄVLINGEN jag har här? På måndag ska jag lotta en vinnare! Så än finns chansen att knipa vinsten! Gör't!

"huset"

Mornin' ya'll! Igår blev det inte heller mycket skriver i denna cyberdagbok also known as Bloggen. Jag skyller på Micke. Efter jobbet igår käkade vi tacogratäng (Nej, vi blir aldrig trötta på allt vad taco heter!) och sen åkte vi och kikade på ett hus som vi blitt fruktanstlöst intresserade av. Dock har vi ingen aning om hur det ser ut på insidan, typ, men det är säkert gött! Visning nästa helg. På torsdag ska vi kika på ett annat hus också. Jippi! Me love it!

Nu ropar Micke att jag måste klä på mig så att vi kan åka förbi huset vi kikade på igår igen! Var ju så mörkt igårkväll. Förresten, igår blev vi även bjudna på toast hos Tobbe och Carro igår! Dom där vuxna människorna hade plockat 15 liter kantareller igår! Woop woop!

Nej, nu måste jag gå innan micke får ett psykbryt på mig! Tjing!

Mobilblogg - Jag har haft så många kunder ...

dsc04006 (MMS)

Mobilblogg - Jag har haft så många kunder som har haft det här nya överlacket "graffiti", så nu har jag köpt ett och testat själv! Svart bas och sen vitt över. Jag ska nog köpa svårt också, så att jag kan ha mörkrött under och svart över. Coolt va? 69kr på kicks!


"god morgon kanske"

Igår blev det sämst med bloggningen! Jag skyller på mitt hektiska liv (eeh?). Mysfrulle, möte, kafferep, träning - så såg gårdagen ut alltså. Poledancen gick faktiskt jätte bra igår, kändes det som iallafall.. Eftersom jag inte har checkat mig out i en spegel är jag inte helt hundra på hur det ser ut. Förmodligen hippo-varning!

God morgon kanske jag ska säga? Tänkt att sängen alltid är som skönast när klockan ringer 07:00 och Micke ligger tätt intill och sover. Jag vill inte vara uppe nu! Jag vill ligga i sängen och mysa!! Speciellt nu när det är regnväder.

Och apropå regn.. Igår var det två decimeter nysnö i lofsdalen, fick vi reda på via mms från Oscar. Vintern närmar sig sakta men säkert, and i love it!

Nej gott folk, nu ska jag ta och sätta igång här innan jag somnar sittandes i soffan! Glöm inte att vara med och tävla (KLICKA) om biljetter till Rock The Pole! Hej så länge!

"Pole and Fitness studio"

POLE AND FITNESS STUDIO - träningskläder.

FOTO: Sophie Magnusson MODELL: Jag!

Mobilblogg - Carro och Tobbes nya husdjur?

dsc04002 (MMS)

Mobilblogg - Carro och Tobbes nya husdjur?


"less jag blir"

Fuck fuck fuck fuck FUCK fuck! Damn it! Vet ni vad? Jag glömde hämta bilderna på studion idag! Vilket jävla skit alltså! Hoppas hoppas hoppas hoppas tjejen som fotograferade lämnade den (usb:n) på studion så att jag kan ta den imorgon på träningen! Åh, fan va less jag bliiiir!! Var så mycker folk på jobbet precis innan stängning och sen kom jag hem till en snygg karl, så jag glömde heeeelt bort det. It totaly slipped my mind! Gud va less jag blir på mig själv..

God natt.

"tacos"

God kväll! Jag och micke sitter i soffan och skrattar åt Austin Powers på tv:n. Idag käkade vi den sedvanliga torsdags-middagen: Tacos! M-m-m, det kan man aldrig få nog av! Yummi! Det skulle sitta fint med lite godis nu (micke kom precis med det förslaget och inte är jag den som är den inte!) men eftersom jag är en fryslort så vågar jag fan inte gå utanför dörren något mer ikväll. Förresten så måste jag gå ner i vikt också.. tydligen så är man tjock om man väger över 60kg säger Johanna (som är två huvuden kortare än mig), och hon skulle aldrig ljuga! Så here we go - "Hej! Jag heter Elin och jag är tjock." "Hej Elin!", säger alla andra tjocka runtom mig i en stöttande ton.

"Ta kort på mig när jag lagar tacos!", sa jag till Micke..

Ps, bilden är 5 månader gammal. Vissa avvikelser kan förekomma.

Om man skulle duscha och tvätta håret då kanske? Nej det ska jag inte, för imorgon ska jag dansa häcken av mig på poledancen och då kommer håret bli sådär sexigt flottigt som det bara kan bli av sexy-dance-sweat! Hell to the yeah - Hell Yeah! Så det får fan bli en ponytale imorgon, tragiskt nog.

Hörs då!

"New York"

Eftersom jag var såååhääääär pepp (se bild nedan) när jag hade på mig min I ♥ NY-tröja som jag fått av farfar när han var där..

..så tänkte jag att jag fortsätter på den stilen. Jag fick ju även ett svart linne av honom från just New York city, så kanske att jag känner mig peppad och glad hela dagen om jag drar på mig det? Äh, who knows! Jag kör på den ändå. Trivdes bättre i svart idag kände jag. Nästan som lilla svarta, fast ändå inte.


Hinner säkert byta om en tredje gång om jag känner mig själv rätt.

"metallica"

Hmm.. tror nästan att jag bestämt mig för dagens kläder. Metallica tischa och midjehög kjol. Men jag är inte helt 100 än. Känns inte helt rätt. Well, än så länge ser jag ut såhär:

Lean back, lean back.. la la laa. Haha!

Nej vafan.. Nu har jag för mycket tid över igen. Annars hade klädvalet varit lätt lättare lättast när man är stressad. Don't ya agree? Äh, ska rota lite till i garderaoben. Hej så länge!

"håret"

Jag är så jävla bra på att se bra ut, så att tillochmed håret är med på noterna! Igårkväll var det panic här hemma eftersom jag inte kunde tvätta håret. Men se så bra det är ändå idag! Syns verkligen inte att det är fett! Thank god for Dust It och mina bästa kam! Tummen upp även för denna morgon!

Se så OFETT det ser ut! Yippee-ki-yay motherfuckerzzz! Big smile -on!

Nu tänker ni kanske "Men vilken idiot.. Bli så jävla glad över håret? Gå och dö din fula idiot" Well, i know that åtminstone 5 st som läser här tänker så. Men då vill jag ge lite svar på tal: Mitt hår är my thaang liksom. Haha, nej men jag trivs med håret utsläppt och fluffigt. Så när det är fett och måste ponytale:as känner jag mig verkligen... ur form. Förresten så vet jag att Micke älskar mitt hår (once you go black, you never go back honey), och jag vill ju se så bra ut som möjligt för honom. Såklart.

Nej nu ska jag och mina "perfekta tuttar" klä på oss. För bara man har sånna är det lugnt. Eller hur var det nu igen? Haha, fjÅrtizar!! Jag älskar när folk är avundsjuk så att det måste viskas glåpord och hittas på att jag snackat skit. Love it! Bring it on bara. Jag säger som Eminem "I'm not Afraid" Moahaha..

"fixa till sig"

Trött, tröttare, tröttast. Som vanligt. Kaffet är klarrrt och yoghurten är snart uppdrucken. Lyan är lika fin som igår, om inte finare. Träningsverk som en jävla jude, så det blir ingen morgonträning. Då är det väl dags att börja fixa till sig så man ser ut som en männska, en snygg jävla männsika, idag igen då. Hörs later!

"lyckorus"

"HEJ! Du, jag ska tvätta håret.. men jag har inget balsam.. funkar det ändå?" undrar jag i förtvivlan till Johanna. "Nej, det kommer bli jätte tovigt", svarar hon. "FUCK FUCK FUCK", tänker jag. *klick*

Ja, men det kändes ju jävligt roligt. Jag skulle precis hoppa in i duschen när jag kommer på att balsamet är slut! Jag tittar snabbt på klockan och inser att affärerna är stängde. Helvete! Så nu kan jag inte tvätta den här jävla sörjan till hår ikväll! Och micke som kommer hem imorgon, buuhuu! Jag vill ju vara top notch när han ser mig på torsdageftermiddagarna. Jag blir alltid så fånigt nervös när vi ska ses igen efter en vecka av norgejobb. Förälskad till tusen, tror jag det hette? Det har alldeles strax gått ett år, och jag är fortfarande nervig när vi ses! ♥

Men åter till hårtvätten: Ja, nu kan jag alltså inte tvätta håret, så jag hoppas att det inte ser allt för fett ut imorgon. Jag vill INTE ha uppsatt. Jag gillar inte att ha uppsatt. Känner mig så.. töntig? Eller nåt åt det hållet iallafall. Det första inköpet imorgon: BALSAM. Nu gäller det bara att komma ihåg det också. Damn it!

Well, nu ska jag väl duscha kroppen då och sen sova. Imorgon kommer en hel drös med människor hit för att kolla på vår underbara lya. Shit, vilket lyckorus jag har i kroppen nu! God natt lovers!


"TÄVLING"

"Nästa lördag 2 oktober har vi Studions första pole party - Rock The Pole! - med massor av folk, dans, skumpa, musik, utlottningar av tränings pass, goodie bags till ALLA från STUDIO PLAZA ( som vi nu har samarbete med) etc. Och allt går i ROCK tema! Kommer att bli GRYYYMT! Detta är för ENDAST inbjudna gäster eller elever på Studion!" Skriver Sofia, ägaren av Pole and Fitness studio:

Såhär ligger det alltså till: Jag kommer att lotta ut 2 st biljetter. Varje biljett erhåller fri entré och 2 glas skumpa. Vad är nu Rock the Pole? Jo, det är en liten poledancing-fest där vi elever kommer bjuda på en uppvisning av vad vi lärt oss i nivå 1. Goodiebags kommer att delas ut till alla som kommer, och gratis träningspass kommer att lottas ut! Så passa nu på att skriva "IM IN!" i kommentar för att vara med och tävla! Du vinner alltså 2 biljetter så att du och en kompis kan komma och kika. Passa på för tusan! Det är lördagen den 2/10 klockan 19:00 - cirka 24:00, Ledungsvägen 14 i hemlingby (mittemot Lindholms typ). Once you try it, you can't deny it - WE LOVE POLEDANCE!

 

 

• Tävlingen avslutas efter helgen. Glöm inte att skriva er mailadress!


"smicker"

Smicker, smicker, smicker. Alltid lika roligt att höra (eller läsa). Men det är en sak som jag undrar; Micke som är så sjukt snygg, nästan farligt snygg och otroligt omtänksam, snäll, rolig, generös och allt därtill.. hur har JAG lyckats få honom?



Och haha nej, det är inte för att du är "Mr. Money" min älskade. Eller..? ;)

"Puh!"

Holy crap.. Snacka om att det var en tuff video. Jag känner hur svetten rinner mellan boobsen! Puh! Den här kommer jag verkligen köra mer på! Eftersom det bara är 20 minuter så kör hon på utav bara helvete! Ps, har ni grym träningsverk innan ni börjar så får ni skylla er själva (som jag fick..) Ds. Och med tanke på att den är så kort (men ack så effektiv) hinner man träna på morgonen innan jöbbet!


Här visar Jillian en lättare variant av push ups.

Och nu mina kära vänner, väskan!!! Jag är helt kär i den! Äntligen så har jag hittat en väska som jag vill ha! Emma Svensson (en gammal klasskompis, typ) sa att det verkligen var en elin-väska. Mihihi, fan va glaaaa jag är. Hurra!

Jag skulle önska att axelremmen var längre.. men jag överlever ändå.

NU: hit the shower! LATER: bloggish.

"träningsvideo"

Jillian Michaels 30 Day Shred. Så heter träningsvideon jag tankat hem! Jag har checkat igenom den nu, och den verkar riktigt bra! Så nu medan jag är peppad på träning ska jag hoppa i mina joggingbrallor och sätta igång! När jag är klar lovar jag bild på väskan, och senare kommer Tävlings-inlägget! Woop woop!
<-- En taggad Elin!

"time for dinner"

Linkan, va söt du är! Men jag är rädd för att om vi två skulle umgås skulle jag klubba ner dig på en gång, skinnflå dig och sedan trä på ditt skinn utanpå mitt! För det är du som är snygg, sjukt snygg! Heheh.

På jöbbet gick det alla tiders. Har fått riktigt mycket nya smycken nu, så kom in och shoppa loss vettja! Efter jobbet sparkade jag igång mina apostlahästar och gick upp på söder för att hämta ut ett paket. Det var väskan från Asos, den i svart med nitar. Remember? Huuuur snygg soooom helst!! Bild kommer senare.

Och ni undrar säkert hur det gick på visningen idag? (eller kanske inte..) Det var fler än jag trodde som skulle komma idag. Och imorgon var det ännu fler. Både jag och Micke är superduper nöjda! Nu är det bara att hålla tummarna på att någon är intresserad, på riktigt.

Well, time for dinner!

"lämna nycklarna"

Hej och hå, hur ska det gå? Jag är argare än argast just nu. Jag finner inga ord..


Nu är klockan strax efter 11, och här sitter jag helt klar. Lyan är finfin, och jag är sminkad och påklädd. Jag som trodde att det skulle bli stressigt. Icke sa nicke! Skönt. Idag har jag på mig ett grått långt tublinne med dragkedja från bott till topp på ryggen, från carlings (älska carlings!), svart tight kjol, svarta strumpbrallor och knähöga 'mocka'stövlar. Eftersom det är så kallt på jobbet blir det en svart kofta över detta sen. Aja, i like it.

Tjolahopp, va tycker ni?

 

Nu ska jag gå iväg och lämna nycklarna till mäklarn, och sen vidare till jöbbet!


"Jag älskar er"

Jag älskar verkligen mina små systerdöttrar. Mina sötnötter till guddöttrar! Min syster gör det så otroligt bra själv. Hon är ensamstående 2barns mamma. Starkare, vackrare person får man leta efter! Jag önskar att mina sötisars far älskade dom lika mycket som jag gör. Det är det minsta han kunde göra. Men inte ens det klarar han av. Fy fan.

Det är inte många andra som skulle klara av att göra det så bra som hon gör. Jag önskar att mina sötisars far kunde förstå det lika mycket som jag förstår. Det är det minsta han skulle behöva förstå. Men inte ens det gör han. Fy fan.

Nellie och Nikki, mina goa töser! Jag önskar verkligen att jag bodde närmare så att jag kunde umgås med dom varenda dag! Det gör ont i hjärtat på mig när jag inser hur mycket jag går miste om. Varje dag händer det något nytt som man går miste om! Jag önskar att mina sötisars far insåg det lika mycket som mig. Det är det minsta han kunde göra. Men inte ens det gör han. Fy fan.

Jag älskar er alla - Syster Beatrice, Nellie och lilla Nikki! -Tjejligan ♥

"trött på morgonen"

Gooooo mooorgon! Trött, som vanligt. Jag förstår inte varför jag alltid är trött på morgonen nu för tiden? Förr i tiden vaknade jag av mig själv klockan åtta och gick upp. Ge mig det igen! Morr.

Idag är det jobb 12-17 på schemat. Visning av lyan 17-18. Vilket innebär städning av lyan NU. Eller ja, dammsugning och skurning. Finns inte så mycket annat att städa.

Nu måste jag rappa på! Tjing!

"chansen att vinna"

Äntligen är det dags att krama kudden! Jag är helt snurrig i huvudet, dels av trötthet och dels av uttorkning. Jag borde ha druckit mer än några klunkar vatten idag. Dåligt av mig själv. Men vattendrickning är inte en av mina starkare sidor vill jag lova.

[ Och just det ja! Missa inte tävlingen som kommer ut imorgon!! Chansen att vinna fribiljetter till Rock The Pole 2/10 19:00-ca24:00, 18år minimum, två glas skumpa ingår! Passa på att se oss tjejer göra en dansuppvisning i en snygg nyrenoverad träningsstudio, med tända ljus som enda belysningen! Det är Rock-tema så ni som vinner en varsinn biljett måste komma iförd rockig klädsel ;) Så passa nu på att va med i tävlingen så att du kan komma och rocka loss med oss! Gäller både killar och tjejer! Håll utkik i bloggen imorgon efter tävlings-inlägget. ]

Sleep tight!

"holy shit"

God kväll! Hela dagen har jag varit i studion, hur kul som helst! Började med att fotograferas i alla kläder som finns där. Hotpants, träningstop, hood, mössa, keps och linnen. Bilderna blev jätte bra! Jag är grymt nöjd. Hoppas att dom är lika fina på datorn också (när dom är störra liks..). Och efter bilderna var tagna så inväntade vi kvällens träningspass. Så nu är jag helt mör i kroppen. I love it!

Under dagen så ringde även mäklaren mig. "Går det bra att ha en visning imorgon kl 17-18?" HOLY SHIT, tänkte jag. Så nu ikväll innan jag lägger mig måste jag städa undan allt så att det bara är att dammsuga imorgon innan jobbet. "Fan va hon städer hela tiden" tänker ni kanske nu? Och ja, jag städar ofta och donar här hemma. Men nu är det en visning på vår lägenhet som ska säljas - så då måste det vara cleant på saker också, typ.

Well, lets get on with it! Ps, jag skulle verkligen vilja sova nu! Ds.

Mobilblogg - Nu sitter jag på studion med ...

dsc03972 (MMS)

Mobilblogg - Nu sitter jag på studion med sofia. Bilderna blev jätte bra, så det känns skönt. När vi fotat klart drog vi till donken och käkade (ajabaja!), vilket verkligen inte var igår. Längesen jag åt där sist. Anyway, ville bara säga att allt gått bra. Bilderna får jag på torsdag, så då får ni kanske också se dom! Hehe, blink.


"träningskläderna på"

Nu ringde Sofia, så det är dags för mig att klä på mig och dra iväg! Jag har träningskläderna på mig utifall det blir studion hela dagen lång. Såhär ser jag ut då:

Jag vill göra fler tatueringar! Eller åtminstone bygga på denna.. LOVE IT!

"Rihanna is the shit!"

Åh, jag älskar Rihannas nya låt! Så jävla skönt dunk-dunka-dunk!

Take me for a ride
Oh baby, take me high
Let me make you first
Oh make it last all night
Take me for a ride
Oh baby, take me high
Let me make you first
Make it last all night


Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only girl in the world...
Like I'm the only one that's in command
Cuz I'm the only one who understands how to make you feel like a man
Only girl in the world...


Hur kan man inte gilla den här låten? Rihanna is the shit!

"gravidmage"

Alldeles för tidigt imorse vaknade jag av magont. Japp, gravidmagen var i farten igen! Detta innebär att jag är sjukt pissnödig (och har varit det ett tag) så att min mage ser ut som en gravidmage. This is not a joke. Ni alla som tänker nu att nää va töntig hon är, kan slänga er i väggen! Bildbevis:

Hahahah! Vad säger ni nu då? Helt jävla sjukt att det blir så! Och det händer faktiskt ganska ofta! Brukar det bli såhär för er också? Anybody?

Som tur är kissade jag bort babymagen och went back to sleep. Nu vaknade jag tröttare än tröttast och ångrade bittert att jag inte steg upp på en gång. Dags för kaffe, hoppas det hjälper lite iallafullafall. God morgon!

"Mmm, längtar!"

Raklödder. Hur kommer det sig att skummet "växer"? Man tar jätte lite i handflatan och börjar smeta ut det på benet, och då blir det genast hur mycket som helst! Vad är det för förnurlig människa som kommit på denna grej?

Som ni kanske förstår har jag alltså nyss duschat och rakat benen. Det behövdes verkligen kan jag säga! Skäms elin! Än är det inte vinter. Och apropå vinter - jäklar i min låda va kallt det börjar bli om kvällarna! Aldrig i mitt liv har jag längtat så intensitv till vintern. Never in my life. Men nu har jag hittat ett nytt intresse, och det vet ni ju alla vad det är? Skoter! Bakom Micke eller köra själv. Mmm, längtar! Här är några bilder på Micke sen sista turen i våras:


Men vart var jag? Jo, duschen. Anledningen till att jag har rakat benen är för att jag ska fotograferas imorgon. Fy fan vad jag är nervös alltså! Skriver mer om det imorgon.

Nu ska jag fortsätta kolla på Scrubs. Bästa programmet! God natt, everyone!

"annonsen"

Yes, då har jag varit effektiv på toaletten! Haha, den där meningen kan verkligen tolkas på olika sätt! Jag menar att jag nu har skrubbat den skinande rent. Nu gäller det bara att hålla den tip top tills torsdag, så att jag slipper städa om. Men jag är inte så smutsig av mig så det går nog fin fint. Sen finns det faktiskt inte så mycket annat att förbereds-städa. Dammsuga gör jag imorgon, och torkar golven gör jag torsdagmorgon. Damma gör jag nog onsdagkväll. Piece of cake det här! Cleana som vi är här i vår lya är det inte mycket som behöver städas.

Är det någon som mot alla förmodan har missat annonsen så kommer den här igen: KLICKA! Världens finaste lägenhet med bastu och öppen planlösning i stan. Hmm, och varför ska vi flytta nu igen? blink, blink. Visning på torsdag! Passa på!

Köket - öppen planlösning. I LOVE IT!

"en bra städ-playlist"

Sådär. Då har man klarat av måndagen också. Ful-måndagen. Jag käkade lunch med Alex på ett av sushiställena här in gefle city. Det var mucho gott, som vanligt. Men det var sista ute-lunchen för den här månaden, typ. Jag måste verkligen sluta slösa bort alla stålarna på onödiga saker. Hädanefter är det spara, spara, spara som gäller. Usch, jag ser inte fram emot det.. shopaholic som man är. Avvänjningen nästa?

Vad ska jag hitta på ikväll då mån tro? Eftersom det är visning av lyan på torsdag borde jag redan nu börja skrubba alla skrymslor och vrår. Japp, så får det bli. Städning it is! Först ska jag dra ihop en bra städ-playlist och dra på mig lite bättre kläder, sen är det röj!

Tre bra girlygirl-låtar just nu:
RIHANNA - ONLY GIRL (IN THE WORLD)
Rihannas senaste. Här kör hon lite poppigare än vanligt. Love it!

Rebecca Stella - Swag in a bag
Mer av henne, tack.

Katy Perry - Teenage dream
Skön lovesong liksom.

Robyn - Love kills
Robyn har alltid varit en av mina favoriter. Här har ni ännu en grym låt!

"ful-måndag"

God morgon! Jag hade hoppats att det bara var en mardröm, men tyvärr så är det the cold truth. Vad tänker ni med svenska folket? SD? Okej, jag ska släppa politiken.

Idag hade jag önskat att jag jobbade kvar på ikea. Då visste man alltid vad man skulle ha på sig - uniformen. Nu måste man försöka se någorlunda snygg ut, och idag känns det som en omöjlighet. Blä, blä, blä. Ge mig mjukisbrallor och en hood! Istället så knölar jag på mig svarta jeansleggings och min döskalletröja. Håret is in a ponytale för det ville inte samarbeta ett tugg. Åh, hörde jag att det är måndagmorgon? Ful-måndag.

Nu ska jag borsta gaddarna och springa iväg! Just det ja, tanden är typ bra nu. Har glömt att säga det. Hoppas det fortsätter så. För jag har hört att det är pissdyrt att gå till farbror tand-doktor. Over n out!


Haha, här får ni en bild sen i fredags. Jag hade hjälmen på mig alldeles för länge den kvällen. GE. MIG. VINTER. Micke ber ju tillochmed till vädergudarna!? hö hö hö

"Mona's tal"

Kan. inte. sluta. titta. Herregud, vad är det för något som tagit åt mig? Jag är i vanliga fall inte den som kollar på politik. Som läser om politik. Som bloggar om politik. Men nu kan jag verkligen inte slita mig på valvakan. Fy fan, jag är inte nöjd med resultatet. Svenska medborgare, vad har ni gjort?

Efter Mona's tal (heja heja!) så måste jag hoppa in i duschen och ner i sängen. Imorgon jobbar jag 9,30-19,15. Och som ni alla bör veta vid det här laget är att jag är riktigt trött på morgonen. Därför måste jag slita mig från tv:n och go to sleep. Ssscchhh, här kommer talet!

Mina snygga hörlurar jag fick av Micke när jag fyllde år:

En opolitisk bild för att jämna ut detta inlägg..

"aldrig prata politik"

Sådär. Nu har jag tagit en härlig promenix med stopp på willys för att inhandla vindruvor och annat nödvändigt. Nu sitter jag i soffan och kollar tv, svettig. Valvaka it is! Men det är inte därför jag är svettig.. det är från promenaden.

Ps. Jag tänker aldrig prata politik igen. Inlägget innan detta var ett misstag. För politik, det är något jag inte vill blogga om. Det är min privata grej. Jag blir så arg när folk inte tycker som mig. Bäst att inte diskutera detta ämne. Ds.

Nu ska jag duscha och göra lite fint här hemma. Och förresten, jag kommer lotta ut två biljetter till Rock The Pole lördagen 2/10 här i Gävle. Biljetten ger fri entré och två glas skumpa. 18år måste man vara för att komma. Vi tjejer kommer ha en dansuppvisning. Men ja, mer om detta i ett senare inlägg!


"Rösta rätt, rösta rött"

Idag är det dagen med stort D! Eller nja, kanske V? Äh, det är valdag iallafall. Jag har röstat, gör det ni med. Är man en helt vanligt arbetande männsika så röstar ni rött. Är ni fetingrika så röstar ni blått. Varför har inte alla fattat det?

Visst, blått sänker skatterna.. men vet ni varför? Jo, därför att ni själva ska betala sjukfärsäkringen. Och alla (alltså vi vanliga) som inte har råd med en sån dyr försäkring kommer alltså att få dö. Har du röstat blått, inte betalat din försäkring och får fel på din lever.. Tja, då finns det inget att göra. För någon ny får du inte. I'll hope you die! Hade du däremot röstat rött skulle du fått en ny.

Sverige är ett av alla dessa land som inte har skapat så jävla stora klyftor mellan folket. Det vill säga att "alla behandlas lika" eller nåt i den stilen. Alla har råd med sjukvård. Men detta vill dom blåa jävlarna ta bort. Rösta rätt, rösta rött!!

Fan, jag blir så arg bara jag tänker på alla idioter som röstar på blått. Personer som har det lika bra/dåligt som mig. Jag vill dunka deras huvud mot väggen tills det blöder! För vet ni vilken färg blod har? RÖTT! Rött för i helvete! Rött är rätt!

Oj, nu blev jag visst lite agressiv mot slutet. Bäst att ta en promenad och rensa skallen. (fast det spelar nog ingen roll hur mycket jag går, för jag avskyr er alla som röstat blått..)

"barrunda"

Ikväll har jag och min snygging kört en barrunda! Hell yeah! Började på Rack n' Roll, fortsatte till Brända Bocken, sen vidare till Mingel & Bar och avslutade med några rundor biljard på Rack n' Roll! Suverän kväll! ..även om jag inte vann i biljard. Men vad kan jag säga? Jag antar att Micke har bättre hålvana än mig!? Hö hö hö!

Nighty!

"middag"

Hej hopp! När jag kom hem från jobbet nyss hade Micke påbörjat middag - ungsbakad kycklingfilé med sweetchilisås och cheddarost, pommes, vitlöksbröd och beasås! Mums! Och som pricken över i:et låg det ett par sprillans nya lackleggings och väntade på mig! Vilken karl jag har alltså! Dessutom hade han hittat en skoter till mig på blocket! Jag har sagt det förr, och jag säger det igen - i'm a lucky girl!


Mobilblogg - Eftersom min tand ställer til...

dsc03963 (MMS)

Mobilblogg - Eftersom min tand ställer till problem köpte jag en smoothie till lunch! Very berry heter den här, och en mellan kostar 40 pix på naked juice bar! Mums! Nu måste jag fortsätta jobba. 1,5h kvar bara. Gött!


"den jävlen.."

God morgon! Oj, idag vaknade jag med en tung tröttmössa! Blä, jag önskar att jag kunde krypa ner i sängen med älsklingen nån timme till. Men icke sa nicke, plikten kallar! Jobbar 12-16 idag, värsta mjukispasset. Så det känns verkligen inte så motigt att gå till jobbet idag.

Jag har fått en visdomstand. Japp, gott folk - i'm a wise woman! Anyways, det är så att den där tandjävlen växer fel (kunde man ju ge sig fan på!) och skapar enorm smärta. Yep, you heard me - pain! Så nu måste jag dra ut den jävlen.. Som att man har råd med det liksom? Jag måste skaffa mig en såndär tandförsäkring. Typiskt att det ska bli såhär på äldre dagar.. Jag som aldrig har aft problem förr. Inte ens ett hål.

Nu ska jag duka fram lite frulle här hemma (youghurt och kaffe för mig då..) och sen smyga in och väcka min trolovade! Hee hee hee.

Puss hej!

Mobilblogg - Köpte en hjälm igår! Nu längt...

dsc03962 (MMS)

Mobilblogg - Köpte en hjälm igår! Nu längtar man verkligen till vintern! Skoter för hela slanten!


"lyan ute på nätet"

Goder afton! Jobbet gick fin fint idag. Stängde på ett kick utan några konstigheter! Känns som det var längesen jag jobbade stäning nu. Aja. Jag och micke har precis slängt i oss spagetti & köttfärssås som vi båda lagade. Mysigt att laga mat ihop tycker jag.. Eller så är det mysigt för att det går mycket fortare? Hur det än ligger till med den saken är vi båda mätta och belåtna nu, och jag sitter och funderar på vad vi ska hitta på ikväll. Kanske blir det Rack n Roll? Hmm.. vi får la se vad som händer. Jag har en lätt pannknack också, så en filmkväll hade inte suttit helt fel. Jag återkommer om den saken!

Nu ligger lyan ute på nätet också. Shit, det känns så overkligt alltihop! Läskigt roligt. Sorgligt roligt. Det var med blandade känslor jag bläddrade igenom annonsen på hemnet.se.. KLICKA HÄR för att checka in vår underbara lägenhet! Nu ska vi bara hitta det perfekta huset att spendera resten av våra liv tillsammans. Galet kär, det är jag det!

"vakna av en puss"

Mornin' ya'll! Älsklingen har just kilat ner till banken och jag har nyss klivit upp.. Jag älskar att vakna av en puss och "jag älskar dig". Att bli väckt så kommer jag aldrig att tröttna på!

Idag är det 12-19 som gäller på jobbet. Linkan, på hittar på mig Glitter! Eftersom jag jobbar hela helgen så händer det inget speciellt spännande i mitt liv.

Nu kom Micke hem igen, så det gick verkligen snabbt där nere. Let's talk abput it! Hörs hej!

"Fiser"

Tack M för din fina kommentar! Jag är väldigt nöjd att jag har en kurvig kropp. Tuttar (säg vad ni vill..), midja, höfter, rumpa! Jag skulle jätte gärna vara lite slankare, men inte så smal att jag förlorar mina kvinnliga former. Haha, kom att tänka på när vi var i TC's stuga nu, när jag var okvinnlig och hade gaser! jag gick undan och sa "Kom inte hit, jag fiser" (HAHA I KNOW!), då sa Kalle "Kolla här Tc.. Snyggt ansikte? Ja. Snygga bröst? Ja. Snygg mage? Ja. Snygg rumpa? Ja. Fiser? Ja. Skenet bedrar!" Hahahaha! Så även fast jag bryr mig mycket om mitt utseende och har mina kvinnliga kurvor så märks det väl att jag mest hade killpolare när jag var yngre! Im not a girly girl!

Aja, nu är det dags att trycka i sig en ett glas youhurt innan jobbet! Jobbar 12-17 sen dirket iväg och kolla på hus! Idag ser jag väl ut såhär då typ:

Jag har på mig nya koftan från Carlings och mina nya stövlar. Bra dag! :)

"igår"

Hej hej hallå! Igår hade jag inte tid att blogga, som ni märkte. Nellie blev helt till sig när jag kom och sjöng Ja må hon leva ihållandes paket! Gud, hon är ju för söt alltså! Lilla flickebarnet. Tårta, kakor och bullar tryckte jag i mig för glatta livet (haha, okej det gjorde jag inte.. men det lät så kul!) innan jag lämnade barnkalaset för att käka sushi med Johanna! Mums!

Det var riktigt trevligt att få lite kvalitetstid med snygg, sexig och singel-Johanna igår. Vi surrade om allt mellan himmel och jord, försökte ta hål i örat på mig men jag chickade ur (gjorde't själv hemma sen..), satti i lite löshår och well, inte fan vet jag.. Trevligt var det! Repris snarast, tack.

Innan jag gasade hem till gävle svängde jag förbi familjen i Östanbo. Det är alltid lika roligt att vara där, för oftast blir det en massa skratt och tok! En skoter ska jag köpa förresten, så nu är det klart. Eller ja, nu blev jag osäker igen. Den som lever får se, helt enkelt!

Ett stort tack till Emma som tipsade mig om vad tricket vi gjorde sist på dansen hette! Ni vet, sist när jag fick en fett blåmärke (som för övrigt ser mer skrämmande ut för varje dag) på höger höft. Cradle spin var det, med benen böjda. Så som ni nu förstår (om ni klickade in på länken) fick jag ingen smäll på höften, utan jag har gnidit den mot stången time after time..

Nu måste jag börja min morgon på riktigt känner jag! Inte sitta här och skriva! Jisses, detta inlägg blev ju som en bibel. Sorry!

Mobilblogg - Grattis Nellie!

dsc03920 (MMS)

Mobilblogg - Grattis Nellie!


Mobilblogg - ....sen kom jag ifatt ett jäv...

dsc03919 (MMS)

Mobilblogg - ....sen kom jag ifatt ett jävla blockmongo! Flytta på er! Jag vill ju se vad bilen går för ;)


"svala"

Dubbelring i form av en svala och ett halsband med berlock föreställande en fjäder (och en döskalle, men den sitter inte på..) fick det blir idag, bland annat. Orkar inte sätta på mig den dundersnygga koftan jag hittade på Carlings. Ni får se den imörn när jag har den på mig, eller nåt.

Kan man fettsuga fingrarna?



Nu ska jag speeda ut till Valbo och Toys R Us för att köpa present till sötnöten Nellie! Hörs kanske via mobilen eller nåt senare. Annars imorn! Tjing tjong.

"jag älskar den här lyan"

"Lockar inte den här lägenheten folk, då vet inte jag vad.." sa fotografen innan han gick! Fan, jag älskar den här lyan. Men det känns verkligen helt rätt ändå att ta nästa steg i rätt riktning! Spännande! I'm so excited, and i just can't hide it!

Och Andréa, tack för kommentaren. Den värmde! Right back to you! PUSS!

"orkar inte stressa"

Allt är klart. Allt är fint. Fruktskålen är fylld, men blommorna fattas. Fy satan va dumt av mig! Hur kunde jag glömma blommor? It totaly sliped my mind! Well, jag tror inte det gör så jätte mycket ändå. Fast eftersom vi har det så cleant här hemma är det snyggt med en färgklick på bordet. Suck. Men men, jag hinner inte göra något åt den saken nu. 20 minuter kvar tills dom kommer. Jag orkar inte stressa.

Idag har jag på mig en kofta från Lindex (fyndad på rea!) och svarta leggings. Fan, sen jag flyttade ihop med Micke och började äta normalt har jag gått upp i vikt (blir lätt så när man bara åt en tomat till frukost förr, och ris till middag..) och kan inte ha mina snygga jeans längre. Jag hade några som satt riktigt tight när vi träffades, och dom är det väl bara att slänga i lådan och hoppas att någon smalare i afrika kan ha! Så därför blir det alltid leggings nu för tiden. Tur att det är snyggt det med!

Anyways, såhär ser jag ut nu då.. med leggings:

"bädda sängen"

Zzznark.. Jag orkar inte vara vaken nu! Fy! Klockan ringde 07:00, men jag hade planer på att sova till eight o'clock. Icke sa nicke! Precis när jag slagit av larmet började grannen att borra och såga eller något i den stilen. Brrrrrrrrr!! Brrrrrrrr! låter det typ. Han har sitt vardagsrum vägg i vägg med vårt sovrum. Men ja, klockan är ju efter sju, så vad ska jag säga? Tack för att du hjälpte mig komma upp och hoppas det blir fint!

Kan ni tro att det var skönt att sova på sidan inatt då? Inte ett dugg faktiskt! Det där blåmärket är inte att leka med vill jag lova! Och sover jag på andra sidan så ligge jag på örat som jag just tryckt igenom ett örhänge i. Men man ska väl inte klaga antar jag, det kunde ha vart värre.

Nu ska jag bädda sängen och sen off to willys! Skriver nog efter att fotografen varit här, om jag inte hinner innan alltså. God morgon!

Mobilblogg - Det där kallar jag blåmärke!!...

dsc03913 (MMS)

Mobilblogg - Det där kallar jag blåmärke!! God natt, igen.


"good night, peeps"

Nu mina vänner, nu är jag helt svettig av ansträngning här hemma! Dammtorkat och fixat här hemma. Känns skönt att jag äntligen tog mig i kragen och gjorde det! Spännande det ska bli, se om någon är intresserad av den här underbara lyan! En liten del av mig vill absolut inte flytta, men en större del av mig tjuter av glädje! Och ni är säkert spända av förväntan ni med? Äntligen får ni se hur vi bor. Länkar när allt är klart.

Den där väskan jag skrev om förr, som var slut? Helt plötsligt var den inte det? Så nu är jag lite fattigare men snart en väska rikare!! Jag har kört på kuvertväskan ett bra tag nu, och kännar att det är dags för förändring! Förnying förnöjer. Och om jag är kräsen? Ja, vad fan tror ni efter alla dessa inlägg? Here it is iallafall:


Snygg va? Dessutom på rabajas på Asos hemsida! Hoppas nu bara att jag inte får ett mail om att den tyvärr är out of stock och att dom sätter in mina pengar på mitt konto igen. Jag orkar inte det, inte nu när jag har hittat min lover! Grr! Love at first sight!

Något annat då innan jag ska sova? Hmm.. Nej, jag tror nog att det var allt. Nu ska jag duscha snabbt som fan och sen dunk ner i sängen! God night, peeps!

"the price of beauty"

The price of beauty, som Jessica Simpson skulle säga..

Och nej er jävlar, det är inte bristningar ni ser på magen - utan ränderna från trosorna! Sådär, då har vi rett ut det också. Som sagt, vad gör man inte för att bli snygg (= träna = poledance) nu för tiden? Jäklar så roligt det är! Blåmärken, sendrag och brännmärken till trots! Minns inte vad det nya tricket heter, men det tog ett tag innan jag satte det! Eller ja, satte å satte.. finns mycket att slipa till!

Nu ska jag göra ett ryck och städa hela lyan.. åter igen så är det verkligen inte mycket att göra, jag är bara så sjukt opeppad på att städa, därav klagoblogg! Tja så länge!

"shoppa"

Tiden rusade förbi idag på jobbet, vilket alltid är ganska skönt. Jag hade tid att kika lite på vad jag ska köpa imorgon då lönen som sagt trillar in, gilla gilla gi-i-lla! Vi har så otroligt mycket fint inne just nu, och mer kommer det! Så come on in och shoppa loss du med!

(FAAN.. en väska som jag spanat in på Asos.com är tydligen "out of stock". HELVETE! Jag som verkligen ville ha den! Kosta vad det kosta vill, liksom!)

Nu har jag bytt om och kokat en mugg kaffe. Poledance om en timme. Borde verkligen börja städa undan och skrubba alla kanter och hörn här hemma inför morgondagens fotografering.. men jag pallar inte. Jag städar som bäst under press. Så det känns som att jag kommer panikstäda inatt och imorgonbitti. Jag får skylla mig själv. När städar ni som bäst?

"tygskor"

Sådär, då var det dags att gå bort till jobbet! Jag sliter på mig korta skinnpajen, stora halsduken och poccahontas-pjucken! Haha, nu undrar ni säkert vad det är för några skor? Jo, sörrni, det är ett par tygskor/mockaskor i annorlunda modell, helt enkelt. Haha, jag gillar dom! Det ser ut som att man har typ sockar på sig!

Well, gotta go! Tjing!

"lace"

Idag kör jag på svarta lackleggings (fan, snacka om fantasilöst..), svart tight kjol och en långärmad oversize tröja i lace från Carlings. Lite mindre eyeshadow idag än vanligt, men det får gå ändå! Håret är äckligt dessutom. Men det har väl ingen dött av? Äääsch, jobbar ju bara 5 timmar idag! Ni älskar mig ändå.

Under trjöan har jag en tubtop i leopard från bikbok! Den är verkligen sååå snygg! En aning konstig passform dock. S/M var för liten över brösten, men M/L är istället en aning för stor. Typiskt mina apelsintuttar, Johanna!

Fiiiiiiiiiin va? Big smile! Funderar på att köpa trosorna som matchade till. Burkar alltid, alltid annars köpa matchande set, men dessa trosor såg inte så snygga ut i modellen om jag inte missminner mig. Kanske ska svänga förbi imorgon när lönen har trillat in på kontot och checka in dom? Jag gör't!

"GRR"

Tror ni på ödet? Att jag är född i lejonets tecken är nog ingen slump..

MORR! eller kanke GRR! eller VRAW! Haha, wtf!?
Eller vad säger ni people? Är jag inte likt ett lejon så säg? Haha..


"chillar"

Tänk att man kan bara man vill. Den stora klädhögen (högarna) försvann på nolltid! Det gäller bara att sätta igång. Nu chillar jag lite i soffan med mitt kaffe. Jag ska väl börja checka över dagens outfit snart också. Och en till sak - jag är hellre tjock och ser smal ut, än att va smal och se tjock ut. Eller?


"plattan i mattan!"

Jag säger som Micke just skrev: Det är svårt att sakna audion när man kör bmw:n! Damn right! Jag var uppe med tuppen imorse (okej, det var kanske att överdriva eftersom klockan var efter åtta..) och parkerade bilen på ett kostnadsfritt ställe, och jävlar i min låda så den går! Wrooom wroom! Man kan inte låta bli att bli en fartdåre när man sitter i den! Plattan i mattan! Jag ville bara fortsätta köra, ut på motorvägen och visa vem som bestämmer!

Nu har jag duschat och splashat mig med en body mist från Victoria's Secret som luktar sjukt gott! Beroendeframkallande, lätt! Jag ska väl ta och slänga i mig lite frulle nu och sen vika ihop all jävla tvätt som inte vill vika in sig själv. Vart är min hushållerska när jag behöver henne? Sen är det jobb jobbeli jobb 12-17.

"skrattar"

Hahah, en sak till innan jag somnar:

Ibland måste man bara älska facebook! Skrattar högt inombords när jag tänker på alla snusktokiga stunder jag har haft med Johanna! Längtar till ondag då vi får surra face to face, istället för face to the book.

Over and out.

"Night"

Den här dagen har varit bra. Syrran och Nikki förgyllde definitivt min förmiddag!

Vi måste ses oftare! Här är glada Nikki på bild. Nellie var hemma på dagis. Miss her!

Nu har jag sagt god natt till Dirty Johäna som jag hade haft en kvällskonversation med, och min älskade älskade man Micke. Så det är väl dags att säga god natt till er alla också i guess. Imorgon är det tisdag som ni alla vet, och då ska jag blir skjuten 3 gånger av Pyret. Ni får se imorgon. NIGHT!

Pyret och Johanna (Tiger-Elin). Ingen som spottar i glaset här inte! Snygg-vänner!

Och här har vi en bild på snygg-mannen, och en på mig i TC-stugan:


GOOD NIGHT, igen.

"saxa"

I brist på pojkvänner:


Fortsättning följer..

"kanske inte"

Nu är det måndag. Måndagkväll. Imorgon är det tisdag, jobb och älskade poledance-träningen. I övermorgon är det onsdag, fotograf, kalas, johanna-häng och husvagnen. Dagen efter det är det torsdag, jobb, huscheck, pussar och kramar. Tiden rusar iväg. Det är sant som dom säger - Tiden går fort när man har roligt. Jag älskar att torsdag och micke inte känns så långt bort!

Just nu sitter jag och msn:ar med mannen. Jisses vad jag vill snabbspola fram vårt liv nu! ♥


Kanske, kanske inte...

"många tankar i skallen"

Pirr i magen, ja det var bara förnamnet när jag klev in genom the door för en timme sen! I like it, like it alot. Synd bara att det var sjukt mycket att pyssla med i källaren. Well, vi får se vad som händer. Nu är jag iallafall hemma igen i stadslyan och tittar på scrubs. Dagens avsnitt handlar om när Turk och Carla gifter sig. Ja ni, det är många tankar i skallen just nu.

Over and out, så länge.

"jävla kärring!!"

Jag: Du backade precis in i min bil!!
Kärring: Gjorde jag??
Nä, hon som står bakom min bil!? Idiooot!!

Tur för henne att det inte blev någon skada på finbilen, jävla kärring!! Död åt kärringar i trafiken!! Bäst att gå ner och ta regnummret, för hur hon ska lyckas ta sig ut ur den där fickan utan att backa in i mickes bil igen, det är frågan det. Åh, fan va lack jag blir!!!!

Mobilblogg - En glad Nikki hos moster! :)

dsc03883 (MMS)

Mobilblogg - En glad Nikki hos moster! :)


"puss på er"

Just shoot me! måste vara världens sämsta program. Inte ens på morgonen när i princip allt duger att kika på är det roligt. Så ja, jag förstår varför showen heter Just shoot me - känslan man får av att titta på den. Anyways, Rachael Ray tog över och fick mig på andra tanker, som tur var. Botox pratas det om. Något jag gärna testar när rynkorna börjar komma. Något jag gärna gör innan rynkorna kommer är lite lipinjection! Men eftersom min pojkvän inte tycker att det behövs och protesterar vilt så fort jag nämner det så vet jag inte riktigt om det blir av..

Frukosten är käkade och syrran är på väg. Dags att göra sig iordning!

Skriver innan jag drar ner på stan. Puss på er så länge, haha..

"hit the sack"

Varför visas det inget bra på tv just nu för? Lite scrubs eller 2½ men eller how i met your mother eller något i den stilen hade inte varit helt fel. Äsch, jag är ändå för trött för att stirra mig blind på dumburken - time to hit the sack!

Inatt hoppas jag på att drömma sweet dreams om..

..min stora kärlek ♥

"woohoo!"

Elin hjärta soffan är lika med sant! Det blev ingen promenix idag. Usch, fan va dålig jag är. Får motionera imorgon istället. Imorgonkväll. På förmiddagen får jag finbesök av syrran och söt-nikki, och på eftermiddagen ska jag iväg på husvisning! Woohoo! Känns lite tråkigt att inte ha specialisten Micke vid min sida, men det ska nog gå bra ändå. Me like! Well, jag vill inte avslöja för mycket när det gäller detta så lets shut the fuck up.

Nu började precis 2½ Men på sexan, dubbelavsnitt dessutom. Later dudes!

No make up or what so ever. Just me and my pepsi max.


"skit norge"

Buuhuuu! Fan va synd det är om mig just nu. Jag är helt hjärtekrossad. Hatar söndagar sååå mycket! Alla ni som känner mig eller har läst min blogg förr förstår att det är Micke jag saknar. Och ni som nyss har börjat läst så fattar ni alltså nu att jag saknar min underbara man som jobbar i norge på veckorna. Skit norge.

Förutom att jag har tröstätit en skinkmacka (eller kanske två) och druckit lite pepsi max (eller kanske mycket) har jag inte gjort ett skit. Jag har bara suttit i soffan och kikat på dåliga program, surfat runt på internet efter skor och andra saker jag inte behöver, pissat och nästan gråtit. Buuhuu, stackars mig som saknar min pojkvän så mycket. Eller hur?

Anyways.. under tiden jag inte har gjort ett skit skulle jag egentligen tagit en powerwalk. Det känns inte så jävla bra att byta promenaden mot mackor, eller vad säger ni? Nä, trodde inte det va. Så vi får la se om jag snörar på mig dojjorna alldeles strax eller om jag fortsätter leka soffpotatis.




Förresten, är det bara jag som älskar Carlsberg's nya reklamer? Haha. Big laugh. KLICKA HÄR.

"på onsdag"

Men hallå dääär! Wzup doc? Här hemma har vi rensat ur lite skor och jackor ur lyan och burit upp på vinden. Samt dammsugit och skurat, handlat verktyg och mat. Nu står Mike och lagar till lite kylling. Bra man. På onsdag kommer det hit en fotograf. Stora grejEr på g nu! Whoop whoop! Snart ska vi gifta oss också. Eller vänta nu..

Nej, men om man skulle släppa Idol och springa ner på affärn och inhandla läskeblask? Så får det bli. Återkommer!

Någon som är sugen på rå kyckling? Anybody? ..ingen?

"klimakteriet"

Filmen var verkligen super bra! En riktig actionrulle med många kända skådisar! Me like!


Nu sitter jag med handduken på huvvet efter en dusch. Micke gick till gymmet och lyfte skrot, så jag drog en liten promenad. Och ja, efter promenader brukar man ju duscha så.. Anyways.. Det känns som att jag har kommit in i klimakteriet eller nåt, för jag svettas som en jävla kossa! Uscha.

well, gotta go.

"kaffe och macka"

Även idag blev det en sen frukost. Men har man långhelg så har man! Jag är ju ledig fre-mån nu, hur skönt som helst! Som en liten minisemester nästan. Ja ja, åter till frukosten! Har jag inte sagt det förr så säger jag det nu - Jag älskar hårdbröd med keso och tomat! Fy helvete så det knullar i munnen! En mugg kaffe till det så är morgonen räddad. Micke ville inte vara med på bild, så tyvärr får ni inte se hans beautiful face. Men ni är rätt nöjda ändå va? Kan tänka mig det, du.


Min otroligt njutnigsfulla frulle a.k.a macka och kaffe.

Min otroligt njutningsfulla karl a.k.a micke, eller [email protected]


Nu ser jag att Micke håller på och viker tvätt och städer ihop här hemma. Kanske att jag skulle följa hans exempel innan vi myser ner oss i soffan och kollar på The Expendables. God morgon!





*Och för er som inte förstår vad "a.k.a" står för; Also Known As. Idioter.

"chips"

Den här kvällen har gått i filmens och mysets tecken. Efter biltvätten gav jag blanka fan i att promenera, utan vi bilade runt lite granna istället innan vi bestämde oss för att byta planksteken mot en pizza! M-m-m!

Anyways, åter till våran kväll.. Vi har kikat på "Salt" nyss. Ni vet, den där nya med Angelina Jolie som ska vara så otroligt bra? Well, det var den inte. Den var helt ok, men inte mer än så. Tråkit. Förutom att filmen var si sådär så har våran kväll varit mucho niceo. Chips, dipp, choklad och dricka. Bäst att ladda upp inför en kylig vinter liksom. Jag har hört att det behövs mycket fett då, speciellt som man är en fryslort som mig. Hö hö hö, jag är så underbart vitsig.

Eftersom vi planerar att bo i husvagn över vintern

passar även Micke på att ladda upp inför kylan. Bra val.


God natt.

Mobilblogg - Medan micke tvättar bilen sit...

dsc03861 (MMS)

Mobilblogg - Medan micke tvättar bilen sitter jag i den och spelar Angry Birds på hans iphone. Detta är ytterligare ett exempel på bra arbetsfördelning i vårt förhållande. Micke handlar, diskar, lagar mat, städar, tvättar bilen och så vidare. Medan jag, the one and only woman, gör lite andra mindre jobbiga saker. Jag älskar vårt förhållande. När "vi" har biltvättat klart tar jag en promenad hem och sen är det dags att förbereda för kvällens middag -plankstek!


"en sen frulle"

Tänka sig, vi försov oss imorse. Tvättiden började seven o'clock, och vi vaknade halv tio. Bra jobbat. Men vi (okej då.. Micke) hann tvätta allt ändå. Nu har vi nyss käkat en sen frulle. Hårdbrö med keso och tomat, sjukt gott!, och en mugg kaffe till det. Perfect.

Ikväll ska vi göra plankstek här hemma! Mums! Men först - tvätta bilen.

"Good night"

Hej hej hallå! God kväll, goder afton. Hur som helst.. Efter jobbet hade Micke dukat fram romantisk middag i form av tacos, yummi! Och efter middagen bokade han biobiljetter till filmen Inception (äntligen!). Jag har det bra jag, Världens bästa pojkvän. Han vinner lätt i riksdagsvalet för snyggaste slash bästa pojkvännen 2010. Lätt. Filmen var verkligen bra, lite Vanilla Sky-varning men annars helt ok. Men än helt ok faktiskt. Well, nu står han i duschen min babe, så jag kanske borde joina honom? Eller vad tycker ni? Ni kanske inte bryr er? Yeah right..



Good night, suckers!

"jobbet"

Sådär. Då var matlådan kirrad, jag har lagt på ansiktet och den vita toppen har bytts ut mot något mer passande för en dag på jobbet. Att arbeta i topp och trosor hade nog inte varit någon hit. Anyways, klockan har slagit gå-till-jobbet. Här får ni dagens facerape:

 

Och du, älskling - ring mig när du kommit över gränsen. (Älskar att säga sådär, det låter som att jag är sambo med värsta värstingen. Gangstarrrr!) Well, gotta go! Hörs senare.

"koffein"

Kickstart my hear...day! Med skånerost åkte tröttmössan av at once! På en timma har jag nu bäddat, diskat, vikt undan kläder (å kläder å kläder å kläder..) torkat diverse smutsiga ytor, ätit frulle och påbörjat en sminkning. Hell yeah! Hurra för allas våran vän Koffein! Nej, men seriöst så känner jag ingen kick av kaffe som somliga andra kan känna. Antar att jag är för van? Gott är det iallafall. Att jag blev pigg berodde väl på tjacket jag sniffade efter mitt förra inlägg. Mmm, gott!


"Morrn"

Morrn morrn! Här hemma har jag fortfarande tröttmössan på, men börjar sakta men säkert piggna till liv. Idag är det stängning på bästa jobbet, och när jag har slutat och kommer hem finns här en skit snygg karl att kyssas med! Mums!

Nu ska jag försöka slänga mössan i väggen och bli lite effektiv. Måste röja undan alla kläder som ligger slängde höger och vänster - när slog bomben ner? Bombnedslag är rätta ordet för hur det ser ut här. Eller kanske inte, nu överdrev jag nog några hundra kilon. Hörs!

"well, i guess i'm back"

Jag vill börja med att tacka er alla som har kommenterat så fint till mitt förra inlägg! Ni har alla rätt, och att ni gillar min blogg värmde hjärtligt! En sak som jag tyckte var väldigt konstigt var att ingen av er som snackar skit om mig, eller ni som underhåller er med att kommentera negativa saker här, har skrivit en enda kommentar angående att jag skulle lägga ner allt vad blogg heter. Tråkigt att inte ha någon att hacka på längre, va? Erkänn att ni blev lite besvikna när ni inte skulle få se några lättklädda provocernade bilder längre? Att ni inte kommer kunna sitta vid samma bord som mig och trycka upp era tuttar (dom små ni hade) för att försöka göra mig "arg", längre? Att inte kunna sprida rykten om hur mycket skit jag (inte) snackat, längre? Avundsjuka idioter säger jag bara. Japp, det är er jag menar. Jävla suckers! Fan va kassa ni är! Men alla ni andra - ni som så snällt skrev att jag är så mycket bättre än dom - ni har rätt. Jag är bättre, snyggare, starkare, snällare, smartare, sexigare, socialare, trevligare och gladare än ni någonsin kommer att bli. Ja, jag säger då det.. söderhamn.

Well, i guess i'm back in business.


TACK OCH ADJÖ!

Nu orkar jag inte med er längre. Skitsnack och avundsjuka är något jag klara mig utan. Varför läser ni ens om ni stör er? Påhitt och djävulskap, nej tack! Men det är ok nu, för det här är det sista inlägget. Tack och adjö!

Mobilblogg - Bästa förfesten!

tc (MMS)

Mobilblogg - Bästa förfesten!


"ha en trevlig helg"

Sådär, nu är väskan packad och maten är alldeles strax klar. Jag och Micke hoppar in i bmw:n och speedar iväg till söderhamn så fort som möjligt sen. Imorgon är vi bjudna till TC's stuga för grillning och ölning, sen är det väl strömmingsleken som gäller? (Typ som cityfesten, fast mycket mindre)

Well, gotta go! Hörs väl via mobilen tänker ja! Ha en trevlig helg!

Mobilblogg - Idag är det fredag och därför...

dsc03841 (MMS)

Mobilblogg - Idag är det fredag och därför unnar jag mig en liten pepsi max! Se så busig jag ser ut med rynkad näsa... eller nåt. Haha. Nej, nu måste jag fortsätta arbeta! Hejpa!


"en bra säljare"

Mornin' ya'll! Hoppas att ni har sovit lika gött som jag, fast det är nog svårslaget.. Att få dela säng med Micke slår allt! Trust me. Anyways, solen har bestämt sig för att joina oss idag, tråkit att man ska jobba när den väl bestämmer sig för det. Men men, vad gör väl det som hundra år? Jag fick en kommentar igår här på blöggen om att jag var en sån trevlig säljare - den ni! Simply the best! He he heee.. Nej men seriöst nu, jag ÄR verkligen en bra säljare. Älskar folk (ta det där med en nypa salt) och service. Sen att jag är överbabblig och övertrevlig, well, det gör bara så att jag passar ännu bättre för jöbbet. Skrytmåns. Somliga passar som butiksbiträden och andra inte.

Nu ska jag sminka mig klart, röja undan gårdagens tacos från kökbordet, fixa fram nya smarrig frulle på bordet och väcka micke med något sexigt move som jag fått lära mig på dansen. Solong for now!

"supersugen"

Hello suckers! Jobbet gick kanoners. Känns riktigt skönt när man sätter upp ett mål för dagen som man klarar av. Mitt mål var att prismärka om C.T-smycken (hel kartong, slitigt) and so i did. Hurra. Bjöd chefen min på cappuccion också, eftersom hon är världens bästa chef! Woho!

Efter jobbet kom jag hem och möttes av en snygg man och vi drog såklart och inhandlade en romantisk middag - tacos. Och nu sitter jag här. Mätt och belåten, kär som aldrig förr och funderar på en dusch. Det är Supersugen på tv, och det känns som att den är så pass bra att duschen får vänta.. inte.


Mobilblogg - Jävlar vilken säljare man är ;)

dsc03837 (MMS)

Mobilblogg - Jävlar vilken säljare man är ;)


"i love my pantyhose"

Idag kör jag på strumpbyxor..

..hahahaha, så sjukt jävla fult! Men jag skulle ljuga om jag sa att det var obekvämt. Skönt när det "håller in" liksom. I love my pantyhose! Men det är bara när man har strumpbrallor eller leggings som dom får sitta såhär högt upp! Annars är det fan forbidden! Aldrig att jag skulle dra upp joggingbyxorna till naveln! Eller vad säger ni? Hahaa... sjukt fult ändå ju! Moahaha..

Time for work! När jag slutar är Micke hemma också, ääntliiigeeen!!! ♥

"den är så underbar"

Vaknade av en konstig mardröm, eller nåt i den stilen. Jag hade (tydligen) haft sommarlov och nu var jag tillbaka i Sthlm, men visste inte vart min lägenhet låg eller vilken utbildning jag gick. Jätte obehaglig dröm, speciellt när allt är en enda röra. Well, skit samma. Nu är jag vaken.

Jag älskar att köra Mickes nya bil! Oj, den är så underbar. Det var inte kärlek vid första ögonkastet, men nu är jag minsann förälskad! Jag körde till Willy imorse och handlade diverse frukostvaror och sånt. Helst hade jag velat köra långt långt bort på någon motorväg så att jag fick trampa plattan i mattan!

Nu måste jag skynda mig en aning. Börjar klockan 12 idag med, och är man tjej så är man.

"Love you"

Tvätten är vikt och Stina har åkt. Det är dags to hit the sack med andra ord. Imorgon får jag sova med min älskade igen. Som jag har längtat efter honom dom här dagarna! Det är läskit vad kär jag är i den karln. Och apropå in love, jag fick nyligen ett sms av honom där det stod att jag "är så jävla snygg!! Helt sjukt.. Love you." Och jag kan inget annat säga än Right back at ya!!


"armband"

Förresten! Jag funderar starkt på att införskaffa mig dessa snyggingar! Två armband är det som jag har satt ihop. Känns rockigt propert (haha) eller nåt i den stilen. Japp, dom ska jag ha. 79,90 & 64,90 för er som är extra intresserade! Glitter is the shit! Vad tycker ni? Kom igen och tyck till nuuråå!


"spenat och keso"

Nu är jag mätt i magen! Efter jobbet sprang jag ner och slängde in tvätten, det blev bara 3 maskiner den här gången. Skönt att inte stortvätta varenda gång! Så alldeles strax ska jag ner och hänga den. Men åter till min mage.. Jag gjorde spenat- och kesorullar med ost i ugnen! Eller ja, jag vet inte riktigt vad den rätta benämningen är på rätten, men nåt sånt typ. Spenat- och kesofyllda fajitas kanske? Äh, who cares? Matlåda tills imorgon har jag också. Bra där!

1. Koka upp spenat i kastrull 2. Ös i keso, så mycket som önskas 3. Salta och vitpeppra 4. Lägg blandningen i tortillabröd, vik ihop och lägg i ugnsform 5. Strö över onyttiga mängder ost på rullarna och in i ugnen 200grader.

Om jag inte minns helt fel så var det min kära syster som tipsade mig om denna rätt. Hon hade sett den på någon hemsida för viktminskning. Tja, det låter ju inte dumt tycker jag! Spenat och keso är väl inte särskilt fett? Det är väl osten ovanpå som är boven i dramat. Gott var det iallafall!

Nej, nu måste jag ner och hänga tvätten innan Stina kommer!

"svart som man är"

Lite puder, lite rouge, lite mascara, lite parfym och mycket kläder. Idag är det raggsockarna på och döskalle koftan som gäller! Känner mig riktigt frusen. Och när man har tofflor på jobbet är det dessutom skönare med raggisar, tycker jag. Till mina hårda tofflor blir det liksom skönare med något mjukt på fossingarna. Dom jag har på mig nu har mormor stickat (oväntat va? haha, inte.) och är knallrosa! Hon blev minst sagt chockad när jag beställde ett par i rosa. Svart som man är.

Här är ett försök till att fånga mig själv på bild..
Svarta jeansleggings på bottenvåningen.

"saknar"

Jag måste bara få lätta mitt hjärta och säga att jag saknar min lilla Nellie!

Hon växer och blir bara större och större, sötnosen! Jag önskar att vi bodde närmare varandra, jag och syrran, så att jag kunde träffa små flickorna oftare. Det känns som att jag missar så mycket.

"fryser om fötterna"

Till gröten hade jag mormors hemmagjorda hallonsylt, och vet ni vad? Det var helt jävla superb! Gött, gött! Just i denna stund sitter jag inlindad i en mysig filt med datorn i knät, och fryser om fötterna. Brr, det är verkligen höst ute nu. I like! Nu är det dags för lite make up och påklädning. Känner jag mig riktigt egotrippad om en stund så kanske ni får en bild på dagens oufit, eller nåt i den stilen. Nörd stämpel big time. Ciao!

"bättre än inget"

God morgon, latmaskar! Jag har precis kommit hem från gymmet - succé - och ska nu koka lite havregrynsgröt. Att jag ens orkade ner till gymmet innan klockan 8 borde firas med tårta, men någon sådan har vi inte. Jag körde iallafullafall lite blandade övningar idag. Mage, rumpa, rygg, armar och så tränade jag handlederna (måste börja göra det regelbundet så att jag inte skadar mig på dansen). Även fast jag inte köttade på med crosstrainern eller sprang på löpbandet (förutom under uppvärmningen då..) så känns det bra. Bättre än inget.

Bästa havregrynen:


Ja ja, nu måste jag sätta igång! Idag är det jobb mellan 12-17 som gäller. Tvätt mellan 17-22, och mys med Stina mellan 19-alldeles för sent.

RSS 2.0