Gossip and hoes.


Snälla, snälla patetiska tjej.. Sluta skriv massa skit. Jag kan inte förstå varför somliga vill sjunka så lågt? Om jag nu skulle sjunka till samma nivå skulle jag nog skriva något i stil med: "Hm, var det inte du som var för tjock för ett photoshot?" Men så lågt tänker jag inte sjunka. Blow me, motherfucker!

-The eskimo have 100 words for snow, and we have invented three times as many words for relationship. But the more words we invent, the harder it becomes to define things.. In a world where you can date without sex, screw without dating, and in the end keep most of your sexpartners as friends long after the screwing is over.. What really defines a relationship?

Pimps and hoes.

Rastlös. Fet. Fet och rastlös. Eller kanske inte. Vi provar något annat. Uttråkad. Ful. Ful och uttråkad. Inte det heller? Okej.. Jävligt irriterad över att inte ha något att göra när man hälsar på föräldrarna, då kanske? Yes, mitt i prick! Dåligt humör resulterar i ännu sämre humör. Gaah, kidnappa mig. Vad kostar en biljett till funnyland? Midsommarhelgen spenderades at my sisters place. Vi roade oss med pimps and hoes-bilder. Lägger ut en här. Enjoy!

-No matter how hard we look, do we ever see ourselves clearly?


Wine and work.


Jag tror att halva sveriges jävla befolkning samlades på jobbet idag. Shit!
Sen när blev det en sådan fluga att söndags-shoppa? Och sen när vill folk göra det när det regnar? Hmm, Kuggfråga? Gårdagen resulterade i två flaskor vin, födelsedagsfest, Slicken, blöt promenad och sked. Idag har jag vart mer död än levande. Dead woman workin'! Somande i kärringgrillen och brände röven. Kickass.


-So many roads, so many detours. So many choices, so many mistakes.

Dogs and dolls.

Kommer ni ihåg när man tog examen? Studenten? Åh, vilken härlig tid. Sommarlov, ja, sommarlovet det var tider det. Från det ena till det andra..
Jag har som vanligt tänkt på en massa saker. Den här gången går tankarna till åldern - från babyhud till russin. Män blir bara snyggare och snyggare ju äldre dom blir (dock endast till 45), medan vi kvinnor inte alls växer oss lika snygga lika länge. Hur kommer det sig att män vill ha brudar? Att grabbar vill ha flickor? Stannar killarnas hjärna vid 23, eller tycker dom helt enkelt inte att vi är lika attraktiva längre? Vi blir kärringar medan grabbarna blir män. Män blir dilf:ar. Brudar blir kärringar. Ofta känner jag att livet har bara börjat. Och det är ju sant. Men, ibland kommer det flicksnärtor och tror att dom är nåt. Vickar på höfterna dom ännu inte har och använder bh som dom ännu inte behöver. Barn.
Och det är då man ställer sig frågan; Är mina glansdagar över? Är jag gammal?
I hope you know that she aint half the woman i am. Sen ger jag mig själv en käftsmäll och inser att det, i vanlig ordning, är männen det är fel på.
Flicka pojke. Brud grabb. Kvinna man. Sen när blev det inne att vara oskuld?


-You cannot take the dog out of the man.

Beauty or beast?

Spelar det egentligen någon roll hur noggrann man är med saker och ting?
Hur ofta man dammsuger under sägen, hur flitigt man vikar in kläderna i garderoben igen, eller hur ofta man rakar bikinilinjen? Bryr sig någon egentligen om vad som finns bakom det som först möter ögat? Handlar allting nu för tiden om looks? Eller är det bara jag som har fått allt om bakfoten? I en tid som denna, vågar man ta risken att låta insidan avgöra? Inte jag. Därför har jag beställt alldeles för dyra kläder och promenerat alldeles för långt idag. Och sanningen är; jag har aldrig mått bättre! "Don't bullshit me!" kanske du tänker nu. Well, it's the bloody truth. Nu är det dags för manikyr. Med betoning på man.


-If he seems too good to be true, he probably is.

Lipgloss and laughter.

Fotbollsfest a´la Engberg i lördags slutade i maniacdance a´la Slick City.
Hell of a night! Irresistible var ordet. Lesbian ett annat.. Och inte är jag den som är den, inte! Det märks att sommaren kommer krypandes - allt blir lite lättare på sommaren. Jag är lite lättare inför sommaren. Feels fuckin' great! Imorgon ska jag kasta mig upp på apostlahästarna och dra en powerwalk. P to the ower to the walk! Och en sak till innan John Blund och jag ska skeda; Egg is passion.


-I'm a try-sexual.. i'll try anything once.

Mothers and motherfuckers.

Gud. God gud. Gud, så frustrerande det är ibland. Ibland för det mesta. Ibland inte alls. Go away, come back. Go away, come back. I wish you knew the difference.. Att fortfarande kunna hålla sams med någon man kännt i snart 21 år, det är fan otroligt. Så när det ibland skär sig, vem blir egentligen förvånad? Jag älskar dig, and you know it - svordomar, bitchslaps och likgiltighet till trots.

-Who cares? Age is an illusion.

Crash and burn, girl.


Jag klagar så fruktansvärt på allt och alla. På mig själv och på spegeln. Kan jag inte få slappan av och njuta!? Jo, klart jag får. Men varför kan jag då inte? Vart säljer dom karta och kompass för vilsna själar? Stannar du så springer jag. Ge mig en ryggrad och ett par kilogram självkänsla, tack. Eller så ger du mig det jag vill ha, helt enkelt - allt. Allt eller inget.-Men, they may have you on your knees, but you've got them by the balls.

Money and monkeys.

Jag blir glad av shopping. Men du kan inte köpa mig. Jag behövde bara höra lite glädje i din röst. Men du ljuger inte bra. Anyway.. Hur vet man att något eller någon är värt besväret? När är det okej för mig att visa lite känslor? Screw you and fuck me! Livet är för kort, och tiden går för fort för att jag ska orka säga allt jag egentligen skulle vilja.. Samtidigt som livet är för långt, och tiden går för sakta för att alltid ångra det man inte gjorde eller sa.

-Have my friends right? Have i crossed the line from pleasant nerotic into annoyingly troubled?

RSS 2.0