Happy b-day, mami!

Idag tog jag en sovmorgon trots att jag har mycket att göra. Men det struntar jag i. Sömn är viktigt. Vad jag har att göra? Well, ett ord: tvätt. Okej, ett till: städa. Men det går nog fort... iallafall städningen. Tvätten är en helt annan historia! Jag saknar att bo i lägenhet av EN anledning; tvättstuga med typ fem maskiner!
 
När jag är klar med diverse nödvändiga sysslor drar jag till Söderhamn och firar min kära mamma som fyller år idag! Vi ska ut och käka hela familjen. Grattis älskade mami!
 
Fina mamma ♥

På med gummistövlarna och iväg.

Nu är det dags att promenera iväg till bussen.
Har med mig två koftor så att jag INTE kommer frysa.
 
Ses!

Regn, regn och mer regn..

Alltså... jesus christ! Himlen har verkligen öppnat sig och det ÖSER ner! Idag blir det definitivt bussen ner till jobbet! Igår cyklade jag ner, och när jag skulle hem.... well... genomblöt fick en ny innebörd.
 
Igår damp det ner två askar med lösfransar i brevlådan! Så idag är det premiär!
Jag tycker dom var skitsnygga! Fick betala typ 15kr/ask på ebay. Och varje ask innehåller 10 par. Har jag sagt att jag älskar den sajten!? Om inte; I LOVE E-BAY! In och fynda du med!

Midsommar

Hoppas er helg har varit trevlig! Det har min!
 
Jag och Micke började med brakfrukost hos svärföräldrarna (stugsund, söderhamn) för att sedan äta lunch ute hos min moster tillsammans med lite annan släkt. Middagen grillades hos mina föräldrar i Östanbo! Hur mysigt som helst! Framåt kvällningen bestämde vi oss för att packa cykelkorgarna med diverse alkoholhaltiga drycker och cykla ner till ett par kompisar som hyrt stuga en bit bort. Men tyvärr var det redan så mycket folk där + en del som inte vuxit upp ännu, så vi struntade i det! Istället hamnade vi hemma hos Niklas och Sandra hela kvällen/natten! Otroligt trevligt!
 
BILDBOMB:
 
 
 

Fiffigt Elin!

Gör om gör rätt.
Orginalet till vänster, och "min" till höger.

Denna ring finner ni på världens bästa butik - GLITTER - för 99:90kr 50spänn! Skynda fynda, för den är på REAn! Och så som jag har gjort med svart nagellack, det kan man göra i typ vilken färg man vill! Jag är ju bara föööör smart alltså.. Nagellack for life yao! 
 

Jag är bra!

Hello trogna fans!
Sorry för att jag är så värdelös på att blogga nu för tiden.
 
Igår var regionschefen Jonas på besök. Vi gick igenom butiken, kollade siffror, tävlingar och yadayadayada... Allt gick iallafall bra. Som vanligt. Jag såg ut såhär:
 
Imorse får jag ett samtal från Jonas där han frågar om jag vill följa med på kick off:en i höst!! Say whaaaat!! Egentligen är det bara för chefer (jag är ju "bara" vik. BC till och från) men jag får följa ändå! 
 
Ni tänker säkert att "jaha, vad är det med det då?". Men förstår ni inte? Han har fixat så att jag, butikssäljare, får följa med på något som enbart chefer får följa med på! WOHO! Well, jag tycker det känns roligt iallafall.
 
Ett steg närmare.

Söndagsmys

Sitter på biografen och väntar på att filmen ska börja! Snövit.

Bjuckar på egobild:


Jobb jobb jobb.

Tredje söndagen på rad! $


REA REA REA!!

Nu jäklar har vi sommar-rea i butiken! Röda lappar så långt ögat kan nå! 50% PÅ UTVALDA SNYCKEN OCH ACCESSOARER! Glitter is the shit!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1156063/images/2012/pic_206585816.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1156063/images/2012/pic_206585816.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1156063/images/2012/pic_206585820.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1156063/images/2012/pic_206585820.jpg" class="image">


Dagens elin

Idag inviger jag gårdagens shopping!
Fördelen med att jobba i butik är att man kan göra sig festfin vilken dag som helst!

Dont worry! Jag har "vanliga" skor med mig. Känner på mig att det kommer vara rätt mycket att göra på jobbet idag, så att inte ha vanliga skor med sig vore stupid!


Confessions of a shopaholic...

Hej hej hallå gott folk!
Idag har jag köpt ett par nya skor! Ja ja ja, jag veet. "Jag har redan typ sådana". Och leopardtyget brevid skorna är en klänning från H&M. 75kr liksom! VEM skulle kunna motstå den lockelsen? Not me.
Annars då? Har det hänt något spännande? Nä inte direkt. Var ute på en 50minuters promenad såhär på kvällskvisten. Well, over n out från mig! Good night.

Nya färger!

Svarta och turkosa skallar anlände idag! Super snygga! Som vanligt 60kr/par.


Lyckan är min!

Är ute på promenad i hemlingby och en ekorre sprang över stigen! Jag höll nästan på att sparka till den (oavsiktligt såklart!). Den satte sig lugnt och sansat vid kanten av stigen och började snaska kotte (hahaha kunde inte låta bli).

Naturen är bra vacker.


Getingar

Svetten rinner, tårarna sprutar och hela kroppen skakar. Har jag sagt att jag är livrädd för getingar?

För någon dag sedan hörde jag ett surr i huset när jag öppnade sovrumsdörren. What the fuck?! tänkte jag och drog igen dörren fort som fan! En geting!! Jag väckte Micke så att han kunde döda den jäveln. Eller i detta fall; släppa ut den.

När getingen var borta började vi fundera på hur den kommit in? Vi kom fram till att det måste ha varit när vi hade både ytterdörren och altandörren öppen kvällen innan.

Tänk er att vi har sovit med en geting (typ)!!!! Jag får kväljningar av blotta tanken!

MEN det slutar inte där.
Alldeles nyss när jag dammsög höll jag på att krocka in i en geting! Panikslagen som jag blev dammsög jag upp den.

Fråga 1: Hur i helvete kom den in? Jag har inte öppnat någon dörr ännu. Dessutom har jag inte hört något surr på hela morgonen.. Så vi måste anta att den nyss hade kommit på besök när jag upptäckte den. Vilket innebär att dom kryper in i huset någonstans.. JAG DÖR.

Fråga 2: Vad fan ska jag göra med dammsugaren??


Löshår

Ni minns säkert att jag beställde löshår för några veckor sen? Det kom i fredags.

Dessvärre har dom skickat fel! Istället för nagelslingor har jag fått clip on. Sjukt irriterande!

Jag och företaget håller nu på att maila fram och tillbaka hur vi ska lösa detta. Dom tycker att jag ska skicka tillbaka håret så får jag nytt.. men det orkar jag inte! Kommer ju ta en månad innan jag får håret i sånt fall.

Så det slutar nog med att jag behåller håret jag fick och beställer nytt. Det handlar inte om några större summor pengar ändå!

Det är första gången jag beställer något via e-bay och det blir fel. Så jag är inte så upprörd faktiskt. Har man handlat typ 60 varor från andra sidan jordklotet och det har blivit rätt, well, då känns inte detta som någon big deal.

Två sånna här förpackningar fick jag:


God morgon lediga måndag!

Idag skulle min kära syster ha hälsat på mig. Men eftersom hon snart ska föda tog vi det säkra före det osäkra och ställde in. Synd!

Så vad gör man då istället?
Jo, man städar.

Har börjat dagen med en stadig ägg- och baconfrulle! Och strax ska jag dammsuga och skura golven. Efter golven tar jag en promenad, hade jag tänkt. Well, to be continued!


Paltkoma

Min karl kan det här med att grilla han!
En proppmätt Elin i soffan.

God morgon!

Idag är det jobb som står på schemat! 9:30-17:00. Solen tittar äntligen fram, så jag kör på grön skjorta och grön ögonskugga (istället för det vanliga - svart). Jag skulle vilja säga att jag ser någorlunda somrig ut.. haha.

På begäran lägger jag ut en bild på de olika färger jag har på döskallarna. Rosa finns det bara ett par örhängen i - först till kvarn. Och de vita har jag inte lagt upp bild på. De färger som jag väntar på att få hem är: vit, svart och turkos.

Men for now har jag dessa färger:


Äntligen kan jag göra örhängen!

Igår var brevlådan full med paket! Mina grejer till örhängen hade äntligen kommit! Wiihoo!

Dock inga skallar. Så de färger jag har just nu är röd, grön, blå, gul, orange, vit och ett par rosa.

Örhängena kostar 60kr/st, och frakten står jag för som vanligt. Bättre bilder kommer, men jag tror ni fattar när ni ser denna va?


Glömde telefonen hemma idag.

Så himla typiskt att jag skulle glömma den just idag! Jag som var så fin i blågula smycken på jobbet! Och ingen bild kunde jag ta... typiskt!

Fick många fina kommentarer om min sminkning! Kul! Kanske borde köra på lite färggladare skuggor hädanefter?

Efter jobbet åkte jag hem till svägerskan för nationaldagsmiddag. Jag, svågern, svägerskan, svärföräldrarna och lilla Amra var på plats. Bara Micke som fattades, tyvärr. Det bjöds på sallad till middag och jordgubbar till efterrätt! Mumsigt!

What else? Hmm.. Nä.


Sveriges nationaldag!

Woho! Heja Sverige! Dessutom är det min systerdotter Nikkis födelsedag, grattis lilla patriot!

Dagen till ära kör jag blågult smink:


Det blir inte alltid som man tänkt sig.

Imorse satt jag i lugnan ro och käkade frukost. Jag väntade på att klockan skulle bli tillräckligt mycket för promenaddags med Louise i hemlingby. Och sen ringde Micke..

"Jag har ingen id-handling med mig. Kan du komma med mitt pass?"

Det var bara att svida om från träningskläder till jeans, packa med sig louise och dra till stockholm!
Oväntat att det var världens längsta bilköer i stockholm, förresten.

Snacka om helvändning från hur jag hade tänkt att denna dag skulle se ut. Istället för promenad och valbo-shopping blev det bilköp och barkaby-shopping!

I love you:
Jag är så sjuuuuukt sugen på att köra dena snygging så det finns inte ord som räcker till! Just nu har Micke den, men imorgon så! Farväl äckliga caddy! Nu kan jag äntligen börja göra omkörningar igen! Efter nästan ett år!!

GLAD BRUD!! Och förutom bilshopping handlade jag två träningslinnen och ett par jeans i Barkaby. Härlig dag!

Gosat med Harry, busat med Knut & skrattat med Andréa.

Idag har jag spenderat min lediga måndag i Bergvik hos Andréa and the kids! Så otroligt fint dom har fått det i huset alltså! Åh!
Jag tänkte åka upp i tid.. men efter en behövlig sovmorgon, och en bilkö utav dess like, var jag framme 11:30! Men men, what to do? Stannade till 19tiden, så vi hann med mycket ändå! Alltid lika roligt att träffa Andréa! Av de närmsta vännerna jag har nu, så är hon den jag har känt allra längst. ♥
Jag önskar att hon och jag bodde närmare varandra! Helst grannar. Men eftersom dom trivs bra i Söderhamn, och vi i Gävle, så kommer det aldrig ske. Då är det tur att man har lediga dagar ibland!

Tänkte berätta om...

..stockholms-vistelsen förra veckan!

Jag och Sofia tog bussen ner till huvudstaden på tisdagen. När vi kom fram till centralen tog vi en promenad till lägenheten på söder och mötte upp grabbarna! Alla fyra åt romantisk middag på mcdonalds innan vi satte oss till rätta i globen!

Vi hade sjukt bra platser! Mitt framför scenen! Så vi slapp alltså få nackspärr. Såhär i efterhand kan jag ju erkänna att sittplaterna vi hade bokat var pengarna i sjön - för vi stod upp nästan hela tiden! Jävlar vilket drag det var!! Vi alla var helt svettiga och hade ont i både armar och fötter efteråt av allt diggande. Vilken jävla upplevelse! SÅ MÄKTIGT!

På onsdagen möttes jag och Sofia upp i stan vid 9tiden för en frukost. När alla butiker hade öppnat en timme senare var vi mer än redo att spend some money! Jag hittade några linnen, ett par skor, en present och två burkar. Lunchen åt vi på Vapiano i gamla stan - om ni inte har ätit där så gör det!!! Sjukt god mat!

Bussen hem gick 17:oo, och då mina vänner, då var vi både helt jävla slut.

Två riktigt bra dagar, med andra ord!! Konsert + shopping = awesome!

Dom är på väg..

Ja, dom nya döskallarna (vita, svarta & turkosa) är på vääääg. Hoppas jag. Så fort jag får dom så lovar jag att säga till!

Ska bli roligt att få experimentera med lite örhängen! Eller vad säger ni va? Va va va va?


Två nya armband.

Var lite pysslig såhär på kvällskvisten! Fick bli ett armband med röda dödskallar, och ett med lila. 50kr/st - först till kvarn!


RSS 2.0