My body is my canvas.

Magen är rätt tom.
Dags att boka tid för lite mer bläck.


God knows i like ink. Like it alot!

Sorry för mina kärlekshandtag. Alltid stör det nån. God natt.




Be strong girl.




Selfie!

Älskar min nya cardigan i leoprint från Vero Moda! 299,95kr.





Alla hjärtans dag igår.

Igår kom micke hem! Och SOM jag har saknat honom! Drog dock nitlott och fick jobba öppning till stängning på jobbet, vilket kändes mega bajs helvetes fuck skit tråkigt. Men jag överlevde.

Som tur var kom micke ner och höll mig sällskap sista timmen. Jag var faktiskt nervös när jag såg honom kliva in på jobbet! Magen pirrade och benen skakade. Oh, how i love you!

Vi åkte och käkade romantisk middag och sen pratade vi om allt som hänt här hemma i Sverige och där borta i Egypten.

När vi kom hem fick jag se detta:
Hade verkligen inte förväntat mig nåt! Blev så himla glad!

Förresten, har ni koll på att han har sparat ut håret? Sååå snyggt!!

Nu ska vi åka och köpa frulle. Sov till 11:00 idag - snacka om att jag sover bättre när micke är hemma. Min trygghet.

Tänkvärt.



Ibland måste man se sanningen i vitögat och ta beslut som gör fruktansvärt ont i själen. För att rädda någon annan måste man offra sig själv ibland, och jag kommer alltid vara evigt tacksam över att ha en sådan person i mitt liv. En stark och förnuftig person. 

Det kan bara bli bättre nu. Och det kommer det bli.

Bra tryck!

När jag packade träningsväskan imorse runt sex sju tiden trodde jag inte att jag menade allvar. Kom igen, jag ska jobba 08-18, inte en chans att jag orkar!

Skam den som ger sig!

Det var med tunga steg jag gick till gymmet. Hade någon föreslagit kladdkaka på närmsta cafe hade jag tackat ja utan att blinka. Men inte fan träffade jag på någon jag kände på vägen mellan jobbet och gymmet ä. Typiskt!

Men vet ni vad? Så fort jag hoppade upp på crosstrainern fick jag ny energi! 20 intensiva minuter, 3 olika magövningar, bicepscurls och avslutade med en fem minuters spurt på löpbandet innan jag var tvungen att springa till bussen. Höll flåset uppe genom hela passet och det kändes fett bra!

Å jag som inte ens ville dit från början. Ha!

Träningsbrallor från H&M

Nu kommer det inte vara några problem att somna iallafall. Score!

Försöker sova..

..men det går inte så bra.

När micke är hemma somnar jag på två sekunder, men när jag sover själv - dear god. Jag förstår inte VARFÖR det ska vara så svårt? Herregud jag har ju hela sängen för mig själv, jag kan ligga hur jag vill! Sov! Sov. Snälla?

Trots att jag inte är ett dugg rädd att vara själv i huset känns det kanske lite tryggare med honom brevid? Vad vet jag?

Imorgon ska jag springa några varv runt huset innan jag lägger mig i sängen. Utmattning ska ju vara ett sömnpiller har jag hört.

Saknar!

Som ni alla vet är micke i egypten. Han åkte och jobbade i tisdags, och i torsdags flög han till pyramidlandet. I vanliga fall pratar vi med varandra typ 3 gånger/ dag. På morgonen, vid lunch och sedan innan vi ska sova.
 
Nu är det inte i vanliga fall. Nu är det fucking skit land utan internet som fungerar och en kostnade på 20kr/minuten om vi vill prata i telefonen.
 
Han har varit borta och jobbat länge förr, så det är inte jobbigt att vi inte kan ses - i can handle that shit. Det som är svin jobbigt är att vi inte kan prata med varandra.
 
MEN, kära ni, MEN imorse ringde han! Han hade försökt skickat sms men dom gick inte iväg, och nu var han tvungen att få kontakt med mig. Det var på något sjukt sätt skönt att höra att han saknar mig lika mycket som jag saknar honom. Jag hörde på hans röst (och hans ord såklart) att det gjorde lite ont i mans-hjärtat.
 
Nej, nu får fan tiden rusa förbi och bli fredag! Jag saknar ihjäl mig.

Syskontid.

Igår kom lillebror Patrick hit och hälsade på!

Vi satt först här hemma och chillaxade med lite lätt deeptalk, och sen drog vi ner på stan för lunch! Vi åt på ett ställe som heter Helt Enkelt, men deras mat är allt annat än det. Vi började med vitlöksbröd och fortsatte med kyckling (brorsan käkade kött). Sjukt gott - som vanligt!!

När vi var proppmätta åkte vi hem hit igen och slog oss ner i biorummet för en film innan det var dags att skjutsa ner Patrick till tåget. Väldigt mysig och välbehövlig dag!

Nu ska jag koka kaffe - kanske illamåendet försvinner.

Så jäkla trevligt!

Igår efter jobbet åkte jag och Frida ut till Johanna och skrållan för att bli friserade och äta tacos.

När Johanna skulle klippa mig gav jag strikta instruktioner om MAX 1 CENTIMETER ANNARS JÄVLAR! typ. Men när det var Fridas tur lät det annorlunda.. "Äh, kör bah! Klipp bort skiten!"

Vad tycker ni?

Kvällen fortsatte med massa skratt och tokigheter! En riktigt lyckad kväll må jag säga!

From black to blonde.


Vad tycker ni?

Orolig!

Just nu sitter micke på planet till Egypten. Han har blivit bjuden av en polare, den lilla lyxliraren! DOCK tycker jag det var lite taskigt att bjuda nån till just Egypten eftersom det 1) har varit oroligt där och 2) det är ju för fan inte ens varmt! ...typ.

Jag är helt utom mig av oro inför denna resa! Och nu pratar vi inte om nån svartsjuka, nu pratar vi om oro över att han ska göra sig illa eller dö! Tänk om planet störtar?

Nej fy fan måtte denna vecka gå fort, och måtte han komma hem oskadd. And please god, may it be internet on the hotel! Annars blir det svindyrt att prata med varandra.

I Turkiet var det minsann varmt! ❤️

Glasögonorm..

Så var stunden kommen. Stunden då jag insåg att jag är blind as a bat och måste skaffa brillor. Den stunden var idag.

Enligt optikern såg jag dåligt på långt håll och hade brytningsfel på båda ögonen. Jag höll med. Jisses vad mycket sämre jag ser nu än för bara nåt år sedan. Jisses!

Jag köpte två glasögon - ett par "vanliga" rektangulära med tjock mattsvart båge och ett par.... hmm.. annorlunda. Dom kommer om typ 10 dagar! Sooo exciteeeeeed!!

Hoppas jag slipper den här jävla huvudvärken som jag har dag in och dag ut nu.

Mycket vill ha mer..

Tänk att det fanns en tid då min arm inte var förstörd av tatueringar..



Jag ångrar inte för en sekund att jag har denna konst på min arm - och kommer ha 'til death do us part. Är faktiskt grymt sugen på att besudla andra armen... men det är ett helt annat kapitel.

RSS 2.0