Snow and snowmobile.

Jag älskar att min karl har köpt sig en skoter! Julförmiddagen spenderades i spåren runtom i söderhamn. Längtar som en galning till nyårsafton just nu, då vi ska åka igen! Eller ja, micke kan ju åka nu.. men jag jobbar. Kom snö, kom!
Vad är det för jävla nollgradigt väder ute egentligen? Skärpning!

      

-Why doesnt that surprise me?


Pregnant and petrified.

Julen är över och vi vet alla vad det innebär.. Mellandagsrean! Shit va folk det var på jobbet idag(!) Men jag förstår dom - carlings is the place! Själv kom jag hem med 3 par kassar från scorett! Och ja, en från jobbet också såklart! Träffade min vännina som är gravid idag. Jag är så glad för deras skull! Samtidigt som jag är lite skrämd! Kan inte fatta att det är på riktigt! Men roligt är det! "Nu är det bara du kvar" var en av hennes kommentarer.. Hm, nja. det är många som är gravida nu känns det som. Men inte jag, peppar peppar. Babyboom!

-Is timing everything?

 


Christmas cunts.

Imorgon är det julafton. För mig är det en vanlig torsdag. Har zero känsla eller stämning för en afton som denna. Blir det såhär ju äldre man blir? Jag hoppas att jag har fel. Ikväll har jag och Micke slagit in lite klappar. Personligen tycker jag att allt vad julklappar heter borde bannlysas! Nu för tiden handlar allt om vem som köpt flest, vem som köpt dyrast och vem som rimmat bäst på kortet. Många glömmer bort att julen faktiskt kan vara fin utan dessa saker. Julmat, träffa släktingar, titta på samma tråkiga Kalle Anka och trycka praliner är sånt som jag uppskattar.. Gemenskapen. Nu ska jag duscha med min snygga karl, och det mina vänner, det uppskattas alltid! God jävla jul på er!


-Even as a superhero i was powerless to resist.

Frolick, family, fashion.

Farfar Sten har vart i New York, vi fick t-shirts! Me likey!

 

Han hade även fyllt hela åttio år, så det bjöds på choklad och tårta! Gissa om jag (som har total brist på självdiciplin) kände mig som ett svullet svin efteråt! Nu är det träning som gäller! Tänkte köpa ett kort i helgen, känner mig grymt taggad! Anyways.. Fick jobba en sväng idag också, så hottade upp min tröja lite, dock suddig bild samt fjortis-pose, men ni får överleva ändå!:
-Sometimes i catch myselfe posing.. It's exhausting!


Requisite romance.

Att vara sambo med stans snyggaste kille känns ju mer än okej faktiskt!


-i wanna burbon and i wanna go down on you, not necessary in that ording.

Update update update.

Äntligen! Äntligen! Äntligen har jag internet igen! En snabb update: 1, Jag har hoppat av skolan. 2, Jag har fått xtra jobb på Carlings i Valbo. 3, Jag och Micke har flyttat ihop. 4, Vi ska vara i Borlänge på nyårsafton. 5, Jag är lyckligare än någonsin och har ett nytt mer harmoniskt tänkande.. det lydet som följer "Jag behöver inte oroa mig, allt löser sig alltid till det bästa." Och det är ju faktiskt sant! Nej, nu ska jag dricka mitt skånerost och sen ta en tripp till solarieöarna!-Citygirls are just countrygirls, with cuter outfits.


RSS 2.0