Myser

Min lilla bebis, hon är oslagbar hon!

Fast imorse ville jag strypa henne.. SOV FÖR FAN!

Nya naglar!

Igår var jag till Maria (styling by M) och piffade till naglarna! Såhär ljusa naglar har jag aldrig haft förr - men är det jul och nyår så är det! ✨


Det känns riktigt ovant, men jag är sjukt nöjd!! Kan inte sluta stirra på dom (som den skata man är, hehe).


Vad tycker ni?

Hmmmm..

Mitt huvud är tomt. Jag har verkligen ingen inspiration alls till att blogga nu för tiden. Varför har jag ens en blogg? Känns det inte lite fjortis att skriva sånhär internetdagbok? Eller? Ibland är det ju kul? Nej, jag vettetusan ja.
 
Nu ska jag släppa in Guzzen som står i vardagsrumsfönstret och skriker "släpp iiiiiin mig!". Bäst att lyda prinsessans order.
 
Fotomodellen:
 

Did you know?

Visste ni att man kan snoka runt på instagram från datorn? Man går tydligen in på web.stagram.com och simsalabim - you're inside. Bra för er som inte har en smart phone (eller hur morsan)!

Mitt användarnamn är bonnyblow

En bild från gårdagens fotografering
DAMN! IM HOT!

Ska bli så sjukt spännande att se resten av bilderna sen! Sara har förresten en hemsida, saraperssonfoto.se har jag för mig. Ni får googla det! Hon var grym igår!

Mrs Italian Vouge goes fotograf!

Sara Persson har varit här och tagit "lite" kort på mig de senaste två timmarna. Fy fasen vad jag har fått respekt för modellyrket nu! Puh! Det var inte bara att ligga still och se söt ut, det kan jag ju tala om för er!

Sara har jobbat som modell i..åh vart fan var det nu då? Los Angeles? New York? Anyways.. Nu har hon öppnat eget och står istället bakom kameran!

Bild från Google (på Sara).

Vi får se om det blev något hon kan använda. Spännande! 

Inspiration!

Nästa gaddning bli antingen på högra armen, eller på låren. Förr eller senare blir det båda.

Här är en schysst tatuering på låren.Det är inte tatueringen jag har tänkt mig, men den är riktigt snygg! Håller ni med? 

Om jag skulle göra något i den hör stilen skulle fjädrarna INTE gå ner över knät. Inte inte inte.

Ink.

Bild utlovades, så här får ni se resultatet.
Jag är riktigt nöjd! Den går så himla bra ihop med resten av mitt bläck.


Nu ska jag ta någon månad och fundera vart vi ska sätta nålen här näst..

God kväll på er.

Idag har jag varit med om en rolig sak, och en pinsam sak. Vi börjar med det roliga.

Imorse när jag gick mot jobbet stannade jag som vanligt till vid Glitter för att säga HALLÅ. Men denna morgon var ingen vanlig morgon - för det delades ut en present! Till mig! Dagen kunde inte ha startat bättre! Se vilket grymt skal Frida gav mig:
Man liksom läskar ihjäl sig på't!

Och nu till det hemska..
Jag halkade..på coop..framför folk. Något jävla retard hade haft sönder en flaska saft (?) och eftersom jag är världsvan i den där butiken ser jag mig aldrig för vart jag sätter fötterna. Skulle kunna gå med förbundna ögon i butiken och fortfarande INTE ramla. Men just idag gled jag över något saftliknande och drämde ner knät i klinkersern, och vrickade foten på något vis... Kul.. jävligt kul.

Jag haltade därifrån illa kvickt och nu ligger jag i sängen och tycker synd om mig själv.

Burkini, tatueringar och bowling.

Vilken sjukt bra dag det var igår! Grym! Jag började morgonen med att prova massa bikinis. Insåg att jag kunde slänga min burkini. Kändes skönt.
Här har vi min favorit.

Sen skjutsade micke ner mig på Fallen Angel Tattoo där jag gjorde klart armen.
Avplastad bild kommer senare.

När jag var färdig var det Fridas tur.
Hon har lite gladare tema än mig.

Spenderade alltså 6 timmar på studion (12-18) innan vi drog till waynes och drack innan-maten-kaffe. Jisses vad slut man var, hungriga och skadade.

Det blev käk på interpool och klockan 21 gick vi och discobowlade! FETT KUL!! Vid det här laget hade karlarna också anslutit.Vi avslutade kvällen med en film här hemma i biorummet.❤️

Den här dagen kommer jag leva länge på! Nu: kaffe! 

The world is upside down.
En snabbis!

Hej hej hej trogna stalkers! Wzup?

Jag sitter och fluffar håret just nu.
En sida klar.

Nej, nu ska jag fluffa färdigt så jag kan get dressed och löpa till bussen.

Bad day..

Tänk om man kunde få vara 18 år igen. 18 år och fri från vuxna bekymmer. Det man oroade sig för då är ingenting om man jämför med dagens problem.

Andrea Helena och Jag, 18år.

Jag vet inte om man tog sina problem lättare förr? Att man blivit för eftertänksam på senare dar? Tar allt så jävla allvarligt? Eller om problemen verkligen är värre nu? I dont know..

Idag är en såndär dag då jag bara vill bryta ihop. Inte för att jag har några stora bekymmer just nu, utan för att jag har varit stark för länge. Jag måste försöka fokusera på mitt liv och mina egna problem from now on.

Fredag.

Då var det fredag igen då. Jag jobbar lördag, så det är ju ingen T.G.I.F idag direkt.
 
 
Nu ska jag springa till bussen. Egentligen gå, men de senaste dagarna har jag fått löpa ikapp bussjäveln som varit 2-3 minuter för tidig. Så bäst att springa från början liksom. Typ. Eller gå ut tidigare.. det är en smaksak. Jag väljer att förena nytta med nytta.
 

RSS 2.0