"girls night"

Oh... my... god! Nu sitter man fetare än fetast i soffan! Stina, Fia och Carro har precis left the building. Vi har grillat kyckling, gjort vitlöksbröd och sallad. Det riktigt knullade i munnen ska ni veta! Men som sagt; nu får jag stå mitt kast. Ueewwk! Anyways... kvällen har vart en riktig höjdare må jag säga! Länge leve girls night.

En annan ytterst trevlig nyhet är att Micke är hemma! Jippi! Så nu har jag inte tid att skriva mer. Hoppas ni har haft en lika trevlig tisdag som jag! Tjarå!

"who cares?"

This is me today, suckers:

Svart linne och jeansshorts. Till det kör jag mina Peter Pan-skor. I can't help it! Sandaler är inte min grej. Ja ja, who cares? Nej, men på riktigt - who cares, liksom? Ni skulle hata mig lika mycket om jag hade ett par fräcka sandaler.. Så what ever! Ses på glitter! Jag är där 12-17. Byyee!



Där har ni dom; Peter Pan-skorna.

"eller nåt"

Nu har jag avverkat en mugg kaffe och en ciabatta med ost och skinka. Jag börjar känna mig lite piggare.. och det var väl för fan på tiden, liksom!? Om två timmar måste jag gå till jobbet, så nu är det dags att plocka ihop lite här hemma och hög tid att fixa plytet and the hair. Guuuuuuuuud va opeppt! Helst av allt skulle jag vilja lägga mig och sola hela dagen. Inte lyfta ett jävla finger. Men a girl gotta do what a girl gotta do.. eller nåt i den stilen.

"en kamp mot klockan"

Jag är så jävla trött just nu! Fy satan alltså. För inte alls så längesen var jag en morgonmänniska.. Jag ställde klockan på 8 och vaknade ofta innan den ringde och gick upp utan större problem. Men nu är detta ett minne blott! Varje morgon är en kamp mot klockan, och sängen har någon speciell dragningskraft som ständigt tycks göra mig försenad. ZzzZznark!

"God natt!"



Bästa låten just nu! Fast kan inte hjälpa att bli lite sorgsen varje gång jag hör den. Det känns ju mindra bra faktiskt! Att Eminem är bra och Rihannaär  grym visste vi ju redan, så denna låt kunde inte annat än att bli awesome! Synd bara att 'videon' är mindre awesome... typ skit, faktiskt.

Idag har jag jobbar 10-19:15 och sen blev det en afterwork-fika till 22. Trevligt sällskap gjorde att dagen avslutades bättre än bäst! Och att jag och Jenka kommer bli grannar om en vecka känns inte heller helt fel! Jippi!

Nu ska jag röja lite här hemma. Packningen måste packas upp.. fy fan va tråkit. Sen blir det en dusch! Om planerna imorgon går i lås jobbar jag 12-17, grillar med snygga brudar och får dessutom nattligt sällskap av en mycket het kille! Me like!

God natt!

"Tack alla"

God kväll!
Helgen har vart så jäääävulens bra! Midsommardagen började med sillbrunch på Lill Jungfrun med Mickes familj, för att sedan avsluta med grillning och kubb med min familj.



På midsommardagen fixade Micke och Håkan lite med finbilen innan det var dags för middag hos mina päron igen. När middagen, kubbmatchen och snapsen/drinkarna var avklarade tog vi en bulle in till O'learys för att fira med resten av Söderhamns partysjälar. Och för fan alltså, det var så jävla roligt! För en gångs skull så var krogen i söderhamn en riktig höjdare! Jag är mäkta nöjd med midsommarhelgen 2010! Tack alla inblandade!

(fler bilder finns på faceboken)

Mobilblogg - Glad midsommar everyone! Bild...

dsc03396 (MMS)

Mobilblogg - Glad midsommar everyone! Bilder kommer efter helgen. På denna ser ni mamma och micke som dricker vin i solen... eller nåt. Ha en trevlig helg så ses vi kanske i söderhamns dimma ikväll eller imorgon!


"grymt sugen"

Go' kväll! Imorse innan jobbet hann jag med en minst sagt svettig promenad på 50 minuter! Bra där! Fast å andra sidan resulterade min hurtighet i att jag fick se ut som skit på jobbet. Ponytale och ingen ögonskugga. Buuhuu! Men jag överlevde dagen och sitter nu på mitt feta arsel framför datorn i väntan på att bli ännu fetare. Micke kommer nämnligen hem strax, och då blir det handling följt av... tacos!!! Mmm, är grymt sugen just nu! På alla sätt och vis.

Floe-Elin just nu:

(Floe är ett påhittad ord och används i samband med 'svulliga' personer.)

Mobilblogg - Så här kan det se ut efter at...

dsc03357 (MMS)

Mobilblogg - Så här kan det se ut efter att man fightas ute på gatan för att få behålla mobilen... Jävla as! Man kan också se ut såhär efter ett slagsmål med hudlotion-korken.


"love that dress"

Sofia slängde ut en bild på mig sen Stinas inflyttningsfest. Man vet att det var en bra fest när man inte minns bilder man posade för. Måste göras om snarast, brudar!

Åh, i love love that dress! Älskar min Micke för att han har så god smak!

"vilken skärpa"

"WOOOW!! ÄR DET SÅHÄR ALLT SER UT!? SÅ SKARPT... SÅ MYCKET FÄRG!"-känsla när jag satt i linserna nu. Jag ska ha dom 2-3 timmar nu första gången. Synd bara att jag redan börjar få en lätt huvudvärk. Och dessutom så skaver dom liiiite. Jag antar att det kommer ta ett tag att vänja sig. Men holy shit alltså, det är en helt ny värld! Allt är så skarpt! Vilken skärpa! Jag kan se små detaljer som jag inte ens har lagt märkte till förr!!!.. typ.


OoOOoOoohhh! I caaaaan seeeeee! :)

"svart kavaj"

Efter mitt senaste inlägg var det lite smått kaos här hemma. Bröstet fuckade upp sig igen, och hälsocentralen är dumma i huvudet. Jag har väntat på provsvar i över två veckor, så jag ringde nu själv ner. Tydligen så har jag för lågt värde på trombocyterna.. eller nåt i den stilen. Jag blev rasande och frågade sammanbitet varför dr Bosse inte har hört av sig som han skulle? Jag fick inget vettigt svar. Det enda dom kunde ordna var ett (hör och häpna) telefonmöte om två veckor. HA-HA-HA, säger jag bara. Fy fan. När man kommer in för bröstsmärtor och magsmärtor som man besvärats med i flera månadera, då får man ingen som helst hjälp känns det som. Inte ens mina provsvar kunde han ringa och berätta. Nej, fy fan. Ibland önskar jag att jag fick nästan dog, enbart så att jag kunde säga "Va fan vare jag sa! Va! Hade ni gjort något i tid, eller enbart trott på vad jag säger, kanske vi kunde ha undvikit detta!!!!!!!" Fuck them.

Efter att jag lugnat ner mig och torkat tårarna (som kom pga smärtan i bröstet) begav jag mig på en minipromenix till Erikshjälpen för att se om dom hade någon svart kavaj. Och det hade dom! Så den senaste stunden har jag ägnat mig åt symaskinen. Den var nämnligen en aning för stor. Jag vet fortfarande inte vad jag tycker om kavaj.. det känns lite för propert för mig. Men nu har jag en iallafullafall. Tummen upp till det fyndet för 50kr!



Dagens lunch bestod av ett äpple och en shake. Jag är bra sugen på en omelett till middag, men vi får se vad jag lyckas bjuda mig själv på. Hörs senare!

"jobbiga måsten"

Mornin' y'all! Jaha, tror ni inte att jag vaknade innan 9 idag, när man är ledig? Skulle jag ha ställt klockan på 9 slår jag vad om att jag inte orkat kliva upp. Men så är det väl.. alla måsten är jobbiga. "Jag måste ut och gå" resulterar i en otroligt jobbig känsla. "Jag måste laga mat" innebär att det blir mack-middag. Men skulle jag helt spontant samma dag och samma minut tänka "äh, jag går ut och går" eller "nu ska jag testa det här receptet" hade det inte alls varit lika jobbigt. Skumt det där.. Alla dessa jobbiga måsten. Någon som känner igen sig?

Anyways.. Frukosten är äten och nu ska jag röja lite här hemma innan det blir en powerwalk - för att jag vill. Inga måsten, inga jobbiga känslor.

Förresten, någon annan än jag som måste sova med fläta? Om inte så vaknar jag och ser ut som på bilden.. Haha, ruffs from hell!

"dra igång en film"

Mina apostlahästar är alldeles för trötta efter en heldag på jobbet. Så jag skiter i motionen idag. Känner att jag inte ätit mer än jag gjort av med ändå - rostat bröd, shake, omelett, kaffe, frukt. Imorgon är jag ledig, så då blir det powerwalk i vanlig ordning. Nu ska jag dra igång en film och vila kropp och själ i soffan. Tur att man har så bra självdiciplin... not!

Såhär smyger jag omkring i lägenheten just nu, kofta och klänning:

"good times"

Tiden rusade iväg på jobbet! Alltid lika roligt att jobba med Kajsa. Hon är fan alltid så sprallig och på bra humör, vilket ofta smittar av sig på mig. Me like! Jag önskar att jag vore lika optimistisk som henne.

När jag kom hem för mindre än en timme sen var jag vrålhungrig! Magen kurrade big time! Jag hade tänkt ta en shake till middag, men eftersom jag drack en sån på lunchen fick det bli omelett istället! M-m-m! Längesen jag gjorde en omelett. It brings back memories.. Valbo-tiden och Kosta-tiden. Good times. Inte godare än denna tid (hell no!), but still.

(Innan jag flippade över halva omeletten kunde fetaost och tomater synas. Mmmm!)

Nej, nu ska jag överväga att motionera. Just nu är det soffa/film vs promenad/gym. Vill du satsa pengar på vilket det blir sätt in en slant på mitt nordeakonto 3534 56 27-fetto.

"checkade schemat"

God morgon! Här sitter jag med mitt kaffe och är trött. För en halvtimme sen trodde jag att det var dags för en promenad, men då fick jag se att det är jag som öppnar idag! Oj oj! Tur att jag checkade schemat, för jag trodde att jag började 12:00. Well, ingen skada gjord. Ingen har ännu dött, och butiken kommer att öppnas i tid. Men tur var det väl att jag lyssnade på min klocka och gick up!? Nu måste jag fortsätta med maken och håret. Bye bye!


Som ni ser är jag inte särskilt pigg. Som vanligt..

"jordgubbar och honungsmelon"

Hello suckers! Efter min promenad till Carro (drog en omväg på en timme..) gjorde vi Kyckling med sallad och en bröbit. Till efterrätt blev det jordgubbar och honungsmelon med en klick kesella vanilj! Sug på den ni! Det var så otroligt gott ska ni veta! Därför suger det extra hårt när jag sitter här med min shake nu. Snacka om att byta ner sig. Men äh, vad gör det om hundra år liksom?



Förutom att förtära våran super smarriga lunch har vi stekt, stekt och åkter stekt på hennes terass! När jag gick runt 18-tiden stod solen fortfarande högt på himlen, och inte ett moln i sikte! Underbart! När jag och Micke bygger hus ska jag se till att få en solig baksida! Nej, nu ska jag dricka min shake och prisa gudarna att jag har ett sånt fantastiskt liv!


Såhär mysigt hade vi det idag! Jag och Carro. Lunch i solen! :)


"långklänning"



Bläääää, jag orkar inte kliva upp ur sängen! Varför är det alltid så skönt att ligga kvar på morgonen och dra sig? Nu har klockan dessutom sprungit iväg till 12:45(!), så nu är det verkligen promenad-dax! Förresten, gud så härligt det är att knata runt i långklänning! Morgonrocken är så varm nu på sommaren, så jag byter den mot klänningen på bilden. Perfekt! Och med den meningen måste jag tyvärr säga att den inte är till salu, stinalis.

"god morgon.."

Vad har man gjort för att förtjäna att vakna på sin lediga dag med huvudvärk? Usch och fy. Spott och fräs. Förmodligen har jag sovit på den största kudden vi har i sängen, istället för den platta jag älskar. Typiskt. Men jag hoppas att värken går över med en mugg kaffe. God morgon..

Just nu sitter jag och filar naglarna (okej, inte just i detta ögonblick eftersom jag då inte skulle kunna skriva..) och sippar på mitt kaffe. Magen kurrar högre än vanligt och jag ska nog mata den med en skiva rostat bröd med keso och skinka. Mums. Lunchen kommer förmodligen bestå av sallad, och sen rundar jag av dagen med en shake och en frukt. To be continued!

"snygga britney"

Jag har just kikat klart på en dokumentär om Britney Spears - "Britney: for the record" - och känner mig helt mållös. Den där kvinnan är så vacker så att jag blir stum, och dessutom verkar hon vara så otroligt stark. Trots alla hennes ups and downs lyckas hon göra nya hits gång på gång. Nej ni, jag skulle hugga av min högra hand för att se ut som henne. Snygga Britney.

Thats a killer body! GE MÄ DEN!

"snygg jenasröv"

Det blev en utomhuspromenix på 55 minuters! Skönt! Kunde väl dock ha önskat mer engergi och värme i luften. Men som dom säger - det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Som svar skulle jag vilja citera min far "Hellre kall och ball, än varm och töntig.". Anyways..

Angående kläder! Jag var upp på vinden och kikade igenom lite lådor. Längst in i hörnan hittade jag väldigt många jeans! Förmodligen hade jag lagt dom där i tron om att dom var för stora, vilket dom TYVÄRR inte var.. inte än. Så nu har jag provat ett X antal par snygga jeans! Det känns som julafton! Jeans som jag inte ens minns att jag har köpt hittade jag! Wiihoo!

Leggings i all ära.. Men finns det nå hetare än en riktigt snygg jeansröv? Här har jag på mig ett par ljusa jeans från cubus. Köpte dom förra sommaren vill jag minnas. Tänkte köpa sandpapper och fixa snyggare slitningar. Men annars är dom ju helt ok! Tummen upp! Ett stort minus är dock att mina ben inte alls är så smala som på bilden till vänster.. dom ser bara sådär urläckra ut när jag böjer mig framåt. Bilden till höger är the bloody truth! Hoppas dock på en förändring när jag har odlat fram en bättre självdiciplin.


"evigheter sen"

Hej hej hallå! Nu var det evigheter sen jag uppdaterade här känns det som! Kan inte annat än säga att jag har haft bättre saker för mig.. eller nja, kanske inte bättre, men andra saker har jag haft för mig. Om ens det..? Allvarligt talat så har jag inte haft lust.

Idag har jag jobbat, vilket (som vanligt) har gått galant. Micke var in och pussade på mig strax innan stäning, vilket uppskattades något fruktansvärt! Nu sitter han i Carlos nya audi och är på väg till norge för jobb. Tråkigt (som vanligt). Åh, saknar honom redan!


Jag har lite beslutsångest angående dagens motion.. Promenad utomhus, eller på löpbandet samt discoträning på maskinerna efteråt? Hmm.. Sånt som märks helt enkelt!

Mobilblogg - Syrran och lillan :)

dsc03295 (MMS)

Mobilblogg - Syrran och lillan :)


Mobilblogg - Jag och lilltösen! Storasyste...

dsc06866 (MMS)

Mobilblogg - Jag och lilltösen! Storasyster Nellie sover just nu. Men innan ropade hon "Elin! Elin. Elin? Elin!" från hennes rum när jag kom. Gullungen! Att vara moster x2 känns verkligen awesome! Mina gohönor!


Mobilblogg - Fika hos Andréa och Knut! All...

dsc03263 (MMS)

Mobilblogg - Fika hos Andréa och Knut! Alltid lika trevligt att komma hit och få se hur stor Knut blivit, vad fint huset blir och vilken milf Andréa är!


Mobilblogg - Jag längtar hem till asfalten!

dsc03261 (MMS)

Mobilblogg - Jag längtar hem till asfalten!


Mobilblogg - God morgon! Tessa har dukat f...

dsc03259 (MMS)

Mobilblogg - God morgon! Tessa har dukat fram en stor frukost, lyxigt värre! Senare blir det en sväng till söderhamns city för lite ärenden. Hörs later!


Mobilblogg - Nu ligger jag hemma hos Tessa...

Mobilblogg - Nu ligger jag hemma hos Tessa i ljusne och ska sova. Vi har snackat massa skit över 1,5 flaska vin och en pizza. Jag har haft en riktigt trevlig kväll! Imorgon blir det nog en sväng till syrran. Smell ya'll later! Ps, jag saknar dig, hannes. Ds.


"ideal"

Ideal genom tiderna.
Det där kan ni får läsa tills jag har lusten att uppdatera igen, troligtvis ikväll. Hejpa!

Mobilblogg - Det senaste tillskottet i tje...

dsc03232 (MMS)

Mobilblogg - Det senaste tillskottet i tjejligan!


Mobilblogg - Här var vi pigga! ....inte. M...

dsc03231 (MMS)

Mobilblogg - Här var vi pigga! ....inte. Micke ska ner och träna och jag ska fixa iordning mig. Det blir söderhamn om några timmar Micke ska klyva ved och jag ska hälsa på tjejligan.


Mobilblogg - Grattis mimmi till studenten!

dsc03174 (MMS)

Mobilblogg - Grattis mimmi till studenten!


Mobilblogg - Stina och nicco.

dsc03161 (MMS)

Mobilblogg - Stina och nicco.


Mobilblogg - Det blev mat på mingel och ba...

dsc03159 (MMS)

Mobilblogg - Det blev mat på mingel och bar istället. Och en stor stark ;)


"Mat, film och skratt"

Möte - check! Powerwalk 80min - check! Tvättat 8 maskiner - check! Än så länge har dagen vart till belåtenhet. På mötet fick vi varsinn smörgås från waynes - mums! Och promenaden var hur skön som helst, fick ta av mig till linne. Nu väntar jag på att dom sista maskinerna ska bli klara så dom kan hängas och torka. Och i väntan på det har jag ätit en miniportion (=två skedar) glass! Aja baja, Elin!

Snart kommer nog Stina ringa och säga att hon är reda för inhandling av mat. Vi har inte riktigt bestämt oss för vad det blir, men väl nere på affärn kommer vi nog på något. Det är så att Stina och Fia kommer hit ikväll och umgås. Mat, film och skratt är det som står på kvällens agenda. Fia skulle ta med sin lilla vovve också, roligt!

"Suicide"

Hur uttalar du "träning klockan 06:30"? -SUICIDE!
Inte vaknade jag i tid för att dra ner på spinngen heller. Det förstod man ju! Som den sömntutan jag är stängde jag av klockan och fortsatte nanna. Typiskt. Efter personalmötet om en halvtimme så blir det en powerwalk istället. Ska bli skönt det med!

Nu ska jag öppna balkongdörren och släppa in oljudet av alla brummande bilar, samt frisk luft! Hmm, frisk luft? Who a i kidding? Ballen ligger ju precis brevid en tungt trafikerad väg. Men äh, det är en bastu i lyan så i have no choice! Haha, och ja faktiskt - vi har en bastu i lyan också. En liten en. Men nu syftade jag på att det var varmt i hela gondolen!

"dags att sova"

Fatta man ju att jag skulle bli tvungen att kräkas upp halva mackan! Eller ja, inte vet jag om det var halva eller hela, mycket var det iallafall! Urk! Detta resulterar i att det blev ännu en träningsfri dag. Vafan, nu måste jag ge mig själv stryk så att jag skärper mig! [...] Illamåendet gick över när maten kom upp... en bra sak med kräkan iaf.

Imorgon ska jag försöka ta mig upp på ett spinning-core pass kl 06:30 på sats. Vi får väl se hur det går. Sen är det personalmöte 8:30, och klockan 12:00 har jag tvättid. När allt det där är avklarat kommer Sofia och Stina hit för en middag, eller nåt i den stilen.

Nu är det dags att sova så att jag kommer upp imorgon! Jag hatar att sova själv! Önskar verkligen att Micke var hemma och busade lite! Jag kan inte få nog av den karln! Mums! Snart är det torsdag, och då ska vi kramas!

"blowjob"

Jag har världens charmigaste pojkvän...

Hehe, tur att vi har samma humor han och jag. Blowjob 400kr. Yeah right! Så billig är jag inte. Men eftersom han är en fattig(?) man  betalar han resten i natura. ;)

"gravid"

Jag är gravid!!!! Så ser det iallafall ut just nu. Stina bjöd mig (tack sötaste du!!) på en grillad focaccia med sallad och sweet chili-dressing efter jobbet.. och herre min gud vad min mage gör uppror! Uppsvälld, illamående och något gasig. Hoppas att dom där provsvaren kommer fort! Nu måste jag få veta om jag är laktosintolerant, eller kanske gluten? Vad som helst! Jag orkar inte gå runt med en uppsvälld mage längre. Lätt att känna sig drop dead sexy nu?

"varför slutade jag"

Good morgning! Jag har nyss kommit ut ur duschen efter den sämsta promenade ever! Kände att jag egentligen inte hade tid att gå, plus att jag var mer död än levande, så det blev bara 40 minuter i en alldeles för seg takt. Det är innebandy ikväll så då får jag minsann röra på mig iallafall. Nästa vecka hade jag tänkt börja med spinningen igen! Varför slutade jag med den egentligen!?


"sov gott"

Ingen motion eller what so ever blev det ikväll.. Fasiken så trött och seg jag har vart. Blä, blä, blä. Höll fan på att somna ståendes i duschen. Illa. God natt, och sov gott.. för det ska jag göra! Som en jävla stock!


Ännu en bild från lördagen. (Om någon missat hur jag ser ut liks.)


"orka?"

Men herre min gud alltså.. Jag är helt jäkla död här i soffan. Fryser och är trött. Blir absolut ingen promenad ikväll, nån måtta får det vara! Fast kanske att jag kör lite på crosstrainern, här hemma.. Då finns det ingen risk att jag fryser iallafall. Men det är ett stort kanske måste jag erkänna. Jag har ätit en alldeles för stor portion makaronpudding nu, så någon form av motion borde jag utöva. Eller så säger jag som min farbror Uffe brukar säga: "Orka?"


Och när jag ändå nämnde min farbror måste jag passa på att meddela alla nyfikna som läser min blogg att min kusin är ihop med en modell! Och då menar jag inte någon liten slyn-modell från en håla. Nej nej, här snackar vi the real shit! Johanna Jonsson, 91a. Googlade henne och holy moly - sicken pingla! Grattis till fångsten Gabbe! (Baserar detta info från ett telefonsamtal av Uffe)

"Time will tell"

Go' kväll! Nu är jag hemma från jobbet igen. Vi sålde rätt bra idag, och det känns ju alltid skönt. Dock har jag vart helt sjukt seg under eftermiddagen! Och detta har nog berott på att jag inte tankade i mig tillräckligt vid lunchen. Det blev bara en banan.

Eftersom jag åt en skaplig lunch innan jag kilade iväg strax före 12 tyckte jag mig inte behöva mer än så vid 14-tiden. Tji fick jag! Jag trodde att det berodde på vätskebrist eller att jag började bli sjuk. Men nu när jag sitter här ny-äten så känner jag mig piggare. Så kan det vara..

Och eftersom Sister & Co. åkte hem från BB redan idag så blir det ingen påhälsning av dom ikväll. Undra om man ska ta en promenad i kylan, eller om man ska ligga och relaxa på soffan då? Tufft val. Speciellt när jag inte känner mig full av energi. Time will tell.


"lill-skruttan"

Hello everyone! Det gick jätte bra imorse på hälsocentralen. Sköterskan kunde sina saker och jag svimmade inte. Skönt! Nu är det bara att vänta på provsvaren. Hoppas det inte tar allt för lång tid bara!

När jag var klar på hc powerwalkade jag upp till Gävle Sjukhus för att hälsa på syrran och christian som fick en liten liten tös igår! Hon var definitivt lik Nellie, ingen tvekan om den saken. Åh, det är så roligt att hon blir storesyrran nu! Jag är så himla happy! Och det var föräldrarna också. Syrran såg pigg och alert ut, och dom båda var så glada över att allt gick fort och smärtfritt igår. Christian var helt chockad över hur smidigt allt hade gått!

Ikväll efter att jag jobbat klart ska jag hälsa på dom igen. Mys!
Här är en bild på lill-skruttan i pappas famn. Snygg body, eller hur? Hehe.


"Good night"

Illamåendet har lagt sig en aning. Jag är inte helt hundra ännu. Vilket suger. s-u-g-e-r.

Nu ska jag ta en dusch och sen lägga mig. Imorgon ska jag vara på sjukan nine o'clock för att ta en massa prover. Eller nja, jag vet egentligen inte vad som ska tas, förutom mitt blod. Så det är nog bäst att jag får lite sömn så att jag inte tuppar av när dom tar fram stornålen! Jag har aldrig varit rädd för att bli stucken förr.. inte för ens någon jävla praktikant stack fel och härjade. Såg förjävlig ut efteråt. En pundare hade gjort det smidigare. Låt oss hoppas att sköterskan imorgon kirrar biffen.

Good night.
Ps, Jag saknar Micke så att det värker i hela kroppen! Ds.

"spy-illa"

Hemma igen efter en promenad på 1,5 timme. Ingen vidare power i den walken, men men. Innan jag drog ut mådda jag illa, riktigt spy-illa. Och inte fan gjorde frisk luft susen heller. Illa mår jag fortfarande. Big time. Vet inte vart jag ska ta vägen! Vad jag ska göra för att det ska gå över!? Sliter mitt hår i förtvivlan och uppgivan (..är det ens ett ord? Uppgivan? Äh!).


(Gårdagens glitter-grillnings outfit, me like!)

Nu ska jag dra igång filmen Kick-Ass och hålla tummarna för att det kan vara något att se. Micke kikade på den i lördagskväll, medan jag sov på hans arm i soffan. Den var helt ok tyckte han. Och han brukar ju inte ha fel min trolovade.


"byta ut en måltid"

Tjockisångest i vanlig ordning. Tänk att man alltid har det efter helgen!? Det slår fan aldrig fel. Regn eller inte - Nu ska jag ta en långis! Jag måste verkligen skärpa mig med käket nu, hela tiden, på riktigt. På veckorna går det galant, då äter jag sallad och promenerar. Men på helgerna är det alltid något speciellt som händer (känns det som) och då ingår det såklart tjockis-mat. Eller så hinner man inte ut och gå.

Jag har mig själv att skylla, det vet jag.. Kanske man borde göra som t-bone och byta ut en måltid mot en shake? Klart värt'et! För jag mår inte bra när jag äter onyttigheter såsom godis och fet mat, etc.. Den värsta känslan är när man är mätt. Hellre hungrig än mätt. Ångest!



Ibland får jag känslan av att jag inte ser mig själv klart. Att jag enbart fokuserar på dom "dåliga delarna" av mig. Jag kollar mig själv i spegeln tills jag vill köra knytnäven genom den. Vissa dagar är jag nöjd och glad. Vissa dagar känner jag mig sexig och snygg. Andra dagar känner jag mig inte alls lika vacker. Kommer jag någonsin att bli nöjd?

För ett tag sen kollade jag på bilder av mig själv sen gymnasiet. När jag såg dom bilderna tänkte jag genast "Men gud, varför ville jag gå ner i vikt där? Vad var mitt problem liksom?".. Jag såg verkligen inte hur jag såg ut just då. Är det lika nu? Nej, det kan inte vara lika nu. För vore det så skulle jag inte ha den här diskutionen med mig själv.

Bilden av mig på min header är gammal. Men jag ser fan inte annorlunda ut. Inte mycket i sånt fall. När jag lyckas ta en bra egobild får jag känslan av att jag inte ser ut så, det vara bara "tur" att bilden blev så snygg. Insane?

Nu måste jag gå ut innan jag hoppar från balkongen i ren frustration över att jag tröck i mig en daim.


"Helvetes skit!"


"Lycka!"

Jag har precis fått reda på att syrran har klämt ut sig en till tjej! Åh, va roligt! Nu är vi verkligen tjejligan! Så fort hon hör av sig så kutar jag upp till BB! Lycka!

Mobilblogg - Är på willys just nu och hand...

dsc03151 (MMS)

Mobilblogg - Är på willys just nu och handlar tacos istället för att ligga ute på en filt och steka.. Jävla molnhelvete! Tobbe och Micke ser lagomt nöjda ut...


Mobilblogg - Solen strålade så vi åkte til...

dsc03149 (MMS)

Mobilblogg - Solen strålade så vi åkte till viktoriasjön för att sola. På bilden ser ni micke och tobbe när vi flyr fältet då regnmolnen är nära. Härliga svenska sommar..


"sex and the city"

Detta är sista gången jag tjatar om detta:

Men allvarligt! Visst är halsbandet likt? Förutom att hon har diamanter och jag silverpläterat crap (i jämförelse!). Som den Sex And The City fantast jag är får jag tjata om detta hur mycket jag vill! Eller så får jag göra det eftersom det är min blogg? Äh, whatever!

Nu ska jag hjälpa Micke in the kitchen. Att jag cheerleadar honom från soffan var tydligen ingen höjdare?


"God morgon förresten"

"Nu jävlar händer det grejer!" fick jag imorse av syrran! Och vet ni vad det betyder? BEBIS! Hon var beräknad till idag faktiskt, men jag hade tippat på tisdag. Tycker definitivt att hon är för snygg och ser för fräsch ut för att föda! Men som hon sa "Man kan inte vara för snygg för att föda.." antar jag att hon hade rätt.

Bild på syrran för någon dag sedan.

Måtlåde-marathonet här hemma är i full gång. Uppe med tuppen för att fixa allt i tid, så att vi kan dra ut och sola resten av dagen. Pickinicka lite i det underbara vädret. Bra plan av oss båda.

Såhär ser det ut hos oss just nu: Jag i soffan och Micke i köket.

Gårdagen var jätte rolig! Hur trevligt som helst faktiskt! Det var personalfest (+ respektive och några polare) hemma hos Lotta igår, som jag kanske skrev? Minns fan inte. Och det var minst sagt lyckat! Jag tog det piano med min vinare och vi åkte hem först av alla, men det kommer fler gånger då jag och micke kan visa vad vi går för! "Är det nåt vi kan älskling, då är det att supa!" sa micke när han vaknade upp på soffan, troligtvis fortfarande full, för några månader sen.

Mimmis 18års fest. Kan vi inte supa så säg!? (no comments..)

God morgon förresten.


Mobilblogg - Så här ser halsbandet jag pra...

dsc03147 (MMS)

Mobilblogg - Så här ser halsbandet jag pratade om ut. Ni vet, jag tyckte det var likt det carrie i satc fick av aleksandr? Ja ja, fint äre! Nu ska jag springa på bolaget! Hörs sen.


"micke måste väckas"

Good morning suckers! Vilket strålande väder det är ute då! Underbart! Synd att jag ska jobba.

Efter jobbet idag är det grillfest hos Lotta aka The Boss. Så en flarra vin måste inhandlas under dagens break på jobbet.

Nu ska jag kirra håret, och sen känns det som att micke måste väckas. Eller hur?

"igår"

Blev inte så mycket bloggande igår, jag hade fullt upp. Efter jobbet sprang jag iväg och drog en öl på Tant Grön med Micke, Carro och Tobbe. Sen var det dags för bio - Kommissarie Späck. Den var sjukt rolig! Efter bion blev det subwayhäng alldeles för länge. Väl hemma tog jag och Micke en het dusch. H-e-t.

Gårdagens jobb-outfit:

Crazy-eyes och konstig hållning.. men äh, det skiter man väl i.

"in till sovrummet"

God morgon alla! Nu tycker jag att Micke har sovit tillräckligt länge! Han kom hem vid 2 inatt, men det tar jag ingen hänsyn till! Dags att springa in till sovrummet och väcka honom! Nej men, oj, helt plötsligt kom bus-elin fram! Så här ser hon ut:

"inlove"

Otippat att jag inte drog på mig träningsdojorna och promenerade? Kanske, kanske inte. Jag märker att jag börjar lova ganska mycket, som jag sedan inte håller. Eller nja, bara här på bloggen. Men who cares liksom?

Nu sitter jag i vår nystädade lägenhet och väntar på att AC/DC-micke ska komma hem. Undra om han kommer visa ett x antal filmer från konserten och tjattra som piff och puff om hur bra den var? Hoppas.

Jag älskar honom så otroligt mycket. På senaste tiden har jag även kännt mig helt nykär! Åh, det är så underbart! Han är så underbar! Vårt liv ihop är så underbart!

"I never thought i'd be inlove like this.
When I look at you my mind goes on a trip!"


"dammsugaren"



Nu är det dags att dra fram dammsugaren! Alla ni som satsade mot mig igårkväll - var vänliga och sätt in pengarna på mitt konto. Efter städningen blir det kanske förmodligen nästan säkert en promenad. Lång eller kort, det visar sig. Någon som vill satsa pengar på hur lång jag kommer gå? Im in!

"Elin Sparsam"

Home sweet home! När jag var på väg hem från jobbet gick jag förbi bikbok, och tror ni inte att dom hade 50% rea i hela butiken!? Endast idag. A girl gotta do what a girl gotta do, så jag köpte mig en tunn halsduk för kyliga sommarnätter! Super snygg i mörkgrå. Den kostade under 50-lappen, och tur var väl det. Mitt namn är inte direkt Elin Sparsam.


"Puss hej!"

Nu springer jag iväg till jobbet! 12-17 idag. Puss hej!


"Nej, men elin.."

Tänk va less man kan bli! Doktorn sa inte så mycket mer än att mitt hjärta slog väldigt bra och att min blodtryck var exemplariskt. När jag sedan blev skickat till lab för provtagning säger sköterskan "Nej, men Elin.. Dom här proverna kan inte jag ta på dig nu. Dom måste skickas direkt till blablabla innan klockan 10. Vi får ge dig en ny tid." Gissa om jag blev less! Så nu sitter jag här, inte ett dugg klokare. Men doktorn var bra iallafall.

Och förresten! När ni ska ta ett ekg, ha inte på er strumpbyxor (, eller sexiga underkläder som tex genomskinlig leopard bh..)! Det hela slutade med att jag fick ligga enbart i mina små svarta spets-string! Alltid lika roligt en torsdagmorgon. Suck.


Knaprar i mig en rostad kaloribomb och ger tummen upp för snygga underkläder.

"ten o'clock"

Mornin' ya'll! Precis som jag hade hoppats på är jag brun idag, tackar! Har dock en ännu skarpare kant efter bikinin idag än igår, men what to do liksom?

Ten o'clock ska jag vara hos doktorn. Laktostest, EKG, blodprov och massa shit ska göras. Hoppas nu bara att den där Bo är en redig doktor som kan sina saker! Återkommer senare för att meddela om han var något att hänga i granen. Bye!

"på topp"

Jag har verkligen blivit solbränd idag! Med betoning på bränd. But i like it! Just nu är jag pretty red i facet, men imorgon hoppas jag att det har blivit en fin brun nyans. Hoppas. Dagen började med en promenix och sedan gick jag (som skrivet) till Carro. Där var även Sjögrenskan, vilket innebar triss i damer på gävle strands hetaste terass! Olja och vattenspruta satt fin fint när solen gassade!

Ser nu hur röd jag är?? Men det är det värt!

Nu i eftermiddag/kvällen har jag umgåtts med familjen som kom och hälsade på för lite shopping. Jag fick mig en zebratunika av mami, det tackar jag för! Även matvarorna payade hon. Jag älskar min familj. Skrattar alltid när vi ses och tokar oss för jämnan. Jag längtar "hem" just nu. Fast bara för stunden, för jag älskar mitt och mickes hem. Jag älskar vårt liv ihop. Tänka sig att jag skulle få en sån jackpot! Snygg kille, snygg lya, snyggt jobb, snygg bränna, snygga nya vänner. Känner mig på topp just nu!

Håkan kör några karate-kicks! HAHA!

Något som kändes mindre toppen är att jag måste städa lite innan jag duschar och lägger mig. Dammsugarn ska fram och kläderna ska undan! (1000 spänn på att jag inte pallar dammsuga..) Dags att slita sig från datorn med andra ord. God natt!

Mobilblogg - Kycklingsallad på terassen! V...

dsc03110 (MMS)

Mobilblogg - Kycklingsallad på terassen! Vilket lyx alltså! Tack kaustinen!


Mobilblogg - Sitter och steker med Carro o...

dsc03109 (MMS)

Mobilblogg - Sitter och steker med Carro och Carro just nu! På bilden ser ni sjögrenskan med en strawberry daquiri. Livet är bra gött!


"love the summer"

Promenaden avklard. Lunchen avklarad. Duschen avklarad. Gött! Nu ska jag klä på mig och traska över till Carro för lite skitsnack och mycket stek på hennes terass!

Jag fick en chock när jag kollade mig i spegeln efter promenaden på 75 minuter. Det behövdes bara ett linne i det fina vädret, och tamme fan har jag fått mig en liten rand! Jag vet, den syns knappt, men ändå! You just gotta love the summer! Kan ni se den?

"god jävla morgon"

Ja, men god jävla morgon då! Tror ni inte att jag vaknade illamående och med uppsvälld mage? Måste ha blivit alldeles för "stark" mat för mig igår. Tog iallafullafall en omeprablablabla tablett as soon as possible efter att jag vaknat. Hoppas det går över snart. Suck.

Snart ska jag svida om och gå en promenad. Lite tricky att klä på sig för en powerwalk i detta väder. Ska man ha långärmat eller linne? Kortbyxor eller långbyxor? Hur varmt kommer det vara i solen? Hur kallt kommer det vara i skuggan? Jag har absolut inte tid för att bli sjuk nu! Och just det ja, apropå sjuk, imorgon ska jag till läkaren och ta lite blodprover och ekg. Äntligen!


Min snygga leopard-sportbh är ett självklart val iallafall, oavsätt väder.

"Night!"

Go' kväll! Snart ska jag hoppa in i en dusch och därefter go to bed.. eller lukta på Mickes kudde och gråta mig till sömns, skulle jag kanske säga? Men innan det ska ni få en dagsrapport.

Imorse vaknade jag av en dröm om att Lotta (chefen) stod vid min sängkant och stirrade på mig. Om jag försovit mig?, tänker ni. Lite kanske.. Jag måste gå upp ca 3 timmar innan jag börjar. Dels för att hinna fixa mig, men mestadels för att hinna vakna till liv. Kaffe ska kokas, internet ska kikas, sminka ska läggas, håret ska fixas, frukost ska göras, dusch ska tas, kläder ska hittas.. Och tänk er att göra allt det där i slowmotion - 3 timmar.

Väl på jobbet, strax innan nio (suicide!), var det dags att göra en månadsrapport. Eftersom jag kommer vara BC en tid i sommar behvöer jag lära mig både det ena och det andra på kort tid. Piece of cake!

Efter jobbet fick jag veta att träningen var inställd. Detta resulterade i långprommis med Stina, följd av grillning med henne och Carro. Öl, Pepsi max, fläskfilé, kyckling, pommes, sallad, marinerade vitlöksklyftor, vitlöksbröd... Följt av (en sked!) glass. Mmmm!

En bra dag helt enkelt. Och mamma, jag hade ett sååå snyggt halsband på jobbet idag. Tänk er halsbandet med diamanter/prälor som Carrie fick av Aleksandr Petrovsky i näst sista Sex and the city avsnittet, fast i silver. Superb!


...oj, vilket långt inlägg detta blev. Sorry! Och tack, om ni orkade läsa ända hit. Night!

Mobilblogg - Stina och Carro på balkongen ...

dsc03104 (MMS)

Mobilblogg - Stina och Carro på balkongen i kvällsvärmen! Vi dricker öl och köttet på grillen! Underbara sommar - välkommen!


Mobilblogg - Kaffe och youghurt till frull...

dsc03103 (MMS)

Mobilblogg - Kaffe och youghurt till frulle. Jag hade hoppats att vara lite piggare idag än igår, men tji fick jag! Dödstrött! Jobbar 9-17 idag. Hörs senare. God morgon!


RSS 2.0