"snygg jenasröv"

Det blev en utomhuspromenix på 55 minuters! Skönt! Kunde väl dock ha önskat mer engergi och värme i luften. Men som dom säger - det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Som svar skulle jag vilja citera min far "Hellre kall och ball, än varm och töntig.". Anyways..

Angående kläder! Jag var upp på vinden och kikade igenom lite lådor. Längst in i hörnan hittade jag väldigt många jeans! Förmodligen hade jag lagt dom där i tron om att dom var för stora, vilket dom TYVÄRR inte var.. inte än. Så nu har jag provat ett X antal par snygga jeans! Det känns som julafton! Jeans som jag inte ens minns att jag har köpt hittade jag! Wiihoo!

Leggings i all ära.. Men finns det nå hetare än en riktigt snygg jeansröv? Här har jag på mig ett par ljusa jeans från cubus. Köpte dom förra sommaren vill jag minnas. Tänkte köpa sandpapper och fixa snyggare slitningar. Men annars är dom ju helt ok! Tummen upp! Ett stort minus är dock att mina ben inte alls är så smala som på bilden till vänster.. dom ser bara sådär urläckra ut när jag böjer mig framåt. Bilden till höger är the bloody truth! Hoppas dock på en förändring när jag har odlat fram en bättre självdiciplin.


Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0