älskade mami

Min mamma är den bästa. Love you!


Bråding gillar Glitter..

..och Glitter gillar henne!

I gårdagens VPA såg vi att Sanna Bråding bar två halsband från Glitter. Det första var en svart rosett, och den andra ett tigerhuvud i guld. Rosetten finns kvar, men tigern är slut.




Idag är jag ledig, men är ni sugen på något nytt så gå in och fråga mina snygga kollegor Mig hittar ni på plats imorgon och hela helgen! Entertain me!

stolt.

Jag drog faktiskt ner och tränade efter mitt förra inlägg. Skönt! Joggande 30 och efteråt körde jag lite ben och rumpa. NÖJD!

Imorgon kommer mami och hälsar på, och hon har faktiskt också börjat tränat. Här har ni en bild på oss när vi tränar... dans? He he he.



att träna...

...eller att inte träna. Det är frågan.

Just nu sitter jag ner-gosad i soffan med mukisdressen och tofflorna på. Även mössan är kvar på skallen! Så blotta tanken på att klä av mig, BRRR!, och sedan klä på mig igen gives me the chills! Men jag är faktiskt ganska sugen på gymmet.

Alla dessa jävla beslut. Dessa i-lands problem.

I julklapp önskar jag mig en såndär boll som man skakar och sedan får man ett svar. Det hade varit perfekt! No more decisions for me! Nej, men som sagt - en bitch slap!


Ser ni hur jag har beslutsångest? Hur jag tänker så det knakar?


Att vara eller att inte vara..

Idag körde jag öppning till stängning på jöbbet! Gick kanoners. FÖRUTOM en liten detalj... har jag varit OTROLIGT velig idag. Ska jag, ska jag inte? Ska jag, ska jag inte? Om och om och om och om igen i huvudet! GAH! Blir tokig på mig själv.

Och denna velighet eskalerade ju längre tid som gick. Följde med Mathilda och Iza på Coffehouse by George efter jobbet... reste mig upp och gick mot kassan tre gånger innan jag bestämde mig för att resa mig och gå mot BUSSEN. Så nu sitter jag hemma. Undrar vad jag ska äta. Vad borde jag äta, och vad borde jag inte äta?

Jävla mig! Nu får jag ge mig själv en bitch slap och ta mig i kragen! Make up your mind, girl!!


smyckesmani.

Ole dole doff.. vad ska jag ha idag?



Måste erkänna att jag tycker bakgrunden är fruktansvärt opassande. Dassigt vita väggar och träfärgad bänk till riktigt snygga smycken. Jesus christ.. Snacka om att omgivningen drar ner smyckenas beauty. Men snart är det dags att renovera The Walking Closet. Puh!

Det senaste från Rihanna.



Jag har lyssnat lite på Rihannas senaste album "Talk that talk". Rikigt sköna låtar. FETT NICE skulle man också kunna säga. Japp, fett nice är nog den rätta benämningen.



Nu vill jag dansa! Dansa dansa dansa. Vill inte ni?



I LOVE IT! Hela jävla albumet är UNDERBART!

folie-frågor för frisörer.

f f f f. Hahaa.

Just nu sitter jag med intense red i skallen. Kände att det var dags eftersom jag nästan såg lite kopprig ut?!

När jag var yngre och blekte slingor använde vi alltid folie. Jag minns inte riktigt varför? När jag googlade detta i-lands problem fick jag detta svar: "När håret packas in i folie sker en ökad värmeutveckling som påskyndar processen kraftigt" Mhm, thats why!

Nu en fråga till alla mina frisör-läsare:
Är det verkligen nödvändigt med denna huvudbonad under färgningen?
So many questions..


riktigt jävla kallt ute!

Står och väntar på bussen nu och det är sååå kallt ute. Tur att jag tog mössa!! Dessvärre glömde jag vantar... så ska INTE pilla med telefonen mer. Unless i want some serious köldskador! Brr!


lockigt hår.

Idag testade jag dessa "hårrullar" som jag köpte på e-bay för sju spänn! Jag har sagt det förr, och jag säger det igen: Jag älskar e-bay.

 

Jo, det funkade. MEN jag tycker nog att det går fortare och är smidigare med platt- eller locktången. Roligt att testa något nytt iallafall!

Jag sprayade håret med 1) saltvattenspray och sen 2) rullade jag upp håret på "spolarna" och 3) blåste torrt med hårblåsen. När jag tog ut dom så plattade jag topparna för att det inte skulle se alltför fluffigt ut.



Nu är det dags för jobbet! Bye bye!

ny fullspäckad vecka!

God morgon på er alla! Sovit gott? Vaknat torrt?
Själv vaknade jag olyckligt eftersom Micke redan har börjat sin arbetsvecka. 04:45 ringer hans väckarklocka typ. Jag skulle ALDRIG palla kliva upp så tidigt. Min arbetsvecka börjar 12:15 - perfekt!

Igår tränade jag, vilket idag resulterar i träningsvärk. En redig jävla värk dessutom! Det känns som att magen ska trilla av nästan! Haha! (nej elin, INTE skratta - gör för ont) Det gör ont, men är samtidigt skönt - man vet att det gör gött för kroppen!

Ida Leek tyckte att jag skulle hitta en bild på en person jag vill se ut som, för att kolla på när motivationen tryter. Inte helt oväntat är det Vickan på min bild! SÅ SNYGG!

Frågan är bara om jag blir motiverad när jag ser bilden, eller ledsen? När jag inte har någon motivation känns allt som Mission Impossible!

Ja ja, nog med struntprat! DAGS FÖR FRULLE!

gardinuppdatering!

Jag lovade er en bild på gardinen, så det ska ni få! Den sitter fortf uppe så jag antar att PL 400 gjorde sitt jobb!

Men jag måste erkänna att det ser bra fattigt ut - om man tittar noga.


adventsfika

För ett litet tag sen åkte min farbror Uffe och hans fru Emmi härifrån. Dom var på väg från Söderhamn hem till Stockholm och gjorde ett fikastopp här! Mycket trevlig!


Dagens look

Nu är vi på väg ut till Ikea och köpis. Värmeljus är ett måste och sen ska vi vandra runt och kika lite. Det har slutat regna nu så vi kanske drar ner på stan en sväng också. Vi får se.


Första advent!

Vilket regnrusk det är ute idag. Typiskt! Jag som hade hoppats på snö såhär första i advent och allt.

Det är skyltsöndag idag på stan, vilket innebär "julmarknad" på torget och längre öppettider i butikerna. Det hade vart mysigt att strosa runt där nere ikväll, hand in hand with my lover, OM det inte regnar. Fan för regn.

Nej, nu ska jag ner till gymmet. Körde löpning (haha, fan va löjligt sagt! Joggning är nog ett mer passande ord..) och armar igår. Det känns idag vill jag lova!


Dra en gräns!

Haha, nog för att folk slänger saker omkring sig och skapar oreda. Men pepparspray? Come on! Fattigt.


Gardiner hit och gardiner dit..

Hur gör riktiga hemmafruar? Jo, de syr gardiner - med PL 400! Jag har alltså använt lim istället för tråd. Fungerar det så blir jag jävligt lycklig! Om inte... well, no biggi.

Nu ska det torka tills imorgon, och sen får vi se hur det går! Lovar att uppdatera er.

Just nu:


Rihanna rocks!

Ni har hört den förr, och nu får ni höra den igen!



Trots att Rihanna ska vara så himla trashig och trasig i denna video tycker jag att hon är hot hot hot. Som vanligt.



bilder från google.

Håller ni inte med? HOT!

Såhär vill jag se ut på strandpartyt nästa sommar:

Flag prints are so hot! Älskar min usa-bikni!:

bloppis 2.0

JÄVLAR SÅ ARG JAG ÄR NU! Jag fick nyss ett mail av tradera som berättade att dom hade tagit bort min annons. Varför? Jo, därför att jag hade skrivit "Dr Martens LIKNANDE". Tydligen får man inte skriva så. Vilket jävla påhitt! MORR!!

 



Så nu gör jag ett nytt försök att lägga upp dem.
KLICKA HÄR om du är sugen.

ett nytt försök!

Sitter i bilen på väg till gymmet nu. Får se om det känns bättre idag! Hoppas.

Min snygga bag:


kvällsträning.

Fy fan va motivationen är i bott nu! Det är verkligen hur tråkigt som helst att träna! Känslan jag har är "det spelar ingen roll vad jag gör - kommer ändå alltid vara en tjockis" ... FAN!

What to do?
Tur en av oss är motiverad iallafall!


EYE caramba!

..eller "ay caramba" som han också säger, den där Bart.


Idag såg mina ögon ut like this. Älskar falsh lashes!

Ps, jäklar vad sent mitt förra inlägg kom upp! Publicerade det vid lunch.

löningsfredag..

...för dom flesta idag!!

Det är bra drag med folk på stan idag, kul! Inte en lugn stund på jobbet - det gillar vi! Vi har dessutom 20% rabatt på ALLA armband! Hur bra är inte det?!

Det är så mysigt på personalrummet nu! Snart ska jag börja jula till det hemma också! Åh, längtar!


kirrat matlådor!

För första gången in my life har jag improviserat en kassler- och broccoligratäng! Den är för het för att provsmakas just nu, men den luktar gott - så den smakar nog göttans också! Allt som gratineras med ost smakar göttans! Håller ni inte med? ...


servisen är inte komplett.

alla indianer är inte i kanoten.

hissen går inte ända upp.


Ja ni, ibland är man inte så smart som man önskar att man var.

Igår gick jag runt och kikade lite på stan och fastnade vid alla snygga adventsljusstakar! Insåg att jag absolut måste köpa en sådan innan söndag. Insåg sedan att den borde fyllas med mossa.

Hmmm... mossa? Bäst att ringa morsan.

Jag: Hej! Du, vart finns det mossa?
Mamma: Ja, i skogen? ...men elin.

Nu måste ni förstå att jag INTE är uppväxt i stan. Och att jag spenderade MYCKET tid åt att leka i skogen som barn. Jag och mamma har pysslat med träbitar och målat stenar och donat väldigt mycket. Så att jag inte visste vart man kunde få tag på mossa var faktiskt RIKTIGT PUCKAT.

Jag yrkar på tillfällig sinnesförvirring.

Om jag fick tag i någon mossa? Nja... Micke kom hem med detta:


Hahahahaa.. herregud.

morgonSHOCK!

Tydligen så räcker det inte med några tusenlappar när det kommer till att vara tandsnygg. Hela 50 000 kr måste man punga ut! ..om man vill ha en räls som inte syns. HJÄLP!

Jag tror nog att jag måste omvärdera vad som är värt att lägga pengar på, and whats not. Men som Andréa sa "kanske räcker det med bettskena på natten". Jag borde nog gå till tandläkaren ändå. Efter nyår.

Jag skulle kunna tänka mig att det är en sådan jag behöver:





Ps, inatt behövde jag inte sova själv ♥

visdomständer...

..behöver jag säga nåt mer?

Förr i tiden (när jag var tillräckligt ung för att gå till tandläkaren gratis, och när jag inte hade en aning om hur mkt visdomständerna skulle fucka upp min käft) var jag riktigt nöjd med mina tänder. Lyckligt ovetande om vad som komma skulle.

Efter varje besök hos farbror mundoktorn var jag på ett strålande humör! "Du har perfekta tänder" fick jag alltid höra. ALLTID.

But not anymore..
Efter att vis-jävla-domständerna pressat sig en plats längst bak i tandraden har detta inneburit TRÅNGT för resten av gaddarna.

Vilket i sin tur har resulterat i sneda tänder. Kolla bara!!! Ser ju ut som att tanden ska ramla ut vilken sekund som helst! Dessutom är det väldigt obehagligt. Vad kostar en tandställning? Någon som vet??


who run the world?

- GLITTER!

Var det någon som såg på VPA igår? Jag lade märke till - förutom alla rixpuckon som medverkar - att Sanna Bråding bar örhängen från Glitter! Vi har två varianter att cherrys inne just nu.


Och inte nog med detta! För nåt avsnitt sedan i Desperate Housewives kunde vi se detta halsband som vi har på Glitter! KUL! Det vi har är dock i vitt.


Sugen på något nytt? Kom in så hjälper vi dig!

after work-fika

Sitter på bussen hem nu efter en långfika med Sofia! Riktigt trevligt!

Fan vilket bra liv jag har. Nej, men alltså på riktigt - ett bra jävla liv! Helt otroligt att man har mage att klaga.. det finns verkligen folk i värre situationer.

Vad spelar det för roll att jag inte får på mig mina skinny jeans när jag kan ha klänning? And look good in it!

Eller att jag inte förstår mig på geografi när jag istället är superduktig på mitt jobb!

Dags att lägga energin på sånt jag mår bra av, istället för att göra av den på sånt som brings me down!


mörkrädd

Efter ett par veckor med Micke vid min sida i sängen känns det verkligen läskigt att sova själv nu.

I vanliga fall brukar jag vara van vid att sova själv. Och i vanliga fall brukar det inte vara nåt problem att sova själv. MEN....

...ikväll är jag mörkrädd. Fråga mig inte varför, för det vet jag inte. Jag var faktiskt tvungen att leta rätt på en lampa som jag han ha här inne i sovrummet - tänd hela natten. Dessutom har jag en P3 Dokumentär igång på mobilen. FEGIS! Less jag blir på mig själv alltså.

good nighty then.


never forget!


bloppis.

Jag fick hem dessa snyggingar igår:

Tyvärr är dom för stora för mig! Känns som en 39,5-40.

Jag tycker verkligen att kängor och boots är hur snyggt som helst! Speciellt den högre varianten - 12 hål och uppåt.

Tänk er till en tight klänning, med knähöga strumpor och dessa boots slarvigt knutna! ÅH! VILL HA! Typiskt att dessa skulle vara för stora då. Buhu. Riktigt sad face här hemma.

Här i denna klassiker ser vi Megan Fox med ett par rediga boots:


Jag slängde ut dom på tradera om någon är sugen. KLICKA!

home sweet home.

 
1) Väggen ovanför soffan i vardagsrummet 2) Tavla i hallen.

 
1) Ljuslyktor på tvbänken som micke byggt 2) matbordet i vardagsrummet.

 
1) Klinkers för att rama in hallen 2) Golvet som skall in i hela huset.

Well, där har ni lite som gjorts de senaste dagarna. Golvet är betydligt finare i "normalt" ljus, det är mörkare irl. Åh, det känns verkligen som VÅRT FINA HEM nu. Äntligen känns det roligt att ta hem folk! Snart är vi faktiskt klara! Nästan så. Typ.

300 vänner senare..

Nu har jag 56 vänner på min facebook. Helt perfekt. De närmsta och familjen.

Men tänk alltså... t r e  h u n d r a personer har jag tagit bort... och jag minns inte ens hälften av de jag raderade. Fan vad man blottar sig alltså.

Hahaha, här sitter jag och skriver om att man inte borde ha så många nyfikena djävlar på facebook - och så har jag bloggen som har några hundratals besökare varje dag. Men på ett sätt känns inte bloggen lika privat som facebook.

Life's crazy.

facebook.

Jag har bestämt mig för att aktivera min facebook igen. Shitbook. MEN jag tänker ta bort alla personer som jag inte har någon kontakt med. Förutom family.

Just nu har jag tagit bort typ 150 stycken. Etthundrafemtio person. Borta med vinden. En del visste jag knappt vilka de var, och andra har jag typ aldrig pratat med.

From now on kommer det bara finnas människor som jag har daglig kontakt med, och familjen såklart.

Jag tycker att alla borde ta sig en funderare och rensa lite. Vill man verkligen att 350+ ska följa ens liv? Jag menar, 350+ vänner? Hallå, vem driver med mig!? Inte fan har jag 350 vänner! Varför sitter jag då själv i soffan nu?

Nej, dags att fortsätta med rensningen. Tar sån jävla tid!


från svart till rött.

Det var en gång en elin som färgade håret svart en miljon gånger...




...men som helt plötsligt kände sig jävligt tråkig efter den där miljonte gången.

Elin bestämde sig för att en förändring var nödvändig och köpte JANE HELLENs Ultra Blonde. Med blondering i huvudet och en foliehjälm ovanpå i en timme var hon orange. Fint.. INTE.

Därefter hittade hon en INTENSE RED på inget mer fancy än Willys för en mycket billig penning. Och ser man på! Det blev riktigt bra.



Hello red head!




Sådär. Jag hoppas att du är nöjd med detta svar, du anonyma person! Tyvärr så har jag inte allt för många bilder på mig själv som rödhårig.. men hoppas ni är nöjda ändå.


1) blondering 2pkt - jane hellen mood - ULTRA BLONDE.
2) rött 2pkt - nåt från willys - INTENSE RED.

Förvånansvärt lätt faktiskt. You try it!

god morgon, peeps!

Igår innan jobbet fixade jag mina naglar - äntligen - hos Maria på Studio Plaza. Körde samma lika som förra gången. Svart glitter som "tonar ut" (eller hur tusan man ska uttrycka sig!). LOVE IT!



Mucho nöjdo.

Att fixa sina naglar varje månad är en lyx som alla borde ha råd med. Tragiskt nog stämmer uttrycket "smakar det så kostar det" när det gäller nagelvård. Eller vård av alla slag..

Fan, att gå till frissan kostar ju multum! Och en massage? DYRT. Att bli sjuk för ofta är inte billigt det heller! Tacka vet jag frikort! (hörde jag stammis?)

Sen har väl vi alla olika begrepp om vad som måste göras varje månad (mina naglar) och vad som är en lyx att göra varje månad (frissan). But thats just me.

det gör ont.

Har surfat igenom en stor del av min blogg såhär framåt småtimmarna och hittade ett inlägg som gjorde att min mage vändes ut och in.

Jag blev så ledsen att jag nästan kräktes.

Är detta sant? Har detta verkligen hänt?
Ibland önskar jag att det var mitt liv som slocknade den där dagen. Men helst av allt önskar jag att allt är en hemsk mardröm. Snart kommer jag vakna och du kommer faktiskt att ha fyllt 2 år. Du kommer även ha hunnit med att fylla hela 10 år. Älskade du.

Tyvärr så är detta inte en mardröm. Detta är verkligheten. Livet är så fruktansvärt orättvist. Men det spelar ingen roll hur mycket jag än skriver om alla dessa alkisar som borde dö. Om hur det finns andra människor som borde bli bragd om livet. Om att jag skulle göra vad som helst för att få dig tillbaka. För du kommer aldrig att komma tillbaka. Jag kommer aldrig mer höra dig skratta.

Jag har fotografier av dig. Filmer av dig.
Men att se dem är fortfarande för plågsamt.

Dom säger att en bild säger mer än tusen ord..
..men jag skulle byta tusen bilder mot att höra ett av dina.

Jag saknar dig, lillebror ♥


ni fattar verkligen inte...

...hur jävla fint det blir här hemma!! Ni ska få några sneakpeak's senare i veckan! Ååhååhhhåhhhh! Jag känner mig så otroligt lycklig just nu. Hemmet, huset, mannen, jobbet. Am i happy or what? Nu fattas det bara en fet jävla sten på fingret.




Nu ska vi dra igång en rulle här hemma. Måndagsmys! God natt ♥
 


SÅLD! igen.

Sorry alla som var sugna på stången! Den är såld till S som var jäkligt snabb att höra av sig!

Puss och hej.


Då gör vi ett nytt försök!

Dags att sälja min X-POLE! Klicka HÄR för att komma till inlägget. Eller HÄR eller kanske HÄR eller till och med HÄR. HÄR och HÄR och HÄR.


dom senaste dagarna...

..har jag haft denna låt surrandes i skallen!



GYM CLASS HEROES - STEREO HEARTS.

världens godaste sallad!

Sitter på lurre nu och trycker en ceasarsallad från "nya subway". BÄSTA SALLADEN!!

Har ni inte ätit salladen där så gör för gudarnas skull det!! MUMS!

Slänger in en bild på dagens lunch och dagens bakom-kassan-på-jobbet-Elin:

 


good mornin'

Idag jobbar jag hela dagen lång, och ikväll blir det bio med Micke! Twilight it is!

Dagens look:


mickes nya!

 
Riktigt snygg! Eller hur? Gjord på Fallen Angel Tattoo av Niklas.

tråkigt bloggande...

..beror på iphones blogg-app!

Fan vilket tråkigt bloggande det har blivit de senaste veckorna! Skäms på mig! Men det har blivit så att jag bara bloggar från mobilen now days. (och alla som känner mig vet att jag hatar touch screen! fattar mig inte på det! thabk god for autocorrect.) Måste sluta. På måndag kanske..

Idag har jag sett ut såhär:


egoist? javisst!

Tittut! Jag idag:


WORD!


jag vill ha hund!

En liten lurvig svart pomeranian!! Denna jycke brukar komma in titt som tätt på glitter, och jag tappar all fokus då - med nöje! Kan man något annat än gulligullgulla med den här hunden?! (se bild nedan)

Jag är kär! Snälla tomten, jag har varit en snäll flicka i år. Allt jag önskar är en svart pomeranian. Och en hundvakt. Tack på förhand!


dagens.

Jag orkar inte vara dålig! Finns det något tråkigare än att vara sjuk? Hostar ihjäl mig, verkligen.

Här kommer iallasjukafall en dagens look. Hatar att behöva ha håret uppsatt.. men men, what to do? (tvätta't , i know)


sjuk.

Idag var det PAIN att kliva upp! Näsan täppt, huvudet vägde bly, halsen gjorde ont och febern gjorde sig hörd..

Fan va kul! Sjuk! Yes! Dessutom har jag svinont i benen idag.. också. Farligt att träna ju!

Just nu sitter jag och käkar frukost. Ögonen är så påsiga att jag knappt kan hålla dom öppna. Ser lite ut som en bulldogg?

Nej, nu måste jag piska liv i mig själv!! Maskara, borsta tänderna, klä på mig och gå till bussen. NU!


murre och hinkar!

Ikväll efter jobbet åkte vi ut till köpis för lite shopping till tvättstugan! Jag har fina inredningsplaner för vår lilla tvättis!


På vägen hem stannade vi till vid solarieöarna och brände fläsket!

Och när vi kom hem visade det sig att Micke hade köpt hem säsongens första julmurre! GÖTT!


En riktigt bra dag.

 


Lunch update.

Imorse samlades glitterligan (minus Linnea) på waynes för frukost och möte. Trevlig start på denna jobbvecka må jag säga!

Jag har bara fått höra positiva saker om min nya hårfärg idag, så jag förblir nog red head ett tag till.

Dagens Elin:


träningsvärk på fem röda!?

När vi klev ut ur träningslokalen kände jag hur det ömmade i benen.. Hur fan ska det här gå? Haha!

Idag började jag med pw/joggning på bandet innan jag körde rumpa och ben. Imorgon blir det nog armar.

READY SET GO! SHOWER!


förresten!

nu ser ni ju lite av nya hårfärgen! Dock har jag satt upp håret nu.. men ändå. Vad tycks? Jag är fortfarande ovan, men det känns ändå roligt! Micke gillar, så då gillar jag också.



Nej, nu är det dags att dra ner och gå sig lite! Bye bye!

träningstime.



Som ni kan se så ser jag ut som ett trött blockmongo just nu. Syrran och hennes två yrväder till barn har varit här hela dagen. Och ovan som man är vid skratt, skrik och stök är jag nu däckad.

Jag tänker dock trotsa denna trötthet genom att dra ner på gymmet! Woho! Premiär! Micke följer också med. Jävlar va starka vi ska bli!

TUMMEN UPP!


red head 2.0

Idag körde jag ännu en avfärgning och två flarror "intense red" i skallen! Nu ser jag som Ariel! Eller nja, inte. Men nog fan är det rött alltid!

Jävligt ovant. Vet ej om jag gillar det eller inte. Vi får se hur länge det varar. Kul med förändring iallafall.

Bild får ni imorgon när håret är fixat. Just nu har jag världens plattaste frilla... och den är INTE okej att visa för allmänheten.

Igår in the car var jag inte hälften så röd som jag är nu.


söndag!

Källaren/tvättstugan:
Skurat golvet GRUNDLIGT ett par gånger.
Putsat fönstrena som var indränkta i insketsdödandemedel.
Målat fönstret.
Målat dörren in till "bastun".
Silikon:at fönstret.
Satt en film på fönstret så att ingen kan se in.
Skurat källartrappen.
Diskat.

Det hann jag göra innan Micke vaknade. CRED!
Jag vill att det ska ramla in massa stålar på kontot så att jag kan köpa fina saker till tvättstugan! Tvättmedelshinkar, klädnypslådor, tavlor och lite annat kraffs. Det vill jag göra idag. Helst igår. Om jag hade råd. Två dagar kvar..

Nu är vi i full gång med annat jox. Trevlig söndag everyone!


red head

Igår färgade jag håret rött. Måste dock köra en till avfärgning för att det ska synas bättre. Just nu är jag bara röd på längderna typ.

Jag är nästan nöjd.
Är så himla ovant!!


SÅLD!

Anna W, maila mig på [email protected] så kan vi bestämma när du vill hämta den!


sita är här och hälsar på igen.

Det är SKIT kul att bo i hus. Speciellt om man har gamla rör. Verkligen SKIT kul.


x-pole


Nu tänker jag sälja min x-pole! 1800kr prutat och klart. Ni får hämta den själva, skickar den INTE. Nypris 2999kr.

Det är några små repor på den. Säljer den för att... tja, ni kan ju själva se vart den står liksom! Använder den inte längre.

Well, först den som hämtar!


the first cut is the deepest.

Igår bestämde jag mig för att ta bort min Facebook.

FREEDOM!


tatueringen.

Många av er undrar vad det står på mitt finger, så här kommer bilder när den är nygjord! (nu är den nästan helt borta.. måste fylla i den. verkligen.)



kaffepause!

Sitter på lunchen nu och inviger våra nya kaffemuggar! I love them! Måste se till att skaffa mig en sån här.

Vadå nördig? Jag älskar mitt jobb.


bra dag!!

Idag är det fredag för mig! Det vill säga sista arbetsdagen innan helg! WOfuckingHO! Ledig fredag lördag söndag måndag. Jävlar va skönt hörrni!!

Nu ska jag masa mig upp ur soffan, borsta tänderna och byta den varma mjukisdressen mot något mer respektabelt.

Just nu i soffan:


"ledig" idag.

Idag blev det sovmorgon till klockan 10, gött! Vaknade och kände mig pigg och alert! Redo för att ta mig an dagens alla måsten!

Först ut är köksfönstret.
Jag har slipat det, och nu väntar jag på att spacklet ska torka. En jävla väntan måste jag säga. Tar sån tid! Men fint blir det, och snabbt går det! Jag kan bara jag vill, brukar det ju låta. Sant.

Sen ska jag tvätta typ tusen maskiner.
Nej, nu överdrev jag.. Men vi har en del tvätt som skall fixas.

Det måste dammsugas.
Efter att ha slipat vet alla kära hemmafixare där ute att man måste fram med stora sugaren och golvmoppen! OCH dammtrasan. Ja.. ni som har slipat något någongång vet vad jag snackar om.

Silverkursen.
Ikväll är det sista gången.

Well, det var väl mina planer för dagen. Vill hinna träffa Louise också, vi får se hur det går.

JUST DET JA! Igår köpte jag träningskort! WOHO! Me so happy! MEN, jag blev jätte ledsen när jag kom på att mina träningsskor ligger i mickes firmabil... I STOCKHOLM! Fy. Jag som är så peppad!

måndag igen.

Här hemma fixas det och trixas det för fullt. Typ. Det blir så fint, så man vill ju börja gråta. Känslan när man gör något som blir så mycket bättre än man kunde ana är priceless! Åh, jag är så lycklig. Världens bästa karl, världens bästa hus.

Idag är det stängning som står på schemat, och direkt efteråt springer jag bort till silverkursen! Missade den i tisdags så får ta igen den ikväll. Jag har en awesome idea så är riktigt taggad!! Imorgon är sista gången, så måtte jag hinna klart!

Idag kör jag på uppsatt och en rätt så clean sminkning:
how to make a gif

Tänkte att jag ska sluta använda ögonskugga på vardagarna. Ser ju lika ut på fest som på jobbet ju. Well, vi får se hur det går med den saken. Ska försöka hålla mig iallafall. Älskar ju sotade ögon, så det kommer bli en tuff utmaning!

Herregud... vilka problem man har. NOT.

peacock

Det är till stor fördel att jobba mittemot Make Up Store. Idag blev jag glittrad av Sarah.


RSS 2.0