Jay Z + Kanye West

Konserten var sjukt jävla bra!!!


Att blogga är såååå ute!

Jag finner varken tiden eller lusten (eller orken) att blogga längre. Jag hänger för det mesta på Instagram now days! Bonnyblow där med.
När jag ändå är här inne så ska jag passa på att uppdatera er lite! Ikväll ska jag på Jay-Z & Kanye West i globen! Kommer bli fett nice! Woho! Fett fett fett. Hahah. Åh, jag orkar inte vara seriös!

Annars då? Allt rullar på som vanligt. Solen har äntligen börjat värma. Mitt hår är fortfarande kort, eftersom löshåret inte har kommt ännu. Kommer nog dröja nån vecka till innan jag får ett sexiiiiit svall again. Men jag har faktiskt vant mig vid det korta och tycker inte längre det ser så dumt ut. Typ.
Måste erkänna att det är sååå mycket mer lättfixat nu när det är kortare. Fast det kan ju också bero på att det är mer uppklippt än innan. Kommer bli boom boom poow när löshåret sitter i! (som uffe skulle ha sagt det, haha!)


Nej nu ska jag klä på mig och packa väskan, sen är det dags att ta sig ner till bussen mot stöschhölm! Ciao!

Sommarvärme idag!

Vi har börjat denna söndag med en storstädning! Känns skönt att få det gjort tidigt på morgonen så att man kan ägna resten av dagen åt detta:


Lunch update

Idag fick det bli en halv subway-macka.


Alltså come on!!

Igår när jag var ledig var det inget sol-väder. Visst, det var varmt - men att ligga och sola gick inte pga moln och kalla vindar. Vet ni vad det är för väder idag, när jag jobbar? Strålande sol. Fuck you!!

Klockan är liksom kvart över nio och det är 16 jävla grader.


En effektiv dag!

Onsdag och ledig.
Började dagen med en sovmorgon - en välbehövlig sådan! Upp och in i duschen innan Carro kom och hämtade mig för en snabb tripp till valbo. Jag inhandlade frimärken och vadderade kuvert. Hon shoppade födelsedagspresent.

När vi kom hem till mig skrev jag en lista på allt jag skulle göra idag. Jösses vad bra det är med listor! Jag gör alltid listor på jobbet, men på hemmaplan gör jag det sällan. Ett ord: EFFEKTIVT.
Jag hann faktiskt göra mer än det som stod på listan!
Viktigt att tänka på när man skriver ett "dagsmål" är att göra den realistisk! Skriv inte ned fler saker än du faktiskt kommer kunna göra. Får du bara stryka hälften av det du skrivit upp blir du bara besviken.

Anyways..
Jag har ialladuktigafall målat klart lill-garderoben! Måste erkänna att väggarna inte är helt ok faktiskt. Jag borde ha varit mer noga.. fast ändå inte. Äh, jag tror det kommer se jäkligt fresch ut ändå i slutändan! Blir klart i helgen ska ni se! Spännande!

När listan och lite annat var gjort åkte jag och köpte två korsordstidningar! Min och mickes nya hobby, haha. Otroligt skönt och avslappnande att sitte ute på altanen och kryssa sig lite! Jajjemensan!
Nu ska jag bädda sängen med nya sängkläder, och sen blir det skönhetssömn för hela slanten!

Trött

Trött på idiotiska grannar. Trött på att vara lättväckt. Trött på att inte kunna somna om.

Strax innan klockan slog åtta började grannen närmast sovrummet hamra. What the fuck? Jag hade tänkt sova till 10 idag! Less man blir..


Armbanden.

Hello peeps!

Ville bara påminna er om dom snygga armbanden jag säljer för en 50lapp! Vita döskallar varvat med silverfärgade kulor.
Om ni är sugna så skriv en kommentar med antal armband som önskas, samt adress (jag publicerar ej de kommentarerna) så svarar jag till er mail asap! Om de skall skickas står jag för frakten.
Great huh!?
Ps, om några veckor kommer det finnas svarta och turkosa döskallar tillgängliga också. OCH örhängen med döskallar+fjäder/kors. Även dessa kommer kosta en 50lapp.

Ångrar mig!

Alltså, jag dör. Mitt hår är så kort! What have i done!? Visst, det är friskare än någonsin och ser dessutom tjockare ut. MEN jag har aldrig haft såhär kort hår. Eller ja, det har jag väl.. men det var en evighet sen!! Och jag trivs inte med denna längd. Buuhuu!
Vad tycker ni?
Ni vet redan vad jag tycker - löshår!!

Söndagsmys med mig själv.

Såhär ser det ut hemma hos familjen Olsson/Haglund just nu:
Öl, popcorn och Bridget Jones. Synd bara att det är 2:an.. Ettan är underbar!
Och på tal om underbart. Idag har varit en underbar dag! Trots en saknad pojkvän. Började med att städa upp lite här hemma, fortsatte med att slipa spackel i gaderoben, följt av en välförtjänt dusch. Efter duschen städade jag upp allt slipdamm och drog iväg till byggmax för inhandling av pensel, roller och spackelspade. Målade listerna i all hast. Beslöt mig för att fortsätta en annan dag.

Håkan och Patrick dök upp på eftermiddagen! Med sig hade dom soffa + fotölj och min älskade lilla hundis Elza. Dom bar ner soffan och fotäljen i källaren (Kommer bli en fin fin gillestuga. Säger man så?) och efteråt gick vi till pizzerian och tröck en varsinn pizza. När vi kände oss mätte och belåtna tog vi en omväg hem på typ 40 minuter. Jäklar så svettigt! Känns som att det har varit en sommardag idag! Gött!
1. Vi ska lägga klinkers på golvet. 2. Soffan/fotöljen ska inte stå sådär.


Vid 17:30-tiden dök Annelie upp för att klippa mig.
BRA DAG!

Nu är det klippt!

10 centimeter! Det känns både bra och dåligt. Mest bra, faktiskt. Köper löshår ikväll, haha!


Dagens shopping

45 riksdaler för detta! I LOVE BYGGMAX!


Nu är vi redo för solen!

I helgen har vi shoppat solstolar! Nu är jag redo att bli stekt! OM getingarna håller sig borta! Ni förstår att förra sommaren bodde dom i häcken och gjorde livet surt för oss. Får vi problem igen blir det ett samtal till anticimex!


Somnade i soffan igår..

Vaknade strax innan 01:00 och jag till sovrummet. Hatar att somna på soffan! Det fuckar upp en god natts sömn. Vaknade faktiskt med huvudvärk.

Nu ska jag koka kaffe, och hoppas att pannknacken ger sig.

God morgon!


All by myself

Idag är det lördag. Dom flesta slirar nog runt med ett glas vin i handen ikväll. But not me.
Idag har jag haft håret i en äcklig toffs. Usch vad jag hatar att ha uppsatt! Men kan inget annat när håret inte vill samspela. Imorgon är det klippning - thank god!! Till den fula toffsen körde jag den ny AC/DC tröjan från Gina Tricot, och jeans från BikBok (som jag har pimpat med nitar).

Direkt efter jobbet brände jag ut till Ikea för att köpa en klädhängare (klädstång? klädstångshängare?)! Vet ni varför? Jo, därför att nu var det fan dags att renovera lill-garderoben som finns i vårt sovrum!!

Well. Jag monterade ihop skiten förvånansvärt fort. Ner med skiten i källaren. Sprang upp och ner - från garderoben till källaren - med tunga vinterjackor, mckläder, skoterjackor, fyra hjälmar, skor... and so on. Det tog en evighet.
Anyways.. nu är alla hyllor och spikar borta från väggarna, och jag har spacklat.
Jag orkade dock inte vara duktig och ta ner all gammal tapet.
Det får räcka med att slita bort det som var löst, och spackla över.

I den här garderoben ska vi ha extra täcken och kuddar, filtar, handdukar, badlakan, sängkläder och tvättkorgarna. Så det gör faktiskt inget om väggarna (som skall målas vita) är lite si sådär.
Där har ni min dag.
Nu har jag tänt ljus och ska kolla på film. Bye!

Heartbroken Girl

För en timme sedan åkte Micke till Stockholm för att jobba. Vi båda kom överens om att han borde åka och tjäna lite extra cash. Men nu när studen kom, när det var dags att säga "Hej då!" på riktigt, då bröt jag ihop. Totalt.

Jag har gråtit som en tok. Snyftat och snörvlat och tjutit.
Snacka om att det kan vara jobbigt att säga "hej då" ibland.
Fan vad jag älskar den där människan!
The love of my life. ♥

The Vow

Otroligt bra film! Rekommenderar den starkt! Man får sig verkligen en tankeställare.



Har dock gråtit i 1,5 timme... Undra hur vacker man kommer vara imorgon?

God natt.


Utomhusfix

Detta är vad vi gör just nu! Det blir fint.


Lunch

Bara tre timmar kvar på jobbet, sen är det helg! Ska bli så jäkla skönt att få sova imorgon! Känner att jag behöver en sovmorgon.

Till lunch idag blev det grillat kött och klyftpotatis från Coop Konsum's chark. Paltkoma de luxe right now.


Promenad till jobbet

Ja, idag går jag ner till jobbet. Cykeln är kvar på stan sen igår. Micke hämtade upp mig med bilen igår efter jobbet, direkt ut till Ikea för inköp av det sista till garderoberna förstår ni.

Vet ni vad jag kom att tänka på? Jo, helt plötsligt är det riktigt grönt överallt! Underbart!


Thank god its friday!

Cause im waaay too tired for a thursday!

Idag var det inte roligt att kliva upp. Jätte jätte jätte trött är jag! Flyttade mig från sängen till soffan, där jag ligger nu. Orkar inte stå upp! Känner mig otroligt orkeslös. En mugg kaffe på detta så blir det kanske bättre! Wish me luck.


dagens elin

Sådär, då var man redo för en dag på jobbet! Slutar 17 både idag och imorgon, såå skönt avslut på denna vecka!

(försök ignorera att halva garderoben ligger på golvet i bakgrunden..)


sovit som en kung!

Yes box! Jag har sovit så jäkla bra inatt! Vaknade innan klockan hann ringa, och kände bara "aaaahhh! underbara säng! underbara sömn! underbara liv! idag är en bra dag!".

Nu ska jag kliva upp och brygga mig lite kaffe. Talk to ya later!


Dagens.

Om 4 minuter öppnar jag butiken, och jag vill passa på att berätta att det är sista dagen på erbjudandet 3 för 2 på alla hårprodukter idag!! Woho, skynda fynda!

Och en dagens Elin:


känslan när man...

..kollar lönespecen och blir duktigt besviken.

Jobbat typ varje dag känns det som! Ledig 4 dagar på 3 veckor. Och lönen? Inte alls mycket extra. Slutsats: jobba mindre.

Haha, nä men ni vet när man räknar med att få en fet lön, och så blir den bara tjock. Gaaah, surt sa räven!!

Ska dessutom punga ut tandläkarbesök och Csn nästa vecka. Kul på jul. Jag som ville lägga undan många tusenlappar denna lön! Blir några färre än vad jag hade räknat med.

God morgon önskar en besviken Elin.


God morgon!

Idag är det tisdag och det betyder heldag på jobbet. Känns faktiskt helt okej.

Idag måste jag även ringa tandläkaren! Visdomstandsjäveln ska väck nu!


Armband, 50kr.

Okej då. Vi provar väl att sälja några armband här på bloggen!

Vita döskallar + silvriga pärlor, 50kr.
Först till kvarn!


sälja smycken till fast pris här på bloggen?

Fick förfrågan om jag inte kunde göra så istället.
Att jag säljer vi bloggen och inte via tradera.

Saken är det att det skulle bli mycket svårare för mig.
Nu lägger jag ut dom och sen får alla chansen att köpa.
Jsg behöver inte hålla reda på något eller oroa mig för att lova bort ett armband för mycket.

Men visst har jag tänkt tanken att "starta en liten verksamhet" (haha, fan va seriöst det lät).
Vi får se in the future hur jag gör. Jag älskar verkligen att pyssla. Och jag har god fantasi när det kommer till att göra olika sorters armband.. olika designer.. Jepp jepp. Vi får se. Men for now så får ni gå in på tradera.


KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL ROSA/LILA ARMBANDET.

image description
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL GULA ARMBANDET.


KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL ÖRHÄNGENA.

Spegel spegel på väggen där..

Min gamla spegel är sprayad vit, och strax skall den upp i garderobsrummet! Kul!

Varför jag säger garderobsrummet och inte the the walk in closet? Jo, därför att i en wic anser jag kläderna är mer synliga och inte hänger i garderober. Simple as that!

Spegeln före och efter..


nu får jag ge mig!

Har jag sagt att jag älskar att pyssla? Kanske borde byta genre, som Andréa sa!



KLICKA HÄR för att komma till auktionen på tradera. Som vanligt är utropspriset 1 futtig krona. Allt för er.


örhängen till salu!

Ni får buda på tradera KLICKA HÄR om ni är intresserade.
Frakten är står jag för, och utropspriset är 1 krona.


Stiftet är i 925 Sterling Silver.

När jag sökte på min annons "döskalle örhängen" kom det fram ett par liknande i en annan annons. Dock var utropspriset på dom 250spänn. Ouch! Dessutom var frakten på 42kr! Jisses.


Good luck!

någon som vill köpa ett armband?



Anyone? Utropspris 1kr. Frakten står jag för! Skynda fynda bitches!



Jag satt och pillade ihop detta och efteråt tänkte jag "Alltså, va? Skämtar jag med mig själv eller? Rosa?". Så varför inte slänga ut det på tradera? And so i did. KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL ANNONSEN!

andra lasset...

...med döskallar i brevlådan idag! Jippi! Det låg dessutom en avi i lådan, så kanske det tredje och sista lasset också har kommit? Minns inte att jag klickat hem nåt annat?

Ikväll är det pysseltime!


nu rullar jag hem.

Puuhh... Har haft huvudvärk hela jävla dagen! Förutom det så har dagen gått bra. Mötet gick, som vanligt, bra.

Vi lunchade på mosebacke (?) och maten var fantastisk! För att inte tala om kakan som bjöds på till kaffet! Mmmm. När mötet var avslutat gick jag och Pernilla en mini shoppingrunda. Eller mini och mini... 2 timmar knallade vi runt. Jag fick med mig två blockljus och ett par lårhöga strumpor hem! Visar senare.

Nu måste jag vila, och försöka att inte kissa på mig! Krångligt det här med att gå på toa när man åker tåg själv.. man måste ju ta med väska, jacka och påsar! Stuva in sig själv på den där lilltoan med all "packning" ger jag mig inte på!


on the train

Yes, jag sitter på tåget på väg till Stockholm just nu. Det vankas BC-möte. Känner mig otroligt skabbig... att kliva upp kl 05:30 är inte riktigt min grej. Slutade med toffs på skallen och fult sminkad. Skabbig indeed.

Anyways.. har inte haft tiden att blogga de senaste dagarna. Har jobbat hela veckan, och kommit hem till renoveringsstök. Då får bloggen prioriteras bort bort bort.

I brist på annat får ni en bild på de nya kuddarna + filt Micke köpte till vår älskade soffa på altanen!


RSS 2.0