"Roligt att det blev så gott"

Proppmätt och paltkoma.. fortfarande! Puh!

Håkan jobbade i Gävle idag, så då passade jag på att bjucka honom på middag! Spenatsoppa med ägg, och till efterrätt blev det paj. Håkan gav 10 poäng av 10 möjliga!

Roligt att det blev så gott, med tanke på att det var första gången jag lagade soppan! Och dessutom var det första gången jag gjorde pajen också.. alltså pajskalet. Det märks ju att morsen är kock må jag säga! I've got skillzzz! Haha.

"thank You ebay!"

Thank God for internet! And thank You ebay!

ÄNTLIGEN är den min! The U S and A-bikini!
WOHO! I love it! Nu får sommaren skynda sig på!

"coffe, chocolate & men - all better rich"

På dollar store hittade jag denna termosmugg! Som mamma skämde bort mig med. Kommer bli perfekt till jobbet, så slipper jag runiera mig genom att köpa kaffe varje dag. Finally!

"coffe, chocolate & men - all better rich" Haha! Love it!

Mami har även hunnit skämma bort mig med sex par spets hipsters (heter det så? trosor som går på halva röven iallasnyggafall!), en tunika, tre halsband och ytterligare en liten termos! And tomorrow we're going jeans-shopping! Jag är så otroligt bortskämd. O-troligt!

Vidare till motion och mat:
Igår blev det ju crosstrainern på morgonen. Idag har jag dock inte haft tillgång till den, eftersom jag befinner mig på en annan ort igår-fredag, så det får bli en hundpromenix om nån timme! Ska låta tacogratängen sjunka undan i magen först.

Till lunch blev det en kycklingsallad, och frullen bestod av kaffe, två ägg + en banan. Mellis har jag även hunnit syndat: snickers + kaffe! Och middag, som sagt, tacogratäng. Men morsan tyckte jag blivit lite smalare sen sist, och dom orden tackar jag för! Spank you!

Nu ska jag terrorisera Micke igen! Jag vänter på post förstår ni! Och eftersom han kom hem idag hoppas jag att han har släpat sig ut och checkat lådan! Important! Very important! Miihihihh! Ni får höra mer om detta när jag har varan in my hand. On my body.


"sätta kniven i"

Bonjour tout le monde! Eller som vi säger in english: Hello everyone! Eller på svenska: Hej allihopa! Eller in deutscher sprache: Hallo an alle! Hmm, undra om jag fick till det rätt nu? Probably not.

Idag har jag filat och målat naglarna (utväxten), diskat, tvättat, crosstrainat, duschat OCH det viktigaste av allt - soporna är tömda av sopbilen! Woho, i remembered! Om jag ska vara ärlig så kom jag ihåg det redan igårkväll, och ställde därför ut tunnan immediately!

Nu ska jag göra mig klar för att åka ner på sjukan och visa upp mina mystiska prickar som jag fick efter operationen. Slarv? Who knows? Jag vill ha svar. Och det nu!

Jag vet att många av er som läser gottar er i min olycka. Det är många där ute dom är avundsjuka på olika saker. Kanske är det min karl? Kanske för att jag kan vara kaxig? Kanske för att my looks kill more than a shotgun? Kanske för att jag har ett sånt jävla awesome jobb? Kanske för att jag inte gives a rat's ass om dig? När det gäller vänner, så är jag jävligt försiktig med vad jag säger. För: "En del människor som klappar dig på ryggen letar bara efter ett ställe mjukt nog att sätta kniven i.."

"dagens outfit"

Nu är det dags att sova. Drömma sött.

Ni kanske vill se dagens outfit innan jag somnar, förresten?

Körde på svart (som vanligt), och en fake-tattoo. Hiss eller diss?


You must know.. i'll never back down. Och det gäller er alla där ute. Alla puckon.


GOOD NIGHT.

"ruskit peppad"

Hej hopp!
Igår sprang jag på Ullis på stan. Och jävlar i min låda vilken tight body hon har skaffat sig! Jag blev ruskit peppad av att se henne! Så nu jävlar är det slut på äta-vad-jag-vill-efter-operationen-för-att-jag-har-ont-perioden! Rutin, rutin, rutin! Ska försöka köra den där crosstrainern varje morgon. Helst längre än 15 minuter, haha, men jag är så sjukt otränad just nu!



Vardagsmotion:
5km + allt spring på jobbet i 7h.
Tänkte gräva fram stegräknaren och se hur långt jag går @ work!
Icke vardagsmotion: Crosstrainer en kvart. Bättre än inget.

Frulle: Ägg och bacon.
Lunch: Liten sallad.
Mellis: Caffe Blatte.
Middag: Har inte riktigt bestämt mig än.

"Hello everyone!"

Hello everyone! Did you miss me?
För jag har saknat er! Vilka fina kommentarer, snyggingar!


Jag har just avslutat en kvart på crosstrainern här hemma. Puh! Snacka om att konditionen är körd i botten! En kvart kanske inte låter så mycket, men jag lovar - det är jobbigt. Svetten rann och fettet brann. Förhoppningsvis.

Nu ska jag kirra håret, sminket är redan klart:

Snyggt va?

"paus"

Jag okrar inte med er och era patetiska kommentarer. Hur avundsjuk får man vara egentligen? Och hur orkar man lägga ner tid på att ens kommentera? Bloggpaus.

"Hej då."

Det blev ingen soppa idag. Jag orkar inte hålla på att skriva vad jag äter varje dag.. it's killing me! Nu ska vi äta glass. Ja, ni hör ju hur det låter. Inte vill jag läsa hur mycket jag har fuskat varje dag inte? Gaah! Hela kostupplägget blev sabbat efter min operation förra veckan. Bläää.

Hej då.

"Omväxling förnöjer"

Idag blev det SNEDBENA! Det var verkligen inte igår!
Har ju kört på mittbena ett bra tag nu.. Omväxling förnöjer.
make avatar
I Like it! Kommer nog köra på snedbena ett tag framöver nu. Vad tycker ni?

Ps, jag saknar min underbara syster. Läs hennes blogg HÄR.

"Känner mig ganska stolt"

Nu händer det saker här! Micke ringde "Hej! kan du ta släpvagnen och hämta mig?!" frågade han. Sagt och gjort! Jag sprang ut och kopplade på vagnen och agerade hjälte! Jävla skoterhelvete alltså! Som tur är var det något rätt simpelt som gått åt helvete. Micke och 'farsan' är ute i garaget och undersöker saken nu..

Känner mig ganska stolt som inte ens tvekade när han frågade om jag kunde komma. Jag menar, det är inte alla tjejer som vet hur man kopplar på en vagn inte! Eller kanske inte ens vågar köra med en? Dock är det ju verkligen inte rocketscience.. men ändå. Micke's skoterpolare blev förvånade. Hehe, jag suger åt mig dom bra kommentarerna som den svamp jag är!

Och sen vill jag bara ge lite svar på tal. Det är en person som insisterar på att kalla mig transa over and over again. Cooomee oooon hörru! Att jag har mycket smink? Det har jag faktiskt inte. Säkert inte mer än dig. Skillnaden är att jag använder mörka ögonskuggor. Thats it! Kom på något bättre du vill försöka såra mig. För just nu skrattar jag. HA HA HA.

"medeltjock"

Åh, jag sitter och njuter av värmen från brasan fortfarande! Ryggen brinner nästan upp när jag sitter här och bloggar! Skönt! Jag längtar som en galning tills vi skaffar en kamin vi med! Längta, längta, längta!

Om en timme så drar jag till Östanbo och hämtar upp morsan för lite shopping! Och efteråt blir det en sen lunch hos mormor. Det ryktas om grönsakssoppa!

Nu ska jag fixa håret! HATAR platt hår. Iallafulafall på mig själv.

Och hade det inte vart för csn-helvetet hade jag kunnat tagit mig råd att köpa löshår. Mycket vill ha mer, som dom brukar säga. Jag vill ha en hel hästman på mitt huvud! Tjockt och långt! Nu är det bara medeltjockt och långt. Mycket vill ha mer. Japp.

Och apropå medeltjock.. skinny grrrls kan slänga sig i väggen! My curevs are kickin'! Haha, jävlar vilken attityd jag drog på mig imorse! Woop!

"varm och skön brasa"

När jag klev upp ur sängen för en stund sedan hade Micke redan åkt iväg på skotern! Efter sig lämnade han en varm och skön brasa!

Mmmm! Värme! Så nu sitter jag här och bloggar lite medan äggen kokar och baconet puttrar och kaffet svalnar. Japp, gott folk, det blir ägg och bacon till frulle idag IGEN. Inte mig emot dock, för det är så djävulskt gott!

"Natti natt, peeps"

Oj, nu är klockan sent! Det tog ett tag innan vi åkte hemifrån, så dagens middag bestod av en kyckling sallad från Max! Så nu vet ni det. Förutom att jag har ätit goda måltider idag så hade det även slinkit ner en och annan godis. Usch, vilket fusk! Men men, thats life! Inget att gräva ner sig för.

Vi kom hit till svärföräldrarna (som är bortrest) för typ 40 minuter sen. Jag har duschat och Micke har lastat av skotern. Just nu tänder han en brasa. Mmmmmys! Vi ska nog kika på Due Date även fast klockan är så sent. Båda är ganska uppe i varv. Natti natt, peeps!


Nyduschad i myskläder! Game Over-shortsen är såklart på!

Och eftersom jag vet att ni tycker att Micke är smokin' hot får ni en bild på honom in action! Här springer han ner för trappan. Intressant.


Vad tycker ni förresten om killar med rakat? Alltså inget hår på knoppen? Själv tycker jag att det är hur snyggt som helst! Killar med frisyr, speciellt dom med emofrilla eller rockerfrilla (know what i mean?), går FET bort! Usch! Shave that head!


GOOD NIGHT... AGAIN. ♥

"åka upp till söderhamn"

Nu är jag och min snyggare hälft hemma igen efter nån timme ute på valbo köpis! Jag kom hem med ett par nya tofflor (dom har en sula, så dessa håller nog längre än dom förra!) och en kort t-shirt från Sisters. Tischan fick jag av Micke. Så snällt av honom! Den kommer bli skit snygg till ett par låga jeansshorts i sommar! Tänkte klippa lite i halsen så den blir med urringad. Men det är ett senare projekt.

Jag ska visa er tröjan på också (senare), för bilden gjorde den INTE rättvisa.

Nu ska vi packa ihop oss och skotern och åka upp till söderhamn. Imorgon ska Micke leka hela dagen (avundsjuuk!) så då ska jag passa på att träffa Andréa, om hon har tid. Och kanske syrran och kanske familjen. Tja, det vanliga helt enkelt. En snabbis. Åker hem på kvällen.

Japp, dags att sätta igång! Hörs ikväll då ni ska få höra vad jag åt till middag. Oj, vad spännande.. NOT. Något ännu mer spännande: Ikväll ska vi se Due Date - äntligen! Hörs hej!

"Pink Ladies-shorts"

Dagens lunch: Baconsallad, + 3 lysmelk till efterrätt ;)
Alltså: Tomat, gurka, sallad, romansallad, rödlök, bacon, parmesanost, ceasardressing. som en ceasarsallad fast utan krutonger och kyckling, med andra ord.

Förresten! Jag hittade (eller rättaresagt kom på att jag hade) ett par gamla "Pink Ladies"-shorts i en låda! Woohoo! Supersnygga ju! Micke gav tummen upp, och det är ju alltid uppskattat. Nu vill jag ha sommar!

Jätte svårt att ta bild på sig själv sådär! Bryter ju fan ryggen!

"Den är till dig!"

Micke lyssnade på Bryan Adams och skrålade med för full hals! Efter ett tag hörde jag han ropa "Hörru! Lyssna på den här! Den är till dig!" från vardagsrummet.

I wanna be your t-shirt when it's wet -
I wanna be the shower when you sweat

I gotta be the tattoo on your skin - yeah let me be your bed baby - when you climb in
I wanna be the sheets when you sleep - let me be the secrets that you keep
I gotta be the spoon - to stir your cream
I wanna be the one that really makes you scream

I wanna be - your lipstick when ya lick it
I wanna be - your high heels when ya kick it
I wanna be - your sweet love babe - ya when you make it
from your feet up to your hair - more than anything I swear
I wanna be - your underwear

I wanna be the itch that you scratch - wanna be the chair when you relax
I gotta be your razor when you shave
I wanna be the habit that really makes you crave

I wanna be - your hot tub - when you're dippin'
I wanna be - your bathrobe - when you're drippin'
I wanna be - your cocktail baby - when you're sippin'
I just wanna be right there - more than anything I swear
I wanna be - your underwear

I wanna be your sleeping bag - baby slip inside
Let me be your motorcycle n' take you for a ride - alright

I wanna be - your hot sauce - ya when you're cookin'
I wanna be - your sunglasses - hey good lookin'
I wanna be - wanna be the one - you're stick your hook in
I just wanna be right there - more than anything I swear
Oh ya I wanna be - your underwear

Naw, det här gott folk, det är en l♥ve song i min smak! Haha! HÄR hittar ni den. Jag fattar inte vad som har hänt med blogg.se!? Det funkar ju inte att lägga in videos! Morr! Så ni för nöja er med en länk.

"Dagens frulle"

Moooornin' bitches!
Dagens frulle: Bacon och två ägg.. samma som igår alltså!

Micke körde på äggmacka. Mmm, macka! Ajabaja för mig!

Vad händer idag då? Tja, ingen aning än så länge. Lämna in min dator som är kaputt och kika in på intersport, är det enda jag vet. Ha en fin dag så hörs vi senare!

"Min karl."

Ikväll har jag och Mr. Lover kikat på film. Vi skulle se Due Date, men fastnade i filmen som gick på 6an - I Am Legend. Sjukt bra film, för andra gången!

Efter the movie tog jag bort plåstren på magen. Ärren är små. Små och fula. Gissa om jag storbölade? Micke sa att jag skulle ge det tid, och att jag skulle sluta spegla mig. Det funkade väl i typ fem sekunder... sen var jag där och "spegel, spegel på väggen där, sig mig vems mage fulast är!?". "Imorgon tar jag bort varenda jävla spegel!" tyckte Micke.

Jag älskar honom så otroligt mycket! ♥ Min karl.

Min snygga, snygga karl. *DREGGLAR*

Nu ska vi go to bed. Pax mig lillsked!

"gårdagens nagellack-fråga"

Vi har en hare på går'n tror jag bestämt!

..eller två.

Jag blev verkligen förvånad när Frida berättade att det finns harar här uppe på Brynäs (hennes mor bor på samma gata som vi)! Dessutom har vi kattar som springer omkring här, en jävla massa fåglar (tack grannarna bakom oss. Morr!) och säkert någon råtta. Nu fattas det väl bara att en björn kommer och skiter på tomten! Eller kanske att en älg äter upp våra träd. Eller vad nu än älgar äter.


Och nu åter till gårdagens nagellack-fråga! Tydligen så använder dom flesta av mina läsare (ni som orkade svara) RÖTT nagellack. Fan, jag trodde verkligen att jag hade inspirerat er till hårdrocksnaglar.. men icke sa nicke.

bild: google.se


"VAD TYCKER NI?"

Oj, jag fick läsa en sån jätte fin kommentar nu när jag kom hem från jobbet! Alltid lika roligt att peppa någon annan :) Puss på dig!

Det var pain att jobba idag - fick åka hem tidigare! Uscha, jag som trodde att det skulle gå så bra. Surt sa räven. När jag låste upp dörrarna och stampade in på personalrummet möttes jag av detta:

Åh, bästa kollegorna! Lila som dessutom är min favoritfärg på tulpaner!

Dagens jobbhår:

Jag tyckte det var snyggt, men Perra tyckte jag såg ut som en indian.
VAD TYCKER NI?

När jag väntade på att Micke skulle hämta mig passade jag på att slinka in på Redrum för att boka tid för tatuering! Tagga! Vad det blir får ni se när det är dags. Det ni däremot kan få se nu är mitt senaste köp därifrån! I ♥ SALE!

GAME OVER! Mitt ass ser lite hängigt ut på första bilden, måste jag erkänna.
Men det kan jag och Gefle Skin Care intyga om att den INTE är. Punkt.

Och ingen tatuering blev det för Micke ikväll heller. Vilket skit va!? Så någon ceasarsallad blev det inte till middag.. Ni ska få en uppdaterad matintag-lista:

Frulle: Samma som innan
Lunch: Samma som innan
Middag: Fläskfilé, sallad, majskolv + beasås
PLUS att det blir mörkchoklad till filmen senare!

Göttarns!

"tar bussen ner"

Då var det dags att bege sig! Eftersom det gör ont i magen när jag är aktiv tar jag det säkra före det osäkra och tar bussen ner! Lika bra.

Idag ser jag ut såhär, nothing special..

1) Outfit indoor 2) THE jacket!

Känner mig inte alls så snygg som jag hade hoppats på idag. Men men, what to do? Nu måste jag skynda mig! Hörs tonight, peeps!

"mitt matintag"

Sminkningen är klar, och det är även frullen! Eftersom jag ska jobba idag vet jag exakt hur mitt matintag kommer se ut! Wanna know?

Frulle: Bacon, 2 kokta ägg, kaffe.
Lunch: Tomatsoppa, hemmagjord.
Middag: Ceasarsallad.
(under dagen kommer det säkerligen slinka ner mer kaffe)


Micke ska bjucka på käk efter mitt jobb innan han ska till tatueraren. Men jag vet att jag ska äta min favorit sallad! M-m-m! Har ni någon favorit rätt?

Förresten, hade en jätte konstig dröm inatt! Men den behåller jag för mig själv. Säkrast så.

"Jag kör min egna lilla grej"

Mornin' bitches!

Som ni ser är jag uppe med tuppen! Och dessutom tröttare än tröttast. Men det är det värt! Nu ska jag sätta på kaffe! Mmm, ljuva kaffe! Och sen är det make up som står på schemat.

Igår var ni riktigt bra på att kommentera måste jag säga! Spank you!
"GI handlar inte om att utesluta kolhydrater, utan lära sig äta rätt kolhydrater" och det är väl lite så jag tänker också när det gäller mat. Äh, jag vet inte riktigt vad jag går efter. Jag kör min egna lilla grej - och det mår jag allra bäst av!

Hörs sen!

"fake smile"

Nu är det time to hit the sack! Är så otroligt trött, och imorgon ska jag dessutom upp tidigt! Tidigt för mig. Öppning av butiken står på schemt - ska bli så skönt att jobba! Vi har säkert fått in så mycket snyggt! Ooohh, excited!!!

Och apropå snyggt.. Imorgon ska jag försöka vara snygg. Känns skönt efter över en veckas sluskande. Jag tänkte ha min nya leojacka jag fick av mamma! Woohoo! Haha, ser faktiskt fram emot att få sminka mig och fixa håret och välja kläder! Och skor! Hihi. Nej, nu går jag och lägger mig så att det blir imorgon fort!

Haha whats up with the fake smile!? Natti natt, lovers!

"jag är grymt avundsjuk"

Inte nog med att jag är grymt avundsjuk på detta:

Jag är även avundsjuk på att han är och tränar ikväll! Jag vill ju också träna! Micke har så otroligt lätt för att lägga på sig muckler (tycker iallatjockafall jag!) och jag vill inte se ut som en blobba bredvid honom! Därav min avundsjuka. Förresten så läste jag något förödande idag!! Om 3 veckor får jag träna magmusklerna LÄTT, och om 5 veckor så får jag träna normalt. SINNES!

Efter min operation har jag verkligen blivit taggad till träning! Detta berodde väl antagligen på att jag var så otroligt uppsvälld, och kände att "Jag dör hellre än ser ut såhär i sommar!!!". Eller nåt i den stilen. Pepp, pepp, pepp!

Kanske att jag ska börja skriva vad jag äter om dagarna så att ni kan ge mig tips på vad jag ska strunta i, vad jag ska lägga till and so on! Är ni med på det?

Frulle: Det vet ni ju redan, men men.. 2 hårdkokta ägg, 1 tomat, keso, kaffe.
Lunch: Kyckling i currysås + liite ris.
Middag: Tomatsoppa, hemmagjord.
Under dagen/kvällen har jag även tryckt några cashewnötter!

Vad sägs om detta intag?

"vilken är din favoritfärg?"

Vi kör en före och efter bild ändå!

Visst är det konstigt att naglarna ser längre ut före, än efter?
Vi filade ju inte ner naglarne ett dugg. Hmm, strange.

Vi kör en läsarfråga också! Jag vet att ni kan, bara ni vill! Heja, heja, heja!
Fråga: Brukar du måla naglarna? Om "Ja" - vilken är din favoritfärg?
KOM IGEN NU GOTT FOLK! NU VILL JAG HA 300 SVAR!

Min favoritfärg är of course SVART. Rock chick som man är!
EDIT: Imorgon sammanfattar jag vilken färg som my readers (alla 0 som kommenterat) tycker bäst om! Så cooome ooon - comment!!

"svarta som natten"

Hej hopp!
Naglarna är svarta som natten nu! Det enda som är tråkigt när man gör en förstärkning är att naglarna blir tjockare (vilket inte är så konstigt..). Men nu hoppas jag att naglarna inte går av, utan växer sig långa och snygga - snabbt! Naglarna är alltså helt svarta - inget coolt mönster eller what so ever - eftersom jag tröttnar så lätt på konstiga ovanligheter. Imorgon får ni en före och efter bild ändå, eftersom ya'll like the pictures!

Efter nagelfixet kikade jag och Frida på Grown Up's (hon hade inte sett den och den är ju bara föööör rolig!) och drack kaffe slash te. Mycket trevligt!

Nu ska jag pallra mitt feta ass in i duschen, och sen är det dags att laga middag!

"Sex paket bacon"


Vilken lycka alltså! Sex paket bacon för 30spänn! Snacka om SWEET DEAL!

Jag åkte alltså iväg till coop fjällbacken för att ta ut lite cash, posta brev och köpa alvedon, och då såg jag den - the sign! "3pkt scan bacon, 15;-" skrek den till mig! Bacon-lover som man är slog jag till på sex paket! Det fick räcka tyckte jag.

Något mindre roligt är att jag sitter här i gråa mjukisbrallor, grå hood, grå mössa och käkar cashewnötter.. Get it? Huh? ..fattar ni inte? Som en jävla elefant ju!! Karma. Hahahaa...

Elefant-Elin. Haha, vilka paint-skills jag har!

Nej, nu är det time for nails! Bye bye!

"Mjukisdag"

Jag orkar verkligen inte sminka mig idag! "inte idag heller?!", tänker ni.

Nageltjejen överlever nog ändå. Och Frida, tja, hon har sätt värre! Haha!

Mjukisdag nr. 9 - check! Fy fan va skönt det ska bli att jobba imorgon! Hahah..

"dags att fixa mina naglar"

Good morning, peeps!
Jag tänkte meddela er alla nyfikna att inatt kunde jag sova på sidan! Hurra! Jag hoppas att i helgen kunna sova på mage igen. Att ligga på rygg är inte riktigt my thing (uttalas: maa thaaaang)!

Just nu sitter jag och käkar frulle:

En tomat, två ägg + keso. Gött!

Och om några timmar, klockan fjorton, är det dags att fixa mina naglar! Så här ligger det till: Jag använder ju alltid ALLTID svart nagellack, som ni säkert vet. Och som ni säkert också vet skavs nagellacket av på typ en dag! Iallafall för mig! Jag får måla min naglar nästan varje kväll om dom ska se fräscha ut. Så därför, gott folk, ska jag göra en förstärkning med svart gelé! Eller ja, inte vet jag vad hon använder.. men nåt i den stilen. Naglarna kommer iallasnyggafall stay black!

Jag har länge varit sugen på att fixa naglarna, men inte tagit mig råd. But today is the day!


"Imorgon är det nagelfix som står på schemat!"

Hello everyone! Vill börja med att tacka Malin för den fina komplimangen - Tack! Ida (on the picture, yo!) har precis åkt här ifrån! Vi har snackat hela kvällen om allt från inredning till kobajs! Nästa gång vi ses så blir det partykläderna på! Woop woop!

Nu ska jag borsta gaddarna och sen är det sängen för hela slanten! Imorgon är det nagelfix som står på schemat! Berättar mer om det när jag har fått min skönhetssömn! I'm so excited!

"inväntar Ida"

Jag älskar att ni har kommit igång och kommenterat, snyggingar!

Efter min matshopping för några timmar sedan mötte jag upp SnyggSofia för lite lunch och mycket snack! Hon bjuckade på lunchen, igen. Nu är jag skyldig henne massvis av pajer! Haha!

Och just i denna stund har jag tänt lite ljus här hemma och inväntar Ida! Trevligt!

"åka och handla"

Men tror ni jag har någon pannknack då? Jävla kaffe att vara slut! Men jag får väl helt enkelt skylla mig själv när jag inte åkt och handlat tidigare. Efter mycket om och med sitter jag med en mugg snabbkaffe i handen, eftersom vi hade det hemma. Reservkaffet! Och huvudvärken börjar sakta men säkert smyga undan.

Hela förmiddagen har jag tänk att jag ska åka och handla. Varför har jag inte gjort det ännu? Jag blir så arg på mig själv! Nu har jag ju iallafullafall duschat, och skrivit en inköpslista. Det som återstår är att klä på sig och sen ut och skrapa fram bilen!

Suck, pust och stön. Varför måste släpvagnen stå i garaget just denna veckan för?

"Hallelujah moment!"

Det tog sin lilla tid.. men nu är magen inte längre svullen!

1) Dagen efter operationen. 2) Sex dagar efter operationen.

Imorse när jag spanade in mig själv i badrumsspegeln var det ett "Hallelujah moment!" vill jag lova. Äntligen är magen inte svullen längre! Nu när jag har testat det här med att se gravid ut, vill jag INTE vara det snart igen. Allt vad bebisar heter får lov att vänta. Just as you know.


Det är inte varje dag man INTE ser sin snippa när man kikar ner!
Haha, snacka om uppsvälld! Har vi några gravida som läser min blogg förresten?

"Jag spyr på furu!"

Hittade en till bild som visar hur trång hallen var när vi flyttade in!
Dessutom var det en spalje från pelaren in till väggen, som skärmade av hallen från köket. Såklart var spaljen i furu - lika så köket, dörrarna och taket. Furu, furu, furu. Fy fan. Jag spyr på furu! Tacka vet jag vitt!

Nu är det otroligt stökigt på båda bilderna! Men så är det på byggplatser!

Här var det alltså ett genomgångsrum in till gästrummet. Och som sagt; det är stökigt med byggprylar överallt! We know! Men så är det när man renoverar ett helt hus. Jag tycker det är underbart! Andréa, du förstår vad jag menar! Eller hur?

Nu kanske ni undrar varför vi har två stora vita pelare mitt i hallen för? Då ska jag tala om för er, att tar man bort bärande väggar då måste man upp med en pelare.. eller två.

"Our house, is a very very very fine house"

God morgon, peeps! Inatt har jag - som förutspått - sovit väldigt bra. Dessutom vaknade jag utan (okej, inte utan.. men nästan) smärta i magen! Underbar start på dagen! Sovit gott och sovit bort smärtan. Hell to the yeah!

Idag är det freeezin' cold utomhus! Det känns inte särskilt cool att jag måste iväg och handla. Brr! Jag längtar så djävulens mycket till vi skaffar oss en kamin! Åh, trots räntenyhterna är jag så sjukt glad över att vi köpte det här huset! Vårt hem! Lycka, lycka, lycka! Our house, is a very very very fine house, som någon sjöng en gång i tiden.

Vi kan ju låtsas att sopsäcken är kaminen, so you get the picture.

Tänkte att ni skulle få en bild på väggen som är borta också:

1) Micke in action! 2) The wall is gone! Eller ja, rummet är borta.

Av det lilla ni kan se så måste ni ändå förstå hur mycket bättre det blev? Vi har alltså rivit ner väggarna till ett genomgånsrum som låg till höger om entrén. Nu får vi en öppen planlösning och en stor hall! Wonderful!

Det är ett stort litet hus vi bor i. 90kvm "bara", med en lika stor källare. Källaren ska vi senare inreda, vilket innebär att boytan kommer bli mycket större. LÄÄÄNGTAR!

"dags att sova"

Nu mina kära vänner är det dags att sova! Det är -19 ute! Helt jävla galet! Jag som trodde att våren var på ingång.. icke sa nicke! Det är nog fler än mig som känner sig grundlurade, am i right?


Turligt nog är sängen varm och nybäddad! Jag älskar verkligen när sängkläderna är sprillans nya från tvättstugan, man sover så gott! Dessutom luktar det så gott också. Håller ni inte med? Of course you dooo!

1) Skönaste sängen ever! Vi har även ett jätte snyggt överkasst, ya'll see later!
2) Självklart sitter det en tv i sovrummet, precis som hos dig - Andréa!


Just nu är det vitt i sovrummet. Vitt och kalt, med fult golv. Senare kommer det bli vinröda väggar och mörkt valnötsgolv! M-m-m!

Eftersom solen tittar in genom persiennerna är ögonmask ett måste om man vill ha sovmorgon! Och imorgon vill jag verkligen det. Nybäddat + sjukskriven = sleepytime! God natt, peeps! Hörs imorgon!

Ögonmasken (+ ett helt kit..) är en julklapp från Carlings.
Så jag vet icke vart ni kan hitta en likadan om ni vill vara copycats.


"HAHAHAHAAA!"

Jag har precis kikat klart på den roligaste filmen på länge!! Grown Ups! HAHAHAA! Jag har skrattat (så gott det gick pga magen) så att tårarna har sprutat! Klockren film! Har ni inte sett den, så gör det nu! Du kommer inte bli besviken!


Hahahahaaa äckligaste kyssen, och ser ni tupén som blåser iväg?
HAHAHAHAHAHAHAHA JAAG DÖÖR! HAHAHAHAAA!

"studentbalen 2007"

Var jag inte helt fantastiskt underbart vacker? Detta är studentbalen 2007. Personligen så blir jag lite kär i mig själv när jag ser den! Pyret Öhrn fixade frillan som var en blandning av dreads, rockabilly och korkskruvar! Lätt snyggast, ever! Christian Hedberg tog fotot. Helt otroligt att han fick ett sånt bra kort, med tanke på hur många som stod framför mig och klickade. Love me.

"Ser ni snöflingorna?"

Nu är det mörkt, men när det fortfarande
var soligt ute såg det ut såhär, typ:

Ser ni snöflingorna? Förmodligen inte. Otroligt vackert!

Nu är det dags att göra exakt det jag gjorde för några timmar sedan: äta och hänga tvätt. Satan i gatan vilken seg dag! Jag är så glad att jag mår bättre och att det snart är tillbaka till real life! Och apropå att må bättre: dags för alvedon också!

"att använda idomin som ett lipstick"

Tack för alla tips angående torra läppar!

Ingen verkade vara så förtjust i idomin-kuren, haha! I can see why!

Visst är det snyggt med ljusa läppar, men att använda idomin som ett lipstick.. no thanks! Själv kör jag ju som sagt på Make Up Store's läppenna SANDSTORM, eller läppstiftet EXIT om jag vill ha ljusa läppar. Nu längtar jag till sommaren ännu mer. GAAH!

Och nu när vi ändå har mina läppar in close up.. vad säger ni - fylla eller inte?

Jag får nog hålla med Micke och säga INTE. eller..?

"förra sommaren"

Jag sitter och kollar igenom lite gamla bilder från förra sommaren..


..och jävlar i min låda vad jag längtar till denna sommar!

Förra sommaren hade jag ju noll zip nada zero noll semester, så denna sommar kommer bli så otroligt skön! Bara att hålla tummarna för att vädret blir lika skönt! Dessutom blir det P&L för första gången in my life! Spännande! Carro, jag säger bara FOXY LADIES!

Nej, nu ska jag hänga tvätten och sen göra lite lunch. Det lutar åt baconsallad.


"jag älskar dig"

Det snöar verkligen vacker just nu! Vinden tycks inte vara överens med sig själv, utan låter snöflingorna nästan stå stilla i luften, för att i nästa sekund kastas in i en virvelvind.

Nu borde jag sitta tätt intill min älskade karl med en mugg varm kaffe i handen och mysa. Jag borde inte sitta själv i soffan och kolla ut, och han borde inte dra el i en skolsal.. Vi borde titta på det vackra kalla vädret ihop. Jag skulle säga "jag älskar dig" och han skulle svara "jag älskar dig också".

"Kör en Fjortis De Luxe med idomin"

Hur mår jag idag då? Jo, idag är det faktiskt ganska bra! Jag kan gå upprätt, och att resa sig från liggandes till sittandes är inte längre pure pain. Jag vågar även nysa och hosta lite. Känns rikigt bra att det går åt rätt håll faktiskt!

Och angående dom där "brännsåren" jag visade er på magen.. jag har pratat med ett flertal sköterskor som inte fattar ett dugg. Så nu väntar jag på att hon som opererade mig ska ringa. Förmodligen kommer jag behöva åka in och visa upp mig. Hur kan ingen veta varför jag har dom!? Jag blir så less..

Och angående ingeting så har jag sjukt torra läppar just nu.
Kör en Fjortis De Luxe med idomin:

Ökar kontrasten lite på andra bilden så att ni verkligen förstår vad jag menar..

Vad brukar ni smörje era läppar med när dom är sådär röda och nariga? Vanligtvis så kör jag på Försvarets Hudsalva, men den tycks inte hjälpa något just nu. Kom gärna med tips! Puss hej!

"If you only knew"

If you only knew, I'd sacrifice my beating heart before i lose you.

Om du bara visste..

"Vi är så bra på att hylla kärleken ändå"

Happy Valentines Day! Jag firar med en kopp kaffe. Ensam. Så är det när karln jobbar borta, och alla ♥-dag infaller på en vardag. Surt sa räven.

Micke's familj var hit en sväng igår, och då fick vi dagen-före-choklad och dagen-före-tulpaner! Jag älskar tulpaner! Speciellt dom lila. Men mer än så har vi inte firat denna kärleksens dag. Vi är så bra på att hylla kärleken ändå.


"Good night"

Trött och ont i huvudet. Dags att checka ut! Good night.

"Idag mår magen mycket bättre"

Hej hopp!

Idag mår magen mycket bättre. Vi skulle på kalas idag, men så bra känner jag mig inte.. tyvärr. Free cake liksom, det säger man ju inte nej till. Hee hee hee (tjockis-skratt). Snacka om att dessa dagar har varit flottiga! Pizza och godis, mackor och andra kolhydrater. Fy! Imorgon är det back to basic igen! Ska bli skönt.

Nu har vi förresten belysning i vardagsrummet, gött!

Sakta men säkert blir det riktigt bra här hemma!

Trots min uppsvällda mage (som inte bara beror på operationen nu, tyvärr) känner jag mig väldigt lycklig! Jag har underbara vänner, fantastisk familj, en amazing man och ett bra jobb. Att kroppen inte är top notch, well, det kunde ha vart värre. Jag är ganska nöjd ändå ska ni veta. Snyggare än dig!

"Jag är så jävla kär"

Nu är det dags att go to bed. Bästa tiden på hela dagen, don't ya'll think? Då man får krypa ner bredvid sin älskade och skeda tills man somnar! DET, mina vänner, det kommer jag aldrig tröttna på. Jag är så jävla kär, hör du det Elli!?

"Me and you, just us two." - Carrie Bradshaw

"Carro"

Carro just nu...
gif generator
..och sen...
make a gif

Snurrisnurr! Snurr snurr! Read her blog ----> CARRO!

Hatar att jag inte kan leka någonting med stången ikväll! Jävla mage!

Och medan carro leker Leigh Ann och jag leker Bingo Remer jobbar grabbarna på med elen. Tydligen så har dom stött på komplikationer. Inte coolt!

Grabbarna grus..

"times change"


Kanske inte världens bästa bilder på oss.. Men ville bara vsa hur times change.

"farfar och farsan"

God eftermiddag, people! Imorse vaknade jag av att farsan ringde! Holy crap! Farsan!? Han hade hört om operationen och vill hälsa på. Så på förmiddagen har jag och Micke haft besök av farfar och farsan. Det var faktiskt mycket trevligt!

1) Farfar för något år sedan. 2) Farsan för något år sedan.

Just i detta nu:et sitter jag och carro med varsin dator i knät,
medan grabbarna drar el. Det ser väl ut såhär ungefär:

1) Micke i källarnedgången, fixar med propparna. 2) Micke och Tobbe.

Nej, nu måste vi nog käka något! Ciao!

"smälla i sig lite onyttigt"

Nu är jag proppis! Det vill säga; proppmätt efter godiset! Sist jag käkade godis var på nyårsafton, så nu är magen ännu mer uppsvälld än tidigare! Uffa! Jag hatar verkligen att jag har sådan dålig karaktär. Fast å andra sidan.. har man ont och blivit opererad då får man faktiskt smälla i sig lite onyttigt. Eller vad tycker ni?

Micke är ute i gargaget med Tobbe och Carro just nu. Dom spanar in nya jobbilen. Jobbbilen? Jobb bilen? Jobbiga b:n det där! Nya bilen dom ska ha när dom jobbar. Sådär.

Snart känner jag att det är dags att go to bed. Vi hörs imorgon, peeps!

"Bästa maskinen"

Snart är det fredagsmys! Micke är på affär'n och inhandlar diverse snask och loka/pepsi max. Själv har jag gett mig an popcornmaskinen! Bästa maskinen ever, för den delen!
gif generator
Här snurrar majsen runt, runt, runt.. och efter ett tag:

Färska popcorn! Dessutom är dessa "nyttigare" än dom på påse.

Ha en trevlig fredagskväll! Det ska jag ha. ♥

"Nu kommer det bli skitnsyggt"

Har du smycken som inte används? Eller kanske är det i fel färg? Jag har iallafall massor med smycken och accessoarer som är i fel färg, storlek eller bara inte så jävla snygga. Shopaholic som man är har man samlat på sig en del..

Anyways, jag fick detta halsband av mamma. Men eftersom guld inte är någon favorit spraylackade jag det i svart! Nu kommer det bli skitnsyggt till en tubtop! Don't ya think?

Och ja, jag vet att jag ser ut som en simpson-karaktär på den andra bilden.


Helst av allt skulle jag velat ha halsbandet i silver, men eftersom svart vart allt vi hade hemma körde jag på det! Vi får se om det blir lite glitter senare också! Det är inte alls svårt att göra om smycken som man har hemma! Brukar ni pyssla?

"tände massa ljus"

Jag svimmade inte. Tur för mig! Istället gick drack jag ett glas apelsin juice och tände massa ljus! Bra vändning av mig, tycker jag. Micke tyckte det vara mysigt att komma hem, men han var ändå lite arg över att jag rört på mig.

"Har du gjort mysigt och tänt ljus? Och fackla?" frågade Micke när han kom innanför dörren. "Fackla?" frågade jag honom med ett hånfullt leende. "Men marshall dåååå-åå-åå!". Hahaha.




"before i pass out"

Judge Judy är verkligen ett underhållande program! Vilka knäppa människor det finns, överallt! Ibland kan jag känna igen dåraktigheten i folk jag ser på tv, in real life. Get a grip liksom! Allt handlar inte om dig eller er. Mina jag och elin, säger jag bara.

Hur mår jag just nu då? Dåligt. Det gör ont i såren, riktigt ont. Magvärken har släppt, men nu gör det istället ont i såren. Som sagt. Dessutom känner jag mig lite snurrig. Fy sjutton alltså! Snurr, snurr, snurr. Obehagligt. Måste sluta blogga, before i pass out!

Dagens sjuk-outfit:

Grå mjukisar, mössa, sockar och fläta. Krya på mig!

"en jävla massa snö också"

God förmiddag! Imorse vaknade jag med mindre ont än igår. Vilket känns underbart! Nu är det inte lika smärtsamt att ta sig upp från liggande till sittande. Som sagt; inte LIKA smärtsamt.. men fortfarande smärtsamt, det ska gudarna veta. Och att nysa, det är döden! Lika så att skratta, hosta och ta i på toaletten. Well, ni fattar galoppen! Innan jag satte mig ner här för att surfa lite kom det en nys, och jag säger då det... det känns som att såren öppnar sig! AJ, med andra ord.

Inatt har det kommit en jävla massa snö också! Kanske att Mr. Winter läste min blogg för några dagar sedan och bestämde sig för att skotersäsongen inte skulle vara över? Just nu känns det bara som ett slag i magen med sol, blå himmel och massa snö. Tror ni att jag kan åka skoter eller? Svaret är: HELL NO! Vi får se om det blir söderhamn imorgon så att Micke kan leka lite på lederna, och jag får vara avundsjuk hemma hos familjen. We'll see.

Just nu är Micke ute och skottar, och det ser ut såhär typ:



Och på gården ser det ut såhär typ:

1) Altanen är inte längre snöfri.. 2) Snövall mot garaget.

Växthuset på baksidan.. + bastu-bråte.

Nu ska jag passa på att slänga in en maskin tvätt medan Micke inte är inne! Jag får ju knappt röra mig för honom. Älsklingen.

"pizza och lavemang"

Micke kom hem med pizza och lavemang. Japp, gott folk, tarmarna vill inte fungera som dom ska efter operationen. Att vara sövd är tydligen inte någon barnlek. Pizzan är redan uppäten, och medicinen (som vi så fint kan kalla den) är tagen. Dock fick jag ingen effekt alls? Ja menar - Låt det flöda! Orkar inte vara gravid längre, liksom. Magen är stor, och gör ont. Två saker jag inte vill veta av!

En fråga ur POP skoldagbok 1999/2000:
Vad är din största rädsla? Att bli fet.

Jag hittade alltså en gammal "dagbok" där det fanns en del intressanta svar. Bland annat den ovan. Tydligen så har Britney Spears vart min stora idol, och min största önskan var att ha en fin kropp.

En roligare sak som hände efter pizzan var Mickes gåva från mamma!
make avatar

Snygg va?

"Dessutom är magen grymt uppsvälld!"

Hello everyone. Jag överlevde natten här hemma. Jag sov inte något vidare, men jag sov iallafall. Magen gör fortfarande ont.. vilket inte är så konstigt.

Well, såhär gick det till:
Måndag: ~13:30: Fick panikont i magen (magsäcken?). Gick över efter 15 minuter.
Tisdag: ~10:00: Fick samma värk i magen som på måndagen. Ringde 1177 och hon tippade på magkatarr, och det gjorde jag med. ~12:00: Åkte ner på apotket och inhandlade magkatarrmedicin. Hjälpte inte ett skit. ~14:00: Ringde till 1177 och berättade att jag ville dö, eftersom smärtorna inte försvann eller blev lindrigare. Hon ringde akuten och berättade att jag var på väg in. ~16:00: Inne på akuten och väntar. Smärtan börjar vandra ner från magsäcken mot höger ljumske. Efter fem timmar konstaterade doktorerna att blindtarmen måste väck! ~21:30: Uppe på kirurgkliniken och skrubbar mig ren inför operationen som ägde rum ~01:30.
Onsdag: Vaknade från operationen och mådde SKIT, som vanligt. Tredje gången jag blir sövd, och uppvaknandet  kommer jag aldrig vänja mig vid. Just as you know. Blev utskriven ~16:00.

Nu är ni uppdaterade.

Eftersom dom är så grymma att operera nu för tiden slapp jag det där fula snittet. Istället har jag tre stycken små, små, små hål på magen. Titthål, så att säga. Ett nästan i naveln, och dom andra två vid tatueringen, as you can see. DOCK har jag tre stycken brännsår(?) på magen också. Vilket är sjukt märkligt! Upptäckte dom igår kväll när jag kommit hem. Har ringt avdelningen jag låg på angående detta. To be continued, säger jag bara..

Dessutom är magen grymt uppsvälld! I profil ser jag gravid ut. Jag hoppas att det släpper så fort tarmarna börjar komma igång igen. Inte nog med att jag känner mig som en padda, det gör ont också! Eftersom såren ligger nere i buken så är det inte så jävla skönt när magen trycker på..

Och förresten, jag får inte sola på sex månader. Haha, snacka om karma!

"Inatt opererade jag bort blindtarmen"

Igår åkte jag in på akuten för smärtor i magen. Inatt opererade jag bort blindtarmen. Ett omtumlande dygn var det.. minst sagt. Och Carro har vart en riktig ängel både igår och idag, MINST SAGT! ♥

Så blir inte så mycket bloggning kommande dagar. Just as you know.

"Nu är det jul igen"

Promenaden inställd pga vädret. Nu är det jul igen och nu är det jul igen och nu är det jul igen och julen varar än till påska! Kom igen våren, kämpa! Fast det vore ju inte heller så dumt om det kom ett par decimeter så att vi kan åka skoter i helgen! Eller ja, jag jobbar ju i helgen.. men på söndagen är jag ledig!

Buskar och träd är sådär ny-snö-fina idag iallafall. Altanen is not. Puh!

Hur det än blir med det här snöandet, så ska jag hoppa upp på crosstrainern en sväng nu. Det kan aldrig vara för dåligt väder för den! ..tyvärr.

"Don't hate me, 'cause you aint me!"

Ikväll har jag kikat på Bruce Almighty och surfat efter tatueringar. Eller well, jag vet ju vad jag ska boka tid för i veckan.. Men insperation får man aldrig nog av. Och tatueringar får man aldrig nog av. Jag vill bestämt att Micke ska boka tid för något, snart! Det är inte mer än rättvist att vi båda gaddar oss med jämna mellanrum. Haha, jag låter så jävla knäpp just nu. My point: Det är grymt snyggt med tattoo's, och jag ska boka tid för en ny i veckan!



Don't hate me, 'cause you aint me!

Nu ska jag borsta gaddarna, lägga mig på spikmattan, watch some tellie och sen sova! Imorgon hoppas jag på finväder eftersom jag har planerat in en morgonprommis! Well, time has come to dream about tatueringen jag ska göra soon.. very soon. Och sen ska jag drömma om Micke. Japp, thats it. Natti natt.


"Alla tips uppskattas!"

Just nu sitter och och myser på en hemmagjort ceasarsallad (utan krutonger, såklarrrt!) och en mugg kaffe. På tv visar dom den senaste säsongen av Top Model. Jag är nöjd.

Visst ser den god ut?

Det är svårt att variera sig när det kommer till en god sallad, tycker jag. Jag äter min kycklingsallad eller ceasarsallad eller baconsallad och sen.. sen står det still i huvudet! Och ja, jag vet att man kan blanda i nästintill vad som helst i en sallad. But anywyas.. Har ni några tips på god sallad? UTAN fisk eller räkor. Alla tips uppskattas! Puss.

"ingen aning"

Good mornin' ya'll!

Jag har absolut ingen aning om vad jag ska skriva just nu.. "So don't!?", tänker ni kanske. Well, det kanske är lika bra det? Hörs efter jobbet, kanske.

Ps, jag har faktiskt kört lite på crosstrainern imorse, samt gjort några magövningar. Och snart blir det promenad till jobbet, och senare hem från jobbet. Bara så att ni vet, liksom.

"God natt. Igen."

Jag sitter fortfarande här.. i soffan.. framför datorn. Micke är inte klar med sina bestyr, så duschen fick vänta. Och jag får vänta. Jag tycker så synd om honom som åker imorgon, varje måndag, strax efter fyra på morgonen! Sjukt!

Och jag tycker extra synd om honom som har ansvar för den där skitbilen dom har som arbetsbil, att den måste stå och ta plats på vår uppfart, och att det är han som måste skrapa och sopa den. Han som måste börja sin morgon i en iskall bil. Han som måste åka först av alla. Nej, fy fan för att ha en uppfart alltså. Haha.

NU tror jag visst att han är klar. God natt. Igen.

"Jag är alldeles för kär"

Istället för att sura över snön åkte vi och solade, tidigare idag. Faktum är att vi båda längtar efter sol och värme, även om vi är bittra över den dåliga vintern. Hade jag ett solarium hemma hade jag alltid varit pepparkaka! Jag förstår inte somliga som envisas med sin blekhet. Ett förslag: Unna dig en trip till solarieöarna nån gång i veckan för si sådär 30 spänn! Get it?

Vad har vi annars gjort denna slappa söndag då? Förutom att vi sov rekordlänge (okej, för mig var iallafall det rekord) så har vi organiserat här hemma, pantat flaskor, handlat mat, sett två filmer och well, inte så mycket mer. Det kan vara skönt att inte göra något vettigt ibland också.

Just nu håller Micke på att packa väskan inför kommande jobbvecka. Jag hatar verkligen att han jobbar borta. Jag är alldeles för kär för att inte ses på typ fyra dagar! Waaay toooo inlöööve, really. Snart är det dags för duschmys och sen march in till sängen. ♥ Good night, peeps!


Ge mig styrka att förändra det jag kan förändra,
mod att acceptera det jag inte kan förändra,
och förstånd att inse skillnaden.

"skoter-abstinens"

Jag önskar att det vore 40 meter snö just nu! Samma fina väder, men 40 jävla meter snö! Stackars älsklingen startade skotern, såg den tunna snön, och blev en aning besviken. En aning.

Fan, både jag och Micke önskar att vi vore i fjällen just nu! Åka, åka, åka!
Någon annan där ute som har skoter-abstinens? Eller ni kanske har turen på er sida och har snö? Här in gefle ser det dock inte så vitt ut. Skulle inte ens vara värt att åka en liten sväng på detta hårda underlag. Blääää!

"Igår kom familjen Östanbo hit!"

Igår kom familjen Östanbo hit! Morsan, 'farsan', brorsan och Elza! Mysigt värre! Vi shoppade och sen kirrade jag och Micke middag här hemma. Riktigt trevligt.


Och japp alla fjortisbrudar - brorsan är single!


Nya jackan var på! Leopard fejkpäls som jag fick av mamma! Love it!

Well, det var en mycket bra dag och kväll igår. För att korta av det hela.

"Titta taket! Så bra det blir!"

Men hallå everyone! Det var inte igår! ..eftersom jag inte satt vid datorn igår.

Hur roligt är det med snö igen då? Nu får väl våren för fan kämpa lite! Vinter - Vår; 1-0. När jag gick till jobbet igår borde jag verkligen ha haft en mössa.. håret var inte så jävla hett resten av dagen:

Haha, har ju en hel snögubbe på huvudet för tusan!

När jag kom hem var takreglingen i full gång! Men Mats hade bytts ut mot Kalle, och dom höll på att fixa fram till klockan 23, då var det dags för mat! Grillade kycklingfiléer med bea och pommes! Sent, men gott! Efter maten satt vi alla tre och skrattades oss harmynt åt diverse saker.. Kom väl i säng runt 3! Super trevligt!


Och imorse fortsatte byggandet! Micke hämtade Tobbe klockan åtta, och nu är snart allting klart! Alltså, allting gällande regling. Imorgon ska Micke dra elen. Roligt som fa-an när det händer nåt!

Titta taket! Så bra det blir! Åh, lycka!!

Dessutom har grabbarna grus suttit och pillat ihop en exakt ritning av huset på datorn!
Och jag säger som Micke "Fan, det är som att det här huset var byggt för oss!"

Skål på er.. haha.

"..jag tror jag fick för mycket tacos."

..jag tror jag fick för mycket tacos. Haha, ja jävlar ja. Var tvungen att dra av mig dagens outfit och sätta på mig myskläder! Magen är proppfull av ljuvligt kryddad köttfärs och en massa ost. Jag åt som att det var min sista måltid, det vill säga FÖR MYCKET! Mums.

Förresten, nu när jag drog på mig vita kläder insåg jag hur snyggt brun jag är! Så fruktansvärt mycket snyggare att vara brun än blek. Jag fattar mig inte på dom där brudarna som försöker pudra sig vit. Brrr, it gives me the creeps!

Looki looki! Browni browni! Så släng er i solariet, era bleka jävlar!

Snart kommer Micke hem!
Så nu brottas fjärilarna i magen om plats bland gratängen! ♥

"Vad kan vara värre än att förlora ett barn?"

Igår när jag låg i solariet hörde jag på radion hur en 15årig flicka blivit påkörd av skolbussen, och dött. "Fy fan, vad hemskt" tänkte jag. På eftermiddagen ringer mamma mig, "elin, det har hänt någonting hemskt..."


Flickan som dog igårmorse var min "pappas" kusins barn, Hilda Malm. Trots att jag aldrig har träffat henne blev jag väldigt upprörd, och jag kunde inte hålla tillbaka tårarna. Jag tyckte så synd om familjen, om Håkan. Många gamla känslor bubblad också upp. Vad kan vara värre än att förlora ett barn?

Så när jag såg denna film nyss, rann tårarna som aldrig förr..

Klicka på bilden för att se filmen.

"solbrillorna jag fick av mamma"

Än så länge har isoleringen och plasten som håller den på plats, INTE rasat ner. Puh! Jag blev faktiskt nervös där ett tag. Tanken slog mig också att ett spöke lyfte på en av de små stenarna i ljusfatet och slängde ner den igen.. bara för att liksom. Men jag håller nog på spik-från-taket-teorion. Känns tryggast så. Typ.

Förresten, jag har inte visat solbrillorna jag fick av mamma va?

Jag har ett par likadana i vitt, köpte dom eftersom det inte fanns svarta. Men nu har jag även den färgen! Total lycka eftersom i love black! Wiihoo, kom solen kom! Nu vill jag använda skinnjackan och solbrillorna! OCH nya jackan mamma har med sig på lördag som hon beställde åt mig from the internet! Någon som har klurat på vad det är för en jacka? You'll see!

"Man kan aldrig få nog av tacos. "

Men chá chá bloggen! (läses med överdriven fjortis-dialekt för bästa känslan!)

Dagen har minst sagt varit lång idag. Tunt på kunder i hela gallerian, skulle jag vilja påstå. Sprang in till BikBok och träffade Cassandra på lunchen! Vi ska gå på möte och sen fika, nästa vecka. Ett mycket, mycket spännande möte. Gaaah, finally! I'm so excited! Nu blev ni nyfikna va? Heeheehee.

Nu ska jag slänga in tacogratängen i ugnen. Sjukt tråkigt att käka det ikväll när vi ska äta det på lördag. Östanboarna kommer och dom beställde det, and i don't blame them! De-li-cious! Man kan aldrig få nog av tacos. Håller ni inte med?

HJÄÄÄÄLP!! Det ramlade just ner något i ljusskålen framför mig! Typ en spik från taket kanske? OH MY GOD! Kommer det rasa ner nu eller?? Isoleringen trycker ju som fan på plasten.. gotta go!!

" ..ännu en natt med sömn like a goddess!"

Morrn, morrn! Checkade av med måtten från förra året idag. Och well, finns inte så mkt att säga. -2cm i midjan. Men att min midja blivit mindre, det visste jag redan. Jag är nog snyggare än förra året, det vill jag påstå. Anyways..

..ännu en natt med sömn like a goddess!
Underbart att vakna innan väckarklockan och bara känna "aaahh". Det enda negativa med denna natt är dom konstiga drömmarna. Drömde om att Mickes f.d flamma hade en blogg där hon la upp massa bilder på henne och micke, och skrev massa smöriga texter. Haha, vart kom den drömmen från liksom? Underhållande. Konstigt hur man kan drömma ibland.

Och när vi ändå snackar om the lovely mike vill jag berätta att snyggingen kommer hem ikväll! Just as you know, eller nåt. På fredag hoppas jag att vi kommer sätta upp reglar i taket, så att det bara är att smacka upp gipsskivorna när vi väl köper dom. Kommer bli så djävulens snyggt med ett vitt slätt tak, jämfört med furutaket vi har rivit ner.

Kan ni tänka er att vi har köpt ett hus? Snart kommer det barn. Coolt!

"Nu är jag stolt. Och trött."

Jävlar i min låda så svettigt det blev på träningen ikväll! Vi fick lära oss ett nytt trick - kommer inte ihåg dess namn - och det gick bra! Jag trodde det skulle vara något riktigt, riktigt avancerat.. men jag kirrade biffen! Och sen till det hemska: Vi var två nivå 3or idag, och resten 1or.. And guess what? Ettorna körde sin rutin, tryggt och säkert, medan jag och Saga fick köra vår rutin! Det vill säga; improvisation! Oh my fucking god liksom! Jag kan inte fatta att jag gjorde det. Jag dansar aldrig nykter, så att säga. Nu är jag stolt. Och trött.

..som sagt. (Bild stulen från SS a.k.a SnyggSofia)


Time to hit the shower!

"BMW:n är kidnappad"

Eftersom älskade BMW:n är kidnappad till stockholm får jag GÅ till träningen idag. Egentligen så är det inte längre än 3km.. Men just nu är jag inte peppad för fem öre. Sista jävla träningen och jag är inte ett dugg pepp. Whats wrong with me? Kanske är det därför att jag inte kan vara med när just MIN grupp har träning.. kanske inte?


Förresten, jag hittade mått på mig själv som är ett år gamla, imorgon ska jag väga mig för första gången på väldigt länge och kika vad som har hänt på ett år. Förmodligen inte så mycket. Men hellre inget än plus. Imorgon får vi se. Eller nja, imorgon får JAG se. Nej, dags att byta om och suga i mig kaffet så att jag står pall mot det nollgradiga vädret ute!

"Sen när är det inte bra att dricka mjölk?"

Nu har jag funderat på något en stund här hemma.. det här med latte. Det är ju en kaloribomb säger dom flesta! Och dom har rätt. Dricker man en stor latte med typ 3dl fet mjölk är det klart att man går upp i vikt? I mjölk är det kalorier, speciellt i de fetare sorterna. Mjölken är alltså boven.. not the coffee.

Då undrar jag; om man dricker med laktosfrimjölk då? Då är den där hemska sockerarten borta och kalorierna minskar. Sen när är det inte bra att dricka mjölk? Äsch, jag gör väl som alla andra och dricker svart kaffe med liiite mjölk i. För att vara på den säkra sidan. Den smala sidan.

Vad säger ni?

"kärringgrillen"

Aaahh.. stekte i kärringgrillen efter promenaden! Just gotta love it!
Somliga surrar om hudcancer och farliga strålar.. men som jag brukar säga;
Vill man vara fin får man lida pin!


Jag tycker det är viktigt att för det mesta vara så het man bara kan vara. Om inte för din egen skull - så för din pojkväns! Den dagen jag slutar få äckligt sliskiga raggnings-mail eller när folk slutar spana in mig på stan eller när grabbarna slutar flirta med mig på korgen.. well.. då vet jag att det är dags att hotta upp sig! Då vet jag att jag inte längre duger åt Micke. Då vet jag att han ljuger när han säger "Du är så jävla snygg!" För det är trots allt honom jag vill vara fin för. Min snygging förtjänar the best! Och just nu, tja, då är jag bäst! Ingen protest. ♥

Ps, jag vill inte ha några feministiska påhopp över denna text nu. Over n out!

"dålig kondis jag"

Men jävlar i min låda vilken dålig kondis jag har! Poledancen har gett mig muskler, men ingen kondition.. det ska gudarna veta. Hoppade upp på crosstrainern här hemma och köra i relativit högt tempo - pallade 15 minuter. Haha, jesus christ! Det blir en lättare promenix alldeles strax, och då pallar jag lätt mer än 15 minuter, thank god! Ikväll är det sista poleträningen för min del. Sucks! Men vad ska man göra liksom? Shit, en riktig bränna-fett-dag. Sådana dagar är mer än välkomna!

Och dessa kommentarer är också mer än välkomna:

Ledsen att göra dig besviken "linnea",
men det tycks enbart vara du som ser mig som en transa. Sorry!

"Café au lait, typ."

Tur att man har något minne... NOT! Var nere i tvättstugan nyss för att slänga in en maskin.. kollade efter spindlar, sorterade tvätten, kollade efter spindlar, slängde in tvätten, kollade efter spindlar, måttade i tvättmedel, kollade efter spindlar, och det var då jag upptäckte det! Och nej, ingen spindel - thank god - utan att sköljmedelshelvetet var slut! Så grymt jävla irriterande! Jag visste ju för fan att det var slut, och har varit slut i några dagar! Tur att man skriver en inköpslista när man ska handla. Fuck. Nu körde jag igång den ändå. Första gången jag tvättar utan sköljmedel. Och sista!
I ärligheterns namns så kunde jag ju faktiskt ha gått iväg till affärn och köpt sköljmedel istället för att köra utan, men seriously.. jag pallade inte det! Ska ju faktiskt ut på promenad strax. Får köpa det senare. Jävla Micke att ha den där jävla bilen i det där jävla stockholmet. Eller nåt.

Jag borde kanske hämta hit min bil? Hm.. nää. Känns olustigt att behöva casha försäkring och sånt skit för två bilar varje månad. Eller?

Lugnar mina irriterande nerver med ett glas kaffe. Eller ja, kaffe med varm mjölk. Café au lait, typ. Kaffeblatte. Latte.

"pigg och alert!"

God morgon på er! Inatt har jag sovit like a goddess! Vaknade klockan åtta, pigg och alert! Så jävla skönt när man vaknar tidigt och känner sig riktigt utvilad, don't ya think? Jag funderar fortfarande på om detta goda sovande beror på att jag ligger på spikmattan en stund innan jag somnar? Vad tror ni? Answer me!

"GOD NATT!"

Tack mina vackra vänner för dom fina kommentarerna - och right back at you, grrr!
make gif animation

Nu tror jag bestämt att det är dags för sängen. Tvätta bort sminket och skrubba gaddarna först bara. Blev helt slut efter att jag käkade.. heelt sluut. Sopslut. Ja, ni fattar. Så ingen crosstrainer ikväll, tyvärr.

Imorgon är jag ledig igen. Fan, jag är ledig för ofta! Då hoppas jag på plusgrader så att jag kan skrapa uppfarten från ojämn is! Någon annan som ska sysselsätta sig med det också kanske? Kul med hus ju. Och så blir det en promenad, med carro, såklart! Brinn fett, brinn!

GOD NATT!

"lilla svarta och väst-fyndet"

Filmen var sååååå över förväntan! Sjukt bra! Har ni inte sett den än, så gör det nuuu! Dock var den väldigt mycket Coyote Ugly i grund och botten.. men vafan, i loved it!

Jag vill se den igen och igen och igen och ingen och... well, you get it.

Nu sitter jag med en tallrik tacorester i knät, mums! Utan bröd eller skal såklart, just salad. Jag borde ha tänkt till en extra gång imorse, och packat med lite mer käk.. Magen började kurra när vi satt spända framför bioduken. Men det är kirrat nu! Lite kaffe på det här så!

Dagens outfit bestod av lilla svarta och väst-fyndet från New Yorker:

+ strumpbrallor, lårhöga strumpot och lågklackade stövlar.

Och en sak till bara; Alla som tycker att jag ser ut som en transa räcker upp en hand! [...] Ingen? Okej, tänkte väl det.

"It's all about me."

It's all about me. Passar det inte så dra.



"skinnjacka och bortglömda smycken!"

Började morgonen med att ringa mamma from the bed. Hon hade roliga nyheter angående en gammal skinnjacka och bortglömda smycken! Nostalgi! Det roliga samtalet följdes av ett tråkigare..

Ringde Gävle Energi för att höra lite med dom angående en pryl ute i garaget. Dom fattade lika mycket som jag. Nu lämnar jag över ärendet till Micke. Någon ordning får det fanimej va! Efter det tråkiga samtalet ringde jag ännu ett tråkigt samtal till banken. "Hej! Varför har ni inte dragit pengarna?" undrade jag och höll tummarna för att det redan dragits och jag var rik. "Dom kommer garanterat dras under dagen" fick jag till svar. Kul.

Nu har jag ringt klart för denna morgon, hoppas jag. Det är nu dags att fortsätta sminkandet och kaffe drickandet. Ikväll efter jobbet ska jag och Carro på bio! Free tickets! Man tackarrrr.

I brist på annat får ni en egobild att läska er på..

RSS 2.0