God morgon stalkers!

Hur mår jag idag då? Nja, inte helt hundra måste jag erkänna. Men känner mig ändå bättre än igår. Bra där! Man får glädjas åt det lilla.

Micke stack iväg till gymmet för ett tag sen, och hur känner jag mig då? Jo, som en lat fetknopp. Måste ta tag i motionen jag med - och maten! Jisses vad dålig jag har varit det senaste halvåret.


Om jag köper ett gymkort kommer det vara på ett ställe som har gruppträning, thats for sure! Annars gymmar jag i två månader och sen tröttnar jag.

Nej, allt detta prat om träning fick mig att bli hungrig! Frukost here i come!

Great mind think alike!

Alltså det var som ett skämt idag när jag och Frida träffades på lunchen..


Och nej, vi hade inte bestämt vad vi skulle ha på oss kvällen innan. Vi är bara så sjukt lika - tydligen. ❤️



Åh nej..

Inatt vaknade jag av att jag hostade. En redig jävla torrhosta som kom för att stanna. Så idag är jag både trött och har ont i halsen. Fy fan. Men imorgon är jag ledig och får vila, det ser jag fram emot. Jag har INTE tid att bli sjuk nu. Inte inte inte.

Nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe och äta mormors hembakta bröd. Hörs!





Klick!

Varför sova när man kan.... e-handla!?

Sedan oktober ogillar jag att shoppa i andra butiker än min egen. VERO MODA FOR LIFE! Men ikväll gjorde jag ett undantag.

Jacka och brallor från H&M.

IM SO EXCITED RIGHT NOW!

Besviken.

Förutom massa fula ord och svordomar har jag inget att säga. Jag är så besviken på den här dagen!

Det är inte så att man flinar sig harmynt direkt... Snarare tvärtom. Ja ja, dont worry be happy imorgon är en ny dag.

Skrållan är en glad prick hon. Borde lära mig av henne. "Om du inte kan flina själv - ta hjälp av någon annan"

-Frida? 

Julafton? Igår? Nä?

Alltså igår var det julafton.. Men julkänslan? Nej, den fanns inte. Utanför fönstret är gräsmattan grön och marken blöt av regn. Sjukt tråkigt! Att jag dessutom kände mig allt annat än frisk gjorde inte humöret bättre..




Trots ett tråkigt väder och en trött kropp hade jag en jätte trevlig dag! Började med frukost hos mormor, vidare till Östanbo för lunch/middag och avslutade i Gävle hos svärfamiljen. Trevligt värre!

Idag är jag, som typ alla andra, ledig. Och oj oj oj som jag ska vara ledig! Pyjamas hela dagen och bara vila upp mig inför morgondagens MELLANDAGSREA!!! Börjar kl 7 för att hinna med allt, och arbetar sedan hela dagen lång. Taggad till tusen! Det är sååå mycket snyggt som kommer reas ut. Be there!



Dagens sanning:



Dessutom är bussen 12 minuter försenad... Och längre får jag nog vänta.  Jävla äckliga lokaltrafik!!!

Konsten att sova vaken.

När jag kom hem från jobbet var jag så trött att jag bröt ihop. Satan vad huvudet var såsigt! Satt i soffan och bar vaken, fast det kändes som man sov. Märkligt. Blev lite piggare efter middagen, så vi slog igång en rulle.

Biokatten:
Där har ni bra bild på heltäckningsmattan vi la in i biorummet förresten.

Nu är jag trött, igen.. men den här gången ska jag sovsova. Imorgon är det jobbdag 7 av 8 i rad.. Snaaaart får jag se sur ut en hel dag. Haha. Over and out, god natt!

Soffan här nere. (Och Mickes meckar hörna..)


Good morning, stalkers!

How you doin'? Med mig är det prima skinka! Nöff nöff.

Jag sitter och floar i mig lite kaffe och rostbröd just nu. Första gången på länge jag njuter av frukosten. Hade ju tappat bort aptiten där ett tag, men nu är den hittad igen! Nöff nöff.

Nej nu ska jag plocka undan här, så att jag kan kleta på mig ett ansikte. Gårdagens ansikte såg ut såhär:

Det blir väl nåt liknande idag. Fast kanske liiite gladare. Jo, jag tror det.

Väck mig!!

Deja vu eller inte, den här känslan skrämmer skiten ur mig.

På något vis får jag en känsla om hur kroppen känns precis innan man dör. Innan man tex faller mot marken eller blir skjuten. En kall och avtrubbad känsla.

Usch varför får jag sånna här...ja..vad ska man kalla det? Tankar? Känslor? ... Är jag död? Tror jag bara att jag lever? Kommer jag råka ut för en olycka imorgon?

Nej, fy fan nu vill jag bara somna och glömma denna olustiga känsla jag har i kroppen. Känslan av att nåt hemskt har hänt i ett annat liv. Jisses vad spårat det blev nu.

Många av er tycker säkert att detta inlägg var obehagligt. Tro mig, det tycker jag med. Ni vill inte veta hur jag känner i kroppen just nu.

God natt.

En svettig dag!

Ja jävlar ja.. Idag har jag stått inne på lagret och RÖJT! Påminn mig att ha O-tajta kläder på mig nästa gång.. Fy satan.

Nu ligger jag i soffan och laddar för en behövlig dusch. För duscha det måste man göra varje dag - faktiskt!
Slut som artist!

Börjar måndagen med tårar.

Men det är inte tårar av ledsamhet, det är tårar av glädje! Jag fick ett långt peppande, stöttande och egoboostande sms. Tänk vilken power ord har alltså.

 "Du har en vilja som jag sällan möter ute i butiker"

Den här veckan kunde inte ha börjat bättre!

NU KÖR VI! Veckan innan jul here we go!



Duktig kisse!

När vi åkte hemifrån var guzzen ute, och när vi kom hem var hon inne! Duktig kisse som tagit sig igenom sin lucka - Första gången helt utan hjälp! Kommer bli sååå skönt när hon använder den "på riktigt" och blir mer självständig. Då slipper vi oroa oss över vädret om vi lämnar henne ute, och vice versa.

Just nu chillaxar vi i soffan medan micke fixar middag. Duktiga baby!




Grötfesten.

Idag var jag och micke i Söderhamn för att gå på den årliga "grötfesten". Som inte alls är en fest längre nu när de flesta har ynglat av sig. Det som händer är att all släkt på Mickes mammas sida samlas och äter gröt och skrattar och har sig! Mycket trevlig tillställning.

Dagen till ära använde jag min nya klänning från...trumvirvel..VERO MODA!



Nu är klockan mitt i natta - dags att sova!

God jul, guzzen!!!

Här får du en egen ingång!
Och jag lite mer sömn, förhoppningsvis.

Nu är vi i full gång med inskolning av denna kattlucka. Hon går gärna in och ut när vi hjälper till att knuffa upp luckan. Nu gäller det att hon vågar ta i med tjurskallen sin och trycker upp den själv.

Fredagen den 13e.

Idag mår jag faktiskt bra! Jo, jag tror det. Ingen ångest, ingen stress. Ingen klump i magen som får mina ben att ge vika. Inget pirr i händerna och inget illamående.

Det känns nästan lite nervöst att må såhär. Vi får se hur länge det håller i sig.


Brukar någon av er må sådär konstig dåligt ibland? Hur blir man av med känslan? Tips uppskattas!

Prioriteringar.

Igår gick jag med bestämda steg till gymmet - mitt kort fungerade inte sist jag skulle gymma och nu jäklar måste jag få ett nytt! Vet ni vad det skulle kosta? 250 jävla spänn! Say what?!

Vet ni vad jag gjorde?
Jag sa upp med medlemskap.

Vet ni vad jag gjorde på vägen tillbaka från gymmet?
Köpte saker på en zoobutik för 550 jävla spänn.

Haha, det handlar om prioriteringar.

Specialkam 169kr


Värt pengarna!

Sen köpte jag en till sak som jag visar ikväll! God jul Guzzen!

Rolig skylt i deras fönster. Såå sant!

Ny dag, nya tag!

Jag har haft två fantastiska dagar tillsammans med Camilla BC i Borlänge. Jisses vilken människa! Duktig, smart, positiv... En klippa! Hon gav mig en bok, den tackar jag för.

Fylld av ny energi beger jag mig till jobbet! Och försöker bortse från klumpen av ångest i magen.

Här ser ni min coola bh från H&M igen.

Måste besöka solarieöarna imorgon!

...och kanske gymmet.


Mår lite dåligt..

Svårt att sätta fingret på varför jag är på väg ner i ett svart hål.. Gaaah, dessa jävla känslor! Hatar känslor och allt vad det innebär. Usch, jag har varit stark för länge.

Imorgon kommer det kännas bättre.

 Guzzens närhet hjälper. Älskling.




Julbord

I torsdags fyllde mormor 80år! Det firade släkten med mumsigt julbord ute i Skärså, Söderhamn. Jisses vad gott det var! Och att träffa tjocka släkten var, som vanligt, jätte kul!

Mormor

Ett av borden
Vilken schysst hållning jag har.. eehh..

Idag ska jag tvätta och städa, sen blir det vila vila vila inför kommande vecka. Jag inleder med två dagar på vero moda i Borlänge, därefter jobb i egna butiken resten av veckan, och på lördag är det Söderhamn IGEN.. Denna gång den årliga grötfesten med Mickes släkt.



Let it snow!

Så var det dags för snöskottningsperioden. Igen. 
Skottade en liten gång som tar mig från huset ut i civilisationen igår.. Blötsnö, sjukt tungt.

På bilden ser ni även Johannas bil. Jag spenderade min kväll där igår - hemmapizza, idol och skrållanmys.

Det positiva med snö är att det blir ljusare ute! Och det är bra för en morgontrött människa som mig.

Nu ligger jag i sängen och har sjuk träningsvärk! Kommer jag kunna resa mig? Det är frågan.. Kaffet och snöspaden kallar på mig! Och guzzen. Screaming for attention. Hoe.

I made a little crib fo ma baby!

What do you think? Cozzzy?


Haha..

Hör och HÄPNA!

Ikväll efter jobbet gick jag till gymmet! Oh snap, say what?! Körde lite cardio, biceps och mage. Trots att både kropp och knopp var helt slut efter veckans jobb, möte och upplärning gick det rätt bra. Jag är nöjd.


Efter träningen löpte jag till bussen men missade den precis! Då hade jag två val: 1) stå still med 10kg's väska i 30 minuter och vänta på nästa buss, eller 2) gå hem i snöslasket 2,2km med 10kg's väska på ryggen.

...jag gick.

DAMN im good!


Nu kommer jag sova gott.

Too cool for school

Köpte en supersnygg bh från H&M här om veckan.


På bilden har jag en tubtop på mig. Visst blev det schnyggt? Me like!

De två senaste dagarna har jag spenderat i Stockholm. Möten har stått på schemat. Idag är det jobb igen på hemmaplan, och jag har massvis av ny energi! LETS DO THIS!

RSS 2.0