Lyckat!

Puuhhhh vilken lättnad! Färgningen gick bra. Ni får se bild imorgon.

...eller ja, bra och bra? Lite hår gick ju av, och det känns ju mindre lyckat.

Sen måste jag ju bara få klaga också: Jesus Amalia vad ont i halsen jag har just nu!! Kan knappt svälja! Fuuuuuuck me alltså.. Jag har inte tid med detta!

Nu ska jag gråta mig till sömns.


Ont i halsen..

Ja, det är väl klart att jag ska få ont i halsen. Detta TROTS att jag och micke har hållt oss från varandra. Suck. Snart ligger man väl och ylar i värsta feberfrossan också..

Så, jag är alltså inte ute och ränner på krogen ikväll, som jag alltid annars gör. Höhö. Jag sitter och färgar håret, igen.

Ikväll är det luggen som skall bli lite ljusare en bit upp. Jag är jätte nervös att jag ska sabba den fina övergången från svart till ljust... men hoppas på det bästa. Ni får bild senare, såklart!


Catch me when i fall..

Min nya favoritlåt. Dream catch me - Newton Faulkner.
 
 
På nnågot sätt blir jag lite deppig när jag lyssnar, men trots det är den så sjukt bra. Vad tycker ni?

Såhär då!

Japp, här är resultatet. Vad tycker ni?
Jag ska "dra upp" det ljusa mer mot huvudet hade jag tänkt. Men det får bli en annan dag..


Håret..

Igår färgade jag ju håret, och nja.. jag vet nog inte riktigt vad jag tycker.

Jag försökte mig på att göra ombre, vilket kanske inte riktigt är den korrekta förklaringen på hur mitt hår ser ut just nu.. Den ljusa färgen skulle ha börjat högre upp? Hmm.. Äh!

På bilderna jag lägger upp nu har jag inte haft i den sista färgen - ljus askblond. Med den färgen i så försvann de gula nyanserna, och jag är mer åt det bruna hållet istället. Mycket bättre.

Nu är bara frågan om det ser bra ut?
Jag är jäkligt skeptisk. Ni får fler bilder sen när jag har fixat håret.


Ledig fredag!

God morgon kära stalkers!
Idag är jag som sagt ledig, och jag har mycket att göra! ...NOT! Det enda som står på schemat idag är hårfärgning och mathandling. Så skönt att bara chilla när man är ledig. Jobbar ju i helgen också, så därför ska jag vara extra slö idag.

Micke har gått och blivit sjuk den stackaren. Kan vara halsfluss på g, och det är något jag verkligen inte vill bli smittad med!! Jag har absolut inte tid eller råd att bli sjuk nu! Och sen vill jag inte sätta kollegorna i skiten heller. När man arbetar i en liten butik med få anställda blir det alltid någon som får jobba gris-pass om det blir sjukdom, typ.

Ja ja, peppar peppar ta i trä, jag tänker inte bli sjuk!

Nu ska jag resa mitt feta ass ur sängen och make some breakfast. M-m-m!


Likes.

Jävlar vad med folk som gillade att jag fått nytt jobb! #rekord


VERO MODA

I juli skickade jag spontant in en jobbansökan till Vero Moda. Jag visste att dom saknade butikschef, men det låg inte någon annons ute för tjänsten. Några dagar senare fick jag svar från sverigechefen som ville ha ner mig till stockholm på intervju. Och på den vägen är det...
 
Den första oktober börjar jag mitt nya jobb som BUTIKSCHEF VERO MODA i Gävle city. Jag är så taggad så det finns inga ord som kan beskriva känslan!!
 
 

New in!

Bikbok 299kr. Kommer användas till både jeans och kjol! Snygg va?


Födelsedagskalas!

Japp, igår var det dags för mitt 25års firande med släkten. Och OJ vilken uppslutning! Riktigt roligt att alla kunde medverka. Eller ja, nästan alla.

Vid 13-tiden kom dom intågandes en efter en med sång, blommor och presenter. Jag fick verkligen anstränga mig för att hålla tillbaka tårarna! Det värmde i hjärtat att få träffa allihopa!!

Jag bjöd på pastasallad med fetaost och pepparsalami, och det var en hit! Jag var så nervös om det skulle räcka, men det blev till och med kvar till Mickes matlådor! Pjuh!

Efter maten blev det tårta och fikabröd, vin och öl och kaffe. Gud, jag önskar att alla kunde ha stannat längre!

Alla presenter var dessutom superfina och jag är så himla tacksam!! Usch, nu gråter jag nästan... igen.

Tack! Ni är bäst!


Sopslut!

Jävlar i min låda vad jag är trött nu! Det var en rolig, men tuff, dag på jobbet. Vi hade omexponering av vissa trender idag, och det är bland det roligaste att göra! För er som inte riktigt förstod vad jag menade betyder det typ "flyttar varorna i butiken". Typ. Ni som är i branschen förstår att det är mycket mer jobb bakom det än så.

Anyways...

Den tuffa biten var när Amelina började känna sig svimmig och var tvungen att lägga sig ned i personalrummet ett tag. Stackarn! Så jag fick jobba dubbelt, skulle man väl kunna säga. Exponera + kunder + kassan + packa upp varor.. En riktigt hetsig dag men andra ord!

Det bästa med sånna dagar är att 1) tiden går fort och 2) butiken blir snygg. Älskar expo!! Det sämsta är att man 1) glömmer dricka vatten och 2) blir helt slut när man kommer hem.

Snart kommer pappa Håkan hit och lämnar bord och stolar (till lördagen), så jag ska försöka piggna till mig en aning!


Dagens bestyr.

Sytt sittdynor, fikat med sofia och carro, fixat ljuslyktor och shoppat en livs levande blomma.

Over n out!


Tatuering utan plast.

Som utlovat kommer här bilder på gadden utan plast.

Tyvärr är det inte så bra bilder.. Men jag tror det stillar er nyfikenhet ett tag iallafall?


Nu är det bara resten kvar!

Sådär gott folk, då är jag hemma efter att 1) ha börjat dagen med jobb och 2) avslutade den med gaddning.

Jag är så sinnessjukt nöjd! Jävlar vad duktig han är Niklas! Nu är det bara lika många timmar kvar...... aj.

Har ni inte instagram och kan se videon jag la ut där, får ni se armen inplastad här istället. Bättre bilder kommer imorgon då plasten är av!


Nytt.

Minns ni att jag köpte en karaffgrej att ha oljan i vid spisen i köket? Ja? Bra. Jag köpte en till för att kunna ha chilioljan i!

Jag måste erkänna att det är mer en estetisk grej, än lämplig. Jag tyckte det var fint med lite "färg" i köket.


Idiot.

Jisses vad trött jag är..! Bästa att koka lite kaffe på en gång.

Jag har tänkt lite på min nuvarande jobbsituation. Att jag inte har berättat ett skit för er om saker som har hänt. Så fort jag får ett nytt jobb så kommer det regna skit, det är en sak som är säker! Då ska sanningen fram här på bloggen.

Usch, storhetsvansinne och mobbning, det klär ingen.

Nej, kaffe var det va?


Det blir fullt hus!

Nästa helg kommer ju några släktingar hit för att kalasa lite. Trodde jag ja.

När man bjuder in folk till b-day firande brukar ju typ hälften inte kunna komma. But not this time..

Vi är redan 32 st (vuxna + barn) som kommer trängas här hemma! Och då har inte alla svarat på inbjudan än. Jesus, vi kommer ALDRIG få plats! Måtte det vara fint väder så folk kan trängas på altanen också. My oh my..

I ren panik byggde micke en sittbänk i hallen/köket för att folk ska ha någonstans att sitta. We're doomed.


Gårdagen.

Jag började min dag med två timmars fiddyåkande vid Viktoriasjön här utanför Gävle. Vurpade två gånger, men det är sånt man får räkna med..

När vi var tillräckligt svettiga drog vi hem igen. Jag började med tårtan och micke dammsög, teamwork!

Sen kom några vänner och välkomnade mig till vuxenvärlden med tatueringspengar! Precis vad jag ville ha, tack kära ni!

Vi avslutade dagen med bio, The Heat. En riktigt jävla rolig film!


It's ma b-day!

Ajjemän! Idag fyller jag tjugofem.

Det tråkiga när man blir äldre är att födelsedagarna inte känns särskilt speciella längre. Den här morgonen kändes exakt som den igår. Nothing special about it.

Det är fint väder ute, så jag och micke ska köra fiddy så snart vi käkat frukost! Så nog firar jag på bästa sätt idag alltid!

Nästa helg kommer släkten och kalasar. Det kommer bli riktigt roligt att träffa dom! Vissa kusiner jag har inte träffat på flera år.


Vilken lycka!!

Jag fick ett meddelande av micke som berättade att han kommer hem ikväll istället för imorgon!! Vilken lycka!

Både jag och guzzen skuttar runt i huset av glädje just nu! Visst, hon är nog hög på kattmynta och mätt av skinka, så hon är knappast en pålitlig källa, men jag är verkligen glad! Det är något ni kan lita på!


Inventering och shopping.

Idag gjorde vi sista rycket och fixade klart inventeringen. Pjuh! Alltid lika skit tråkigt.

När klockan slog time-to-get-the-fuck-out-of-there drog jag och Amelina till Valbo för att besöka Owes! Bästa bästa owes. Det är en butik, för er ofrälsta.

Idag kom jag inte hem med så mycket.. En olje.....kanna(?) och tjugo kaffemuggar. Lika bra att köpa ett gäng när man ändå är i farten.


En hel dag framför tv:n.

Detta måste vara ett rekord! Jag kom hem vid halv elva-tiden och sen dess har jag suttit parkerad i soffan framför tv:n. Micke har snöat in mig på "Dexter". En sån oerhört spännande serie!

Så, well, jag har inte varit särskilt produktiv idag, nej. Spolat ur soptunnan, vikt tvätt, hängt tvätt, diskat.. och kollat på tv. Thats my day. Och snart är det dags att sova!

Får ni också ångest när ni inte gjort något vettigt på (nästan) hela dagen? Det får jag. ... Haha, verkar som att det inte kan gå en enda dag utan att jag får en skvätt ångest i kroppen min. Jesus..


Inventering.

Japp, då var det dags... Igen. Jag kommer ihåg på den gamla goda tiden, då inventerade vi två gånger om året. Nu gör vi det var tredje månad.. Kul va?

Jag börjar klockan 7, och jobbar i tre timmar. Sen kör vi tisdag också, och på onsdag räknar vi det sista.

Taggad!!!! ....inte.


Spegel, spegel på väggen där..

God morgon! Här var det ego!


Nu är det natti natti.

Vilken bra dag det har varit! Vi började med lite öl hemma hos svärföräldrarna innan vi begav oss ut till skärså för middag på Albertina (googla!!). Såååå sjuuuuukt god mat! Jag käkade pepparlax, och ja... jag finner inga ord.. Det var som en smak av himlen! Eller ja, fast typ havet.

Nu på kvällskvisten har vi suttit och surrat ute på den inglasade altanen, och druckit martini.

Em riktigt bra kväll! Nu är det god natt från gästrummet.


Då far vi!

Nu är vi på väg mot Söderhamn för att fira svärföräldrarnas bröllopsdag! 30år som gifta, det är inte illa det!

Jag hoppas jag och micke kommer leva när vi firar vår 30:e bröllopsdag.. Inte särskilt troligt med tanke på att vi inte ens är förlovade, men ändå! Vore ju bra häftigt!

Puss på er!


Ful-strumpor och rosa hotpants.

När jag träffade micke skrattade jag högt åt hans ankelstrumpor. Fy vad löjligt det såg ut! Dessutom obekväma.

Nu har det gått fyra år, och jag har köpt egna. Dom är faktiskt riktigt sköna, vanliga strumpor trycker så hårt mot vaderna (jag samlar på mig vätska som en tok!), så dessa är perfa för mig! Borde faktiskt göra som tanterna - köpa stödstrumpor.

Morgonens outfit får ni därför nu, som ett slags bevis.


En present!

I torsdags kom Jana in på jobbet och överraskade mig med en present!

Ni förstår, Jana jobbar på Flash och varje gång jag har varit in där står jag och pillar på ett halsband.

Så ni kan ju försöka gissa vad som fanns i det där paketet! Jag blev lycklig tjej!

Invigde smycket igår när micke bjöd på mat; bakfickan. Sinnessjukt goda pizzor på det stället! Tyckte dom förtjänade en glimt av mitt snygga halsband.


Hoops!

Jag har sett många örhängen i mina dagar. Betydligt fler än dom flesta. Trots det är mina favoriter - fortfarande - creolerna. Jag tycker det är så snyggt med stora ringar i öronen!

På eBay kan man ju hitta det mesta, och imorse hittade jag några snygga kandidater. Vilka får komma hem? det är frågan.


Jessie J - It's my party

Den senaste från Mrs J. Jag tror faktiskt jag gillar den ju mer jag lyssnar. Fastnade tyvärr inte på dirren för den här låten. MEN jag måste säga att hon har ju en sån sjuk röst den där kvinnan! My oh my.
 
 
 
Vad tycker ni?

Bootcut.

För typ ett år sedan hittade jag ett par gamla jeans i en kartong i källaren. Det var mina utsvängda brallor från gymnasietiden! "Kul om jag kan ha dessa..?" sa jag till Sofia som bevittnade det ofattbara - SOM.ETT.SMÄCK satt dom!! Så nu är det mina nya favoriter. Nygamla favoriter.

Önskar att bootcut kunde finnas i butik nu! De jag har hittat är bara pyttelite utsvängda..


Matlusten, hallå?!

Som vanligt när micke är borta äter jag skit dåligt. För det första så hatar jag att laga mat, och för det andra känner jag mig inte ens hungrig? Iallafall på eftermiddagen. På förmiddagen är jag alltid duktig och äter lunch!

Just nu sitter jag och ska äta frukost; kaffe och kräm. Två skedar kräm gick ner, och nu känner jag mig nöjd. Det är OMÖJLIGT att min kropp är nöjd nu! Omöjligt! VARFÖR kan jag inte äta mer då? Allt känns äckligt. Till och med bröd känns äckligt, och då är det verkligen något fel på mig.

Tur att micke kommer hem idag så att han kan göda upp mig! Älskade micke, vad skulle jag göra utan honom? ....förmodligen svälta ihjäl.


Dålig inställning.

På senaste tiden har jag haft så sjukt dålig inställning till ALLT. Jag orkar inte, jag vill inte, jag bryr mig inte, jag har inte tid. Det är verkligen så jag känner.

Det enda som är roligt är att skratta åt Johannas gravid-fötter, köra fiddy och äta gott. Japp, thats about it.

Jobba är tråkigt. Träffa folk är tråkigt. Klä upp mig är tråkigt. Fixa håret är tråkigt.. Alltså, jag känner inte igen mig själv!

Det värsta med detta är att ju sämre inställning till saker jag får, ju sämre blir ju livet. Det är omöjligt att leva ett härligt och roligt liv, om man har en dålig inställning till allt som livet har att erbjuda.

Jag tror att jag behöver en förändring. Och jag hoppas att den kommer snart!


Min lediga dag.

Aaahhh idag har jag varit ledig! Skönt hörrni!

Jag började med en mugg kaffe ute på altanen i solen. Guzzen var med hon också [se bild längre ner].

Sen dammsög jag, även källaren, och skurade golven, även källaren, innan Louise och hunden Håkan kom hit.

Vi käkade kinamat till lunch, och som efterrätt.... damdamdamdaam - ÄPPELPAJ! Gjord på äpplen från träden här på gården [se bild längre ner]. Tänk att dom kanske inte är så världelösa dom där träden ändå! Sparade säkert en tjuga vettni. Mmm, värt.

Och efter allt ätande åkte vi upp till hemlingby för en tre kilometer kort promenad. Skönt skönt skönt.

Nu ligger jag i sängen med nyfärgat hår och ögonbryn [se bild längre ner] och har gråtit till filmen Safe Haven. Ni borde också se den! Man skrattar ibland också, förstår ni.

Hjälp!! Det mullrar ute!! Jag som tycker det är så obehagligt med åskan! Nej, bäst att somna fort!!! God natt!


Here we go again.

Alltså herre min gud vad rörigt det är bland mina linnen och toppar! Eller nej, rörigt är en underdrift. Det är ett jävla bombnedslag!

Så imorse när jag inte kunde hitta ett skit att ha på mig bestämde jag mig för att "ikväll ska jag organisera den här skiten.", and so i did.

Nu får vi se hur lång tid det tar innan det är en enda röra igen..


Gnällig kissekatt.

Jag tycker synd om alla djur nu när det är så varmt! Guzzen känns lite extra gnällig faktiskt. Usch, det kan inte vara lätt att hålla sig cool med den där pälsen!

Imorse fuktade jag en handduk och torkade henne med den. Sen fick den ligga ovanpå henne tills hon fick nog. Jag tror att hon gillade det? Lite svalkande sådär. Hon kurrade iallafall, och det brukar ju vara ett gott tecken.

Har ni något tips på vad man kan göra för att hålla sitt husdjur svalt?


Minicross.

"Fiddy eller minicross, är en motorsport som sker med små motocrossmaskiner, (ursprungligen tillverkade för barn mellan 3-8) som körs av vuxna och ungdomar. I Sverige har finns en nationell fiddyorganisation som heter Svefi, Svenska Fiddyföreningen. Varje år hålls det tävlingar runt om i Sverige, bland annat Edgegames, BadBoyzRacing Mini Thumper och TV-crossen. Sporten är inspirerad av både motocross och BMX. Banorna är som regel en mix av motocross, supercross och BMX. Allt i format för att passa minicross.

Uttrycket Fiddy kommer från motorcyklarnas ursprungliga motorvolym, 50 ccm, och är ett slangord på engelska för "fifty", det vill säga "femtio".

Det är förbjudet att köra fiddy på gatorna."

Texten ovan är hämtad från Wikipedia. Jag tänkte att det är väl inte alla som vet vad en fiddy är för något?

Nåja..

Igår efter jobbet åkte jag och micke ut och körde på en bana. Jävlar vad roligt det var! Första varvet gick väldigt sakta för min del. Men efter varje varv man kör tuffar man på sig! Och vips så gasade jag lite för mycket och höll på att flyga över styret när crossen landade efter ett hopp/en kulle. Kul!!!

Idag blir det dock inget åka.. Vi har saker att pyssla med här hemma, plus att micke åker ner och jobbar redan idag. Me dont like.

Här kommer bilder på micke från gårdagen:


Hysteriskt roligt!

Fy satan vad jag garvade åt detta!! Hahahaa!


Häcken.

Tänk vad en liten klippning kan göra. Nu är det rakt, snyggt och prydligt.


God natt.

Nu är det äntligen dags att få lite beautysleep! Need it. Vi hörs imorgon!


Värsta fyndet!!

Men herregud vilket kap jag gjorde på Gina Tricot idag! 29 jävla kronor för denna coola bikinitopp! Lycka!


RSS 2.0