Full rulle!

Sedan mitt sista inlägg har det hunnit hända en hel del. Vi har köpt ett hus ute i Valbo/Lund, och vårt hus ligger ute på hemnet till försäljning.

Whaaaaaat?! kanske många tänker.

Vi vill bo större, men att bygga ut vårt hus känns inte helt rätt. För typ en vecka sedan var i på visning och både jag och Micke blev helt kära! Wow!216kvm hus och 3000kvm tomt!

Några väggar ska rivas, några målas, kökets ska bytas och badrummet renoveras. Fan, det kommer bli så jävla grymt! SÅ TAGGAD!

Om någon är sugen på vårt hus så ligger det ute på hemnet "vegagatan 27". Vi blev rätt nöjda med bilderna i annonsen förutom de på tvättstugan.. ser ju fan super sunkigt ut! Ja ja, hoppas vi lyckas sälja det trots sunk-tvättstuge-bilderna.
Nu måste jag engagera mig i Devin som försöker resa sig mot vardagsrumsbordet! Jisses vad fort det går. Min stora lilla kille.

Första utgången!

Igår var vi tre morsor som bokat bord på Helt Enkelt här i Gävle. Älskar deras kyckling!


Det blev två öl till maten och sedan avslutade vi med hotshots innan vi drog vidare till Allstar. Barrunda here we come! Varsin snygg drink senare gick vi till Brända Bocken där jag tog en helt vanlig cider. Bara Vara bjöd på kaffedrinkar och på Harrys drack jag vatten för glatta livet.

Hade en galet kul kväll trots att jag (ännu en gång) kunde konstatera att jag är allergisk mot alkohol. Verkligen. Att spy hela natten utan att ens vara full, det är fan bra jobbat det!

Kände mig dessutom så snygg igår! Blir lite skillnad från osminkad i mjukisdress till detta! 👆🏼 

Några bilder från gårdagen blev det inte. Eller jo, en! Som Carro tog!

Jag kissar INTE även om det ser ut som så. Faktum var att vi (mest Ida) hjälpte en stackars 18år dyngrak Amanda(?) att komma hem tryggt och säkert. På bilden väntar vi på hennes farsa som vi ringt från hennes telefon utan hennes medvetande. Amanda är den blonda tjejen som sitter mot väggen. Undra hur den stackaren mår idag? Fy fan, vi har alla vart i hennes skor! Right?

Nej, nu ska jag dricka min Burger King-latte här i bilen. Vi är nämligen på väg till Söderhamn på kalas för svärmor!

Just ja!

Jag har ju glömt att berätta för er om mitt senaste frisörbesök!

Länge har jag suktat efter silvergrått hår, men eftersom jag har färgat svart i så många år tänkte jag att det var kört.

Jag chansade och pratade med Stina på studio plaza, och hon sa att om vi tar det i några omgångar ska det gå att fixa! YEY! Me so happy!

Vi började med två avfärgningar, och det resulterade i rött. Nästa tid är i december och då hoppas jag att håret kan bli ljusbrunt åtminstone.


Håret känns inte skadat alls efter denna omgång. Prisa gudarna!!

Ett evigt fikande!

Igår var det dags för "Mamas Boys" att träffas igen. Vi är fem morsor med söner i ungefär samma ålder. Super kul! Något mindre kul är detta jäkla fikande... Jag älskar verkligen godsaker i alla dess former, men this needs to end! Känns dom jag gått upp flera kilon sen jag började må bättre och vågar ta mig ut och träffa vänner. Suck.

Hur ska man ha självdisciplin nog för att tacka nej till lindas FANTASTISKA hemmagjorda kladdkaka? Någon som har förslag? Nej, jag tänkte väl det. Omöjligt.

Imorgon är det dags för babysim igen. Vilket innebär bikinitime. Vilket innebär att jag måste åka och köpa nya bikinitrosor som täcker mer än halva skinkorna!! Inte bara magen som blev större under graviditeten.. Haha!

Med detta inlägg ville jag förmedla:
Elin, sluta käka fikabröd så kanske du snart kan ha på dig dina gamla bikinitrosor. Okej? Bra.

Bikinibilder from back in the days:Och en sak till; fy fan va less jag blir på mig själv som tjatade om att jag var "tjock" på alla dessa bilder. Blind much?!

Ha ha ha!

Jag och brorsan var på Dollar Store igår för att köpa julkulor till min ljusstake. Det hela slutade i en skrattfest! Dom har ju fasen ALLT i den butiken! Från tamponger och toalettborstar till leksaker och verktyg!


Devin fick en skelettpyjamas eller vad det nu än är. Synd att halloween har varit, men äh! Den var så cool så den kommer användas flitigt ändå.


70 spänn liksom! Perfekt!

Over n out.

Hello!

Long time no see hörrni! Finner ingen speciell inspiration till att blogga längre.. Men är väl inte riktigt redo att stänga ner den. Än.

Anyways!

Igår träffades vi ett gäng hemma hos Tony och Stina. Grabbarna bastade medan kvinnorna slavade vid spisen med varsin unge hängandes på armen, typ. Haha. Det var otroligt trevligt och tiden rusade iväg! Så himlans roligt att träffa nya människor, och speciellt när dom har barn i samma ålder som Devin.

Penny håller Jamie och Devin roade! Wille tog en powernap i vagnen under tiden, smart drag!

Nya polarna!

Idag är det söndag och Devin firar 5 månader! Hurra! Nu kan han rulla åt alla håll och även krypa. Eller nja, skulle väl inte kalla det krypa, snarare kräl. Krål? Han tar sig fram helt enkelt, haha! Och han kan sitta kortare stunder utan att ramla. Gröt smakar smaskens och fruktpureer ännu bättre! Sova är tråkigt och nyfikenheten är stor. Min stora lilla bebis, jag älskar dig!

RSS 2.0