Ibland saknar jag...

...att dansa runt stången.


Glömmer att äta.

Inte nu igen! Klockan är strax 21, och det enda jag har käkat idag är kräm med mjölk till frukost, en sallad från självplocken på coop till lunch, och en latte från donken på eftermiddagen. Bra där Elin, bra.
 
Men vet ni vad det märkligaste av allt är? Jag är inte hungrig.
 
Jag blir sällan hungrig då jag har många bollar i luften och känner mig stressad och orolig över något. Det som är lite oroligt i magen idag är morgondagen. Jag ska ut på ett litet uppdrag i storstaden! Spännande.
 
 
Nu ska jag måla mina stumpar till naglar! Och äta något. Kanske.

Music in my ears.

Två låtar som går heta här hemma just nu!
Miley Cyrus - We can´t stop och Jessie J - Wild.

 
 
 
Vad tycker ni? Bra va!?

Ordning och reda.

Idag kom stället till mina armband! Ni minns va? Det jag beställde från tradera? Ja? Bra.

Jag är nöjd över hur pass bra jag kan se alla armband... Däremot är jag inte helt nöjd med exponeringen. Hmmm.

Jag tänker beställa en "ring-tårta" som jag kan ha alla ringar i. Så får vi se hur det ser ut då.


Just me.

Me as Sleeping Beauty.


Sinnesro.

Förutom att jag vaknade klockan tre inatt, och har knappt kunnat somna om, känner jag mig.... lugn?

Det är första gången på länge som jag helt kan fokusera på bara mig. Mig och mitt liv. Bekymren som snurrar runt mitt huvud är bekymmer som kommer från mig, och inte från någon annan. Aaahh, sinnesro. Måtte det alltid vara såhär.

Idag ska jag jobba. Egentligen skulle jag vara ledig, men när sjukdom inträffar är jag en sån person som ställer upp! Och dessutom är jag ju ett stort fan av pengar. Who isnt?

Dock kommer det bli rätt tungt på jobbet känner jag. Gårdagens mördarpass och med denna dåliga natts sömn har bidragit till att jag säkerligen kommer vara living dead. Äh, bit ihop nu och bryt ihop senare. Är ju ledig på torsdag och det får man ju vara glad åt.

Nu ska jag sätta på en kanna kaffe! Morrn morrn på er.


BAAM!

Remember only God can judge ya,
Forget the haters cause somebody loves ya.

Jag är helt sopslut efter en heldag på jobbet. Och då menar jag verkligen HEL DAG. 8:30-19:15 helt själv UTAN rast. Knäck den om ni kan! BAAM! Så nu ska jag gå och lägga mig. Natti!


Älskade katt.

Imorse var det bus som stod på schemat.


Nu är ytterdörren vit!

Hallelujah vilket lyft! En vit grund på detta så ser det ju nästan bra ut! Tycker ni också att det blev sjukt bra?


Nytt skydd till mobilen?

Köp från eBay!

Jag har suttit och kollat efter nytt mobilskal hela morgon, men det går ju inte att bestämma sig!! Finns ju hur många olika varianter som helst.


Lyckat!

Nu sitter vi i bilen på väg hem från Söderhamn. Det bjöds på grillat och paj hos pappa Håkan. Det började SPÖ REGNA så det fick bli ett parasoll över grillen. Alla sätt är bra utom dom dåliga! Right?

I födelsedagspresent hade brorsan önskat sig en tatuering. Vi hade samlat till ett bidrag, men istället för att ge honom pengarna i ett kuvert stoppade jag ner sedlarna i en flaska! Vi gav honom flaskan i en sån där påse från systembolaget, så att han trodde han skulle få en vinflaska!

Reaktionen var priceless! Roligt när någon blir glad och överraskad på samma gång. Hade vart jobbigt annars, haha!


Fiddy och sol.

Idag har jag solat solat solat! Och när det blev för varmt badade jag och Johanna i vattenspridaren, haha. Klockrent när man blir överhettad.

Medan vi stekte vårt fläsk åkte micke och Tomas fiddy. Fan vad jag också vill ha en! Fick testa Mickes, och jäklar vad kul det var när man fick in lite teknik. Blir väl lättare att köra sen när man har andra kläder än klänning och ballerina på fötterna..

Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen är det god natt. Imorgon får jag ge brorsan en grattiskram, det ser jag fram emot.


Det finns ingen plats för mig..

Imorse vaknade jag av 1) det var skit varmt 2) det var ljust 3) någon granne gick lös med spikpistolen och 4) att micke tror han är själv i sängen.

Jag är ganska lätt väckt, och när solen tittar fram och bländar mig - ja, då vaknar jag på en gång. Jag kanske hade kunnat somna om om det inte vore för den där grannen som löper amok med sin spikpistol!! Hallå, det har gått två timmar snart, är du inte färdig?!

Fast nej, jag hade aldrig lyckats somna om.. Micke ligger i mitten av sängen, beslagtagit tre av våra fyra kuddar, samt beordrat guzzen till att ligga på min andra sida och trängas. Den här 180 cm breda sängen är tydligen inte stor nog för oss..



Patrick.

Älskade lillebror som inte alls är särskilt liten längre. Idag fyller han tjugo år. Jisses!

Jag har jobbat hela dagen, och firar därmed brorsan en annan dag. På lördag. Men jag ringde iallafall och väckte honom med en sång imorse!

För fem år sedan fyllde jag också tjugo. Känslan att få gå på bolaget - aaahh priceless! Nu går jag sällan och köper alkohol, mår så sjukt dåligt av att dricka skiten! Nykterist nästa?

Jag minns att jag fick ett regnställ och en cykel, precis vad jag hade önskat mig. Jag har för mig att jag någon vecka senare flyttade ner till Småland, kosta, för att utbilda mig till glasblåsare. Eller var det året efter? Kanske bodde jag fortfarande i Stockholm? Eller var det i Valbo? Äh, nu lämnar jag det bakomflutna framför mig och går till sängs. Natti!

Hockeyfrilla deluxe:


God natt.

Men hallå där kära läsare. God kväll.

Idag har jag jobbat från halv tio till kvart över åtta. Vanligtvis är det inte SÅ jobbigt, men ikväll var ingen vanlig kväll. Ikväll var det "sommarkväll" på stan.

Skjut mig i benet vad jag är less på emoungar som spelar musik med mobilen, skriker åt varandra istället för att prata med normal jävla ton, försöker snatta fickorna fulla med örhängen och som är allmänt fula. SLUTA SNATTA!

Så jag var ganska trött ikväll när jag kom hem, ja. Det finns fan folk till allt!

Nu har jag borstat tänderna och ska sova.


Hur jag tar ur mitt löshår.

Jag fick en kommentar igår - "hur tar du bort keratinfästena om du gör det själv?".

Grundprincipen är att man använder en tång och klämmer sönder fästena så dom smulas sönder. Sen är det bara att kamma ut.

MEN ibland är fästena stenhårda, så då brukar jag använda aceton. Japp, du hörde rätt - aceton. Jag droppar lite på fästet, klämmer klämmer klämmer, och vips glider slingan ur mitt eget hår! Klart!

Nu tappade ni säkert hakan och tycker att jag förstör mitt hår. Men nej, det är friskt och fint som vanligt.

Jag har både pratat med frisörer sant googlat på detta. Och tydligen är det vanligt att man använder aceton eller andra removers till att lösa upp fästena.

Du kan säkert köpa specialgrejer som är lite skonsammare..?

Och please - inga jävla kommentarer om att mitt hår kommer dö. Då skulle det redan ha dött för flera år sedan. Tack på förhand!


Uppe innan tuppen.

Mickes klocka ringde 04:00 imorse.. Jag brukar i vanliga fall alltid somna om. Men inte imorse. Tungt!

Jag sitter i soffan framför Nyhetsmorgon och käkar frukost just nu. Jag börjar jobba om en timme, så alldeles strax ska jag börja fixa håret och byta ut morgonrocken mot lite vettigare kläder.

God jävla morgon då.


Guzzen strikes again!

När micke stod ute och grillade fick han syn på guzzen i ögonvrån. And thank god for that! Annars hade hon sprungit in med sitt byte. Usch, hemska tanke!

Sist var det en fågel, nu en kanin. Dock en mycket mindre än den första hon tog. Killercat!

Nu går ingen på gatan tryggt längre!


En vit älg ovanför sängen.

Jajamän, nu är älghornen vita! Varken jag eller micke blev sådär superduper imponerad över resultatet.. Det blev liksom "ok".

Jag tycker definitivt att vitt är bättre än brunt, men jag vet inte om det kändes perfekt. Snart är dom väl svart ska ni se, hehe.

Vad tycker ni? Bra?


Tack alla!

Tack för att ni tog er tid att kommentera vad ni tyckte om älghornen. De flesta av er röstade för vitt. Så fort hornen är torkade får ni före och efter bilder!


Håll om mig hårt!

Ligger och myser just nu. Längtar till den dagen då han kommer hem varje kväll.


Sista dagen..

Idag är det söndag, vilket innebär sista dagen på semestern. Imorgon är det dags för jobb igen och jag känner mig illamående! Fy satan vilken ångest jag har. Vill inte inte inte.

Jag har nog aldrig känt såhär tidigare. Förr nästan längtade jag tillbaka till jobbet. Jag älskade mitt jobb. Men med fel personer på fel platser kan det lätt ändras. Jag älskar inte mitt jobb längre. Hell no.


Sommarfest!

Snart åker vi mot Söderhamn och den årliga sommarfesten. Hade ju inte skadat om det vore lite mer sommar i luften direkt..

Trots det dåliga vädret kör jag klänning! Jag packar med mig leggings och kofta, eftersom det garanterat kommer bli kallare mot kvällen.

Klänningen har jag fyndat på tradera.
Märket är okänt.


Förberedelser.

Denna vecka har verkligen sprungit förbi! Imorgon är det redan lördag, och det innebär Sommarfest med Mickes släkt.

Jag hängde fram klänning och halsband redan ikväll, så går det fort imorgonbitti!

Natti natt.


Nu är det nära!!

Fan vad bra vi jobbar på med växthuset hörrni! Nu är det bara stenplattor som fattas.

Idag har vi lagt markduk, singel och slutligen stenmjöl.


Dagens arbete.

Idag tömde vi hela skiten på jord och järn! Känns så otroligt skönt att det äntligen är klart. Att vi äntligen tog tag i det.

Det som står på schemat nu är markduk, grus, stenplattor. Men vi får se när vi tar tag i den biten. Stenplattor är INTE gratis, det ska gudarna veta! Och min tattoo på armen är bara halvklar.. Hmm nu gäller det att prioritera.

Här kommer bilder på dagens arbete (om dom ligger i oordning är det mobilens fel, inte mitt!)


Kort hår och korta naglar.

Kompis det går bra nu... NOT!
Kvinnligare har man ju känt sig. Och snyggare.


Klick klick!

Jag har precis klickat hem en armbands-hållare från eBay. Den kommer bli perfekt till allt mitt armcandy! Jag har haft span på denna "möbel" ett bra tag, men varit för snål att klicka hem den tidigare.. Trots att den bara kostade 100kr... Dumsnål? Eh, ja!

Så nu är det bara att vänta på leveransen. Brukar ta minst två veckor för eBay-prylar att dimpa ner i brevlådan.


Korthårig!

Eller det där var en överdrift. Jag har inte kort hår. Det är mer.... mellanlångt?

Medan vi kikade på filmen, som by the way var en besvikelse, plockade jag ur löshåret.

Jag har haft dessa slingor i två månader, och inte tappat en enda! Anledningen varför jag tog ur dom var pga att mitt hår växt. Vaxplupparna satt så långt ut nu, och jag ville inte riskera att slita av mitt hår med att ha dom kvar.

Nu sitter jag redan och planerar mitt nästa hår-köp. Jag älskar långt hår. Älskar älskar älskar! Och nu har jag bara mellanlångt hår. Det gillar jag inte. Inte inte inte!

Ja ja, life goes on.


Livet har sina goda stunder.

Just nu ikväll är en sån extra god stund. Coca-cola och lösgodis. M to the fucking UMS!

Till detta frosseri blir det filmen "Parker" med Jason Statham och Jennifer Lopez. Den kan inte annat än vara skit bra när Jason medverkar!


Växthuset.

Här kommer en bild på när vi grävt ut en liten del av jorden i glasehuse! Vilket jävla neg....skit göra. Tungt utav helvete. Men bra kommer det bli! Tänk när jord och avskiljare är borta, och ett fint stengolv ligger där istället. M-m-m!

Guzzen var med hon också... Hon sopade marken utanför. Bra guzzen... Bra.


What to do?

What a day, what a day...

Soptippen tre vändor, samt påbörjat operation "växthus" idag. Puh!

Nu ligger jag i paltkoma efter middagen och funderar på om jag ska få energi till att klippa gräset, eller om jag ska inta mysläge genom en varm dusch och en film i soffan.

Svårt läge.. Borde klippa.. Vill helst slappa... to be continued.


Sovmorgon..

Som förutspått sov jag som en stock hela natten. Till och med guzzen sov längre än mig! Och det mina vänner, det är ovanligt.

Nu sitter vi och käkar frukost, och efter den ska vi ut på baksidan och agera trädgårdsmästare!


Nya sängkläder.

Eller åtminstone straight from the laundry! Älskar att lägga mig i nytvättat; luktar gott och känns fräscht. Inatt kommer jag sova som en prinsessa.

På tal om sova.. Jag och micke har börjat gå och lägga oss så sent! Igår blev det vid 3-tiden, och idag är klockan strax 2! Inte okej. Imorgon blir det tidig kväll.

Och på tal om hockey..
Idag fick jag 400 följare på instagram. I know - stekigt värre! Tänk om alla ni som dagligen går in och tjuvkikar på min sida även kunde följa mig, då vore siffran större! Tack på förhand.


Sushi!

Det var riktigt länge sedan jag åt sushi, men idag var det dags igen!

Det var första gången Håkan åt sushi, men det var inte sista! Äntligen har jag någon att käka med.

Efter lunchen cyklade vi runt boloungern som två turister, innan vi styrde hem igen för glass och jordgubbar.

Nu har han åkt igen, så jag ska ta och göra lite nytta här hemma = vika ner och hänga upp tvätt. Sen blir det nog en powernap! Sov bara 5 timmar inatt..


Hemma igen.

Hallå cyberpeeps! Wzup?

Vi kom hem från huvudstaden för typ en timme sedan. Här hemma hade det ju börjat regna, så gissa om vår lilla knä-katt guzzen var glad att se oss? Gullisen! Hon fick sig en stor portion mat och mycket klappar och pussar och kramar när vi kom hem.

Micke köpte en mysdress idag på top street wear! Riktigt snygg! Jag är grön av avund (heheh). Själv köpte jag endast en tunika/klänning från JCs nya märke Size 8 Needle. Den får ni se någon annan dag, för nu ska vi sova.

Och vet ni vad? Vi hann inte till varken hornbach eller bauhaus idag! Glömde helt bort! Vi var riktigt besvikna i bilen på väg hem..


Mot huvudstaden!

Hux flux sitter vi i bilen på väg till Stockholm. Jag vill till bauhaus och hornbach! Men vi ska även strosa runt lite i stan också.

Sista veckan på semestern nu. Ångest! VARFÖR tog jag bara två veckor för? WHY!? Jag har ju fan det dubbla betalt. Ja ja, den som spar han har..


Jackpot!

Bara att plöcka ut en finkaffe snart då!


En paus.

Idag är det minst sagt ett dåligt väder. Regnet har öst ner och det känns riktigt kallt ute. Brr!

På ett sätt är det skönt, kan jag tycka. Då slipper man pressen att göra något. Så fort det är varmt måste man "passa på" att göra dittan och dattan. Nej, idag tar vi en paus och ligger i soffan i stort sätt hela dagen.

Micke har hängt filtar över fönstren och slagit igång en dokumentär i 3D. Så nu blir det en sen frukost och filmmys här på vega!


Gårdagen i bilder.

Vilken fantastisk dag det var igår!
Glassen på Smultronstället var galet god! Och Söderköping var så himla mysigt!

När vi hade ätit glassen så gick vi över Göta kanal och upp för ett berg. Utsikten var makalös (och även svettningarna). Sen strosade vi runt lite innan vi begav oss hem igen. Väl hemma satt vi ute på altanen till klockan var alldeles för mycket.

En perfekt dag! Och här kommer lite bilder. Johanna har fler på deras systemkamera, så ni får se dom sen.


Söderköping, here we come!

Snart kommer Johanna och Tomas och hämtar upp oss. Idag bilar vi nämligen ner till Smultronstället i Söderköping!

Glass i stoooora lass.


Vilken dag!!

Idag är det verkligen en riktig sommardag! Inte ett moln på himlen!

Imorse kom det hit lite folk med frukost, och sen dess har vi solat och badat här hemma. HELT JÄVLA UNDERBART!

Nu ska jag ta en dusch och sen blir det mys med grillat hos Johanna och Tomas.

Bra dag!


Jag behöver er hjälp!

Nyligen satte vi upp ett älghorn ovanför sängen i sovrummet. Jag målade skölden svart, och huvudet lackade jag vitt. Hornen fick förbli bruna.

Jag behöll hornen i dess original för att (detta kommer låta roligt) sätta lite färg här inne. Allt går ju i grått, silver, svart.

MEN!
Nu har jag ändrat mig. Jag har tröttnat på den bruna färgen. Den är alldeles FÖR brun.

Nu till mitt dilemma. Ska jag måla hornen vita, eller svartgråa? Hjälp mig nu!


Modellen.

Innan jag och micke påbörjade projekt "Soptippen" poserade guzzen lite snyggt på baksidan. Är hon inte vacker så säg?


Fixat på baksidan!

I måndags var vi ruskigt effektiva! Arbetade från 8 på morgonen till 23 på kvällen. Resultatet gjorde mödan värd!!

Det som skall göras nu är; kapa busken framför solstolarna, bygga skärmvägg bakom poolen, rensa upp utanför och i växthuset.

So far so good.


Mickes reparationer AB

För en vecka sedan beställde jag ett nytt bakstycke åt Mickes iphone. Igår landade det i brevlådan, så imorse bytte han det.

Inga konstigheter. Lätt som en plätt! Tyvärr är det SKIT KRÅNGLIGT att byta framsidan, så min telefon är fortfarande paj..

Men jag funderar på att byta baksida jag med ändå, till ett spegelglas! Sjukt praktiskt!

 

Och sen är det bara att sätta tillbaka baksidan....

 

 

Simple as that!


Idag såg jag ut såhär..


Men guzzen!!!

Jag blir tokig! Guzzen kom precis in med en fågel!! Hon sprang rätt in under vår säng, så nu är det fjädrar över hela sovrummet! Suck!!

Det här har jag inte tid med! Mördar-Guzzen.

Här är en bild på när hon spanar på fåglarna som bor på vårt garage.. Så fort holkarna är tomma ska dom NER! Vem fan kom på att sätta fast fågelbon på tomten? Två dessutom..


Tröttis..

Första dagen på semestern! Underbart! Jag har klivit upp för en timme sen, lekt med katten och sminkat mig. Jag ska nämligen åka till Stockholm idag och möta upp micke! Mysigt va?

Vi ska strosa runt lite bara. Kanske kolla på några hus. Ja, lite sådär ni vet!

Just nu blev jag sjukt trött igen.. Vilket bakslag! Skulle lätt kunna somna om jag la mig ner. Gaaah! Mer kaffe? Ja, tack!


Haters gonna hate.

Rotade lite i bh-lådan och fann mycket fint! Finheter som sedan länge är bortglömt.

Micke är i Stockholm, närmare bestämt på Mosebacke med Ali, och tar några öl. Jag skickade några bilder på dessa finheter till honom, för att påminna honom om vad han har här hemma.

Och för att jag var så snygg. Mest därför.

Bara därför.

Nu ska jag sova.


Favoriter för läpparna!

Jag äääääälskar "nakna" läppar. Nude. Ljusa Maria montazami-läppar. Sotiga ögon och ett par ljusa läppar, SÅ SNYGGT.

Jag har fyra favoriter från Make Up Store som jag använder dagligen.

1) MELON. Läppenna.
Jag börjar med att lägga denna (väldigt lik mina egna läppars) färg i amorbågen och i underkant av underläppen.

2) SAND STORM. Läppenna.
Detta är en ljus färg som jag lägger över hela läppen, över och under, för att läppstiften ska sitta bättre.

3) WOBBLE. Läppstift.
Den här färgen är varken ljus eller mörk. Ganska neutral. Jag använder denna "istället för" lipgloss. När jag inte vill ha så stor effekt helt enkelt.

Eller..

3) EXIT. Läppstift.
Detta är det perfekta ljusa stiftet! Men man får vara försiktig - dutta på, istället för att dra på. Annars blir det för mycket och du riskerar att se ut som en fjortis.

Jag köpte först EXIT och SAND STORM. Funkar skit bra med bara dom. WOBBLE köptes för att jag ville ha ett stift som gav lite glans och var väldigt lik min egna läppfärg. MELON köpte jag sist, den använder jag för att fylla i konturerna och skapa fylligare läppar.

Im not an expert, this is just how i roll.

Hittade en bild från 2010 när jag var brunbränd och snygg. Även där med sotiga ögon och bleka läppar. Mjau! jag hade lätt legat med mig. Lucky Mike! Hehe.


Sista rycket!

Klockan 17 tar jag semester!! HELL YEAH!

Idag har jag min nya långkjol på mig.
Köpt på H&M för 149kr! Klipp!


Vad tycker ni?

Jävligt ful konversation! Haha!


Usch.

Jag har precis filat bort den sista gelén från naglarna.. Usch nu är dom verkligen naturella.

Och ja, jag säger usch.
Usch för att dom kommer gå av.
Usch för att mina fingrar ser tjockare ut.
Usch för att dom inte kommer bli långa.
Usch usch usch!

Men ska man spara pengar så ska man. Jag hatar mig själv för detta. Hatar!


Man skulle kunna kalla detta för...

..SEMESTERSTÄD. Eller inför-semester-städning.

Det blev en riktig storstädning idag faktiskt! Alltså, ni vet, man har städat liiite noggrannare än vanligt. Typ torkat av elementen och borstat fårskinnet. Känns bra!

Ja, snart är det dags för semester också. Jobbar sista dagen på fredag och sen är jag ledig i två veckor! Skönt! Känner mig ganska stupid just nu som bara tog ut två veckor.. Men men.

What else..? Hmm...

Gräset har jag klippt (dock inte noggrannare än vanligt), och trimmat på vissa ställen. Soptunnan är ursköljd.

Jag känner mig nöjd över min städ-insats och kan nu ägna eftermiddagen åt något roligare!


En sak i taget...

...men vad gör jag först?

Utan inbördes ordning:

Klippa gräsmattan.
Högtryckstvätta soptunnan.
Trimma.
Dammsuga.
Skura golven.
Diska.
Vika tvätt.
Städa undan kläder.

Så, vad börjar jag med?
Allt känns ju så HIMLA roligt, så jag inte vart jag ska börja!

....vad säger du Guzzen?


Korsdrag!

Jag vaknade i en pöl av svett imorse. Hur fan kan det bli SÅ varmt i ett sovrum som är helt svart, med persienner och rullgardinen nerdragna och mörkläggnings gardinerna fördragna? Det borde liksom inte komma in nåt ljus eller värme, kan man tycka..

Nu har jag öppnat ytterdörren, altandörren och sovrumsfönstret, så nu är det ett behagligt korsdrag över hela huset. Thank god!


RSS 2.0