you can call me a slut, you can call me a liar. i've got so many names now, i can't even deny it.


Friend or foe?

Nu har det gått en vecka sedan jag flyttade till Kosta på heltid.
Igår var det förkrök hos Mittin innan vi drog på pizzan. Jag vet, det låter hur sorgligt som helst - pizzan. Men icke! Det var typ som Mousquet i söderhamn. Träffade många intressanta individer. Hell yeah! När jag kom hem i skaplig tid tänkte jag vara duktig och göra vitlöksbröd.. Det gick sådär.


-Married women a threaten because we can have sex anytime, anywhere with anywho.

News and neighbours.

Igår var första skoldagen. Blev bara massa snack om hur utbildningen är upplagd, presentationer, säkerthetsrunda etc. Idag har klassen + fördjupningsklassen besökt olika glasbruk/hyttor här omkring. Det kliar i fingrarna minst sagt!
Imorgon ska vi äntligen få vara i hyttan på skolan iallafall! Är så sjukt pepp!
Klassen på 19pers verkar helt ok! På (åtminstone) lördag är det partaj - high five på den! Lönen kom idag också, vilket resulterade i två par nya Lee jeans! Älskar att jag bor granne med 20,000kvm outlet! Märkeskläder och andra prylar billigt. Har även hört rykten om att vi får studentrabatt på ölen på pizzan, tipp topp!

-Old dogs, new dicks.

Self-confidence or self-esteem?

Jag har länge undrat varför jag är så fucked up när det gäller att visa känslor, våga släppa in människor i mitt liv och när det gäller att ta komplimanger och kritik. Jag stöter väldigt ofta bort människor som kommer mig för nära. Stannar du så springer jag. Jag duger aldrig som jag är. Springer du så stannar jag.
Its harder to be soft than hard. Så efter ett gott samtal med en god vän blev jag rekomenderad boken "Självkänsla nu!" av Mia Törnblom. Hm, självkänsla? Är inte det samma sak som självförtroende? Och svaret är Noo, you stupid little slut!
Min självkänsla är körd i botten, insåg jag efter att ha läst en tiondel. Men för att komma upp måste man ju ner först, right? Boken är jätte bra, och jag känner på mig att den kommer vara till stor hjälp. Den enda människa du kan ändra på är dig själv.

-We should just admit that we live in a culture that promote the impossible standard for women!


Birthday and beasts.

Igår fyllde jag hela 21 år. Det firades med att åka bil i 10 timmar. Halleluja!
När jag sedan kom fram till Döderhamn vid 22.20 ringde jag min älskade vän Marcus och så drog vi på Olles! Var helt utmattad efter dom senaste dagarnas bilturer och bagagebärande.. Men jag höll mig ändå vaken till 03.30! Kvällen bjöd på många roliga stunder, men även moments som jag helst vill anmäla. Ja ja, nu vankas det plankstek och senare skall jag ev. träffa Thomas. Sista veckan i "norr" nu! Jag längtar redan till min lya i Kosta. Uteplats, kamin och tre minuter till skolan! Kan inte bli mycket bätter nu va?

-Whats the point of being in the suburb if you're not going to fuck a gardner?

Alcoholic bitch.

Just nu känner jag mig bara så otroligt dum. En fet smäll på käften hade inte suttit helt fel. Dum, generad och totalt hopplös. Jag är inte vän med mig själv.

-She had a particular way for turning a desperate situation into a hopeless one.

Housewives and bedtimes.

Som man bäddar får man ligga! Hmm.. Den man bäddar åt får man ligga med? Blev väckt mitt i självaste natten inatt! 2,5h innan klockan ringer för jobb. Var längesen man fick ett fyllesamtal. Förr var man tvungen att stänga av telefonen, nu händer det inte lika ofta. Detta resulterade iallafullafall i att jag var som en zombie första timmen på jobbet, minst! Vilket i sin tur resulterade till att det lite senare spårade totalt i byten&återköp när jag och Eva drog på oss musöron och humlemössor och drakhattar och kaninmasker.. hahah. Elisabet kom och joinade med björnmask senare! Fan, ikväll vill jag vara otroligt salongsberusad (vilket måste betyda kanonfull?) och dansa tills fötterna värker! Typiskt att jag måste tokpacka hela kvällen! För övrigt så kammar jag nog hem alla pris i kategorierna gällande idioti. Men vafan, ingen är perfekt!

-When men attempt bold gestures it's generally consider romantic.. when women do, it's often consider desperate or psycho.

Fashion and style.

Kikar igenom min garderob nu. Viker och packar ner. Hur kommer det sig att man aldrig har något att ha på sig, när man har så mycker kläder så det knappt går att stänga garderobs dörren? Jag har en förmåga att köpa kläder som jag sedan aldrig använder.. Shopaholic. Men snart är det roliga över - studentlivet erbjuder inte några pengar. Fast det är det värt! Jag känner mig så pepp på allt!
Och angående kläder; Hur i helvete tänker vissa? Man kan inte göra mer än att sucka och skratta. Var du tillfälligt blind vid själva påklädningen, eller klädde du dig i sömnen? Jisses! Och guys, släng sjalarna/scarvsen åt helvete där dom hör hemma! Knäpp upp en knapp i skjortan om ni envisas med att ha en sådan, löparskor till vardags gillas inte och för gudarnas skull - droppa den dåliga hållningen! Att vara självsäker är sexigt. Peace!

-Oh my god! She is fashionroadkill!

Smiles and sacrifices.

Jag är pepp på framtiden. Känns bra. Ställde mig på vågen imorse och insåg att jag tappat mina festivalkilon, jippi! Jag har packat ihop det som går att packas ihop i lillköket, bra där! Och jag hade en strålande morgon på jobbet. Haha, jävligt lustig morgon faktiskt! Ja menar, hur i hela fridens namn kan man glömma saker som emaljöga, benprotes, älgskylt, samurajsvärd och barnvagn (skulle kunna göra listan längre) på ett tåg!? Hahaha, tacka gudarna för den artikeln.
För övrigt så är jag väl allmänt förvirrad.. Som vanligt. Äh, god natt på er!

-Isnt she fabulous!

Upside down, inside out.

Jag har fortfarande inte lyft ett finger här i lägenheten.. Elin, you naughty girl! Men det är lugnt, det löser sig. Idag har jag huvudvärk och ännu mera huvudvärk. Ska snart svälja ett par treo. Från det ena till det andra så saknar min systerdotter något fruktansvärt! Det är konsigt hur mycket man kan sakna någon. Och ibland saknar man inte alls. Pretty fuckin' great. Under de senaste dagarna har jag kännt mig illa till mods. Blotta tanken på att någon kommer mig nära känns skrämmande. Varför vet jag inte. Bäst att käka lite insektsdödande- medel så att jag inte lyckas gro ett par fjärilar i magen .... Sådär, check!
Jag vill bara vara, slippa tänka och förklara. Aldrig tveka, bara leka. Den som kräver ska jag neka. Andra ställer krav, hur de vill att det ska va. Man blir pressad, alltid stressad, av vad de vill ha. Jag har börjat se och känna efter hur jag mår, varför ska man ge så mycket mer än vad man får?

-Are there times when the ladies should just shut the fuck up?


RSS 2.0