Gott nytt år!

Nu ska vi åka till Tobbe och Carro på middag! Jag har på mig en klänning från vero moda, känner mig faktiskt fin - trots magen.


Hoppas ni alla har en fantastisk kväll!

Snart så!Sakta men säkert går det framåt här hemma. Micke fixade belysningen igår, samt satte upp våtrumsskivor där duschen ska vara. Jisses vad bra det kommer bli!!

I fönstren kommer vi ha mosaik i någon grå-aktig färg. Fogen på väggarna kommer vara vit, så att det inte blir så "rutigt". Badkar och toalett kommer vara svart. Vi vill helst ha ett svart handfat också, men har inte hittat något i rätt mått ännu.. Duschen kommer ha två väggar av glasblock (typ glas-tegelstenar..) och en dörr i glas.

Åh jag är SO EXCITED över detta mina vänner! Längtar efter att ta bättre bilder och visa er när det börjar bli ännu mera klart!

Love love love

Imorgon kommer han hem, min skatt.
Som jag älskar honom! Går inte att beskriva med ord!

Vecka 17.

Japp, 17 veckor som preggo och 40% är över. Nu är det bara resten kvar.
Än så länge kan man tyvärr fortfarande tro att jag bara har gått upp i vikt... Jag ser sådär härligt gasig ut. 

Jag längtar tills det är en kula!! Då kommer jag förhoppningsvis känna mig lite snyggare.

Växer så det knakar!

Tjock, tjockare, Elin! Usch, jag känner mig inte ett dugg sexig just nu kan jag meddela. Redan gått upp 4kg trots att jag äter bättre än innan jag blev preggo! Måtte det stanna av snart, jag vill inte gå upp 30 pannor!!

Vecka inte gravid och vecka 16.

Lord have mercy on me!

Studio 5

Hallå stalkers! How are you?

I tisdags var jag till Elin på Studio 5 och förlängde fransarna! Volymfransar för att vara exakt.


Jag älskar det! Kommer aldrig sluta göra fransarna, thats for sure!! På bilden har jag ingen mascara på de övre fransarna. Tänk att få vakna upp så varje morgon! Lyx!

www.tillstudio5.se om ni vill boka.

Källaren.

Förra veckan kom den försenade soffan!Jag hade "några" kuddar hemma som jag stylade med. Helst vill jag ha lurviga kuddar, men tycker att detta duger just nu.


Vi ska sätta en tavellist under älgen också. Där kommer det stå lite ljus och sånt.

Visst blev det fint än så länge!?

RSS 2.0