Klick, klick!

Internet är ett farligt ställe hörrni. Där kan man hitta saker som man inte ens visste att man behövde! Dyrt kan det också bli.

Den här gången blev det varken dyrt eller onödigt. Lucky me! Köpte kläder i storlek 62 (några få 56) till grabben i magen. Åh, vad roligt det är att shoppa!!



Beställde även tre mössor i blåa nyanser. Bra att ha i början och hem från bb och så..

Inte ett print jag älskade, men det fanns inte så mycket att välja på heller. Blått är flott!, det vet man ju. Ett säkert kort.

Allt detta gick på 700kr. 19 grejer för 700kr.... Amazing! Nextdirect.com

Tack!

När man känner sig tjock, trött och ful, så är det jävligt skönt att få en kommentar som denna:


TACK för att du tog dig tid att skriva! Det värmde. Lite läskigt att jag har blivit "kollad på" utan min vetskap.. men ääähh lätt värt! 


Min förmiddag!

Imorse hade cubus -40% på allt i hela butiken. SICK! Så Annelie hämtade upp mig vid halv nio-tiden och sen var det bara att öppna plånboken! Till min stora besvikelse fanns det typ ingenting där.. Kanske är det därför jag så sällan shoppar på cubus i vanliga fall. Tydligen.

Köpte detta till grabben i magen:
Storlek 62. Vi har så mycket i 50-56 nu, så det vore dumt att fortsätta handla de storlekarna. Jag fick betala 244kr för detta. Nöjd! Tycker att kläderna var jätte tuffa!

När vi var klara på cubus gick vi till vader bredvid och åt lite frulle, och sen for vi ut till rusta!

Jag köpte nytt ut till baksidan. Vill ha färg i år (hör och häpna!) så jag slog till på turkos! Matta, filtar och kuddar.
Jag tror det kommer bli klockrent! Behöver några till kuddar bara, och nåt till bordet, sen får det vara klart.

Ser sjukt icke-mysigt ut på bilden nedan, men jag lovar er att det ser bättre ut i verkligheten. Dessutom stod inte bordet på plats när bilden togs heller. Jag kommer garanterat ta nya bilder i helgen så får ni se.

Hej så länge!

Jobb!

Då var det dags att bege sig ner till jobbet. Kör ju halvtid nu, och det är fan inte lätt att kombinera med att vara butikschef. Tiden räcker liksom inte till!


Två veckor kvar på jobbet innan det är dags att gå på föräldraledighet. 

20 veckor senare..


Vecka 16 och vecka 36.

Herrejisses alltså! Tänk att jag tyckte jag såg tjock ut på första bilden.. Det är ingenting i jämförelse med hur jag känner mig nu! Haha!

Fyra veckor kvar till beräknat datum. Kämpa!

Just ja!

Köpte ju värsta bästa solhatten i fredags!
H&M 199kr! Grymt!

Klänningen är även den från hm, 299kr, men tror dock den är slutsåld (ej från mamma-avdelningen). Jag tycker mönstret är svin snyggt! En favorit i garderoben.

Kalas!

Idag kom Mickes, och delar av min, familj hit för att fira att han blivit ett år klokare! Min mamma hade gjort typ världens godaste smörgåstårta (som jag glömde ta bild på), mormor hade bakat kakor och jag själv hade gjort en gräddtårta. Allt smakade mycket bra må jag säga!

Förutom att Micke fick födelsedagspresenter så fick även lilla grabben i magen gåvor!

Stickad kofta med matchande sockor från mormor. Jag tyckte verkligen om garnet hon valt! Blev ju verkligen ett fint "mönster" eller vad man säger.
Även denna roliga festoutfit från mormor!
Och jag bara älskade denna hoodie som morsan hade köpt! SÅ COOL!

Sen hade svärmor köpt en handduk med luva. Perfekt efter ett bad!

Jag har beställt en till kofta av mormor. Denna gång i svart/vitt/grått med döskalle-knappar (mot hennes vilja haha), samt ett barnvagnshänge ska hon få virka ihop! Kul! ...iallafall kul för mig som slipper pilla ihop grejerna.

Nej, nu är det god natt från vegagatan.

Vad ska vi göra?

Nej, det verkar inte vara något fel på mössens hörsel. Inatt kom guzzen in med en sork. Jag antar att hon måste vara den typ duktigaste katten någonsin på att fånga djur..

Nu har vi ju ett alternativ kvar, och det är att låta henne vara ute (eller inne) om nätterna. Att vi helt enkelt låser kattluckan. På så vis slipper vi ju garanterat dessa nattliga gåvor från vår prinsessa.

Helst av allt ville jag ju att halsbandet skulle fungera. Att alla små gnagare hörde plinget och hann gömma sig innan hon kunde sätta klorna i dom.. Då kunde hon få fortsätta gå in och ut ur huset som hon behagar. Win win liksom! Men icke.

Om någon har tips om hur man får en katt att släppa sina instinkter och jaga mindre, så mottas dessa med glädje!

Sover på dagarna, jagar på nätterna.
Kanske borde vi hålla henne vaken om dagarna?

Har möss ingen hörsel?!

Alltså.....! Två nätter i rad har guzzen kommit in med möss. Vad i helvete?! Har dom ingen hörsel eller?? Den där plingan runt halsen kan ju ingen missa?

Jag ser ju att möss har öron, men, hur bra hör dom? Kan ni svara mig det?

Stor jägarn!

Hipp hipp HURRA!

Idag fyller min bästa vän och livs kärlek 30 år! Jag önskar att vi kunde ha slagit på stort och gjort något riktigt minnesvärt. Men tyvärr är jag alldeles för gravid för det, och pengarna måste sparas till bebisprylar. Micke är nöjd ändå, men jag önskar att jag hade haft möjligheten att ge honom det.

Anyways!

Dagen började med skattjakt! Jag vaknade, såklart, tidigare än Micke och skrev ihop några ledtrådar som skulle ta honom till sin present. Väckte honom med en sång och första lappen, sen var han igång! Jag tror att jag överskattade hans hjärna sådär på morgonkvisten, för det tog lite längre tid än väntat hehe.


Han fick ett presentkort på tatuering av mig, och det blev han jätte glad över!

Efter skattjakt och frulle åkte jag till jobbet. Sen efter jobbet hem en snabbis och sminka på sig lite innan vi drog ner och åt middag på stan! Riktigt mysigt var det.

Imorgon kommer lite familj hit för att gratulera, och då blir det tårta! MUMS!

Stackars Guzzen!

Igårkväll satte jag på guzzen hennes halsband. Ni minns att jag pratat om det va? Med en plinga? Anyways, jag kan inte hjälpa att tycka så himla synd om henne! Den där plingan låter ju så fort hon rör på sig. Måste ju vara fruktansvärt störande?! Usch. Känns nästan som djurplågeri! Någon annan där ute i cyberrymden som har liknande på sin katt?

Rosa med reflextassar:

Nu verkar det faktiskt som att hon inte bryr sig. Men ändå. Fy! Om hon lyckas fånga nåt djur trots halsbandet så ryker det på stört. För tanken med plingan är ju att vi inte ska få in massa djur hela tiden. Usch, dessa äckliga sorkar och fåglar alltså..

Filten har kommit!

Åh! Den är verkligen SÅ fin! Kvalitén verkar dessutom vara top notch. Elodie Details för er som också är sugen. Finns i många olika färger och mönster!


Ljus bakgrund på ena sidan, och mörk på andra. I love it! En riktig Elin-och-micke-filt, så då blir det nog hur bra som helst till lilla bebisen också!

Från det ena till det andra!

Jag har fått suuuuuper ont på en punkt mellan brösten, där jag har min tatuering ni vet? Helt jäkla öm! En av tjejerna på kursen trodde det kunde vara ett invärtes blåmärke. Att bebisen kanske har sparkat på samma ställe. Hon hade nämligen fått så. Vad tror ni? Jag kan knappt stryka med fingrarna där utan att hoppa till av smärta. Märkligt! Har kännt såhär sedan i tisdagsmorgon.

Borta bra, men hemma bäst.

Efter två dagar av möten och kurser i huvudstaden är det så jävla skönt att vara hemma igen!!

Tisdagen började med en nästintill sömnlös natt innan klockan ringde 05:00..jippi.. Tåg ner till Stockholm och sedan spenderades dagen på huvudkontoret där vi hade en kurs i arbetsrätt. Om det gjorde ont att sitta på en stol 10-16? Jo, det var rätt så outhärdligt.

Natten spenderades på Radisson Blu.




Superfint hotellrum! Och frukostbuffén dagen efter ska vi inte ens tala om! MUMS!

Jag sov dock väldigt dåligt på hotellet. Så när vi igår, onsdag, hade möte mellan 9-16 höll jag fan på att smälla av! Tur att det var gott om pauser och fika, annars hade jag nog dött.

Fina matsalen på kontoret i Haga:

Inatt har jag sovit som en ängel i min älskade säng! Och guzzen låg bredvid hon med. Min lilla prinsessa!

Nej, daga för frulle! Tackar gudarna att jag är ledig idag så jag får vila kroppen.

Vecka 35, och dags för jobb!

Även inatt har jag fått sova. Gud så härligt att äntligen vara på bättringsvägen!! Dock misstänker jag ögoninflammation på mitt vänstra öga. Just my luck liksom! Vaknade igår och ögat var rött och lite varigt. Samma sak idag. Jag orkar inte!! Förhoppningsvis lägger det sig fort. Jag har aldrig haft ögoninflammation förr, så vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig.

Anyways! Igår gick vi in i vecka 35!
Magen blir allt hårdare och det märks att bebisen har det trångt.

Idag känner jag mig så pass frisk att det är dags att jobba. Detta är även första veckan på halvtid, så det känns skönt.

Nej, nu ska jag äta mormors hembakade bröd till frukost!

Vilken söndag!

Började dagen med att småstäda lite. Ni vet - vika filtarna i soffan och fluffa kuddarna, vika bort gårdagens kläder och ställa in frukosttallriken i diskmaskinen. Sen drog vi iväg till Johanna och Tomas!





Och vilket jävla väder det bjöds på! Det kändes tammetusan nästan som sommar! Jag blev till och med solbränd:


Skrållan (Johanna och Tomas flicka för er som inte vet) är typ världens bästa barn! Hon är så himla gullig så jag smäller av! Dessutom är hon väldigt förtjust i Micke, och det är så mysigt att se när han leker med henne. Det är dagar som dessa jag längtar extra mycket efter vår egna bebis!

Gullunge!

Sytt ett kuddfodral.

Resultatet blev fint, men den åker tyvärr direkt ner till källaren.. Hade föreställt mig en helt annan "look"..


Dessutom hårade denna fäll väldigt mycket, så nej, inte bra.

Jag fick ju iallafall pyssla lite såhär på kvällskvisten, och det var ju roligt.

Fällen kommer från Ikea och kostar 79kr. Innerkudden hade jag sedan tidigare.

HALLELUJAH!

IT'S A FUCKING MIRACLE!

Inatt fick jag sova hela natten! Och SOM jag behövde det hörrni! Känner mig fasen redan friskare!

Idag ska vi åka till Söderhamn en sväng. Hälsa på mormor och morsan, och sen åker vi ut och äter lite hos Håkan. Det blir nog en mysig dag.

Morgonens toasjälvis:
Imorgon är det vecka 35!

Presenter!!

Ikväll kom Mickes barndomskompis Ted hit på besök. Och med sig hade han presenter till mi......bebisen!


Kan ni gissa vad det var?



MJUKDJUR! Från min favvoserie CORDY ROY!




Är dock lite bekymrad över färgvalet.. rosa... Jag menar, vi får ju en pöjk! Men Ted upplyste mig om att det faktiskt var 2015 och katter som är rosa behöver nödvändigtvis inte vara till tjejer. Puh! Blev ju lite osäker där jag.

Nu har vi 8st djur - krokodil, apa, elegant, räv, lejon, pingvin, katt och gris!

Kommer växa fast i soffan.

Om jag inte blir frisk snart så är risken övervägande stor att jag växer fast i soffan. Spenderar 90% av dagarna här.


Idag fick vi punktering på bilen. Skit roligt att stå ute och byta däck (eller som i mitt fall; kolla på) när det blåser isiga vindar! Jag har faktiskt aldrig fått punka förr.. Men antar att mina extra 18kg börjar ta ut sin rätt nu haha!

Filt!

Jag har varit på jakt efter en filt till bebisen nu ett tag. Men inte hittat någon jag gillar. UNTIL NOW!

100x75cm från märket Elodie Details.
Jag tyckte den var sååååå snygg så klickade hem den på stört, trots det lite halvdyra priset (429kr).
Kommer bli perfekt i vagnen och i bilbarnstolen och ja, överallt!! SO EXCITED! Haha, tänk att man kan bli så upprymd över en filt alltså.

Besöket hos barnmorskan.

Efter ytterligare en dålig natts sömn var vi iväg till barnmorskan imorse. Allt såg bra ut med vikt och magen och blodprov och hjärtljud. Skönt! Jag kände mig dock så dålig att jag bara ville bryta ihop och gråta, men lyckades hålla mig samlad. Barnmorskan sa direkt att jag måste ha influensan och inte bara en vanlig förkylning. Men vad hjälper det mig? Inte blir jag friskare för det? Oh lord have mercy on me!

Igår var jag tvungen att komma ut ur huset innan jag blev helt galen och folkskygg! Så vi åkte till Owes och kikade lite. Kom hem med ett bäddset till vagnen! Vi gillar ju stjärnor i denna familj, så inte helt oväntat blev det ett set med sådant mönster. 95 kronor - som hittat ju!


Nu ska jag slänga in sängkläderna i tvätten så dom är redo när det väl är dags för användning. Sen ska jag lägga mig och vila. Som vanligt.

Avslutar dagen..

..med ett bubbelbad.

Förkylningen håller i sig. Eller influensan kanske man ska säga? Hur som helst blir jag GALEN på den! Någon som har nåt bra tips på hur man blir frisk? Anyone? Anything?!

Ikväll efter middagen (kycklingsallad mmmmm) satte jag mig i soffan i den position som känns bra. Brukar kännas bra*. Bestämde mig efter mycket stånk och stön att det bästa vore att ta ett bad så jag får slappna av och vara viktlös ett tag.

Sagt och gjort!



Drog dock på med lite väl mycket badskum! Höll knappt på att hitta upp och ut ur karet! Puh, den tabben gör man ju liksom inte om.

När jag kom upp igen så möts jag av detta:
Verkar som det är fler än jag som badat ikväll! Eller vart ute i regnet.

Nej, nu ska jag försöka sova. Att somna är skapligt lätt, men att fortsätta sova hela natten är värre. Brukar vakna vid tre-fyra snåret och kan inte somna om. Vi ska till barnmorskan imorgonbitti dessutom, så det vore ju trevligt att inte vara allt för trött då.

Natti!

Jag skulle ha blivit frisör!

Vilken tur att Micke kommer hem ikväll, för annars hade risken att jag skulle svälta ihjäl varit pretty big..


Jag fattar inte hur allt kan ta slut samtidigt?! Det handlar liksom inte om pengar. Tro mig, det finns pengar till mat. Det handlar nog mer om tristess. Sen är det svårt att handla och fylla upp när vi knappt äter nåt på vardagar. Micke jobbar borta och jag jobbar och käkar på stan. Men nu ser det ju lite annorlunda ut eftersom jag är både sjuk och strandsatt. Måste fan hämta hit gamla saaben (om den fortfarande lever) så att jag slipper känna såhär!

Och inte blir det bättre när en viss vän skickar sms om att hon har köpt 1,7kg lösgotta! Sååå sugen blev jag! Nämner inga namn på vem denna övergödda personen är. He he he.

Om vi ska återgå till rubriken: frisör.
Jo, det är nämligen så att titt som tätt fastnar det bajs i guzzens röv-hår.. Mycket mysigt hörrni. Så idag var det läge att trimma ner det lite.
Hon var så himla duktig och bara låg stilla medan jag lekte skönhetssalong. Lillpullan min!


Det var väl en jävla förkylning..

Jag är sällan sjuk. Och ännu mer sällan hemma från jobbet. Men den här gången finns det inget alternativ. Jag blir hemma hela veckan..

Trots att det enda jag har gjort sedan lördags är att vila så vill inte denna "förkylning" släppa. Jag blir galen! Vad ska jag göra? VAD?!

Snoret rinner, febern hänger sig kvar, jag hostar upp slem tills jag spyr och är allmänt matt i kroppen. Awesome! Verkligen awesome.

Jag blir så otroligt rastlös av att bara vara hemma, även om jag egentligen inte skulle orka göra nåt.

Nu orkar jag inte ens skriva längre... Hej då.

En sork? Till mig? Åh tack!

So it begins...
Guzzen har hittills tagit in tre möss, en fågel och imorse även en sork. Duktig kisse! Så himla snällt att du drar ditt strå till stacken.

Tanken är att vi ska köpa ett halsband med en liten plinga på. Det borde ju göra susen? Då kan hon inte smyga på samma sätt.

Jag är dock inte helt förtjust i den lösningen. Stackars katt som inte kan vara "sig själv" liksom.. Men, det funkar faktiskt inte att hon drar in det ena djuret efter det andra. Tänk bara om sex månader, när lille D leker på golvet och guzzen kommer in och ger honom en död råtta. MUMS liksom.

In action.

Måndag.

Idag är jag hemma från jobbet. Det tog verkligen emot att inte gå dit, men jag är inte frisk så nån måtta får det väl fan vara.. Jobbet är inte allt, och jag måste koncentrera mig på att bli frisk. Jag har redan ordnat så att jag är hemma imorgon också, så får vi helt enkelt se hur jag mår till på onsdag.. 

Anyways!

Jätte fint väder ute idag, men vad gör det när man måste sitta i soffan hela dagen? Vila, vila, vila. Fast kanske att jag vågar mig ut med en filt och en kopp varm choklad lite senare. We'll see! Vore ju onekligen mysigt att sitta mot husväggen och lapa lite sol.

Jag känner redan hur det kryper i kroppen på mig av rastlöshet.. Att vara hemma och sjuk är inte min melodi! Jag låg ju i soffan hela lördagen och söndagen också, så denna tredje dag på soffan känns inte så jäkla kul. Ska nog ta fram dammsugaren snart och städa lite lätt. Inga ansträngningar. 

Fan vilket tråkigt inlägg. Sorry.

Vecka 34 idag!



Inga bristningar än, och det tackar jag gudarna för! Magen växer för varje dag som går och jag börjar känna mig riktigt otymplig nu. Att måla tånaglarna är ett träningspass! Dessutom flåsar jag för minsta lilla ansträngning och blir toksvettig jätte fort.

Förutom att jag nu mår dåligt pga sjukdom så mår jag annars bra. Har fortfarande ont i svanken och benen, men vad ska man förvänta sig liksom? Konstigt vore det väl annars..

Nu är det mindre än 50 dagar kvar till beräknad förlossning! Jisses vad tiden har gått fort. Både jag och Micke har börjat vant oss vid tanken på att bli en liten familj. Ingen av oss var ju intresserad av barn tidigare, och jag har vart lite orolig över hur vi kommer må när bebisen väl är här. Men den oron börjar släppa nu, och det känns jätte bra!

Akuten.

Igår ringde jag 1177 för att stilla min oro. Det gick inte riiiiiiktigt som jag hade tänkt. Sköterskan ringde upp till förlossningen och dom tyckte att jag borde åka till akuten på en gång.

Jahaaaaaa.. suck.

Så jag tog en snabbdusch (vettefan vilken typ av undersökning dom ville göra if you know what i mean) innan vi åkte ner. Micke klockade körtiden och det tog sex minuter. Good to know när det väl är dags sen liksom.

För att göra en lång historia kort så såg allt bra ut. Med bebisen iallafall.. Jag mår fortfarande som en påse skit.


På bilden är jag uppkopplad mot nån apparat som mäter bebisens hjärtrytm(?) eller nåt i den stilen. Sen blev det ett ultraljud. Vi kollade även urin och blodtryck, och som sagt: allt såg bra ut.

Klago-inläggen fortsätter..

Efter två alvedon har febern fortfarande inte lagt sig. Eller jo, lite. 37,0 ligger tempen på nu. Som sagt; vissa av er tycker säkert att det inte ens är feber, men för mig som är lågtempad är det feber.

Jag ligger i soffan just nu. Hatar verkligen att ta det lugnt och ligga still. Speciellt när det är finväder ute! Micke håller på att städa i garaget och jag hade mycket hellre hjälpt honom än att ligga på sofflocket..


Dessutom är det ett bombnedslag här hemma (som jag har ställt till med), så skulle vilja städa och tvätta. Men jag vet att det bästa är att vila så jag får helt enkelt försöka göra det.

Ps, blir lite nervös när jag läste symptomen på havandeskapsförgiftning tidigare idag.. ALLA punkter stämmer in på mig. Jag ska till barnmorskan på fredag och då får hon ta blodtryck som vanligt men även ett kissprov så vi kan se om jag har nå äggvita (hette det så?) i urinen.

Lord have mercy!!

Min hjälte

Efter att ha gråtit i tjugo minuter inatt övergick snyftandet till hulkningar. Jag kunde inte hejda mig... Tårarna sprutade och jag fick knappt luft. Såklart vaknade Micke av detta.

Han undrar vad som är fel och vart det gör ont. "Överallt" lyckas jag snora fram. "Jag går ner och tappar upp ett bad till dig" svarar han. Jag säger att det inte behövs och att det är läskigt nere i källaren strax innan 04 på morgonen.

Vet ni vad han gör? Tar med sig täcke och kudde ner, bär in en fåtölj i badrummet och sitter där nere med mig i en timme.

Jag är så glad att jag har honom - min Micke, min hjälte, mitt allt.


Något annat jag vore lycklig att ha i min ägo vore sömnpiller. Totalt har det blivit ungefär 4h sömn inatt.. Och jag känner hur kroppen skriker efter sömn, dessvärre är det helt omöjligt att somna nu. Kroppen gör fortfarande ont - inte som inatt - men ont.

Tillägg 11:00
Det är inte så konstigt att jag har ont i kroppen när tempen ligger på 37,5. Jag som i vanliga fall har 36,2 liksom.. Inte undra på att jag är dålig.

Herregud..jag orkar inte mer..

Klockan är 03 och jag ligger i sängen och försöker gråta mig till sömns. Jag har sån jävla halsbränna/sura uppstötningar att det fan är olidligt. Mina fötter och ben värker. Dessutom är jag sjuk så halsen gör ont och snoret rinner.. för att inte tala om bröstsmärtorna efter all hosta.

Såhär såg mina fötter ut efter att jag använt tofflor här hemma:
Tofflor liksom!!! Sitter ju för fan inte ens åt.

Usch. Undra om jag ska lägga mig ute i soffan istället kanske? Hitta ett annat sovläge? Fy fan vad jag tycker synd om mig själv just nu.. Den här kvällen/natten ligger i täten när vi pratar dåliga dagar.

Kläder when pregnant..

Det här med kläder är inte så lätt nu för tiden. Alla kavajer är för trång i ärmarna, och jag vill inte ha klänning för jag kommer inte i några skor som passar till. Byxor använder jag typ samma varje dag. Armband och ringar är inte att tänka på! JIIHAAA SÅ ROLIGT!

Jag jobbar ju med kläder för att jag tycker det är roligt. Jag gillar att ha mycket att välja på i garderoben. Men just nu...nja...inte mycket som passar. Men jag försöker ändå ha på mig fina kläder. I den mån det går. Även om det blir samma lika.

Onsdags.

Idag torsdag.

Jag kan knappt fatta att den där tröjan egentligen är en klänning! Hah!
...nu går den inte över rumpan.

Cordy Roy.

Alla som känner mig eller följer mig på instagram vet att jag har blivit förälskad i gosedjuren i serien Cordy Roy från märket Jellycat. Jag tycker att dom är helt bedårande och jag vill ha ALLA! (Har säkert redan berättat om detta här på bloggen, men mitt minne är inte det bästa längre)

Problemet med denna nyfunna kärlek är att den kostar. 300 pix per mjukdjur. Jag menar, nog fan finns det vettigare saker att lägga pengarna på?! Ja.

Meeeeeen vet ni vad? Jag har hittat dessa på Aliexpress!! Det är typ samma sida som eBay. Vet ni vad dom kostar? 120 jävla kronor! Tjoho! Så jag slog till och köpte 3st på stört.

Ser ni vilka som är ny?
Japp - pingvinen apan lejonet.





Hur kan man inte älska dessa?!
Micke blir lite lätt tokig på mig och tycker att nu får det väl räcka. Jag är inte beredd att hålla med.

Detta packas helt klart ner i bb väskan:

Skötbordet.

"Kan vi inte sätta två hyllplan under skötbordet" frågade jag Micke. "Okej!" svarade han utan att tveka. Han är helt otrolig min karl. Bästa Micke!

Innan:

Under tiden:

Efter:



Nu jäklar kan vi bunkra upp med blöjor och våtservetter!

Här ser ni ju förresten hur fåtöljen ser ut också. Den är jätte jätte skönt! Ikea 2000 pix. Lite klumpig att ha placerad på det där viset.. men det fanns liksom inte något annat alternativ. Huvudsaken är ju faktiskt att det är funktionsdugligt.

Ligger i lä!

Håkan och Otti kom förbi på en fika i några timmar, och vad ska man säga.. Trots min vätska ligger jag fortfarande i lä när man jämför med Håkans händer! Haha!


Att han ens kan knyta skosnören är ju ett under! Vi skrattade länge och väl åt detta, det kan jag ju säga.

Och yes ni läste rätt - ytterligare en fika. Den här gången blev det kladdkaka med grädde och/eller glass. I WAS IN HEAVEN!

Nu har hela dagen gått och imorgon är det jobb igen. Värdelöst med en-dags helger.

Vecka 33.

Hej och hå, vad tiden gå(r)! Hahaha Jag är så lättroad att det är synd om mig.

Såå...idag är det första dagen på resten av vecka 33. Om max 9 veckor har vi en bebis här hemma. MAX! Helt galet! Sist jag vägde mig var det 16kg+, men det är säkerligen mer nu. Jag samlar på mig vätska som en jäkla kamel! Herrejisses snart kan jag inte ha några kläder alls. Förutom vätskan så mår jag okej. Jag jobbar fortfarande heltid och kommer göra det fram till vecka..hmm..35? 36? Det ska nog gå bra.

Igår på jobbet.

Idag har vi redan hunnit med besök. Tomas och Johanna (och skrållan) kom förbi med fika. MUMS! Sånt säger man ju liksom inte nej till. Johanna har beräknat trycka-ut-bebis-datum imorgon, och jag hoppas verkligen för hennes skull att det stämmer! Kan inte vara roligt att gå över tiden..

Tomas och Johanna i en klassisk självis.

Nej ni! Nu ska vi sätta upp en hylla tror jag. Hej då!


Så!

Klädstång och lådor inhandlade!



En bättre dag.

Idag efter jobbet hade jag varken ont i kroppen eller var dödstrött. Vilken lycka! Micke hämtade upp mig och så åkta vi ut till Valbo för att köpa en fleecegrej till bebisen, och ta en fika. Mmmm kladdkaka!

Alla kläder till lillen är nu tvättade. Jag har hängt in och vikt in allt, men ännu är garderoben inte klar. Vi ska upp med en till klädstång, och på hyllan kommer det stå typ tre lådor: "byxor" "mössor/dregglisar" "strumpor" Eller nåt i den stilen. Känns som att det blir bra!

Annars då? Tja, fick beröm av min chef som tyckte jag hade gjort ett mycket bra sommarschema. Tack och bock! What else.. Ja, vi var hos barnmorskan idag och allt såg bra ut. Jag följer kurvan, blodtrycket är bra, vikten ökar som tänkt och lillens hjärta tickar fint!

Dagens mama:


Mitten av vecka 32.

God natt!

RSS 2.0