Njaaa...

Satan vad opepp jag var på att bränna fett idag. Gick inte alls så fort som jag hade önskat.. BLÄÄÄ. Fast jag är ändå nöjd över att jag tog mig ut.

Nu ska jag hem och äta grillad kyckling och potatisgratäng! Fan va göööött!


Jobb(ig) söndag.

Idag är det jobb som står på schemat. Känner mig sjukt otaggad på det. Verkligen. Hade ju hellre opererat bort blindtarmen igen än att jobba, thats for sure!


Ockelbo.

Vi sitter i bilen på väg hem från marknaden i Ockelbo! Mätta som två riktiga svullen är vi..

På två timmar han vi äta en varsin hamburgare, dela på tre godisremmar, brända mandlar, varsin coca-cola, munkar och som grand finale: Langos.

Nästa år kanske vi också vaggar runt på marknaden med foppatofflor, flottigt hår, reklam t-shirt och en rejäl jävla kagge! Iallafall om vi fortsätter äta i denna takt.

Men jag tror nog inte att risken är så stor att jag och micke skulle förfalla helt och förvandlas till två troll. Vad tror ni?

Jag tar en till mandel och hoppas på en fika hos Johanna och TC nu.


THANK GOD ITS FRIDAY!

Ner och köra stängning på jobbet, sen är man ledig åtminstone en dag! Skönt!


Tack!

Igår fick jag en sån fantastisk kommentar av en kvinna som handlade av mig. Jag tackade för hennes köp och hon skulle precis vända på klacken och gå när hon hejdar sig och säger "Jag måste bara få säga.. Gud vad du är vacker!".

Jag trodde faktiskt att jag skulle börja gråta! Jag som var helt slutkörd och kände mig sjukt risig, trodde verkligen inte hon skulle säga det där! Mer sannolikt hade vart "jag måste bara få säga en sak.. Gud vad du ser trött ut! Ett leende hade väl inte skadat?"

När jag sedan hjälpte mannen bakom inledde han med "ja, jag kan inget annat än att hålla med!".

Tack tack tack till er! Ni gjorde min dag!


Slut som artist!!

Alltså.... Fyyy faaaan vilken dag! Känns som jag har sprungit ett maratonlopp... typ fem gånger!

Sitter hos Tobbe och Carro nu, men har svårt att hålla ögonen öppna.. Vill bara hem och lägga mig. Men äta bör man, annars dör man. Och vi ska ju faktiskt äta här.. Snark! Hoppas på att bli lite piggare efter middagen..

Tänk att få krypa ner i sängen och skeda med guzzen, det vore nåt det! Känns typ oslagbart just nu.


Fakta.


Zzzz...


Grattis mamma!

Hipp hipp hurra för morsan idag!

Japp idag är det mami's B-DAY och jag ringde såklart och sjöng för henne. Önskar att jag bodde närmare så att jag kunde krama om henne idag..


Ont i hjärtat!

Efter mitt förra inlägg började jag bläddra igenom Bill och Bull's blogg (katthemmet i Söderhamn), och hittade bland annat dessa tre bilder..

 


Här har hon precis vart på sitt första veterinärbesök efter att ha blivit upphittad! Usch jag får en klump i magen av att se detta. Hur kan man lämna en katt ute med tanken att aldrig låta den komma hem igen? Förklara det för mig tack.

Usch jag spyr åt sådant folk! Nu kan det ju vara så att hon har "rymt".. Men då tycker jag att man som ägare söker med ljus och lykta både utomhus och via nätet. Ville dom hitta henne visste dom vart dom skulle leta. Im just saying!

Här är bilder på henne från oss:


 

We love you!


Sagan om Guzzen.

För ungefär 7 månader sedan flyttade Guzzen in hos oss. Hon hade hållt till på en camping i Söderhamn hela förra sommaren, men uppmärksammades som hemlös när sommaren led mot sitt slut och alla camping gäster åkte hem, men guzzen blev kvar. Enligt veterinärer (oberoende av varandra) är hon 2-3 år gammal.

Jag träffade guzzen första gången hemma hos min mamma. Morsan var nämligen jourhem åt vissa katter som inte fick plats på katthemmet. Det var love at first sight! Efter några veckor tog jag och micke hem henne på prov, och efter en månad skickade vi in adoptionspappren. Vi var med katt!

Det var en tyst och försiktig guzzen som bodde med oss i början. Hon åt inte mycket, gjorde inget ljud av sig och var allmänt nervös. Men allt som veckorna gick öppnade hon sig mer och mer. Nu äter hon som en häst, har en stark vilja, skriker så fort det inte passar, och vaktar sin tomt från andra katter (eller kaniner....).

"Hon är en prinsessa som bor i ett slott, och ni är hennes tjänare" skrev mamma i ett sms till mig. Jag svarade att det vore en lögn att säga emot.

Jag försökte hitta en "före" bild på henne, för att jämföra hur mycket mer hennes päls glänser och hur mycket vikt hon har lagt på sig (hon behövde det). Dessa får duga.


BOMBNEDSLAG.

Jag rev ut alla klänningar (förutom de få som hänger på galge) och slängde på golvet. "Nu får det fan vara nog!" tänkte jag halvhögt för mig själv och bestämde mig för att vika och organisera hela bunten.
 
Det ser kanske inte ut att vara så många.. men det var det!!
 
Jag tänkte att jag skulle prova alla klänningar när jag ändå hade dom ute ur garderoben.. Jo, tjena! Jag orkade prova en tredjedel innan jag bestämde mig för att avbryta uppdraget. Fy fan vilket pannknack jag drog på mig. det är ingen lek att prova kläder, det vill jag lova.
 
Två klänningar från H&M.
 
H&M igen och en från Carlings.
 
H&M och BIKBOK.
 
H&M och BIKBOK.
 
Två sista från H&M.
 
Verkar ha handlat liiiite på H&M!? Ingen av klänningarna finns längre i butik, eftersom det var pretty long time since i köpta dom. Jag önskar att jag hade tålamodet och orken att visa er alla klänningar..
 
 

Hazelnut coffe.

Idag fick jag se en rolig grej på indiska; kaffe med smak av hasselnöt. Jag har provat kanelkaffe förr.. ingen hit. Men med smak av hasselnöt? Det MÅSTE ju bara vara gott! Jag älskar ju nötter. Köpte paketet utan att blinka!
 
 
När jag öppnade paketet luktade det sjukt gott! Som en orgasm i näsan av nötig choklad, typ. Kassörskan berättade att hon brukade ta 50/50 av vanligt kaffe och detta kaffe när hon bryggde. Så jag gjorde exakt som hon sa och precis i denna stund sitter och sörplar på en kopp.
 
Om det var skit gott? Nej. Jag blev riktigt besviken faktiskt! Jag tror att vårt kaffe tar över smaken för mycket, så imorgonbitti blir det nog enbart nöt-kaffet. Jag känner faktiskt knappt någon märkbar skillnad alls, och då måste ni veta att jag brukar kunna känna skillnad på kaffesorter. Men det luktar gott iallafall!
 
Ett sånt här paket på 200g går loss på 50lappen.

Sol och minigolf.

Vilken härlig dag!! Jag klev upp tidigt och målade. Därefter tog jag ett städvarv i huset, käkade frukost och smorde in mig med olja. Ut i solstolen, steeek, Louise kommer, steeeek. Sen åkte vi och käkade lunch, hem och drack kaffe, spelade kort.

Louise åker hem, jag solar igen. Carro kommer, vi köper middag, spelar minigolf, åker hem och målar byrå.

Bra dag va? Mycket!

Nu ska jag duscha och sen blir det inte många knop till.


Projekt: måla byrå vit.

Ikväll har jag målat en tredje gång, som planerat. Och nu är jag nöjd. Det är vitt och blankt. Väldigt missnöjd över rinningarna som hade blivit på sidan av byrån.. Jag som var så noga! Ja ja, det är nog ingen som kommer märka det förutom jag. Men annars är jag nöjd!

Jag slipade inte byrån innan. Jag använde enbart målartvätt från biltema (39:90kr). Färgen är en lackfärg, även den från biltema (99:90kr). Så jag fick alltså en "helt ny" möbel för 140spänn! Grymt!



En gammal goding!

Längst ner i bikinilådan hittade jag en gammal favorit! Den bikinin hade jag när min bröst var.... mindre. Alltså cirka typ sex år sedan. Och har man sparat en bikini så länge, så betyder det att den är snygg!

Både pattarna och röven fick klämma sig ner i det lilla tyget. Men ack så snyggt! Nu ska jag bara komma igång med träningen igen så att åtminstone en av bikinidelarna slipper sitta så ruskigt tight!


Shake that ass!

Jag har verkligen en blandad musiksmak! Allt från jazz och country till r'n'b och hårdrock.. Här är en låt som jag tycker är riktigt svängig! Lite otippat, om jag får säga det själv.
 
 
Vad tyckte ni? Och i know - skit ful video! Haha!

Andra strykningen klar!

Nu har jag målat byrån för andra gången. Jag ser direkt att det kommer behövas en till strykning. Inte direkt oväntat, men dessvärre riktigt tråkigt. Det är roligt att måla första gången, för då ser man en sån stor skillnad. Andra och tredje gången är bara slöseri med tid, haha.

Jag längtar som en galning tills vi ska flytspackla och lägga klinker på golvet. Eller vad säger ni? -Behålla det röda?


Första strykningen klar!

Hörrni cyberpeeps! Det kommer bli skit bra det här!! Imorgonbitti målar jag igen, och hoppas att det inte krävs en tredje strykning.


Varför cykla när man kan åka bil?

Jo, därför att en cykeltur på strax över milen bränner mer fett än att åka bil. Därför!

Ikväll ska jag måla om en byrå (undra om man säger byrå?) som skall stå nere i källaren. Den är träfärgad nu, och ska bli vit. Faktum är att den redan står i källaren, men vad vi nu har kommit på är att den ska fortsätta stå där även när vi har gjort klart det utrymmet.

Så jag är ju tvungen att åka och köpa målartvätt + färg. Jag bestämmer att biltema duger gott och väl för källaren och för plånboken. Istället för att ta bilen tog jag cykeln, och fy fan vilken pärs! Cykeln har ju inga växlar, och det var väldigt många uppförsbackar.... I say no more.

Men skönt var det! Nästa gång kommer det gå fortare. Jag fick stanna några gånger för att kolla gps:n, haha!


Katthår.

Jag är förvånad över hur lite katthår det finns här hemma. Jag har aldrig kännt att "fan nu måste vi rolla av alla kläder för guzzen var i tvättstugan" eller "sätt er inte i soffan för det är så mycket hår där" trots att guzzen har en lång päls! Mycket märkligt. Men otroligt bra! Vi klagar inte.

Varje dag borstar jag henne. Dels för att hon tycker det är skönt, men även för att det 1) minskar risken för hårbollar 2) får bort insekter och gräs 3) förhindrar att tovor uppstår och 4) mindre hår i hemmet!

Trots att jag borstar varje dag blir det ändå mycket hår i borsten! Så då vet jag att det är bra det jag gör. För oss alla.

Nu när det är varmt ute funderar jag på om man skulle doppa borsten i vatten då och då, för att svalka henne? Hon är så gnällig nu för tiden, så jag funderar på om det kan ha med värmen att göra..?

Eller så är hon bara pratglad. Eller ensam. Eller uttråkad. Eller sugen på godis. Eller vill bli upplyft - japp hon trivs bäst när matte bär henne så hon kan titta och lukta på saker hon annars inte når. Goskruttan min!


Micke, min micke.

Honom kommer jag aldrig få nog av! Min läckerbit!
Tänk om han kunde sträcka ut armarna som på bilden just nu... Då hade jag kastat mig i hans famn! Men det kan han inte, för han är inte hemma. Eller rättaresagt; han kan sträcka ut armarna, men jag kan inte få någon kram för han befinner sig många mil hemifrån.
 
I oktober har vi vart tillsammans i fyra år! Jävlar i min låda vad tiden har gått fort. Antar att tiden går fort när man har roligt. Me love you longtime!
 

Ledig, fast ändå inte.

Idag har jag två möten att gå på, och innan dess hade jag tänkt gå ner på komvux. Det tänker jag inte längre göra.
 
Jag vill ju läsa "Ekonomi och administration" via komvux, för att sedan plugga till Lönespecialist (så ser planen ut just nu iallafall), men efter att ha fördjupat mig lite i denna kurs/utbildning (den förstnämnda) inser jag att den inte går att göra på distans. Det var 80% LIA och 20% "plugg".. Så jag tänker inte gå ner på komvux och böna och be dem att låt mig plugga nu i vinter, no no, jag tänker plugga i vår istället. Då är det lugnare på jobbet och chansen till att få tjänstledigt är lite större.
 
Vi får se vad som händer och sker. Det känns roligt att ha en plan för framtiden.
 
Nu ska jag klunka i mig kaffe ur min favoritmugg från GANT (oh, classy!) och sen är det dags för smink och hår.
 

Bra jobbat, Elin!

Fan vad duktig jag är! Och skönt var det!

Istället för att gå på gymmet så åkte jag upp till hemlingby och drog en powerwalk efter jobbet. Feels good!!


Dagens.

Idag ser jag ut såhär.


Just my luck..

Jag var ledig i fredags och igår. Vad var det för väder då? DÅLIGT VÄDER. Idag jobbar jag, och näämeeen? Sol? Så otippat! Morr, spott och fräs, jag blir så irriterad.
 
Någat annat som faktiskt är otippat is this: Jag ska ta med gymkläder till jöbbet och tänkte köra ett pass efteråt. Tänkte. Borde. Vi får se. Kanske inte. Saken är ju den att jag känner mig så fluffig och fyllig nu för tiden, och en timme på gymmet kunde ju liksom råda lite bot på det. Man känner ju sig alltid så himla duktig efteråt liksom!
 
To be continued...

The internship.

Nu sitter jag, Johanna, Micke och Tomas och väntar på att bion ska börja. Det blir en komedi ikväll: The Internship. Jag älskar att gå på bio! Bästa som finns!

Och de bästa platserna är definitivt den raden framför "vip" raden. Vip raden har längre benutrymme än platserna på de vanliga raderna. Detta innebär att om man sitter på raden framför de med större benutrymme är man garanterad spark-i-ryggen-fri. En genomtänkt plan! Som sagt; älskar att gå på bio, och älskar dessa platser. Rad 6, perfect!


Gofika!

Nu blir det kaffe och blåbärspaj här på vegagatan. Just blåbärspaj är faktiskt min favoritpaj! Den har alltid varit det, sen jag var liten floe, och kommer nog alltid vara. Mums!

Ser ni hur gott den luktar?


Glad midsommar!

Säger man så?

Finväder fick man vakna till också, fantastiskt! Denna afton har jag och micke inga planer alls. Det är väl lite på hans begäran måste jag erkänna. Själv hade jag gärna åkt till svärföräldrarna och burit krans i håret. Men men, it takes two to tango.

Vad ska vi göra istället mån tro? Istället för dans runt stången, snaps, långklänning och blommor i håret? Tja, vi får väl helt enkelt se.

Så länge jag har micke vid min sida blir det en bra dag. En fin dag. Och mysig.

Förra året såg det ut såhär;


Nu är det godnatt!

En snabbdusch, och sen är det bums i sängen! Vi hörs imorgon, cyberpeeps!


Girlcrush.

För några år sedan blev jag dödsförälskad i Camilla Jacobsen! (Innan hon var med i big brother - viktigt att poängtera det!) Hon är så snygg med hennes kurvor och hennes tatueringar! Wow, what a woman!

Nu har jag hittat en annan tjej - Lady Vamp (som hon kallar sig). Riktigt snygg brud med cool stil. Gilla! Något jag gillar ännu mer är att jag visade micke henne, varpå han säger "hon ser ju typ ut som dig.."! TACK ÄLSKLING!

Och nu när jag säger att jag är kär i dessa tjejer hoppas jag att ni förstår att jag fortfarande är dyngkär i micke - och fortfarande straight.

Jag skulle kunna säga "min förebild" eller "idol" eller "inspiration" eller "så vill jag se ut" .... Men dessa uttryck stämmer liksom inte. Tjejerna är bara sjukt snygga och sjukt swag:iga! Me like.


Tattoo update!

I söndags var jag ju som sagt och gaddade mig hos Niklas Wessling (Ape man tattoo), och här kommer några bilder på resultatet.

Nästa sittning kommer vi skugga stjärtfjädrarna + highlighta med vit färg (om vi hinner), och sen är det en till sittning för att skugga ihop hela skiten. Jag tror det blir en bakgrund av lite blommor och virvlar. Ljus ljus ljust skuggat.

Längtar tills den är klar! Woohoo!


God morgon!

Idag vaknade jag på ett bra humör! Sovit som en stock i en renbäddad säng, och när klockan ringde kom guzzen upp i sängen för lite gos. Kan man bli på ett dåligt humör efter det? Dont think so.

Det första jag gjorde var att fixa klart fönstret i tvättstugan. Igår målade jag, och nu satte jag fast insyns skydd. Det blev kanon!

Sen vek jag tvätten och dammsög. Nu sitter jag och käkar lite frulle. Vilken effektiv morgon! Varför kan man inte vara såhär pigg och pepp varje dag?


Can you see it in my eyes?

Är på ett riktigt deppigt humör faktiskt. Vet inte varför..

Kom hem från jobbet och började måla fönstret i tvättstugan. Det känns åtminstone pepp. Det är roligt när resultatet blir bra. Då blir jag glad.

Men inte så pass glad att den där olustiga känslan försvinner från knoppen.

Märkligt..


Guzzen strikes again!

Brorsan och jag sitter ute på altanen och jäser. Och vem springer förbi med en gnagare i käften? Jo, guzzen! (Vore underligt om det hade vart ett av grannbarnen...)

Snacka om att vi har en killer i familjen! Hon fick såklart många klappar, mycket beröm samt några godiset för hennes fångst. Taskigt vore det annars!


Irriterande deluxe!

Hela förra veckan (när jag var ledig 5/2 dagar) var det typ dåligt väder. Igår tatuerade jag mig, och vad händer? Sol på en gång! Bara för att jag inte får sola vettni... Skit.

Antar att Johan (bluebyxor) hade rätt..


Bäst för honom...

För idag är det dags igen!


Ni måste köpa!!

Alltså jag är helt kär i mina nya hoods från STADIUM. På rean, 150kr liksom! Vilket jävla klipp. Passar både till mjukisar och till jeans. Köp köp köp!


-3cm runt midjan...

...sen igår!! Alltså jag visste ju att jag KÄNDE mig uppblåst, men nu har jag ju bevis för att jag verkligen var det! Eller tja, jag ÄR väl det varje kväll. Bäst att ta det lilla lugna med kolhydraterna from now on tror jag.

Imorse:


Vilket kap!!

Till min stora glädje fick jag se att denna väst var på 50% idag! Tack lindex, you made my day!


First class.

Vi är på väg hem från Ikea nu. Har shoppat två bänkskåp och en bänkskiva till tvättstugan! Titta vart jag får sitta, snacka om första klass. Inte.


Min bebis!

När det är dåligt väder vill Guzzen helst vara inne. Och när matte har storstädat i källaren hela morgonen, och hon inte har fått någon uppmärksamhet, passar hon på att gosa in sig så fort matte sätter sig ner och vilar. Hon är en riktig gos-katt min lilla baby!

Hur ska jag ha hjärta att resa mig upp nu?


Plötsligt händer det!

Idag har jag haft KJOL på mig! Sjukt otippat! Drog såklart på mig pyjamas och nyköpta hooden så fort jag kom hem igen! Inget slår mjukis. INGET!!

Nu ska jag ta och städa lite. Det är vita fotavtryck i hela huset (från källaren), så det måste skrubbas i varje hörn här hemma! Jag har varit väldigt effektiv idag; möte, målat, klippt gräs, shopping, och nu städa. Japp, mycket har gjorts. Mer än vanligt, iallafall.


Måla måla måla

Igår målade jag upp golvet på väggen. Idag gjorde jag andra och sista strykningen. Det blev bra!

I helgen ska vi flytta in tvättmaskinen och arbetsbänk! Jag tror aldrig jag har vart så sugen på att tvätta förr!!


Åh tack!

Jag fick en sån fin kommentar nyss! Tack, den värmde!

Jag har 200 slingor i skallen just nu. Lite tunnare än slingor från "svenska sidor", men eftersom det är så sjukt billigt köper jag lite mer istället - och sätter dubbelt. Jag har alltså 200 slingor, men endast 100 fästen. Hmm... blev det rätt nu?


Killer!

Idag fick jag nästan en hjärtattack när guzzen sprang in från altanen! Hon släpade nämligen på en.... KANIN!!

Hur i hela fridens namn har hon fått tag på den?! Snacka om first class killer.


Mera älg!

Vilket kap min svärmor (tillsammans med min mor) gjorde förra veckan! Ett stycke död älg, 17 taggare, för 400kr! Jag kunde inget annat än säga "Ja! Köp!" när dom frågade mig om intresset fanns för lite fler horn.

Dessvärre visade det sig att kraniet var gjort av gips.. och det var faktiskt ingen höjdare. Så då kapade vi av hornen och nu är kreativitets-mössan på!

Ska det bli en lampa? Ett fat? Sättas på vägg? En skål? Ska vi måla dom? Jag vet inte alls just nu, det enda jag är säker på är att vi kommer komma på nåt snyggt! Hornen kommer få agera inredning till källaren. Gud vad jag längtar tills gillestugan är klar!!

Bild på annonsen, och bild på test av skål/fat.


Ett stycke knäppis.

Hej hej! Såhär vit var jag igår. Skräll!


Målar golvet.

Just nu målar micke golvet där tvättstugan skall vara. Det är andra strykningen idag, och vi hoppas det täcker mer än vad det gjorde igår. Färgen är rätt ljus, så resultatet blir inte riktigt så enfärgat som vi hade hoppats på. Men som sagt; det var ju första strykningen, vi får se hur det blir efter denna omgång!

Jag längtar tills vi kan ställa in tvättmaskinen, sätta upp linor och inreda där nere. Förhoppningsvis kan vi det imorgon.

Väggarna i källaren har vi enbart målat vita. Vi har alltså valt att behålla dom "buckliga" istället för att göra dom släta. Jag tycker det ser riktigt snyggt ut med rustika väggar till ny inredning - speciellt i en källare.


Oväntat besök!

Vid halv nio-tiden knackade det på dörren här hemma. Det var svägerskan som hade vinglat hit på cykeln efter en after work! Riktigt roligt med spontana träffar! Hon stannade i tre timmar. Jag är så glad att Mickes familj och jag har sån bra kontakt!

Jag förstår inte hur tiden kunde flyga iväg så pass mycket?! Tre timmar! Gud vad vi surrade alltså. Allt från renovering till babykläder!


Ny bikini..

På lunchen sprang jag in på H&M en sväng. What a mistake..

För 99 kronor fick jag både bikinitrosa och topp! Alltså, ett sånt erbjudande kan man ju bara inte missa! Och jag som hade bikiniförbud.... God damn it!


Plötsligt händer det!

Som jag skrev imorse hade jag bestämt mig för att baka. Sagt och gjort; chokladmuffins med chokladbitar blev det! Nu får vi hoppas att dom smakar gott också.


Latte traveler mug!

Så. Nu har jag testat lattemuggen. Supersmidig och superonödig grej! Den får 4 av 5 kaffebönor av mig. Hade man kunna kört hela skiten i micron för att värma mjölken hade den fått 5/5. Nu fick jag värma mjölken i ett glas, och SEN hälla i den i muggen.

En kul grej iallafall! Och ett bra present-tips!


Post!

Idag hämtade jag ut två paket på posten. Varför dom inte låg i brevlådan känns fortfarande lite oklart.

Första brevet innehöll en kam. Men ingen vanlig kam, utan en med svinhår! Tydligen ska denna vara mycket skonsammare och mycket bättre än den vanliga typen av plats.


I paket nummer 2 fanns en take away-mugg - med inbyggd visp! Vilken grej alltså! Snacka om smart. Jag som älskar latte! Nu kommer det gå på nolltid att slänga ihop en sådan. Jäkla kineser, dom kan dom!


Älghorn, del 3.

Jag har ju glömt att visa er det slutgiltiga resultatet; älg på vägg.

Riktigt kass kvalitet på bilderna, men det får duga ändå.


Tråkigt jävla väder..

Det blir ingen dag på solstolen, det är ett som är säkert! Vad less jag blir alltså..

Vad kan man göra istället då? Hmm.. Klippa gräset (innan det börjar regna!), fixa lite papper, tvätta.. kanske städa lite.. igen.

BAKA!! Ja! Jag ska fasen ta å baka! Lotta kommer hit efter hennes jöbb och vad känns bättre då än nybakade muffins efter en lång arbetsdag?! Mums.

Dagens väderprognos:


Är blod verkligen tjockare än vatten?

Jag har nyss lagt på telefonen. Jag och Håkan pratade i 1 timme. Nu sitter jag och funderar.. är blod verkligen tjockare än vatten?
 
Min riktiga farsa, Janne, har jag inte så bra kontakt med. Vi hörs av lite då och då, om det är något speciellt. Vi är inte osams eller nåt, utan det har bara blivit så. Jag vet inte alls särskilt mycket om honom, och han vet nog ännu mindre om mig.
 
Håkan däremot, han känner jag utan och in. Och han känner mig. Jag var 10 år när han kom in i mitt liv. Han ringer mig ofta, bara för att kolla läget. Som en riktig pappa ska göra. Det är han som har lärt mig vad som är rätt, och vad som är fel. Han har lärt mig att stå med båda fötterna på jorden och att inte vara rädd för att få lite skit under naglarna. Tack vare honom är jag inte helt handikappad utan en karl i min närhet; jag har ju faktiskt blivit uppfostrad till att klara mig själv.
 
Vad som än händer kommer Håkan alltid att vara min pappa. Janne, är såklart också min farsa, men på ett annat sätt. I det här fallet är vatten tjockare än blod. Jag är så otroligt tacksam att jag har haft Håkan vid min sida under min uppväxt.
 
Svärmor, Amra och Håkan.

Mamma har blivit med blogg!

Nu har morsan börjar blogga. Första dagen idag faktiskt! Gå in och skriv en trevlig kommentar vettja! Det skulle göra henne glad.

WordsByAnneli.blogg.se


Fast & Furious 6, soundtrack.

 
 
Fan vilken skön låt! Spelas på högsta volym här hemma kan jag lova!!

Till salu.

Nu är det dags att sälja mina snygga boots från H&M trend. De är i äkta skinn och i äkta mocka. Storlek 38. Klackhöjd 9cm.

Jag köpte dom för säkert 1 år sen, men har bara använt dom typ... en halv gång. Varför? Jo, för dom är för små! Jag har ju 39, och dessa är 38. Fråga mig inte vad jag tänkte med.

Nypris för dessa snyggingar var 800kr (om det inte var mer...?). Jag säljer dom för 500kr, prutat och klart!

Pengarna förs över till mitt konto, alternativt kontant och du hämtar dom. Om ni vill ha dom hemskickade får ni stå för den kostnaden.

Om ni är sugna så skriv en kommentar, så svarar jag er via er mail.


Ledig!

Första lediga måndagen på sex månader! Jag tänkte fira med att sova hela förmiddagen. Men vad händer? Jo, guzzen. I say no more.

Jag har försökt att somna om flera gånger, men guzzen vill tydligen inte det. Är hon såhär djävlig imorgonbitti åker hon ut! Jag har såklart släppt ut henne idag också, men lämnat dörren på glänt. Stort misstag!

Nej, nu ska jag stiga upp ur sängen och koka lite kaffe. Fin utsikt (uppsikt?) har jag härifrån iallafall:


Löshår...

Jag har förklarar detta mycket grundligt förr, så jag kommer inte förklara det grundligt igen.

Jag köper mitt hår från eBay. Säljaren kallar sig hairsaloon-2008, eller nåt i den stilen. Den säljaren har alltid levererat äkta hår i bra kvalitet, därför fortsätter jag att köpa av honom, trots att han inte är billigast.

Vill ni veta mer än detta får ni helt enkelt bläddra i arkivet.


Kan man bli kär i en film?

För i sånt fall är jag det!!

Helvete(!!!!) vad bra Fast & Furious 6 var! Man ville liksom inte att filmen skulle ta slut. Shit...!

Om ni inte har sett den än, så GÖR DET ASAP!


Älghorn, del 2.

Idag var allt torrt, så då har jag monterat tillbaka skallen på brädan. Och gissa om jag blev nöjd! JAPP! FETT NÖJD!

Jag tror att det kommer bryta av snyggt med lite "färg" i vårt svart/gråa sovrum.


RSS 2.0