Home sweet home.

Nu har vi precis kommit hem, och jag är trööööött. Vi ska ta en varm dusch nu innan det är dags för sängen. Maten och sällskapet har vart trevligt ikväll. Det tackar vi för. Förresten, inlägget innan är från mobilen - kung!


Tobbe grillar och Carro kollar läget. Läget var kallt.


Jag hade det varmt och mysigt i mickes hood.


När maten äntligen var klar blev alla väldigt.... glada.


Micke åt mest..




En mörk utsikt från lyan a la Svensson/Kaustinen.


Här ser ni två trötta och mätta själar i hissen på g hem.

Japp, det var den valborgsmässoaftonen. För mig var det en vanlig, trevlig fredag. Överskattat med afton:ar tycker jag! Borde döpa om allt vad dom heter till "amatörernas afton", för det är precis vad det är. Unga flickor och pojkar som snor folköl och spelar full på stan. Grattis. Nej, nu ropar Micke - dags för en dusch. Natti natt!

Bild-uppdatering. Tobbe sköter grillen. ...

dsc02710 (MMS)

Bild-uppdatering. Tobbe sköter grillen. Ser bra ut. Frågan är bara: Vart tog det fina vädret vägen?


Pannknack!

Om en timme ska vi dra till Tobbe och Carro för lite grillning. Konstigt nog är jag inte ett dugg sugen på det idag.. eller något annat för den delen heller. Vaknade imorse med världens jävla halsont, och under dagen har jag dragit på mig en ruskig pannknack. Aj aj. Så kanske är det därför jag inte har någon matlust? Ingen matlust men ändå hungrig. Hmm, gick ju inte riktigt ihop det där va?

Idag var första gången jag öppnade på jobbet. Det gick hur bra som helst! Trivs verkligen där. This was my jewellery-look of today:

Ursäkta den knäppa minen.


Sneakpeak.



Klockan 9 imorse låg micke redo för några timmars pain. Ni vet vad dom säger - Vill man vara fin får man lida pin. Men det måste ha gjort ont något fruktansvärt eftersom det blev mer än fint - det blev hur jävla snyggt som helst! Micke själv säger att det inte var någon big deal, så vi får väl tro på hans ord. Het är hans nya gadd, och het är även han! M-m-m! Vilken jävla gobit jag har till pojkvän!

Good night!

Nu har Tobbe och Carro åkt hem. Dom kom nämnligen över på en film såhär på kvällskvisten! Jag försökte ta en bra bild på senaste inredningsprylen här hemma - en "öppen spis" som Micke fick på bemärkelsedagen. Blir verkligen hur mysigt som helst här hemma! Ni får nöja er med en dålig bild så länge:



Nu ska jag ta och hoppa in i duschen en snabbis, sen blir det sängen med snyggingen min! Jag älskar verkligen mitt liv just nu. Vackert hem, snygg karl, bra jobb. Att få shoppa lite på det här kommer bara göra det ännu bättre! Sparas till en tattoo ska det också göras. Mums. Micke har även pratat om framtiden - hus.. kids.. etc. Fan, känns otroligt jävla bra detta! Night ya'll.

Holy fuck.

Smaklökarna har dansat av glädje, och nu är magen mätt! Snart ska jag och min lover ta en promenad till Tobbe och Carro för att låna skrivaren. Micke ska ju gadda sig imorgon! Jippi! Synd bara att jag jobbar fm så kan inte följa med..

Förresten, angående mitt hår. Jag skulle ju våga det imorse. And so i did. Men jag såg inte lika busigt snygg ut som Sofie - jag såg ut som fucking jävla Jesus! Om man inte skulle bry sig om min helsvarta outfit, eller mina mörkt sminkade ögon skulle folk ha trott att jag var en ängel. Nej, inget mer vågande för min del! Plattade håret så mycket det gick och gjorde några slarviga lockar instead. Much better.


Powernap.

Jag är helt värdelös på att sova middag. Fick en rejäl pannknack när vi kom hem från Valbo, så drog två panodil och la mig i sängen. Jag har ju inte huvudvärk längre, men kommer jag vakna ur koman är frågan? Jag är en sån person som bara blir tröttare av att powernapa. Någon som känner igen sig? Nu ser jag att maten är klar, dags att käka! Mmm!!! Återkommer.


Micke i en gigantisk hängmatta, 20,5 grader värme på Lindholms Möbler.

Grillat är godast!



Ser gott ut va? Grillad fläskfilé, pommes och bea. Helt underbart!
Vad ska ni andra grill-lösa äta idag då?


Good morning!

God morgon allihopa! Nu ska jag fixa frippen med min vågtång/trefingertång. Blev sugen på det efter att ha läst Sofies blogg. Jag hoppas verkligen inte att hon sätter ett pris på mitt huvud efter att jag rippade en av hennes bilder! Efter sminkfixet och hårfixet och klädfixet och frukostfixet blir det en tripp till valbo för att uträtta några viktiga ärenden. Får se om jag slänger upp en bild på håret lite senare, annars hörs vi ikväll! Och förresten - ikväll blir det grillat. Mmm. Tjing!

Remember?


Har suttit och lirat detta retro-spel ett tag nu, och snacka om att minnen väcks till liv! Varför slutade man egentligen spela Kosmonaut? Sjukt bra ju!

Om 20 minuter är det Navy cis som gäller, i vanlig ordning. Hoppas ni har haft en awesome day! Det har jag. Good night, everyone!

"Goooooooooooood natt", säger jag klart och tydligt på bilden.

Mobilbloggning - testing, testing...

Mobilbloggning - testing, testing...


Hello!

Nu har syrran gått till stationen för att ta tåget hem. Jag färgade hennes hår och vi skakade hand på att jag skulle bli hennes personliga stylist! Efter lunch och färgning här hemma vaggade vi ner på stan för att ta en fika!


Det blev som vanligt waynes. Dom har såå goda chokladbollar och kaffe.


Jag måste få skryta lite om att jag har en sådan vacker syster! Titta bara! Och att hon ska kläcka ur sig den lilla krabaten om cirkus 1 månad syns knappast! Det bara strålar om henne. Jag är så stolt över att få ha dig som min syster!

Latest:



Senaste tillskottet i bh-familjen. Kommer från bikbok. Hur skön som helst! Finns matchande trosor till. Passa på nu för det är 2 för priset av 1. Yes, varsegoood!

Jag & Syrran


Så här kul har vi just nu. Syrrans blogg hittar ni här. I love my sis!

Glömde berätta..

..att jag kommer vikariera som BC i sommar! Detta betyder alltså att jag kommer vara butikschef en period i sommar. Vad säger ni om det då, suckers!? Jag säger JIPPI! Blir dock heltid över bästa sommarveckorna, men det är det värt. Bra för mig själv.

Just nu sitter jag och slappar framför tvn. Tisdagar har så schyssta program! Navy.. 2½ men.. Despan.. Cougar town.. Bra helt enkelt!

Imorgon är jag ledig, då kommer syrran i ottan och ska få håret färgat! Sen ville hon käka sushi till lunch. Hennes önskan är min lag.

Sen vill jag tillägga att Micke gör mig helt galen! Varje gång jag ser honom så pirrar det i magen, och varje gång han ger mig en kyss blir jag förälskad på nytt. Jag älskar den där karln så det gör ont! M-m-mm!

Good night!

Hello again!

Dagens jewellery-outfit:


För er som har undrat hela dagen vad det slutligen blev för frulle kan jag meddela er att jag käkade gröt med lite hallonsylt. Varsegod! Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Har en gräslig pannknack och känner mig lite febrig. Tog två ipren på jobbet, men dom verkar inte vilja hjälpa min skalle. Så någon träning ikväll blir det icke! Nu ska jag göra lite food och sen får vi se vad kvällen har att bjucka på.

Aaah..

Blev en promenad på 50 minuter i det fina vårvädret! Nu har jag duschat och funderar på vad jag ska göra till frulle. Gröt? Ägg? Vattenmelon? Rostad macka? Alltihop!? Jobbar 12-17 idag, och efter det blir det en runda på gymmet. Hörs i eftermiddag! Tjaa råå!

Good morning!

Jaha, förstod man ju.. Klockan ringde för en timme sen, och jag är fortfarande inte vaken känns det som. Gäsp! Det är redan 12,3 grader ute i skuggan - hurra! - men att gå på en promenad känns fruktansvärt ansträngande just nu. Solen skiner in genom stora vardagsrumsfönstret och det är inte en vacker syn! Jäklar i min låda vad fönstret är skitigt! Får fixa det senare. Nu ska jag gå ner runt hörnet och köpa lite ecstasy så att jag blir pigg. Hej så länge!

Bacon-Elin.

Dagens workfit:


Gick helt suveränt attt stänga idag! Gjorde't på fem - tio minuter. Så när jag kom hem till lyan bytte jag från stövlar till gympaskor och sprang ner till sats. Blev lite armar.. lite ben.. lite mage och löpband. Gick bra! Nu ska jag strax hoppa in i duschen efter en alldeles för stor portion pasta med baconsås. Ikväll ät det Navy CIS också - awesome!

Typiskt..

Det blev varken gymmet eller promenaden innan jobbet. Satt i telefonen med alfa-kassan och 3s kundservice, gjorde matlådor och insåg att klockan som vanligt hade sprungit ifrån mig. Så går det när man kliver upp för sent. Men jag hinner träna efter jobbet, så det är luuuunch! Nej, nu är det hårfix och klädfix som gäller.

Skål!


Titta så vackert! Jag sa ju att det fungerade. Bra nödlösning av mig.

..man att kaffet har en eftersmak av papper är inget jag tänker skylta med.

Good morning!

Varför ska det vara så jäkla svårt att gå upp i tid!? Eller nej, jag omformulerar min fråga till Gud den allsmäktige: Varför är jag så trött på morgonen!? Jag förstår inte vad mitt problem är. Klockan ringer, stäng av den, gå upp. Det låter väl inte så svårt? Istället snoozar jag sjuttioelva gånger innan jag går upp! Snark! Ja ja, nog gnällt nu.

Det första jag gjorde imorse var att öppna balkongdörren. Underbart att det äntligen börjar bli lite varmare i luften så att man kan ha den på vid gavel och släppa in frisk luft och fågel sång... Eller nja, riktigt så är det inte när man bor inne i stan. Nog släpper jag in luft alltid, men vettetusan om den är så frisk. Och fågelsång? Prova bullrande trafik. Men inte klagar jag för det inte! Bo i stan är det bästa, end of story.

Nu ska jag göra mig en kopp kaffe. Dock är filtren slut, så jag får göra mitt eget av toapapper. Och inga höjda ögonbryn nu! Det fungerar faktiskt! Nej, nu får jag ta och vakna till liv! Måste hinna med en promenad eller gymmet innan jag börjar. Bye bye!


Mr. Lover

Åh, han gör mig helt galen min karl! Helt perfekt och dööösnygg är precis vad han är! Jag förstår att ni har svårt att sluta kolla - jag har samma problem. Men det måste vara svårt att inse att det är mig han kommer hem och french kiss:ar.
You make all my dreams come true. I love you. 

Grattis älskling!

Yes you heard me, idag fyller snyggingen 25 år! Vi firade honom igår hos svärföräldrarna i Stugsund. Mina föräldrar var också där, som ni såg i förra inlägget. Det var mycket trevligt. Senare drog jag, Micke och Tobbe till Olles i Söderhamn, och det var fan helt värdelöst! Men Micke och Tobbe var roade, så det var ju bra iallafall! Kan ju ha berott på att dom var något mer berusad än vad jag var. Förmodligen nästan säkert var det så. Hur som helst - Grattis igen!

Snyggare karl får man leta efter! Jo, jag förstår er.. Avund är rätta känslan.

Imorgon är det jobb - stängning. Och innan jag börjar blir det träning på sats. Ska försöka få upp lite vinterjackor och vantar and shit på vinden också. Skulle behöva tvätt och städa och dammsuga och skura golven och putsa fönstren också.. Ja ja, läser ni imorgon så blir ni garanterat uppdaterade vad som händer på den fronten. Nu ska jag hoppa in i duschen. Night!


Helgen i bilder:


Hello!

Well, hello again! Jag hoppas och tror att det gick ytterst bra att stänga! Stannade lite över tiden, men det är ju fullkomligt normalt med tanke på att det var första gången. Sjukt mycket folk idag med! Men det kan man ju förstå.. löningsfredag för många, så vore jag en utav dom skulle jag också shoppa loss! Nu har jag precis klivit ut ur duschen och väntar på att Micke and Tobbe skall anlända - med tacos! Mmmm!


Jag exakt nu. Och nu. Och nu, nu, nu och.. nu!

Hello!

Då var jag duschad och en sminkning är påbörjad! Vilken fantasktisk start på denna fredag! Jobbar 12-19 (stänger själv för första gången, spännande!), och sen är det ledig helg med den bästa! På söndag fyller ju även denna underbara karl 25 år, så imorgon åker vi till Stugsund och kalasar. Nej, nu måste jag fortsätta sminket och klura ut dagens klädval. "Älskling, kan du göra gröt?" ..och så var även lunchen fixad. Hörs ikväll!


Hello!

Såhär efter frukosten lutar det åt alternativ nummer ett. Lite powerwalk och lite mage klarar jag väl av, även om jag är dödstrött? Jorå, nu jävlar taggar vi till här! Något som inte var lika peppt att se var mitt konto. Idag är det lön, men inte ser jag några slantar på kortet inte! Morr och fräs vad arg jag blir om han har missat att sätta in cash! Får checka läget igen efter 13-tiden, och se om det finns några kulor där då. Nu är det dags att borsta gaddarna och klä på sig. Satsar på att vara nere på sats (haha) nine o'clock!

Good morning!

Klockan ringde för en timme sen.. som vanligt orkade jag inte vakna då. Nu sitter jag i soffan och har två alternatit. 1, Gå ner till sats och träna en timme. 2, lägga mig i sängen och mysa med Micke i två timmar. Det skulle ju vara nyttigt att träna, men ack så jobbigt! Och det där med att gosa med micke - han sover och kommer nog inte vakna för ens om tre timmar.. What to do? Magen kurrar så jag kan ju iallafall börja med att käka en liten frulle. To be continued!

Hello!

Look of today: Guns n Roses


Det gick bra att jobba idag också, såklart! Vi fick massa nyheter idag - summer resort - som kommer bli en succé! Kika gärna förbi och checka in det senaste.
Micke kom hem för några timmar sen! Underbart! Vi drog faktiskt en vessla till middag. Det var efterlängtat kan jag ju bara meddela! Nu står kaffet och svalnar på bordet, och vi ska strax kila ner och kötta armar. Det är verkligen förjäkligt att jag har så ont i ljumskarna, annars skulle jag kunna dra en redig walk på löpbandet också. Men men, imorgon kanske! Hej så länge!

Good morning!

Är det här ett dåligt jävla skämt eller!? :


Så ser det ut utanför vårt fönster, snöslask. När jag gick mot köket efter att klockan ringt tänkte jag att 'nu kan morgonen inte bli mycket sämre..' men det kunde den minsann! Så inte nog med att man är trött och har ont överallt, jo då ska det snöa. Hurra! Nu måste jag dra en lina cola innan jag hänger mig! 

Good night!



Suuuuuuuuckers! Trodde ni verkligen att jag hade cuttat mitt hår  lugg? Då trodde ni fel fel fel! På jobbet finns det bland annat löshår, och som ni såg - löslugg. Visst såg det verkligt ut? Som klippt och skuret för mig! (höhö, rolig jag var nu då!) Jag gillade inte att hela min look gick från hot till cute med luggen. Så i framtiden blir det ingen lugg för mig. Mittbena it is. "Wild always beats sweet". Repris:

Hello!

Jisses vad jag är slut i benen nu! Hade träningsvärk igår, men ikväll är det pain from hell! Micke kommer hem imorgon och mina ljumskar är verkligen kassa! This is going to be the worst weekend ever! Näää, men dom slutar väl gnälla imorgon... förhoppningsvis. Jag har just käkat lite vitlöksbröd som jag dippade i lite beasås. Göttans! Tänkte ta igen dom där förlorade centimeterna runt midjan! ..eller så var jag hungrig och orkade inte göra något ordentligt så här sent. Nu ska jag återgå till filmen "He's just not that into you".


Hello!

Första heldagen på jobbet gick jätte bra! Nu kan jag öppna och stänga butiken. Imorgon jobbar jag mellan 12-17, och på fredag ska jag stänga själv för första gången. Pang på bara! Så det känns jätte roligt. Jag kommer förmodligen ha ansvar över butiken under sommaren när BC är på semester, och det känns ju verkligen som en ny utmaning och som en möjlighet att utvecklas! Roligt, roligt! Och dessutom ser jag ut såhär idag, vad tycks?


Good morning!

Idag är första dagen på nya jobbet! Det blir en heldag från 9.30 till 19.25. Jag hoppas och tror att det ska gå bra. Varför skulle det inte, liksom? Det är så typsikt mig att vara nervös och oroa mig i onödan!
Och från det ena till det andra: Jag vägde mig nyss, och mätte min midja. Från typ februari har jag gått upp ~0,6kg och runt midjan har jag tappat 2-3 cm(!!!!). Anledningen till att jag har gått upp i vikt är såklart muskler (hoppas dock på ett ras inom en snart framtid), men det där med midjan. Hmm.. funderar starkt på om jag har mätt på ett annorlunda sätt än sist? Jag menar, 3 centimeter? Kan det stämma? Jag som trodde att den skulle visa +5 eller nåt! Hehe. Men glad blir man! Idag blir det dessvärre ingen träning. Dels för att jag jobbar heeela dagen, och dels för att jag har sån träningsvärk. Får se om jag promenerar lite ikväll. Förmodligen inte. Nu ska jag käka frukost och sminka mig. Nervööös :)


Hello!

Navy cis, 2½ men, 2½ men, navy cis, desperate housewives, cougar town.



Bra jävla tv-kväll alltså! Straight through!
Och by the way, smink- och hårtipsen kommer när mer tid finnes.

Hello!

Sådär, nu är jag hemma igen - med dubbelt så ont i ben och ljumskar! Sprang ju ner på stan och mötte upp syrran vid 13-tiden. Hon käkade sushi och sen gick vi och fikade på waynes. Alltid lika trevlig att sitta riktigt länge på ett mysigt fik med en stor latte, och snacka massa skit. Dessutom så är jag en sucker för waynes chokladbollar också! They are to die for.


Efter fikan gick vi en sväng på nian. Syrran köpte ett par snygga kilklackar på min favoritbutik (när det gäller kategorin skor) - Scorett! Och jag blev kär i en oversizad väska.. och i princip alla skor. Som vanligt.



Nu var det egentligen planerat att jag skulle gå till Pyret för att åka till sandviken och spela lite innebandy. Men eftersom jag har så djävulskt ont i benen och ljumskar avstår jag! Det är verkligen pure pain! Jag kan inte ens sitta med benen korsade.. Så tjejerna får plastfektas utan mig ikväll!


Hello!

Till lunch blev det fem böttkullar och 1dl bulgur, samt ett glas bravo. Nu mår jag illa som fan, och kan konstatera att 1dl okokt bulgur blir alldeles för mycket när den är kokt. För mycket för mig och min mage iallafall. Snart kommer syrran att ringa och säga att hon är framme i denna vackra (cykel?)stad. Då kommer jag att behöva meddela henne att jag sitter i morgonrocken helt ofixad. Hmm, kanske dags att lägga på ett kol då? Tja!


Skulle jag göra en lista på bekvämaste outfiten genom tiderna kommer morgonrock + tofflor på en solklar första plats! Jag förstår mig inte på människor som inte gillar morgonrockar? Männsikor som min snygga sambo Micke tillexempel.. Men jag gillar honom ändå, och ni andra som inte heller äger någon morgonrock. Gillar er, men förstår er inte.


Hello!

Gick ju inget vidare att kötta på med armar när jag inte fattar hur jag ska göra!? Blev lite mage, lite ben och lite hantlar istället. Och powerwalk/jogg på bandet. Känns skönt! Nu ska jag duscha, och sen göra lunch. Ikväll kommer det lite hår- och sminktips också! På begäran av Sandra, som minst sagt är en hot hot mama!


Här är hon gravid i vecka 26. Hon klämde ut en liten Emma för några månader sen.
(Jag hoppas att det inte blir några protester ang. den här snygga bilden, Sandra!)

Hello!


BUSTED! ..eller? Varje gång jag öppnar kylskåpet ligger den där förbannade chokladbiten där och ler mot mig. "Ät mig!". Jag vet ärligt talat inte hur länge den har legat där. Någon månad? Nu undrar ni säkert varför jag inte har ätit upp den? Jo, för att det inte är en godisbit!

Det är en spegel! I love it. Och fråga mig inte varför jag har lagt den i kylen.

Hello!

Nu är jag lite piggare iallafall.. Men bara lite. Frukosten idag bestod av ett hårdkokt ägg, en skivad tomat, keso och en mugg kaffe. Mums! Blev dock en aning stor frulle idag.. Nu ska jag strax borsta gaddarna, sätta upp håret, dra på mig träningsuniformen och traska ner till gymmet. Tänkte värma upp (såklart) med 15min löpband, därefter köra armar och sedan avsluta med 30min löpband. Så ser planen ut, vi får se om den följs.


Breakfast! Och ja, jag är medveten om att muggen inte är fylld med kaffe..

Good morning!

Jag känner mig som en zombie just nu! Är fruktansvärt trött. Jag har sovit jätte dåligt faktiskt, vet inte varför, men har vridit och vänt på mig under hela natten. Suck. Måste koka kaffe så att jag piggnar till lite! Ikväll är det innebandyträning också, skoj! Hörs senare.


Night!

Nu har Mimmi sprungit iväg till Starleten och är nog hemma vid det här laget.. beroende på om hon folkrace-kör, eller uppkörnings-kör toyotan. Vi gick och bokade henne en loveticket, handlade lösgodis för 5kr (dvs pyttepyttelite! Gott vare!), drack kaffe, åt ett varsitt ägg, kikade topmodel (och ångrade godiset..), skypade med norge-Micke och snackade massa skit. En trevlig kväll helt enkelt. Nu är jag väldigt trött. Ska lägga mig i sängen och kolla på Navy cis som börjar eleven o'clock. Imorgon ringer min klocka 07:00 igen, så får vi se vilken tid jag står redo på löpbandet den här gången. Imorse var jag där 10:00.. inte coolt! Syrran besöker gävle imorgon förresten! Så det blir en runda på stan med henne. Natti natt!


Bilder när syrran var i gävle för ett tag sen.. fikade på Waynes!

säääts.




Mimmi kommer hit om några sekunder, så det blir ingen promenad. Men det löser sig, imorgon är en ny dag! Längtar som en galning om jag ska vara ärlig. Det var verkligen roligt med gym. Elin hjärta SATS. Och ännu roligare kommer det bli varje helg framöver - då blir det träning med Micke.


Plastic fantastic!

Det är sjukt svårt att vara självdiciplinerad. Hade jag pengar skulle ja lätt lägga mig under kniven.

Men ibland ser man vissa som aldrig verkar bli nöjda. Mycket vill ha mer.


Jag sitter och funderar på om jag ska släpa mig ut på en promenad. Eller om jag ska dra mig ner till gymmet igen? Faktum är att det andra alternativet inte ens är något alternativ - jag är fortfarande helt slut. Haha. Så det blir nog en promenad.


Hello again!

Jag tränade imorse, det blev ett benpass. Och lite mage. Jag är fortfarande helt slut i kroppen! Har inte tränat gym sen jag bodde i valbo, vilket måste vara 1-2år sen. Men kul var det! Helt klart värt smärtan! Hmm, undra vad det blir imorgon? Löpa lite på bandet och armar tror jag nästan.

Ah, smällde just i mig lite tacorester! Satt fin fint!

Efter träningen bilade jag ut till valbo och lämnade nyckeln till jobbet. Efter det så har jag suttit på Stuido q i nån timme. Pyret jobbar där, så jag brukar komma och hänga lite. Idag satt jag i massagestolen en stund - underbart! Lisen kom förbi med Emma och Max som skulle trimmas. Checka in dom snygga skorna som Max hade på sig!


Max redo för en klippning, och Emma är redan klar med festivalgrönt hår!


Mamma Lisen som håller Max medan Pyret cuttar. Och snygg-skorna såklart!


Och här har vi då mig. Dagens outfit-bild. Grattis!

Good morning!

Hello alla pigga och glada människor! Imorse ställde jag klockan på 07:00, men som ni ser tog det lite längre tid för mig att vakna.. Jag har nyss tagit tempen - 3 gånger - och den visar 37,1. I vanligt fall brukar jag ligga på 36,5. Så det känns verkligen inte som att jag är sjuk längre! Jag kan ju vara lite varm för att jag nyss vaknat kanske? Jag tänker äta en lätt frukost, ta tempen igen, och sen går jag fan ner på sats. Jag har lite ont i halsen, men det har man ju nästan jämt när man vaknar.. Jag känner mig inte sjuk alls, så nu får det vara nog!


Longing for french kiss.


Önskar att jag fick krypa ner i sängen brevid dig..

"A french kiss is a kiss, usually romantic or sexual in nature, in which one participant's tongue touches the other's tongue and usually enters his or her mouth."

Movie night.














Det gick bra på jobbet idag, även om jag var lite ringrostig! Lugnt med folk, men fördrev tiden på ett bra sätt ändå. Snickrade upp lite i omklädningsrummen och gjorde lite annat som hör butiksjobbet till.

Ikväll har jag haft filmkväll med Pyret och Mimmi, även kända som systrarna Öhrn. Nu när Pyret har flyttat in till stan hoppas jag på många fler myskvällar! ..och partynätter. Vi såg iallafall filmen "The Crazies", som var en dålig kopia av Dawn of the dead-filmerna. Suck.

Imorgon vill jag vakna pigg och alert. Inte med halsont som jag har vaknat med dom senaste veckorna! Jag vill ju börja träna igen!! Har ett lätt abstinensbesvär just nu kan jag ju meddela! Känns jätte roligt att börja på Sats också, hoppas det funkar bra där.

Nu ska jag försöka få kontakt med min pojkvän, och sedan krypa ner i sängen och kika lite tv. Night everyone!


Multitasking.



Detta är vad jag kallar simultanförmåga! (förmågan att göra flera saker samtidigt, för er som inte förstod det.) Imorse 09:31 väckte Micke mig och frågade om jag var hungrig. Jag gnuggade sömnen ur ögonen och vaggade ut till köket. Och där får jag se en karl som hunnit med mycket på morgonkvisten! Han har handlat, dukat fram en rejäl söndagsfrulle, kokar ägg, gör matlådor, kokat kaffe och hackar kyckling - samtidigt. Det är min man det!

Splash of the titans..



En stor besvikelse! Den var inte mer än ok. Tråkigt när man hade stora förväntningar. Kändes som att filmen bara gick ut på att döda så mycket som möjligt. Eller nja, nu var jag hård. Lite mer än så hade den nog att bjussa på.. Men det var ingen tiopoängare iallafullafall. Nu ska jag och karln min duscha, mums! God natt everyone!

Food..

Om mindre än en timme måste vi vara på biografen. Och vi har inte ätit något. Magarna kurrar men vad hinner man göra? Vad är gott? Tacos skulle sitta fin fint!

..men vi har inget hemma för det. Typsikt! Ja, det får väl bli havregrynsgröt då.

Mr Lover


Your looks kill more than a shotgun! You hot piece of ass!


Den dagen ni ser någon snyggare karl än min, säg till. Suckers!


Home sweet home..

Efter fina dikter, god mat och trevligt sällskap är vi hemma igen. Jag glömde naturligtvis att ta kort på Amra i sin fina dopklänning, men ni får försöka överleva ändå.
När vi kom upp i lägenheten var båda trötta så det blev en powernap.. eller nåt i den stilen. Jag är så kär att jag nästan spricker! Nu ska vi fortsätta mysa i soffan!

 




Ikväll ska vi förresten gå på bio - Clash of the Titans. Tror att den kommer vara mäktig på bioduken! Återkommer senare med svar.

Catch ya'll later!


Nu åker vi på namngivning! Skriver säkerligen senare. Byyee!

"Baptism".

Idag vaknade man minsann inte av att ha solen i ögonen. Fan va surt! Hur som helst har vi precis käka frukost, och Micke är på väg ner till gymmet - som vanligt - och jag är på väg in till badrummet för att fixa facet - som vanligt. Klockan 14:00 ska vi infinna oss i Vågbro, det är namngivning för svägerskans dotter Amra. Så well, gotta go! Hörs senare.

Svärmor Gunilla, lilla Amra och min Micke.


Girls night.

Nu är jag nyss hemkommen från en trevlig tjejkväll med brudarna på klintan! Det blev smörgåstårta och några cider. Kanske skulle ha druckit dom efter monterandet av vitrinskåpet, istället för innan! Skruvarna blev så himlans svåra att pricka förstår ni. Hur som helst så blev det jätte bra. Och lägenheten var jättefin. Nu ska jag hoppa in i en dusch och invänta min snygging till pojkvän. Han skulle nämnligen ut och springa(!!?) en sväng. Jag som trodde han skulle vara hyffsat skraj efter wolfman, men tydligen inte. Han borde iofs vara rädd för sin kondition, den stackaren. Tur att jag är utbildad i hjärt- och lungräddning, för mun mot mun metoden kommer sitta på sin plats ikväll. Oavsett dess syfte. God natt!

Shooooes!

Fika ledde till shopping. Micke kom hem med två par skor, jag kom hem med... ingenting. Braaa däär! Just nu står han och steker kött, men innan dess har vi catwalkat i sommarkläder båda två! Om vi längtar? SOM vi längtar! Det ryktas om snöblandat på söndag, själv vill jag inte ta del av det ryktet utan tror blindt på att solen är här för att stanna! Efter middan' ska jag premiär cykla för i år till Pyrets nya lya! Där bjuds det på smörgåstårta och dryck. Och det ryktas om uppacknings-fest faktiskt! Men imorgon är det dop för Amra, så det blir lugnt och stillsamt för min del. Hem och kramas med min snygging istället för dans på krogen, det är min melodi det!


Mickes nya kommer från InterSport. Det tredje paret från scorett blev återlämnade.


Jag och lilla Amra i Stugsund, myspys!

Hips.

Vem fan vill vara skinny? Under den senaste tiden har jag börjat hålla med dom flesta killarna - det ska vara lite att ta i! Och nu menar jag ju verklingen inte att jag är tjock, losers. Jag menar att jag har kurvor. Humps. Och jag börjar komma riktigt bra överens med dom! Igår fixade jag ett sats-kort. Kommer bli så jävla awesome att träna där! Bor ju i princip granne med sats ju! Så jag vill tacka Anna Jansson för erbjudandet! Det kunde inte ha kommit ett bättre samtal än så igår kväll faktiskt! ..nästan. Hade ju vart ganska skönt med ett telefonsamtal från lotto som meddelade mig att jag blivit mångmiljonär. Nu ska jag klä på mig och dra ner på staden med Mr Lover. vi har några ärenden att uträtta. Bland annat har Pöjken gaddat sig så honom ska vi möta upp för en fika.

Pissed.

Parkeringsböter, telefonräkningar och elräkningen from hell.
Kan ju inte påstå att humöret är på topp just nu..


Snuggle and cuddle.

God morgon everyone! Jag skulle ljuga om jag sa att jag var pigg, för det är jag absolut inte. Brukar ni också vakna opigg men inte kunna somna om? Man är för pigg för att sova men för trött för att gå upp. Jag läst någonstans att man inte ska ligga kvar mer än 30min och sträcka sig.. det är typ ohälsosamt? Äh, screw that! Att ligga kvar och skeda med Micke innan jag inser att han inte kommer vakna efter ytterligare 40min är det bästa som finns. Mys, mys och åter mys.

Ps. På internet kommunicerar vi via text. Och om du då stavar som en jävla idoit kommer alla tro att du är en också. Ds.

Retarded or retired?

Ännu en torsdagskväll som går mot sitt slut. Idag har jag fått pussats och kramats med mitt hjärta, och det var väldigt efterlängat kan jag meddela alla som inte följer min blogg! Kär och galen? -Yes indeed! Jag har fått två samtal idag som var glädjande. Det första kom från Ikea, och det andra från Sats. Ikea erbjöd mig en tjänst - jag tackade nej. Sats erbjöd mig ett årskort - jag tackade ja. Snygga (läs snuskiga) Anna som nyss har börjat göra sats osäkert om dagarna var vänlig nog och erbjuda mig en deal. En bra jävla deal! Tydligen så stog jag skriven som "invalid" i Sats register.. Och det vill man ju liksom ha kompensation för! ;) Nu är det sängen som gäller gott folk! Navy cis om fem minuter! Over n out.

...och nej, jag fick inte kortet gratis. Inget brott har begåtts.

Proom.

Åh, jag ser att folk har börjat skriva om balklänningar och frisyrer och sånt nu. Det är snart dags för alla studenter att gå på bal, och det får mig att tänka tillbaka på när jag gick på balen. Och det var ju.. roligt. God mat, snygg frisyr och trevligt sällskap. Att man kände sig obekväm i klänningen var jag nog inte ensam om. Det skulle vara roligt att gå på någon form av bal nu. Typ nån elegant grej med Micke.

Crapy morning..


Precis så kände jag mig imorse. Halsen var slemmig och ont, samt feber. What the fuck, liksom?! Men jag svalde en aspirin och drog på bästa smilet när jag gick ner till jobbet (känns otroligt skönt att säga så!) för att skriva på lite papper. Jobbar typ 3-4dagar/veckan och allt känns bara sjukt underbart! Trevliga jobbarkompisar och sjukt bra butik! Så efter mycket skratt och några signaturer kände jag mig genast friskare. (Jo, det kan naturligtvis ha något med värktabletten och göra också.. men strunt samma! Att vara där gjorde mig på bra humör.) Och eftersom jag kände mig lite piggare mötte jag upp Stina för en fika/lunch på waynes och lite presentshopping för hennes del. Mycket trevligt. Nu sitter jag hemma i soffan och önskar att tiden rinner iväg och genast blir ~17:00 så att Micke sliter upp dörren och kramar om mig!

Lovebirds..

Så lider kvällen mot sitt slut.. Jag har borstat gaddarna och tvättat ansiktet i sällskap av Micke. Yep, you heard me! Eftersom vi båda har bärbara datorer och surrar med varandra på skype så bar vi helt enkelt med oss "varandra" in till varsitt badrum. Vadå kära? Jag längtar massor till imorgonkväll då vi får stå sida vid sida IRL och borsta gaddarna. Och kramas. Och pussas. Och hånglas. Och.. ja, allt som hör kärleken till. Good night all you lovebirds out there!

I nailed it!

Kvällen har, förutom min återkommande feber, varit succé! Humöret har varit på topp och mina kinder har ont på grund av allt smilande! Kan det bero på att jag fick jobbet mån tro? Känns helt underbart faktiskt!! Glitter kommer passa mig som handen i handsken då jag är sjukt besatt av smycken och accessoarer! Har flera lådor här hemma med armband, halsband, ringar och örhängen. Intervjun kändes jävligt bra - i nailed it! - men som sagt; man vet aldrig när det gäller sånt där. Johanna däremot lät ganska säker "Jag sa ju det! Vem vill inte jobba med dig!? Grattis igen stumpan! PUSS". Tack och bock! Åter till verkligheten: Jag har nyss kikat klart på en film. Percy Jackson & the olympians - the lightnåtingnåting thief. Den var faktiskt bra! Och gillar man Harry Pothead så kommer man att älska denna. Eller nja, jag vet inget om det förresten.. har ju aldrig sätt Harry P filmerna. Nu ljög jag! Jag har sett en! Sjukt längesen dock.


I DID IT! I GOT THE JOB!

Såhär glad såg jag ut när jag berättade över skype att jag fick jobbet! Och sådär såg Micke ut - som Jay Leno. Men den bjuder han på, säger han.. (säger jag).


Idag ringde alltså   och frågade om jag fortfarande var intresserad av tjänsten. Och simsalabim var den min! Jag är så sjukt glad och nöjd nu! Imorgon ska vi skriva lite papper. Och om en vecka är det intro! ME LIKE! Så nu jobbar jag alltså inne i stan på glitter i gallerian nian. Underbart!



Eller kom in i butiken så hjälper jag dig!

No you didnt!

Ni trodde väl inte på allvar att jag hade glömt mina smycken? No no!

Ringen på höger långfinger är det senaste tillskottet från tradera. Dock var den för stor så som en nödlösning har jag lindat tejp runt den, för att fylla ut den mer. Haha, skratta inte! Det fungerar jätte bra. Undra om man kan klippa upp den så att den blir ställbar? Får diskutera med fixar-micke när han kommer hem imorgon. Adjöken!

Time to eat.























Sådär. Nu drar jag och käkar sushi! Wii! Magen kurrar, så det är på tiden att klockan slog "Mat!" faktiskt.

Förresten, min snygging var sjuk idag.. Så det är negatvit. Fast något positivt med det är att vi kunde prata på skype ganska länge! Inget ont som för något gott med sig.

Nooooo! Nu ringde Alex precis.. "Min kund färgar håret så jag är inte klar för ens 14.." God vän som man är svälter man ett tag till alltså.

My hump, my hump, my lovely little lumps.


Jo, tack. Man ska inte klaga! You love my lady lumps, hannes.

Hmm, jag undrar hur många som får flippen nu när dom ser den här bilden. Fan, ni har väl sett värre på stranden? Det jag vill framföra är att jag är nöjd med det jag har. My humps. Nu ska jag sminka mig. Bye bye suckers! S-U-C-K-E-R-S !

Raw raw raw!

Att man skulle få sova sött två nätter i rad kunde man ju glömma! Har sovit riktigt dåligt inatt, och vaknade med lite pannknack och en smula dåligt humör. Men det börjar ordna upp sig nu efter mina två ägg och min mugg kaffe. Det är dessutom Rachael Ray på 3an nu, och vem kan vara på kasst humör då? Igår kom mina vän Thomas på den briljanta idéan att käka sushibuffé till lunch idag! Det kurrar i magen redan nu vid tanken på den råa fisken! Mmm! Det är konstigt det där med sushi.. Jag tycker verkligen inte om fisk - inte ens fiskpinnar - men sushi går hur bra som helst. Knäppt.

Psycho!

Ni vet den där känslan man kan få när man har gjort något fel, eller köpt något fel. Exempel: Jag skulle handla toalettpapper men kom hem med hushållspapper. DEN känslan. Man blir less på sig själv och undrar varför man inte kollade ordentligt på förpackningen. Den där jobbiga känslan där man alltid ställer sig frågan VARFÖR? .. Så burkar det bli för mig när jag lagar god mat. Varför tog jag en till portion? Varför åt jag så mycket? Varför kunde jag inte ha sparat den sista portionen? Men alldeles nyss, gott folk, åt Elin Haglund endast 1 portion och sparade resten till imorgon! Framsteg! Även fast det var god flottig mat. Det låter säkerligen töntigt, men ett big step för mig. Jag är ju faktiskt även känd som Floe. Mrs hetsätare! Adjöss så länge!

!#^"&-?!!!'*..!

Jag blir så jäääävla lack!!! Här har man sått och gjort iordning baconsås och makaroner till middag. Allt är bra. Allt ser gott ut. Öppnar kylen för att ta fram den älskade parmesanosten.. BORTA! Den här puts väck! Försöker komma ihåg när jag använde den senast, men utan resultat. Den jäveln som snodde den när vi hade fest här hemma - vänligen ge tillbaks den. Helst nu.

Papa Stone.

Eftersom mitt förra inlägg hade rubriken "Dady cool" är jag bara tvungen att lägga ut några bilder på min farfar som minst sagt är lika cool!


En bild tagen för några månader sen. Ser tuff ut i hatt!


Här spelar vi biljard på Kungsholmen för några år sen.


Här har han tatuerat in "Ulla" under sin andra tatuering från stenåldern. Gjordes i thailand för något år sedan. Han ville fylla på med lite blommor och sånt.. vi får se vad som händer! Ulla är min farmor som gick bort för många många år sedan. Jag saknar henne än idag!


Och här är slutligen en bild på mig och farfar för några veckor sedan. Jag ser katastrofal ut, men vissa gånger får man inse att allt inte kan vara perfekt. ..eller normalt för den delen.

Sådär! Där har ni några bilder på min farfar Sten Wattman, 80 år.

Dady cool.


LA ROCKERS, Strömmingsleken i Söderhamn,  början på 80-talet.
Farsan står i mitten till vänster med gittaren i högsta hugg.
Och längst ut till vänster står farbror Uffe. Vilket hår dom hade!


Jag skrattade högt när jag såg den här bilden! Jag har ju knappt sätt några kort på farsan när han var yngre, men visst fan är han lik sig! Jag förstår verkligen inte hur jag kan vara så talanglös. Jag har inte lärt mig spela något instrument och min sångröst är inte den bästa. Jag menar, vad ärvde jag av farsan? Humöret kommer från mamma, det ska gudarna veta. Som vanligt fick jag väl inget av honom. Han har både en bra röst och kan spela instrument.. men det kunde man ge sig fan på att jag inte skulle få ärva! Typiskt.


Janne Wattman, 2006 tror jag. Still got it.

Sweet sunshine!

Lunchen avklarad, det blev havregrynsgröt.. Jag är så dålig! Till middag får det bli något ordentligt istället. Jag har vart ute på en liten promenad i finvädret, samt hälsat på Pyret en sväng och hunnit med ett ärende på stan. Känner mig inte lika pigg och kry som jag gjorde för några timmar sedan, men ändå piggare än igår. Undra vad jag ska göra resten av denna dag? Fortsätta sy kanske? Jag har lånat mammas symaskin sen en tid tillbaka, för det är massa linnen som jag måste sy in och klänningar som måste sys upp. Micke må vara händig, men han är inte den enda här i hushållet som har skills!


Hur härligt hade det inte vart med en promenad i östanbos djupa skogar en dag som denna? Bilden är tagen sommaren 2008.

What a beautiful mornin'

Vilken underbar morgon jag har haft! Vaknade kl 8 och kände mig rejält utvilad. Fåglarna kvittrade och solen lyste mellan persiennerna. Låg och sträckte mig ett tag innan jag gick upp och gjorde frulle. Två hårdkokta ägg och kaffe. Det enda negativa med morgonen var kaffet.. Jag har köpt Zoegas Intenzo, istället för Skånerost. Tänkte att jag skulle prova något nytt. Men vilket magplask alltså! Kaffet är alldeles för lamt, och nästan lite "sött". Fortsättningsvis så tänker jag hålla mig till det säkra kortet - skånerosten. För övrigt så känner jag mig skapligt frisk idag. Har dock inte tagit tempen, så vet ej om jag har feber. Men känns knappast så! Jippi! Dock ingen träning idag, eftersom jag vill vara helt frisk först. Men en promenix känns som ett måste. Nu ska jag borsta gaddarna och eventuellet bättra på brännan på solarieöarna. Catch ya'll later!


Night ya'll!

Aah, blev en 70 minuters powerwalk! Nu har jag duschat och snackar med älsklingen på skype. Tänkte snart bege mig mot sovrummet och kika tv tills ögonen faller ihop. God natt, suckers! (skype är så sinnessjukt bra vill jag bara tillägga! Nu har snyggingen följt mig genom nattmacka, dusch och tv-tittande. Underbart!)



Fail!

Nu skiter jag i det här! Det är så skönt ute, trots att klockan strax är åtta! Så nu ska jag ta en lugn promenad! Har stoppat i mig 5 rostade mackor, 1 portion gröt, 1 banan, 2 stekta ägg, lite keso, 3 muggar kaffe, 3 drömmar och några taco chips idag. Fan va dåligt jag är! Imorgon blir det ordentliga måltider och inget småtjaffs! Gaah! Klappa till mig innan vågen går sönder!

Im alive!

Sådär, då var jag hemma igen (lyckades hålla mig från att svimma på vägen tillbaka). Mötet kändes bra, nästan top notch! Men man vet ju aldrig ändå. Jag tänkter inte ta ut något i förskott, verkligen inte. Så ställer in mig på att det gick kasst och att jag får ett Nej. I slutet av veckan får jag mitt besked. Nu ska jag göra något att äta.. Men vad? Det är den ständiga frågan - vad blir det för mat? Havregrynsgröt kanske.


Still sick.. and it still sucks!


Typ såhär pigg är jag just nu! Jag föreslog att Micke skulle ta ut vård av flickvän, men han trodde inte att bossen skulle gilla idén. Typiskt. Nu ska jag ställa mig framför spegeln och öva på att se riktigt riktigt fräsch ut! Wish me luck!

Nervous!

Jag är så otroligt nervös inför mötet om två timmar! Frågan som kommer ställas har jag försökt hitta ett snyggt och bra svar på - utan att lyckas. Ju mer jag tänker på det, ju nervigare blir jag. I really really want this. Ja ja, över till något annat nu; Min hälsostatus är lika med skit. Känner mig yr nu också. Hmm, kan det vara magkatarren igen förresten? Bäst att gå och svälja en tablett med en gång! Det kommer bli svårt att se glad och pigg och trevlig ut när jag mår som jag gör. Kanske lika bra att svälja en karta ipren också? Kosta vad det kosta vill - Det måste gå bra! Återkommer senare och berättar hur det gick.

No money, no funny.

Det är alltid lika roligt när banken drar pengar från kontot i efterhand. Eller ja, ni vet - man handlar något, och så en vecka senare dras det! Detta resulterar i att jag inte var lika rik som jag trodde, utan kan just nu dra till med uttrycket 'Fattig som en kyrkråtta' för att beskriva min situation. Men hey, vad gör väl det? Jag överlever. Nu ska jag måla naglarna och låtsas att jag inte har några bekymmer alls.


Be nauseous..

Hello everybody! En glad nyhet: halsen har mirakulöst blivit bättre under natten, och jag kan nu prata helt normalt.. typ. En dålig nyhet: febern hänger sig kvar och jag har även blivit snorig. En gammal nyhet: jag mår som vanligt illa och blotta tanken av att käka något ger mig kväljningar. Slutsats: Fortfarande sjuk.

Ps, det är betongväggar i huset så ge upp den misslyckade borrningen! Ds.


Nighty night!

Nu är det god natt för min del! Fortsätter att kika på kärleksrullen "50 first dates" i sovrummet istället. Jag blir alltid på sånt bra humör av att se filmer där folk är kära och skrattar och myser and shit. Tycker dock att det känns extra jobbigt att lägga sig själv för att sova vid dessa tillfällen.. Eller nja, alla tillfällen utan Micke vid min sida är jobbiga. Elin Kärlund, det är jag det!

Och en sak till bara, checka in ringen jag klickade hem för några minuter sen! Snygg va? 26kr + frakt. You just gotta love tradera! God natt, sleep tight ya'll!



Nej nej, vänta! Glömde visa en bild på en kickass tattoo jag har blivit kär i! Så.. nu kan ni få stänga ner min blogg för ikväll.

Naaw..



Ja, vilken sötnos han är min karl! "Kvinna!! Satan vad vacker du är!!" Det är alltid roligt att hitta sådana kommentarer som man glömt bort fanns. Speciellt av den här sorten. Jag säger detsamma om honom! Snyggare karl får man leta efter!! Sitter och torkar bort dregglet från hakan just nu...

Can't get enough!


Mitt hjärta slår så hårt för den här snyggingen att det ibland, som när han skriver sånna här gulliga meddelanden eller messar fina ord eller viskar naughty things i mitt öra, gör ont. Jag älskar dig, min fina karl! And i can't get enough of you!

ice cream.

När jag kollade ut genom fönstret och såg det underbara vädret blev jag pissed off.. igen. Men när jag checkade tvtablån och såg att reprisen av Dating in the dark och Desperate housewives gick blev jag genast på bättre humör! Så nu sitter jag och kurerar mig i soffan med en skål glass i knät. Glass med strössel, frukt och chokladsås. Mmm, fetto! Önskar verkligen att jag blir frisk snart så att jag kan ut och jogga eller köra slut på mig själv på ett spinningpass eller få en nära-döden-upplevelse på muskelpassen eller skaka rumpan på ett steppen eller rasta apostlahästarna på en powerwalk..

Telling the truth..

Hade jag helt glömt bort! Blev ju utmanad av Sjögrenskan för ett tag sen att skriva sju sanningar om mig själv. Vad passar då inte bättre än att ta en sanning för varje dödssynd?

Högmod.
Jag har snyggare bröst än dom flesta.

Girighet.
Jag hatar att låna ut saker, speciellt kläder.

Lust.
..har jag alldeles för mycket av.

Avund.
Jag har svårt att ge andra beröm, om dom är bättre än mig.

Frosseri.
En gång (eller flera..) har jag käkat så mycket sötsaker att jag kräktes.

Vrede.
Jag blir sällan arg på mig själv, utan skyller gärna på andra.

Lättja.
Jag har fruktansvärt svårt att ta tag i pappersarbeten. Vare sig det är superviktigt eller ej.

Well, there you go! Sanningen om mig, eller nåt i den stilen! Läses med en nypa salt. Om det är någon annan som utmanar mig i framtiden säger jag nog "Pass!".

Get a job!

Jag tänkte bara meddela alla muslimer som klämmer in mobiltelefonen mellan örat och whatever-dom-har-runt-skallen ala påskkärring att det finns något som heter headset!! Är det bara jag som har tänkt på detta vanligt förekommande fenomen? Det här med att klämma fast mobilen under sjalen? Ser ju fan helt ridiculous ut!


Still sick.

Vaknade och kunde konstatera att jag fortfarande har lite feber, och att min hals gör ont. Typiskt. Idag är det ju strålande solsken, och en promenad med min älskling hade ju inte suttit helt fel. Men istället får jag sitta inne och ruttna. Kul.


Jewellery.

Oj! Glömde informera er som är sugna på armband and shit om mina senaste fynd! Dragkedje-liknande armband från Lindex och det andra från Glitter. Jag tycker verkligen att Lindex och KappAhl har snygga smycken till bra priser nu för tiden. Cred till dom för det! Haha, fan va sorglig jag kände mig nu när jag skrev detta.. Som värsta titta-på-mina-senaste-köp-fast-ni-får-inte-veta-vart-jag-har-köpt-det-inläggen ala fjortisblogg. Eller nåt i den stilen. Men whatever. Och en del av ringarna är från tradera.com, givetvis silver allihopa. Smyckestokig? Japp.


Doughnuts!



Älsklingen kom hem med munkar! Åh, precis vad man behöver när man är sjuk.. och absolut inte kan eller ska träna. I love you, hannes. Nej, men det var faktiskt uppskattat! Sitter med min andra sockerklädda fettring i handen nu och bara njuuuter. Självfallet en mugg kaffe i den andra.


Micke: Du är så jävla snygg!
Elin: Jag är sjuk...
Micke: Du är sjukt snygg!

(Så lät det när han kom innanför dörren och jag hade något litet och fint på mig under morgonrocken. Läs och lär, flickor!)

Sick and tired.

Som rubriken lyder är jag sjukt. Eller något i den stilen. Lite feber, mycket halsont och allmänt trött. Denna lördag var vi bjudna på födelsedagsfest som är sponsrad av redbull, och en utflyttningsfest. Men istället för att slå klackarna i taket blir det en lugn hemmakväll. Micke är och shoppar loss på någon byggbutik just nu, och jag är hemma och tycker synd om mig själv. När snyggingen kommer hem blir det middag. Och förresten, två intervjuer på fyra dagar känns rätt gött!


Dålig hållning? Kanske det.

Micke, my love.


Detta är anledningen till varför jag inte har uppdaterat bloggen på senaste. Jävligt bra anledning. Snygg anledning. Underbar anledning.

I miss you.

När ska den här dagen bli mindre smärtsam? När ska tidens vingar flyga bort min sorg? När ska jag sluta tycka att livet är grym och orättvist? När ska jag acceptera och gå vidare - på riktigt? Som alltid när det kommer till dödsfall och sjukdomar är det många frågor, men sällan några svar. Idag skulle lillebror Markus fyllt 9 år. Det har snart gått 8 år sedan cancern tog hans liv. Men allt för ofta känns det som igår. Att det finns så mycket tårar att fälla känns overkligt. Jag saknar honom, mer än jag saknat något förr. Jag skulle kunna ge mitt liv för att ha honom i min famn några timmar, för att få höra hans skratt i en ynka minut.


Det gör så fruktansvärt ont idag. Sorgen är enorm, likaså saknaden.


In da hood!


Bild nr. 1 "Hmm, vafan ska man ha för jacka idag då?"
Bild nr. 2 "Haha yes! Im in da hood!"

Sådär. Då ska jag slänga i mig något litet att äta innan det är dags att traska till the buss to hell. Hehe. Hämtade förresten min skinnjacka uppe på vinden imorse. Risken är väl att jag kommer frysa ihjäl imorgon kväll, men tar jag en tjockare så kommer jag däremot svettas till döds idag. Äh, kör en sol-dans innan jag drar och hoppas på det bästa imorgon - en varm kväll. Hörs på torsdag!

Stressed.

Trots den underbara solen så var det kallt ute. Eller ja, iallafall i skuggan. Blev en kort men svettig prommis på 45 minuter. Hade verkligen inte tid med en längre! Nu har jag just lagt en make up och väntar på att min kära volumaster ska bli varm. Idag är det kryssningsjobb som gäller. Bussen går 13:00 från stationen, och jag har varken packat eller klätt mig. Men äh, det skiter man väl i! Dom kallar mig inte blixten utan anledning. (ironi min vänner, ironi.)

Pics från promenaden.

Carpe diem.


Jag har sovit hur bra som helst inatt! Vaknade utvilad och på bra humör! Något annat som gjorde mig på bra humör när jag vaknade var denna syn. Tittar alltså upp i taket som blev hur bra som helst(!) och ser även att det är solsken ute. Måste passa på att ta en promenad eftersom det inte blir någon träning idag eller imorgon pga jobb. Eller vafan, det är ju knappast så att man sitter still när man jobbar på studentkryssningarna.. Men lika bra att fånga dagen. Carpe diem. Talk to ya'll later.

Nails.

Jag HATAR mina korta naglar! Första bilden hade en gått av, det kunde jag leva med (även om det var pure pain när den väl bröts!), men nu när alla är korta? Fy säger jag bara. Fy fan. Okvinnligt och fult. Det minsta jag kan göra är att vårda nagelbanden och måla dom små rackarna. Vilket jag flitigt gör. Korvfingrarna mina. Eller nja, kanske inte längre. Ni förstår, mina träningspass har resulterat i smalare fingrar. Det var ju inte dirket där jag hade hoppats på att förlora fett, men jag tackar och tar emot!




Nu är det dags att lägga sig i sängen och kika tv tills darlingen ringer och säger att han kom fram till norge tryggt och säkert. Önskar att han kunde kyssa mig god natt också, men det får jag snällt vänta med. Good night, everyone!

Tattoo.

Min kära mor skickade just en video till mig. Jag fattar inte hur jag lägger upp den så det får bli en dålig bild från den istället.

Det här måste alltså vara år 2007, sista året på gymnasiet och nästan 18 år gammal. Och jag gör min första tatuering!! En stjärna på handleden (gjorde den andra brevid efter typ 6 månader). Snacka om att jag var nervig, mycket mer än jag minns. Haha. Och whats up with the hair!? Och till sist - jag trodde jag var smalar då än nu. Guess not. Det gillar vi!

Handleden nu (utan stämpel från krogen, såklart.)


Och det är som dom säger - gör man en måste man göra fler! Man blir lite lätt beroende. Och snyggt är det också! Här är mina andra underbaringar som tillkommit under åren:




Jag är sjukt sugen på att gadda mig på revbenen. Men vet ej vad. Känns även som att det kan bli lite mycket. Jag vill inte vara "den tatuerade bruden". Men kan ju säga att jag kommer bli bra sugen när älsklingen ligger under nålen i slutet av månaden!

Mrs Fatty.

Proppade just i mig ett vitlöksbröd. Det var verkligen en stor besvikelse - totalt smaklöst! Ett rejält magplask alltså. Så jag drog fram Lomanders hot beasås och dippade i. Jag gick alltså från att vara onyttig till att vara riktigt flottig. Aja, värre saker har väl hänt. Gjort är gjort, och vad gör det om hundra år?

Puzzle..



Jag blir helt galen av detta "pussel"!!!! Meningen är att man ska separera dessa två metallkrumelurer från varandra. Nycklarna som satt ihop fick jag loss på ett kick! Då kände jag mig smart. Smartare än Micke, smartare än Håkan och smartare än Mamma. Men detta mysterium får jag ett utbrott på! Jag funderar faktiskt på om det är ens är meningen att man ska kunna separera bitarna från varandra? Var det en baktanke med vårat påskägg kanske? Kanske något i stil med att tänka efter före? vad veta jag..%&!!#¤"?! säger jag bara..

Pimp the purse.

Kass kvalle på alla filmer som jag hade på datorn, så struntade i det och började lite pyssel istället. Pimpade min kuvertväska med små nitar från ett skärp. Blev riktigt bra tycker jag! Fast så fort jag hittar större nitar så byter jag ut dom små. Men man tager vad man haver, som dom säger.



Väskan är inte riktigt lika blank i verkligheten som på bilden. Kommer från monki. Long time ago.


Albin, 8 år.

Nu har darlingen left the building! Jag saknar honom redan, och det har bara gått 20 minuter!! Åh, grymma värld! Så nu sitter jag i min ensamhet i soffan med datorn i knät, dricker pepsi max direkt ur flaskan och chattar på facebook med morsan. Tur att hon har hittat roliga klipp på youtube.com som gör mig på bra humör igen och får mig att asgarva!

Undra om man ska slänga igång Alice in wonderland kanske? Om det är någon som känner för att joina mig så är det bara att dra iväg ett mess eller slå en pling. Fast Stina, det är ingen svensk text ;)

Baby boom!

Grattis till min fina vän Andréa och hennes trolovade Per som i torsdags fick en liten son - Knut! Jag gick in på lg och snodde såklart en bild på sötnosen! Att hon lyckades kläcka honom lagom till första april, jag-kan-lura-dig-vart-jag-vill-dagen, talar vi tyst om va?

Friends and foes.


Det här är min vän Johanna som jag jobbade med igår och i torsdags. Vi får se om det blir några fler gången. Skulle vara trevlans om så blev fallet! Det blir alldeles för lång tid mellan gångerna vi ses! Fast ni förstår, Johanna är en sådan vän som man vet att man har där, även fast än man inte har snackat på länge. Lill puppan min! Jag tänkte även tillägga att hon nu är blond och i vanligt fall ser hon mer ut såhär..


Fed up.

Förresten, när vi var på påskmiddag i stugsund hittade jag lite bilder på mig och micke. Tänkte att det kanske kunde vara intressant att se.. eller inte. Och angående påskmat och påskägg kan jag ju tillägga att när vi kom hem i lördags kräktes jag. Japp, så gott var det. Lite för fett för min knäppa mage kanske? Eller så fick vi ett alldeles för stort ägg av mamma och håkan. Vad vet jag?






Och jag undrar varför jag har lagt på mig några kärlekskilon! Det enda vi gör på bilderna är ju att äta! Haha. Jadu, jag säger då det..


Spring? Hell no.

Jag blir så less när jag kollar ut genom fönstret och ser att det snöar! Cooome ooon, liksom! Igår när jag flippade hamburgers hela dagen så var det kanonfint väder. Och i lördags, påskafton, var det till och med så att solen värmde! Det kändes som att äntlingen är våren kommen. Well, fuck it!


Pantyhose.

Visst är det bra med strumpbrallor som håller in. Men allvarligt, tänkt om man skulle dra med sig nån hem från krogen och slita av sig klänningen framför honom... Jag skulle vilja se hans min då! Haha! Själv är man ju drop dead sexy i allt, enligt Micke. Så första gången jag drog på mig dessa möttes jag inte av en vad-fan-har-katten-släpat-in-blick. Puh!


It's all about you.

"Man måste kyssa många grodor innan man hittar sin prins" är ett roligt uttryck som delvis stämmer tycker jag! När det gäller Micke visste jag direkt att han var min prins. Eller ja, jag visste det redan innan första kyssen. Första släng kyssen när vi skypade kan man väl säga. Han är verkligen en kille med båda fötterna på jorden, intelligent, omtänksam, förnuftig, snygg, snäll, trevlig, rolig, spontan.. jag skulle kunna hålla på i evigheter. Likväl som jag skulle kunna skryta om allt han är bra på. Han tycks alltid hitta nya sätt att imponera på mig och göra så att jag tappar hakan. Han är ett riktigt kap, med andra ord! Nu när jag har fångat honom så släpper jag aldrig. Jag älskar dig, hannes.


Early easter mornin'.

God morgon! Klockan ringde för typ 2 timmar sen, och vi är i full gång med måleri och frukosteri. Jag donar med det sistnämnda. Jag har även hunnit noppa ögonbrynen samt duschat och smort in mig med lite summerglow. Anledningen till varför vi är så hurtiga nu på morgonen är för att vi ska på påskmiddag i söderhamn. Beräknad ankomst: 14:00. Detta betyder att jag absolut inte har tid att sitta här och plinga på tangenterna, så bye bye! Och hey - GLAD PÅSK!


Och förresten, det är såhär påskägg blir till!


Pirates of the caribbean.

Det är bra jästigt att ha sängen ute i vardagsrummet faktiskt..

Beer, check!



Efter shoppingen på Willys blev vi sugna på en kall bira och beslöt oss därför att klippa en! Mmm! Micke står och steker köttet nu, och jag dricker bira. Bra fördelning av sysslor i detta hushåll tycker jag. Det var tänkt att vi skulle bära ner grillen från vinden idag och inviga den, MEN eftersom det ser ut som ett bombnedslag här hemma får vi vänta till nästa helg. Fett tråkit! (, som lillebror skulle uttryckt sig.)

Street fighter.

Nu har jag traskat upp till vinden och hämtat mitt Super Nintendo! Det är på tiden att jag utmanar herrn i hushållet på en rikigt match i Street Fighter 2! Så ska vi minsann se vem det är som bestämmer. Men innan han får stryk så ska vi dra iväg och köpa frukt. Fruktsallad it is. Och till middag blir det kött, pommes och bea. Jag blev bra sugen på öl nu också, tur att vi har ett par i kylen!


Iphone eye.




"Hahahahahahhaha!" Precis SÅ roligt tyckte vi att det där var!

D-o-n-e, done.


Nu är det vitt och snyggt i taket, tycker jag. Micke däremot måste naturligtvis spackla om allt och måla igen. Så är det när allt ska vara top notch. Jag är iofs glad att han är så pass noggrann. Allt är helt och rent här hemma! Det gillar vi! Ser ni alla små prickar i hans ansikte på bilden till höger? Riktigt snyggt! I hemlighet önskade jag att det inte gick bort med tvål och vatten, det hade vart så mycket roligare då! Hehe.

Breezer vs Bob the builder.

Ahhh, sådär! Drog en tjugofem-minutare nere på tan tropez. När jag kommer hem igen står Mr Handyman och öppnar en cider. Cranberry. Smakade göttans! Och tydligen så var det 90%, för herrn blev helt till sig i hatten! Så kul det kan vara att bygga, slipa och måla ibland! Undra om jag ska hjälpa till med nåt? Nää.


Drift cat.


Mickes arbetsinsats är stark! Själv känner jag mig inte alls så stark.. inte ens en liten muskel har jag lyckats skaffa mig. Men det blir väl snart ändring på den saken hoppas jag! Tisdagarna tar ju knäcken på mig. Jävla muskelpass.


Knee-status.

Knä-status:


Och till er alla som är sugna på lunch, kolla på Mickes sår:

Inte så hungrig längre va?


Fire detector.



Om man somnar utan att blåsa ut ljusen kan det se ut såhär. Tur att vi har en brandvarnare här hemma.. not! Men vi överlevde iallafall natten, och sov ända fram till elva! Längesen jag kunde sova så länge. Efter en halvtimme av gäspande och gosande i sängen sprang jag ner på affärn och köpte bröd och diverse frukosttillbehör. Gröt, smörgåsar, ägg, kaffe, juice, mjölk etc. Nu ska Micke slipa taket i sovrummet och jag tänkte dra ner och steka i kärringgrillen en stund. Talk to ya'll later!


Cosy with candles.


Så här mysigt hade älsklingen gjort det i vardagsrummet medan jag stod i duschen! Tror ni jag blev nå paff när jag klev ut ur badrummet? Så himla mysigt! Nu ligger vi och skedar i sängen och slö tittar på tv. Skulle lätt behöva en till dusch! Det blir så varmt med alla ljus, you know.

By the way..

..jag vet att du myser på bilden, Johanna. Only for you! Tillåt oss asgarva! Ses på söndag, snippan! Och då ska vi slå kassarekordet igen!!


Naughty night.

God kväll everybody! Nu är jag hemma igen, äntligen. Det gick hur bra som helst i Tönnerbo på Frasses. Fräsar frasse. Fick mycket beröm, så det känns bra. Jag är nöjd. Lätta pengar kändes det som! Anyways, Micke hämtade mig ten o'clock och sen drog vi oss wokade nudlar med kyckling efter vägen. Nu blir det en naughty night med snyggingen i vardagsrummet. Ni förstår, hela vårt sovrum är i vardagsrummet nu pga ombyggnad! Me like! Dags att dra en dusch nu och försöka peela bort allt skit efter en dag i stekos. Good night, fuckers!


Frasses Elin och Mickes Elin. Vem gillar ni bäst? (heja frasses!)


Six and sex.

Idag har jag och Micke varit tillsammans i sex månader. Tiden går fort när man har roligt. Jag tänker inte skriva ett fånigt jag-älskar-dig-mest-i-hela-världen-inlägg. Det räcker med att Han vet det. Vad ni tror att ni vet struntar jag i.


Big bruise!

Grym, sa grisen! Surt, sa räven! %&!!#@ svor elin!! Shit vilket blåmärke jag fick sen innebandyn. Ja menar, det blev ett blåmärke direkt, precis som jag skrev då. Men nu har det blivit löjligt mörkt och ömmande. Take a look! Och som vanligt ser det mesigare ut än vad det är. Skit svårt att knäppa kort själv på knät i rätt ljus för att ge köttsåret rättvisa. Och nej, mitt ben är inte totaly snett heller.


Taking the train.

Ännu en alldeles för tidig morgon. Anledningen denna gång är tåg. Japp, du hörde rätt - tåg. Det är faktiskt såhär gott folk, att min bil är i söderhamn och micke behöver audin idag. Så därför måste elin åka först från gävle till söderhamn för att bli upphämtad av johanna för att sedan åka halvvägs tillbaka till gävle igen. Suck. Att det inte går några bussar till tönnebro är ju dagens skämt. Detta resulterar iallafullafall i att jag blir borta från ca 11.45 - 22.00 idag. Det är så roligt när min kärlek kommer hem en dag tidigare så att vi få en lång helg tillsammans, och då ska jag jobba. Men men, sånt är livet - faktiskt.


RSS 2.0