Back to school!

På måndag börja företagsekonomi kursen som jag ska läsa. Men pluggis som man är har man redan lämnat in första momentet/läxan. Behövde knappt läsa nåt i boken för detta, jobbar ju liksom med företagsekonomi typ! Hoppas de andra uppgifterna är lika "lätta"!


Hade jag läst denna kurs på gymnasiet hade jag garanterat INTE fått ut så mycket jag kommer få ut av den nu. Riktigt intressant detta!

En sån dag..

Ibland undrar jag om dom som är mig nära känner på sig hur jag mår? Jag satte mig nämligen i soffan för en stund sedan, och stirrade på tv:n som är avstängd. Kände mig tom och tömd på energi, på glädje, på lust... på livet. Precis när tårarna skulle rulla ner på kinderna så ringde telefonen.

"Hej! Hur är det?" frågade Håkan.
Håkan. Min trygghet.

Nu känns det lite bättre..

Jobbat 7-19 idag.. Inventering.. I say no more.

När jag kom hem väntade två paket på mig! Ett från Nelly och sen hade mina skolböcker kommit. Nu känns det lite bättre.

Lite hold in-brallor på detta så!!

Kanske världens tuffaste skor?!
Dock fodrade, så dom får vänta på hyllan ett tag..

Nu måste jag hoppa in i duschen. Kanske hinna med att gråta en sväng också. Har bara gråtit på insidan idag (som en vinnare), men känns som att jag skulle behöva lätta lite på trycket.. annars blir det gråtfest för minsta lilla känns det som. Bäst att passa på nu när man är ensam och dessutom har sovmorgon imorgon!

Happy girl!

Wiiiiiiiiii vilken rolig kväll! Jag och micke har bokat boende till våran upptäcktsfärd in sweden vi ska göra på semestern! Sover först i Motala, sedan i Jönköping och sist i Lysekil. Kommer bli grymt! Hoppas att vädret håller i sig bara.

Det är så himla roligt stt få upptäcka saker tillsammans med den man älskar. Du och jag genom livet!

Nu måste jag hoppa in i duschen. Natti!

Töffler!!

Alltså FUCK ME SIDEWAYS va skönt det var stt jobba i tofflor idag! Det kändes som att hela kroppen blev svalare när tårna fick fladdra fritt! Mycket skönt och befriande att slippa svettas som en liten grisekulting när man röjer runt på jobbet.

Din sko, 299kr.

Nu sitter vi i bilen på väg till bauhaus för stt köpa rullgardiner. Hoppas det börjar regna när vi kommer hem så stt man finner orken och lusten till att dammsuga och skura.. Skulle verkligen behövas!

Trööööött!

Idag var det riktigt riktigt svårt att ta sig upp ur sängen! Blev lite för sent igår.




Har nya klänningen från Carlings idag.

Nytt i garderoben!

Köpte mig en finfin cardigan på jobbet igår. Luftig och färgglad, perfekt nu på sommarkvällarna! Eller på jobbet.




399:95kr VERO MODA

Tack gud!

Det sprack upp tillslut och blev sol och värme! Jag och micke körde teamwork på gården; han trimmade och jag klippte. Blev så fint och fräscht! Sen körde vi ut till Viktoriasjön och badade och solade i två timmar! Så himla jäsigt! När magarna började kurra drog vi ner på stan och käkade på Church Street Saloon! Mmmmm vilken bra dag det blev ändå!


Nu ska vi slappa lite och ikväll ryktas det om kvällsbad i vårvik! Fan, jag vill inte jobba imorgon - jag vill också ha semester! Ja ja, soon very sooon.

Pricken över i:t!

Nu började det åska och regna. Tack. Tack som fan.

Bild från en annan regnig morgon på väg till jobbet.

FY FAN JAG BLIR SÅ JÄVLA ARG!!

Micke kliver på semester idag och vi hade tänkt åka till stranden och i eftermiddag ta en längre tur på spydern. GOD DAMN IT!!

Just ja, jag har ju glömt att berätta; micke har köpt en spyder.





Just my luck..

Hela veckan har bjudit på sol och värme-varningar. Folk har legat på stranden hela jävla dagarna, och jag har jobbat. Idag är min enda lediga dag på 2 veckor, och vad är det för väder? MOLN! Imorgon skulle det bli STOR sol igen. Men vilken tur, jag slipper ligga i solstolen idag... Det hade ju varit allt för hemskt.

Usch, jag blir så less så det är fan nära gråt! Aja, bara att gilla läget.. Det är ju perfekt klipp- och trimmväder! Alltid nåt.

Varma dagar.

Det är inte så att man skrattar sig harmynt de dagar solen visar sin bästa sida - och man står på jobbet. Att jag dessutom på 14 dagar jobbar 13 utav dem känns lite sisådär.. Men men, what to do?

Igår:
Kände mig riktigt sommarsöt i denna klänning, som nu finns på rean för 75 spänn!

Väger upp sötheten med denna bild:
Tits & tats!

Alldeles, alldeles underbart!

Ni vet ju att jag inte är något fan av min hemstad. Men alltså, säga vad man vill om Söderhamn, men deras skärgård kan man inte ta ifrån dom. Jesus christ vilket paradis!

Idag vaknade jag ute i Evelina och Niklas stuga efter gårdagens festligheter.
Tog en panoramabild när jag satt på bryggan, vet inte hur bra ni kan se? DET ÄR SÅ FANTASTISKT FINT!

När micke kom från Gävle på spydern drog vi alla fyra ut på sjön i deras värsting båt (true story!).

Vi cruisade runt lite och stannade till vid laxörarna för att sola och bada. Och vet ni, JAG BADADE! För er som inte känner mig ska ni veta att jag är dels rädd för vad som göms där nere i vattnet och dels en jävla badkruka.




Micke och Evve hoppade i... Det vågade inte jag.

Sen drog vi till skärså för att äta på fiskerestaurangen Albertina. SJUKT GOTT!


Jag har haft en sån underbar dag att jag nästan vill gråta! Fler sånna här dagar tack!

Nu är det god natt, imorgon är det full fräs på jobbet igen.

Avslutar med en bild på Niklas. Haha! Sopslut!



Parthey!

Igår blev det party i Söderhamn. Jag höll mig tråkigt nog väldigt städad. Jag har nån liten nunna på axeln som säger "nu börjar du bli full, ta en vatten", vilket många säkert tycker är jätte bra. Tja, bra är det säkerligen. Roligt? Not so much. Massuppfitta mig inte nu, gårdagen var rolig! Det som är tråkigt är att jag alltid är så behärskad. Jag vill också go wild and crazy - som när man var yngre. Äh, alkohol är nog inget för mig längre.. 





Jag och kusinen.

Kattigt värre!

Eller ja; leopardigt. Idag köpte jag en ny top på H&M, 99kr.

Måste bara fixa nåt som håller in bullmagen haha. (Jag vet - syns ej på bilden. Men den finns där, jag lovar.)

Kund vs Personal.















Och min favorit:



Drömmer om ledighet..

Alltså, om jag inte får en god natts sömn snart så bryter jag ihop! Kombon varmt sovrum, skrikig katt och hetsigt jobb tar snart knäcken på mig!

Inatt somnade jag runt 00:30, vaknade igen vid 02:30 av micke som kom och la sig. Vaknade sedan igen av kattgnäll 04:00 och sedan ringde klockan 05:30. Men det är lugnt! Hade en otroligt lugn och kort dag på jobbet. INTE. Full jävla fräs från 7 till 17:30.

Jag har ont i hela kroppen. 177 timmar i juli ska jag göra. Jisses. Imorgon börjar ekorrhjulet om.

Men snart är det snart semester. Tre jobbveckor kvar, och hela TRE lediga dagar.. Yey.. Livin' the dream..

Guzzen ligger däckad på soffan hon med.

Söndag..

..och snart läggdags.

Idag har jag varit en sväng på owes och köpt ljuslyktor:

Fixat nya silvriga naglar:

Och varit hemma hos Tomas, Johanna och skrållan.




Den här dagen började sjukt dåligt, men slutade mer än bra. Nu ska jag duscha och sen måste jag SOVA. Ska vara på jobbet klöckan sju imorgon, Zzzzzz!

Blommor!

Nya gadden:

Har inte hunnit tagit någon snygg selfie med nya gadden än (haha) men här kommer en från imorse. I september kommer vi fortsätta med de rosa blommorna ner över hela armen. SO EXCITED! Vad tror ni?

Dagens jobb-elin.

Tacksam!

När jag hade tagit studenten 2007 tog jag mitt pick och pack och flyttade ner till Stockholm. Där fick jag mitt första "riktiga" jobb - servitris. Fy fan, jag finner inga ord på hur hemskt det var att arbeta där. Jag sökte andra jobb och fick napp i gamla stan. Cafebiträde på grå munken. Jag fick jätte mycket beröm och det var riktigt roligt, tills det inte var det längre. Nästa stop; svartjobb på ett fik i Farsta. Lika illa som mitt första servitrisjobb på Kungsholmen.. Fick ett nytt jobb på ett konditori/fik i Skanstull. Kom inte överens med chefen och sa upp mig.

Från det att jag tog studenten har jag praktiskt taget klarar mig själv. Jävlar vad jag växte som människa snabbt!

Efter ett X antal jobb i Stockholm fick jag nu ett jobb i Huddinge: Ikea. Där såg jag sedan min chans - att komma till Gävle. För dit ville jag efter 1,5 år i huvudstaden. Jag terroriserade Ikea i Gävle efter ett jobb, och simsalabim fick jag en intervju! Och sedan ett jobb.

Så helt plötsligt hade jag även tagit mig från Stockholm till Gävle på egen hand. Fixat boende och massa annat jox också såklart.

När Ikea i Gävle började kännas för bekvämt sa jag upp mig och flyttade ner till Småland. Jag skulle minsann bli glasblåsare!

2009 träffade jag micke och då var det back to Gefle. Men tänk alltså, så mycket jag har gjort! Ändå ju! På så kort tid. Själv. Ung och oerfaren.

Nu orkar jag inte skriva mer, men vill bara påpeka att jag är så tacksam för att jag blivit den jag är. För min uppväxt som gjort mig stark. Jag står med båda fötterna på jorden och är så himla glad att jag är där jag är! Hus, chef, ekonomi, sambo... Och bättre blir det! I know it!

Så mitt tips till er nykläckta: spread your wings and fly. 


Word!




Lika slut idag..

Jisses vilka röjjardagar det har varit på jobbet!! Till imorgon har jag ringt in extra fölk så vi inte kommer behöva sjukskriva oss hela högen!

Anyways..

Jag hatar att jobba när det är varmt.
1) för att det är varmt = vill ju sola. Men också 2) vad fan ska man ha på sig?! Idag hade jag shorts trots att jag hatar mina ben.


Ger stumpfingret åt allt vad värme heter! Ge mig höst och pälsjackor, skinnbrallor och boots... iallafall när man ska jobba. På söndag får det gärna vara stekhett för då är jag ledig.. Nej, just det ja - på söndag ska det regna. JISSES SÅN TUR MED VÄDRET MAN KAN HA.

Nu måste jag duscha och sova. Ladda för morgondagen.

Gårdagen..

Alltså HOLY CRAP va svettigt det var igår på jobbet! Och folk! Så inåt helvete! Jag gillar när det är mycket folk och mycket att göra... men när det är mycket folk, mycket att göra OCH mycket jävla svettigt, då är det inte roligt längre.

Efter en natt med knappt nån sömn alls, och därefter 9-19 på jobbet ville jag typ dö.

Idag har jag sovmorgon, vilket inte hör till vanligheten! Så välbehövligt och så himla sköööönt! Ska strax kliva upp och brygga mig lite kaffe - och be till gudarna att den här dagen blir bättre än gårdagen.

Vilken BRA dag!

Äntligen(!) fint väder när jag är ledig! Började med att ligga i solstolen nån timme... Och herregud vad solen steker! Lika jävla bränd som sist (ni minns va?).
Kolla där bikinin har suttit!! Så vit var jag innan - och nu.. Röd.

Efter misstaget i solen cyklade jag down town för sushilunch med Elin och Mathilda. ÄLSKAR SUSHI!

Och sen mina vänner, sen gaddade jag mig!
Och ja - det är rosa ni ser på bilden. Hihi, är himla tjejig nu förstår ni! Rosa blommor. Rosa! Jag är jätte nöjd! Ni får se bilder nån annan dag.

Som sagt; bra dag! God natt.

Fredag.

Ikväll efter jobbet åkte vi till Tomas och Johanna. Käkade pizza och drack vin på altanen (jag drack pepsi, nån måste ju köra bilen hem). Sen fick jag agera hårmodell! Det är så sjukt skönt när någon pillar i ens hår...mmmm..

Johanna övade lite snabbt på mig inför morgondagens kund. Som sagt, detta var en slarvig tre minuters uppsättning, men ändå!! SÅ FIN!





Eller hur? Fint va!

Ny lampa!

Köpte den på wohnzimmer! Sjukt nöjd!


Nu ska jag försöka hitta de perfekta ljusstakarna att ha på tvbänken.

Gårdagen bjöd på finväder!

När mamman är på toaletten passar tant Elin på att ordna lite bus!








Tant Elin vet minsann hur man underhåller! Skrållan är en riktig badanka, och det här var första gången hon plaskade utomhus! Behöver jag säga hur jäsigt det var? Nä, bilderna talar nog för sig själva.

Idag är det torsdag och jag är fortfarande ledig. Dagen kommer gå åt till att vila vila vila och försöka bli så frisk som möjligt.

Word!




Måste amputera fingret..

Alltså.. jisses. Igår bröt jag nageln så det hette duga!! Nageln var av, men satt kvar på fingret. Den gick av så djupt att den satt kvar i skinnet liksom. Brrr, ryser bara jag tänker på't!

Plåstrade om fingret omedelbart eftersom blodet bokstavligt talat SPRUTADE! Eller nja okej.. rann.

Idag gör det fortfarande ont, men läget är mer stabilt. Jag frågade min nagelteknolog vad det var för skinnflik som stack ut under nageln.. "Nagelplattan" svarade hon. Usch, förstår ni hur ont det gjorde?!

Trodde jag skulle behöva amputera hela jävla fingret.

RSS 2.0