Thiefs in traffic.

Biltjuvar.. finns det något värre? Hm, dum jävla fråga insåg jag nu. Svaret är självklart Ja. Okej, movin' on.. För några veckor sedan hade jag inbrott i min bil. Dom tog bl.a. min nya vinterjacka och glaskonst jag gjort. Bittert. Så jävla bittert. Visst, jackan kan jag köpa ny - det gjorde jag igår. Men det jag själv gjort? One of a kind! Vad ska dom med det till? Jävla pundare som tror att det är värt nåt! Trött man blir. Anyway, åter till jackan; Jag var in till växjö igår och köpte en ny. Kändes verkligen som pengarna i sjön! Uttrycket "fattig student" blev verkligen en passande look för mig resten av året. Bittert. Så jävla bittert.

-Nobody notice the buss until it's about to hit 'em!

Headache and heartache.

Gick hem från skolan alldeles nyss. Fick en jävulsk huvudvärk som vägrade släppa, trots att jag drack dubbel dos av rävgift (även känt som treo). Så ska ta å lägga mig nu så jag kan vara tillbaka efter lunch! Har ont i hjärtat också.. Känner mig heartbroken. Saknar min lilla systerdotter så att det gör ont! Pluttan börjar dessutom på dagis nästa vecka. Shit, tiden bara springer förbi. Hon är redan över ett år, kan gå och pratar efterblivska hela dagarna! Och jag har inte ens åldrats en dag! Nej, hon är inte efterbliven.. men hennes snack är inte direkt förståerligt. Not yet. Kommer känns awesome att praktisera i gävle under tre veckor, för då kan jag hälsa på mina två favorit brudar oftare! Beatrice och Nellie.
Jag och Nellie sommaren -09  Bea och Nellie hösten -09  Jag och Nellie vinter -08  Nellie hösten -09
  
-Do we need distance to keep us close? 


Sound of style.

Sitter och lyssnar på Shinedown i skrivandes stund. Och en bra stund innan det också. Sjukt bra band! Var såklart min sjukt bra boyfriend som tipsade. Bra där! Jag vet vad ni tänker nu.. "bra bra bra". Well, så kan det gå när man skriver ibland. Live with it. Är förresten klar med organiserandet av my crib, gött!
Nu är det bara klänningar som skall hängas. Känns faktiskt inte så brådskande eftersom klänning-säsongen är över. Typ över. På korgen är det ju alltid klänning-säsong. Fixar det vecka 48, efter praktiken. Oh, nu kom låten Call me. Mmm, det knullar i öronen! Och från musik till mode.. Jag tokdiggar att päls är inne igen! Som att det någonsin var ute? Anyway, snyggt är det! My kind of music.

Biker chick!

-New start, new sound.


Live, laugh, love.

Eftersom min klocka på mobilen fortf stod på sommartid fick jag en extra timme idag, känns det som. Hoppade upp på crosstrainern i 35 minuter innan jag kilade ner till gymmet och körde en timmes yoga. Aaah! Idag ska jag fortsätta med städningen här i lyan. Håller nämnligen på att flytta om alla kläder och skor. Puh! Men bra blir det. Innan jag avslutar detta inlägg vill jag passa på att berätta för alla nyfikna att jag är döds förälskad i Micke. Shit, den mannen får mig på sånt bra humör! Butterflies, you know. Slänger upp en bild på snyggingen min. Enjoy!

My big big love.

-I don't wanna seem like nobody, now that i have somebody.


Lovehandles and laziness.

Tydligen så tyckte min kropp att jag behövde massa skönhetssömn imorse, då den vägrade vakna av klockan. Detta resulterade i att jag missade yogan 9-10 idag. Men det gjorde inte så mycket faktiskt. Sparkade ut mig själv på närmare en timmes powerwalk istället! Blir ett pilates-pass i eftermiddag ändå. Det är så sjukt skönt att träna! Bränna bränna bränna! Jag kom att fundera över en sak medan jag var ute och gick.. Hur kommer det sig att vissa människor känner sig nöjda med sig själv? Haha, japp, låter skit konstigt i know. Men alltså, på riktigt.. Jag är långa vägar från att säga Jag är nöjd med mig själv. Jag är nöjd som den jag är. Måste ju ha något med min dåliga självkänsla att göra. Det är dags att börja läsa peppboken Självkänsla nu! Men jag måste också säga att jag känner mig otroligt mycket närmare att vara nöjd än jag gjorde för typ två månader sen. Det måste utan tvekan ha något med Micke att göra. Pojkvän a´la perfekt!

-When did all men get togheter and decided that they will only get it up for giraffes with big breasts?

Size and style.

Jag gick ner för att träna pilates ikväll, men fick vända i dörren. Inställt pga sjukdom. Less less less! Så när jag gick den långa biten hem igen (typ 5min) kom jag att tänka på en lustig sak: Storlekar på kläder. Jag älskar att surfa runt på tradera.com och köpa saker jag egentligen inte behöver, mest för spänningens skull! Men dessa storlekar på kläder kan man ju bli galen på.. T.ex. One size fits all. Hur fan kan det komma sig att byxorna passar alla? Japp - alla! Så om en person med storleken XL köper samma tights som en med storlek XS, då passar dom lika bra? Men om tightsen är svarta? Blir dom då grå på personen med den större storleken pga töjningen? Jag fattar det inte. Det kan omöjligt vara så att en jävla storlek passar alla. BULLSHIT! Inte så roligt att jag efter slit med träning har samma storlek som valrossen på burger king. Som den klubbade sälen på träningscykeln. En storlek som passar everyone, intressant. One size fits all.. bra slogan för dildos kanske?

Me.



-I remind them of what they can't have.



Early emotion.

Uppe med tuppen idag, även fast jag har sovmorgon. Anledningen är tvätt tvätt tvätt. Brukar alltid vara lite kinkig på morgonen.. Sur över att behöva gå upp. Men idag så ringde honey 07:10 och vips! så var jag på bättre humör. Dock är jag fortf en aning pissed på att yogan var fullbokad. Men men, thats life. Får träna pilates ikväll istället. God damn, i love it! Ikväll blir det inte mycket mer än träning heller för den delen. Jag byter gladerligen alkoholen mot träning! Thats my story, and im stickin' to it! Idag är det på pricken en vecka tills jag bilar till Gävle. Blir någon förvånad när jag säger att jag knappt kan vänta? Att jag längtar som en tok? Att jag just nu skulle kunna hugga av mitt lillfinger för att få åka med en gång? Inte? Well, didnt think so heller. Vad kan jag säga? Jag är kär. Nu ska jag hänga tvätt.

-Hi, my name i Samantha and i'm a loveoholic!

Heat and heartbeat.

Ni vet den där känslan i magen man får när man är kär? Den där pirrande känslan? Blodet rusar runt i kroppen och det känns som att hjärtat ska spricka! Fjärlilar som flaxar i kistan. Den känslan får jag varje gång jag tänker på min kärlek. Varje gång vi pratar i telefonen. Varje gång jag får ett sms från honom. Fjärilarna i magen har kommit för att stanna. Jag finner inga ord som kan beskriva hur mycket jag tycker om honom. Ibland är jag rädd att vakna på morgonen och inse att allt var en dröm. För han är för bra för att vara sann. Min Micke.


-He is too good lookin' for me! He is out of my league! I don't have any outfit that goes with hunk!


Lovers and lovers.

Just nu saknar jag dagarna på Ikea. Jag saknar att bo i valbo. Jag saknar att trippa ner på köpis med Mimmi. Jag saknar Gävle.  Och jag saknar min Micke.

Mimmi och jag i Sälen i våras!
-It's not like models don't have brains.. they just don't need to use them.


Bodytoning and blowing.

Tänkte sammanfatta denna söndag, veckans sista dag, med att säga: Bra jobbat! Way to go! High five, Elin! Denna vecka har jag fått förståelse av vad Avskrivning innebär, jag har lärt mig blåsa, jag har tränat 6 dagar, jag har organiserat i badrummet, jag har organiserat i garderoben, jag har läst 3 kapitel i Boken om glas, jag har slitit fram crosstrainern, och en handfull andra duktiga saker. En bra vecka faktiskt. Well, nu är det bara att se fram emot morgondagen och hoppas att nästa vecka kommer bli lika framgångsrik som denna. Innebandy imorgon.

-You men have no idea of what we're dealing with down there! Teethplacement and jaw stress and suction and gag reflex.. Honey!, they don't call it a job for nothing!


It's all about Love.

Datorn har vart (är fortfarande) helt fuckad, därav inga inlägg på senaste tiden. Well well, here we go.. Jag är hysteriskt jävla galet kär! Och det rent av tar livet av mig att inte kunna träffa honom så ofta som jag vill! Just nu är jag tillbaka från praktiken i sthlm. Just nu sitter jag ca 70 mil från min hunk. Just nu känns det väldigt deppt och opeppt att gå skola i småland. Han är helt underbar och perfekt och snäll och omtänksam och sexig och, ja, allt! Jag har träffat min soulmate. This is it. Jag skulle kunna gnälla på om avståndet och hur synd det är om oss hur länge som helst... so lets stop it! Tränat har jag börjat göra också! Bodytoning, pilates och yoga. Känns hur bra som helst! Så bra att jag stod på mattan kl 7 imorse för ett pass! Det ni! Nej, nu ska jag ha telefonsex. Ciao!

-I think i have monogamy.. I must have caought i from you people!

RSS 2.0