Hjälp!

Herregud. What have i done?

Ikväll färgade jag håret, rött. I ett svagt ögonblick tyckte jag det var en bra ide att färga brynen i samma veva. Med rött.

Oj oj oj... Ett riktigt dåligt beslut! I'm irish! Hahahaha!

Till mitt försvar så trodde jag verkligen att dom skulle bli mörkröda. Eller åtminstone röda. Jag trodde inte att dom skulle blir ORANGE!


lunch

Alltså Coop Konsum Gallerian Nian... Bravo! Jag älskar att man 1 kan plocka ihop en sallad själv 2 få varm lunch 3 få varm middag senare på dagen.

De senaste dagarna har jag plockat keso och tonfisk-sallad själv, men idag luktade det så gott från den varma lunchen!

Currykyckling och ris! 30kr fick jag betala idag. Helt otroligt! Jag köpte även lite frukt från salladsbaren, 12kr. Billigare än såhär blir det inte!

Trevlig lunch everyone!


platt och trött.

Idag har jag varken ork eller lust att sminka mig och fixa håret. Så det får bli rakt och platt hår, och mascara.

Varför denna trötthet? Gaah, vakna Elin!


morrn morrn!

Klev upp för en halvtimme sen, trött som ett as. Men måste man pissa så måste man! Pressa citronen, som jag brukar säga.

Idag är det ju skottdagen! Det är ju inte varje dag man får en extra dag! På glitter får ni 29% rabatt på valfri vara om ni är medlem! Men det är nu väl? Skynda fynda!

Nu ska jag fortsätta dricka kaffe..


bokat tatueringstid!

Ååhh! Taggad till tusen! ÄNTLIGEN blir den av! SOM jag har längtat! Happy happy happy! Vad, när och hur får ni INTE veta. Hehe. Inte än.

Så, vad har jag haft för mig idag?
Jag har jobbat.
Jag har fixat en ny kaffemaskin.
Jag har storhandlat.
Jag har köpt hårfärg - viktigt!
Jag har tagit en kort promenad.

Well, thats about it? Dagen har som vanligt gått i 110 knyck.

Strax börjar big brother. Vilken smörja. Trots att det är ett patetiskt program kan jag inte sluta titta! Underhållande ju! Någon annan som känner samma sak?






igår lovade dom vår..

..men idag är uppfarten snötäckt igen. Hmm.

God morgon! Just nu är jag supertrött, och superhungrig! Står och glor på kaffebryggaren "fortare!!"... Idag blir det yoghurt och kaffe som får stilla min hunger.


hej och hå!

Full fart hela dagen! Kom hem och lagade lax med spenat, ner till Louise för en redig powerwalk och nu börjar big brother! Woop woop!

Hörs!


måndag igen.

Utanför fönstren skiner solen och fåglarna kvittrar! Är det vår?, tänkte jag. Nej, inte riktigt än va. Minus sex grader känns inte särskilt vårigt! Brr!

Idag är det måndag! Ny vecka med nya möjligheter! Mycket spännande saker som sker. Micke kommer äntligen hem på onsdag, torsdag är det värdering av huset, fredag ska vi till Söderhamn och på lördag ska vi.... det får ni se!

Så att det är måndag idag känns mer än ok! En bra måndag är det! Jobb-måndag.

Morgonen till ära får ni se en liten Elin:


IG

Ni har väl koll på mig även på instagram? BonnyBlow där också! See you!


obsessed!

måste måste måste måste boka tatueringstid! Eller jag borde nog säga; måste måste måste måste skramla ihop cash till en tatuering! Det känns nästan som det är dags att låna från semesterkontot. Seriously!


helt slut.

Efter powerwalken med Louise (som för övrigt går sjukt mycket fortare än mig = mycket jobbigare än vanligt) tog jag tag i källaren. Eller rättaresagt; fortsatte städningen av källaren. Det har flyttats och släpats och skrikits och burits och slagits och svurits och organiserats. Puh! Men nu tror jag väl att det ser något sånär bra ut. Typ.

Well, det är dags för en välbehövlig dusch innan jag far ner till Louise och kollar på vem som får åka hem i kvällens Big Brother. Fan vilket program alltså.. men ändå kan man inte sluta titta. Man skäms när man kollar, men man kan ända inte stänga av. Jisses.

Over n out!

provrum

Sitter inne på lindex och väntar på Louise som provar lite saker. Och jag kom att tänka på hur snyggt det är här! Verkligen snygga provhyttar! Och det är väl inte så konstigt egentligen eftersom det är nyrenoverat.

Vad tycker ni? Jag älskar den grå färgen på väggarna! Kanske något för gästrummet hemma?


äntligen en god jävla natts sömn!

Ahh god morgon! Idag vaknade jag strax innan nio, utvilad och pigg! Kändes så otroligt skönt att vakna och känna "fan vad bra jag har sovit!" för en gångs skull. En jäkligt bra start på denna söndag!

Igår var det en kväll i floes tecken. Godis och pizza. Hujaligen! Lite smått ångest idag faktiskt. Dock har jag haft en ypperligt bra vecka, så att en dag blev lite fet gör kanske inget. Smällde i mig 1½ liter loka också. Gissa om magen stod rätt ut? Puh!

Nu ska jag kasta på mig lite ögonbryn innan det blir en snabb vända på stan med Louise. Måste inhandla ett blockljus. Och efteråt blir det städa städa städa följt av en långpromenad med samma snygga tjej.

Bra söndag! Ps, vad tycker ni om headern?

pizzamys

Mmmm! Film, loka, pizza och godis med Louise! Riktigt trevlig kväll kommer det bli!


namnringar

Tack för alla fina kommentarer jag får angående smycken jag gör. Det värmer!

Jag fick en fråga där personen undrade vart man kan köpa såna. Tyvärr så vet jag inte vart det skulle tänkas finnas. MEN jag är säker på att google kan hjälpa dig.


ny favorit

Jag har upptäck tonfisken! Hallelujah! Så nu är min nya favorit keso + tonfisk + ägg + tomat! Så jäkla gott! Och nyttigt. Hej stranden!


rihanna style! bättre bild.

Eller snyggare bild? Me dont know.


rihanna style!

Idag ser jsg ut såhär!

Men eftersom jag ska jobba måste jag ha kofta och hår över. Det får inte vara för "vågat" och "nytt" när man har många äldre damer som stammisar! What do ya think?

Inspiration:





Oj vad klockan drog iväg! Måste rusa! Ciao!

mitt barr!

Det blev inte mycket tid över för bloggande igårkväll!

Idag kör jag öppning på jobbet. Och imorgon är det ÄNTLLIGEN ledigt! Det behöver jag. Känner mig i stort behov av en sovmorgon. Det har blivit alldeles för sena kvällar. Jävla Big Brother (åh nej, där kom erkännandet!).

Nu ska jag försöka få bukt på barret! Wish me luck.




Och angående hur jag fixar mitt hår, min lockar. Well, med plattång baby! Ingen dyr GHD historia, bara en helt vanlig plattång. Först volymar jag såklart håret + spray + dust it. Och efter det kör jag lockar som jag sedan "drar ut" med fingrarna. Jag vill inte ha krokskruvar. Avslutar med spray och lite hederligt ruffsande!


klarrrt.

Äntligen fick man veta! Estelle Silvia Eva Mary. Välkommen till världen!

Då var det dags att dra på sig ytterkläderna och dra sig mot bussen!

Denna fredag stänger jag butiken. Imorgon öppnar jag.

Dagens jag:


slöar

Sminket klart. Håret klart. Kläder framlagda. Yes, då kan man chilla i soffan en stund innan det är time to get dressed! Nyhetsmorgon är på som vanligt. Jag är nyfiken på vad lilla sessan kommer heta!


underbart!

Jag vaknade med ett ryck imorse, "vad är klockan?" tänkte jag i panik. 06:19 puh! Jag kan sova i 45 minuter till. "Nej, vänta nu!" var min andra tanke. Jag börjar 12 idag! Hej underbara sovmorgon. Dock kunde jag inte sova längre än strax efter åtta. Men det var ändå skönt att slippa vakna av en arg väckarklocka.

Kaffet står och puttrar just nu, och mina håriga ben glänser i solljuset. STOPP! Redan håriga? Suck. Tur att det inte är kjol- eller shortsväder än.

Nej, nu är dert kaffedags! Och sminkdags. Benen får jag ta itu med ikväll.

tungan.

Trots att läkstaven har suttit i två dagar nu så är jag fortfarande öm. What the FUCK!? Borde jag kanske ta ut den? Kanske dags att växa upp och dra ut den? Eller?



..nää. God natt.

berlock.

Ikväll på silverkursen blev det en berlock. Jag ville ha ett tufft halsband, men som ändå säger "jag älskar min pojkvän och vårt liv mest i hela vida världen". Hur gör man då? Jo, istället för personnummer eller love eller namn eller hjärtan skriver man postadressen. Nice huh? Silverstämplar på baksidan. Eller framsidan.. who knows?

Här bor vi. I vårt fina hus. I detta hus, på denna postadress, började vårt liv - det riktiga livet. När vi klev in genom ytterdörren klev vi in i en ny del av vår relation. Vi klev vidare. Nästa steg i livet.

Oj, tårarna grumlar ögonen nu. Jäklar så kär och lycklig jag är! Det är glädjetårar som rinner längst kinderna just nu. Jag är så himla lycklig. Nyp mig! för detta kan inte vara på riktigt. Detta måste vara en dröm.

Sedan hann jag även med att göra en liten liten liten ring till långfingret.

Jag körde stämplarna på utsidan, och oxiderade dem. Jag gillar looken!


facelook

Jag idag. (wow vilket rim!)


en prinsessa!

Det har väl inte undgått någon att Sverige har fått en ny tronarvinge? Grattis till Victoria, Daniel och Sverige! Hela morgonen har dom uppdrepat nyheten på nyhetsmorgon. Ett jävla ståhej. Fast med all rätt, antar jag.

Skål och grattis till flickan!

how to make an animated gif

Nu ska jag klä på mig, borsta gaddarna och springa till bussen. Detta är sista månaden med busskort hade jag tänkt. Sen jag började åka buss har jag lagt på mig ett par kilon.. så jag antar att vardagsmotionen är viktig!!

Solong fatzzzon.

god morgon onsdag!

Vilket abrupt slut det blev igår. Inlägg på inlägg på inlägg och sen.. nothing. Efter träningen så kom jag hem och käkade lunch, kikade på desperate och städade i gästrummet/verktygsrummet. Jävlar vad det var jobbigt! Blev nästan svettigare än på gymmet. Men fint blev det! Igen. Efter städningen så tog jag en powerwalk. Yes you heard me! Snacka om hurtig!

Idag vaknade jag med ont i tungan. What, fortfarande? Åh! Tungan var lite svälld så staven satt alldeles för tight. Aj! Så nu på morgonen har jag bytt och satt i läkstaven. Jävlar vad den är lång! Känns jätte obehagligt. Dock skönare nu när det inte spännar och ömmar. Måste köpa en ny som är längre än den jag hade. MÅSTE. Det är så konstigt hur den kan "krångla" så sent efter att jag tog den - för typ 9 år sen!!


Någon som vet vad som kan vara fel? Kan det vara så att staven jag hade var aningen för kort och därför irriterar hålet titt som tätt? HELP!

Nu ska jag svepa kaffet och klä på mig. Hörs laterzzz!

facebook.

För några dagar sen bestämde jag mig för att ta bort min facebook, igen. Några av er undrar säkert om jag har tagit bort er som vän eller blockat er. No no, its all gone.

Varför?
Jag bläddrade igenom sidan där alla statusupdateringar visas och kände "Nä! Nu är det fan dags att göra något av mitt liv, istället för att kolla vad andra gör av sina!!". Blev arg och irriterad bara. Facebooken tog upp så mycket tid. Man sugs liksom fast. Håller ni inte med?

Dessutom är det så jävla många som bara vill snoka. Nej, tack och hej! Vill ni se vad jag har för mig så kan ni kolla här på bloggen.

Det enda negativa är att jag kommer glömma bort alla mina vänners och bekantas födelsedagar, eftersom jag inte har de uppskrivna i almanackan. Så jag säger redan nu - förlåt för att jag inte säger grattis på er dag!


run bitch, run!

@ the gym. Feels good!


kan inte hålla mig..

..från att kommentera detta!

Jag sitter och slösurfar just nu. Kollar igenom typ alla bloggar och sånt. Fastnar på kissies.se och ser att hon har gjort en inne- och utelista. På innelistan har hon satt smycken med peacemärken..



Alltså, come on! Peace-smycken har vi på Glitter haft så sjukt länge! Och det är många som har köpt dom när dom var trendiga. Dom är ju fan ute nu! Bara för att hon upptäckte dom 70 år senare än alla andra så betyder inte det att dom är inne.

Men tyvärr så kommer väl varenda fjortis springa in under sportlovet för att köpa ett halsband/armband/ring/sjal med peacemärket på nu. Usch. Peacemärken är waaaay out of style. Just as you know.

Något som däremot fortfarande är sjukt poppis är korsen och fjädrarna. Det är sådana varor som fortfarande kommer in som "nyheter" i butiken. Det gör INTE peacemärkena.

Over n out.

sovit som en påse skit.

Men herregud vilken otroligt dålig natt. Idag kan jag verkligen inte vara snygg, eftersom jag fick NOLL skönhetssömn. Måste ha varit för att jag käkade mindre än vanligt + att jag drack kaffe ganska sent. Usch, never again!

Dessutom har det blivit något fucked med piercingen i tungan. Det stramar och gör ont i hålet på undersidan, + att det för ont i den där "flörpen" som sitter mellan tungan och... öhh.. käften? Ah, you get it? Right? Nåja, ont gör det iallafall.

Vilket jävla skit. Kul morgon. Tur att jag hade en rolig konversation med Lotta via sms nyss.. annars hade jag krypit in under en sten eller nåt.


Den senaste tiden har jag haft lite ont i magen, känslig för vissa dofter, känt mig uppsväld och ibland illamående. Min första tanke var "Oh my god... im pregnant!". Men det var jag inte, PUH! Men detta har liksom hängt kvar på jobbet. Så varje gång någon av oss är typ törstig eller kissnödig eller har ont i huvudet eller nåt i den stilen så säger vi typ "Du kanske är gravid?".

Det låter nog inte så roligt, men när man står där med en fet jävla klunk vatten i munnen och någon (=jag) säger med dramatiskt röst "Du kanske är gravid?", då är det bara att spotta ut vattnet och asgarva. Och när jag säger spotta ut menar jag såklart i butiken. Yes, vi hade öppnat och det var kunder där. Hahah.

Nej, nu ska jag faktiskt åka och handla mat, och sen blir det gymmet.

omöjligt att somna..

Är det fullmåne eller? Jag har legat i sängen i två timmar nu, utan att lyckas somna. Ligger och vrider och vänder mig bara.

Dessutom knakar det i hela huset. Storm utanför eller? Det låter som det iallafall!

Anyways, tänkte informera er alla om hur snygga dessa jeans från Gina tricot är. Nämnligen to die for!-snygga. Jag matchade med feta klackar och svart top. Dagens:


en kortis.

Igår såg vi Mästerkatten i stövlar, eller Puss in Boots som den faktiskt heter. Egentligen så är jag inget stort fan av animerat, men denna film var verkligen störtskön! Jag och Micke skrattade HÖGT.


Det var gårdagen det..
Idag har jag jobbat stängning. Tiden flög iväg (vilket var tur eftersom jag hade klackar) och helt plötsligt satt jag på bussen hem. Och det gjorde även MUS-Sarah. Vi gick hem till mig och tog en kaffe.

Och nu sitter jag här i soffan, nyduschad och varm, och ska go to bed. Tror nog bestämt att jag tar med mig datorn in till sängen för en film. Jisses så mycket film det har blivit de senaste dagarna!

Over n out.
Ps, JAG SAKNAR ANDRÉA JÄTTE MYCKET!

svar på tal.

Det har ramlat in lite frågor. Time for some answers.

Nya skorna
jag köpte i tisdags kommer från Scorett.
Sminkborstarna köpte jag från e-bay (såååklart!).
Solbrillorna jag har på mig i "2 cool 4 school" är gamla.

Kanske borde jag köra en frågestund? Eller? Känns det lite overkill kanske?

Good night, sweethearts.


the notebook



Herregud. Vilken film. Jag är helt tagen. Tårarna har runnit längst kinderna. Idag har vi verkligen kollat på tre filmer inom tre olika genrer. Men den här tog priset. The Notebook, en film jag sent kommer glömma.

Stolen - crime, mystery.
Tower Heist - action, comedy.
The Notbook - romance, drama.

Alla var bra, på olika sätt.

2 cool 4 school

Ä n t l i g e n har det ramlat in senilsnören hos oss på Glitter! Dom kom i guld, silver och svart. Olika modeller. Samtliga kostar 59:90!

Så jävla snyggt!

Jag köpte svart och silver i "ormlänk".

Skynda fynda för tusan!!!


bra film!

Denna film har vi nyss kikat på:

Jävligt bra! Den kan jag starkt rekomendera.

Ikväll skulle vi ju ut och käka. Tyvärr så är Micke hängig med feber så det blir en myskväll istället. Inte illa det heller.

Film nummer två kommer bli denna:

Verkar också bra!

Nu ropar Micke och Kalle från köket. Tydligen är det dags att käka. Solong for now, cyberfriends!

vilken daredevil han är, min karl!

Micke hade köpt ett par tiger jeans till mig i alla hjärtans present. Super snygga och rätt storlek. Tyvärr var det helt fel modell. Low waist och skinny leg är inget för mig. Men friskt vågat, hälften vunnit! Så idag åkte vi för att prova ut ett par nya!

Det är ju ett helt hav av olika modeller! Provade minst 10 st.
Shit, jag var dyblöt i svett när vi kom ut därifrån!

Men fattar ni grejen eller? Han hade köpt mig ett par (enligt mig) svindyra jeans! Snacka om daredevil! Vilken jävla överraskning! Otroligt roligt faktiskt! Även om jag fick lite tjockisångest. Tacka vet jag leggings! Haha.

Tillslut valde jag, i samråd med my love, ett par från Replay.

Kommer bli sjukt snygga till våren och sommaren! Satt perfekt! Me so happy!


han har gjort det igen!

Möttes av tacomiddag när jag kom hem efter jobbet. Och nu är det massa gotta uppdukat i vardagsrummet. Fredagsmys here we come!


nya naglarna

Det blev svart och lila glitter den här gången! Hon gjorde ett jätte bra jobb som vanligt. MEN jag känner redan nu att färg inte är nåt för mig. Nästa gång blir det svart.

Varför ändra ett vinnande koncept liksom? Dumma mig.


god morgon!

Igår var jag alldeles för kär för att uppdatera! Micke alltså... vilken karl! Berättar mer om gårdagen senare.

Just nu sitter jag på bussen. Jag ska fixa naglarna och sen jobba. Idag ska jag försöka vara lite vågad när det kommer till naglarna. Försöka. Kör ju alltid på svart annars you know. Vi får se hur det slutar. Kanske blir rosa innan det är klart?!


måste skaffa en obekväm säng..

Nu har jag legat i sängen alldeles för länge! Men jag kan verkligen inte ta mig upp.. Det är så varmt och skönt här under täcket.

De gånger jag lyckas ta mig upp i tid är då jag vaknar och är kissnödig. Kanske borde jag dricka ett stort glas vatten innan jag går och lägger mig?

Klockan ringde för en timme sen.. det jag har gjort är att somna om stup i kvarten, och drömt en massa. Mest om att komma försent.

Nej, nu är det dags! God morgon.


under the coconut tree

Sitter i soffan och kollar på House just nu. Jag har nyss kommit ut ur duschen och doftar underbart! Coconut showergel + bodybutter. Mmm! Soffan, house och kokos. Bra avslut på denna onsdag!

Tidigare ikväll var jag hos Carro. Vi kollade på senaste DH (tankar hem från the U S and A) och snackade strunt. Trevligt! Dessutom bjöds det på frukt och choklad. Inte illa.



lyxmiddag.

Jag avskyr mig själv när jag inte har handlat! Vet ni vad jag äter till middag? Havregrynsgröt! Det (och en fryst fläskfilé) hade jag hemma. Å andra sidan är det ju gott med gröt, så jag gråter inte blod. Imorgon måste det storhandlas!

Vet ni vad jag tycker att Ni ska handla? Stickers till knappen på iphonen! Finns massa olika varianter! 29:90 kr / förp.

Diamant, zebra, stjärna, hjärta, prickar, leopard... I say no more! Ni får komma in och kolla själva.


smör

God morgon!
Jag sitter och äter frukost just nu. Idag blev det rostad macka och kaffe. Älskar smörgåsar! Min största last.

Iallafall.. Jag måste bara påpeka att Bregott måste vara det överlägset godaste smöret! Genom tiderna!

Jag vill ha smör som är gott! Inte något som gör mackan fuktig. Håller ni inte med?

Bregott for life! Who's with me?!


min alla hjärtans..

..har varit riktigt bra. ♥ Trots att Micke är out of town. Han och jag ska ut och käka på lördag istället. Jag längtar riktigt mycket! Middag och drinkar.


Började dagen med en skön sovmorgon, vilket var välbehövligt! Efter en köpp kaffe drog jag på mig gympaskorna och tog en rask promenad ner till solariet. Även det var välbehövligt. Nu har jag fått en bra färg, så nu kan jag chilla lite med kärringgrillen. Någin gång i veckan borde räcka för att inte återvända till landet Genomskinlig.

En snabb PW hem och duscha, sen kom Louise och Johanna. Vi drog ut till valbo köpcentrum för lunch, shopping och fika. Mmm donken Mmmm latte Mmm skor.


Jag är inget fan av sneakers.. men dessa var to die for!

När jag kom hem hittade jag nya sminkborstar i brevlådan. Tackarrr!

Det ska vara äkta hår, så jag hoppas dom är bra! Vi får se imorgon.

Sen då? Käkade middag hemma hos Louise innan jag brummade iväg till Silverkursen. Fortsatte med min berlock och gjorde även en ring åt Lollan. Glömde dock fota. Får göra det sen vid tillfälle.

Japp, thats all. Nu sitter jag nyduschad i soffan och kollar på House.

God natt!

kan man bli något annat än glad?

När man kollar på iPhonen och har denna bild som bakgrund? Dont think so!


kattfan!

Jag har alltid älskat katter då jag är uppvuxen med dom. MEN nu på senare dar tycker jag att dom är läskiga. Alla katter, UTOM katterna hemifrån såklart, ser så lömska ut. Dom där ögonen... och små sylvassa huggtänder. Satans animal!




Gud vad jag saknar promenaderna i östanbos djupa skogar.

Imorse när jag satt i köket och åt frukost och kikade ut genom fönstret får jag se just en katt. Den var stor, större än vanligt (eller så har jag blivit paranoid). Den kom lunkandes från vår baksida och fortsatte över uppfarten innan den stannade och... BAJSADE! What? Vad hände? Mitt på uppfarten.

Från en ljuvlig frukost till.. kattskit! Försvinn från vår tomt!!!

monday morning!

Igår gick jag och la mig bredvid en smexig karl, och imorse vaknade jag helt själv. Japp - its monday alright! Jag längtar redan efter Micke, men känner på mig att denna vecka kommer gå snabbt! Hoppas det.

Igår såg vi filmen Chloé. Den var bra. Oväntad. Pyskande. Den sådde ett litet frö i skallen på en, så att man går och grubblar och tänker och blir... well.. crazy! Se den.


grattis Dallas!

Nu är vi på väg ner till Maria och Daniel på fika! Daniel fyllde år i veckan. Tror ni jag är nå fikasugen? Svar: JA!

Alltid mysigt att träffa lite släkt.


källaren!

Guuuud vilken skillnad det blir! Från mörkgrönt och mintgrönt till vitt, vitt, vitt! Det kommer bli grymt där nere!

Jag vill inte lägga ut fler bilder än denna. Inte för ens det är klart! Ni får vara nyfikna ett tag till, med andra ord.

Charmören:


hello again!

Jag kom hem från jobbet för typ 40 min sedan. Har hunnit pressa citronen och ätit. Nu dör jag lite i soffan. Så sjukt trött!


mycket snack..

..och lite verksta'!

Idag är det fredagkväll, och den tänkte jag förgylla med en massa saker! Efter jobbet skulle jag träna, dammsuga, sola, handla och måla. Vet ni vad som hände? Nothing!

Jag började med att micra mig en matlåda. Efter det åkte jag till byggmax och köpte ett rollerset. Efter det åkte jag ner och solade solarium. Efter det åkte jag till coop och handlade. Efter det... glömde jag bort alla mina måsten för kvällen.

Jag parkerade arslet i soffan och kollade på en film istället. Bra jobbat elin! Jag som verkligen borde ha tränat. Borde verkligen ha bränt fett. Ångest. Tur att man inte fick välja sist i ansiktslådan iallafall.

Nu ska jag ta en dusch, och efteråt blir det ännu en film! Fast denna gång i sängen. Mys! Jag längtar efter morgondagen då min karl kommer hem. Min prins. Min hjälte. Min man. Mitt allt. ♥ Då blir det verkligen mys. Riktigt mys.


STEKT!


redan morgon?

Sitter och knaprar hårdmacka just nu, kollar nyhetsmorgon och sörplar kaffe. Imorse var jag så otroligt trött! Fy satan vad det var jobbigt att kliva upp. Jobbigare än vanligt.

Idag ser jag ut som ett helvete. Men jag orkar inte byta om. Detta får duga. Eller? Ibland önskar jag att vi hade uniform på jobbet. Då slapp man tänkte så mycket på morgonen. Dessutom skulle klädkontot vara rikare varje månad. När man jobbar i butik så vill man ju se stylissssch ut. Och detta innebär att man köper mycket nya kläder. Iallafall jag.



Nej, nu måste jag borsta gaddarna, byta tröja (ja, detta går inte!) och springa iväg till bussen.

älskade torsdag!

..eller nja, inte idag.

Jag jobbade idag när Micke kom hem från jobbet/stockholm. När det var dags för mig att sluta och min tur att komma hem var han borta. Inga välkomnande kramar eller pussar. Nothing. Bara ett mörkt tomt hus.

Den jävlen har dragit till Lofsd.. eller var det vemdalen? för att hjälpa en polare med lite el, samt åka skoter. Om jag är bitter? Minst sagt. Bitterfitta!!

När jag är ledig, då gör vi inget. När jag jobbar, då ska det åkas skoter.

B I T T E R !

Just nu önskar jag mig ett sju till fyra jobb. Ledig varje helg. Det vore nåt det!

snöskor.

När det är kallt åker moonboots:en på! Jag vill gärna köpa mig ett par nya som ser lackiga ut! Snyggt! Men framförallt - varmt!


dagens.

Ibland (läs: väldigt ofta) underskattar jag mig själv och min egna förmåga. Denna gång förmågan att vara snabb. Jag är nu färdig för jobb, och helt utan att ha stressat.

Dagens outfit består av lackleggings, transparent tunika, transparent skjorta, glittrig tubtop. Jag älskar looken, men funderar på om det är lite väl vågat för jobbet? Jag menar, vi har ganska mycket äldre damer som är inne och handlar hos oss. Jag vill inte att dom ska tycka att jag är tacky.


Vi får se om det åker på ett linne istället för den glittriga bh-tubtoppen.


wzup doc?

yo yo yo!

Just nu sitter jag och gruvar mig. Gruvar mig för att get dressed and fixa håret. Jag vill inte. Jag vill sitta här i soffan hela dagen! Soffa soffa soffa soffa. Men plikten kallar, så det är bara att ta tjuren vid horna och göra sig snygg.

Sminket är redan fixat. Frukosten är äten. Huset är städat. Tänderna är borstade. Kroppen tvättad. Armhålorna deodorantade. Så, det är bara håret och kläderna kvar. VARFÖR tog det stopp där? Dumma mig, nu kommer jag få stressa.

Buuhuu. Typ.


Oj, vilka jävla i-landsproblem man har du.


gina tricot.

Idag var jag in en sväng på Gina. BIG MISTAKE!

Det var som att dom hade gjort en ny kollektion just for me! Jag älskade typ ALLT där inne. Åh, bittert att man inte är gjord av pengar.

AC/DC och KIZZ linnen, tubtop med kors för brösten, långa transparenta skjortor, metallic-klänningar och ja... jag dog. Jag försökte hitta några godingar på hemsidan, men där fanns ju inte ens hälften av det jag såg i butiken.

Dessutom är det inte alls dyrt! I snitt 199kr/plagg. Eller well... Dock blir det ju ganska dyrt eftersom jag vill ha hela butiken. Morr. Imorgon ska jag köpa en triss. Plötsligt kanske det händer?




Nu ska jag ta med mig laptopen till sovrummet, krypa ner under täcket, värma mig på värmedynan och slå igång en rulle. Mys!

Mamma, om du läser detta:
Eftersom du har glömt att fira min namnsdag de senaste sjuttio åren, borde jag ju få hela Gina Tricot's sortiment som kompensation för detta? Eller hur? Tycker du inte? ;) Hmm.. hehe.

Mums!

Kvällen började med en tripp till solariet med Louise. Det var DÖDSVARMT och jag trodde på allvar min kropp skulle börja koka. Fy! Men förhoppningsvis ger det snygga resultat. Hellre brun och fet, än blek och fet. Right?

Efteråt slängde Louise ihop en morotskaka! Sjukt gott! Och sjukt onyttigt. Men det skiter man väl i? Det ska va gött å leva, annars kan det kvitta! Right?



Jag har alltid underskattat morotskakan förr. Kladdkakan och chokladbollen har fått gått före när det skall fikas. MEN the carrotcake är ju jättegod ju! Förvånansvärt! När ni fikar, vilken är er favorit?

puss..

..från solariet!


vet ni vad jag hatar?

-Folk som går före i kön!

Om man står i en kö och väntar på att kliva på bussen, då blir man jävligt less om någon idiot tränger sig före. Lugna dig för i helvete, alla får åka!!

Jag blir ännu mer irriterad när personen som tränger sig före är vuxen. Eller tja, över 20 år iallafall. Barn klandrar jag inte (kanske lite bara), men vuxet folk! Har ni inget hyffs?! I Sverige har vi kösystem! Först på plats får gå in först.

Hur svårt ska det vara att fatta? Åh, skapligt less nu. Detta händer liksom VARJE gång jag åker.


lunch @ work

Hello everybody! Wzup?

Jag har nyss frossat i mig lunch = paltkoma. Värt!

Det är lugnt här på glitter idag. Men jag klandrar er inte, januarilönen gick väl som smör kan jag tänka mig..

För er som har lite kulor kvar vill jag passa på att meddela att vi nyss fått in många snygga ringar! See ya!


ni måste köpa..

..denna handtvål!

Luktar otroligt göttans. Nästan så man längtar efter att gå på toaletten så att man kan tvätta händerna! Imorgonbitti är det iallakissigafall dags (vare sig jag vill eller inte).

Nu ska jag fortsätta lyssna på Ligga med p3. Det är min John blund, min god natt-saga. Ikväll pratar dom om svartsjuka. Kände direkt att en del av mina läsare borde lyssna. Eller gå i terapi. Natti natt.


kvällens verk.

Dagen blev bättre, och de fem timmarna jag var på jobbet sprang iväg! Illamåendet släppte och magontet försvann. Thank you lord!

Efter jobbet åkte jag hem och kastade i mig underbara rester! Nej, det var inte ironi, det var underbart - köttgryta med pasta. Gudomligt! Ibland kan man verkligen se fram emot rester också. Anyways.. Efter att smaklökarna hade gjort några glädjevolter tog jag bilen ner till silverkursen!

Ikväll blev det mest planering inför ett kommande halsband. Väldigt enkel planering. Och inköp av material. Till mig. Till Lotta blev det en ring. Ring of Love.

Hon har länge sagt att hon vill ha en ring som det står "marcus" på. Sagt och gjort! Efter kursen var jag så excited och spänd för att se om hon gillade den och om den passade, så jag brummade ut till Forsby för att leverera den! Hon blev jätte glad!

Nästa gång ska jag göra mig ett halssmycke, som sagt.

Ni har väl inte missat att jag lägger alla inlägg ang silvret i en och samma kategori? "Sterling Silver", som ni ser till vänster. Där finns även kategorier som innehåller musik, kläder/utseende och allmänt. Är tyvärr väldigt dålig på att sortera upp mellan kläder/utseende och allmänt.


back in the days.

Jag minns den där dagen så väl. Jag bodde nere i Kosta (glasriket. ligger mellan kalmar och växjö) och pluggade till glasblåsare. Micke och jag hade precis blivit pojkvän och flickvän. Jag var helt tokig i honom, och jag visste att han var galen i mig.




Och vet ni vad?
Jag är fortfarande helt crazy inlove.

dålig morgon.

Igår var det svårt att somna, och imorse vaknade jag tidigt. För tidigt för att kliva upp. Vred och vände mig tills jag inte stod ut längre - bara att kliva upp, trots att jag var supertrött.

Dessutom mår jag illa och har ont i magen. Whaaat the fuck.

Något som iallafall får mig på bra humör idag är..
..jobb!
..silverkurs!

Jag pallade inte fixa håret idag, så det fick bli en tråkig hästsvans.

Zombie:

shopaholic.

Eftersom Micke vägrar se denna film med mig, ringde jag hit Carro.



Jag tror faktiskt inte att denna film är särskilt bra, om jag ska vara ärlig. Men jag är sugen på en chickflick och eftersom jag själv har en släng av shopaholic-syndromet tror jag denna passar bra.

Ljusen är tända (som vanligt här hemma när det blir mörkt) och kaffet är klart. Nu är det bara Carro som fattas. Hur lång tid kan det ta att duscha egentligen? Jalla jalla!

The computer ♥ and my beloved GANT cup. .. mug. whatever.

meeeen guuuuud!

Jag har ju glömt berätta!! I lördags tog vi med skotern upp till Gamla Stureborg. Ni vet, där folk håller på och bygger hus? Tobbe och Carro bor där. Anywyas, eftersom alla tomter där uppe inte är sålda finns det inte så många som man kan störa när man...

..ÅKER SKOTER!

Första julafton ihop såg ut såhär ↓


Vi åkte dock bara några vändor på vägarna, men det räckte för att stilla min skotertörst for now! Jag har ju inte provat den nya skotern. Den är lika stark som den förra, fast mindre kortare band. And boy what a machine! När jag satt bakpå Micke fick jag verkligen känna vad den gick för! KUUUUL! Själv är jag inte en lika daredevil som Micke, men nog kände jag att den var på hugget alltid!

Åh, hoppas vi kan åka nästa gång jag är ledig! Åka på riktigt!

time to hit the gym!

Usch vad jag gruvar mig. Det var ju typ en månad(?) sen jag tränade sist.

Det är inte roligt att behöva gå ner i vikter, eller att inte klara lika mycket på bandet.. Och jag vet att jag kommer behöva göra det - backa.

Skit samma! Inte dör jag för det ä!
HARDER BETTER FASTER STRONGER!


fönster.

Jag sydde ju gardiner härom veckan! Minns ni? Jag blev ju så missnöjd över färgen, ni vet? Men i dagsljus ser dom gråa och fina ut. Sen vet jag inte riktigt hur jag har knäppt bilden - för både hus och gardiner ÄR raka.

1) stora fönstret mot uppfarten. 2) Lilla mot baksidan.

Och vet ni vad mer? Jo, i lördags satte vi upp fönsterbräda i ett av vardagsrumsfönstren! Vet ej om vi ska ha någon i det andra.. Det blev så himla fint och hemmatrevligt! Jag är glad. Och lycklig. Det pirrar i kroppen!

Ljusstakarna är från ett loppis. Dom var i mässing först, men sen fick dom möta billackens öde! Japp - det är min nya hobby! Att fynda saker som sedan går att måla om. Shabby chick - fast mycket ballare.

långledig!

Herrejesus vilken ledighet! Torsdag-måndag utan att jobba. Behöver jag säga att jag längtar tillbaka? Klart det har varit skönt att vara ledig, men jag gillar att jobba.


I helgen har vi tagit det lugnt. Som vanligt. Jag vet inte om man är tråkig eller om alla andra är tråkiga - men att gå på krogen och supa sig full? Not my cup of tea. Inte nu längre iallafall..

Jag bjuder hellre folk på middag, spelar spel och dricker drinkar HEMMA. Det är trevligt det! Eller så går man ut ett gäng och käkar, och sätter sig på en pub. Men inte, inte inte inte krogen. Iallafall inte ofta. Någon gång per år får räcka.


word!



Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar
Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma
Glöm dom som vill sänka dig, sudda bort bad minded tjommar
Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma


Suddasuddasuddasudda bort dom
Nertryckare finns alldeles för gott om
Suddasuddasuddasudda bort dom som
hugger dig i ryggen när du vänder dig om
Vi ser dom redan från start, ögonen säger en helt annan sak
Och det visar sig snart att det rötnaste hjärta har helt annat skal

Vi suddar bort alla tungvrickare
Dom blir mätta på att andra blir hungrigare
Dom vill se oss som en byggsten i deras del av system
Så vi rör oss flummigare

Men gropen som dom gräver kommer dom själva falla i
Men när dom slåss för att skydda sin hierarki
För vad tror dom växer upp när så mycket hat gror?
Tänk i andra banor, jag ber dig!

Ställ in ditt sikte på nåt positivt
För något ryggbitande har vi ingen tid
Jo, jag ser dom men jag bara väljer att se förbi
Kan inte låta dom stjäla min energi
Nej, om nån vill hålla ner dig och se dig vissna
Så använd deras hat som en gnista
för vi växer upp med ljuset, kommer ifrån de dunkla
Det är klart dom vill se vår skuta sjunka

Jag ser dom inte på min radar
det spelar ingen roll hur många troll som hatar
Jag bara ser aldrig tillbaka
Nej nån guldgrävarvän kommer jag aldrig sakna

Nej en god vän går först
Dom finns vid din sida när sommar blir höst
Skin över dom, låt dom växa
Har inget hat i mitt bröst!






Nertryckare finns det alldeles för gott om,
som hugger dig i ryggen när du vänder dig om.

När jag först hörde den här låten tyckte jag det var "ännu en dålig svensk rappare". MEN efter att ha lyssnat på texten så har jag ändrat mig. Kom igen, det svänger ju! Och som sagt; jävligt bra text!


fredagsmys.

Som vanligt är det massa ljus tända här hemma!

Köket:

Hallen:

Toaletten:

Vardagsrummet:


Till detta mysiga hus blir det fruktsallad.

äntligen!

Nu är den ifylld! About time, huh?


slutet gott, allting gott.

Efter jobbet "skulle jag bara" ta ner ljusslingan från entrén och stoppa in den i en ljuslykta istället. Går väl på fem minuter tänkte jag. Jag tänkte fel.

Ni vet när man är lite stressad och ska göra saker fort. Well, DONT!

Jag hade satt fast slingan med några strippor (haha, älskar att de kallas så!) och var nu tvungen att klippa bort dom. Japp, ni anar säkert vad som hände? Första bort, andra bort, tredje fjärde femte sjätte och sista strippan bor...NEJ. Yes, jag klippte av sladden.

Perfect, just perfect.

Men eftersom man bor med en elektriker är man inte helt bakomm flötet! Skalade av sladden och lindade ihop "el-trådarna" och tadaaa! Den funkade. Nu behövde jag bara lite eltejp.

Tror ni jag hittade någon tejp? Tror ni jag fick ett hysteriskt anfall? Tror ni jag skrek högt i min ensamhet? Tror ni jag tog silvertejp istället? Yes, yes and yes. Det bor en elektriker här, men eltejp verkar vi inte ha. Inte någon jävla skit stans i hela helvetes skit huset!

Som sagt; det fick bli silvertejp istället - fort som fan - och sen var det bara att mosa in hela slingjäveln i lyktan. Detta tog INTE fem minuter.


Ja, jag vet.. dåliga bilder som inte gör rättvisa. Inte det minsta.

Nu ska jag sova. God natt cyberpeeps!


yesterday.

Oj, oj, oj. What a day - yesterday. Den gick i kreativitetens-tecken.

Började dagen med att följa med Mathilda till Fallen Angel Tattoo!

"Eight Letters, Three Words"

Efteråt tog vi en fika på waynes (ät INTE sallad på gamla waynes i gävle - otroligt fattig sallad för 84 spänn. Rånad!) och sen gick vi till Ohlsson's tyger!

Jag kom ut därifrån fattigare än fattigast, men två gardintyger rikare.


Jag bestämde mig för grått tyg + svarta band. Här skulle sys hissgardiner till köket! And so i did... TYVÄRR så ser gardinerna lila/bruna/röda ut.. F-N alltså! Här spenderade man mycket tid och pengar, och så blir det kattskit.

Det är inte så att jag sydde fula gardiner - dom blev jättefina - utan det är så att färgen blev... konstig. Jävligt synd. Vi får se vad min bättre hälft säger på torsdag. Spännande. Hur som helst är dom bättre än gardinerna vi hade innan. Typ tiotusen gånger bättre! Så det är ju bra.

Efter att gardinerna var upphängda brassade jag ner till silverkursen! Och när jag kom hem igen monterade jag ihop den lackade ljusstaken! ÅH så bra den blev! Skit snygg!



En kreativ dag or what?

Nu måste jag fortsätta göra mig redo för jobb! Kör heldag idag! BYE!

RSS 2.0