sovit som en påse skit.

Men herregud vilken otroligt dålig natt. Idag kan jag verkligen inte vara snygg, eftersom jag fick NOLL skönhetssömn. Måste ha varit för att jag käkade mindre än vanligt + att jag drack kaffe ganska sent. Usch, never again!

Dessutom har det blivit något fucked med piercingen i tungan. Det stramar och gör ont i hålet på undersidan, + att det för ont i den där "flörpen" som sitter mellan tungan och... öhh.. käften? Ah, you get it? Right? Nåja, ont gör det iallafall.

Vilket jävla skit. Kul morgon. Tur att jag hade en rolig konversation med Lotta via sms nyss.. annars hade jag krypit in under en sten eller nåt.


Den senaste tiden har jag haft lite ont i magen, känslig för vissa dofter, känt mig uppsväld och ibland illamående. Min första tanke var "Oh my god... im pregnant!". Men det var jag inte, PUH! Men detta har liksom hängt kvar på jobbet. Så varje gång någon av oss är typ törstig eller kissnödig eller har ont i huvudet eller nåt i den stilen så säger vi typ "Du kanske är gravid?".

Det låter nog inte så roligt, men när man står där med en fet jävla klunk vatten i munnen och någon (=jag) säger med dramatiskt röst "Du kanske är gravid?", då är det bara att spotta ut vattnet och asgarva. Och när jag säger spotta ut menar jag såklart i butiken. Yes, vi hade öppnat och det var kunder där. Hahah.

Nej, nu ska jag faktiskt åka och handla mat, och sen blir det gymmet.

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0