Mobilblogg - Haha, snyggare bilder har man...

dsc03817 (MMS)

Mobilblogg - Haha, snyggare bilder har man ju tagit. Aja, strunt samma.. Såhär ser jag alltså ut just nu. Färgar utväxten och brynen. Skönt att äntligen få det gjort. Det värsta är att det inte för är jobbigt.. så varför jag har dragit ut på det kan jag ej svara på? Nu ska jag msn:a med min älskling innan det är dags att hoppa in i duschen.


"färga utväxten"

Det var mycket hårdare träning ikväll tyckte jag. Skönt! Kommer definitivt ha träningsvärk imorgon, det gillar vi! Måste hem och öva på vår nya dansrutin så att den sitter. Åh, me love poledancing! Den här gången strippade vi av oss våra linnen - feelin' hot hot hot!

Nu ska jag slänga i färg i huvudet, hatar när det blir en brun rand i benan! Och nu känner jag mig skabbig eftersom jag inte har orkat färga utväxten på ett tag.

Jag färgar alltid med Jane Hellen MOOD. Dels för att den är billig, och dels för att den fungerar alldeles utmärkt! Det var någon rackare som undrade vilken foundation jag använder, och det är sånt där puder från ID Bare Minerals. Så nu vet ni det! Well, gotta go! Jane is calling for me! Hörs en sväng innan jag däckar senare.

"pole and fitness"

Dags för mig att sticka till Pole and Fitness studio för träning! Förresten, den där shaken jag visade sist finns att köpa där! Den finns även att köpa på proteinbutiken här i gävle. Tjoflöjt!

Och såhär ser jag ut when i'm dancing..

"inte så trött"

Sådär, då var man hemma igen. Började ju klockan 7 imorse, och det var verkligen tungt att kliva upp. Nu har vi iallafullafall inventerat hela butiken, bra där! Konstigt nog är jag inte så trött som jag trodde att jag skulle vara vid det här laget.

Om ten minutes går min parkeringstid ut, så då ska jag burna iväg till valbo och göra några ärenden. Bolaget, strumpbyxor, spenat, keso, blabla bla, bla bla.. och så vidare.

Såhär ser jag ut idag, förresten:

Och ja, jag vet att jag måste sola och färga utväxten. Tack å hej!

"god natt"

Nu börjar Sex Education på 3:an, så det betyder TV i sovrummet. Den här kvällen avslutade jag med mormors hemmagjorda syltkakor. Jag har hört att det är bra att äta kakor innan man lägger sig, att man inte går upp i vikt av det. Perfekt! Livet är bra gött, eller vad säger ni? Im dead sexy. God natt, everyone!

"dieta eller banta"

Nope, det blev ingen träning idag. Äh, skit samma! Jag överlever nog ändå. Kollar på Halvt Ton Tonåring nu, och känner jag är nog ganska "smal" ändå. Nästan. Livet är för gott för att dieta eller banta.


"kanske"

Aaahh, äntligen hemma! Det gick bra att inventera på jobbet, imorgon är det "bara" resten kvar. Jag och Lotta börjar seven o'clock (kill shot!) och Kajsa kommer och joinar oss klockan tio sharp! Gode gud, jag blir trött bara jag tänker på det.. vara på jobbet klockan 7.. ZzzZz..

Nu ska jag röja undan lite disk här hemma. Vilket inte alls borde ta så lång tid med tanke på att vi är moderna och använder oss av en diskmaskin. Efter avsköljandet och inlassandet av disken kanske jag drar ner på gymmet och bränner lite fett. Ett stort kanske faktiskt, eftersom jag har jäkligt ont i fötterna och känner mig sopslut. Ett fett kanske, med andra ord.

"böter"

Himlen har öppnat sig, igen, och det öser ner! Regn, regn, regn. Jag var nyss ut och betalade parkering för hela dagen, 80 riksdaler. Ni förstår säkert varför jag inte har min bil här? 80kr sex dagar i veckan hela året, typ.. Well, det tänker jag inte betala. Speciellt inte när jag bor och arbetar i stan. Men snart får vi en garageplats rätt över gatan, så det kommer bli hur skönt som helst! Slippa oroa sig över att dom där jävla lapplisorna kommer och ger en böter. Nog pratat om böter och parkeringar, nu måste jag skynda mig! Hej så länge!

"nästan pigg"

Inatt har jag sovit non stop! Jag har alltså inte vaknat och behövt gå på kisseriet mitt i natten, skönt! Så nu känner jag mig utvilad och nästan pigg. Idag börjar inventeringsveckan på jobbet, så idag blir det några extra timmar för min del.

Idag är det verkligen kallt och grått ute. Det känns här inne i lyan också vill jag lova. Jag hade verkligen behövt en varm karl i sängen imorse! Well, dags för mig att brygga en kopp kaffe.

"in love"

Tänk vilken duktig tjej jag har varit nu - gjort matlådor för kommande vecka och armhävningar. Nu är det dags för en välbehövlig dusch och sen ska jag lägga mig i sängen and watch some tv. Jag önskar, som vanligt, att micke kunde joina mig.

Tänk att ha honom jobbandes på hemmaplan, och få träffa honom varje dag. Det mina vänner, det är något jag drömmer om. Tänk att få krama om honom, kyssa honom och säga Jag älskar dig - varje dag. Jag blir bara kärare och kärare! Ett år har snart passerat, och jag faller för honom lite mer för varje dag som går. "I never thought I'd be in love like this, when I look at you my mind goes on a trip!"


"boobs and booty"

Victoria's secret fashion show 2009.. vad ska man säga? Jag finner inga ord. Heta brudar! Själv sitter man proppmätt i mjukisbyxor framför tvn i soffan. Tror ni jag känner mig snygg och sexig? Nja, inte så mycket va.

On the runway så är dom här skinny bitches superduper hotta! Men in real life föredrar jag kurvigare bodys. Mer som playboy bunnies kanske? Lite mer booty helt enkelt! Och nej, ingen Kim Kardashian-booty, utan ett mer normalputigt ass. Get it?

Micke har lämnat mig för en arbetsvecka i norge, som vanligt. Och vad han föredrar behöver vi ju inte fundera på - boobs and booty! Haha.

"biltur"

Det blev en timmes promenix i sällskap av Engberg imorse! Jävlar vad vi köttade över gävles gator! Burn, fat, buurn! Och angående fat, senare innan micke kidnappas till norskaste norge ska vi göra oss en hemmagjort pizza! Men så göttans! Nu ska jag kissa (ovanligt va?) och sen blir det en biltur till hemlig plats. Woohoo. Hörs!

"church street"

Good morning! Är det inte härligt att vakna för att man är kissnödig så säg!? Gaah, jag blir tokig på min blåsa. Vaknade första gången 03:33 och gick på toa. Somnade om. Vaknade. Gick på toa. 4 gånger innan 10 o'clock har jag kissat! Alltså, seriöst.. Jag antar att det var den där Minnie som ställde till det, det vill säga en stor drink på church street. Suddig bild:

Det var riktigt trevligt igår! Även om bowlingen var stängd och jag vann i gäsp-vm senare på kvällen. Maten på church street var lika god som sist, och jag äter gärna där varenda dag! Mums! Sen att servitriserna byter om och dansar på bardisken mitt upp i allt, det är bara ett fett plus! Me like. Tack för igår, S & M!

Bilden är i allra högsta grad stulen från fejjan. Hope you don't mind.

 

Nu ligger Micke och sover, önskar jag kunde sova också. Men det kan jag icke, så jag funderar på att ta en promenad. Så får det bli. Ost måste köpas så det är väl lika bra jag powerwalkar bort till någon avlägsen affär. Catch ya'll later!


"glitter.se"

Igår somnade jag på soffan. Vilket jävla skit allså. Hann inte göra särskilt mycket efter mitt senaste inlägg innan det var natti natt för mig, tydligen. Hatar när det blir så! Och ja, det har blivit så förr. Well, min käre sambo väckte mig så att jag kunde fortsätta sova in the bed, och där har jag sovit wunderbart tätt intill honom!

Några bilder på halsbandet och örhänget har jag heller inte knäppt som jag lovade.. så därför snodde jag bilder från glitter.se istället.

Fjäderörhängena är mycket större än dom ser ut på bilden. Riktigt festliga och tuffa, tycker jag! Och what about the necklace då, well jag brukar ju aldrig använda halsband. Never ever. MEN jag fastnade direkt för detta! Det är stort, men inte för stort. Rockigt. Kommer bli super nice till en tubtop!

 

Idag är det jobb igen 9:30-17:15, en heldag med andra ord. Och efter det så ska vi bowla och äta gött! Nu ska jag göra något vettigare än att sitta i soffan med datorn i knät. Hejpa!


"i'm a lucky girl"

När jag kom hem från jobbet idag hade micke tänt ljus i hela lägeneten, "brasan" var tänd och en hemmagjord pizza stod i ugnen. I'm a lucky girl! Nu sitter vi i soffan och har just kikat genom hemnet.com efter ett hus. Eller två. Eller tre. Att bo i valbo känns faktiskt inte så dumt längre.

Nu ska vi mysa upp oss i soffan, sen får vi se om det blir hus-spaning från bilen lite senare. Men allra först: en dusch! Återkommer senare, gott folk. Och då kanske ni får se dagens inköp från jobbet. Jisses va snygga smycken vi har fått in! Jag gillar't!

"voltaren"

Good morning! Jag har sovit så underbart gott inatt tätt brevid min älskling. Dessvärre har jag redigt ont i skulderbladet just nu. Micke masserade mig igår, och tja.. det var himla skönt men han är ju ingen miracle worker. Jag får smörja in med voltaren helt enkelt och hoppas det går över. Känns inte så stabilt att bowla med denna skuldra.

11 o'clock (oh cock, hahahaa) kommer en man hit för att värdera lyan. Roligt att se vad han säger. Well, innan han kommer hit måste jag vika in alla mina kläder (okej, inte alla, men mycket ligger framme), torka golven, äta frukost, sminka mig och fixa håret. Hej stress!

Förresten, det var sjukt annorlunda att köa min gamla saab igår efter att man vant sig vid den här snyggingen:

"torsdagen började med.."

Den här torsdagen började med att jag och mamma fika frulle på furan i söderhamns city.

Mamma ser pigg ut iallafall.. själv liknar jag nästan en kines. God morgon liksom! Anyways.. efter frullen drog vi vidare och uträttade några ärenden innan vi tillslut landade på Mias Prylbod. Mias är typ en second hand och loppis eller nåt. Där fyndade vi skitsnygga koftor och handskar!

Här på bilden ovan ser ni ett par röda skinnhandskar med dragkedja. Kommer bli super snyggt till svarta skinnjackan i höst! Well, vi betalade (rena rama fynden, jag svär på gud! haha..) och brummade hem i saaben. Jag släppte av morsan eftersom hon skulle jobba och åkte vidare till mormor och spelade kort (jag vann, såklart) och efter det blev hem till syrran. Och tro på fan! Kvinnan fick blombud! Budet ringde på dörren och hon fick världens jävla bukett med vas och allt, och choklad! Tänk er brudar, att få blommor och choklad en helt vanlig torsdag?

Sen åkte jag hem och nu sitter jag här. I soffan med datorn i knät, vindruvor till vänster om mig och en snygg kille till höger om mig. Life is good. God natt, peeps.

 


Mobilblogg - Sitter på tåget hem nu. Imorg...

dsc03780 (MMS)

Mobilblogg - Sitter på tåget hem nu. Imorgon är det jobb som gäller, och ikväll får jag pussa på min micke. En bra vecka hittills och bättre kommer den bli. På lördag efter jobbet ska jag och micke bowla med sofia och marcus, må bäste man eller kvinna vinna! Och efter det ska vi äta gott på church street Som sagt; bra vecka. En update med bilder från idag kommer senare förhoppningsvis. Hej så länge!


Mobilblogg - Ikväll har johanna cuttat mit...

dsc03761 (MMS)

Mobilblogg - Ikväll har johanna cuttat mitt barr! Passade på nu när hon var nära till hands. Jag har verkligen saknat den donnan, och jag hoppas vi ses snart igen! Så.. är ni nyfikna på hur mitt hår blev? Heheheee, kan ni allt vara! Nu är det dags för mig att sova. Ligger ute i gästis hos föräldrarna, mys! Förresten, micke kommer hem imorgon ändå! Åh, jag blev så glad när han ringde och berättade att jag vara nära tårar! God natt.


"klantig"

FAAAN va klantig jag är!! Man kan ju nästan tro att jag är blond! Grr!! Jag trodde att det var x-tåget jag skulle ta till söderhamn, men icke sa nicke! Buss är det som går. Vilket jävla helvete.. Buss i 70min.. så jääävla ovärt! Men kan inte komma senare än så till söderhamn, så får väl så lov att sätta mig på bussfan. Suck. Gotta go!

"Toppen!"

Just det ja! jag har ju glömt att berätta om mitt senaste inköp. Igår på dansen så köpte jag en såndär proteinshaker. Eller nutrilettshaker eller what so ever. Personligen så köpte jag den eftersom den var billig och snygg. Idag har jag min soppa i den, eftersom den även går att micra! Toppen!

Men den är inte bara snygg, den är ju väldigt praktiskt som ni kan se! Under själva shakern så finns det två andra behållare! en som man kan ha ex. pulver i, och en annan där man kan sortera sina vitaminer. Eller så kan man - om man är en helt vanlig svensson som mig - ha havregryn i den ena, sylt i den andra och sen när man kommer till kanske jobbet och blir lite hungrig blanda grynen med vatten i den största och övre behållaren och in i mikron! Perfekt!


"planen just nu"

Sådär ja! En timmes promenad i rask takt - check! Heja elin! Nu måste jag rappa på här hemma. Blåsa håret och packa och sminka mig och sånt skit som måste göras.. helt enkelt. Tåget går 15:20, vi får se om jag tar det eller vad som händer. Men det är planen just nu. Återkommer!


"tjock"

Satte igång med lite städning här hemma och har nu bestämt mig för att ta ett senare tåg så att jag hinner träna lite. På senaste tiden känns det verkligen som att jag har blivit ett litet fetto! Vågen visar väl som den ska, typ. Pendlar 2kg upp och ner hela tiden, så fuck it! Nu är det spegeln och kläderna som får ställa diagnosen.

Anyways, mina mage har blivit större och lite uppblåst. Och då menar jag inte magen under naveln, för den är som vanligt, utan jag menar ovanför midjan - under the boobs liksom. Hur kan man bli tjock där? What the fuck liksom!? Och jag som tycker att jag har kommit igång lite med träningen också. Fan va sur jag blir. Tror jag ska gråta lite nu. Jag mätte midjan och den är som den alltid har varit. Så nu ser det alltså ut som att jag står och drar in magen när jag har underkläder på mig. Varför kunde jag inte få en kropp som lillebrorsan? Han kan äta vad som helst utan att gå upp i vikt.

Nu får ni inte massuppfitta mig, jag älskar kurvor! Boobs, midja och ett riktigt ass ska det vara! Mums! MEN jag gillar inte när jag börjar känna mig tjock. "Men du är inte tjock, sluta larva dig!!", tänker nog många nu. Ja, men läs inte min blogg nå mer då, asshole! Get a life! Det här är min blogg, och då skriver jag vad fan jag vill. När jag väger över 65kg känner mig lite flodhästig. Jag är 170cm lång, och jag vill väga runt 60kg. Är det för mycket begärt?

Well, detta blev ett långt inlägg som många kommer störa sig på. Buhuu då.

"jävligt trött"

För pigg för att sova, men för trött för att kliva upp ur sängen. Känner ni igen er? Inatt har jag vaknat flera gånger av min kära kissblåsa! Eftersom träningen är ganska sen och jag klunkade i mig pretty much water under den, ja då får man väl nästan skylla sig själv kanske? Nu är jag som sagt trött... jävligt trött.

Idag ska jag, som sagt, åka till hemstaden för att umgås lite med snygga männsikor. Tror att jag tar ett tåg som går runt tolvtiden, så hinner jag med en promenad innan. Eller ja, nu ska vi inte säga för mycket. Jag är helt slut i kroppen sen gårdagens dans.

Ja ja, whatever.. Nu ska jag trycka lite frukost. Bye!

"kasta mig i sängen"

Dansen gick... sådär. När jag väl kom dit kände jag mig orkeslös, oinspirerad och sjukt opepp. Huvudvärken som smög sig på gjorde inte saken bättre heller. Kändes som att jag inte satt ett enda trick. Skit! Ja, vad är det dom säger? Bättre lycka nästa gång.

Just precis nu har jag kommit ut ur duschen. jag sitter med en ask vindrucor brevid mig som jag smaskar i mig för glatta livet. Middag, vad är det? jag undrar hur det gick för Pyret, om hon orkade laga tacos så här sent? Tvivlar på't.

Imorgon tar jag the train to Söderhamn. Jag är ledig onsdag och torsdag, så då passar jag på att hänga lite med familjen. Mysigt ska det bli! Jag och Micke blev medbjuden på bowling nu på lördag, men tro på fan att gubbjävlen jobbar då! Hata norge! Haha, guddjävel? Vad var det för ord egentligen? Nu blev jag lite full i skratt trots att jag är dödstrött. Inte är han en gubbe min karl, och verkligen inte någon gubbjävel. Gud vad jag saknar honom - min heta karljävel.

Jag är så otroligt kär i oss. Kär i dig och mig, i våran romans. Jag älskar dig. ♥



Nu ska jag kasta mig i sängen och somna som en stock! Hörs imorn, natti!

"me like"

Sådär, då var man redo för träning! Har nytt linne från H&M ikväll.
Samma leopardmönster som min sportbh! ME LIKE!

Sen att jag ser helt mongolid ut i facet skiter man väl i? Tummen upp!

"sushibuffé"

Regnet det ööööser verkligen ner, igen. Regnade det inte för några dagar sen liksom? Ösregnade dessutom, precis som nu. Jag tycker om hösten, men inte regnet som hör till. Blä.

Idag glömde jag bort att köpa grejer till att göra sushi hemma. Hela lunchen satt jag, Alex och Malin och frossade på sushibuffén.. så jag antar att mina tankar var på annat än rå fisk efter det. Gött, göttigött gött. Jag får köpa det i helgen istället och lyxa! Mmm.

Nu ska jag trycka i mig en lättare middag och byta om. Det är ju poledance om typ en timme, så jag ska traska ner till Pyret för att åka med henne dit. Hörs later!

"get dressed"

Inatt har jag inte sovit särskilt bra, fatta man ju! Well, det var bara att kliva upp ändå - yrvaken och pissed off. Idag står det 9:30-17 på schemat, och ikväll är det poledancing! Woohooo! Längtar! Den tanken gjorde mig genast på bättre humör. BIG SMILE.

Musiken står på hög volym och frullen är käkad, så nu är det dags att sminka mig ett par ögonbryn och get dressed! Catch ya later!

"drömma om sushi"

Nu är det dags att sova! Imorgon ska jag handla så att jag kan göra sushi hemma! Fyyy så göttans! Håller på att läsa om hur krångligt det är nu. Inte så krångligt. Well, good night. Nu ska jag drömma om sushi. Mmm!


"Klantarsel"

Go' kväll! Idag har klockan gått baklänges känns det som! Seeeegt! Det enda intressanta som hände var väl när jag råkade dricka rengöringsmedelsvatten typ.

Jag hade gjort rent en ring med någon speciell vätska och sköljde sedan av den i en mugg med vatten. Tiden gick och jag fipplade lite med annat. Helt plötsligt tar jag muggen och dricker en stor klunk, inser mitt misstag och klunkar(!!) rent vatten ur vattenflaskan. Än så länge är jag vid liv. Var nog inte så farligt egentligen heller. Klantarsel!

Well, nu ska jag ta och göra lite övningar här hemma. Det vill säga träna mig lite. Armhävningar, situps, whatever, whatever, och så vidare.. Återkommer!

"gudinna"

Morning ya'll! Här har man vart uppe med tuppen! Jag är redan klar och ska strax springa ner och möta upp syrran och Nikki! Jag börjar jobba 12 o'clock, men lite kvalitets tid ska vi väl hinna med!

Förresten, jag har sovit som en gud inatt! Gudinna? Somnade som en stock och vaknade helt utvilad och harmonisk. Helt amazing att jag inte har vaknat mitt i natten för att kissa eller något liknande. Utan jag sov straight trough the night. Me like.

Hörs later, everyone!

"natti natt"

Jag har precis avslutat en konversation med älsklingen via msn, så nu är det dags för mig att säga god natt här också! Kvällen har varit hjärtekorssande och lugn och skön och slapp och sådär som söndagar brukar vara. Att lägga sig utan Micke nu känns inte roligt alls. Inte på en fläck. Inte mysigt alls. Inte på en fläck. Men what to do liksom? Det är ju inte så att jag säng-vägrar och sover i soffan bara för att jag inte kan sova med honom. Natti natt.

Jag och hjärtat en solig dag i somras hos svärföräldrarna. Good times.


"naken, rädd, exposed"

Ääääntligen är jag mig själv igen! The black is back!

Utan mitt svarta nagellack känner jag mig naken, rädd, exposed.

Jag visade ju er blogpeeps för några dagar sedan att jag hade bytt svarta naglar mot fransk manikyr. Och det var ett big mistake! Mina naglar kändes korta och... fula. Jag antar att jag är alldeles för hårdrock för franska naglar.

Och ja, min hand har samma nyans på båda bilderna - i verkligheten. Jag har inte gått och blivit en vampyr över helgen. Och apropå vampyrer, det är verkligen stor uppståndelse över den här komedin "Vampyrer suger" just nu. Den har nyligen haft premiär på bioduken och bla bla bla.. men hallå! Come on! Den där filmen såg jag och Micke för länge sen ju! Innan den ens började dyka upp i varenda reklampaus i tv-rutan. Aja, den är rolig så se den ändå.


"den här låten"

Jag kan inte få nog av den här låten!
Och musikvideon är verkligen pricken över i:t!

LYSSNA HÄR


"det blev en film"

Tänka sig att det blev en film ikväll! Otippat va?? Haha, äähh. Jag kikade på "The private lives of Pippa Lee" efter mitt senaste inlägg. Den var faktiskt riktigt bra tycker jag! Till filmen microwavade jag lite leftovers från grillningen igår, gött gött. Klicka här för att se trailerna till filmen.
Vad tror ni att hon har i handen? Kanske är det en nyckel? I say no moore.

Nu är klockan åtta här in gefle, sweden, och vad ska man då ta å hitt på? Kanske se en till film? Ta en joggintur? Lägga patiens? Baka? Well, vi får väl se vad jag underhåller mig med ikväll. Tja så länge!

"kärleken gör avståndet kort.."

Buuhuuu! Nu har jag kysst min älskling good bye.. och det är fan alltid lika heartbreaking! Den här gången blir han borta i typ 11 dagar, surt sa räven! Men utan kneg blir det ingen deg, som TC sa. Kärleken gör avståndet kort.. eller nåt sånt bullshit.

< Micke på Gröna Lund i somras. GRR, vilken jävla snygging jag är ihop med! Can't get enough of him!

Så, vad ska man hitta på ikväll då? Kanske drar igång en sorglig kärleksrulle och spenderar kvällen i fosterställning i soffan? Hmm... to be continued.

"upp fuckad"

Frukosten står på bordet, det enda som saknas är pojkvännen. Idag vaknade jag utan halsont (succé!), men istället så har snoret börjat rinna! Well, bättre det än att halsen är upp fuckad i guess.

Nu kom pojkvännen ut från sovrummet, (hur är det möjligt att vara så snygg när man är så trött?) så nu är det dags för frulle! Hej så länge!

"toppen lördag"

Jag har verkligen haft en toppen lördag idag!
Här kommer dagen i mindre spalter:

*Fönster-shopping med Micke + en mysig fika.
*Lekt med systerdottern och övat poledance-moves med syrran.
*Middag hos familjen i Östanbo.
*Sjunigt och larvat oss i bilen från söderhamn till gävle.
*Handlat mat på willys och skrattat på mig vid tvålhyllorna.
*Cruisat runt i gävle och poppat gammal musik och tokat oss.
*Spanat in huset vi vill ha, igen.

Japp, det är väl typ så dagen har sett ut. Bara myset som fattas!
Känner mig på jätte bra humör nu! God natt, peeps!

"kirra frulle"

ZzZzznark! Jäklar i min låda vad jag är trött! Det blir alldeles för sent igår för mitt eget bästa. Efter middagen så chillade vi i soffan, kikade lite hus på datorn (vår nya favorit-syssla..), käkade glass och kom på den briljanta idéen att åka och titta på två av husen! En briljant idé om solen vore framme och klockan inte sprungit iväg. Det såg iallafullafall jätte bra ut, båda två.

Idag jobbar jag 12-stänging, sen har jag ledig helg! High five på den! Nu ska jag börja freeescha till mig och kirra frulle till the sleeping beauty inne i sovrummet. Och om det är någon som undrar om jag har sovit alldeles underbart brevid min snygging så är svarat JA.

Mobilblogg - Nu får fisken ta och bli klar...

dsc03724 (MMS)

Mobilblogg - Nu får fisken ta och bli klar! Me soooo hungry! Men visst ser det gött ut då? Jag kan bara jag vill, det är en sak som är klar. Mums!


"det blir lax"

God eftermiddag everyone! Efter jobbet blev det en säng på stan i vanlig ordning. Shoppade ett halsband till mig, armband till Micke och ett träningslinne till mig. Jag vill att skoaffärerna ska ta in lite snyggare skor nu ju! Höstskor, var är niiii??? Jag vill ha ooverknee stövlar som är pösiga och bara sådär skit snygga. Kan väl inte vara så svårt att fixa va?

Just nu håller jag på att kirra käk, det blir lax i ugnen och potäter. Micke borde kliva genom dörren any minute now, så jag ska faktiskt sluta vara bloggish och checka spegeln innan han kommer! En snygg hemmafru ska han ha.

Mobilblogg - Kajsa målade av mig nyss. Jäv...

dsc03721 (MMS)

Mobilblogg - Kajsa målade av mig nyss. Jävlar i min låda alltså! Inte visste jag att jag är så här snygg inte! Nästan för sexig för mitt eget bästa, eller vad säger ni?


"alldeles för trött"

Usch vilken hemsk morgon so far! När klockan ringde för en timme sen var jag tröttare än tröttast, och halsen gjorde fruktansvärt ont. Snoozade en timme innan jag klev upp.. Jag är fortfarande trött, men halsen börjar domna bort - skönt! Jag tackar gudarna för att vi hade kvar Zyx i skafferiet, bästa halstabletten! Jag har kännt hela veckan att halsen inte varit helt ok, men idag var det fan värre än värst. Och sjuk, det har jag inte tid att vara.

Mina naglar som jag fixade igår måste målas svarta ikväll. Det är för ovant att ha denna manikyr helt enkelt. Känner mig lite som en fin flicka med fina naglar. Och ni som känner mig vet att jag är allt annat än en fin flicka. Hö hö hö.

Nu måste jag sätta igång med sminket och håret och kläderna och frullen och ja, allt som man gör innan jobbet. Jag hade tänkt locka håret idag, men hell no - i would sooner die! - jag är alldeles för trött för det idag. God morgon!

Mobilblogg - Fransk manikyr fick det bli. ...

dsc03716 (MMS)

Mobilblogg - Fransk manikyr fick det bli. Nu är klockan alldeles för mycket känner jag. Imorgon är det öppning som gäller. Och hey, inga fake-naglar här inte! Nu ska jag och mina feta fingrar go to bed. God natt!


"imorgon får jag kramas"

Borta bra men hemma bäst. Idag har jag varit hemifrån hela dagen lång, känns det som. Det ska bli skönt att krypa ner i sängen strax. Stina hade förresten en super(!) bra kudde att sova med! Den är formad som ett hundben typ, och cirkus 1,70 lång! Det ska alltså föreställa en människa (eller nåt i den stilen) som man kan gosa med när man sover själv. Jag är en sån som alltid vill ha täcket mellan benen, och den där "kudden" är helt perfekt att krama om! Finns att köpa på ikea runt 300-lappen trodde hon. Micke älskling, en sån vill jag ha!

Här är bilder på dagens inköp:

Alltså en tvålpump med ljusgrej. Stilrent och snyggt!
Att ha ett ljus tänt ska tydligen få bort bajslukten snabbare. Sant eller falskt?

Nej, nu är det hög tid att sova! Eller ja, bort med smink och nagellack först. Och sen på med nytt lack.. kanske att det blir en franskmanikyr ikväll? Förmodligen inte eftersom jag är dödstrött! Blir väl svart som vanligt. Anyways.. Imorgon får jag kramas med min älskade! Äntligen! Good night, blogpeeps!

"beställer pizza"

Hello! Just nu sitter jag uppe på söder hemma hos Stina med henne och Jenny. Jag har nyss färgat Stinas hår och senare trycker vi nog en pizza. Fan, jag får redan ångest när jag tänker på det - en flottig pizza mitt i veckan. Men det är ju så sjukt göttans, så what to do liksom? Inte tänker jag gå hem och steka falukorv när dom överiga donnorna ringer och beställer pizza! Varför är det så att allt (eller ja, nästan allt) gott ska vara så jävla onyttigt?

Ikväll slänger jag nog ut en bild på dagens inköp från valbo köpis, spännande va? NOT! Det är en inredningsgrej till toaletten. En välbehövlig, lite för dyr, sjukt snygg pryl.

"depp och opepp"

Fortsätter det regna såhär dröjer det inte länge innan vi drunknar! Jisses!

Nu ska jag fixa trynet och invänta Stina. Vi ska färga hennes hår innan vi drar ut till valbo köpis och checkar läget. Hon är ju numera rödhårig istället för blond, riktigt snyggt faktiskt! Det enda negativa är väl att det måste färgas stup i kvarten. Eller ja, det måste väl alla som färgar sitt hår antar jag? Mitt eget barr färgar jag typ var fjärde vecka.. Utväxten som kommer efter några veckor är inte så jävla het.

Och en annan sak; Jag måste verkligen sluta lyssna på Shinedown nu! Blir ju helt depp och opepp när jag lyssnar, eftersom jag tänker så mycket på Micke när jag hör dom. Haha, elin kärström.

SHINEDOWN - CALL ME


SHINEDOWN - WHAT A SAME


"rena underkläder"

Aaaameeen vaaafaa-aan! Jag blir så jävla less på mig själv alltså!! Jag var helt säker på att jag hade tvättid 12-17, men icke sa nicke! Jag hade tydligen bokat 7-12. Detta innebär att jag inte hinner tvätta idag. Helvetes jävla skit! Ja ja, det finns inget att göra åt den saken nu, förutom att svära. Tvätten kommer inte tvättas av sig självt i tvättkorgen, utan jag får snällt vänta med rena underkläder tills på fredag 12-17. Less jag blir. Det enda positiva med den nya tvättiden är att det blir Micke som får tvätta. Grattis älskling!

"upp från sängen"

God morgon! Inatt har jag sovit... dåligt? Jag har vaknat och legat i konstiga positioner, och ibland tvärst över sängen. Inte ett dugg underhållande alls, om ni frågar mig. Just nu ligger jag i sängen och är super trött. Regnet det fullkomligt öser(!!) ner.. Så någon morgonpromenad blir det verkligen inte. Jag ska tvätta om ett tag, så det kanske blir ett pass på sats medan jag väntar på att den där jäkla tvätten ska torka. Men bara kanske, för idag känner jag mig mörbultat.

Min hand och handled gör väldans ont. Översidan på fötterna gör också ont. Mina armar är spagetti och mina ljumskar är ömma. Gud, jag älskar poledancing!!

Nej, nu ska jag rycka upp mig från sängen och stoppa i mig lite frulle. Magen kurrar. Hörs senare!

"Kram till er båda"

Grattis till Fredrik och Sara som fick ett liten Iris imorse!

Fredrik och jag gick i samma klass när vi pluggade till glasblåsare nere i Småland. En riktigt trevlig och förnuftig ung man! Fredriks snygga Sara var redan färdig utbildad och jobbade då i Norge som assistent i någon hytta (om jag inte helt missminner mig) innan hon fick veta att hon var gravid. Nu bor dom båda någonstans nere i Skåne och jag vet att dom kommer bli två riktigt coola föräldrar åt vackra skrutten Iris! Glasblåsarfamiljen. Kram till er båda, och lycka till!


"Pole and Fitness studio"

Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen efter ett härligt pass hos Sofia på Pole and Fitness studio! Vi fick lära oss några nya moves. Att svänga sexigt med håret samtidigt som man gör en fireman är inte så lätt som det såg ut! För att kunna hänga med och klara dom andra nivåerna måste jag börja öva hemma. Och när jag säger "öva hemma" så menar jag sorgligt nog på stången hos mami och papi i söderhamn. Suck och pust. Vi måste köpa en ny lägenhet med ett rum för min älskade x-pole. Japp - måste! Nej, nu skriker duschen på mig! Over n out.


"lyxliv"

Sushi till lunch (som ni såg) och sushi till middag! Jävla lyxliv jag inbillar mig att jag har råd att leva! Snart är det dags för träning också, en annan sak som jag inbillar mig att jag hade råd med denna månad. Hah! Well, vad kan jag säga? Jag njuter. Någon som inte njöt idag var Stina när hon provade sushi... hehehe.

Nu ska jag byta om och sen blir det poledancing för hela slanten! Gilla, gilla, gilla!

Mobilblogg - Lyxlunch! :)

dsc03704 (MMS)

Mobilblogg - Lyxlunch! :)


"tårar"

God morgon, peeps! Inatt hade jag mardröm from hell! Vaknade med tårar på kinderna och en klump i magen.. fyyy. Varför drömmer man egentligen? Hmm, jag borde kanske skaffa mig en såndär dröm-tydar-bok? Äh, bullshit.

Nu ska jag stoppa lite frulle i magen, och sen blir det kläd-, smink- och hårfix! Det är alltid lika roligt att fixa sig när man har nya verktyg till det. Haha, fan va fult det där lät - nya verktyg. Det jag menar är att jag har ju ny plattång och locktång, och nytt smink från MUS. Samt ny parfym, nya kläder, ny väska och nytt puder till håret. This is great! Det kostar att ligga på topp. Well, gotta go!

"svett"

Sådär, då var man hemkommen från ett spinning/core pass på sats! Härlig avslutning på denna måndag! Dags att hoppa in i duschen och skrubba bort all svett. Senare blir det skype-date med Mr Mike ♥

"psycho"

Oj, oj, oj! Mitt tidigare inlägg "Ego" var det verkligen någon som blev upprörd över. Men denna Söderhamnare är inte särskilt smart. Verkligen inte. Roligt att kunna göra någon upprörd iallafall. Bye psycho!

Tillägg: Många har undrat vad det stod eftersom jag inte valt att publicera kommentaren. Det stod att jag har varit väldigt lösaktig förr. Haha, they wish! "Och Michael Jackson föddes vit", tänkte jag då. Undra om denna söderhamnare vet vem som driver denna blogg? Elin Haglund, 1988, uppvuxen i Sandarne - det är jag, utifall du har förväxlat mig med någon slampa i samma stad? Big laugh.


Mobilblogg - Armhävningar, magövningar, st...

dsc03701 (MMS)

Mobilblogg - Armhävningar, magövningar, stretching och lite andra övningar vi fått lära oss på poledancen! Bra där Elin! Ikväll är det spinning/core på schemat.


"rehab för shopaholics"

Om det är någon som har numret till närmsta rehab för shopaholics så hör av er! Tacka gudarna för öppet köp! Nu får det verkligen vara nog på det är shoppandet! Att ha ett sparkonto med pengar skulle ju inte sitta helt fel faktiskt.

Det sorgliga är att det är saker jag verkligen inte vill lämna tillbaka.. En väska i äkta skinn med nitar från Accent, och en svart kofta med döskallar från Gina. Prylar som jag kommer nöta sönder. Faktiskt! Ja ja, vi får se om de behålls eller inte. Jag har inte råd att leva det liv jag lever. Eller jo, om jag inte köper mat. Haha. Jag vill ha pengarna där jag kan se dom - i garderoben.


"ego"

Ego boost från gaddad.se:


Ibland funderar jag om detta är en community för tatueringar, eller en dating-sida? Varje gång jag loggar in är det inlägg som dessa.. Cooomee oooon, liksom! Inte intresserad, okej?? Det är ju alltid trevligt att få positiva kommentarer när det gäller tatueringarna.. men skippa resten, Romeo's.

Ibland när jag ser mig själv i spegel kan jag förstå varför andra brudar snackar skit om mig. Allt handlar om avundsjuka. Snygga bröst, snygg röv, schysst midja och snyggt hår. What can i say? Jag förstår om Du hatar mig.

"time for breakfast"

Jag skulle ljuga om jag sa att det inte var skönt att ha sängen för sig själv. Jag har verkligen sovit över hela sängen inatt! Tydligen så brukar jag alltid göra det, säger micke, men inatt var det ingen som knuffade över mig på min sida. Så god morgon på er, alla glada! Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte önskar att Micke låg i sängen och ropade på mig nu. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte ville göra oss båda frukost. Jävla norge!

Och någon svettig promenad blir det inte heller.. Kom på att jag ska vara på Make Up Store 11:30 och bli sminkad och sånt, och därför blir det spinning/core ikväll på sats istället.

Nu är det time for breakfast! Det blir mormors hemmagjorda bröd och kaffe i min snygga mugg som jag fick av mina "glittriga kollegor" igår! Hihi.

"E is for Ego"

E is for Elin..

..E is for Ego.



Mikael Olsson, jag älskar dig. Nu och föralltid ♥

"god natt"

Jag tog just bort 80 "vänner" från min facebook. Detta gjorde jag alldeles nyss, men kan inte minnas vilka jag raderade? Vilket måste innebära att jag ger blanka fan i dom där 80 som så snabbt och smärtfritt försvann ut ur min profil och ut ur mitt liv. Folk borde följa mitt exempel att ta bort löst folk från vännerlistan. Vem är dom, och varför är jag deras vän? Erase and replace!, som foo fighters skulle ha skrålat..

Tidigare idag tröståt jag av gårdagens gräddtårta..

..i know - i'm a sinner.

Just nu sitter och funderar på om man skulle ta en dusch, eller inte. Jag har en stark känsla av att det blir en svettig powerwalk imorgon bitti, så varför bli kliniskt clean några timmar innan? Jag önskar att micke fortfarande var vid min sida och kunde göra mig sällskap i denna kniviga fråga. För då hade valet varit lätt; jag hade gärna duschat, inte en tvekan om den saken om man får porrigt sällskap.

God damn it! Varför saknar man någon mer bara för att man vet att man inte kan få denna? WHY!? Det är klart att han alltid är saknad när han är borta, men just nu känns det bara värre än värst. Heartbroken girl. God natt, peeps!

"saknar"

Jag älskar dig. Det river i själen, och i hjärtat, varje gång jag tänker på det. Tårarna bränner bakom ögonlocken varje gång jag blundar. Jag saknar dig.


"min födelsedag"

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag! Hurra, hurra, hurra!

Tack för alla gratualtioner via fb, sms, mail och telefonsamtal!


Igår efter jobbet kom svärisarna och mina päron hem till gävlelyan på fika. Jag fick så många jätte fina presenter! Locktång, plattång, parfym, kurs på Make up Store, presentkort och ja, mycket mer! Tack tack tack! Det var alldeles för mycket!

Efter fikat bjöd Micke mig på middag på Church Street. Det är en restuarang där inredningen är western-inspirerad och man får kasta nötter på golvet. Haha. Maten var hur god som helst och likaså drinkarna!
När vi precis har slagit oss ned vid ett bord kommer ett till par och sätter sig vid bordet brevid oss. Det visade sig vara Sofia (min poledance instruktör) och hennes kille! Efter mycket skratt och snack bjöd vi med dom på drinkar hem till oss. Det blev en sen natt, somnade efter 03 tror jag. Mycket, mycket trevlig lördag!!

Idag efter födelsedagsfrulle med färskt bröd som Micke hade med sig hem knallade jag iväg till jobbet. Det sög verkligen att jobba på sin födelsedag, speciellt när det är Mickes-semester-är-över-och-idag-åker-han-till-norge-och-jobbar-igen-dag. Jag saknar honom redan.

Ja, det var väl en snabbis update från mig. Grattis till dig om du orkade läsa igenom allt.

"tårta och kakor"

God morgon! Imorse var det svårt att komma upp. Låg kvar 1½ timme innan jag släpade mig upp ur sängen. Att Micke ligger kvar och sover gör inte saken lättare heller. Men nu är jag iallafullafall påklädd och ready to rock!

Jag jobbar 9:30-16:00 idag, sen kommer La Familia hit och firar min birthday med tårta och kakor. Mums! Well, det verkar som att det är time to go! Hörs senare, blogpeeps!

"paus i soffan"

Sommaryran var så jääävla kass! Snälla, kära Gävle-höjdare - Ta tillbaka Cityfesten!! Man får ju för fan skämmas över denna "sommaryra". Usch, blä och fy! Klämma in karuseller och stånd i en liten park, ska det vara nåt det?

Ja, som ni läste blev det bara fram och tillbaka till brynäs för mig och my love. Bläää! Hade planerat att trycka en langos också, men när Micke frågade vad det var och jag berättade så... nja.. lät inte friterad degklump med flott på särskilt lockande. Istället blev det en smörgås i lyan.

Just nu tar jag en paus i soffan, men innan dess har tårtan hunnit bli klar, och chokladbollarna skall endast rullas. Sen mina vänner, sen vill jag sova. God natt.

Förresten så gör jag negerballarna efter ett nytt recept. Det blir mucho bra, utan smörklumpar. Ja ja ja ja, NU måste jag lyfta min köttiga röv från soffan.


"sommaryran"

Hej stress! Jag och Micke är precis hemkomna från diverse affärer efter en vild jakt på tårtfat! Och tänka sig att vi fann ett tillslut, samt en tårtspade. Nu måste jag bara baka till skiten. Näää, sådär cool var det inte meningen att låta.. jag gillar faktiskt att baka.

Men innan jag börjar måste vi faktiskt ner och kika sommaryran. Blir nog en väldigt snabb snabbis om jag ska vara ärlig. Oj, nu luktar det herrparfym här! Verkar som att karln är färdig. Mums. Gotta go!

Bye bye!

Mobilblogg - X-POLE! Äntligen!

dsc03676 (MMS)

Mobilblogg - X-POLE! Äntligen!


"still alive"

Don't ya'll worry - i'm still alive! Idag har det inhandlats till kalasfikat mitt imorn! Fyller ju år på söndag, så det blir en liten fika här hemma för min familj. Efter det så bytte jag om (klädde av mig kanske jag borde säga? hah.) inför Open Pole-klassen. Och jisses va svettigt det var - som alltid. Fötterna har blåmärken och armen är röd. Men det är så jävulskt roligt så det skiter jag fullständigt i. Har för övrigt signat upp mig till kommande fortsättningskurs. Jippi!

Just nu sitter jag och väntar på Malin som kommer med min x-pole! Fy satan så roligt det är med poledance. Och efter att vi knölat in den i lyan blir det nog en sväng ner på sommaryran. Eller nåt. Vi får se. Baka måste jag iallafall göra. Äh, återkommer till er fuckers senare!

Tja tja!

Mobilblogg - Välkommen hem, bmw 330!

dsc03675 (MMS)

Mobilblogg - Välkommen hem, bmw 330!


"Spännande!"

Jag fick ett sms av Micke som berättade att allt var avklarat. Personligen så tyckte jag att han gjorde en riktigt bra affär, och det tycker nog han med. Men snart är det slut på stålarna, för darlingen sitter på tåget mot Arlanda och förhoppningsvis kommer han hem med en ny skönhet ikväll! Spännande! ..och nej, han ska inte hämta upp någon exotisk brud hitskickad från något varmare land.. Han ska kolla på en bil.

Själv är jag hemma på lunch. Får se om det bli nåt att käka.. jag är inte hungrig för fem öre! Jobbigt med tanke på att jag inte är hemma för ens 19:20 ikväll igen. Ja ja, antingen så klagar jag eller så äter jag. Men ni vet ju vid det här laget att jag älskar att tycka synd om mig själv, vara negativ och alltid (alltid!) klaga. Kul människa.

Ps, Kajsa fyller 21, och inte 22, idag. Ds.

"me love that car"

Gröt, juice och kaffe. Bra fulle. Snart är det dags för mig att kila iväg till jobbet. 12-19:15 står det på schemat idag. Och dessutom jobbar jag med Kajsa som fyller 22 idag! Hipp, hipp, hurra! Hoppas att hon har födelsedagsdressen på sig. Ni vet, den hon hade när hon föddes? Moahaha!

Micke åkte hemifrån tidigt imorse, och får ta tåget tillbaka om allt går enligt planerna. Buuhuu, me love that car juuuu! Well, den nya blir säkert bra den med. När den väl hittas och köps. Snygg-audin:


Något annat som måste köpas är skavsårsplåster (som jag mobilbloggade om tidigare)! Död åt skavsår! Jag förstår inte hur jag har fått det heller!? Jag har varken nya eller obekväma skor här hemma. Typiskt.

Nej, nu måste jag skynda mig! Hörs väl ikväll, peeps! Over n out.

Mobilblogg - Det var ju en jävla tur att ...

Mobilblogg - Det var ju en jävla tur att jag inte tog på mig bästa promenad-dräkten eller snabbaste springskorna måste jag säga! För helvete vilket skavsår jag har skaffat mig på höger foten. Skavsårsplåster nästa!


"nytt trick"

God morgon! Inatt har jag sovit så otroligt bra! Länge sen jag sov så tungt och skönt. Alltid lika härligt att vakna för att man är utvilad, istället att vakna för att behöva kissa eller stänga av alarmet på telefonen..

Igår när jag kom hem från dansen hade jag ingen ork kvar i kroppen what so ever! Det var (som sist) hur roligt som helst! Vi fick lära oss ett nytt trick (klicka här) som inte alls var särskilt svårt. Synd bara att jag råkade sparka stången med översidan på foten.. Det mina vänner, det gjorde ont!

..skiiit!, lät det då. Följt av: AJ, AJ, AJ!!


Jag sitter och funderar om jag ska promenera idag, eller inte. Hade ju vart skönt, men min kropp är helt mörbultat sen gårdagen. Fast när jag tänker efter så måste ju Carro och Tobbes blommor vattnas, så en sväng dit blir det nog. Tar väl kanske 20min dit, och 20 hem. En mini-promenix. Japp, så får det bli.

 

Hörs later, alligators!


"sätta igång med städningen"

Sådär, då var frullen avklarad! En väldigt sen sådan, men men.. är man ledig så är man. Eller jag kanske ska säga såhär: Powerwalkar man i 70 minuter, tar en varm dusch och kryper ner brevid älsklingen i sängen igen så finns det en risk att man somnar. Det var en risk jag tog. Och inte gråter jag blod för det inte! God morgon, igen!

Strax ska jag sätta igång med städningen här hemma. Dammsuga, damma, torka golven och göra det allmänt rent och snyggt. Fy fan va opepp jag är på den tanken.. Aja, det måste göras antar jag. Catch ya later!

"på jobbet"

Jag måste bara få säga att jag har världens bästa kollegor, och världens bästa chef! Jag trivs så jävla bra på jobbet så det är inte klokt! Nu vet ni det också.


"burn"

God morgon alla glada! Kaffet står och kurrar på diskbänken, och jag förbereder mig mentalt för en powerwalk. Känns riktigt gött det här ju - att äntligen komma igång med promenaderna! Burn motherfucking fat, burn!

Sats har ett spinning pass 11:30... kanske att man skulle våga sig på det också? Förra tisdagen var det en katastrofal miss av mig, eftersom poledancen var tyngre än väntat. Men då körde jag ju core efter spinningen, så om jag skippar den så kanske jag kan kicka ass på bootcampen (=uppvärmning dansen) också? Vi får se hur hurtig jag orkar vara idag.

Nope, nu är det time to get dressed. Eller nja, snart. Morgonrocken får vara på ett litet tag till. Tjaaråå!

"i love the way you lie"



Denna underbara låt har fått en helt fantastisk video! Mmmmmegan Fox, grrr!

"gilla!"

Mina ben är som spagetti! Micke pushade skiten ur mig på gymmet idag, det tackar jag för. Imorgon är det promenad innan frulle som gäller, och sen poledance på kvällskvisten! GILLA!

Hela dagen har jag vart på bra humör. Promenaden på morgonen gick bra (=jag orkade upp ur sängen), jobbet gick bra, träningen gick bra.. allt har gått bra idag! Eller ja, pannkakorna gick åt helvete men det gör inget. Jag hoppas att min lediga morgondag också blir lika bra.

Nu ska jag hoppa in i duschen med Micke och sen krypa ner i sängen. Avundsjuk? Well, i don't blame you.

 


"hörs ikväll"

Började morgonen med en 55 minuters powerwalk, braaa dääär! Tredje dagen jag promenerar, känns verkligen skönt. Ikväll blir det ett rump- och benpass med Micke. Fan va pepp jag är nu då! Woho!

Nu ska jag traska iväg till jöbbet. Tjarå!

"come to mama"

Jag är beroende av tradera! Är det fler än jag som alltid (yes - alltid!) hittar massor av snygga prylar där till pang-priser!? Se på denna ring bara:

COME TO MAMA, you hot piece of ring!! Såklart är det äkta silver. Kommer sitta som ett smäck på fuck you-fingret! Me so happy! Tackarrr!


"love"

Jag har precis spöat Micke i kortspel.. som vanligt! Chips och dipp, vänd tia, chicago, pepsi max, femhundra och köksplaner är några nyckelord för denna söndagkväll. Har haft en riktigt trevlig och mysig eftermiddag med min älskling.

I'M SO FUCKING IN LOVE! MY HEART SKIPS A BEAT EVERYTIME YOU KISS ME!


"back on track"

Goder afton gott folk! Igår hoppade jag in och jobbade eftersom favorit-Kajsa var sick. Det kändes ju tråkit, men ändå inte så himlans jobbigt. MEN(!), det visade sig att våran sommarflicka Ida också var sjuk igår. Holy fuck, tänkte jag! Det var bara att bita ihop och jobba 9:30-17:15 utan rast, hip hip hurra! Som tur är har jag ju världens bästa pojkvän, så han kom ner med frukt och macka till mig som jag kunde äta i smyg.

Eftersom jag var sopslut efter jobbet igår blev det bara en kortis iväg till Stina som hade fyllt 20 bast och firade detta med skumpa! Väldigt trevliga brudar som var där (och ja, grabbar också) måste jag säga. Det får absolut bli fler gånger, och då är det jag som kör botten upp!

Idag har jag också jobbat. Hann fixa till och snygga upp jätte bra. Imorgon kommer Lotta tillbaka från semstern, och då vill man ju att det är cleant såklart! Nej, nu ska jag hjälpa Micke vid spisen. Vi har just gått igenom en traumatisk upplevelse på balkongen, men är nu back on track.

Bye bye!

Mobilblogg - Fest @ Andersson's!

dsc03665 (MMS)

Mobilblogg - Fest @ Andersson's!


"dead girl walkin'!"

Lyckads inte somna för ens strax innan 3 igår.. jääääklar va trött jag är nu. Hade hellre legat kvar med Micke i sängen än att go to work. Men men, a girl gotta do what a girl gotta do. Kaffe förbättrar nog situationen från "dead girl walkin'!" till hyffsat pigg tjej. Eller nåt i den stilen.

Tidigare idag försökte jag sätta igång webcamen för att ta en bild på gadden, men eftersom camen vägrar fungera fick jag använda mobilen. Och det var svårare än jag hade räknat med att ta en bra bild på mig själv från sidan. Svårt, men helt klar inte omöjligt. Here it is:

 

Förresten, jag har fått en pigmentfläck på kinden! OH NO, my life is over! Ni vet, en såndär vit fläck som vägrar bli brun? Cry me a fuckin' river. Tur att det finns foundation och rouge..


"Natti natt"

Promenaden avslutades med snickers och film hemma hos Kaj. Jag somnade en sväng, men det var trevligt ändå. Nu ska jag duscha och tvätta håret... jobbigt det kändes dååååå!

På stan var det en blatte-idiot som ställde sig framför bilen och var super tuff som vägrade flytta sig. Vilka idioter det finns. Hade han kastat ölburken på huven hade Micke slaktat honom, det var en sak som var säker.

Stackars Kajsa är sjuk ikväll, och blir hon inte bättre måste jag upp tomorrow and work. Vi får se vad som händer och sker. Jag ställer min klocka utifall. Natti natt!

Mobilblogg - När jag bodde i sthlm var det...

dsc03655 (MMS)

Mobilblogg - När jag bodde i sthlm var det vanligt att se kaniner (ja, jag vet att det är harar..) men här i gävle har jag aldrig förr sett några vilda små söta djur. Förutom ekorrar, men dom vet vi ju alla är som råttor - fast i en finare outfit.


"promenad"

Jobbat - check! Shoppat food - check! Käkat tacos - check! Laddat mobilen med bra music - check! Ja, det där är en lista på det jag har gjort denna dag, än så länge, typ. Mobilen ligger på laddning så att det pallar 70 minuters promenad! Skööönt! Efter prommisen blir det väl filmkväll med Micke och Kalle. Kalle och Hobbe.

Igår tatuerade jag ju mig igen. Jag la till två "taggar" mot ryggen. Och ja jävlar.. det blev så sjukt bra! Nu kan jag verkligen säga att jag har en feting snygg triiiib på revbenen! Mums!

Hörs senare, peeps! Tjing!

"mucho trötto"

Gooood mooooorgon! GÄSP! Jag tror inte vi slocknade för ens klockan var efter två igår. Så när klockan ringde imorse var jag mucho mucho trötto! Kaffet står och puttrar på diskbänken, så snart är jag väl människa igen. Sminket är kirrat och håret är uppsatt, så jag kan relaxa ett tag nu innan det är dags att knata ner till jobbet. Imorgon får jag sova tills jag vaknar, som Malin skulle ha sagt det.

"Tant Grön"

Nu är vi hemma igen efter en otroligt trevlig kväll på Tant Grön. Imorgon kommer jag ha ont i magmusklerna efter allt skratt! Nej, nu är det dags att ta en dusch och sen hoppa i säng med Micke. Min Micke. Bästa underbaraste snyggaste snällaste tuffaste Micke. Shit, jag är så barnsligt kär.

Förresten, jag och Tobbe har gjort en deal. 6kg, hur svårt kan det vara liksom? Äh, vi säger väl 3kg för att göra det lite mer realistiskt kanske. Natti!

"shopaholic"

Som jag skrev innan: Julafton! Även om det inte var mycket jag shoppade, eller särskilt dyrt alls, så känns det underbart när man kommer hem några riksdaler fattigare, men några snygga saker rikare! Shopaholic? Well, jag skulle inte säga emot. Här kommer en bild på mina fynd:

 

Just nu sitter jag näck framför datorn, har just kommit ut ur duschen. Tatueringen är tvättad och smord, gött mos! Antagligen så kommer Micke snart hem för att tvätta av sig lite damm och skit efter dagens jobb med Kalleboy, och efter han har fräschat upp sig blir det nog tant grön. Gilla, gilla, gilla!

 

Förresten, idag tryckte jag en pizza till lunch/middag, fy skäms elin! Pizza mitt i veckan! Nästan så att man skäms ju. Ja ja, what to do nu liksom? Gjort är gjort och vad gör det om hundra år? Gött vare! Nu måste jag get dressed.. eller nja, väntar nog tills Micke har gjort entré, hehe.


Mobilblogg - Jag älskar att bära hem tunga...

dsc03650 (MMS)

Mobilblogg - Jag älskar att bära hem tunga påsar från stan (om dom innehåller kläder och andra fina saker)! Vem blir inte glad av att hitta snygga kläder på rean liksom? Julafton!


Mobilblogg - Salladsbesticken jag köpte fr...

dsc03649 (MMS)

Mobilblogg - Salladsbesticken jag köpte från indiska, 59 riksdaler! Som hittat!


"kick ass"

Scones, ägg, gröt, youghurt, juice och kaffe = dagens frukost. Så jävla bra hemmfru, det är jag det! Just nu sitter jag hemma hos Kalle och kikar när han och Micke lägger golv. Det ser bra ut, eller nåt. Just nu har dom inte kommit så långt, men det är fina plattor iallafullafall.

Klockan 12 imorse låg jag på fallen angel tattoo och blev gaddad på revbenen, igen. Tog väl si sådär 40 minuter bara, hurra! Bilder på hur det blev kommer senare. Och eftersom priset var så grymt bra var jag tvungen att köpa ett vitt ribbat linne med en granat på. Japp - tvungen. Fjortispose i linnet kommer kanske senare det med. Kick ass! Dom hade även sjukt snygga baby-kläder där! Men smakar det så kostar det, som man brukar säga. Så fort det rullar in lite kulor så ska jag köpa snygga rock-kläder till mina tjejer Nellie och Nikki!

Nu ska jag försöka få kontakt med grabbarna för att höra om dom också är hungriga.. för det är jag.. som vanligt. Hörs senare då, peeps!

"x-pole"

Igår på dansen sålde tränaren lite prylar. Jag köpte ett linne med logga, band som man kan ha runt benet (super tufft!) och en body splash från victoria's secret! Åh, jag är helt kär i doften! Helt klart värd pengarna. I just can't get enough!


Jag är väldigt sugen på en topp/bh med logga på också, samt ett par hotpants.. men det får helt klart vänta tills lönen kommer då jag har lite mer koll. Har ju köpt en x-pole av en polare också! WOOHOO! Nu jävlar! Fast eftersom Micke tok-vägrar att ha en pole här hemma i lägenheten får den sitta hemma hos mamsen i söderhamn så länge. Då kommer jag besöka hemstaden oftare och på så sätt kunna träffa Nellie och Nikki oftare! Roligt! Jag är så sjukt taggad på allt vad poledance heter just nu! Trots den maximala träningsvärken i armarna!

"nattligt sällskap"

Jag fick ett sms från Micke a.k.a Byggare Bob a.k.a Martin Timell a.k.a Room Service-Mike nyss. Han har renoverat golv (eller nåt i den stilen) idag med en polare, och nu går det tydligen inte att sova där pga lim-lukt. Hmm, lite lim har väl ingen dött av att sniffa? Hö hö hö. Så vi får alltså nattligt sällskap i form av Kalle. Detta innebar att jag var tvungen att byta från naken i lakan till naken under träningsoverall... obekvämt och varmt, men vad gör man inte för att se lite städad ut?

God hemmafru som jag är har jag redan bäddat åt gästen på soffan, elin 1 - micke 0. Stackarn som får sova på soffan när jag ska upp relativt tidigt imorgon - tatuering på g! Fast jag tror nog hellre att han blir väckt av mig imorgon, än att inte kunna väckas alls.

"sluta vänta"

Snyft, snyft, snyft. Jag har just sett filmen "Hachiko - A dog's story" och gråtit som.. ja, jag vet inte vad. Filmen handlar om en hund och dess ägare, typ. Och egentligen är den väl inte såå sorglig, men jag antar att jag kan känna igen mig i filmen. Jag kan känna igen mig i saknaden. Man vill inte sluta vänta. Man vill inte glömma bort. Ja, hur det än ligger till så måste jag gå och snyta mig nu. Och att hunden dessutom var lik Elza gjorde inte filmen mindre ledsam.


Mobilblogg - Kajsa är guld värd! Det är så...

dsc03644 (MMS)

Mobilblogg - Kajsa är guld värd! Det är så jävla skönt att komma på morgonen och se att hon (dom) har jobbat sjuk bra och fixat om sjukt bra! Jag känner på mig att detta kommer bli en sjukt bra dag. Afterwork ikväll dessutom. Hörs later, blogpeople!


"happy, happy, happy"

God morgon! Regnet det bara öser ner idag, det är grått och mulet. Usch, man blir så opepp av sånt väder! Annat hade det vart om jag var ledig.. då hade det gärna fått regna och åskat. Tycker att det är mysigt och dessutom kan man slappa framför en film hela dagen med gott samvete.

Anyways.. igår var det ju första poledance-lektionen! Och jisses vad roligt det var! Hur kul som helst! Jag är totaly inlove kan jag ju bara säga! Längtar verkligen till nästa tisdag! Dock var det lite tyngre än jag hade väntat mig. Vi började med tuffa magövningar och armhävningar, innan det var dags dansa runt stången. Vi är 12 brudar och alla verkar vara jätte trevliga. Ohhhh, jag är så sjukt nöjd att jag signade upp mig för detta! Happy, happy, happy!

Men att lära sig det första tricket - sunwheel - var fan svårare än det såg ut. Och armarna blev helt spagetti efter bara en liten stund. Så idag har jag träningsvärk from hell! Jag skulle verkligen ha skippat spinning/core-passet igår..

Nej, nu har jag redan skrivit alldeles för mycket. Grattis om ni orkade läsa allt. Dags för mig att göra iordning lite frulle. Ciao!

"som jag har längtat"

Wiihooo! Mindre än en timme kvar till dansen! Pyret kommer och hämtar mig om 20 minuter, sen är det no turning back! Jag hoppas verkligen att poledancen lever upp till mina förväntningar, annars kommer jag bli heartbroken! Kvällens träningsoutfit är grå/vita hotpants och ett vitt linne. Leopard sportbhn är såklart på den med! Håret uppsatt i en knut. Vattenflaskan står redo. Well, i think im ready! Jisses, som jag har längtat! :)


Oj, såg ut som en mulatt på bilden.. om det ändå vore så väl!

"huvudvärk"

Vitt linne - check! Komma ihåg nycklarna på jobbet - check! Sådär, nu är jag @ home igen. Funderar på att dra ner och svettas lite i kärringgrillen en stund, men har inte riktigt bestämt mig. Fortsättning följer, helt enkelt.

På jobbet hade dom kommit en bra bit på väg. Jag och Kajsa diskuterade upplägget för dagen och det kommer bli så bra så. Nej, nu känner jag att en huvudvärk smyger sig på.. bäst att ta två värktabletter innan den är här för att stanna!

"inga nackdelar med att träna"

Pust och stön! 11.30 körde jag ett spinning/core pass på sats, och jävlar i min låda va jobbigt det var! Härligt att jag äntligen släpade min feta röv ner dit, minns fan inte sist jag tränade. Dåligt elin! Men nu kommer det bli ändring på det, för ikväll kör jag igång med poledance! så då blir det åtminstone ett träningspass i veckan. Och ett är ju bättre än inget. Samtidigt som låten "en gång är ingen gång, två är lika med noll" har en poäng. Nej, nu får Micke piska iväg mig till gymmet flera gånger i veckan! Det finns ju inga nackdelar med att träna.

Strax ska jag kila ner till jobbet en sväng och kika hur det går för dom, men först lunch! Det får bli resterna från igår - potatis och lax - mums filibabba! Jag måste även komma ihåg att påminna mig själv att köpa ett vitt linne på h&m senare, it is mucho important.

Tjarå!

"vardags lyx"

God kväll suckers! Idag har jag jobbat, 9-17, och jisses vad tiden gick fort! Hann inte med hälften av vad som skulle göras kändes det som. Mycket på g i butiken nu. Men vi kan bara vi vill! Snyggt ska det bli!

Eftersom Micke kirrade lunch till mig idag så fick jag laga middag. Det blev lax i ugnen och färskpotatis. Mums! Till efterrätt smackade jag på med glass. Vardags lyx. Jag kan bara jag vill.



Imorgon åker Mr Mike till söderhamn för att lämna in audin på verkstan. Detta innebär att han blir borta från 6 på morgonen till 6 på kvällen, typ. Trist när jag är ledig. Och förresten, imorgon är första poledance lektionen!

God natt.

"dessa bilder..."

Ångest, ångest och åter ångest! Jag har sett alla bilder sen gårdagen, och jag kan bara säga FY FAN. Alltså, come on.. jag ser ju ut som nåt jävla luder! White trash! (Eller i mitt fall kanske man måste säga black trash? Höhö.) Det är mitt fula jävla hår som gör att jag ser helt retarded ut! Eller ja, det och alkoholen. Det är alldeles för långt och oklippt just nu, vilket resulterar i katastrof!! Här kommer några bilder så att ni själva kan se hur jävla äcklig jag är (var).



Jag säger bara, fy fan! Jag förstår inte ens att jag lägger ut dessa bilder...

"bakis-pizza"

Igår var det födelsedagsfest hos Carro! Så idag är det verkligen bakis-söndag. Blää. Jag gick hem tidigare från krogen pga illamående. Dåligt elin! Men what to do liksom? Micke den party nissen kom hem klockan 5 imorse, bra jobbat darling!

Nu ska jag (läs: vi) hoppa in i duschen och försöka frescha till mig inför bakis-pizza med Carlos och Sofia. Eller ja, försöka att inte lukta illa helt enkelt.


Carlos och Micke igår.

RSS 2.0