Ledig idag!

Aahh så skönt att få vara ledig idag! Jag har städat och tvättat - som vanligt när jag är ledig - MEN jag har även gjort ovanliga saker.

Ovanligt nr1:
Våfflor till lunch hemma hos Johanna!
Jag kan faktiskt inte minnas när jag åt det sist! 

Ovanligt nr2:
Morsan kom och hälsade på!
Och fick ny frisyr:
Vad tycker ni??

Så det har vart en trevlig dag må jag säga! Nu ska jag jobba för imorgon är det en lååååång dag som väntar.

Söndag.

Hello stalkers! Wzup?

Idag har jag arbetat. Det gick över förväntat bra! Mycket folk på stan - det gillar vi som driver butiker.

Gävle symfoniorkester spelade i gallerian idag. Närmare bestämt precis utanför vero modas entré. De första 10 minuterna var fina... Efter 30 höll mitt huvud på att sprängas! "Vart är han med fiolen?! Jag ska ta sönder honom!" tänke jag argt.

Två treo och en middag senare känns det bättre.. Är dock sopslut.

Annars har jag väl inget mer att säga än så.

Labgeek in new white kavaj från Vila.


NERD!

Japp, ser verkligen ut som en nörd i mina stora brillor! Men i love it!



Nu ska jag locka håret lite och sen är det dags för jobb. Mår väldigt dåligt idag, men det är inget som lite smink inte kan fixa!

Och när jag säger att jag mår dåligt menar jag inte förkyld eller sjuk. Hela min kropp känns som sockerdricka, händerna skakar, jag har svårt att andas, mår lite illa och tårarna bränner bakom ögonlocken.. PMS? Jag vet inte, men mina nerver är utanpå kroppen idag... Thats for sure! Någon som känner igen sig? 

Som tur är jag så jävla bra på att bita ihop och se glad ut! Min bästa egenskap. 

Vad trött jag blir!

För det första blir jag trött på vädret. Igår slungade jag av uppfarten vilket var en otroligt svettig upplevelse. Idag, då har typ all snö smält bort! Vilket innebär att gårdagens kraftansträngning var förgäves.

Precis just nu från köksfönstret:

Och för det andra blir jag så jävla trött på att jag inte kan sova. Jag var ledig onsdag och torsdag, och idag börjar jag klockan tolv.. Vet ni när jag har vaknat? Runt 6-7 snåret. Och då vaknar jag inte och är pigg, no no, jag är sviiiiintrött. Men att somna om är en omöjlighet. Stress much?

Imorgon måste jag upp tidigt pga jobbet, och då kära stalkers, då lovar jag er att jag kommer vara dödstrött!

Vem är gud, och varför fuckar han mitt liv?

Enough is enough!



Det var många år sedan jag förlorade min bror, men det var inte förrän idag han förlorade mig.

Jag kan inte fortsätta må dåligt pga honom. När han är fri från sitt beroende får vi se om jag kan förlåta alla hans lögner, alla hans svek.

Och ja, jag ger blanka fan i att detta är en öppen blogg som alla kan läsa!! Idag är tammefan den sista gången jag gråter för honom. Han är inte värd mina tårar eller min omtanke.

Tvättat, fönat och borstat mitt får.

Japp, igår slängde jag in fejk-fåret i maskinen! Den hade legat ute på altanen och blivit äcklig.

För att få den fluffig och mjuk efteråt fönade jag den och borstade den. Vilken lyxlirare va?!

Faktum var att den såg så jäkla sliten ut om jag inte hade borstat den... Överkurs att borsta ett fårskinn egentligen ju! Eller nja, om det är äkta vara så måste man borsta till det ibland, men fejk.. Nja.. Orka!


Något annat som jag egentligen inte orkade var att skotta uppfarten.. Men efter att ha bråkat med snöslungan ett tag så gick det snabbt och smidigt!

Inte fan kunde jag tro att det skulle komma såhär mycket snö! Jävla skit, jag som trodde våren stod bakom knuten..

Cleaning out my closet.

Eller pysslar lite åtminstone..


Vitt vitt vitt oh how i love you!

Nya brillor... igen!

Nu ni, mina vänner, ska jag berätta för er om favoptic! Det är en hemsida där man gratis kan beställa hem provbågar, och vill man köpa ett par så kostar det....BILLIGT! www.favoptic.se


Detta par betslade jag 450kr för! Otroligt! Nu vill jag ha ett par cat-eye härnäst!


Vad tycks? Ni kommer få bilder imorgon när jag är fixad och har dom på mig också! Ser lite mer fashion ut dåå.

1000kg oro har släppt från mina axlar!

Nu ska jag berätta om källaren.

Första gången vi fick stopp i avloppet så att bajs flöt runt i den dåvarande bastun var för typ två år sedan. Det var en sån fruktansvärd känsla! Uppgiven, ledsen, orolig. Varför köpte vi hus? Hur ska vi kunna byta detta? Vad kommer det kosta? Hur får vi bort allt avloppsvatten? 

Vi fick börja med att köpa en grovdammsugare för att få bort vattnet (och allt vad det innehöll..), för att sedan riva väggarna i bastun. Såhär såg det ut när vi var klara med det:

Efter att sita spolat rent i rören trodde vi att allt var back to basic. Oj vad fel vi hade..

Efter tredje eller fjärde gången det blev stopp tog vi hit en VVS firma som filmade inuti rören. Allt såg bra ut, förutom, ett "fel lut" på ett av rören. Perfekt. Nu förstod vi att det inte fanns någon annat att göra än ett halvt stambyte. Just perfect..

Vi bilade upp golvet i bastun och i tvättstugan (som nu har fått flytta till ett annat rum, som ni vet). Och sen har det inte hänt så mycket mer..

Ni vet, man säger "snart" hur länge som helst. Jag tror att det såg ut sådär i säkert sex månader - minst.

Men så en dag fick vi eld i arslet och bilade upp resten av golvet (för att dra rör till kommande toalett, dusch och handfat), och simsalabim kom en rörmokare hit och bytte allt. Och igår gjöts golvet.

Nu slipper vi någonsin (peppar, peppar!) oroa oss för bajs i källaren igen. Det känns som om ett ton av oro har släppt från mina axlar. Så himla skönt!! Nu är det bara resten kvar. Badrum here we come!!




Sopslut!

Imorse klev vi upp strax innan åtta. Varför? Jo, somnar man klockan 21 så blir det liksom så..

Anyways!

Jag har TOKSTÄDAT hela förmiddagen! Nu känns det verkligen rent och fräscht här hemma. Kom precis ut ur duschen och dog lite i soffan.. Så jäkla trött blev jag!
Ny brallor från Vero Moda, 180kr!

Antar att det tar på krafterna att dammsuga golven, elementen, soffan, sängen (två gånger) och mattorna. Att putsa fönster och speglar. Att skura golven och dessutom för hand i duschen.. Och damma förstås! Sen får vi inte glömma byten av sängkläder, tvättning av kläder och plockat in och ut ur diskmaskinen.

Idag gör jag tjejiga sysslor eftersom:

Micke och Tomas är nere i källaren och gjuter golv. Men just ja! Har jag glömt berätta att vi äntligen bytt dom där förbannade avloppsrören? OH HAPPY DAY minst sagt! Jag ska ta mig ner och kolla hur det går för dom. Lovar att uppdatera med bilder för er som funderar.

Vart tog fredagen vägen?

Men J I S S E S vilken pensionär man blivit! Igår slutade jag kl 16 vilket INTE hör till vanligheten. Tjofaderittan hey! Micke plockade upp mig på stan och därefter åkte vi och inhandla matvaror till middagen.

Framåt 19 tiden bestämde vi oss för att åka till mediamarkt och kika på förstärkare. Efter mycket om och men åkte vi hem tomhänta.

Och nu mina vänner, nu kommer det! När klockan inte ens var 21 ännu la vi oss i sängen för att kolla lite telefon. Ni vet - farm heroes, instagram, bloggar, Facebook (för Mickes del), blocket, eBay, ellos, tradera, lyko and so on. Sen vaknade jag klockan tolv.

Jaha? Det var liksom den fredan dä? Gick upp och borstade gaddarna och tvättade bort sminket. När vi precis ska till att somna igen kommer guzzen in genom kattluckan..

"Vad konstigt hon jamar" tyckte jag. "Det låter som hon haltar" tyckte micke.

Vet ni vad som var "fel" med vår prinsessa? EN JÄVLA MUS! Hon tog alltså hem en musjävel mitt i natten och la den under vår säng! TACK!

Jag tror egentligen att den var till Frida som fyller år idag. Det blir ju lite svårt för guzzen att gå på stan och handla nåt menar jag.

BFF's:

Se så lycklig Frida är när hon får gosa med guzzen! Grattis lillpullan!

Minnen?

Det hände något märkligt alldeles nyss. Jag satt i soffan och kollade på tv, något program om Vad som hände efter sikta mot stjärnorna typ? Först pratade dom med Shirley Clamp, sen med Amy Diamond, och sen var det Cecilia Vennersten's tur. Inget mer med det kan man tycka. MEN när dom spelar upp hennes one hit wonder "Det vackraste" började jag gråta! På typ 3 sekunder! VA FAN?!

Jag får typ flashbacks från när jag var liten. Men mer än så minns jag inte. Vad har den här låten betytt för mig egentligen? Vaaaaad? What does this mean?! Läskigt.

New claws!

I måndags fixade jag naglarna hos Maria på Styling By M som vanligt. Från att alltid ha svart kände jag mig extra vågad och gick all in på BLING! Och jag är så jävla nöjd!

Utan blixt:



Med blixt:

I mörkret:

Snygga va? I love them! 

Lilla terroristen!

En morgon när jag gick in i garderobsrummet såg det ut så här:


Guzzen har rivit ut typ halva garderoben under natten.. Kattskrälle!! Men jag får skylla mig själv lite också, det var ju jag som lämnade den öppen..

Trots att hon är ett pain in the ass ibland  (som typ imorse när hon levt rövare här inne i sovrummet! Jag som äntligen var ledig efter en 48h vecka... Tack guzzen) så ät hon bra söt alltså:





Dagens otrogna outfit.

Idag har jag kläder från vila. Stygg flicka! Men hittar man tights som är i både mocka och skinn (fejk) för 400kr, ja då går det inte att INTE köpa. Den långa koftan är också från vila. Älskar den! 400kr.





Jävlar va skitiga mina skor var! MÅSTE göra ren dom ASAP! 




Nörd, del 2.

Igår fick ni se mig i brillor, och idag kommer bilder på mitt andra par. Jag ville ha ett par i pilot-modell, men hittade inga som kändes bra.. Då fick det bli ett spontant val! Och såhär ser det valet ut:





Vilka tyckte ni va snyggast?

Tvättäkta nörd!

Jo men visst vettni! Mina brillor kom för nån vecka sedan, och därmed även min intelligens (som att den kunde bli högre liksom?). Se så smart jag ser ut (ÄR)!

IQ 5000 right?!

Huvudvärken har faktiskt minskat i samband med användning av brillorna. FETT NICE! Dessutom ser jag ju klart och tydligt nu, och det är ju alltid en fördel. Nackdel är att jag har svårt att bedöma avstånd på nära håll.. Höll på att slå en vurpa i rulltrappan här om dagen. Mycket märklig situation.

RSS 2.0