I did it!

Idag hade jag bestämt träff med Linda och hennes nykläckta son Mio. Detta skulle alltså bli andra gången sedan Devin föddes som jag åkte någonstans med honom själv.

Innan jag satte honom i babyskyddet och backade ut från gården hade jag en mild panic attac. Andas, andas, andas - det kommer gå bra. Och som det gick bra! Devin var ett riktigt A barn!

Nöjd och glad i Lindas famn.

Lilla, lilla Mio. Blott 15 dagar ung. Shit, tänk att Devin typ nyss var så liten!! Man glömmer fort.

Jag är så stolt över mig själv. Det känns jätte bra att jag vågade ta mig ut. 

Barnmorskan.

I fredags var jag ju som sagt hos min barnmorska Annika för att prata igenom hur förlossningen var och hur jag mår nu. När hon sa "knyta ihop säcken" menade hon inte my vagina, hahah!

Annika var helt chockad över hur fort jag födde. Snabbare än omföderskor tydligen. Jag fick ett diagram där man kan se hur fort det BRUKAR gå (röd pil) och hur fort det gick för mig (blå pil).
Jag är jävligt glad att vi bor nära sjukhuset vill jag lova! Men trots att vi var nere på fem minuter hann jag bara med lite lustgas.. Gick ju bra ändå hörrni!

Jag fick väga mig och det är 4kg kvar till min inskrivningsvikt. Men 9kg kvar tills jag är nöjd. Vi tog även ett stick i fingret och det visade sig vara bra. Bra bra bra. Skönt att kroppen är okej, värre är det med huvudet - men det visste ni ju redan.

Outfit of the daaaaay.

Idag fixade jag mig för första gången på länge! Roligt att kamma ur kristofsen och få ha utsläppt for once!




Vad jag ska ut på? Nä, jag tog en runda på stan med syrran bah.

Mitt hjärta spricker!



Du och jag bebis, du och jag.
...och din pappa förstås!

Gooo molloooon!


Devin är så mysig på mornarna. Han är lugn och ler mest hela tiden. Min lilla prins! Och jisses vad han har börjat surra då!! Om ni har instagram så gå in och kolla - @bonnyblow. Hihi så gullig!

Pappan har hoppat in i duschen och snart är det mammans tur. GO MOLLON på er, idag blir en bra dag!

Cordy Roy.

Det är väl ingen hemlighet att jag har en förälskelse på mjukdjuren "Cordy Roy"? Nä precis. Igår hade mamma med sig ännu en till samlingen! En panda!


Jag har nu 12st i min samling! ...eller ja just det ja - Devin har. Devin har 12st mjukdjur. Jävlar om han inte kommer älska dom lika mycket som jag gör hahah..

Just nu ligger jag i sängen och skrutten sover bredvid. Så fort jag har försökt gått ut från rummet blir han ledsen.. Suck. Han har en inbyggd mamma-radar tror jag! Micke kommer strax hem eftersom jag ska iväg till barnmorskan. Vi ska "knyta ihop säcken" som hon kallade det. Om hon menade my vagina eller inte är ännu oklart.

HAHAHA. Im just too funny.

Mormorn.

Igår var Devins mormor här och myste.


Det är så skönt för mig att ha någon här som vill hålla honom varje sekund av dagen! Min rygg får sig lite vila. Och Devin blir ju så glad av att träffa henne också!


En bra dag!

Äntligen H&M, äntligen!

Fick tips av Sarah om att Ica Maxi hade fått in onepiece i svart! WOHO äntligen en helsvart dress hehe. Dock var det små öron på luvan, och lite andra detaljer som inte riktigt föll mig i smaken.. Och nu mina kära vänner, NU har H&M fått in helsvarta! Billigare dessutom. 149kr.

Jag förstår inte varför det görs så lite svarta barnkläder?
Morsan kommer och hälsar på idag, så vi får se om det blir en tripp till butik, eller om jag klickar hem den från nätet.

Hem å smörja arslet?

Igår drog jag på Willys och storhandlade! MEN kupongkärring som man är hade jag spanat in att Coop sålde 5 paket toapapper för 99kr.

När jag gick genom butiken med balen av toalettpapper i min famn kom jag på att JUST DET jag måste ha helosan till tatueringen.

När jag kom fram till kassan kändes det gaaaanska olustigt att betala 40 rullar skithuspapper, och en tub helosan......

Färgbomb.

Klickade precis hem en svart färgbomb från Maria Nila.

För mig blir håret nästan brunt efter några veckor, så det ska bli kul att testa denna inpackning. Hoppas den lever upp till förväntningarna. Fast svart är ju alltid svart liksom, what could go wrong? Skönt att kunna hålla kvar den där nyfärgade korpsvarta nyansen (är svart en nyans? haha) tills det är dags att färga nästa gång.

Jag är fortfarande galet sugen på silverfärgat hår! MEN Annelie (min frisör) säger att mitt hår kommer typ dö av alla blekningar, och jag kommer end up with this style:
Nog för att folk säger att jag är lik farsan, men att skaffa samma frilla som han hade när han var liten? Njää, dra en gräns!

Rekord!

Strax innan 19 fick Devin mat igår, sen somnade han i Mickes famn.
..och Micke somnade en sväng han med!

Vet ni när ungen vaknar? Klockan 05 imorse! Heeeeelt stört så länge han sov. Vi skulle väcka honom vid 22 för att byta blöja, klä av honom och ge flaskan...men han var helt ledlös. Så vi stoppade om honom i hans säng och tja, han fortsatte som sagt att snusa vidare. Hoppas denna trend är här för att stanna!

Konstigt nog var jag tröttare än vanligt imorse..

Positiv energi!

Ikväll kommer jag somna med ett leende på läpparna! Ida och hennes busfrö Kasper har varit här hela dagen, och det har varit SÅ trevligt!

Bild stulen från hennes instagram.

Det är så skönt att prata med henne om hur jag mår, eftersom hon kan relatera väldigt väl i det jag säger. Jag slipper höra "men det är bara att..", för hon vet att det inte bara är att göra vissa saker. Inget dömande liksom. Inga höjda ögonbryn. Bara förståelse, tips och pepp.

Som sagt; ikväll somnar jag med ett leende på läpparna! 

Nätterna.

De senaste veckorna har Devin sovit från typ 22 till 03! Och direkt efter nattflaskan somnar han om till typ 07. Och har man riktigt tur efter den matningen sover han till 09. Det går inte att beskriva hur jäkla skönt det är att endast behöva gå upp en gång per natt nu! Piggare mamma = gladare mamma.


Dessutom somnar han även ett par gånger på dagarna. Så himla skönt! ...och ja, det tycker pappan också, haha.

Trädgårdsmästarna!

Igår kom svärmor hit för att hålla Devin sällskap medan jag och Micke fixade häckarna.


Jag hade tänkt att vi skulle bli klar typ efter lunch (hon kom kl 09), men ack så fel jag hade!

Vår tomt är 850kvm stor, med häck på tre sidor. Lagomt stort, too much häck. Vi blev klar strax innan 18!! Herrejisses vilket slit! Men nu är det fint igen.

...något som är mindre fint är min solbränna. Jag hade linne på mig hela dagen, och om vi säger såhär - det syns inte att jag tagit av mig det!


Idag är jag så trött i kroppen att hälften hade vart nog. Ryggen gör galet ont efter gårdagens krattande! Kommer vara dödligt trött ikväll efter en dag med busbebis kan jag misstänka. Micke är tillbaka på jobbet efter en fantastisk pappa/semester vecka. Önskar att han kunde vara hemma längre! Men jag ska inte klaga heller - han jobbar ju för tusan på hemmaplan!

Nej, klockan är 08 och jag ska smyga mig upp ur sovrummet och sätta på lite kaffe innan Devin vaknar igen. Hans sovrutiner är verkligen top notch nu! Men mer om det i ett annat inlägg.

Trädhelveten!

Vi har fyra stora äppelträd på tomten, och vissa skulle säkert jubla av glädje över egna fruktträd.. Well.. Dom har nog inte ägt några. "Tänk vad mycket gott du kan göra! Äppelpaj, äppelmust, äppelmos, äppelsaft..." låter det från dessa icke-träd-ägare.

Vi har bott här i snart fem år, och vet ni hur många pajer jag har bakat? EN! En sketen jäkla paj på fem år! Behöver jag ens nämna att någon must eller juice eller mos eller saft har inte producerats på denna spis?

Dessa träd driver mig till vansinne. Det är krångligt att klippa gräset, jobbigt att kratta frukt, tråkigt att beskära.. och sen alla dessa äppelknyckare... Jisses.

Vore det inte för att vi letar större hus (say whaaaat?!) så skulle vi ha kapat dom nu i helgen. Istället gick jag ut imorse och sågade/klippte till dom lite. Får duga så länge.

Steamer!

Sen jag började på Vero Moda för två år sedan har jag velat ha en steamer! Alltså en typ ångmaskin som man stryker kläderna med. Äsch, fattar ni inte så får det vara så. Haha.

Och när jag fyllde år förra helgen så fick jag en av morsan! SO HAPPY! Äntligen!
SHIT vilken dålig bild! ..pallar dock inte ta en ny nu så denna får duga.

Kolla bara skillnaden:


Nu slarvade jag lite på ärmen som ni kanske ser, men ni fattar grejen. Helt sjukt bra! Alla borde ha en steamer!

Tack mami.

Bästa presenten!

Igår kom morsan hit för lite Devin-mys. Med sig hade hon en kilkudde från Fisher-Price. Det är en kudde formad som en halvmåne som ska göra det lättare att ligga på mage! Eller avlasta eller nåt i den stilen. Hur som helst så var den en riktig hit!!





Nu kan han ligga längre på mage utan att bli trött, vilket är jätte bra då han gillar att ligga på mage! Min lilla oxe.


Kupolen.

I förrgår blev det som tänkt och vi drog till Borlänge/Kupolen. Resan gick bra, Devin har börjat somna när vi åker bil vilket är grymt skönt!

Väl framme var det dags för flaskan och blöjbyte. Vi letade rätt på amningsrummet och alltså...när vi hittade det trodde jag inte mina ögon. Vilket jävla sunk! Det var helt fritt från någon form av mysig-aura, trångt, skitigt och vissa stolar var trasiga. Synd att jag inte tog en bild! Tänk er en skrubb som någon ställt in tre snurrstolar i. Tadaaa! Någon av er som varit där?

Anyways.
Ingen shopping blev det, men däremot ett stopp på taco bar! Lilleman blev gnällig i vagnen så vi vände på honom, och OJ vad intressant det var.




Han är ju fortfarande för liten för barnmatstol eller sittvagn.

Men just ja! Tror ni inte att den toalett med skötbord dessutom var trasig? Så det gick inte att låsa. Nej, kupolen i Borlänge sjönk rejält i mina ögon. Det var ju trevligt att komma ut ur huset, men nästa gång åker vi till Valbo helt enkelt.

Back to the 70's!

När vi åkte båt i helgen så var jag tvungen att ha på mig en avklippt strumpa över tatueringen. Såg riktigt retro ut! Haha.


Pappaledigt.

Micke har tagit ut en vecka pappaledigt, och ingen är gladare än jag! Min trygghet.

Idag åkte vi ut till Valbo för att köpa lite nya kläder till mig. Innan graviditeten klädde jag mig mest i tighta linnen och typ en kavaj eller cardigan. Så, ni förstår att det är väldigt lite att välja på nu när jag inte riktigt är redo för nåt tight över magen.

Det där skulle liksom INTE se bra ut just nu. Verkligen inte.

Det var inte något speciellt bra utbud kändes det som.. men fick med mig 3 t-shirts, ett par jeans och ett armband hem. Imorgon tror jag vi ska åka till Borlänge och spana in om kupolen erbjuder något mer.

Devin var jätte snäll under hela vistelsen! Vi stannade så länge att det blev dags för flaskan, och det gick jätte bra i köpcentrats amningsrum! Jag är så glad att allt gick bra. Snart kanske jag vågar själv!

I ärlighetens namn.

Vet ni.. Jag tror att det är nåt som inte står helt rätt till i mitt huvud.

När jag är ensam om dagarna klarar jag inte av att åka någonstans. Blotta tanken på att ge mig iväg får magen att knyta sig och tårarna att krypa fram. Och jag kan verkligen inte förstå varför.

Det handlar inte om att jag inte vet hur jag ska göra. Jag vet precis hur jag fäller ihop vagnen, hur babyskyddet fungerar, hur man kokar vatten till termosen och hur man packar skötväskan. Jag vet även vart bilnycklarna är och hur man lägger i backen och rullar ut från gården. Dessutom kan jag vägen till mina vänner, min familj och till köpcentret jag hängde i dagligen förr.

Varför gör jag inte det då? Åker iväg och träffar folk? Det skulle sannerligen göra mig gladare än vad jag är idag, och Devin skulle nog tycka det var roligare att komma ut i en annan miljö.

Jag kan bara inte. Det går inte.

Och igår kära vänner, igår kunde jag sätta fingret på känslan! Många av er känner säkert någon som varit utbränd eller kanske har ni själv varit det. Om inte så får vi lära oss mycket om hur det kan vara. Personen i fråga kan inte ta sig ur sängen på morgonen. Den liksom kan bara inte. Och det handlar ju inte om att den inte vet hur man använder sin kropp och kliver upp, utan det är nån ångestgrej som ligger där i bakhuvudet och infekterat. Ni har säkert hört om den personen, eller hur? Ni kan säkert sätta er in i den personens mående, eller hur?  Well, SÅ känner jag.

Nu tar jag mig ju upp ur sängen och till och med ut på promenader.. Men att lämna huset och området - nej. Nej nej nej jag får panik. Om Micke är med så är det inga problem... men själv? Aldrig i livet.

Varför känner jag såhär? När ska det gå över? Jag har blivit någon som jag inte alls känner igen. This is not me and i hate it.

Lady Vamp copycat!

Eftersom min sömn inte har varit den bästa de senaste månaderna, plus att jag inte mår så jäkla bra psykiskt, hade jag förväntat mig att det skulle göra SJUKT ONT att gadda sig idag. Men vet ni, det gick faktiskt över förväntan bra! Gnällde knappt alls. 

(För er som inte har tatuerat er förr så vill jag förtydliga att det brukar gå bättre om man har ätit och sovit bra. Kroppen är smart den jäveln.)




Nu efteråt däremot... Fy helvete säger jag bara! Tänk er att ni har snubblat ute på asfalten och skrapat upp knät, och någon häller aceton i såret - SÅ känns det fan på armen nu.

Lätt värt.

Right now!



Efter ett par års tänkande slår jag till på andra armen! Ni får se fler bilder ikväll. Hoppas vi hinner göra klart den!

Hatar att vara utan fransar..

Lite olika vinklar, men kolla skillnaden:
Den till vänster är såklart med fransar,
och den till höger är idag - utan.

Fuck my life vad jag längtar till dom har vuxit ut till sin normala korta längd. Nu är dom typ lika lång som underfransarna! Har dock ingen maskara på mig på bilden, men inte ens maskara skulle kunna rädda denna situation.. 

Frukost.

Två treo, en Ipren, en mugg kaffe och ett glas yoghurt. Så ser mina mornar ut nu för tiden. Det värker så jävla hemskt i huvudet i princip varje morgon. Inte som huvudvärk, utan mer värk i huvudet. Mest på vänster sida ovanför örat, ett område stort som min hand typ. Hjärnblödning nästa?

Anyways!

Idag stod vågen på 77,7kg. YES! Inte längre sjua åtta! Små marginaler, men man får vara glad för det lilla.

Nu ska jag passa på att sminka mig nedan Devin slumrar! Ska nämligen iväg och bli snygg i eftermiddag! Wiiihooo äntligen!

Spontanare!

Igårkväll fick Micke ett sms från sin kusin "har du några öl på kylning?". Både jag och Micke tänkte att han måste ha skickat fel. Ni förstår, kära läsare, att han bor ju faktiskt 8 mil härifrån. Men icke! Han och hans tjej + sötaste lilla flickan var i Gävle och skulle stanna över natten på hotell! Dom tog en prommis upp hit och stannade några timmar innan dom promenerade till hotellet. Det var så jäkla trevligt!

Molly stoppar in hela handen i munnen efter varje tugga gröt, haha, så himla söt! 8 månader ung.

Det är gånger som dessa man funderar på att flytta tillbaka till Söderhamn. Så det är ju tur att dessa gånger inte inträffar särskilt ofta, haha.

A for effort!

Ja, jag måste ge mig själv en klapp på axeln för att jag försökte.. Meeeen jag tror det blir en tripp till Ikea ikväll alltså! Haha!




Den där kommer falla ihop vilken sekund som helst! Hahaha ja, ni måste ju ge mig cred för att jag är händig och påhittig iallafall!

Vi har faktiskt ett Babygym, men det gillar han inte att ligga i. Jag lovar er att vi har det bättre ställt än att vi behöver bygga ihop ett babygym av kvastskaft och tejp.

3 för 2.

Alltså.. Jag måste radera H&M-appen! Blir ju fan helt ruinerad av att kika i den dagligen. Borde inte årsbeskedet ha skrämt mig? Inte ens lite? I förrgår såg jag att dom äääääntliiiigen tagit in helsvarta bodys! Är ju dessutom 3 för 2 på alla basicplagg, så då blev det såklart 3st svarta. Färgglatt och så.
Vill påminna alla (mamma!) om att han har mönstrade brallor. Dont worry, han kommer inte se ut som jag gjorde igår:

Min farfar frågade mig för många år sedan "När ska du komma ur den där svarta perioden?" Han är i himlen nu, och jag är fortfarande svart. Varför ändra ett vinnande koncept liksom? 

Bök och stök.

Devin fick mat klockan sju imorse. Han har nu legat i sin säng och sovit sedan halv åtta typ (40min), men om jag kan slappna av och sova? Well, no.

Han stånkar och stönar och frustar och pustar. Sparkar sig runt i en cirkel. I sömnen! Eftersom min mammahjärna är programmerad att vakna när han gnyr, resulterar det i sömnlöshet! Det gåååår inte att slappna av när babyvakten titt som tätt gnäller till. Jag är inte som Micke och kan sova tills Devin skriker. Jag tror att papporna fungerar annorlunda när det kommer till det.

Så nu sitter jag och kollar på Nyhetsmorgon, dricker kaffe och yoghurt. Det är rätt skönt det också, även om det inte är lika avslappnande som sömn.

Försökte ta en bild på oss men någon ville ha kameran för sig själv! Haha, peta morsan i ögat är väl snällt?

Rutiner.

Nu är Devin 10 veckor gammal. Dom ljög inte när dom sa att tiden skulle gå fort! Vardagen börjar kännas båda lättare och roligare. Jag har klättrat upp ur det svarta hål jag tidigare fallit ner i. Det är så klart otroligt jobbigt och påfrestande många, många gånger om dagen... men min sinnesstämning är helt annorlunda nu. Som jag älskar min lilla bebis hörrni!



Hur ser sovrutinerna ut nu då?
Mellan 19-22 har han sin gnällperiod varje kväll. Ingenting duger.. Men efter matningen vid 22-tiden så somnar han alltid efter typ en timme, och sover i regel till 03 innan han vill ha mat igen. Därefter somnar han om och vaknar inte förrän vid 07 och vill ha mat. Men hör och häpna - efter den matningen kan han ibland också somna om - ända till klockan tio! Helt crazy! Otroligt skönt tycker mamman och pappan.

Han sover ju några kortisar på dagen också. När är dom tillräckligt stora för att "hållas vaken" på dagarna, för att sedan sova genom typ hela natten? När ska man liksom börja med såna rutiner?

Nä, om jag skulle ta och smyga upp ur sängen och koka lite kaffe kanske? Devin sover ju faktiskt fortfarande! Lyx!

Edit: Jag var då inte en indian i mitt andra liv. Smyga? Vad betyder det?

Barnkläder.

"Du köper ju bara kläder som du själv skulle kunna tänka dig använda" säger Micke och skrattar när han öppnar Devins garderob.

Idag kom en leverans från H&M med några basplagg i nästa storlek.

"Oj. Vad grått." sa Micke och blinkade sådär retsamt mot mig. "Faktiskt så har han väldigt mycket byxor med mönster i storlek 62, så DÄRFÖR blev det grått och vitt idag. Faktiskt!" sa jag och knuffade bort honom i protest.

Fast.. Det blir väl så antar jag? Att jag köper kläder som JAG gillar? Och jag gillar ju rockigt och svart och sånt, och därför blir det ju sånna kläder till honom. Eller hur tänker ni - köper ni sånna där tröjor med konstiga snögubbar som bajsar regnbågar? Bara för att det känns barnigt? Borde jag göra det? Kommer mitt barn bli färgblind?

Man kan ju ana ett fåtal plagg med färg.. Och det är ju alltid nåt liksom!

Delmål 1, check!

Provade typ alla gamla jeans idag, och vet ni vad? De flesta passade! Att halva magen hängde över byxlinningen skiter jag i just nu. Dessutom passar även dom där jeansen från H&M jag skrev om förr. Minns ni? Storlek 42? Dom iallafall, dom sitter bra nu! Ska slå till på ett par likadana tänkte jag. Så himla svårt att hitta jeans som sitter snyggt, och som dessutom är utsvängda! Ett par till i 42 och ett par i 40. Så får det bli. Då har jag så jag klarar mig. Borde egentligen köpa ett par 40 och ett par 38 istället.. Motivation liksom. Men jag vill ju faktiskt se bra ut under tiden jag går ner i vikt också. 

Anyways!
Jag hade ju som mål att komma i jeansen jag köpte, och det gör jag nu! Glad! Så då är nästa mål att komma under 70kg.. "Bara" 8kg kvar dit..


Gropiga lår och putande mage. Så ser sanningen ut.

(Ser ni förresten vad långt hår jag har fått?!  Love it!)

Sommarfesten.

Nu sitter vi i bilen på väg till Söderhamn för den årliga "sommarfesten" med Mickes släkt. På senare år när folk har förökat sig har det blivit mer "kubbkväll" än sommarfest, haha.

Lilla tjockisen har somnat. Han är så söt i sitt linne från River Island! Gullungen, skulle kunna pussa ihjäl honom! Haha!

Själv känner jag mig skit ful - jag har ju för fan inga ögonfransar! Så det ser helt galet ut nu när jag sminkat mig. Jisses..
Ser lite lätt surig ut, men det beror på att Micke (såklart) också sitter här i bilen. Det känns ju lite märkligt och pinsamt att ta självis då! ...var tvungen att vara diskret. Hahah!
Tunika och utsvängda spetsbrallor från jöbbet.

Sjua åtta.

Under graviditeten gick jag upp till närmare 100kg. Sista gången jag vägde mig stod det 95 vätskefyllda kilon på vågen. Gick säkert upp tre kilo till efter den vägningen.

Jag åt inte speciellt annorlunda när jag var gravid. Jag var noga med att inte tänka "äh jag är ju gravid!". Jag hade alltid i bakhuvudet att graviditeten kommer faktiskt ta slut, och jag vill gärna att det ska synas.

Trots detta gick jag från 71kg (inte i min bästa form direkt..) till närmare 100. En ökning på nästan 30kg! Men ni minns fot-bilden va? De flesta kilon var vätska.

Idag, 9 veckor senare, väger jag 78. Mitt mål är att komma under 70kg. Sedan får vi se vad nästa mål blir. Men under 70 och jag kommer vara glad! Jag är 170cm lång utifall nån undrar.


Armarna och magen är det jag hatar mest just nu. På andra plats kommer mina lår. Alla vet ju att amning sägs hjälpa till att gå ner i vikt... Så himla surt att min amning inte funkade! Haha. (Är såklart inte bara därför det är tråkigt..)

SKAM DEN SOM GER SIG!

Hey big spender!

Man skulle ju kunna tro att jag endast handlar på mitt jobb - Vero Moda. Jag har trott att det är där jag handlar mina kläder iallafall. Untill today.


Strax över 10,000kr på ett år har jag shoppat för på H&M! Hjälp!

Inte nog med att jag spenderat nån lök på jobbet varje månad, utan även hos konkurrenterna! Jisses. Å jag som har undrat vart pengarna tagit vägen liksom, haha.

Fast under de senaste nio månaderna har jag ju köpt kläder till Devin, och inte till mig. Som idag till exempel, kom det byxa, hood och sneakers till lilleman.



Det botar ångesten liiiite vid tanken på att jag inte lagt 10lax på mig själv. På en enda affär.

Hej hej!

Devin sover längre intervallen på nätterna nu, thank god! Han sov först mellan 23 till 02:30 (3,5h) och sen från 03 till 08 (5h)!! Hallelujah det går åt rätt håll! ..Jag kunde dock inte sova längre än till 06, så gick upp vid 07 och städade garderoben. Jag vaknar ju vid minsta lilla ljus han gör och har skit svårt att somna om - trots att jag är svin trött.

Imorse efter matningen vid 08:30 tog Devin ett bad (eftersom han hade kräkts typ all over the place) och se så gosig han ser ut på bilden när han får ligga nakenfis i soffan efteråt!

Efter lite mys och bus i soffan såg jag att lillskrutten började bli trött, så då kastade vi ner honom i vagnen och drog ut på en runda!
På bilden ser ni hur dom förbereder för kommande Get Away festivalen.

Kom hem och konstaterade att jag fortfarande ser gravid ut och bestämde mig för att göra lite hemmaträning medan Devin låg och surrade på soffan.
2 månader efter förlossning. 10kg kvar.

Well, det är väl dagen so far. Efter promenaden och hemmaträningen har vi slappat på soffan och inne på filten i hans rum. Finns liksom inte så mycket annat att göra..

Dagens outfit!




..och gårdagens outfit:


Äntligen kan han ha tröjorna från RIVER ISLAND! Tycker dom är så tuffa! Banantröjan är från tjejavdelningen faktiskt.. men det skiter jag i. Tycker inte det kan bli mer unisex än så över en tröja.

Är sugen på att lägga en till beställning, men har egentligen varken råd eller behov av det. Så we'll see hur jag väljer att prioritera hehe.

Har ni några tips på vart man kan hitta coola kläder? Förutom next, river Island, H&M och zara?

Så smart!!

Härom veckan köpte vi en mobil från Ikea att ha ovanför skötbordet. Devin älskade den!!
Han blir verkligen lugn av att ligga och glo på den.

Sååååå... eftersom han ibland inte alls gillar att ligga i vagnen kom jag på den briljanta idén att nåla fast mobilen i vagnens tak! (Humlan var lite låg så den knöt jag upp).
Vilken hit! Genast blev vagnfärden lite roligare, och förhoppningsvis somnar han här inne nu... han blir så himla kinkig från ca 19:00 varje kväll. Helt omöjlig att göra till lags! Detta håller i sig till ca 23:00. Så, ja, jag hoppas att han somnar nu i vagnen.

Köpte såklart en mobil in till skötbordet igen.

Bärsjal!

Igår hälsade vi på hemma hos Carro och Tobbe, och fick låna hem en bärsjal! Jag tror att jag har lyckats knyta den rätt nu, och så fort Devin vaknar ska jag kasta ner honom och se vad som sägs. Förhoppningsvis kommer han tycka det är lika roligt som att bli buren.

Tummen upp!
Blir en morgonrock över detta sen - utifall ni undrar varför jag går barbent.

RSS 2.0