snart läggdags.

Nu är elin trött. Nej, beyond that - SOPSLUT! Började 07:00 imorse, och det mina vänner, DET är inte vanligt. Händet väl typ... en gång per år, och den gången uttalas 'in-ven-ter-ing'.

Jag fick sluta klöckan tölv när vi var klara med helvetes-görat! Och då cyklade jag hem och drack kaffe med L, OCH shoppade på e-bay! Alltså, ni fattar ju inte hur bra det är!! Ni MÅSTE handla därifrån - om ni inte redan gjort det. Fynden får ni se när de anländer. Jag tror vi båda satt och glodde i typ två timmar! "Hallelujah" var några av alla utrop vi använde oss av. WWW.EBAY.COM

Vad mer? Jag har fortsatt målandet i sovrummet. Fan vilken tid det var alltså. Och allt måste målas två gånger. Morr!

Något annat? Hmm, jo, Micke kommer hem inom en timme! Tydligen så har dom jobbat in torsdagen och ingen är gladare än jag! Wiho! ♥ Fetaste kyssen ska han få när han kliver in genom dörren vill jag lova!


Nej, nu tror jag nog inte det var något annat (förutom att jag börjar bli frisk! peppar, peppar!). Hej då!

procko!

Efter jobbet åkte jag till K-rauta för att köpa penslar och maskerings.. Oj! Ni vet ju faktiskt inte alls vad som händer kom jag på! Let me explane: I helgen la micke nytt golv i sovrummet, målade taket, tapetserade, bytte dörr och satte upp fond-trä-väggen. Okej, då är ni med..



Det vi har kvar att göra är att sätta upp lister och måla fönsterkarmarna + elementet. Jag har stått ute en timme i garaget och målat alla lister. Jippi.

När jag insåg att jag måste måla allt två gånger gav jag upp och gick in för att laga middag. Man taget vad man haver, tänkte jag - och slängde ihop lite tacos! Mmm! Nu ska jag avnjuta denna delikata middag (lyxar med pepsi max också!) framför datorn, eftersom jag somnade ifrån filmen igår tänkte jag se klart den nu - the kings speech.

När rullen är klar ska jag slipa fönsterkarmarna, och dörrkarmarna.

I helgen ska vi inreda utav bara helvete! Woohoo! SOM jag har längtat att få inreda, och snart är dagen här!

tankar om kurvor.

Vad betyder egentligen "kurvor är snyggt"? VAD är kurvor? På senaste tiden tycker jag att tjocka tjejer använder den frasen som en bortförklaring till sin fetma. Gaaaah! Dom beställer en meny på donken, eller en muffin till kaffet, eller skippar promenaden för en hemmakväll - med bortförklaringen "kurvor är snyggt".

Kurvor för mig är en välskvarvad tight kropp med stora bröst, liten midja, snygg booty och ett par schyssta ben. Man kan vara smal och ha kurvor, och man kan vara mittemellan och ha kurvor. Snygga kurvor. Man kan inte vara överviktig och säga sig ha "snygga kurvor" ?!

Är man övetviktig och har valkar ovanför jeanskanten.. well, då har man inte kurvor. Då har man fett. Den där kurvan på magen är ett varningstecken. Inte ett skönhetstecken. BIG difference.



Ps, jag försöker INTE vara taskig när jag skriver detta. Det här är något jag har funderat på länge. Hoppas ingen känner sig kränkt eller ledsen eller nåt nu. Ds.

jack-problem.

Vet ni vad som är otroligt jobbigt? Jo, att inte hinna med. Som tillexempel att inte hinna använda skinnjackan - för helt plötsligt blev det svinkallt och tjockjackan måste på!

Jag och Kajsa pratade om detta igår på jobbet. Jag tycker det är supersnyggt med en liten jacka och en stor vräkig halsduk till. MEN när det svenska vädret bestämmer sig för att göra en helvändning så hinner man ju inte hanvända lilla snygga jackan. Från kofta till vinterjackan, ingen mellanlandning. Typ.

God morgon, förresten!

trött på att vara sjuk.

Jag är så jävla less så det finns inte ord. Nu får det vara nog. This can not continue! Jag har varit sjuk i typ två veckor nu. TVÅ veckor! VA! Är det ens möjligt!? Imorgon ska jag promenera, sjuk eller ej! Blir ju knappast smalare av att sitta still dag in och dag ut. Semestern satte sina spår (läs: valkar) så nu vill jag verkligen röra på mig! Gymkort ska inskaffas också! Herrejesus.

En tränings sugen tjej:


Helst av allt skulle jag vilja börja lira innebandy igen. Jag spelade för några år sedan, en liten sväng. Jag var ingen stjärna men det var kanon kul! Så om någon har nåt korplag eller liknande är jag gärna med! Sådär, kontaktannons för träning avklarad. Bra.

shoppa mer!

Vad gör ni om dagarna gott folk? Jobbar? Nej nej, helt fel! Ni borde komma in och shoppa loss på Glitter om dagarna istället! Tag tre betala för två. Jävligt gött hörrni!

Jag in action idag! Poncho (glitter), linne och jeans. All in black!


Ja, jag vet! Jag är ju bara föööör snygg! Cant help it, liksom.

Ps, ponchon kostar 249kr. Sen har vi andra gobitar också..

..som denna väska för 229kr. Även i svart.

SES IMÖRN DÅ! På glitter @ gallerian nian. YEAH!


slut som artist.

Jävlar i min låda så trött jag är just nu. Och för två timmar sen.

Igår anlände mamma med 09:40-tåget och då startade min dag på riktigt! Vi åt en god frukost, shoppade på stan, gjorde naglar på mamma här hemma, åkte ut till valbo för shopping, hem och fixa oss fina för att avsluta med resten av familjen med middag på Church Street! Oj så god mat! Oj så snygg shopping! TACK för en underbar dag, mami! Tack, tack, tack!

Idag avslutade jag min jobblördag. Detta innebär att jag har jobbat 9 dagar på rad, ledig igår (men inte mycket vila alls) och jobbat idag. Så man kan säga 11 dagar på rad. Imorgon ska jag sova. SOM jag ska sova.

Jag lovar att ni kommer få roligare updates imorgon, eller på måndag. Jag är för upptagen med att vara kär just nu. Kär, renoveringsfru och snygg kollega på samma gång. Hard work work. Bye bye!

rockar morgonen i min nya morgonrock.

Nu ska jag dra av mig morgonrocken och slänga på mig något mer respektabelt. Sen blir det frukost. Eller så käkar jag frukost innan. Som att nån bryr sig, egentligen? Funderar starkt på att käka yoghurt, men har insett att jag blir väldigt hungrig innan lunch om jag börjar dagen med yoggi. Som att nån bryr sig, egentligen?

Såhär har jag dansat runt hela morgonen:

Jag älskar min nya morgonrock! Den är så jävla fab! Tycker ni inte?


längtar!

Nu skulle ni se mig gott folk - dansar runt i fulaste trosorna medan jag fixar håret! Haha, min egna lilla burlesque show! ..fast i fula underkläder. Tur att man är gräsänka under veckorna, annars hade jag varit singel vid det här laget. Shake that ass! uh ah oh!

Och apropå gräsänka - idag kommer han hem! The love of my life! För er som inte har hängt med sen start; han jobbar borta under veckorna. Och som jag skrev på facebook: Det pirrar i hela kroppen! Nu har vi inte sätts (setts?) på 10 dagar - känns som 100 - så det ska bli så härligt att få krama om honom ikväll efter jobbet! Jag känner mig nästan lite nervös! Som om det är vår första date, eller nåt. Oh, så jävla kär! Love it! ♥


Han vet exakt hur jag vill ha det! Öhm, håret alltså! ;)

det finns fan folk till allt..

Annons för... vad? Hysteriskt roligt. Eller äckligt.
Jag kan liksom inte riktigt sätta fingret på mina känslor.

Vad säger ni om denna annons? Framhäver den skorna... eller trosorna?

Hahaha, god natt sweeties!


elin och elin.

Efter jobbet cyklad jag upp till Elin's Nagelstudio (som jag så fint kallar det). Idag bestämde jag mig för svart botten och glittriga tippar (som "ramlar" ner över hela nageln). Jag är - som vanligt - jätte nöjd!!



Dom är snyggast i mörkare belysning, då man ser hur dom glittrar. När man sitter och glor på dom i dagsljus är dom bara halvsnygga. Haha! Ni förstår vad jag menar.

Undra vad vi ska hitta på nästa gång. Elin hade ett förslag, men jag känner att jag har kreativitetbyxorna på mig nu! *klura klura klura*

effektivt elin!

Ibland (läs: väldigt ofta) underskattar jag min effektivitet. Idag börjar jag 12:15, och istället för att sova bort hela morgonen gick jag upp halv nio (skapligt "sent" ändå) för att hinna slänga in en maskin tvätt, vika ren tvätt, dammsuga, skura, hänga tvätt, diska, sminka mig, äta frukost och göra matlåda. Nu är det en timme kvar tills jag ska stå redo på jobbet för att göra kunderna snygga - och jag har hunnit med allt på listan! Jag har tammefan gjort skitmycket! ..för att vara jag. Tummen upp! Lika bra att passa på medan iprenen + kaloban gav mig styrka.



Ja, väldigt tråkig läsning för er - i know - men what to do liksom? Ännu har inget mer spännande hänt här hemma. Och sen är det ju alltid roligt att skriva att man varit hemmafruig och bra, när någon annan där ute precis klivit upp. SÅ ÄRE. Japp.

Jag är nöjd med min insats. Nu ska jag klä på mig. Och fixa håret.

källar-målning.

För nån vecka sen ledsnade jag på att jag inte gör ett skit här hemma. Det känns som att Micke sliter med reonveringen, och jag bara gnäller. Jag känner att när han inte är hemma vågar jag inte göra något. Jag vet inte vart jag ska börja och jag vet inte hur jag ska gå tillväga.

Men för nån vecka sen ledsnade jag, som sagt. Jag skulle ner i källaren och tvätta och tänkte "hell no!" när jag såg den gröna källaretrappen. Inte särskilt inbjudande. Så jag tänkte "här nere gör det inget om det blir "fel", eller det kan inte ens bli fel! det kan bara bli bättre!!" och sprang ut till garaget och hämtade den ljus ljus ljus gråa färgen Micke köpt (till garaget) för ett tag sen. Nu jävlar! peppade jag mig själv.

Och well, det blev bra. Bättre än bra. Dörrar, element, trapp, rör, fönsterlister och karmar blir målade. Och taket. Nu är det väggarnas tur. Kritvita ska dom bli. Måste bara slipa dom, prima dom, och spackla dom. Blir så jävla bra! Inte lika läskigt att gå ner i källaren längre. Cred till mig!







Micke hjälpte till att måla taket. Vilken skillnad!!

Här kan ni också se taket, höger är målat. Snygga väggar va? :P

i love e-bay.

Detta måste vara det bästa som uppfunnits sen osthyveln!!

Alltså, HUR smart är inte DETTA!? Jag är i chock! Revolution!


god morgon, peeps!

Kaffe, hårdbrödmacka och lite yoghurt.

Och nyhterna såklart! Bra start på dagen.

fittbrev.

"Grattis på födelsedagen! Nu vill vi se din fitta." läste jag i ett brev från sjukan igår. Jaha, då är det officiellt - jag är vuxen. Vid vilken ålder måste man visa pattarna med jämna mellanrum? Är det när dom börjar hänga? I sånt fall behöver jag aldrig gå dit. Hmm, dimper väl ner ett brev idag där det står "Grattis kärring! Välkommen hit med hängpattarna"!

Massuppfitta mig inte nu, jag tycker det är bra att man får gå på dessa undersökningar. Är det lika för karlar?

Det mest komiska med brevet var att dom ville jag skulle komma till Söderhamns Sjukhus. Eller Mottagning, eller vad dom kallar det. Alltså, hallå? Jag har inte varit bosatt i söderhamn sedan 2007 (thank god!). Att den där staden aldrig kan släppa taget alltså.. Är det inte sjukhuset som hittar på att man bor där, så är det brudar som hittar på att man snackar skit. Ja, jag säger då det.

en eftermiddag med snygga brudar.

Efter jobbet idag fick jag besök av lilla Nellie och syrran. När Nellie såg mig på några meters avstånd rusade hon till mig och hoppade nästan omkull mig där jag satt på knä redo att ta emot hennes kram! Jävlar vilket yrväder hon har vuxit upp till! Snart tre barre. Tiden går så fort. För fort. Hennes lillasyster - Nikki - började dagis nyss, helt ofattbart! ♥


Nellie var minst sagt glad över att vi fikade! Haha, vilket energiknippe!

Nu ska jag borsta gaddarna och sen blir det soff- eller sängläge tills jag slocknar. Heldag imorgon på jobbet. Vad skulle jag göra utan jobbet? Älskade jobb. Vi har ett fett bra erbjudande just nu i butiken! "Tag 3 betala för 2" ! Nice huh!?

ett till hål.

När jag tvättade av sminket alldeles nyss granskade jag mitt face. Öga, näsan, munnen... öronen. Hmm, öronen. Det skulle vara fint med ett till hål. Smack! Och så var det klarrrt. Nu har jag fyra hål i vänster örat.

Hmm, mycket konstig bild. Sådär nära är inte hålen varandra.
Kan ju bero på att jag är svullen, vid närmare eftertanke.


dagens inköp.

Idag köpte jag en nagelfil! Den var skitbra.

Elin är så upptagen så hon har inte tid för mig och mina naglar.. då får man ta saken egna händer! Målade dom svarta och filade ner dom en bit. Blev bra, tillfälligt bra. Om du läser detta, elin, så HÖR AV DIG!!


Nu har dom blivit lite "repiga".. så ska måla dom igen. Typ imorgon eller nåt.


jag har inte tid att vara sjuk!

Men det var då själva fan så dåligt jag mår. Tjock i halsen, täppt i näsan och tung i huvudet. På jobbet hann jag, på fyra timmar, ta fyra alvdeon. Fyra avledon men ändå inte bättre? Jesus.

Just nu här i sjukstugan färgar jag mitt hår. Utväxten jag hade var under all kritik! Till och med längderna var bruna! Men det måste väl bero på utlandsresan och allt vad den heter. Eller? Nu är det back to black som gäller iallafall.

Elin och snor-pappret:

En alldeles-precis-just-nu-bild. Stackars mig och min snoriga näsa.

dagens jobbiga.

Leopardponcho, skinnbrallor och uggs.

Snyggt, men ändå ledigt. Love it!


efterlängtat samtal.

Imorse ställde jag klockan på sju, för att kunna ta en promenad ner till solariet and back. Men så blev det icke. Istället vaknade jag ten o'clock med en tjock hals och lite pannknack. Jaha, då var vi tillbaka på ruta ett igen.

Inatt ringde Micke (!) till mig! Han var helt lyrisk efter att ha sett Eminem uppträda. Jag är så glad för hans skull. Han älskar verkligen Eminem. Och jag är så glad för min skull - att han var tillräckligt berusad och uppspelt för att slösa 5kr/min på mig. Det var otroligt skönt att höra min älskades röst innan jag somnade. Fan, jag är alldeles för kär för mitt eget bästa.

Micke och eminem. Japp, eminem var med på
sjön den där sommardagen han också.

Igår var jag hundvakt till en liten nakenhund - Alaska! Vi åkte på upptäcksfärd och busade. Hon är verkligen en lugn hund. En bra hund. Ställer inte till några problem eller skäller vid dörren. Perfekt!


Nu ska jag käka frukost and get dressed. Jobb-söndag it is.

vilken överraskning!

För nån dag sen, typ i förrgår, fick jag en avi. Jag hade ett paket att hämta ut från posten. "Jaha, vad är nu detta?" tänkte jag. Skorna jag klickade hem i måndags från något avlägset land borde inte ha kommit. Inte än. Det brukar ta 1-2 veckor för e-bay sakerna att komma till mig. Jag la avin på köksbänken och tänkte "Äh! Jag tar detta när jag har tid"

Imorse tog jag caddyn och race:ade ut till coop. And guess what? Det var skorna! Mina fejk Ugg Cardy. Jävlar vilken snabb levernas alltså! Otroligt nöjd med det.

Man kan ha dom uppvikta, eller nervikta. Sulan är tjockare än väntat, vilket är kanoners. Det fulaste som finns är snetrampade uggs. Fy fan va fult det är. Usch, jag SPYR!

Dock är sulan så pass hård att det inte går att gå normalt. Jag måste vicka på den här hemma innan jag kan visa mig in public med dem.

Gosiga!

sminkguru.

Igår blev jag redigt smickrad på jobbet! Jag fick beröm över min make up och hon ville ha alla tips hon kunde få. Riktigt roligt, med tanke på att Make Up Store ligger i butiken mittemot. Egoboost!

Jag gillar verkligen smink och allt vad utseende heter, så blir väldigt glad när jag får komplimanger. Fast å andra sidan - vem blir inte glad av det?

Här är iallafall en liten LÄNK till ett inlägg jag gjorde, ang hur jag sminkar mig. Detta var över ett år sedan, så tekniken har väl förändras. Dock inte så mycket. Grunden är same same. Däremot har produkterna förändras - kvalitét före kvantitét heter det nu.

Hoppas detta kan vara till hjälp!


broken hearted girl.

Somnat. Vaknat. Somnat. Vaknat. Inatt har jag inte fått min skönhetssömn. Långt ifrån! Har sovit mycket oroligt och vaknat ett flertal gånger under natten. Jag saknar Micke. Mitt hjärta och min kropp skriker - nej, vrålar! - efter honom. Att han dessutom är utomlands gör det inte lättare.. eftersom det är så dyrt att prata i telefunken. Så vi får nöja oss med gamla hederliga textmeddelanden. Och det gör mig inte tillfredsställd. Inte på långa vägar. I miss him!


Igår kom jag hem strax innan 23. Jisses vilken trevlig kväll vi hade! Timmarna bara flög förbi! Och när man kommer hem så sent är det inte direkt så att man ställer sig och gör matlådor. Inte i detta hushåll iallafall. Så det är vad jag ska göra nu - matlådor.

God morgon!


Aaahh! Mysigt på Java med Cassandra!

img_5378 (MMS)

Aaahh! Mysigt på Java med Cassandra!


dagens look.

Metallica tischan och skinnbrallorna.



Idag är jag nöjd med mitt smink. Fick ett rough av Kajsa igår, "Mission" från MUS, and i love it! Jag brukar i vanliga fall ha ett.. brunt (?) rough, men detta är knalligt rött! Ser super snyggt och frescht ut!

Ett litet tips är att avsluta dina sotiga ögon med roughen. Förstår ni? Alltså i slutet av det svarta så tar ni en tops med lite (i mitt fall idag) rött och tonar ut det svarta med. Hmm, svårare att förklara än vad jag hade tänkt. Anyways, det blir snyggt då! Tycker jag. Fin helhet.

Bilderna blev så ljusa så ni ser inte riktigt hur jag har målat mig idag. Synd för er.

Nu ska jag packa cykelkorgen inför dagens jobbpass! Stängning står på schemat, och efter det tar jag en after work-kaffe med Cassandra! Kul!

det bästa med att vakna tidigt..

(Förutsatt att man är pigg och utvilad när man vaknar.. vilket inte alltid inträffar. Faktiskt mycket sällsynt att man vaknar innan 8 och känner sig pigg. Iallafall i mitt fall.)

..när man börjar jobba sent.

Det är att man kan ligga kvar i sängen och rulla runt ett bra tag. Sträcka på sig och bara mysvakna så länge man vill. Det är även att man hinner uträtta diverse sysslor, så som tvättning, diskning, krattning, dammsugning etc. (inte för att jag tänker göra något sådant denna morgon..) Och ett annat bästa med att vakna utvilad och pigg klockan sju är att man får så mycket tid till att göra sig snygg. Idag är en snyggfredag. Japp, det känner jag på mig.

Vi får bortse från att jag har en brun utväxt from hell i skallen. Det sabbar liksom hela snygg-fredag-upplägget.

man kan inte alltid vara på topp.

Det var en gång en tjej som tänkte röra på fläsket efter 10h på jobbet..

"Hej! Vill du hänga med på en promenad?"
"Vi ska dra ner på Kalles och ta ett glas vin. Häng på!"
"Okej, ska bara hem och käka."

30 minuter senare..

"Tja! Jag orkar inte komma.. helt slut."
"Jaha.. va tråkigt. Nästa gång!"

Japp, SÅ bra gick det med min motion. Först tänkte jag byta ut den mot ett (eller fler) glas vin/öl, och sen när jag inte pallade det bytte jag ut motionen mot en brieostmacka och ett glas oboy. Snacka om sugen på att INTE promenera. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det tv:n tills jag somnar. Vilket lär gå ganska fort. En trött tjej här hemma!

RAWR så göttans det är med maaaackaaa!:

making gifs


Flawless face.

Igår köpte jag "Cover all mix" från Make Up Store. Ni som vet hur den funkar vet också att det är den som gäller. Ingenting annat liksom. Sen att MUS har så snygga förpackningar är ju också ett plus. Och att det var 40% rabatt på just denna produkt som jag har tänkt köpa länge, var ju också ett plus.

Ps, jag ska fixa naglarna denna vecka so don't nag me! Ds.

Just nu sitter jag och avnjuter (nä, inte exakt, eftersom jag känner mig en aning stressad) en tallrik yoghurt med vattenmelon + banan till frukost. Gött. Och kaffe, såklart.

Tack mami and papi :)

Idag är det jobb 9:30-19:15, det vill säga öppning till stängning. Igen. Kör bah kör!

saknar päronen, redan.

Igår var mamma och "pappa" här för att fira mig med middag. Jag bestämde att vi skulle göra köttfärslimpa, riktigt gött! Dessutom fick jag ett par matlådor på köpet! OCH ett uppfyllt kylskåp! Har nog aldrig varit så fullt som det är nu. Katching!

När dom åkte hem igen drog jag på mig promenadskorna och tog en liten sväng ner till solariet, and back. Brun och några gram lättare, katching!

Idag har jag jobbat 9-19 så är ganska trött i knopp och kropp.. men jag ska trotsa denna trötthet och dra ut på en liiiiten promenix. Japp, så får det bli. En liten en.

Promenad-looken:

Jag, Elin och Ibo. PFS POWER!

kom höst, kom!

Idag har jag på mig koftan jag köpte igår.
Mycket mysig, mycket höstig. Me like big time!


You like?

god morgon.

 Jag trippar omkring i mitt nya nattlinne och dricker kaffe just nu. Verkligen ett bra köp, den här negligen. Micke höll med om det igår efter ett mms. Vad gjorde vi innan kameramobilen? Guds gåva till distansförhållanden.

idag är min dag.

Idag är det min födelsedag. Jag har nu levt i tjugotre år. Mycket har hänt, både bra och dåliga saker. Just nu mår jag riktigt bra, jag lever ihop med min drömkarl i ett hus som kommer bli vårt drömhus. Jag har en underbar familj, även om jag saknar den yngsta brodern hjärtskärande mycket, och jag har fina vänner. Jobbet går riktigt bra, jag trivs bättre än bäst och jag har inga planer på att byta! Om några veckor börjar jag en silversmeds'utbildning'. Just nu mår jag riktigt bra, som sagt. ♥

Dagen till ära har jag varit ledig. Förmiddagen spenderade jag med Louise & Johanna, och eftermiddag spenderade jag i soffan för att bli frisk. Japp, jag är lite sjuk. När jag blev för rastlös åkte jag till valbo köpis (igen) och shoppade! Hallelujah så roligt det är! Mamma, jag erkänner, jag behöver hjälp.


En mysig kofta från Lindex. Snygg att ha över skinnjackan!


Ett hett nattlinne och snyggaste(!!) morgonrocken. Lindex.


En vit grovstickad kofta och en camoscarf. Från carlings.

Kom även hem med en bikini, ett par solbrillor, en hatt till Micke och sååå. Dessutom beställde jag ett par stickade uggs i grått från ebay. Jag ÄLSKAR höstens mode! Alla dessa snygga koftor och härliga boots man får ha på sig. Älskar, älskar, älskar hösten. Köpte svarta skinnbrallor för nån dag sen också - jävar va snygg min garderob är nu!

Ps, ser ni mitt snygga iphone-skal på bilderna!? 79:90 på glitter!

(Nya bikinin från H&M-rean. En elin-bikini indeed!)

Bye for now.

jag faller för grupptrycket.

Men det var då ett evigt jävla tjat om att jag "inte får sluta blogga" ! Så guess what? IM BACK! Om Kolli Kajjo ska tjata vareviga gång vi jobbar ihop så tar jag livet av mig. Hoppas det är fler där ute som blir glada nu. Bitches! Dock kommer det INTE bli lika mycket bloggande som tidigare. Något inlägg här och något inlägg där. Grattis!

"Denna blogg läggs nu ner"

Hej!
Denna blogg läggs nu ner. Just as you know.
Känns taskigt att hålla er kvar när inget nytt kommer skrivas.

Tack för visat intresse. It has been a pleasure.

Kommer dock ha kvar sidan ett tag till eftersom jag inte vill förlora allt jag har skrivit.

" ♥ ♥ ♥ "

Nu är vi hemma. Just as you know. Vi har haft en helt fantastisk vecka. Bilder och lite mer update kommer vid senare tillfälle. Good night, bitches!

 
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ high on life.

RSS 2.0