"hur jag sminkar mig"

Nu tänkte jag berätta hur jag sminkar mig. This is for you Lizzop :) Förlåt för dom värdelös bilderna som inte alls visar färgen på skuggan eller.. ja, dom är kassa helt enkelt. Sorry.

Det första jag gör är att täcka små blemmor med ett coverstick från Isadora. Viktigt att tänka på är att använda denna under ögonen för att dölja ev mörka ringar. Sen använder jag en puderfoundation från Isadora som är en aning mörkare än min hudfärg, bara för att se lite mer solbränd ut. Glöm då inte att dra ner den lite på halsen.

Jag använder en matt brun skugga från Viva La Diva för att tona hela ögonlocket med. Detta är liksom min bas. Har du ex röda kläder på dig kan du använda en röd skugga som bas. Men jag har nästan alltid sotade ögon, och då föredrar jag brun framför grå. Glöm inte att måla under den nedre fransraden också! Mycket viktigt!


Sen använder jag en matt svart skugga från Oriflame för att sota. Tänk på att inte lägga över hela locket, utan bara i yttre ögonvrån (uppe och nere). Genom att ha mörkare skugga längst ut på ögat skapar du ett "sug" i blicken. Sen så slipper man se ut som en gothare också...


Jag avslutar alltid med att lägga en ljusare skugga i inre ögonvrån, samt under ögonbrynet som en highlight. Skuggan jag använder kommer från Loreal och är beige/vit, helt underbar! Här har jag också lagt eyeliner från Isadora. Att lägga en svart linje strax ovanför fransarna gör att dom ser tjockare ut. 


Jag avslutar med mascara från Maxfactor. Jag har väldigt små och korta fransar, så jag lägger många lager mascara. Om du vill böja upp fransarna så värm gärna tången under en hårtork innan, så får du maximal effekt.

Vill du så lägg svart kajal i vattenlinjen också, då får du är mörkare look.

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.
Postat av: Sis

Ursnyggt=)

2010-05-12 @ 15:37:10
URL: http://beyan.blogg.se/

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0