Vitt vitt vitt!

Hela dagen har vi målat, målat, ätit lunch, målat, lagat matlådor, målat, målat, ätit middag och åter igen målat.

Det är källaren som får en vit trappa och vita dörrar. Det blir så inåt helvete bra!

Igår satte Micke upp lampor här nere, och det blev också inåt helvete bra! Om inte lite braigare ändå.


sunday bloody sunday

God morgon! Eller tja, det är väl inte morgon längre..
 
Jag har börjat denna söndag med lite träning (vadå lite? dog ju nästan!) och snart ska vi käka frulle. Haha, yes you heard me - frukost klockan 12:30! Lyx.
 
Vad händer annars idag då? Hmm.. Vi ska nog måla lite nere i källaren, laga matlådor till Micke och... hmm.. se en film. Dagen är ganska oklar som ni hör. Men det gör inget. Vi tar det som det kommer.
 
Oj, nu ringer pappa Håkan! Bäst att svara.
 
 
Hej då från en nyduschad elin!

Oväntat besök!

Jag och Micke fick en middagsgäst ikväll; Håkan! Och elza (men hon är ju en hund, så hon fick inte sitta vid bordet).

Planksteken blev riktigt god, trots att moset blev lite löst (endast jag som tyckte det, men sån är jag - självkritisk). Jag själv skippade moset (carbs you know) och åt enbart ostgratinerad tomat, baconlindad sparris, rödlök, majskolv och saltgurka. PALTKOMA!

Nu ska vi dricka kaffe jag och Håkan. Micke är nere i källaren och jobbar.


En riktig man!

Finns det någon finare utsikt än en snygg ryggtavla? Här är Micke i full action!


Idétorka?

Om ni vaknar på morgonen, ser er i spegeln och tänker "jaha.. vafan ska man hitta på idag då?" så kan ni istället gå in HÄÄÄÄR och få massa inspiration! Till håret alltså.
 
 
AWESOME!

Ändrade planer.

Ikväll var det tänkt att jag och Micke skulle ut och äta romantisk middag. Men så blir det icke. Eftersom det är löningshelg är det fullsmockat på alla restauranger, typ. Och vi har såklart inte tänkt på att boka bord. Så vi får fira vårt treåriga förhållande nästa helg istället. 
 
Igår bjöd vi hit Elina och Erik på tacomiddag och alkoholhaltiga drycker! En mycket lyckad kväll som vi snart gör om igen! Det är alltid roligt när man hittar ett annat par som man klickar med. Och speciellt när dom har med sig yankee candle i doften "clean cotton"! Aaaahhh doften av nytvättat är oslagbar!
Jag är ju verkligen en sucker för PARmiddagar, PARutgång, PARfilmkväll.. yes, everything with par. Undra vad jag skulle göra om jag blev singel? Förmodligen stalka andra par som är ute och roar sig. Note: don't ever get single.
 
Nu ska jag ta fram köttet ur frysen och skriva en shoppinglista. Ikväll kör vi plankstek här hemma! Och medan jag husfruar mig är Micke ute på andra uppdrag.
 
Talk to ya'll later!

Nya kuddar!

Jag är så excited över dom nya kuddarna till sovrummet! I totaly love them! Och det bästa var att Micke gillade dom lika mycket som mig. Jag känner min karl ja!


Morsning korsning!

God morgon, cyberpeeps!

Inatt har jag sovit som en stock! Vaknade inte en enda gång för att behöva pressa citronen. Tackarrr!


Efterlyser CATERPILLAR BOOTS!

Japp, jag ber om er hjälp! Någon som har ett par caterpillar boots i storlek 39 eller 40 att sälja? Jag betalar såklart frakten om du inte bor i närheten.

Såhär ser kängorna ut:


The love of my life

Kan man bli på bättre humör när det ser ut såhär varje gång han ringer? I dont think so!


Fortfarande trött..

Hela dagen har gått i slowmotion! Och dessutom har jag varit sjukligt dödstrött. ZzzzZZz! En riktig lång dag. Nu lider den äntligen mot sitt slut.

Duschen nästa!


Trött, tröttare, elin..

Fy satan vad jag är trött just nu! Vaknade kl 3 inatt IGEN, men den här gången lyckades jag somna om rätt fort. Typ efter en halvtimme. Inte så fort egentligen, om man tänker efter..

Sitter i köket och dricker kaffe i morgonrock och morgonfrilla nu.


Myskväll hos Carro

Ikväll har jag kört Carro till forsbacka för att hämta en.... KATT! Så himla söt kattbebis! Nu ska hon och Tobbe bara komma överens om ett coolt namn. Någon som har några förslag? Det är en hane.

Just nu sitter vi alla i soffan och väntar på att Hollywood fruarna ska börja. Kissemissen kurrar i hörnan. Jag och Carro dippar grönsaker (vilket numera är mitt favvo snack!).


Fitnessnudlar

För någon vecka sedan beställde jag fitnessnudlar från fittnessguru.se! Det är kalorifria nudlar som även lchf-folket kan äta! Or so i've heard.

Iallafall...

Dagens middag bestod av kyckling i curry med just sådana nudlar! Nudlarna smakar inte ett skit, så det gäller att krydda maten rejält!

Jag kommer definitivt köpa fler nudlar. Ett paket kostar 24kr och räcker till två portioner. Inte det billigaste med andra ord! Och med frakten på 69kr är dessa nudlar inget att rekommendera den fattige.


Dagens.

Igår sydde jag upp en klänning till ett linne. Jag älskar den där klänningen, så varför inte köpa en likadan på tradera och göra till ett älsklings linne? Done and done!

Målade även naglarna svart igår, så nu är det riktiga klor! Ser alltså väldigt djurisk ut idag.


Cover all mix

Rudolf är borta! Smink vs. naturell 1-0!

"Det är en kvinnas skyldighet att vara så fin hon bara kan" sa en kund till mig. En äldre dam, faktiskt. Jag kan inget annat än hålla med henne.


God morgon från Rudolf!

 
Japp, idag ser jag ut som Rudolf med röda mulen. En otäck finne har bestämt sig att använda min näsa som bostad. Tack för den! Och ont gör det, om jag ska uttrycka mig milt. Thank heavens for Make Up Store's cover all mix!
 
 
Efter mitt crosstrainer pass ska jag inleda operation använd-hela-jävla-paletten-för-att-försöka-se-normal-ut. Jag måste dessutom försöka få alla människor på jobbet att se mig framifrån idag. Min profil är inte pretty för fem öre! Ser väl ut som Zlatan från sidan typ, if you know what i mean?
 
(och om du inte "know what i mean" har jag demonstrerat i bilden ovan.)
 
Nej gott folk, nu är det crosstrainer som gäller! 

Ny vecka, nya möjligheter!

God morgon kära läsare! Sovit gött? -inte jag.
 
Idag är det jobb som står på schemat; stängning. Denna vecka jobbar jag måndag-torsdag, precis som Micke. Det känns faktiskt jätte skönt! Lång ledig helg, AMEN to that! På lördag ska vi gå ut och äta en romantisk middag. Varför? Jo, för vi firar tre år ihop! ♥

 
Men nu ska vi sakta ner lite, det är bara måndag idag.
Jag börjar veckan med crosstrainer! Snart har jag platt mage igen:
Denna bild är typ 1½ år gammal. Snacka om att god mat har satt sina spår, haha! Nej, men så farligt är det faktiskt inte. Flat stomach, soon we will meet again!

"You're my river running high. Run deep, run wild."

Jag älskar den här låten! Så otroligt skön!
 
 
Jag fylls liksom av ett lugn när jag hör den.
Typ ett sånt här lugn:
 

Gårdagens dagens.

Igår hade jag på mig mina 4-kronors jeans (sjukt nöjd över det klippet!!) och min t-shirt som jag hittade på brorsans golv. Med andra ord var jag rätt billig igår! He he he.


Sovmorgon

Idag vaknade vi klockan 11. Riktigt skönt att avsluta denna vecka med en lång sovmorgon!

Nu sitter vi i soffan och äter frukost. Jag dricker smoothie och Micke käkar smörgås.


Det är storm ute!

God morgon på er!

Vilket jäkla väder det är idag då! Regnet öser ner och vinden... well.. den blåser på utav helvete! Brrr, en sån här dag vill jag krypa ner under en filt i soffan.

Men någon måste ju få den fashionabla världen att snurra också = i have to work.

Puss hej!


Nya naglarna!

Förlåt förlåt förlåt för att ni har fått vänta hela dagen på att se mina klor! Jag har inte haft tid att blogga innan eller under jobbet!

Om ni vill gå till Maria och fixa era naglar så har hon både hemsida, instagram och Facebook. Sök på Styling By M.


Today is the day!

God morgon!
 
 
Kommer ni ihåg när jag skrev att jag slutat gjort naglarna? Att det inte var värt det? Well, it totaly is! Om trettio minuter är det dags för nya snygga naglar hos Styling by M. Och jag är mer än excited!! Kika in om nån timme så får ni se resultatet.

God morgon!

Idag är jag faktiskt ledig igen! Skönt med en mini semester faktiskt! Har ju varit ledig i fyra dagar nu. Imorgon är det jobb som vanligt.

Just nu ligger jag i soffan och myser i mina nya lurviga sockor! På tv:n rullar dagens nyheter och i handen har jag nybryggt Arvid Nordqvist. Härligt!


Börjar veckan med ledig måndag.

God morgon!
 
Inatt har jag sovit som en prinsessa. Jag vaknade imorse vid 7-tiden av att regnet smattrade mot rutan. Då var jag säker på att klockan skulle visa efter 10, men icke sa nicke. Det betyder ju verkligen att man sovit gött.
 
Nu har det slutat regnat, tyvärr. Finns det någon bättre än att poa hemma när det öser ner regn ute? I dont think so. När man kan - och får - vara inne hela dagen, då gör det mig inte ett dugg om det spöregnar! 
 
För det är just det jag ska göra idag - poa hemma.
Det måste dammsugas och skuras. Disken skall in i maksinen. Tvätten måste tvättas. Kläder måste vikas. Och så vidare.. Ikväll pausar jag med ett besök hos Carro.
 
Nu ska jag dricka kaffe och piska mig själv lite på crosstrainern! Bye bye!

Party party!

Elina har fyllt 25 år, och idag ska det firas! Ses i vimlet!


Sep. 15, 2012

Varför vi var tvungna att åka så fort från Söderhamn? Därför:


Till er nyfikna:

Nu är jag inte längre private på instagram. Så välkommen att snoka! BONNYBLOW som vanligt.


Zzzzz.... zombie.

Jag är helt galet trött just nu. Önskar att jag kunde ligga kvar i sängen i flera timmar. Men det går icke!

Nellie fyller ju år idag, that little bug! Så vi måste åka mot Söderhamn vid 10-11 tiden för att hinna vara på kalaset i nån timme. Senast 13-13:30 måste vi åka hem igen. Varför? Det får ni se senare!

Nu hör jag att kaffet puttrat klart, så ska gå och ta mig en stor jäkel!

Önskar man kunde vakna och se ut såhär, fan vad tid man skulle spara!


Vaknade inatt av en mardröm.

Inatt vaknade jag av att Micke sa "elin? elin? elin vad är det?". Tårarna rann längst kinderna och jag låg och snyftade ganska högt. "mardröm" svarade jag, och Micke höll om mig hårt. Älskade micke.
 
Vad jag drömde?
Att jag var otrogen, och sen ångrade mig. Och det var nog här den hysteriska gråten kickade in. Jag minns att jag bönade och bad i drömmen, "Jag kan inte vara utan dig! Förlåt! Snälla, snälla kan vi inte försöka igen?", men Micke var absolut inte med på noterna.
 
Usch, tänk att det kan kännas så verkligt fast det inte är det minsta verkligt alls? Jag har fortfarande en klump i magen av ångest. Ångest och ledsamhet att förlora den man älskar. Nej, fy! Aldrig, aldrig någonsin skulle jag kunna göra något som skulle innebära slutet för mig och micke. Aldrig.
 
Nu ska jag dricka kaffe och försöka tänka på något annat.
 

Dagens mysiga.

Kofta - Lindex
Klänning - H&M
Leggings - Vila
Skor - Replay

Allt är gammalt, dvs finns förmodligen inte kvar i butikerna. Nästan säkert.


Redan torsdag!

Oj, snacka om att veckan har gått i raketfart!
Måtte helgen gå lite långsammare, jag är ju ledig.
 
Idag jobbar jag fram till klockan 17, och efter det blir det en repris från gårdagen - pw med louise. Det är så skönt att äntligen har kommit igång med motioneringen. Minns inte om jag berättat det, men crosstrainern har jag burit upp från källaren och ställt inne på kontoret. Heja mig!
 
På lördag fyller min älskade lilla favvo Nellie år! Hon är tydligen inne i en Hello Kitty-period, så jag har spanat in världens mysigaste mjukisdress som hon ska få! Och lite annat, såklart. Gotjejen min!


 
Nej, nu ska jag hitta något att ha på mig. Känner för någon stor kofta idag!
 

Dagens.

Nu ska jag cykla ner till jobbet.


Jag suger.

Tycker ni också att jag har blivit helt värdelös på att blogga? För det tycker jag. Instagram har tagit över all min tid, förstår ni. Och jag tycker speciellt synd om mamma som inte har någon smartphone och kan följa mig där. Hon är nog den mest nyfikna av er alla där ute! När det gäller mig och vad som händer i mitt liv, alltså.

Idag jobbar jag heldag. Börjar dagen med en kopp kaffe och en stor nyttig smoothie!


Fest!

Ikväll är det personalfest!! Woohoo!!


Till mamma

Eftersom morsan inte har instagram blir jag faktiskt tvungen att printscreena en bild till henne och posta här. Hon får bara inte missa att se denna!


Tidig morgon.

03:50 ringde klockan imorse. Tåget gick 06:09 från Gävle C. Konstigt nog är jag inte så trött nu. Men ge mig några timmar så ska ni se på zombie!

En buss hämtar upp oss i Norrköping 09:40 och klockan 11:00 är det lunch. Undra hur många vi kommer vara? Spännande!

Min utsikt just nu:


Nu kan det bara bli bättre!

Denna vecka kunde inte börja så mycket sämre alltså. Både jag och Micke har legat och snurrat i sängen sedan 3-tiden.. När han sedan klev upp kl 4 kunde jag inte somna om. Jag har haft många mardrömmar inatt också.. innehållande mord och svek.. Fy! Låg och vred och vände mig, somnade av och till, och vaknade på ett mindre strålande humör.

Och så tomt det var i sängen! Inte alls trevligt att ha 180cm för sig själv, när man har delat i tre veckor. Jag vet att jag kommer vänja mig vid att sova själv ganska snabbt.. men vem vill vänja sig vid det?

Ja ja, denna vecka kommer nog gå snabbare än snabbast! Idag jobbar jag, imorgon är jag ledig och då ska jag packa och greja! På onsdag åker jag och bossen på kick off i Söderköping!! Wiihoo vad roligt! Kommer hem torsdagkväll och då är redan Micke hemma igen.

I will survive.

Nu ska jag fortsätta med sminket. Adios amigos!


En klump i magen..

Usch, vilken ångest jag har nu. Mitt hjärta blöder och jag kämpar för att hålla tillbaka tårarna. Varför?

Detta magont har såklart med kärlek att göra.

I tre veckor har Micke varit hemma. Imorgon börjar han jobba igen. Och som ni alla vet jobbar han borta på annan ort. Verkar bli Malmö nu en tid framöver.

Jag vill inte sova själv i veckorna! Jag vill inte laga middag till bara mig själv. Jag vill inte komma hem till ett tomt hus efter jobbet.

Vill inte inte inte!!

Nu måste jag ta ett djupt andetag och hjälpa Micke med matlådorna.


Nya huset.

Det är verkligen ett hus-hus dom har köpt sig, maria och daniel. Källare + under- och övervåning. Riktigt stort och mysigt! Lite renovering så kommer det bli kalasbra! Kul!
 
Jag och Micke har slängt i oss lite rester här hemma i samma veva som vi fyller caddyn med ännu ett flyttlass. Vi har nämnligen agerat förråd åt medan dom väntade på nyckeln till huset.
 
Yes, då är det bara att köra igång igen då!
 
 
Idag har jag ponytailen flätad.

Long time no see!


Nu har det nästan passerat en hel vecka sedan jag skrev sist. Så kan det gå när inte haspen är på. Någon som gråtit sig till sömns?
 
Nu kan man verkligen säga att hösten är här! Äntligen! Hej snygga koftor! Hej lager på lager! Hej tuffa boots! Hej fina halsdukar! Hej hej hej! Någon annan än jag som är excited?
 
Jag köpte ny höstkappa på bikbok, 599kr.
Matchas helst INTE med grå mjukisbrallor..
 
What else? Hmm..
 
Jag och Micke har fikat...
Jag har jobbat...
 
Vi har varit barnvakt åt Amra..

"Mitte, tom in i glottan"
 
..well, där har ni lite info om den senaste veckan. Nu ska vi hjälpa Mia och Daniel att flytta! Ciao!

RSS 2.0