Shower and suckers!

Hello Frasse! Imorgon är det jag som ska flippa hamburgare med Johanna på tönnebro. Blev tillfrågad om jag kunde hoppa in (totalt utan kunskaper) imorgon och på söndag. Pengar som pengar tänkte jag, och tackade ja. Så om ni vill ha bra och snabb service, kom för gudarnas skull inte till Frasses i tönnebro! För jag kommer nog inte vara så haj på någonting där borta. En sak förundrar mig, och det är alla rykten som går. Hur orkar folk? Nu ska jag duscha med min otroligt snygga karl! Good night, suckers!


New job?


Om ni har bättre syn än mig så blir ni nog nyfikna nu! Berättar mer senare.


Misunderstood mail.

Imorse var jag tydligen alldeles för tidig med att kolla brevlådan! För nu låg det minsann ett paket där till mig! Dock var detta ett paket som jag helt hade glömt bort, och därmed är paket nr. 2 fortfarande försenat.


Och såhär ser jag förresten ut idag! Nykoftan är på. Köpte den på rea för 149,50! Värsta klippet. Och ja, jag vet att det är en mörk och otydlig bild. Men det är så jag känner mig just nu.. Mörk och otydlig! Haha, vilket jävla skämt! Micke kommer ju hem idag, så jag är nog mer åt ljus och lycklig hållet!

 

Elin the nanny, 2.



Det gick alldeles utmärkt att barnpassa lilla Amra! Här har hon käkat lasagn och är alldeles lortig, lilltrollet! Första timme var hon jätte lugn och lekte och skrattade och gjorde sånt som roar en 6 månader gammal bebis. Men efter den timmen blev hon lite kinkig, förmodligen var hon lite trött. Så jag bytte blöja och drog på henne overallen och bums ner i vagnen! Så det var roligt att det gick bra, med tanke på att hon aldrig varit själv med någon annan förr. Ännu roligare var det när Maria sa "Det känns bra, jag litar på dig Elin."

Hair up, 2.

Jag brukar få många kommentarer om mitt hår. Att det ser bra ut. Är jätte roligt att höra, mitt hår är mitt allt känns det som! Är nog inte många som skulle känna igen mig i platt hår, eller med kort hår faktiskt. På mångas begäran tänkte jag därför beskriva i korthet hur jag fixar det.
1. Använd en volumaster på allt underhår. Viktigt att du tuperar och sprayar en aning innan du använder tången. Det blir helt enkelt mest volym på det viset! 2. Jag använder min plattång för att fixa vågor och lockar lite här och var i håret, för att busa till det och få extra volym! 3. Spraya mycket och tupera. Använd gärna dust it vid benan så får du volymen ända uppifrån! Det är alltså inte svårare än så! Enjoy!


Elin the nanny.

Tror ni det fanns någonting i brevlådan? Nope. Inte ens en jäkla räkning! Ja ja, imorgon kommer det säkert. Nu ska jag gå iväg till Maria, Mickes syster, och äta lunch med henne för att sedan låte henne promenera i lugn och ro till frissan. Det vill säga; Jag ska barnvakta Amra. Maria fyller förresten år idag, så ett stort grattis till henne! Hej så länge!


Hair up.

När jag ändå var på g med före och efter bilder passar jag på att visa er mitt naturligt platta hår (ja, jag är medveten om att det ser helt galet ut..) och mitt "onaturligt" fluffiga hår.


Make up.

Då kör vi en före och efter bild! Utan smink, med smink. Så, vad tycker ni? Här har ni den nakna sanningen. Kanske borde sluta sminka mig? INTE.

Good morning!

GÄÄÄÄSP! Det känns i kroppen att jag tränade innebandy igår. Helt mör! Jag är faktiskt lite orolig över ryggen, den gör ont. Mer ont än vad träningsverk kan åstadkomma. Hoppas jag har fel. Om 40 minuter ska jag gå ner och kika i brevlådan efter paket nr. 2, som vid det här laget borde finnas där! Återkommer om det senare. Just nu sitter jag som vanligt med morgonkaffet vid min sida, samt ett glas youghurt. Youghurt tycks vara det enda som går ner på mornarna nu för tiden. Knepigt, jag som alltid har varit en sån sucker för havregrynsgröt. Nu när jag tänker på gröt får jag nästan kväljningar. Nej, nu har jag inte tid att uppdatera er mer, sminket ropar!


Dags att kasta på lite smink så man ser normal ut!

Night with NCIS.

Så börjar även denna dag lida mot sitt slut.. Lika bra det, för jag är sjukt trött i kroppen. Ska bli lovely att krypa ner i sängen och kolla på (läs somna till) Navy CIS. Det är mitt favorit program på tv tror jag. Förutom despan som sorgligt nog uteblev idag! Hoppas ni alla där ute i världen har haft en lika effektiv tisdag som jag har. Och angående mitt inlägg mad over mail - tydligen så har paket nr. 2 inte blivit skickat pga datorproblem eller något liknande. Så den här gången hade du tur, Mr Mailman! Undrar dock fortfarnde vart brev nr. 1 tagit vägen. Nu måste jag shutta ner the computer, NCIS börjar om six minutes! Solong suckers!


Bandy and bump.

Kvällen fick en oväntad avslutning! Även fast min kropp var döende efter styrketräningen imorse hakade jag på och spelade innebandy i en timme! Vi var ett glatt gäng på sex brudar, hur kul som helst! Jag gick såklart all in och fick därmed slänga mig framför målet för att rädda ett skott från Pyret! Resultatet blev ett mindre mål för dom, ett mer blåmärke för mig samt bula mitt på knät! Men det vare värt! Vi ska köra varje tisdag nu är det tänkt, vilket är perfekt då jag har styrka på förmiddagarna. Styrka + kondition = Gött mos!

Kanske dags att använda epilatorn jag har fått låna av Maria??

Tv tuesday.

Fick åka ett varv runt kvarteret och inse att det inte var någon idé att dra ett till för att se om jag hittade en närliggande p-plats. Ställde bilen neranför Engberg och hoppas att han håller ett öga på snyggingen. Alla ni som vet att Engberg bor latmasks nära mig behöver inte kommentera något i stil med "Men det var väl fan inte långt bort!" eller "Ooooj så långt du fick gå!", okej? Faktum är att alla p-platser känns långt bort idag. Men nog om mitt ömkande nu! Imorgon ska jag vara barnvakt åt Amra. Hon är dotter till min svägerska och cirkus 6 månader gammal. Jag blir den förste som passar henne hemma själv. Kommer bli en intressant dag. Bäst att jag börjar träna på att byta blöja och mata, för snart är det väl dags för oss också! Eller ja, det beror väl på hur snabbt snart är. För mig är snart något år. Iallafall när det pratas om bebisar! Men nog om babys nu! För annars vill inte Micke titta på film med mig när han kommer hem. Ikväll är det dating in the dark, desperate housewives och cougar town! Bra tv-tisdag!


Porridge and parking.

Känner mig helt jävla sop-slut! (ja hannes, mitt nya favorit uttryck!) Orkar inte prova några kläder idag, så jag tror nästan att jag åker ut dit på torsdag så kan min snyggare halva följa med också. Jenka var fortfarande sjuk, så jag behöver inte agera god värdinna ikväll. Det var lite tur i oturen nästan.. för jag är som sagt helt jävla slut! Farligt med styrketräning ju! Dagens middag består av havregrynsgröt och en smörgås. Orkar inte fixa något bättre. Dom senaste dagarna har jag tappat matlusten känns det som. Ville inte ens ha godis(!!) i lördags när Micke köpte. Nej, nu måste jag gå ner och flytta audin. Är 30 jämnt eller ojämnt förresten? Satans datumparkering! Här är förresten en bild från våran gata på hitta.se! Ni vet, man kan välja gatubild och gå längst med vissa gator. Tekniken går framåt, och detta är lite roligt med tanke på att våran Mickes bil kom med! Faktum är att den står precis där just nu.




Good girl.

Muskelpasset imorse gick över förväntan. Och då menar jag inte att det gick bra, jag menar att jag inte hade dödslängtan! Jag förstår verkligen inte hur jag kan vara så svag!? Jag ser inte så svag ut.. eller? Jag är iallafall duktig! Good girl. Hur som helst är det bra nu, jag sitter och degar i soffan efter några timmar på stan med Stina. Inväntar träningsvärken. Jag funderar starkt på att åka ut till jobbet (japp, jag har faktiskt ett sånt!) och shoppa lite. Såg att dom fått in grymt mycket snygga kläder!! Så antingen spenderar jag hela eftermiddagen och kvällen hemma, eller så åker jag ut och köper mig ett drop dead snyggt linne för en hunka. Tough choice! Men oh my fuckin' god! Jennifer ska ju komma ikväll om hon är frisk! Hade jag helt glömt. Sänder henne ett mess och frågar.


Jennifer, Hanna och jag i fredags. Hahahahaa!

Gossip girls.

Stina has left the buildning, och jag ska strax borsta gaddarna och mysa ner mig till 2½ men i sängen. (typiskt! gamla avsnitt!) Det var hur som helst en mycket lyckad måndagskväll må jag säga. Från det att jag fickparkerade som en gud när jag kom hem från valbo, till det att stina sa hej då, vi hörs imorgon! var det trevligt! Min dresscode för kvällen var mjukisbyxorna från Micke, svart linne och en filt. Alltid filt i soffan till film. Good night, everyone!


Asstastic! ..som Mr Olsson tyckte.

Freckin' fresch!

Sådär! Det gick på ett kick att frescha upp lyan som tur var! Hade väl egentligen inte förväntat mig nåt annat heller. Nu ska jag bli upp hämtad av Stina i röda faran och dra ut till Alderholmen till Carro med hennes kavaj. Den lilla hyndan åker utomlands inatt! Grr, avundsjuk!

Happy hour!

Just det! Jag glömde berätta att jag fick ett otroligt glädjande samtal imorse! Nu är det bara att hålla tummar och tår på att det går bra! Jag vill, jag vill, jag vill! Något som jag däremot inte vill är att städa undan alla kläder som ligger utspridda i lägenheten.. Men det måste göras, för om en och en halv timme kommer Stina hit på myskväll! Som en god värdinna har jag köpt guacamole och chips, och tänker definitivt städa lägenheten. Punkt.

Drop dead diva.

Aah, äntligen hemma! Känner mig helt slut i benen!! Efter döds-spinningen imorse snabbade jag mig iväg till ikea för att luncha och shoppa med mor och 'far'. Det var mycket trevligt. Hon hade även med sig mina skor som hade kommit med posten (i östanbo kan man åtminstone lita på brevbärarna!) förra veckan. Personligen tycker jag att dom är super läckra!! Man kan vika ner kanten så att dom blir kortare också, se bilder nedan. I stan hade dom förresten gjort påskfint såg jag! Vippor i ris lite här och där, eller iallafall där bocken brukar stå typ..



Älskar verkligen sandalstövlarna! Perfekt till mig som inte trivs så bra i bara ben. Jag är dock ganska nervös över Mickes reaktion. Han såg en bild på dom och rynkade på ögonbrynen! Vilka snygga ben jag såg ut att ha förresten!

Mad over mail.

Alltså, jag blir så förbannad! Kommer inte mitt paket imorgon då anmäler jag brevbäraren! Nu är det två paket/brev som innehåller mer än papper som är mycket försenade. Det har aldrig tagit sådan tid att få något levererat förr! Så vad drar man för slutsatser då? Jo, det är nån jävel som snor mina saker jag beställer! Och jag ska säga er att det kommer bli blod i trappuppgången nästa gång jag ser brevbärarhelvetet!! (Förmodligen så kommer det imorgon, men är så rasande just nu! Och då får man faktiskt anklaga och peka pch härja bäst fan man vill!) Det första brevet som är mysteriskt försvunnet posades kvällen 15/3, och har fortfarande inte kommit fram. Och det andra postades dagen 23/3. Tycker verkligen att jag borde ha sakerna i min hand vid det här laget! To be continued.

Snowtime vs summertime.

Här kommer en gåta, den som knäcker den vinner en tv. Vad är det som är kallt, blött och vitt, och som kom inatt? Gud, jag blir så fruktansvärt less! Ställde vi inte om till sommartid igår, eller? Var tvungen att sopa av bilen imorse för att lägga in en p-lapp. Som att inte det var tillräckligt med pain att betala parkeringen liksom? Nej, nu ska jag sluta klaga. Förhoppningsvis blir sommaren lika som vintern har varit, fast tvärtom. Det vill säga hot hot hot. Jag längtar som en galning efter sol och värme! Tänk er att sitta med en kall öl i handen på en glassig uteservering med bästa sommarshortsen på! Mmm, sommarkläder! Ge mig! Nu är tiden inne för en mugg kaffe och sängbäddning. Adios!


Någon mer som tänker tillbaka på förra årets soldagar?


Retarded readers?

Kikade på film i valbo efter datorköpet idag förresten! Förr när jag bodde i valbo hängde jag typ jämt hemma hos Henke och Lina. Nu var det a long time sen det hände sist! Så det var trevlans. Mimmi (se bild) var såklart där, likaså Mysan och kidsen. Det bjöds på varma mackor, kaffe och naturgodis till filmen. Riktigt trevligt. Nu ska jag hoppa in i dusch..STOP! Varför säger man så? "Hoppa in i duschen". Tänk efter alla ni som läser, visst säger man så? -Jag kommer strax, ska bara hoppa in i duschen! Jag vet inte hur ni gör, men inte fan h o p p a r jag in i duschen. Skulle jag väl slå ihjäl mig tillslut. Så varför detta uttryck? Jag ska bara slänga mig in i en dusch, är ett annat. Ja ja, tillbaks till vad tusan jag pratade om.. Jag ska alltså duscha nu och sen krypa ner i sängen och kika film. Jag och Micke började kika på Luftslottet som sprängdes igår, men eftersom jag var drop dead tired satsade jag en tia på att jag skulle somna inom tio minuter så fort vi tryckt på play, vilket jag också gjorde. Den var tydligen bra iallafall, enligt Micke som höll sig vaken. Så vad jag vill komma till är att jag tänker krypa ner i sängen efter en dusch och kolla på den filmen. Gud, jag pratar som att ni vore efterblivna hela högen! Haha! Jag säger good night nu och t r i p p a r försiktigt in i en varm dusch. Over n out!


Craving for computers.

Hello everybody! Jag och min snyggare hälft hann ut till marknaden för att köpa en dator idag. Utifall det var någon som satt och funderade på om vi hann eller ej. Det blev en vit liten skönhet. Jag är såklart grön av avund! (nej, den fanns inte i grönt.) Vill också ha en minipc som är lätt att bära med sig överallt. Fast okej, jorden till Elin.. när behöver jag en sådan? Jag åker sällan tåg, sällan långt med bil. Det skulle väl vara om man vill sätta sig på ett fik och vill jobba lite via datorn. Det hade vart mysigt. Fast okej, jorden till Elin.. Hur ofta kommer det hända?
-Ofta! säger jag till mig själv. Jag älskar att diskutera med mig själv, man får alltid dom bästa svaren då. Men nej, jag ska vara realistisk och inte köpa en dator för mina sista pengar. -Fast den kostar ju knappt någonting! säger jag återigen till mig själv. Hej schizo!


Stressed over summertime.

Tur att man inte glömde bort att ställa om klockjävlen så att man inte ligger en timme efter i söndags-schemat! Snacka om att det hittills har varit en stressad morgon! Söndagarna brukar ju alltid vara lite stressiga och jobbiga, med en massa "nej, åk inte" och "jag saknar dig redan", samt pussar och sista minuten-mys. Så att detta var tvungen att hända känns ju faktiskt ganska crapy. Just nu är karln på gymmet och lyfter skrot, och jag fixar hans sista matlådor. Om vi hinner hade vi tänkt åka ut till valbo och köpa honom en ny dator. En sån där mini, ni vet? Perfekt när han pga jobbet alltid är på resande fot. Men som sagt; vi får se hur det blir med den saken eftersom det tydligen är sommartid idag. Första gången som jag inte tycker om ett ord som börjar med sommar! Och apropå sommar, när ska det sluta snöa egentligen? Imorse var det tungt snöblandat som föll, och jag tror knappast att det var sista gången för iår. Vad tror ni?

För övrigt så längtar jag till torsdag, då ska jag och muskel-mike köpa gymkort på samma ställe! Jag tänker även lägga fram förslaget att köpa likadana träningsoveraller. Nej, nu plingade ugnen till - dags att ta ut gratängen!

 


Eye love you.



När dessa vackra ögon tittar djupt in i mina slår mitt hjärta dubbla slag.

Party and popcorn.

Igår var det fest här hemma! Det dansades och härjades så det hette duga! Idag ligger det popcorn tammefan överallt tror jag! Men det vare helt klart värt. Att vi var närmare 20 personer på dessa få kvadratmeter störde inte någon. The more the merrier, som dom säger! Det får bli en repris i sommar. Anyways.. Idag har vi varit på kalasmiddag hos min kära svägerska. Nu står min trolovade och hackar grönsaker till tacosen som vi har bestämt att smaska i oss, jag bör nog hjälpa till. Här kommer en bild på en bakis Elin som gjort sig iordning för födelsedagsfirande. Enjoy!


needlework at night.

Tur att jag har ett körkort på symaskin som jag tog i fyran, för annars vettefan om jag hade klarat av att fålla upp en kjol, sy ihop ett bälte och sy upp ett linne. Men ni ska veta att det ändå var blod, svett och tårar! Eller nja, kanske mer blod, svett och svordommar. Eller nä, jag var rätt proffsig om jag ska tala sanning. Efter att mina kreativa idéer var genomförda borstade jag gaddarna och kröp ner i sängen med min hunk. Finns det något bättre än att somna tätt intill honom?


Breech and breakfast.

Tänk er att få vakna och frukosten står upp dukat på bordet - nybakat bröd från bageriet brevid, lönneberga skinka, färskpressad juice och kaffe. Det hade inte suttit helt fel va? Så, mina vänner, vaknade jag igår! Då hade snyggingen klivit upp en timme innan mig för att mysa till det! Karln min skämmer bort mig alldeles för mycket! Efter frullen åkte vi dessutom iväg till valbo och shoppade en gnutta. På intersport kastade jag på mig ett par läckra mjukisar i vitt, som tydligen gjorde mitt ass oemotståndligt.. så dom var han naturligtvis tvungen att skämma bort mig med. Me so happy. Me so inlove. Me so spoilt.


Magic mascara.

Jag vill börja med att tacka gudarna för mascaran! Hur fult hade det inte sett ut annars? Speciellt med mina fjuttiga fransar.. Nä, tacka vet jag Maxfactors Falsh Lash effect. Och ja, jag vet att hudfärgen ser annorlunda ut på bilderna, men ni får helt enkelt live with it!




Jag kom nyss hem från en shoppingtur på köpis med Stina. Var otroligt trevligt måste jag säga! Vi handlade lite underkläder, sytråd, fikade och jag langade vin. Sen på vägen hem drog hon på basen i röda faran och vi både blev sugna på ferre! Så morgondagens fest är vi redan taggade till! Kommer bli ett skapligt gäng på cirkus 10-13 pers här hemma. Kommer bli intressant att få plats. Men äh, det löser man väl! Nej, nu ska jag hjälpa min hunk vid spisen. Hej så länge!

Sew and shopping.

Sådär. Nu har jag återhämtat mig från nattens och morgonens dramatik. Jag kan nu se klart och skilja på dröm och verklighet. Vid min sida har jag ½ portion havregrynsgröt i vanlig ordning och en kopp kaffe. Magen är jätteduktigt och säger nästan aldrig ifrån nu mera. Hurra! Dagens träning blir core. Efter det så är det panikstress till mötet på ams, och därefter blir det köpis med Stina. Jag har en känsla av att hon har fått lite (läs mycket) bättre lön än mig och är därmed rejält shoppingsugen (som att inte jag är det då!? äh, skiter man väl i!), så vi får se vad vi kommer hem med. Svart sytråd är mitt shoppingmål iallafullafall. Jag måste nämnligen sy upp en kjol som jag ska partaja i på fredag. Snyggt snyggt.


Narrow nightmares.

Vaknade av att tårarna sprutade imorse! Drömde att Micke omkom i en flygolycka. Den kändes så verkligt att jag var tvungen att skicka ett meddelande till honom och checka hans livsstatus. "Älskling då.. :( Men jag lever, och jag lever för dig! Love you!" fick jag som svar. Puh! Torkade tårarna och somnade om. Men tror ni inte på fan att jag lyckas fortsätta drömma om att han dött? Jo. Så vaknade ännu en gång med tårar på kinderna. Usch. Har ni någonsin drömt något som fått er att vakna och gråta? Något som kändes så otroligt verkligt att ni var tvungen att ringa personen och kolla? Om ni inte har det så kan jag meddela att det är inte ett roligt uppvaknande. Jag har fortfarande en klump i magen. Jag tror att det tar extra hårt när man faktiskt har mist någon tidigare, i verkligheten. Oj, här kommer tårarna igen..


Telling the truth.

Oh no! Jag läste just Carro's blogg, och vad får jag se? Jo, den lilla hyndan har utmanat mig i "skriv sju sanningar om dig själv". Alla som är under 18 år bör alltså inte läsa min blogg på ett par dagar tills inlägget är skrivet och publicerat. Better safe than sorry! Vill dock påpeka att eftersom det är kärlekstorsdag imorgon och en fullspäckad helg kanske jag skjuter på mina sanningar tills nästa vecka. Fullspäckad = fest @ our place, födelsedagskalas, träning, matlådefix, sovrums bygge, med mera. Nu ropar tvätten på mig igen.. Trevlig kväll everyone!

Marvelous mother

Puh! Nu sitter jag och pustar ut ensam i lägenheten. Vinkade av brudarna vid tåget för två timmar sen. Och efter det sprang jag dirket ner till tvättstugan och slängde i ytterligare tre maskiner. 9 maskiner har jag tvättat ikväll, snart ska det sista hängas och torkas. Varje gång jag träffar Cedendahls blir jag lika slut i kroppen och framförallt knoppen. Det är verkligen ett heltids jobb att vara mamma, precis som dom säger. Jag är ju inte alls van vid att ha en 1,5 åring skratta och gråta och härja omkring här hemma. En stor eloge till alla ensamstående mammor där ute! Och pappor. Syrran väntar ju dessutom en till knodd, hell yeah! Och att hon pallar med allting utan att bryta ihop eller klaga eller typ dö är för mig helt oförståerligt! Jag vill hylla min syster för att hon är en sådan fantastisk mor! Och mig själv för att jag är en enastående gudmor och moster. Det kommer dock dröja några år innan jag ser ut såhär:


Coffe and crack..

..BUTTcrack. Vi sitter och fikar i min och mickes ljuvliga lägenhet just nu. Nellie lever rövare på crosstrainern och ser mindra ljuvlig ut.


Jag och syrran splittade på en utsökt muffins! Kaloribomb? Yes indeed! Sen jämförde vi solariebränd hud mot vinterblek hud.

Sushi and shoes.

Jävlar vilken enerig jag hade idag på steppen! När passet var slut kände jag ett sug efter mer mer mer! Känns skönt att ha pumpat ur kroppen och svettats rejält! Nu har jag precis kommit hem efter en minirunda på stan med syrran och nellie. Jag mötte dom på stationen och sen knallade vi upp på söder och käkde sushibuffé. Nellie tyckte också att det var gott, typ.



Och naturligtvis blev det en sväng på stan också. Mammabyxor till syrran och jag köpte faktiskt ett par pumps. Känner mig riktigt syndig nu efteråt som har slösat en mindre förmögenhet idag. Eller nä, kan väl inte ens påstå att det var så mycket. Och just det ja! Fick ett navelsmycke i brevlådan imorse, snyggt!

Nice niece.

God morgon världen! En jobbig sak just nu är att det är smulor i soffan, och dom skaver mot rumpan och låren. En rolig sak just nu är att min syster textmessade mig och berättade att hon tänkte vandra gävles gator idag! Vilker betyder att hon även tar med sig min lilla favorit: Nellie! Så det väger faktiskt tyngre än smulorna och jag är därmed inte irriterad längre. Typ. Om några timmar ska jag iväg och träna, det blir step idag. Kuligt kuligt! Nej, det här går inte! Dags att dricka kaffe och käka gröt! Over n out.


Åh, jag läntar efter lilla hyper-Nellie redan nu!

Dinner and desperate.

Tsatzikibröd är något jag rekomenderar till er alla där ute! M-m-m! Mimmi har varit hos mig hela dagen och jag lagade en lyxig middag till oss - pytt i panna med ägg och det där brödet! Solat har vi också hunnit med att göra. Kanske ska ta av mig ringarna nästa gång? Checka den dåliga bilden nedanför. Nu kom carro också, och Desperate Housewives börjar, så gotta go!


Pure pain!

Holy crap! Det var rena mardrömmen under dagens tränings pass! Ville bryta ihop och börja gråta, samt döda den snygga instruktörskan! Men ack så skönt det känns nu efteråt. Jag har kommit fram till att jag är sjukt svag och att det kommer bli så jävla nice att köra muskelpasset varje tisdag. p u n k t. Det har tydligen öppnat ett gym i närheten av mitt hem. Vårt hem. Ett gym som ska vara snuskit billigt och öppet dygnet runt. Jag och muskel micke har planerat att köpa ett varsitt kort så att vi kan träna där ihop. Nördigt va? Det kommer bli så fett grymt att kunna dra ner och träna en tråkig fredagskväll ihop! En del har filmkväll - vi har träningskväll. Nej, men vi får se hur det blir. Skulle var jätte trevligt iallafullafall. Känner att jag vill träna mer gym också. Nu ska jag öva mina städnings skills tills Mimmi kommer! Får se om Maja och Stina kommer förbi ikväll också. Själv skulle jag inte sätta min fot utanför dörren idag, med tanke på vädret - Snöslask. Bjuder på en bild där jag inte ser gråtfärdig och sopslut ut.


Muscle morning.

Sov-rekord! Jag som alltid brukar vakna runt åtta har sovit ända till klockan tio! ..eller ja, fick ett väckningssamtal från mamma den tiden. Och tur var väl det, för klockan tio över elva måste jag gå mot träningen. [...] AAJ! Jag dog en sväng där av min rygg! Fy satan så den krampade ihop! Men jag lever gott folk, jag lever. Nu måste jag dra i mig lite frulle så jag har bränsle i kroppen vid muskelpasset. Jag blir nästan rädd när jag säger det.. m u s k e l passet. Återkommer efter det med ont-status.


Tan Tropez.

Jorå, det blev en rask promenad på 45 minuter och en solning på det. Härlig kväll! Imorgon ska jag köra ett muskelpass på lunchen, kommer bli riktigt intressant. Nu ska jag krypa ner i sängen och kika på Navy CIS, som redan börjat, och förmodligen stänga av min värmedyna som troligen är överhettad nu. Som sagt; sovrummet är kallt och jag är en fryslort. Good night alla där ute i cyberrymden!


Hot hunk!

Jag saknar min kärlek just nu. Önskar att han vore här med mig. Men tydligen så fungerar inte det här med önskningar något vidare bra. Om jag hade fått allt jag önskat hade jag inte suttit här i mjukisbrallor med håret i en knut mitt på huvuvdet i sann lilla my-anda. Nej nej. Då hade jag legat på playan med en paraplydrink i handen, tillsammans med min kärlek såklart. Så vad får jag ut av att önska att han vore här med mig egentligen? Ingenting. Och folk förväntar sig att man ska tro på gud. Äh, släng er i väggen! Nu ska jag ta en promenad och sen ska jag lägga mig i kärringgrillen och låtsas att en del önskningar trots allt slår in.


Sugar and shit.

Det var svårare än väntat att träna idag! Kändes som att jag hade en boll i halsen. Eller som att jag skulle kräkas vilken sekund som helst. Har surfat runt på internet och läst en massa nu, och tydligen så är vissa mer känslig än andra när det gäller träning med magkatarr. Jag hoppas att det blir bättre, och biter ihop tills dess! Efter träningen åt jag en skål soppa (inte lika gott med en hel skål dock) och nu sitter jag i soffan och käkar några drömmar som jag hittade i skafferiet. Jag har kommit på en häpnandsväckande sak också! När jag tränar hårt så är jag oftast missnöjd med hur jag ser ut.. Men nu när jag inte tränat på ett tag känner jag mig mer nöjd. Slutsats: Att träna hårt får mig att må sämre än när jag tränar sällan. Det låter som en helt fucked up slutsats.. Nä, jag struntar nog det jag nyss kom fram till och kör hårt med träningen igen! Schitzo! Funderar på att dra en tripp till solarieöarna strax, ska checka läget i plånboken först bara. Catch ya later!


Super soup!

Ska strax kila iväg till träningen - spinning. Kommer bli så jäkla skönt att svettas idag! Jag har inte tränat på 2-3 veckor typ. 45 minuter kvar och jag riktigt längtar! Förresten, jag har vart sådär husmoderlig (som inte händer allt för ofta här hemma,) och kokat en soppa! Nu har jag så det måste nog räcka hela veckan! Smakar smasken också. Det är ju alltid ett plus faktiskt - att det man lagar smakar bra.


>

Midnight marathon.

Somnade som en klubbad säl igår. Jobbade på studentkryssningen i helgen, igen. Kände mig inte lika sliten som förra gången, men var ändå sjukt trött när jag kom hem. Typ såhär sopslut var jag när vi klev upp 05:00 för att käka frukostbuffé och för att sedan patrulera silja galaxys gångar..


Sen piggnade jag till och kunde se lite mer normal ut.. typ såhär:


Men efter några timmar blev det tungt igen..


Lyckades dock hålla alla partyglada stunder på sin plats, så jag belönade mig med att köpa en flaska Seamans shot. Kommer bli göttans till helgens bravader!


Bob the builder.

Inte nog med att jag har stans snyggaste kille - han är händig också! En riktigt tio poängare har jag lyckats fånga! Just nu är han i full gång med att sänka taket i sovrummet - spotlights ska monteras på ett lite annorlunda sätt. Och lite cred till mig som hjälper till litegrann. Det kommer bli hur snyggt som helst! Just nu är det vinröda tapeter in our lovenest, och en fondvägg i samma röda nyans med lite mönster. Det är snyggt men inte top notch. Så när taket är klart ska vi byta ut den tapeten mot en mörkare. Svart grund och vinrött mönster hade vi tänkt oss. Bra smak har han också min karl. Eller ja, vi har bra smak.


Monster moose.

Torsdag. Östanbo. Hundpromenad i skogen med mamma. [...] Jag och morsan gick upp i skaplig tid för att rasta Elza, som vanligt. Vi gick in i skogen, som vanligt. Brevid stigen ser jag stora spår och morsan utbrister "Det här är älgspår!" Mitt svar blev "Nej, dom är alldeles för små för det.." och vi skrattade båda två åt "bebisälgspåren", och gick vidare i rask takt. Lite senare står vi 50 meter från en livs levande älg familj! Dom två små älgarna sprang skrämt iväg och vi hann precis koppla Elza. Men mamma Älg och pappa Älg stod stilla och gav oss blickar som kunde döda. Fy fan!

Alltså, vad gör man i detta läget? Vad hade ni gjort? Jag och morsan gav varandra panik-liknande blickar och backade sakta bakåt.. Om pappa Älg kände att vi hotade dom hade han lätt sprungit ikapp oss. "Ställ er bakom ett träd" var Håkans tips via telefonen. Yeah right! täntke vi. När vi kommit ifrån dom en bit hörde vi ett brak i skogen och sen skrek mamma i ren panik "SPRING ELIN, SPRING!!!" ..konstigt nog kunde jag inte sluta skratta när vi sprang i djupsnön för våra liv! Hela grejen kändes overklig. Men ut ur skogen tog vi oss, hela och nästan rena.


End of an era.

Detta är mitt 135e inlägg! Och detta firar(?) jag med att lägga ner sex and the city-citaten. Sanningen är den att jag pallar fan inte lägga ner någon ork på att hitta ett bra citat som typ på ett ungefär passar till inlägget. Just as you know! Bloggar lite mer senare och berättar om min händelserika vecka i östanbos djupa skogar - jagad av älgar är väl det mest intressanta..


Fuck food.

Bara tanken på att stoppa något i munnen idag framkallar kväljningar. Helvetes jävla mage! Jag har bokat in ett spinningpass vid lunchtiden idag.. hoppas det går bra att träna trots detta. Och hoppas att jag får i mig något innan, annars är jag screwed! Har läst massa på internet nu, och tydligen så blir katarren inte värre av att träna. Men det är individuellt hur man mår pga magmunnen och bla bla bla! Och inte kunde jag börja med min soppa heller, eftersom lök är strängt förbjudet. Antar att det är back to plan A - potatis. Stackars min mage.. Och till råga på allt så börjar mina tabletter ta slut. Vilken härlig morgon!

-Coulda, woulda, shoulda.


Craving for coffe.

Kaffe är inte bra att dricka när man har magkatarr.. MEN, jag kan fan inte hålla mig! En mugg om dagen måste jag väl kunna dricka? Tur att jag är schizo och kan svara på min egna frågor. [...] Aah, då var maskinen igång och snart ska jag få sörpla på en mugg skånerost! Kan knappt vänta! Och jag har två updates att dela med mig av kom jag på! 1. Jag åker inte till söderhamn ikväll, kanske imorgon men troligen inte. 2. Micke svarade naturligtvis att jag är fin hur jag än har håret. Chicken! Nej, men skillnaden är knappt märkbar. "..men att ta tag i det när jag blablablablabla bakifrån kanske märks mer?" fick jag strax efter. Ge oss torsdag! Känner mig sjukt osugen på att ligga i sängen själv inatt.

-What can i say? I know how to work it in bed..


Short style.

Jag mår fortfarande illa, om någon var intresserad av att veta det. Från och med imorgon måste jag verkligen sköta min mage. Kokt potatis är något jag kan äta, och därför ska äta. Billgt, bra och gott. Men nog om potäter nu! Igår när jag var fullproppad av chines food så flashade jag min mage för Micke, och han blev lika förvånad som jag. Min mage är inte uppsvälld längre! Eller ja, inte gravid-uppsvälld iallafall. Så nu kunde karln min pust ut och sluta köpa gravtest i present var och varannan dag. Hehe. Han är bra go min älskling!
Jag mms:ade honom nyss en bild på mitt hår i handfatet.. stackarn, han är verkligen helt galen i mitt hår. Jag väntar spänt på ett svar.



-Is it still possible to believe in love at first sight?


Bend banana.


Checka in den här bananen! Lika straight som linjalen! Men haa haa haa va rolig jag var nu.. not! Fast seriöst nu, visst är det lite konstigt att bananen var så rak? Now days förvånas väl ingen av sånna här bagateller. Jag vill ändå påpeka att i detta hushåll förvånades vi. Den smakade dock som vanligt..

Psycho sunday.

Nu sitter jag här ensam, igen. Varje söndag känns lika tung. Något annat som känns tungt är min kropp. Men inte hänger jag läpp för det inte! Typ. Jag funderar på att dra till Söderhamn över veckan igen. Men det som är ett stort minus med att åka är att jag inte kan träna på hela veckan... igen! Förra veckan blev det bara ett pass, fy skäms! Men å andra sidan kan jag ta promenader i det fina vårvädret över allt, inklusive Söderhamn. Så då är ju frågan; Promenader eller spinning? Gud, jag orkar inte tänka! Vill kidnappa Micke till vår säng och ligga där resten av denna dag! Suck. To be continued..

-It's hard to imagine that anyone so beautiful could be that lonely.

Christmas cunts!

Grannen har äntligen (faktiskt redan för nån vecka sen!) tagit bort sin julgran från balkongen. Den hade lyst så himmelskt irriterande utanför vårt sovrumsfönster alldeles för länge faktiskt. Well, its gone now. Men jag kom att tänka på det - julpynt. Är det inte dags att ta bort alla stjärnor i fönstren nu? Eller det där fula riset på balkongen eller på uteplatsen? Jag har sett flera hem som har kvar det där jävla pyntet! Snälla kära nån, det är mars! Wake up people! Våren är snart här och det är ingen som blir glad av att påminnas om att det snart är jul igen. Varje gång jag ser något dylikt känns det som en smäll på käften! Hmm, undra om de fortfarande har det julmysigt nere i Kosta? Dom är en klass för sig vill jag lova.. Sist jag var där såg det ut såhär (i princip) överallt:



-He raped my face! Im not seeing him again.


Dull day.

Den här dagen har gått i mjukis klädernas tecken..

Nu har jag på mig svart kofta och rosa mjukisbrallor. Väntar på att karln ska träna klart så vi kan åka till det berömda Willys och inhandla morgondagens frulle. Imorse strosade jag runt i en skön peakhood som herrn i huset vuxit ur, och sportbrallor ärvda från östanbo. Skön dag. Eller ja, förutom mitt illamående tack vara magkatarren. Linjen mellan hunger och illamående är hårfin. Men man ska väl inte klaga antar jag.. det kunde ju vart värre. Typ jordbävning.

-I finally had to sit on his face to shut him up!

Painful posture.

Har suttit ett tag och slösurfat på facebook. Satan i gatan vad man får se och läsa! Jag kan inte göra annat än att skratta. Bilder finns det ju gott om, fula och fina. Det jag nu har kommit på, igen, är att folk med dålig hållning är det fulaste som finns! Japp, det är topp tre fulaste man kan göra med sig själv! Såg en tjej som stog på stranden i bikini och poserade i vågorna.. Fin bild, ful tjej. Varför? Jo, för att hon såg ut som en jävla pösmunk! Sträck på ryggen, ut med bröstet! Jag är så jävla glad att Håkan har tjatat på mig ändå sen jag var liten att jag ska sträcka på mig. "Men titta på Elin! Vilken fin hållning hon har!" har jag bland annat fått höra. Men vad vet jag? Puckelrygg kanske är den senaste flugan? "Vad har du på ryggen?" Ingenting. "Här får du en puckel!" Skratta mamma, skratta. Visst, Keira är skit snygg.. men come on! Vill hon sluta som Quasi eller?

  

-Does women just wanna be rescued?

New names?

På rak arm vet jag inte exakt hur länge jag och karln har varit ett par.. Men vi höftar och säger fem-sex månader. Och när jag idag, cirkus nio månader efter att jag skrivit in honom i min telefonlista, ska ringa honom har han fortfarande samma namn. Och ni som nu tänker "Ja, det är väl klart att han har!" ni är idioter, för jag syftar självklart på namnet jag gav honom i min telefon i mobilen - Staket Micke. Och jag vet att jag fortfarande står under namnet Elin Ikea (vilket är rätt lustigt eftersom jag inte ens jobbar kvar där, tyvärr). Jag tycker att det är roligt att vi inte har ändrat varande till "älsklingen" eller "hjärtat" eller "snuttisen" eller något annat i den stilen. En del av er kommer säkert läsa och tycka att vi inte är tillräckligt kära eller nåt annat skit. Men ack så fel ni har! Jag och min snygging har det så jävulskt trevligt ihop, vilket ni kan se på bilden nedan.. Staket-grabben fick låna mitt löshår klockan tre på natten, alltså efter att vi hade kommit hem från kvartetspuben. Ninjakul hade vi här hemma när vi fulade oss! Gud, nu sitter jag och gapflabbar i min ensamhet.. Och dessutom vi är kärare än kärast!
HAHAH, jag kommer få stryk när han ser den här bilden. Lätt värt!



-Lets not pretend we are someting we're not.


Suncity and spring.

Idag har startskottet för solarie vm gått! Bor ju i samma hus som solarieöarna, och det kostar bara 25kr för 25min, så nu jävlar ska här solas! Om syrran läser detta så sätter hon väl i halsen. Hon är mycket mån om sin hud och vi vet ju alla vad som händer när man solar? Läderväska. Anyways.. Känns skönt att skippa Doves summer glow ett tag, och fixa en riktig solariebränna våran till ära! För visst är det så att våren är på väg! Om två veckor så är den tydligen kommen. Önskar att jag hade ett redigt jobb just nu, så att jag kunde shoppa nya vårkläder och nya skor. Eller ja, shoppa vad som helst.. Börjar få ett lätt abstinensbesvär! Nu upptäckte jag en vit rand på min vänstra handled efter armbandet, awesome! Imorgon blir det nog ett till besök till tan tropez. Och dessutom är det torsdag imorn! Då får jag kyssa mitt livs kärlek - äntligen. Longing for frenchkiss.. Longing for frenchkiss.. Longing for frenchkiss..



-Bad kissers are the worse!


Shinedown and scandal.

"You'll find a woman, and you'll find love".. Jag sitter och sjunger med i Shinedown's Simple kind of man. Helt underbar låt. Underbar text. Detta är faktiskt Mickes favorit, och jag kan förstå varför. Hans kommande tatuering kommer ha något med denna låt att göra.. mer än så säger jag inte. I skrivandets stund kom jag att tänka på det här med låtar och att sjunga med. När jag igår satt i bilen hem från söderhamn kom jag på mig själv med att sjunga med i nån låt som framfördes av idolvinnaren.. Kanske ska jag skriva ihop ett mail till Mix Megapol om att dom fan får variera musiken mer? Alla som känner mig vet att jag aldrig skulle sjunga med i sånna jävla låtar. Idolhelvete. Man blir liksom hypnotiserad. Texterna fastnar i huvudet vare sig man vill eller inte. jag slår vad om att det är något dålt budskap i alla förbannade radiolåtar. Något i stil med "sjung med. köp plattan. kör förbi mcdonalds och köp lilla menyn.". Om jag inte slutar lyssna på radio slutar det väl med att jag sjunger med i nån jävla melodifestivallåt! Och blir fet. Nu viskade en liten fågel i mitt öra att tydligen så kan man köpa cd till bilen. Kanske att jag skulle göra det! Vilka grejer dom kommer på! Vad kommer här näst? Typ telefoner utan sladd?

-He soooo needs to be voted of the island.


Pictures of the past.

Då jag mår som en påse skit psykiskt och inte orkar skriva just nu lägger jag ut bilder som helt enkelt får beskriva mina senaste två dagar..

Jag körde till Söderhamn, det var soligt.


Jag, syrran och Nellie fikade hos farfar.


Syrran och jag åt frukost på Waynes.


Jag fick äntligen träffa kusinbarnet Lova.


-Why are there so many great unmarried women, and no great unmarried men?


Gases and grandpa.

Har haft ett mycket givande samtal med sjukvårdsupplysningen alldeles nyss. Min uppblåsta mage beror nog kanske säkert mycket möjligt på magkatarr. Provar att äta tabletter och len mat i nån vecka och ser om min inbillade graviditet avtar. Det skulle vara wonderful att slippa dessa gaser! Nu ska jag sparka in mig själv i duschen och sedan ta en omväg till bilen så att jag får avnjuta +4 grader och solsken innan jag kör till söderhamn. Jag är lite kluven över dessa plusgrader just nu faktiskt.. Självklart vill jag också att det ska bli vår och sommar.. men jag vill verkligen att snön ska ligga kvar bara en enda helg till! Och just av den enkla anledningen att jag och micke har planerat in skoter skoter skoter. Förresten, jag drömde att jag fick en cross inatt. Den var svart med rosa detaljer. Grymt!
I eftermiddag blir det en fika hos farfar, det var längesen sist.



-Do we search for lessons to lessen the pain?

Saturday and students.

Men fy satan vad jag är trött! Och inte kan jag sova heller. Lördagens jobb var verkligen inte uppskattat... från studenternas sida. Många partyglada själar som inte blev så nöjd när jag informerade om (åter igen) att dom inte fick dricka i korridoren, och därmed tog deras knappt druckna drink/öl/vinglas/shot och slängde den i sopkorgen. Men men, i funcrew gotta do what a funcrew gotta do. Träffade btw Peter Siepen och Jugge.. Lunchade med alla från Nyfiken Gul. Om det var någon som vill veta det? Jag och Maja konstaterade att det var en egoboost att jobba. Haha. "Vill du gifta dig med mig?" "Du är en fin blattetjej" "Snygg röv" "Alla andra brudar hade inte behövt göra sig iordning, för du är snyggast på båten" "Vart har du varit i hela mitt liv?". Ja.. man fick både den ena och den andra kommentaren. Jag svarade med att hälla ut deras alkohol.
Nej, nu måste jag dricka kaffe! Annars somnar jag över tangenterna!

  

-How the hell did we get in this mess?

Cruise vs cake.

Sådär, packat och klart. Idag åker jag och jobbar på den första studenkryssning för i år. Det som suger riktigt, riktigt jävla hårt med detta är att jag och micke får mindre tid tillsammans. Men han får ju internet i oslo nästa vecka - hallelujah!!! - så då kan vi skypa. Awesome! Tiden ifrån varandra känns mindre lång då. Thank god! Om en timme ska jag och Maja träffas och ta en fika, innan vi stiger på bussen mot jobb. Alltid roligt att testa något nytt, lägga till ännu en erfarenhet på meritlistan. Men ja... jag hade ju inte direkt tackat nej till en heldag på skotern med micke idag heller. Skinande sol och bara några minus. Jag är så jävla avundsjuk! Sen att svärfar fyller år och att han därmed får kaffe och tårta, det gör inte saken bättre. Nåja, det kunde ha vart värre. Eller?

 VS.

-Come on, nuts!

Crazy couple.

Sandra slängde ut bilder på facebook från hennes ferre förra helgen. Här är jag och karln! Som vanligt tycker jag aldrig att man blir bra på kort. Men jag är så jävla hög på kärlek just nu att jag skiter i att analysera sönder allt som kunde ha vart bättre med detta kort. Jag tänker inte påpeka att jag ser ut som en blatte och att jag måste sluta svanka på bilder då det enbart resulterar i konstig form.. Men som sagt; ikväll är jag så hög på kärlek att jag inte tänker förstöra denna bild på mig och mannen i mitt liv. Vi är galna i varandra, och det räcker för mig.



-When it comes to love and life - why do we believe our worst review?

Wild wallet.

Lunch på brända bocken - stekt fläskytterfilé, potatis och chilibea. Fika på waynes - latte och chokladboll. Smaklökarna har slagit volter på förmiddagen! Och bättre kommer det bli med hemmagjord pizza och vin ikväll, följt av 86% choklad. Vädret idag har vart bättre än bäst! Humöret har också varit på topp! En utmärkt fredag so far. Karln min hittade snyggaste tischan på länge, jag hittade ett nytt vin att prova till maten ikväll. Nu ska mannen i mitt liv kila ner och lyfta skrot, och jag ska inte träna alls. Ångest? Lite kanske. Men det skiter man väl i! Så länge jag får tillbringa mina dagar tillsammans med min hunk är jag nöjd.



-Can you believe anyone that beautiful can be that nice?

Great gift.

Imorse, precis efter att jag avslutade mitt tidigare inlägg här i bloggen, kom älsklingen hem. När han åkte så skulle han "tvätta bilen och.. köpa en dricka, för jag är törstig."... "Okej?" blev mitt svar. Men då kommer han smygandes med ett paket bakom ryggen! Den jäkla snyggingen har sprungit ner på stan och köpt ett par nya skor till mig! Åh, så snygga!! (Väldigt svårt att göra dom rättvisa på bild.) Perfekt till våren! Gissa om jag blev glad? Att paketet dessutom var inslaget i svart papper var ju bara ett extra plus i kanten. Tack, darling.

 

-Mabye all men are a drug? Sometimes they bring you down and sometimes, like now, they get you so high.


Hurting hand.

Nu är jag färdig att möta världen! Sminket är kirrat och födelsedagsdressen är på.. Hm, måste nog byta om innan jag går ut vid närmare eftertanke. Men ja, efter det så blir det lunch med älsklingen och lite ärenden.
Förresten, jag bröt nageln igår. Det blödde och gjorde allmänt hysteriskt ont! Ny ser jag helt galen ut. Lösnagel, ja tack!



-It's not what they look like.. it's what they can do with it!

Taco thursday.

Ännu en taco kväll hos familjen Haglund/Olsson. Denna gång blev det tacos de la couples - Tobbe & Carro, Sofia & Carlos, Micke & Jag. När maten var uppäten och undanplockad bjöd jag och carro på dans! Haha, vet inte om det var lika sexigt med sopkvast och skurmopp, som med paraplyer.. Men sofia tyckte det var underhållande iallafall! Medan vi fulade oss med diverse knep från dagens corepass klippte karlarna en öl! Deras initiativ resulterade i bartenderkurs! Hallon.. sprit.. ja, sen fanns det inte så mycket mer att blanda på! Men gott blev det! Slänger ut lite bilder. Och hey, glasen har jag blåst!

     

-Married people are the enemy.

Cute carousel.

Vanligtvis brukar jag tycka om söta Polarn o. Pyret reklamerna.. Men den senaste, om fleecen.. Alltså jag blir ju helt snurrig när hon gungar! Sitter jag för nära tvn kanske? Anyways, känner mig inte alls sjuk idag. Vettefan vad som var fel med mig igår? Hade lite feber, illamående och huvudvärk. Lite yrslig också.. Ni vet, man känner sig lite berusad typ? Hur det än var igår så är det bra idag. Så jag skuttar iväg och tränar core 11:45. Nu är det dags för kaffe, följt av diskning.
Och här har ni den; en bild från reklamen.. blir yr bara jag ser bilden fan!



-Since when did it became appropiate to bring babys to the restaurant?


Sex and the city.

Varför kan jag inte somna för? Otroligt irriterande! När jag ändå är i farten och slösurfar tänkte jag passa på att påminna er. Yes, ni hörde rätt, en reminder! Eller vi kanske ska köra en liten frågsport? Gissningslek? Äh, jag är för trött för det här.. för pigg för att somna, men för trött för att orkar skriva något påhittigt och fantasifullt. [...] Den som svarar rätt vinner en tv! Vart ifrån kommer citaten jag alltid avslutar mina inlägg med? Good luck to ya'll, suckers! ZzzZzz..


    



Beloved brother.

Det är så orättvist att vissa blir lite sjuka och andra mycket sjuka. Det är så orättvist att alkoliserade människor år efter år sitter kvar på samma parkbänk, med livet i behåll.. Medan andra människor enbart får något år i livet. Människor som förtjänade en framtiden. Männsikor som inte skulle slänga bort livet på en parkbänk. Människor som är någons barn.. någons lillebror.. någons barnbarn. När jag la mig på min värmedyna i sängen slängde jag ett öga på mitt nattduksbord. Ibland är det inga konstigheter att prata om det. Prata om att min lillebror gick bort i cancer vid 1,5 års ålder. Men ibland, som nu, rasar världen samman. Det som hände för snart åtta år sedan, känns som igår. Den sista blicken du gav mig. Mitt hjärta brister varje gång jag tänker på dom där sista timmarna. Ibland vill jag lägga skulden på läkarna.. fast jag vet att det inte var deras fel. Jag kramar om fotografiet av dig, såsom du brukade göra med fotografiet av mig när vi "pratade" i telefonen. Jag saknar dig. Du finns alltid i mitt hjärta. Vart jag än är, vad jag än gör. Min älskade lillebror.




-Can you really forgive, if you cant forget?


Sick and sad.

Då har jag fått en gammal vän på besök - Mr Fever. Det är verkligen inte läge för att bli sjuk nu! Och om så är fallet, att jag insjuknar, så håller jag tummar och tår för vinterkräksjukan. Går man ju ner i vikt på kuppen. Höhö. Oj, nu är det säkert många som blir upprörda och grejer - men jag kunde inte bry mig mindre. För övrigt, det vill säga förutom att jag är yrslig, har huvudvärk, feber och är lätt illamående, mår jag psyktiskt skit också. Orkar inte med personer som tror att dom är pyskologer och försöker analysera mig. Get out of my face! Get the fuck out of my face! Nu blev jag så upprörd att jag var nära på att kasta telefonen rätt ner i det hårda golvet. Det hade varit en enorm tillfredställelse att se den flyga i tusen bitar och föralltid vara förstörd... Det hade varit en tillfredställelse - om jag hade råd att köpa en ny efteråt. Därför slog jag helt enkelt av den istället. En budget variant. Undra vad jag ska hitta på för att bli på bättre humör, och för att bli friskare. Tjack någon? Inte? Då får jag väl helt enkelt gå och se vad sveriges lagliga apotek har att erbjuda. Samt inhandla proviant till kylskåpet. Och kaffe, livets dryck.

-Are you out of your mind!? What the hell do you think you're doing?

Material madness.

Jag köpte ett par nya solbrillor från h&m igår.. Snygga va?



Eftersom alla mina andra brillor blev stulna för ett par månader sen, tyckte jag att det inte var a totaly wast of money med att köpa ett par nya. Nu är det bara att invänta solens varma strålar! Just nu blir man ju ispinne av att gå ut. Eller isblock kanske? Isbit? Isberg? Ispärla? Well, det beror lite på hur man ser ut det där. Och inget solsken idag heller för den delen. Nej, nu ska jag trycka i mig det sista av lunchen - tacofärs med makaroner. Up next: Kaffe!

-I do not believe in plasticsurgery.. well, not yet.


Taco tuesday.

Gaaah, jag är fan fortfarande mätt sen gårdagen! Jag, Hanna och Jennifer åt tascos som att det vore vår sista måltid tror jag. Och ostbågarna efteråt ska vi inte ens tala om! Tisdagen började med en promenad och en dusch, sen var det dags för lunch och shopping med ovanstående. Eftermiddagen bjöd på crosstrainer, ett mycket intressant samtal ang. konstiga rykten, tacos och massa massa girltalk! En väldigt trevlig tisdag, med andra ord. Eller ja, lite ångest till efterrätt pga allt ätande kunde såklart inte undvikas.
Och vad ska vi göra med onsdagen då? Hmm.. Träning 11:45. Sen får vi helt enkelt se vad denna dag har att bjussa på! To be continued.



-People goes to casinos for the same reasons they go to blind dates; hoping to hit the jackpot. But mostly you just wind up broke or alone in a bar..


Suicide city.

Ibland blir jag jätte jätte jätte mega rädd. Rädd för kärleken. Kärlek som tar slut. Jag måste seriöst sluta lyssna på Melissa Horn. Jag vill inte tänka framåt, men är livrädd för att fastna här. Sanningen är den att jag aldrig har känt mig så älskad som jag gör nu. Jag har aldrig känt mig så åtrådd som jag gör nu. Jag har aldrig varit så kär som jag är nu. Jag har aldrig mått så bra, så jävla bra, som jag mår nu. Samtidigt mår jag sämre än på länge. Fucked up va? If it makes you happy, it can't be that bad? If it makes you happy, then why the hell are you so sad?
Ju kärare jag blir, och ju kärare jag känner att han blir, ju osäkrare på mig själv blir jag. Räcker jag till? Har han tröttnat? Duger mina kläder? Bör jag gå ner 5kg? Kanske färga håret? Köpa ännu ett dussin sexiga underkläder? Och allt detta, detta skit snack, är precis vad det låter som - bullshit. När den man älskar frågar vad jag skulle säga om att köpa ett hus.. Då bör jag väl slänga ut alla kroppsliga jävla bekymmer!? Slänga utseendefixeringen åt helvete? Jag har försökt att ge dig hela skulden, fast jag innerst inne vet att det är min. Vad kostar en hjärnskrynklare? Jag försöker inbilla mig att alla tänker såhär, och att jag inte alls är fixerad av min kropp. Att jag vill förstora läpparna är väl inget konstigt? Botox här och där. Snälla älskling, kom hem och håll om mig. Jag saknar dig.



-It's too early into the relationship to have that conversation, but it's too late in my life not to..

Coffe, crosstrainer and cobbler.

Snart börjar Rachael Ray, mitt favorit-morgon-tv-program. Det var längesen crosstrainern fick sig en omgång här hemma, så jag tänkte förena nytta med nöje och träna framför tvn. Efter det så blir det stan och skomakarn! Måstre fixa till en jacka som jag nyss köpt. Ett mycket smart förslag av Stina av göra på det sättet.. Min och Majas idé om ett skärp var ju inte heller fy skam! Dock mer krångligt.. Well, nu får det vara nock! Ska suga i mig kaffet innan det är dags för svett. Talk to ya'll later. Kanske ska dra en repa till Söderhamn förresten? Lite bilfix med Håkan uppskattas ju alltid. Hm, det tåls att tänkas på och återkommas med!
Ps, jag bara ääälskar min dubbelhaka på bilden! Nöjd-olle! Haha.. Ds.

 

-In some culture heavy women with moustache are concider beautiful.

RSS 2.0