Nerverna börjar spöka.

Imorgon börjar jag mitt nya jobb. Jag är riktigt taggad och ser fram emot mina nya utmaningar väldigt mycket! MEN, jag skulle dock ljuga om jag sa att jag inte är nervös. För det är jag. Åtminstone så säger kroppen till mitt huvud att "jo, elin, du är minsann nervös - här, känner du det? its ångest bitch!"... 
 
För er som levt under en sten och missat den här härliga nyheten så kan jag meddela er att jag kommer börja arbeta som SALES MANAGER på VERO MODA här i gävle city. Och vad gör man då? Jo, jag ansvarar för att maximera försäljningen och lönsamheten i butiken, jag kommer sätta upp försäljningsmål som skall följas upp och jag kommer säkerställa att kampanjer opch aktiviteter genomförs enligt marknadsplanen.. bland annat. Åh, fan va taggad jag är!!!
 
 

Spara eller slösa?

Såg att bikbok hade fått in ett nytt halsband..

...och tyckte att jag hade sett det förr? Mycket riktigt, det hade jag! På eBay!

Nästan lika.

Så well, vill ni spara en slant så rekommenderar jag att shoppa från china istället. GOD BLESS EBAY!

Fuck cancer



Äckliga jävla sjukdom.

När lillebror Markus inte längre klarade av att kämpa mot sjukdomen och lämnade oss, gjorde lillebror Patrick ett armband åt mig när han gick på samtal hos en kurator (jag minns inte exakt, men har för mig att det var så). Det känns bra i själen att ha på mig det armbandet, tillsammans med detta nya. På nåt vis känns det som att jag har dom båda med mig hela tiden då.


Som storasyster vill man ju skydda båda sina små bröder från allt som har med sjukdomar och monster under sängen att göra. Tyvärr har jag inte klarat av den uppgiften särskilt bra, och det gör ont i hjärtat när jag tänker på det..

Zzzzz..

Idag har man inte gjort många knop måste jag erkänna. Kusinerna rullade från Gävle vid 13-tiden, och efter det har jag och micke legat däckade i soffan. Sov om vartannat! Jisses, vi måste träna på det här med att partaja.

Svärföräldrarna svängde förbi på eftermiddagen och hämtade lite verktyg och kikade på biorummet som börjar ta form nu.

Nu har vi kommit hem från mataffärn där det inhandlades ingredienser till Mickes matlådor.. Inte det roligaste att ställa sig att göra just nu, men men, ibland har man inget val.

Nej, nu ska jag hjälpa karln så vi blir klar med lådorna SNABBT! Jag vill hinna se en film.

Ps, jag kollar på bingolotto just nu.. Och blir så jävla avundsjuk på alla som spelar OCH VINNER! Nästa vecka är det vi som köper ett jävla gäng med lötter och spelar skiten ur bingo fucking lotto!

Nu är det dags att sova!

Ikväll kom några kusiner hit och vi har käkat, druckit gott och varit på skybaren. Längesen jag skrattade så mycket som jag gjort idag!

Hotshots!



Skybaren.

Men en sak är säker: jag tål inte alkohol. Spyr som en gris av skiten. Nej, ett läkarbesök skulle sitta på sin plats... för nåt jävla fel på magen är det.

Nåja, trots lite illamående har det varit jävligt roligt! Nu är det dags att sova.

Trafikolycka..

Idag gav jag mig ut på en.... PROMENAD! Herregud, jag som inte har rört mig på hela sommaren fick för mig att vara hurtig - i regnet. Ajjemän, det började regna. Riktigt mysigt, INTE. Men bra kändes det i kroppen när jag kom hem igen. Firade min hurtighet med en kaka!

Anyways..

När jag kollar ut genom fönstret efter att ha hängt lite tvätt ser jag detta:

En polisbil, två ambulanser, fyra bilar från räddningstjänsten, en bärgningsbil.. WHAT THE FUCK har hänt?!

Gävle Dagblad skriver så här:

Med tanke på hur mycket folk det var på plats är jag lättad att läsa att ingen skadades allvarligt. Fan, dom kör ju som idioter på styrmansgatan - inte konstigt att det tillslut skulle hända nåt! Tyvärr är det nog inte första, eller sista, gången det händer nåt..

En rolig grej med alltihop är att dom tycker olyckan inträffade i city. Fan va skönt, då vet man - vi bor på city! Gött!

Surfande kissekatt?

Imorse var det inte guzzen som väckte oss, det var Mickes väckarklocka! Alltså, jag minns inte senast hon sov så länge! Eller länge och länge.. kl 07 ringde Mickes klocka.

Tror inte ni också att hon har gått in på internet, in på min blogg och LÄST att jag tycker hon är ett fruktansvärt odjur när hon håller på att väcka oss på det där viset. Det tror jag! Lätt!

Här har jag ju till och med bildbevis:



Hon är inte dum äh.

IM SO HOOD!

Idag är en glad dag! Stämplade ut för sista gången på Glitter och nu står jag som en äkta hemmafru och lagar middag! Det blir bacon- och ädelostsås med färskpasta, mumma!
 
Eler nja, äkta och äkta.. är så sjukt jävla HOOD just nu så det är inte klokt!
Såhär ser ju inte en "äkta housewife" ut liksom...BAAM!
 

Rekord!

Imorse var klockan runt sex när primadonnan valde att väcka hela grannskapet. Snacka om sovmorgon! Hehe.

Nu ska jag glida in på jobbet, sista dagen idag!! FUCK YEAH!!


Puss hej.

Skrållan.



Igår åkte jag och Louise ut till Johanna och Tomas, OCH SKRÅLLAN! Ajjemän ni hörde rätt och ser rätt - nu är babyn här! Eller ja, hon är väl snart en månad, men jag har ju inte uppdaterat er cyberstalkers om detta!

Riktigt mysigt var det att hälsa på, men mer än så känner jag inte. Jag är inte intresserad av att skaffa barn. Inte just nu och kanske aldrig. Tur man är omringad av stora och små (och inte ens kläckta) bebisbarn.. Vännerna får hålla på med den där mamma-pappa-barn grejen. Jag och micke har ju en katt, hallå!

... och gud vet vad guzzen skulle göra mot en bebis liksom.

Rolig läsning!

Jag sitter just nu i sängen och surfar på den stora vilda webben efter svar på "varför jamar min katt tidigt på morgonen".. och alla dessa historier från folk alltså.. HAHA, jag skrattar så guzzen piper till vid mina fötter och kollar nyvaket på mig "vad håller du på med?".
 
"Har samma problem. I början tyckte jag att det roligt med en så social katt, men nu är det ett helvete. Mjau mjau mjau så fort det är någonting. Saken jamar bara för att få en klapp klockan 04:30 på vardagar. Att ignorera den funkar inte heller då den aldrig ger upp. Stänga dörren? Nej, det där jävla ljudet skär genom allt som finns. 
Har ingen lösning."'
 
"Min Oriental skriker så man kan tro att han ska gå isär! Men vete fan vad han menar? Han brukar bara glo och vråla en gång till när man talar till han.... Men det är den gosigaste idiot jag någonsin tagit i!(sover nästan alltid under mitt täcke!)"
 
"det är olika på katter , jag har två bondkatter ,den ena jamar nästan alldrig , den röda jamar nästan hela tiden. ber om mat inne skall sedan ha mat ute ,ibland blir jag galen på katten . funderar då på stämmbands operation."
 
eller denna
 
"Vår katt har börjat driva oss till vansinne. Han väcker oss varje morgon vid halv femtiden och skriker och jamar. Han får sitt morgonmål då, men äter bara upp en del innan han fortsätter att jama tills det är dags för oss att åka till jobbet. Då lägger han sig och sover! Varför gör han så här? Finns det sömnmedel till katter?
Trötta Birigit"
 

Hahaha, åååhh vad roligt det är att läsa om andra som är exakt lika less som en själv. Prinsessan här hemma vill gärna att vi ska kliva upp runt fem tiden.. För att hon skall sluta med detta måste vi ignorera henne. Och hur lätt tror ni det är? Hon kan skricka högt, det skall gudarna veta.
 
Jag går och lägger mig nu, och hoppas få sova lite längre än till halv fem imorgon. Game on!

Är Guzzen sjuk?

Igår var jag tvungen att bada halva Guzzen i handfatet. Det gick bra, även om hon såg rätt skräckslagen ut. Stackars liten hade bajs i pälsen. Vi snackar alltså diaree! (trevligt att läsa detta vid frukosten va?)  Och amatördoktor som man är började sökningen efter svar på google..
 
Det ena med det tredje pekar på allvarliga grejer. Usch, blir helt klen när jag tänker på att gumman kan må så pass dåligt. VARFÖR har jag inte lärt mig att tala med katter för? Eller ännu bättre; varför har jag inte lärt guzzen människospråket? Hm, kanske är nästa utmaning här hemma? "Guzzen, säg: mama".
 
Men, störst sannolikhet är nog att hon har ätit ett och annat djur för mycket, och däför den lösa magen. Hon avmaskades för typ.. hmmm... inom en månad var det iallafall? Hon äter, dricker och busar som vanligt. Svårt att avgöra om hon skriker extra mycket eller om det är som vanligt. Hon är ju, som ni vet, en hejjare på att snacka den här donnan! Överlag verkar hon vara som vanligt, dock med lös mage.
 
Så: åka till farbror doktorn eller avvakta?
 
Just nu:
 

Ego!

Se upp alla haters! Här kommer förtrollande bilder på mig.






Natti natti. 

En mus i mitt hus..

Tack guzzen...?



Är det nån där ute in cyberspace som också har en blodtörstig katt? Och om ni har det - får katten sova med er? Jag börjar tvivla på min trygghet.




Frost och snö.

Inatt hade jag en dröm, men den kändes så fruktansvärt verklig. Till och med nu när jag sitter här klarvaken måste jag tänka till en extra gång "var det verkligen en dröm?". Jag gick upp mitt i natten för att gå på toaletten, och när jag blickar ut genom köksfönstret på uppfarten ser jag att det snöar. Bilarna är täckta med mestadels frost, medan små små snöflingor yr runtom. Hmm.. känns fortfarande som att det har hänt.
 
Aja.. solen lyser utanför och det blåser, Ingen snö. Ingen frost.
Har ni upplevt samma sak förr? Drömmar som känns som verklighet?
 
Idag är det jobb som står på schemat. Stängning. Jag sitter och dricker kaffe just nu, och ska snart föna håret. Guzzen skriker för uppmärksamhet. En helt vanlig morgon med andra ord.

Biorummet!

Nu börjar vårt biorum ta form! Jag är så exalterad att det spritter i kropp och själ! Det ni!

Idag har elen dragits...



Podiet byggts klart..





Och det har spacklats och slipats..


Och målats..


Och monterats ledslinga.



En produktiv dag, minst sagt! Och just ja, en "liten" spindel kom på besök. Tyvärr dog den rätt snabbt. Tyvärr.




Heltäckningsmattan som skall ligga i rummet kommer vara röd. Det är en matta gjord för källare, vilket innebär att det är dyrare än vanligt. Såklart. Den kommer kosta 6000kr, så det är väl inte på värsta viset..... Tråkig kostnad ändå.

Så, mattan kvar. Projektorn kvar. Tak/vägglampor kvar. SEN är det klart! Med andra ord: SNART SITTER VI OCH JÄSER DÄR NERE! Grymt! Eller vad säger ni, stalkers?

God natt.

Guzzen strikes AGAIN!




Hennes fjärde kanin. Helt galet! Grannarna är nöjda iallafall.. 

Mållös.

Alltså, jag kan inte ens komma ihåg hur fult det var här hemma när vi flyttade in! Dom minnena har jag liksom förträngt, tills igår! Igår kollade jag igenom renoverings-mappen här på datorn... My oh my..
 
 
Här kommer före- och efterbilder på köket.
Dumt att det inte är lika ljus eller exakt samma vinklar på bilderna.
 
 
 
 
Men gud vilken dålig fotograf jag är.. under all kritik! Pixligt och jävligt. Men ni ser att det är lite skillnad va?
 

New in.

Köpte en döskalle att ha på ljusbrickan i vardagsrummet! Blev riktigt snyggt om jag får säga det själv.


129kr // Owe's

Jag älskar hösten och mörkret som kommer med den! För då kan man tända en massa ljus. Mys!

Smokin'

Nu ska ni får se, kära vänner, hur det blev med kajalpennan.
Bilden till höger har jag lagt på den grå kajalpennan i vattenlinjen och i ögonvrån.
 
Jag tycker att helheten blir bättre. Mycket nöjd med mitt köp. Vad tycker ni?
 

Carpe fucking diem.

Jag gillar mig själv när jag går upp lite tidigare för att fixa saker här hemma. Som idag, då har jag skruvat upp några krokar i en garderob för att kunna hänga upp våra arbetsbrallor. Mycket bra, mycket bra. Och sen drog jag ner till källaren och fixade med lite saker där nere. Feels good to be good.
 
Nu ska jag koka lite gröt (japp, jag håller mitt ord) och dricka kaffe, sen blir det BEAUTYTIME! Favoritgrejen på hela morgonen - att få göra sig snygg! Haha, det där lät så jävla galet haha.. Äh, jag orkar inte skriva om. Jag tycker ju det är roligt att få fixa håret, välja kläder och sminka mig. Tycker ni det är roligt, eller ser ni det som ett nödvändigt ont?
 
Igår köpte jag en ny kajalpenna på Make Up Store. Den heter "SMOKE" och är grå. Ofta vill jag avsluta min sotiga make med en markerad vattenlinje, men med en svart penna blir det lätt lite too much. Denna gråa är helt perfekt till vardags! Love it!
 
 
 
 

Frukost!

Good morning cyberpeeps! Jag sitter i lugnan ro och käkar frukost just nu. Rostad macka med mozzarella, och havregrynsgröt med hemmagjord äppelmos! Vilket jävla tisdags-lyx hörrni! Äppelmosen fick jag av morsan igår. Tre burkar! Så nu jäklar blir det gröt varje morgon till frukost. Bra bra bra. Gott gott gott.
 
 
 
 

Regn, regn, regn.

Idag regnar det här in gefle. Det är kallt, grått och regnar. Regn, regn, regn. Idag är en sån dag då man vill ligga i soffan och mysa hela dagen. Men det går ju inte.. för jag ska jobba... Grymma värld!
 
Då kommer vi till den kniviga frågan.. ska jag 1) cykla ner 2) gå ner eller 3) ta bussen ner till jobbet? Cykla går ju överlägset fortast. MEN då blir jag definitivt blötast. Vilka i-lands problem alltså.. Har jag tur så slutar det regna klockan tolv.
 
[tio minuter senare]
 
..Det kommer INTE sluta regna. Det började precis regna ÄNNU MER. Himlen har öppnat sig och det ÖSER verkligen ner! Idag får det faktiskt bli bussen till jobbet.

Turkisk mat.

God morgon alla glada! Jag har precis klivit ut ur duschen och sitter här med en capuccino. Är faktiskt utvilad och relativt pigg. Känns bra!
 
Igår var vi ju hem till familjen Guzel där det bjöds på grillat! Det var entrecote, kyckling, turkisk korv, svamp och sen hade dom grillat "köttbullar". Jag tyckte det såg ut som prinskorvar, men nej nej - det var köttbullar. Dom var goda, bättre än svenska köttbullar. Till det som var grillat bjöds det på en bulgurmix (ingen aning vad som fanns där i) och en sallad. MEN man kunde även äta på ett annat sätt: grillat + sallad i tortillabröd. Haha, alltså det var så roligt att testa på den där maten igår, och att få höra hur dom brukar äta - jämfört med svenska traditioner. Kul!
 
Nu blev jag ju hungrig när jag skrev om mat... hmm... lite gröt kanske?
 
 

Söndagsjobb.

God morgon förmiddag, everyone! Idag är det jobb som står på schemat, och ikväll ska vi på middag hos Kadir och hans familj! Mer än så har jag väl inte att säga just nu.
 
På bilden ser ni fjädrarna med vitt i, och nya krumelurerna. 
 

Aj, aj, aj..

Efter två och en halv timma på Fallen Angel Tattoo var jag klar. ..för den här gången. Idag körde vi lite mer krumelurer och la vitt i den stora fågeln. Jag är, som vanligt, riktigt jävla skit nöjd! Trots att det gjorde fett ont. Det var nästan gråt-varning alltså! Shit..

Så fort plasten är av får ni bättre bilder.

Just nu sitter vi i soffan hos Carro och Tobbe. Paltkoman är ett faktum efter att de bjudit på suuuuuper god wästerbottenpaj! NÖJD!


The only difference between tattooed people and non tattooed peoeple is - tattooed people don't care if you're not tattooed.

Då var det dags att kötta lite på armen igen då!
 
 

"Hur ser hon ut utan smink egentligen?"

Det är säkert många där ute som tror att jag ser ut som en total hag utan smink. "Det är ju därför du har så mycket smink ju! För att dölja!" kanske ni tänker. Men så är icke fallet. Dessutom använder jag inte mycket smink heller, jag använder mörk ögonskuggaBig difference. Anledningen är enkel: jag älskar sotade ögon. Har alltid gjort och kommer säkert alltid att göra. MEN jag har inga problem att gå osminkad heller. Det gjorde jag senast igår, och då var vi både ute och käkade och shoppade. "Men OJ är det sant!?".
 
Foundation, mineral puder, rough, mascara, ögonbryns färg, och ögonskugga. Thats it.
 
Jag tror nog att nästan alla som läser denna blogg (förutom det manliga könet) använder sig av exakt det jag använder i mitt face, fast kanske inte lika mörk ögonskugga. Am i right or am i right?
 
 
Och båda ögonen sminkade, i dagsljus:
 
 

En bra egenskap.

Konsten att dömma boken efter sitt omslag, den förmågan besitter jag. Oj, oj, oj vad jag är bra på att dömma folk. Jag kan direkt se hur personen i fråga är. Oftast är denne bitchig, iq-befriad och har dålig hygien. Den har säkert även varit otrogen och ska nu sno något. Japp, om jag är bra på att dömma? SOM jag är bra! Den bästa.
 
Detta är inte någon bra egenskap, i know, but let me get to the point..
 
Jag är aldrig rädd att ändra uppfattning. Aldrig. Det är väldigt ofta jag har tänkt "äh, vad fan är det där för brud då? ser ut på det där viset och sminkar sig på det där viset. dessutom tror hon att hon kan allt. nej, tack!", och sedan visar det sig att den där personen är riktigt trevlig, glad, smart och rolig. Och när boken jag nyss har dömt efter sitt omslag visar sig vara limited edition, slutsåld världen över och prisad i diverse tidningar, då håller jag aldrig fast vid mitt första tänk. Aldrig.
 
Så, en av mina bra egenskaper är att jag alltid har varit bra på att ge alla människor en chans. Oavsett mitt första intryck.
 
 

Nespresso Lattissima +

Idag köpte jag en ny kaffemaskin. Jag är en mjölk med kaffe-drickare och älskar således latte.

För nåt år sedan fick jag en kapselmaskin av mami & papi, men jag känner nu att den inte lever upp till mina höga krav. Varför? Jo, det har jag faktiskt räknat ut!

MJÖLKEN!

Den maskinen jag fick använder sig av "pulvermjölk" (som typ alla kapselmaskiner gör), och den jag köpte idag skummar riktig mjölk. Smakskillnaden är större än man kan tro. Pulvermjölken är sötare än den vanliga, och därför blir latten nästan som oboy istället..

Som recensionerna säger: "Nespresso har tagit steget till nästa nivå - igen". Riktigt god latte gjorde den. Jag är sjukt nöjd! Köpte kapselstället på en gång idag också, såg ju så snyggt ut.




Nya bloggappen!

När jag uppdaterade mina appar igår så har ju blogg.se verkligen förbättrat sin!

Nu kan jag svara på kommentarer, lägga in en bild i mitten av inlägger istället för bara på slutet, välja kursiv, fet, eller understruken text! Skit bra!

Så nu känns det lite roligare att blogga igen. Dessvärre kan man inte välja hur stor bilderna ska vara, och det är lite dumt, för jag tror att bilderna blir "för stora" för min design nu.. Ja ja, man kan inte få allt? Jag är nöjd ändå!

Nu ska jag fortsätta äta min sena frukost innan jag dyker in i cyberspace och söker efter kattluckor!

Lyckades somna om!

Efter att jag släppte ut guzzen imorse hade jag svårt att somna om. Låg och vred och vände mig i nästan en timme innan jag slocknade. Jag vaknade klockan 10, och jisses vad skönt det var! Känner mig äntligen utvilad.

Guzzen skrek vid ytterdörren strax efter att jag vaknat, så jag släppte in henne och gav henne mat. Nu ligger vi båda i sängen och drar oss lite.

Tack för alla tips jag fick imorse! Kattlucka är något jag har tänkt på länge, men varit rädd att hon då ska släpa in hennes troféer.. Hmm.. Än så länge får hon vara ute om nätterna, innan vi bestämmer oss för lucka.

Inte lika älskad nu..

Guzzen har gnällt och pipit och skrikit sedan klockan 05:00. Hon menar att hon vill gå ut. Men någon måtta får det fan vara, det är JAG som bestämmer i detta hushåll.

Eller?

Efter 40 minuter gav jag upp: ut ut ut förbannade kattskrälle!! Vad är det för fel på att fortsätta såhär:

Hur ska jag få henne att sluta med detta? Varken jag eller micke får sova ut när vi är lediga. She's a maniac! Har ni några tips på hur vi får henne att shut the fuck up? Hon har fräsch mat, nytt vatten, tömd låda och stor kattklös här inne. What more can she ask for?!

Som sagt; kom gärna med tips. Jag orkar inte mer!! 

Älskade älskade du.



Vad skulle jag göra utan denna lilla pälsboll? Förmodligen svälta ihjäl.



Mama loves you kittycat! 

Habba Habba!

Min nyfunna sidekick Frida har en kille vid namn Tobias. Denne kille har lagat min dator som kraschade för 10 månader sen. Alltså nästan ett år har datorn legat och samlat damm! Tills i måndags! Nu är datorn hur snabb som helst, bättre än när den var ny, och den har även antivirusprogram och andra skillz! UNDERBART!
 
En annan grej som var underbart med detta var ju såklart att jag fick tillbaka alla bilderna. Thank god för det! När jag nu satt och bläddrade igenom lite kort så sprang jag på detta:
 
 
Vilken jävla puma man var då! Shit blir ju helt kär i mig själv. Habba habba! Kanske att jag skulle färga håret rött igen? Vad tycker ni? ...förmodligen skulle jag tröttna efter en vecka.. så jag ska nog inte göra't.. Eller?
 
Hur kommer det sig att man tycker att man såg bättre ut förr? Håller ni inte med? Nu kollade jag på kort från förra året, och kände direkt att "men shit, vad snygg jag VAR".... Jorden anropar Elin - du ser likadan ut. Men varför känns det inte så för? Varför är varje dagen en bad hair day? Och varför är varje dag en tjockisdag? Äääähhh nu ska jag ta en dusch och sluta fundera.
 

Love it!

Äntligen får man se en musikvideo till denna underbara låt!
Jag tycker verkligen att Miley passar bra i sin nya tuffa stil.
  

Guzzen har fixat middagen!

Japp, idag när jag kom hem låg det en kaninunge och väntade. En HALV kaninunge. Mums, tack katten, precis vad jag var sugen på!

Detta är den tredje kaninen hon tar. Jag vill varna känsliga läsare för den sista bilden!


Vill inte..

..kliva upp.

Men nu måste jag verkligen göra det, hur trött jag än är. Klockan ringde för nästan en timme sen, vilket innebär att jag redan är sen i mina morgonbestyr. Suck.

Hur kommer det sig att det är sååå skönt att sova när man inte får? Och vice versa? Kan någon tala om det för mig, tack.


Avis!!

Idag har Carro gjort fransförlängning, och jag är så jäkla avundsjuk! Anledningen till varför inte jag gör fransar är ganska enkelt - ögonskugga.

Man måste vara lite försiktig med remover och sånt när man tvättar ansiktet, och speciellt när man tvättar bort ögonskugga eller eyeliner. Och jag vet att jag INTE kommer vara det - försiktig. Jag vill löddra tvålen i händerna och gnugga gnugga gnugga i ansiktet! Då kommer fransarna ryka. Garanterat!

Carro helt osminkad:


Det här vore nåt det!

Fan va skönt att glida runt i skurmoppstofflor! Haha! Kina kan dom.


Till er som kommenterar anonymt.

Jag hoppas ni är väl medvetna om att det går att ta reda på vem det är som sitter och skriver? Efter några klick till höger och vänster, och en liten summa pengar ser jag exakt vem du är. En liten tankeställare bara. Det är väldigt roligt när man ser vem det är som har skrivit en viss kommentar. "Bitch, please" brukar min första tanke vara.
 
Over n out.

Inte nog med att det är måndag..

...nån jävla IQ-befriad individ ringer från ett pensionföretag för att få mig att välja deras tjänst - och är SKIT OTREVLIG!

Inte nog med att jag blir väckt och tvingas lyssna på knackig svenska denna första skit dag på veckan - jag måste också försvara mig för att jag "gärna vill läsa på mer om Er via internet innan jag vill ha er information utskickad." Ööhh, är inte det ganska smart av mig? Borde han typ inte svara med "okej Elin, då ringer jag dig igen i slutet av veckan"?

Inte han ä. Den där babben fortsatte bitcha om att jag inte förstod vad han menade och bla bla blaaa!

Jag förstår mycket väl vad du menar, och jag förstår dessutom att du jobbar för provision.

När jag sa "tack för att du ringde, men jag är inte intresserad" så la han på luren. Vilken jävla idiot.

Detta får mig att vilja klä mig som en ninja, krypa in i ett hål med ett gevär och ligga och lurpassa på ett visst folkslag - telefonförsäljarna! Tack för att du förstörde min morgon, fucking Sean Banan!


Rabattkungen!

Beställde jeans från H&M ikväll, och jag är gaaaaanska nöjd med rabatten. Det var Sofia som lärde mig att "man ska alltid googla efter rabattkoder innan man beställer något från nätet." och jag måste säga att det är typ DET BÄSTA JAG LÄRT MIG.

Come to mama, snygga bootcut jeans!


Brainstorming!

Just nu är vi nere i källaren, micke och jag. Vi diskuterar hur vi ska planera det kommande biorummet. Vad som ska stå vart, vart vi ska slå upp ny vägg och vilken typ av inredning vi ska ha.. Än så länge går brainstormingen bra! Vi är, som vanligt, överens med hur saker och ting ska se ut. (Thank god!)

Här måttar micke upp dukens storlek:


Boys will be boys.

Igår fick vi besök av Frida och Tobbe, och Tobbe. Framåt kvällningen nämnde Frida "world war z" och helt plötsligt började grabbarna plocka upp nya ljudsystemet som vi ska ha i biorummet.

Dom var som barn på julafton! Jag och Frida drog till macken och köpte snacks för att slippa biten när dom talade i tungor och tillbad ljud-gudarna..

Nu ser det ut såhär i vårat vardagsrum... Älska eltejpen.


Före-bilder!

Glömde lägga in några bilder på hur rummet såg ut innan, så de kommer här!

Varför vi byter rum att ha våra gamla saker i? Jo, vi ska nämligen dela av vårt gamla förråd till två rum - ett litet gästrum och ett BIORUM! Kommer bli så jävla grymt alltså!

Men en sak i taget..


I ärlighetens namn..

Igår fick ni inte heller några bilder, trots att jag hade lovat. Om jag ska vara ärlig har jag ingen lust att lägga ut bilder. Det är ju så svårt att få rättvisa i dom! Rummet ser litet ut, mörkt ut.. tja, jag vet inte. Rörigt? Det är svårt att fånga det jag ser på bild.

Nu har vi burit in rätt mycket i förrådet. I byrån kommer vi ha skor. Hyllorna ska få hyllplan och skruvas fast i väggen. Golvet skall målas ljusgrått..

Men förråd är väl inte menade att vara snygga och prydliga? Har ni någonsin sett ett sånt förråd? Nä, inte jag heller.

 

Byrån hade vi sedan innan och bestämde oss för att fortsätta använda den. Likaså hyllsystemet vars hyllplan inte är på plats än, de stod i gamla förrådet. Så vi valde att vara ekonomiska och enbart måla om prylarna.


Ingen rast och ingen ro!

Oj oj oj.. Nu jäklar har vi jobbat på nere i källaren. Och inga bilder har jag tagit heller! Dumt!

Vi har satt upp hyllsystemet på två väggar, målat element + rör vita, målat en byrå som skall stå där inne vit, skrapat och putsat fönstret... Pjuh! Det lät inte som så mycket jobb, men det var det! Jag är helt slut nu... Klockan var ju ändå 23:45 när vi kastade in handduken!

Imorgon lovar jag er bilder och uppdatering. Planen är att rensa ut det nuvarande förrådet på grejer - lite åker på tippen och lite sparas - och ställa in det i THE NEW förråd. Samt måla klart två hyllställningar från trä till vitt. Bra plan!

En bild som togs igår:


T.G.I.F

Thank god i'm fabulous!

Idag är det fredag, och jag jobbar stängning. Sen är det ledig helg! Grymt! Vi håller på att fixa i källaren, så jag tänkte lägga ut lite bilder här ikväll.

Hej så länge!


Hittade lite bättre ljus!

Men nu så! Här ser ni ju att det faktiskt är svart längst upp, och brunt längst ner.


Håret..

Som sagt; la i en brun färg igår.

Det är verkligen jätte jätte svårt att fånga färgen på bild. Näst intill omöjligt! Men här kommer nån bild iallafall. Och ni får ursäkta facelooken, koncentrerade mig mest på att knäppa på håret..

 

 

Wrecking ball.

Miley Cyrus senaste singel. I like it!
 
Vad tycker ni?

Vem behöver väckarklocka?

Klockan 06:30 vaknade jag av ett "meeeeeeeeoow!". Det var guzzen som smugit sig upp i sängen och ställt sig precis vid mitt huvud.... och skrek. "Vaaaaaaknaaaa!" hade det nog låtit om hon kunde prata människospråk. Jag vände mig om och kollade trött på min bebis, varpå hon ger ifrån sig ytterligare ett "meeeen hallååååå?".

Jag försökte ignorera henne så gott det gick, men efter 30 minuters jamande och busande (hon lägger sig på rygg och drar sig runt sängen med hjälp av klorna.. bra ljud..) gav jag upp.

Nu har jag släppt ut det lilla monstret och försöker själv att somna om. Vilket är helt omöjligt. Varför kan hon inte vara en lugn och mysgosig katt på morgnarna för? Titta så söt och trött och var igår kväll:


Precis vad jag behövde!

På jobbet låg det en goodiebag och väntade på mig! Den kom från Nikita som är en frisör-kedja (säger man så?), och som glitter samarbetar med då och då.

Anyways så var det verkligen på pricken vad jag behövde just nu! Mitt hår har blivit färgat så många gånger på senaste tiden (jag har mig själv att skylla) så lite bra inpackningar säger jag inte nej till! Stackars hår.

Det blev bra med den bruna färgen förresten. Lite tråkigt att man inte ser en markant skillnad från mörkt till ljust, men men. Det känns väl typ kanske bra ändå. För tillfället. Ni får se bild imorgon!


Kunde inte vänta..

Nej, jag kunde inte vänta tills ikväll med att slänga i den bruna färgen. Hade typ dött pinsamhetsdöden på jobbet om jag åkte ner utan att ha färgat.

Så nu ska detta verka i typ 30 minuter, sen är det turbo-fix så jag hinner till jobbet i tid! Wish me luck!


Jesus christ...

Okey everybody, we have a situation over here..
 
Mitt hår ser helt galet ut!! Haha!! Jag färgade det igår igen.. Fläckigt och jävligt! Som tur är har jag en brun färg som jag ska lägga i hela håret, så blir det nog bra bättre än nu. MEN innan jag kan göra det måste jag jobba. Herreguuuuud jag dör.
 
Från att ha vart helt okej, till att nu vara katt-a-astrof.
 
 
 
Ni kanske inte ser det så bra på bilderna.. Men tänk er såhär; misslyckad avfärgning.
 
Kan man något annat än att skratta åt sig själv i sånna här lägen?
 

Bästa lacket!

Som ni säkert redan vet älskar jag att ha svarta naglar! MEN, när man jobbar i butik får man ju måla naglarna i princip varje dag.

Lacket skavs av när man gräver bland mynten, sliter upp kartonger och så vidare. Det är hopplöst..

..Tills för en vecka sedan!!

Jag köpte ett lack av min vän Sarah som är nagelteknolog här i Gävle (hon jobbar även på Make Up Store) som ska sitta bättre än vanliga lack. Jag måste medge att jag var skeptiskt.

Om det var bra? -Helt fantastiskt!! Efter en vecka satt det fortfarande kvar! Sinnes! Det kostar 125kr och finns säkert i fler färger. Helt överlägset det bästa nagellacket jag har provat.


På bilden har jag inte målat naglarna på en vecka.


Besviken!!

Jag har precis packat ihop överkastet igen. Det blir en retur på en gång!!

På bilden såg det så himla fint ut, men i verkligheten såg det bara sååå billigt och B ut. Inte roligt alls, med tanke på att det kostade 1900kr, + 200kr för kuddarna.

Jag får helt enkelt köpa nya pälskuddar istället. Både billigare och snyggare!


Tummen upp för Ellos!

Detta är vad jag kallar expressleverans! Jag köpte överkastet + kuddarna i söndags kväll. Igår skickade dom paketet, och nu får jag ett sms av posten som berättade den glada nyheten att varorna finns att hämta!

Jabadabadoooo vad glad jag blev nu!
Ska käka lite frukost (jo, jag är medveten om vad klockan är..) och sen är det full fart till coop!


Lady in Pink.

Druckit kaffe, matat guzzen, slängt in en tvätt och nu sitter jag vid datorn för att göra några viktiga ärenden. Jag har svårt för att bara sitta i soffan och vila en hel dagen. Inte ens en halv dag klarar jag av det. Jag får vila genom att göra lite olika sysslor - s a k t a. Bra plan.
 
När jag ändå sitter vid datorn passade jag på att kolla igenom lite gamla bilder. Eller "lite" gamla..? Typ 3 år tillbaka i tiden är denna bild från:
Lady in pink. Nyvaken kärleksgud.
Jag använder mycket sällan rosa (läs: aldrig), men här hade jag och Micke nästan precis träffats, och rosa är ju kärlekens färg. Right? Så vad passade då inte bättre än rosa underkläder matchat med en rosa mjukisdress?

Sick n tired.

Idag är jag sjukanmäld. Känns bäst så. Vaknade med lite feber, mycket snor och bra jäkla ont i halsen. Thank you lord.

Så idag blir det inte många knop. Vila vila vila är vad jag ska göra. Och köpa maskmedel. Guzzen har ju käkat varenda djur som smugit sig in på tomten, så en avmaskning känns väldigt rätt just nu.

Blä. Varför började jag tänka på mask innan frukost? Oh, so stupid. Nu kan jag lägga till "illamående" på min lista.


ZzzzZZz..!

Somnade på soffan efter jobbet.. Snark vad jobbigt det är! När man vaknar vill man bara vagga över till sovrummet och fortsätta sova. MEN nej. Nej, nej, nej. Då ska man ta sig in på toaletten - borsta tänderna.. pressa citronen.. tvätta ansiktet.. Zzz!

Nu är det iallafall gjort, och jag kan sova vidare. I sovrummet.

Over n out.


Mitt lilla hjärtegryn!

Jag sitter och ska fixa håret, men fick sällskap av en kelsjuk kissemiss!


Gult är fult!

Imorse när jag kollade mig i spegeln fick jag en chock! What the fuck, varför känns håret gulare idag? PANIK! Såhär kan man ju inte se ut.

Efter lite lätt brainstorming kom jag på svaret på mitt problem: silvershampoo!

Så efter några snabba klick på nätet är en flaska på väg hem till mig. Jag köpte även något serum som skulle hålla håret.... friskt? Vilket känns nödvändigt nu när jag blekt skiten. Stackars hår!

Och ja, jag är medveten om att skadat hår aldrig kan bli helt igen, precis som men naglar, men lite bra olja kan ju inte göra saken värre liksom.


Klick, klick.

Eftersom vi går mot kallare tider kände jag att det var dags för varmare inredning! På ellos.se hittade jag ett sviiiiiin snyggt överkast + två matchande kuddar. Allt är vändbart, så vill man ha päls deluxe är det bara att vända på steken. Nu är det bara att invänta leverans.

Mycket nöjd tjej säger nu godnatt.


Överkörd..

Fy fan alltså.. Det känns som att jag har blivit överkörd av tåget. Kroppen gör ont och likaså halsen.

Jag har kommit hem från jobbet nu, och ligger i sängen redo för en stödvila innan maten. Behövligt!!

Det tar på krafterna att gå runt runt runt i butiken, prata med alla som kommer in och hela tiden le och se glad ut.

Lord have mercy on me! Imorgon måste jag vara frisk(are).


MOOD.

Jag fick en fråga om vilken färg jag använder, och det är såklart Jane Hellen MOOD! Tycker att deras färger är riktigt bra och RIKTIGT prisvärda! 37kr/förpackning fick jag pröjsa för blekningen. Fantastiskt.

Jag har försökt fått en bra bild på hur det blev nu när jag blekte lite mer fram vid luggen.. men det är ju omöjligt.


K a f f e

Jag ligger fortfarande i sängen. Om två timmar måste jag cykla ner till jobbet. Eftersom jag inte har pratat än kan jag inte uppge status för halsen.. men frisk känner jag att den inte är. Känns dock bättre än igår, och det tackar vi gudarna för.

Nu måste jag kliva upp. Uppdaterar snart med bilder på håret.


RSS 2.0