"dags att krypa ner i sängen"

Hej, hej, hallå! Snart är det dags att krypa ner i sängen efter en - minst sagt - seg dag! Var pretty bakis/seg igår, så idag har jag inte alls varit särskilt pepp. På jobbet kom det dessutom mucho nya varor, så det har varit uppackning hela dagen. Inte min absoluta favorit direkt..

Innan jag traskade iväg till jobbet i förmiddags så kollade jag postlådan, och där i låg en avi! Tjoho, min ring hade kommit! Och när jag efter jobbet var ute och promenerade gick jag förbi Ica på söder och hämtade ut skönheten. Lite mindre in real life än på bild, men det gör inget! Snyggt sa räven!

Nu satt jag och väntade på att min underbara pojkvän skulle komma ut på skype, men icke sa nicke. Hans internet tvärdog. Snacka om att mitt humör blev sämre på stört. Hade sett fram emot att se hans snygga face hela dagen! Ååååh, kom hem nu! Nu, nu nu! På torsdag ska den rackarn se AC/DC, så han kommer hem mitt i natten istället för eftermiddag.. Ännu längre tid tills vi ses. Typiskt! Men som dom säger; Den som väntar på något gott..

Och på mammas begäran får ni en "dagens jewellery":

Armband och halsband från Top Collection.


Mobilblogg - Härlig kvälls sol! Underbart ...

dsc03102 (MMS)

Mobilblogg - Härlig kvälls sol! Underbart promenad-väder vill jag lova! Återkommer med en dagsrapport när jag är hemma igen.


"Grattis Håkan"

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag, för det är Håkkes födelsedag! Hurra, hurra, hurra! Grattis Håkan "Esset" Palm på din dag! Önskar att jag kunde fira med er ikväll.

Håkan då:


Håkan (och jag) nu:

Jag antar att han fortfarande inte vuxit upp...

Världens bästa plastfarsa!


"den dåliga updaten"

Måndag morgon, igen. Jag ber halvt om ursäkt för den dåliga updaten i helgen. Men bara halvt, för tro det eller ej, men jag har även ett liv! Heh, blink blink.

Fredagen gjordes inte så mycket mer än att jobba. Blev en tidig kväller. Micke var på Tant Grön.

Lördagen blev det bio på förmiddagen. Vi såg Sex and the city 2, som var lite utav en besvikelse faktiskt. Efter bion drog vi på subway och tryckte en Spicy Italian och sen hem för att byta om till inflyttningsfest! Det var en riktigt lyckad kväll!

Söndagen sov vi till 12.30, vilket resulterade i stress eftersom herrn ska göra matlådor och åka till norge kl 15:00. Som tur var har dom kortare restid vilket gjorde att dom drog ca 17:00 istället. Så därför hann vi mysa och äta bakispizza ihop.

Det var väl så min helg såg ut i stora drag. What does not kill you makes you stronger.

Mobilblogg - Fia skålar med ett trasigt gl...

dsc03091 (MMS)

Mobilblogg - Fia skålar med ett trasigt glas, hahahahahahahaha. Så kan det gå ;) Ha en trevlig kväll everyone!


Mobilblogg - Skål!

dsc03090 (MMS)

Mobilblogg - Skål!


"inflyttningsfest"

Nu drar jag på inflyttningsfest hos Stina! Ses i dimman!

Mobilblogg - Hemmagjorda smoothies till fr...

dsc03081 (MMS)

Mobilblogg - Hemmagjorda smoothies till frukost. Mums!


Mobilblogg - Så jävla hett när ett helt sa...

dsc03079 (MMS)

Mobilblogg - Så jävla hett när ett helt salladshuvud fastnar mellan tänderna! Kul om jag hade gått ut och jobbat sådär! Hahahaha, då hade jag fan dött alltså!


Mobilblogg - Lunchtime på jobbet! Jag kä...

Mobilblogg - Lunchtime på jobbet! Jag käkar en sallad som jag slängde ihop imorse. Mmm, gött! Det är inte roligt att jobba när micke äntligen är hemma! Men ja ja, det är ju "bara" 4,5 timme kvar tills jag är halvvägs hem.. Läääängtar! Hej så länge.


"hörs väl imorgon"


Strike a pose! ..or three.

Nu är det dags att bege sig till jobbet. Ikväll kommer Micke hem! HURRA! Om vi inte hörs via mobilen så hörs vi väl imorgon alla trogna bloggreaders. Haha, som att det fanns några sånna liksom? Bye!

"kalas!"

Krukor/vaser är hittade och köpta! Körde runt på ett flertal affärer och kikade, utan lycka, tills jag kom till hemlingby och Blomster Landet! Åh, att jag inte har tänkt på det tidigare! Blomster Landet! Köpte två höga krukor (eller rättare sagt Vaser..) i svart glas, 79:90kr/st, så jävla hittat! Så nu är det fint i sovrumsfönster också! Lite ny tapet på det här så blir det ju kalas! Så jävla happy just nu! Haha!


Fruktansvärt dålig bild... i know.


"äta frukost"

Igår fick jag ett tips om att det finns svarta krukor på Ica Maxi, dock inte vilket size. Så jag tänkta blia mig dit så fort jag har volymat håret. Eller nja, efter jag har volymat håret. Det lät så stressigt att säga "så fort jag..", för på morgonen är det ingenting som går fort här hemma. Det ska gudarna veta! Iallafall så innebär detta att jag åker inom den närmsta timmen. Punkt.

Innan jag beger mig in till badrummet ska jag äta frukost, eller nåt liknande. två bananer och en mugg kaffe. Kirrar en sallad innan jobbet klockan 13, så bananas får duga så länge. Over and out!

"God natt"

Nu har tiden kommit för att go to bed. Micke ringde 22:20 och frågade vad jag gjorde.. "Jag är ute på balkongen och skurar lite.. och pysslar. Vad gör du då?" Han svarade med ett skratt "Du är då rolig du. Vet du vad klockan är? Jag ringer för att säga god natt.."

Så nu, en timme efter vårt samtal, är det min tur att säga god natt. Ikväll har jag städat, dammsugit, torkat golv, pysslat på ballen, och innan dess har det vart full rulle. Jag är nöjd med min lediga dag. Imorgon jobbar jag 13-22.15. Det är tjejkväll på nian och jag hoppas väl att vi alla ses där!? God natt.


Ni får en till bild. Det ser ju så mysigt ut! Eller hur? Jag tycker att möbler i plast eller (framförallt) trä är så mycket snyggare än sånt där stelt hårt whatever. Vad tycker ni?

Mobilblogg - Nu är balkongen ren och fin! ...

dsc03070 (MMS)

Mobilblogg - Nu är balkongen ren och fin! Jag längtar efter alla varma sommarkvällar då man kan sitta där ute och dricka ett (eller flera) glas vin, och bara njuuuta! Åh, jag älskar sommaren! I helgen måste vi verkligen grilla och käka där ute! Mys!


"underbart söt"

Ingen rast och ingen ro, så känns det just nu! Efter min solning åkte jag bland annat ut till valbo för att uträtta några ärenden. Och sim sala bim(!) blev det en galen jakt efter två svarta höga krukor. Jag har rest land och rike runt för att finna ett par som inte kostar 299kr/st.. dock utan resultat. Hur svårt ska det vara liksom? Varför har inga affärer svarta krukor? Svara på det om ni kan! Make my day!

Istället för krukor blev det en ny kofta och nya underkläder (och lite till..). Se så underbart söt denna bustier är! Och dessutom var det värsta rean! Hurra! Kommer bli snyggt under en kavaj och bla bla bla bla.. you get it.


Nästan lite bröllops-varning.. men bara nästan.


"i wanna be tanned"

Det blev verkligen en minipromenad idag. Fy Elin! Bad girl! Men jag var så sugen på att hämta bilen och gasa lite! Tycker inte ni också att det är roligt att köra bil? Speciellt om man inte gjort det på ett tag? Anyways, på willys blev jag rånad! Kassören påstod att en påse mat kostade 220kr. Herregud. Anorexia here i come! Jag gillar verkligen inte att lägga pengar på mat. Finns mycket roligare att handla för dom summorna.

Nu ska jag trycka i mig en banan och en mugg kaffe, sen blir det - läs inte detta, darling - solariet en sväng! I can't help it! I wanna be tanned! ..lets get tanned!


"promenad och mathandling"

Good morning, sunshines! Förutom moln på himlen är det skapligt varm ute, säger termometern. Jag som hade planerat en tidig uppgång idag, det sket ju sig! Förresten så var det egentligen inte nödvändigt heller. Alldeles strax ska jag dunka på med en promenad. Blir en kortare variant idag eftersom jag ska hämta bilen på vägen.

Idag ska jag storstäda här hemma! Känner mig riktigt pepp redan nu faktiskt! Och när jag säger storstädning menar jag (utöver det vanliga man gör) skrubba duschväggar, putsa fönster och kanske - men bara kanske - tvätta rent grillen och balkongmöblerna. Vi får se hur pass pepp jag är efter min promenad och mathandling.


Hör får ni en bild sen lördagen. Mysan och (bleka) Jag.


"sova som en stock"

Föutom att hela tjejligan kändes trött på träningen gick det bra. Fötterna gjorde bara ont när jag stog still. Nu är dom nästan helt återställda, och imorgon kan jag säkert använda klackisarna igen. Imorgon är jag ledig, då är det mycket som skall bli gjort. Stället klockan på en tidig tid.

Och förresten.. Jag som brukar somna så fort klockan är över 22, och ändå sitter jag här! Pigg som en lärka! Verkligen skumt måste jag säga. Antar att jag kommer slockna och sova som en stock så fort jag lägger mig i sängen. Ska nog testa det nu faktiskt.

"hur ska det gå"

Efter jobbet sprang jag in på h&m och köpte en ny sportbh, med leopard mönster! Det blir ju inte mer Elin än så! Nöjd är jag över den. Något jag inte är lika nöjd över är mina fötter! Påminn mig om att inte jobba i klackar, om jag ska träna efteråt! Shit, hur ska det gå att lira innebandy med ömmande trampdynor?? Det är bara att bita ihop, i guess! Det är väl inte sååå farligt heller, för pure pain är det inte. Snarare lite ömt. Hmm... finns det ett sånt ord? "Ömt"? Ömmande kanske är rätta böjelsen? Äh, whatever! Later dudes!


"ponytale"

Jag vaknade tillslut(!) och det blev en promenad i rask takt på 1h 20min, gött! Nu har jag duschat och käkat någon form av frukost. Börjar jobba 12 o'clock så jag känner mig en aning stressad. Smink ska på och likaså kläder. Jag får prioritera bort håret idag och köra ponytale! Surt, sa räven.

"god morgon"

Så trött, så trött. God morgon på er! Här är det tröttmössan som är på! Sitter och sippar på en kaffe nu i hopp om att piggna till lite. Det går väl sådär.. Kan knappt skriva heller känns det som. Tar år och dar innan jag kommer på något. Kanske dags att låta bli tangenterna och get going? Tänkte köra långpromenad så snart som möjligt. Och snart i detta fall verkar vara om hundra år. Suck.


Trött.. Tröttare.. Elin. Fy fan, väck mig!

"natti"

Nu slår klockan snart midnatt och det är dags att förflytta sig in till sängen för att fortsätta detta komedi-maraton. Scrubs, 2½ men, how i met your mother, bla bla bla bla. Och förresten, jag tokljög i förra inlägget. Det blir sallad hela sommaren! Natti på er!

"Den baddräktstid nu kommer, när magen är för stor. Då valkar bara sväller, och celluliter gror. Generande behåring, lyfts fram i solens ljus. Nej stranden verkar boring, vi stannar inomhus. De krav som sommarn ställer, förstör vår ledighet. Vi sitter där å gnäller, fy fan vad jag är fet. Fast vem vill motionera, när man kan sitta still? Nej låt oss revoltera, vi tar en kaka till!"


"äcklig spindel"

Nu är tvätten tvättad, torkad, vikt och lagd på sin plats. Skönt! När jag gick ner till tvättstugan nu sista gången så kröp det en stor (jääävligt stor!) spindel förbi på golvet. Jag är ju så sjukt rädd för spindlar i alla dess former, så jag trodde nästan att mitt hjärta skulle hoppa ut ur bröstet! Fobi big time! Jag har lugnat ner mig nu, men blotta tanken på att det kan ligga nån äcklig spindel bland kläderna gör mig illamående.

Något annat som gör mig illamående är tanken på pepsi. Pepsi max. Fan, jag är nog beroende. Tur att det är utan socker då.. eller nåt. Jag skyller som vanligt dessa socker- och fettproblem på Micke, min älskade sambo. Att flytta ihop och börja äta som en normal människa har gjort att jag väger mer nu än förr. Och att jag tränar nu för tiden gör ju också att jag väger mer. Jag har gått upp hälsosamma kilon iallafall.. och det är ju bra, eller nåt. Inte. Men hey!, jag mår bra och är lyckligare än någonsin. Så vad gör en lite större midja om hundra år?

"klump i magen"

"[..]för att kunna ringa sjukhuset. Fick en genomgående stöt så måste dit och ta EKG-prover. Ingen fara med mig men man måste ändå ta prover. Saknar dig darling! Love!"

Även om det inte är någon fara som han säger blir jag ändå rädd. Fick en klump i magen när jag läste messet, och ögonen tårades. Om något skulle hända honom vet jag inte vad jag skulle göra..


I miss you so much it hurts!


"en riktigt trevlig em"

Hur underbart är det inte att det är dagsljust ute och klockan är kväll!? Me like!

Jenka och Sofie har precis dragit härifrån efter en eftermiddag med sallad, kaffe, scones, pepsi max, skit snack, tvätt, facebookande och skratt. En riktigt trevlig em måste jag säga! Och det blir fler gånger vill jag lova!


Innan jag mötte upp brudarna på stan gick jag en sväng till Stina. Jag ville checka in hur hallen blev - super bra! - och surra en sväng. Men icke sa nicke! Där sattes man i svettigt arbete på en gång. "Bekväm" från ikea var allt annat än bekväm att skruva ihop! Svetten lackades i pannan och Stina svor. Haha, jag undrar om hon fick ihop den till slut? Det måste verkligen ha varit ett konstruktionsfel på den där pallen. Eftersom jag har jobbat på Ikea säger jag att jag har rätt i den saken. Konstruktionsfel it is!


"mjölk och frimärken"

Efter min promenix på 1h 20min (heja heja!) så hittade jag den första av tre lönespecar i brevlådan! Dubbelt så mycket mer än jag hade förväntat mig. Tackarrr!

Det är en planerad scones-kväll med Jennifer och Sofie ikväll, men jenka är osocial och hör inte av sig. Folk som inte svarar på sms borde få en bitchslap! Hmm, mabye she is working. Yes! Thats why.

Nu är det dags att bege sig till affärn för att köpa mjölk och frimärken. I love tradera!

Mobilblogg - Underbart väder just nu! Och ...

dsc03050 (MMS)

Mobilblogg - Underbart väder just nu! Och att det luktar nyklippt gräs är inte heller helt fel! Välkommen sommar!


"hej pepp"

Good morning! Såå skönt att få se en strålande sol denna morgon! Och eftersom jag äntligen har blivit frisk kan jag ta mig en promenad! Jiihaa! Kanske till och med smäller till med ett pass på gymmet senare!? Hej pepp!

Brygger en mugg kaffe just nu och gnuggar sömnen ur ögonen. Rachael Ray lagar mat på tv och gör mig på ett allmänt bra humör. Lite good music på det här så kan jag promenera hur länge som helst känns det som! Hej duracell-kanin!

"bakis-brudarna"

Och regnet det fortsätter att ösa ner.. Ö-S-A indeed! Men ibland behövs det också. I guess. När jag gick till gallerian tidigare tog jag fram mitt lilla paraply som jag köpte för cirkus 15 pix på någon mataffär long time ago. Men shit vilket skämt alltså! Så fort det kom en vindpust vände sig paraflaxet ut och in. Något irriterande.


Igår somnade jag ifrån filmen Love Happens med Jennifer Aniston. Så jag kikade klart den nyss. Och som jag grinade gott folk! Den var bra, inte jätte bra, men bra. Och jag rekomenderar den till alla kärleks-films-fantaster där ute!

Om en stund kommer bakis-brudarna Pyret, Mimmi och Mysan hit för att kika film, snacka skit och äta hemmagjord pizza. Kommer bli riktigt nice!

Uppdaterar er senare, cyberpeople.

"det hade inte suttit helt fel"

Regn regn regn. Tur att det kom idag och inte igår kan man väl tyckta. But still, it totaly sucks. Jag hade faktiskt tänkt dra en långprommis och steka i solen idag, men tji fick jag!

Jag har nyss kommit ut ur duschen. Det blev peeling och skrubb för hela slanten! Jag tänkte "kan jag inte njuta av solen utomhus, får jag väl göra det inomhus!" vilket betyder ett besök i kärringgrillen. Men innan dess tänkte jag städa lite här hemma (det lilla som finns att göra..) och gå ner till gallerian för att lämna tillbaka en tunika på h&m och köpa ett paket kaffe. Undra sa flundra om gäddan är en fisk.. Kanske att jag ska köpa hem och kirra en sallad till middag? Eller hembakad pizza! Mmm, det hade inte suttit helt fel!

Later!

"faller för grupptryck"

Och såhär blev denna kväll:
Jag gick över till Engberg där det satt ett gäng och partajade. Sångtexter hade skrivits ut och allsången var i full gång när jag berättade att jag snart skulle gå. Jag ville ju till hemmakväll för att köpa godis och sen vidare till lyan för att se film, men då fick jag långfingret av dom flesta. Men inte är jag den som faller för grupptryck inte! Film, godis och pepsi max! Perfekt! Det enda som fattas nu är Micke. Och om han fattas? SOM han fattas.

Något annat som fattas (alternativt saknas) är morsans mascara. Jag råkade få med mig den hem, och hon var inte så nöjd. Well, vad ska jag säga? Du tar mina hårnålar och jag tar din mascara. Nej, skämt å sido! Får väl åka ner med den imorgon eller posta den eller what so ever. Nu ska jag ha en skype-dejt med hannes och sen kika film!


"surrat lite i telefunken"

Jag slängde ihop en smarrig kycklingsallad, kikade på "16 and pregnant" (fick ångest för deras skull! Damn, dom är ju riktigt slut i huvudet!) och surrat lite i telefunken. Jag skulle ljuga om jag sa att jag fortfarande var lika trött och förslappad som innan. Dock är jag inte sugen på att dricka någon alkohol. Men jag är däremot inte helt ovillig att besöka vissa förfester och träffa lite glatt folk ..och sedan köpa lite gotta och bättre på midjemåttet till en nice rulle!

Nu kommer då frågan: Våldsgästa ljusnes skogar för att träffa gamla polare, eller knata rätt över vägen för att säga hej till några mindre gamla (well, det beror på hur man ser det..) polare? Lite jobbigt är det ju att bilen står en bit härifrån, typ si sådär 15 minuter härifrån. Och att sova i Östanbo är rena rama suicidet när Milko och jag tävlar om sängen. Äh, när jag resonerar såhär är det väl ingen tvekan om att det är skönare att stanna i gävle. Dock roligare i hemstaden. Kanske.

 


"sopslut"

Hello! Klockan ringde 6:30 imorse för att låta mig veta att det är ok att gå upp. Har sovit som en jävla mardröm faktiskt! Milko (gammel kattn) har stångat och kloat och mjauat på mig hela natten. Grrr!

Hela dagen har spenderats på Furuvik med Micke's familj (mamma, pappa, syster m. sambo, systerdotter). Vi hade verkligen tur med vädret! Jag läste på smhi att det skulle regna lite, men icke sa nicke! Solen gassade på för fulla muggar. Nu är jag helt jävla sopslut! Men trevligt var det. Synd bara att Micke jobbar helg och på så sätt inte kunde vara med och skratta åt aporna, fika gott i solen, må illa av piratskeppet, trängas med 9000 pers och äta hamburgare. Miss you, babe.

Trött och rastlös är jag nu, en helt världelös kombo! Man är för trött för att göra någonting, men för rastlös för att inte göra någonting. Suck och pust. Jag vill inte dricka mig full och vricka fötterna i mina snygga skor. Jag vill inte köpa godis och mysa med en film. Jag orkar inte umgås och var trevlig med folk. Jag orkar inte åka till söderhamn och träffa mina nära och kära. Jag orkar inte gå ut och motionera, eftersom jag har gått hela förmiddagen. Jag vill inte städa och göra fint här hemma. Så, om någon har ett förslag på vad jag kan göra förutom det - slå mig en pling!


Mobilblogg - God morgon! 21 grader i solen...

dsc03043 (MMS)

Mobilblogg - God morgon! 21 grader i solen. Tackar!


Mobilblogg - Elza och mamma.

dsc03042 (MMS)

Mobilblogg - Elza och mamma.


Mobilblogg - Nu sitter vi hos farfar - jag...

dsc03019 (MMS)

Mobilblogg - Nu sitter vi hos farfar - jag, syrran och nellie - och ritar. Eller ja, nellie försöker rita. Shit, hon har blivit så stor!


"stoneface"

Just det ja! Igår köpte jag ett par solbrillor! Dom kommer från Glitter.

Och japp - man blir sådär stenhård när man har dom på! Stoneface.

Nu är det en timme kvar tills tåget går. Jag är påklädd. Väskan är packad. Kanske att man skulle stoppa något i magen så att man inte svälter ihjäl då? Kycklingsallad får det bli! Ruccola + feta ost + avokado + körsbärstomater + grillad kyckling = mumsfilibaba! Hörs senare via mobilen! Tjaaarååå!

"time by palm"

Skräddarställning i soffan med en mugg kaffe:


Det enda jag har kvar att göra nu är ombyte och lunch. Och klockan är bara strax efter ten o'clock! Som vanligt är jag snabbare än jag tror. Vilket är en jäkla tur det! Vore jobbigt att alltid komma försent. Att köra en Time by Palm är inte riktigt min grej! Mamma, du fattar vad jag menar va?


"jag är stressad"

God morgon! Inte coolt att vakna på sin lediga dag och se att det regnar! Typiskt! Jag som trodde att vi hade en deal jag och vädergudarna? Well, guess not.

Klockan 12:04 går tåget till Ljusne. Och som vanligt är jag världens segaste på att fixa mig (plus att jag måste packa och städa lite innan jag drar.. samt äta lunch!) så jag känner mig redan stressad. Haha, ja.. man kan inte annat än skratta antar jag. 3h och 15min kvar tills tåget går (stationen ligger ca 7min från mig att gå) och jag är stressad. God damn, bitch!

"så fint det blev"

Magen är mätt, naglarna nylackade, disken diskad och blommorna planterade. Nu kan jag börja röja undan lite här, samt packa inför morgondagens tripp till Söderhamn och övermorgondagens tripp till Furuvik med svär-familjen! Jag håller tummar och tår för att det inte regnar en endaste liten droppe i helgen!

Checka in så fint det blev med lite grönt på ballen! Nu fattas det bara lite sol där..

..jag får ansöka om rivning av husen som står i vägen helt enkelt. Eller ett bolån, så att vi kan flytta till hus. Snart, snart, snart hoppas jag!


"plantera på ballen"

Nu är jag äntligen hemma. Fötterna skrek av smärta sista biten! Eller nja, inte så pass kanske. Men det gjorde lite småont efter 7 timmars jobb i dom snygga rackarna!

Nu ska jag käka lite dinner och sen plantera på ballen. Hade ingen jord till blommorna igår, men idag så! Bild kommer senare. Och när vi ändå pratar om balkongen måste jag bara påpeka hur grymt sugen jag blev på grillat! Tänk om älsklingen hade stått där ute och grillat nu! Det hade vart pricken över i:et idag! ..fan, nu blir jag lite depp! Ja ja, en vecka kvar bara.. God, i miss him sooo!


Snart jobbat en heldag i klackarna, och än...

dsc03008 (MMS)

Snart jobbat en heldag i klackarna, och än så länge går det bra!


"ses på glitter"

Hej hej hallå! Denna morgon har minst sagt vart stressad! Åkte och handlade, parkerade bilen, gick hem med 6kg's kassen, vm i hetsätning, duscha, fixa lunch, sminkning, hårfix och slutligen påklädning. Puh! Nu är jag klar och dessutom tidigare än väntat. Idag ska jag ha "nya" kilklackarna! Woohoo! Ses på Glitter ya'll!

"Hans stora vackra ögon"

Plötsligt fylldes jag av en olustig känsla.. en känsla av sorg och saknad. Trots att dagen har varit hur kul som helst så tåras nu mina ögon. Helt utan förvarning. Det kan bero på saknaden efter Micke. Men det kan även bero på att farfars cancer har spridit sig, vilket får mig att tänka tillbaka på lillebror Markus.

Min fina älskade Markus. Jag hör hans skratt, och jag ser hans leende. När jag tänker tillbaka på de gånger vi "pratade" i telefonen, och hur fotografiet han hade av mig var alldeles skrynkligt, då rinner tårarna längst kinderna. Varför var jag inte där oftare?, frågar jag mig själv. Sedan tänker jag tillbaka på den gången katterna snodde hans smörgåsbitar i gåstolen och ler lite för mig själv. Jag hör stunderna då han tjöt av skratt när vi vaggade honom i en filt. Men jag tänker även på de mindre roliga stunderna. Tillexpempel de gånger han låg isolerad på sjukhuset, svullen och inte ett hårstrå på hvudet pga medicinen. På den gången han var så svag att han inte ens orkade öppna ögonen, inte på hela dagen.. inte för ens jag kom och strök honom på kinden. Det var sista gången jag såg in i hans djupt blåa ögon. Hans stora vackra ögon.




Jag skulle ge vad som helst för att få hålla om dig sådär igen..




Mobilblogg - vilken jäkla middag!

dsc03000 (MMS)

Mobilblogg - vilken jäkla middag!


Mobilblogg - Jag och Stina målar om i henn...

dsc02999 (MMS)

Mobilblogg - Jag och Stina målar om i hennes hall! Grönt blir vitt. Riktigt nice!


"blomma till balkongen"


Eftersom jag känner mig lite stressad får det bli en bild i farten.

Nu brummar jag iväg till Stina, vi ska dra en repa till valbo och shoppa lite. Jag behöver jord och blomma till balkongen. Senare ska vi måla om i hennes hall, och hon bjuckar på middag. Hörs later!

"high five på den"

Morning ya'll! Tror ni inte att jag hade svalt några rakblad i sömnen!? Vaknade med smärta(!) som vanligt.. Fan, när ska jag blir helt frisk då? Det är så tröttsamt att inte få träna eller powerwalka eller nåt annat i den stilen. FUCK!


Igår fick ju jag och Kajsa varsin "vitaminwater", och på baksidan står det en sjukt rolig text!

det finns två sorters morgonmänniskor. tillhör du som 3% som studsar upp ur sängen som påtända ekorrar och dukar upp en hotellbuffé till frukost? grattis. du kan sluta läsa här. men är du som fredrikö på vårt kontor och misshandlar snooze-knappen, skyller sena ankomster på signalfel i tunnelbanan och äter bussfrukost så har du kommit rätt. även snooze-vänner som fredrik behöver näring. varje klunk av den här drycken skickar kalcium och c-vitaminer rakt in i kroppen. ett bra komplement till vilken bussfrukost som helst. för en sån där ekorrtyp kommer du aldrig bli. tackålov.

Vilket företag skriver så här egentligen? Haha, så jävla härligt! High five på den!


Är pretty fuckin' tired just nu, så skulle ha behövt lite vitaminwater!

"en trött älskling"

Jag sitter och skypar med en trött älskling just nu. Eller vi är nog trött båda två, men det är inte jag som har jobbat ett 13-timmars pass! Jag förstår verkligen inte hur han orkar.. Det är väl en vanesak i guess. Hur som helst är det jätte härligt att kunna se varandra och prata med varandra trots avståndet! Det känns inte lika jobbigt på så sätt. Men visst saknar jag honom hela tiden. Varje gång jag tänker på honom så får jag ett leende på läpparna och det pirrar i magen! Om jag är kär? SOM jag är kär! Det hade definitivt vart trevligare att somna i hans famn ikväll än att gå till sängs helt solo. Men den som väntar på något gott..


i can't get enough of you!


"lira innebandy"

Slutade för en timme sen. Det är alltid lika roligt att jobba med Kajsa! Tiden går så fort. På lunchen hann jag med lite shopping - spetstrosor och en tröja från mitt andra jobb. I love Carlings! När jag nu kom hem såg jag även att jag vunnit en auktion på min favorit-internet-shopping-sida tradera! Me like!

925 Sterling Silver, valfri storlek. 99 spänn! Lyxigt värre!

Om en timme kommer Pyret och hämtar upp mig i lilla starleten. Vi ska dra till Sandviken för att lira innebandy i vanlig ordning. Den här veckan är det jag som har bilen, men det blev till att åka vita faran ändå. By the way så sprang jag om lapplisan imorse, hon stod två bilar från audin med penna och papper i högsta hugg! Men jag hann lägga i några kronor och klarade mig därmed från en bot. Puh! Dock så har någon kört in i backspegel och därmed repat den. Tack, asshole. Fick du körkortet i ett flingpaket eller?


Mobilblogg - Hello everyone! Nu sitter jag...

dsc02984 (MMS)

Mobilblogg - Hello everyone! Nu sitter jag och lunchar på jobbet. Det är väldigt lugnt idag, vilket är bra eftersom städning är planerad. Lådor ska torkas ur, speglar ska putsas och hyllor dammas av. Jag har suttit med lite papper samt inhandlat div städmaterial. Bra där! Det var nyss någon reklam-människa här och gav mig och min snygga kollega Kajsa en varsin vitaminvatten. Gött!


"grillmästare"



När Micke är borta på jobb så får jag vara grillmästare! Idag blev det kyckling, pommes, bea och en jättegod sallad! Så nu är Pyret och jag proppmätta. Vi ska dricka lite kaffe nu och sen blir det en film. Trevlig kväll!

"Good night"

Jag fick ett ryck och gjorde sex matlådor till Micke innan jag hoppade in i duschen! Det ni! Så nu är han mäkta glad, eftersom han endast behöver göra två stycken imorgon. Jag kan bara jag vill! Nu är jag pretty tired, men vi ska slänga igång filmen The Lazarus Project ändå. Lästa på Amela's blogg att den skulle vara bra. Good night ya'll!


"Not afraid"

Just nu spelas Eminem - Not Afraid här hemma. SJUKT BRA!! Helt klart nya favoriten.

"borde väl tända grillen"

"Dear John" har vi nyss kikat klart på. En romantisk film.. eller nåt. Den var bra. Till filmen handlade vi lite bakis-godis från hemmakväll (bästa lösviktsgodiset!), en pöse chirre och pepsi max såklart!


Det är fortfarande sjukt fint väder ute! Men både jag och Micke känner oss rätt sega.. så vi får se vad som händer och sker ikväll. Borde väl tända grillen snart också, men vem är hungrig efter snacks? Jag är snarare illamående.

"sjukt kul!"

Men hallå där! Som ni såg blev det ferre igår, trots min mage. Och yes, jag överlevde utan större smärtor. Vi var ett härligt gäng som satt här hemma och drack innan det var dags att kila ner på heartbreak/slick. Roligast var nog att jag kom in gratis (tur man har kontakter, haha) och att jag raggade två lakritsshots åt mig och Stina! Nej, det roligaste var fan när jag frågade om Jonna ville ha en Seaman's shot och hon svarar "Va? Nej men fy! Semen, som sperma? Vad är det då?" HAHAHA! Sjukt kul! .. Det var hur mycket folk som helst på dansgolvet kändes det som! Svettades som en liten gris! Men ack så roligt vi hade!




Jag och Micke har nyss kommit hem igen, vi var ner på stan och käkade frukost samt inhandlade middag. Jätte härligt väder ute! Det är nu man önskar att man hade hus. Tänkt att vara ute och poa i trädgården.. eller ligga som ett slakt på altanen kanske. Men nu har vi ingen stor altan eller någon trädgård, så det får bli en film i soffan.


Så jävla viktigt!!

dsc02963 (MMS)

Så jävla viktigt!!


Hörde jag skål?

dsc02961 (MMS)

Hörde jag skål?


"Hej magkatarr"

Att vakna och känna sig illamående och uppsvälld är ingen hit. Hej magkatarr! Så att gå ut och slå klackarna i taket borde jag skippa... borde.

Jag har precis kommit ut ur en dusch, och Micke har precis vaknat. Blev en rejäl sovmorgon! Jag antar att det är dags för frulle, men känner mig illamående vil blotta tanken på att stoppa något i munnen. Blä! Hörs senare.

"färgar mitt hår"

Grabbarna grus drog ner till Rack n Roll, och jag sitter med färg i håret här hemma. Kände att med min utväxt ("det syns ju knappt!") var det inte mer än rätt att skippa biljarden. Skönt att få den färgad ikväll också, slipper jag dona med det imorgon.

Imorgon ska jag och min snygga karl shoppa lite! Oj, så underbart det kändes att få säga det! "Jag ska shoppa". Faktum är att det inte alls är mycket som ska handlas.. but still! Ett par plagg på carlings, hårspray, mascara, skor, bikini... bla bla bla. Så mycket ekonomin tillåter.

Så nu sitter jag alltså här, fredagkväll efter klockan 00:00, färgar mitt hår och längtar efter morgondagen! Fast det jag mest längtar efter just nu är att ligga i sängen brevid min hunk. Im crazy inlove.

God natt.


Haha, ser jag nå grinig ut då!? Well, im not. Färgar förresten brynen på samma gång!

"surrar om biljard"

Efter jobbet - som för övrigt gick kanoners! - mötte jag upp Tomas och Micke för en fika på waynes. Maja kom och joinade hon med! Sen drog killarna och inhandlade tacos. Kvällen har alltså vart riktigt, riktigt trevligt!

Nu har Maja cyklat hem till sin karln som slutat sitt skift på banverket. (..eller vad det heter där han jobbar.) Micke och Tomas surrar om biljard, men jag är lite trött. Vi får se vad som händer och fötter.

Imorgon blir det iallafullafall fest! Micke är bjuden på grabbfest, så jag passar på att ha någon form av brudparty.. eller nåt. Måste ju inviga nya klänningen! Bästa klänningen!


Mobilblogg - massage?

dsc02936 (MMS)

Mobilblogg - massage?


Mobilblogg - Micke förklarade för mig att ...

dsc02934 (MMS)

Mobilblogg - Micke förklarade för mig att vi skulle mötas vid bilen. Vart står den då?, frågade jag. Den står neranför oss vid p-automaten.. fast ändå inte vid automaten, men nästan.. ganska nära.. ja, du vet, fick jag som svar. Den stod väl fan så nära det gick! Haha, jävla snurrigt svar. Haha! :)


Mobilblogg - grabbarna sitter ute i soffan...

Mobilblogg - grabbarna sitter ute i soffan och kollar på något helskumm komedi. Jag hör hur dom brister ut i skratt gång på gång. Haha. Själv ligger jag nerbäddad i sovrummet och har precis kikat klart på navy cis. Ikväll har vi grillat, skrattat, spelat spel, skrattat, snackat skit och åter igen skrattat. Det var längesen jag skrattade så att magen krampade! Haha, good times! Nu ska jag försöka hålla mig för skratt och sova. Det är svårt att inte skratta när man hör tokarna där ute. Jag sätter en femma på att jag kommer ha träningsvärk imorgon. Good night, alla där ute in the cyberspace!


"i love you"



När jag kom hem från jobbet låg den här på köksbordet! Med världens sötaste lapp. Oh, i love you too babe! Jag har världens bästa pojkvän! Tveklöst.

"det är han värd"

Sooo tired..

Jag förstår inte hur jag fortfarande kan vara så trött? Eller jo, det kan ju ha att göra med mitt smygande. Jag vill verkligen inte väcka Micke eftersom han har jobbat sina många timmar, och sen kört hela natten. Detta resulterar i att jag inte sätter på musik eller tv, och att jag tassar på tårna. Kan ju vara därför jag inte känner mig riktigt vaken ännu? Men det är han värd, min snygging.

"känns helt underbart"

God morgon! Älsklingen kom hem imorse vid fem-tiden. Känns helt underbart att ha honom hemma tidigare! Dock var det inte så trevligt att bli väckt och sedan inte kunna somna om för ens klockan ringer. Varför är det alltid så? Så fort man lyckas somna, då ringer klockan. Jag förstår det verkligen inte.

Idag är det söndag på stan. Detta innebär att jag jobbar själv öppning-stängning. Helt ok faktiskt! Timmarna brukar flyta på rätt bra. Tänkte gå dit lite tidigare och se om jag ska göra några dagsrapporter för veckan. Roligt roligt!

Nu ska jag fixa barret och sen leta upp kläder inför dagen. Adios!



"en riktigt bra dag"

Jag har haft en riktigt bra dag idag! Började med grötfrukost tillsammans med Mimmi, sen vidare till Pyret för att cutta lite hår. Sen checkade jag mitt konto och insåg att jag räknat helt fel på vad jag skulle få för lön - Hallelujah!

Efter det käkade jag lunch här hemma och sen bar det av till stan för en fika och fönstershopping med Jenka och Sofie. Jenka har precis kommit hem från Thailand, och där hade hon köpt mig ett böneband! Nu jäklar ska väl dom högre makterna lyssna till mina böner om rikedommar? Hehe..


Och nu på kvällen har jag varit hos Maja och snackat skit, ätit sallad och hjälpt henne att locka håret. När jag gick hem gick hon vidare mot en förfest. Bra dag, bra kväll! Nu är det en varm dusch som gäller, och sen Navy cis. Jobbar själv hela dagen imorgon, och micke kommer hem. Lycka!
Hemma hos Maja och Linus. Mysig takvåning i gamla stan.


"hur jag sminkar mig"

Nu tänkte jag berätta hur jag sminkar mig. This is for you Lizzop :) Förlåt för dom värdelös bilderna som inte alls visar färgen på skuggan eller.. ja, dom är kassa helt enkelt. Sorry.

Det första jag gör är att täcka små blemmor med ett coverstick från Isadora. Viktigt att tänka på är att använda denna under ögonen för att dölja ev mörka ringar. Sen använder jag en puderfoundation från Isadora som är en aning mörkare än min hudfärg, bara för att se lite mer solbränd ut. Glöm då inte att dra ner den lite på halsen.

Jag använder en matt brun skugga från Viva La Diva för att tona hela ögonlocket med. Detta är liksom min bas. Har du ex röda kläder på dig kan du använda en röd skugga som bas. Men jag har nästan alltid sotade ögon, och då föredrar jag brun framför grå. Glöm inte att måla under den nedre fransraden också! Mycket viktigt!


Sen använder jag en matt svart skugga från Oriflame för att sota. Tänk på att inte lägga över hela locket, utan bara i yttre ögonvrån (uppe och nere). Genom att ha mörkare skugga längst ut på ögat skapar du ett "sug" i blicken. Sen så slipper man se ut som en gothare också...


Jag avslutar alltid med att lägga en ljusare skugga i inre ögonvrån, samt under ögonbrynet som en highlight. Skuggan jag använder kommer från Loreal och är beige/vit, helt underbar! Här har jag också lagt eyeliner från Isadora. Att lägga en svart linje strax ovanför fransarna gör att dom ser tjockare ut. 


Jag avslutar med mascara från Maxfactor. Jag har väldigt små och korta fransar, så jag lägger många lager mascara. Om du vill böja upp fransarna så värm gärna tången under en hårtork innan, så får du maximal effekt.

Vill du så lägg svart kajal i vattenlinjen också, då får du är mörkare look.

"en dejt med saxen"

Nu är jag hemma efter en klippning! Och det var minsann inte igår jag klippte mig ska ni veta. På rak arm så vet jag inte när någon fick cutta mitt hår senast.. men skulle tippa på att det är si sådär två år sedan. Vi tog naturligtvis inget på topparna - i will sooner die! - utan klippte upp lite framtill. Nu slipper min "lugg" falla fram som två långa stripor intill facet. Spank you, Pyret!

Men som vanligt efter en dejt med saxen är jag lite missnöjd. Jag tycker att håret är kort och tunnt och kort.. och tunnt. Well, ni skulle säkert inte ens märka att jag klippt mig, så lite har hon tagit. Och jag vet att det blev bättre. But still... jag kan inte hjälpa att sörja mina få hårstrån som nu är begravna i sophinken. End of an era.


"en kvinna i min smak"

Good morning, sunshines! Det blev en jäkla massa frågor angående klänningen. Den kommer iallafullafall från BikBok och kostar 299pix. Så jävla hittat alltså! Skynda fynda, för på torsdag kommer det en annons in the news paper, och då kommer den gå åt som smör i solsken.

Mimmi ligger fortfarande och sover, men gissar på att hennes klocka ringer any minute now. Själv vaknade jag av andningsnöd ungefär. Näsan var täppt och halsen var torr. Feber har jag inte, så det är skönt. Alltid värst på morgonen.

Rachael Ray gästas just nu av Kat Von D. Där har vi en kvinna i min smak!


En till bild på världens snyggaste klänning! Kommer användas flitigt!

Mobilblogg - Ikväll har jag haft sällis ...

Mobilblogg - Ikväll har jag haft sällis av systrarna öhrn. Vi har käkat scones, snackat skit och kikat på despan! Nästa vecka blir det nog bowling och hemmapizza. Jag älskar att pyret har flyttat in till stan! Önskar dock att det var pga andra anledningar. Just nu ligger jag och mimmi i sängen och inväntar bästa programmet: navy cis! Pyret cyklade hem för ett tag sen. God natt på er! Hörs imornbitti.


"jag är kär"

JAG ÄR KÄR! Och på fredag blir du min, min, min!


"iväg till jöbbet"


Sådär, nu kilar jag iväg till jöbbet! Talk to ya'll later!

"brynens färg"

Som sagt: ögonbrynen är a och o. Ser ni vilken skillnad det blir? Om man inte färgar sina bryn (som jag inte har gjort på ett tag) måste man måla dom. måste måste måste! Brynens färg ska vara lika som din hårfärg. Jag har sett massvis med brudar och grabbar som egentligen är blondiner men har färgat håret mörkare - och målar inte ögonbrynen! Fan, det ser ju för sorgligt ut alltså! Skärpning!


"god morgon"


God morgon på er! Så här ser dagens frukost ut - scones, kaffe, berocca.

Jag hade hoppats på att vakna friskare idag, men icke. Får fan bli sjukan ändå.. suck. Idag är det jobb som står på schemat, 12-17 bara. Skönt att det är ett kortare pass med tanke på att jag inte är 100% kry. Hörs senare, då ska ni få se hur viktigt det är med ögonbryn!

"sov göttans everybody"

Nagellacket jag fick av Pyret var blåsvart (OH NO!), men när man målade blev det svart! Hurra! Så nu är mina naglar snyggt lackade igen.

Navy CIS har redan börjat, så jag ska förflytta mig in till sängen för att kolla istället. Sov göttans everybody! Natti.

"hålla tassarna borta"

Åh, jag kunde naturligtvis inte hålla tassarna borta från chokladen ändå. Jag är en riktig sucker för choklad, sorgligt nog. Bra för alla mina sinnen, men inte så bra för min vrålsnygga kropp. Nu ska jag ta en dusch och tvätta mitt snygga hår.


Försök att tänka bort mina torra fingrar, och fokusera på polkabitarna istället..

"kalori-bomb"

Golven är dammsugna och skurade. Jag pausade nyss med en middag, och nu ska jag dricka en kopp kaffe och prova den nya maraboun. [...] Mums! Den var god. Lite besviken på att den var alldeles för lik Marabou Mint. Men men, the deed is done. Får räcka med några bitar bara.. smäller jag i mig hela ikväll kommer Mr. Dread och stryper mig.



Jag föredrar faktiskt mörk choklad. Och då menar jag ingen marabou dark-skit, utan riktig 85% choklad. Förresten så är inte det en lika stor kalori-bomb heller.


"någon form av storstädning"

Meningen med den här dagen var väl någon form av storstädning... inte film- och slappdag. Hittills har jag inte gjort något som rimmar med städning. Istället har jag sett kärlekskomedin "The Back-up Plan", den var väldigt mysig och förutsägbar.

Nu ska jag sätta igång kaffekokaren och spotify - här måste dammsugas och dammas! Nu får det vara nog med undanflykterna!


"skadeglädjen"

HAHAHAH!!! Fy fan va ont det måste ha gjort! Skadeglädjen är ju den sanna glädjen säger dom.. ... hahaha! Fan, jag kan verkligen inte sluta garva.


"oh my god, liksom"

"Stripteas, Lap and Pole Dance" heter skivan jag lyssnar på just nu! Jag har suttit och kollat på massa poledance videos på youtube och är hur taggad som helst! Önskar verkligen att jag hade en pole här hemma!! Men någon sådan får jag inte säger Micke. Fy tusan va taskigt!

I augusti börjar jag (som jag sagt förut, jag vet..) på poledance! Men helst av allt skulle jag vilja dansa loss nu på stört! Personligen tycker jag att det är supersexy med poledance - och det som är så awesome är att det är bra träning också! För hela kroppen! Kolla bara på bilen ovan - Oh my god, liksom.



Nu har jag suttit i ett videosamtal med syrran i cirkus 30 minuter. Alltid lika trevligt att surra med henne! Vi snackade hår, fotografering och poledance - såklart. Kanske att jag åker till henne imorgonkväll och kommer hem onsdagkväll. Men inget är säkert ännu. Pengarna växer inte direkt på träd.. inte än.

"gäspar mellan klunkarna"

Just nu sitter jag under en filt och myser framför tvn med en kopp kaffe. Rachael Ray pratar om yoga, och jag drömmer mig tillbaka till glashotellets pilatespass..

En helt osminkad Elin som gäspar mellan klunkarna.. Enjoy!

"helt fuckin' jävla amazing"

Fick just ett textmessage:
Hej påre snygging! Sovit gott? Tänkte höra.. Vad säger du om sällskap på onsdag natt? Det är ju nämnligen helgdag på torsdag och då får vi inte jobba :)

Sånna här meddelanden gör att hela min dag blir bra! Nej, inte bra.. Den blir helt fuckin' jävla amazing!



Med eller utan kläder - you're awesome honey!

"det är verkligen bättre"

Idag vaknade jag mirakulöst nog utan några halsproblem! Hann dock bara gå på toaletten så började jag hosta lite igen. Men men, det är verkligen bättre. Det tackar jag för!

Det blir inte sjukan idag. Att sitta i ett väntrum med andra sjuklingar känns inte särskilt lockande. Speciellt inte när jag känner mig betydligt friskare. Det känns inte heller lockande att gapa för en sjuksyrra som kan konstatera att det är en helt vanlig förkylning (eller what so ever) och skicka hem en faktura på typ 200 pix. Nej tack.

Idag har jag planerat att dammsuga, damma och torka golven. Helst av allt skulle jag vilja dra på mig träningskläderna och springa ner på sats.. Men jag är portad där (jäkla anna!) tills min hals är 100% frisk.

"borsta gaddarna"

Filmen var jätte bra! Speciellt när man åt varma scones och drack pepsi max till! Nu är det dags för mig att borsta gaddarn och go to bed.

Så, vad har man gjort med denna dagen då? Jag har lagat matlådor, käkat på subway, röjt undan kläder, ätit glass, sytt, kollat på film, bakat scones.. Thats about it. Haha, ätar-dag eller!? Skärpning!

God natt!

"en dotter som blir skjuten"


Den här filmen ska jag se nu. Jag och Micke såg den i fredags, men då somnade jag till och från.. Typiskt va? Det är så jäkla jobbigt när man inte känner sig så trött, men ögonlocken väger bly och man kan omöjligt hålla dom öppna. Känner ni igen känslan? Precis så var det i fredags när vi såg den.

Filmen handlar om en dotter som blir skjuten, och farsan försöker hitta mördaren. Han stötet på många konstigheter som dottern var inblandad i, och bla bla bla.. Av det lilla jag såg var den bra, och Micke som såg hela tyckte att den var mer än bra.

"han är bäst"

Desperate Housewives, glass och symaskinen. Det enda som fattas är en riktigt het karl så är denna söndagen completed! Sorgligt nog är den snyggaste karln jag kan tänka mig i en bil på väg till det norskaste norge. Typiskt.



Sms från snyggaste:
Du älskling.. Sa ju det tidigare, men säger det igen; om du vill fika eller nåt i veckan så lämnade jag en liten present i din vinter-skinnjacka :) Puss påre

Hur underbar kan man vara egentligen!? Hittade några gröna lappar där i fickan. Jag kommer nog inte spendera dom, men det uppskattades så sjukt mycket! Jag har sagt det förr men säger det igen - Han är bäst min pojkvän!

"det blir subban"

Hello everyone! Hostan har gett med sig en aning, vilket är helt underbart skönt! När man redan har ont i halsen och blir tvungen att tokhosta gör det ganska ont. Eller nja, väldigt ont. Mamma tror att det kan vara halsfluss, men jag vet inte ja.. Imorgon får vi väl se.

Micke är nere på sats och lyfter skrot, och jag sitter hemma och är avundsjuk. Jag vill också träna! Men att träna med halsont är ju farligt, så jag får nöja mig med promenaderna till och från affären så länge.

Idag har jag provat att göra ugnsbakad falukorv till Mickes lådor. Han blev mycket nöjd över det smarriga resultatet. Och köttfärsåsen jag slängde ihop var inte fy skam den heller! Jag kan bara jag vill! Nu ska jag borsta gaddarna och kamma till mig en aning, för det blir subban när karln har tränat klart.


Goa körven!

"hostade som en galning"

Det var helt omöjligt att somna om efter att Micke gått upp. Dels för att vi sover i en bastu (tydligen) och dels för att jag hostade som en galning. Imorgon blir det nog sjukan faktiskt. Så nu sitter jag i soffan med huvudvärk, en kliande hals och kollar på Micke som gör matlådor. Återkommer..


"glass och en actionrulle"

Efter en skvätt glass och en actionrulle säger jag god natt.

Den här dagen har - trots vunnen bowlingmatch - varit rätt seg.

"bowla igen"

Three o'clock ska jag och micke bowla igen. Han står just nu i duschen efter dagens träning, och jag har precis kirrat håret:


"poledance"

I augusti börjar jag på poledance! SÅ JÄVLA AWESOME!!!

"en jävla 70-årig rökhagga"


GÄÄÄÄSP! God morgon på er! Jag sitter i soffan med datorn i knät och gäspar, precis som ni kan se på bilden. Är trött, men ändå för pigg för att kunna sova. Så istället för att ligga kvar och vrida sig i sängen tog jag en dusch. Benen rakades, håret tvättades och ansiktet peelades. Känner mig verkligen totaly fresch just nu!

Micke ligger och sover fortfarande. Själv skulle jag ha vaknat om någon duschade eller satt och hostade som en jävla 70-årig rökhagga ute i soffan. Men inte han inte.. helt otroligt.

Tänkte dela med mig av min hals-status också; Den gör inte så ont längre, men har en rethosta som heter duga. Och eftersom jag inte har sagt ett ord nu på morgonen kan jag inte avgöra om jag är hes eller inte. Förodligen så är jag det. Känner mig lite svullen i halsen också. Fy, jag hatar att vara sjuk!

Nu ska jag röja lite här hemma - ställa in i diskmaskinen och starta den - mycket att röja va? Haha, inte. Förresten, mitt nagellack höll sig i tre dagar ungefär. Är det normalt? Ska man inte kunna ha ett lack en vecka åtminstone? Ja ja, så här ser det ut nu:

Svårt att ta en bra bild med webcamen, men ni ser säkert ändå hur risigt det ser ut. Nytt måste på snarast!


"snyggaste gadden"

En sak till bara;

Jag älskar dig så otroligt mycket, min snygga hannes! Du är bäst!

Eller ja, bara en enda sak till;

Kanske snyggaste gadden jag någonsin sett!? ..förutom mina ;)

"dom gräsliga skorna"

Nu är vi hemma igen! Vi spelade två omgångar och jag vann första och tobbe andra. Men jag vann allt som allt också - sug på den ni! Här kommer lite bilder.

Micke var lite less i början när det inte gick så bra.. Det tyckte jag var roligt.


Carro in action!


Micke laddar för en strike.


Jag, also known as The Winner.


Tobbe var inte så nöjd att jag bowlade bättre än honom! Moahaha!


Och såklart en bild på dom gräsliga skorna man måste ha!

Ja, det var den fredagen det! En bra dag har det varit! Hunnit med mycket.. Ätit frukost på café, hämtat nya datorn, grillat och fikat, tvättat, tränat (micke iaf), bowlat, käkat på subway, och nu ska vi dra igång en film.

God natt everyone!

"a girl gotta do what a girl gotta do"


Känner mig inte alls särskilt kry just nu. Men Micke, Tobbe och Carro insisterar på bowling. Det är ju superkul att bowla, men hade hellre gjort det frisk, pigg och alert! Well, a girl gotta do what a girl gotta do. Hörs efter jag vunnit!

"jag mår sämre och sämre"




Det var ett par trevliga timmar hos Tobbe och Carro, med solning och grillning och efterättning.

Nu har herrn gått för att lyfta lite skrot, och jag ska nog ta mig en dusch. Känner att jag mår sämre och sämre.. Halsen börjar återigen göra ont och jag känner även att lite huvudvärk börjar smyga sig på. Satus: Ingen röst och en otrolig smärta i halsen, samt pannknack och eventuellt feber. Vilken lyckad fredagskväll va? Usch. Jag ska försöka tänka positiva tankar.. jag är ju så bra på det, ni vet? NOT!

Nu är maten alldeles strax klar! Underbart...

dsc02793 (MMS)

Nu är maten alldeles strax klar! Underbart väder här uppe på 5e våningen också, om man inte räknar med blåsten. Gilla!


All in!

Det var inte på siba datorn väntade, utan på expert såklart! Så, nu har jag korrigerat det felet.

Just nu sitter vi som två nördar i soffan - jag med min dator, och micke med sin. Alldeles strax ska vi slänga in tre maskiner tvätt, och sen åka till födelsedagsbarnet Tobbe! Det blir grillat på deras terass, och sen har dom lovat efterrätt. Dom.. han.. whatever! Personligen är jag fortfarande väldigt mätt sen frullen på Deli, så det blir nog bara några tuggor på den grillade kyckligen för min del. Micke går såklart all in.

Nu meddelar Micke mig att installationsprogrammet är klart och vi kan därmed lämna lägenheten. Tjoflöjt!


Tobbe och Carro i bästa gå-ut-kläderna!


Det blev inte waynes, vi fikar på Deli ist...

dsc02786 (MMS)

Det blev inte waynes, vi fikar på Deli istället. Mys! När vi är klara så ska micke hämta sin nya dator på siba, kul! :) Hörs sen. (mobilblogg)


Gooooo morron!

Min hals var ju döden igår. Jag sa inte ett ljud på typ en timme. Men idag känns den bättre. Eller rättaresagt; helt bortdomnad. Jag börjar sakta men säkert tappa rösten helt enkelt. Och det här är ju verkligen inte bra! Jag som har köttat på med värsting promenade den här veckan. Ja ja, what to do liksom?

Nu frågar Micke vart vi kan gå och äta frukost. Så trevligt, en frukost på café sitter ju aldrig fel. Later dudes!


Hårguiden:

Nu tänkte jag visa er hur jag fixar mitt hår!

Just nu har jag inte något löshår i. Men om jag har så brukar jag köpa det från tradera.com, hur bra som helst! Och mycket billigare än hos frisören. Ett hett tips till er alla från lilla mig.


Börja med att sätta upp håret i olika sektioner, så att du får med allt som ska volymas. Jag tycker att det är lättast såhär:


Ta sedan en slinga i taget och tupéra den, samt spraya lite lätt:


Jag använder Björn Axén's volumaster:


Såhär ska hela hårbotten se ut när du är klar:


Glöm inte att lämna lite hår "orört" mitt på skallen, så att du kan skymma krusningarna:


Nu när du släpper ut det ovolymade håret över kan det lätt se platt ut igen, då är Dust It från Schwarskopf perfekt för att skapa den där extra volymen! Det är ett puder som man pudrar direkt i håret, eller som jag gör här; i handflatan för att sedan ruska runt i skallen:


Se så bra det blir:


Nu har du en stadig och fluffig grund att jobba med! Jag brukar använda plattången för att göra lite lockar här och var. Jag lägger ut en gammal före och efter bild för att visa:




Nu kan ni helt enkelt inte misslyckas! Varsegoooo!

Dagens smycken. Om typ fem timmar är ja...

dsc02782 (MMS)

Dagens smycken. Om typ fem timmar är jag på g hem, och då får jag kramas med micke! Längtar big time!


Kajsa är en ängel!

dsc02774 (MMS)

Kajsa är en ängel!


Hårtips kommer ikväll!

Innan jag går till jobbet vill jag berätta en sak. Jag har nu dokumenterat (med dåliga bilder) hur jag fixar mitt hår. Så grattis världen! Ikväll lägger jag ut en liten steg-för-steg guid till "Volym a la Elin". Jag vill även passa på att tacka alla som ger så snälla kommentarer om mitt hår - på face, jobbet, stan, fest, etc - Tack!

Good morning!

Idag är det en heldag på jobbet som gäller. Öppnar och stänger. Det kommer gå bra, och förhoppningsvis kommer tiden gå fort. Och efter dagens arbete går jag på en ledig helg! Hörs senare. Tjaaa!

Good night!

På carlings var det städning som gällde! Regionschefen Julia var på plats för att hjälpa till att slänga ut allt gammalt skit! Och det var mycket skit, det kan jag lova. Svettades som den lilla gris jag är. Jag var där 12-18,30 och efteråt bytte jag om och promenerade hem. Notera att jag jobbade i valbo, vilket är lite mer än 1 mil hemifrån mig. Som att det inte skulle ha vart nog med att gå den långa biten så hade jag en 5kg's väska på ryggen också. Men det är väl inget för en amazon va!

Innan jag var hemma svängde jag förbi och sa hej till Pyret & Co. Alltid lika trevligt! Och när jag väl kom innanför dörren och snörade av mig skorna kände jag riktigt hur fötterna värkte! Aj aj aj. "Tur att jag har cykeln här hos dig, Pyret. För jag går inte en meter till!", sa jag. Tror ni inte det var punka på bakhjulet? Kul på (h)jul.

Nu har jag precis tagit mig en varm dusch och ska städa undan lite kläder som jag spritt ut, för imorgon KOMMER MICKE HEM! Det blev inget helgjobb för grabbarna grus, så han kommer redan imorgon! Det betyder att han kommer att vara hemma när jag kommer hem från jobbet! Han kommer vara i lägenheten och vänta på mig! Underbart! Jag längtar som en dåre! En riktigt sinnesjuk dåre! Åh, vad jag älskar den karln!

Och sist, men inte minst: Vi får inte glömma nagellackstestet.

Efter dag 1. Man kan redan se att det är slitet, trots den oskarpa bilden.
Hmm... fan vilken oskärpa det var. Ja ja, det är slitet på "topparna".


Jaha, då sitter man på bussen på väg t...

Jaha, då sitter man på bussen på väg till valbo. Carlings ringde och ville ha lite förstärkning. Känns jätte konstigt att åka buss faktiskt! Har inte gjort det på... ja, jag vet inte sist jag åkte. Nu kunde man dessutom betala med kort på bussen! Hör och häpna! Och det var ju bra eftersom jag inte hade tid att ta ut kontanter. Tack för tipset, mimmi! Fan, nu börjar det regna också. Och jag som har med mig träningskläder så att jag kunde gå hem..


Organiserar!

Jag är fortfarande på ett peppt humör! Har rensat lite garderoben - vinden, hängas, vikas - och det är pretty much att ta hand om! Kör en liten vårstädning. Och nu ska jag vara modig: Inget ska sparas i tron om att "jag kanske kommer i den igen" eller "syr man om den lite så..". Nej nej, nu ska det bort bort bort! Så här ser jag ut just nu: Ett berg av linnen/t-shirtar i soffan som ska sorteras.. japp, tröttsamt och gäspsamt.

Jag återkommer när jag har röjt undan här. Då blir det sats också, eller kanske en promenix. Har inte riktigt bestämt mig ännu. Oj, magen kurrar! Dags att koka ett ägg tror jag. Tjarå!

Happy morning!

LYCKA! Idag har jag vaknat på ett super göttans humör! Lyssnar på lite topliste-musik och dansar runt i lägenheten och tycker att jag har världens snyggaste pojkvän, världens snyggaste jobb, världens snyggaste lägenhet, världens snyggaste promenadväder, världens snyggaste tatuering, världens snyggaste familj, världens snyggaste vänner, världens snyggaste skor och världens snyggaste kaffe!

La la laa va bra jag mår just nu! Skulle jag inte ha vart helt ensam i lägenheten hade jag garanterat misstänkt att någon drogat mig med diverse lyckopiller. Så här vill jag må varje morgon, dag, kväll. Det ska jag bestämma mig för att göra också. Nu ska jag tralla vidare och städa lite här hemma! Återkommer.

SOPSLUT!


Eftersom jag inte fattar hur man lägger ut videos så får ni här en liten bildserie. Just i detta ögonblicket lyckas jag faktiskt göra mål! Woohoo! Det är så jävla roligt att lira så det finns inte! Men nu är jag helt död.. har nyss kommit ut ur duschen och tänkte surfa tills Navy börjar.

Micke är inte ute på nätet ikväll. Hmm, hoppas dom jobbar över så att dom slipper jobba i helgen! Men han är väl säkerligen hurtbulle och är ute och löper, den rackarn! Vi får la se om det blir något skypande innan det är dags för mig att nanna. Jag hoppas verkligen på det! Får inte nog av honom, snygg så in i norden!



GRRR!!


En till sneakpeak på nya gadden ;)


How do you spell boring?

D-I-E-T.

Naglarna är slipade och lackade, och nu ska jag svida om till träningskläder och röra mitt feta ass mot bilen för att lira lite innebandy! Notera att naglarna och träningen inte har något att göra med varandra.. Faktum är att jag ska fotografera naglarna varje dag nu för att se hur länge lacket håller sig fräscht. Bra plan, bra idé. Hörs efter slakten, eller - med tanke på att vi är ett gäng brudar som lirar - plastfektningen.


Nylackade. Detta räknas som dag zero tycker jag. Imorgon är dag 1.

S-vall = Södervall???

Det blev en sväng på stan med Maja innan jag stegade vidare mot Pyret. Vi kikade i lite affärer och jag förbannade allt vad pengar heter! Längtar som en galning tills lönerna börjar rulla in så att man får känna sig som en normal människa! Anyways.. Vi sa hej då och då gick jag till Pyret. Hon mådde bra och såg bra ut. Hade massor att prata om, men tiden var knapp. Får se om jag hakar på och lirar lite indoorbandy ikväll i Sandviken.

Förresten, hur irriterande är det inte med folk som skriver S-viken, eller S-holm? WTF liksom!? Vart ska dom då!? S står för SÖDER. Alltså är det Söderviken och Söderholm dom menar? No, i didnt think so either! Fuck, lär er svenska ffs. Brb.

(Älskar att jag svär och stör mig på alla som inte kan prata ordentligen, och så sitter jag här och noobar mig med en massa förkortningar. höhöhö)


Spagettiben!

80 minuter tog promenixen. Var helt anfådd och svettig när jag kom innanför dörren igen! Awesome! Nu har jag duschat och slängt in en matlåda i mikron - korvstroganoff med bulgur. När maten är uppäten och jag är påklädd ska jag vandra ner mot studio q och träffa pyret en sväng. Later dudes!

Ladda..

..telefonen. När jag vaknade imorse och såg att det det blinkade rött i displayen tänkte jag att den måste laddas genast. Tror ni jag kom ihåg det när jag väl gick upp? Nope. Så nu måste jag sitta och vänta på att den ska laddas tillräckligt för att klara av minst en timmes musikspelande. Ytterst irriterande! Jag hade ju verkligen hoppats vara färdig med min promenad innan tolv, men så blir inte fallet. Äsch, jag är ju ledig och har inget annat speciellt inplanerat så vad gör nån timme hit eller dit? (Jo, jag är fortfarande sjukt irriterad, men försöker tänka positivt..)

Rachael Ray

Budgetmode och viktsnack! Kikar ni inte redan på 3:an så lyft då på asset och sätt på tvn!

Good morning!

Härliga drömmar och härligt med plusgrader (8,5 so far). Det gillar jag! Det jag ogillar är att somna med tvn på. Då vaknar jag mitt i natten och blir tvungen att stänga av och försöka somna om. Vilket inte alltid är så lätt. Och när man nästan, nästan har lyckats - ja då blir man kissnödig! Well, tillslut somnade jag om och nu sitter jag här. Ledig.

Med en kopp kaffe i min högra hand och tvdosan i min vänstra inväntar jag mitt favorit morgon-program: Rachael Ray. Jag tänkte slötitta på det tills jag har piggnat på mig så pass mycket att det är dags för promenad. Tänkte gå hela Micke-rundan idag och kika hur lång tid det tar. Det var nästan 1 mil, så det blir ju perfekt. Burn motherfucker, burn!

Hörs senare!


Good night!

Blev varken gymmet, crosstrainern eller promenaden efter jobbet ikväll. Skallen var fylld med massa viktigt paperwork från jobbet och mina fötter och ben var såklart sjukt möra. Thats my excuse and im stickin' to it! Jag borde verkligen börja jobba i bekväma gympaskor, men det är ju så fuuult! Jag får sluta klaga och skylla mig själv helt enkelt.

Imorgon är jag ledig och då blir det både morgonpromenad och kvällsgym. Börjar verkligen känna av dom där extra kärlekskilona som jag har lagt på mig sen vi blev sambos jag och micke. Ja ja, gott har det varit, gott är det och godare kommer det bli! Fast kanske inte så att det slutar som på bilden nedan..


Nu ska jag ta en dusch, sen blir det sängen. Är rent ut sagt SOPSLUT!
God natt, everyone. Sleep tight! Hörs imorgon.

Nej, förresten!! Idag har morsan vart världens bästa mamma och bestället en kort kavaj till mig, och en svart tröja med dragkedjan framtill. Tack, tack, mami!


Sitter på jobbet och har lunch nu. Tänkt...

Sitter på jobbet och har lunch nu. Tänkte att jag kan ju skicka ett mess till the blog eftersom jag inte har något bättre för mig.. Idag har jag hängt nyheter på hotspoten och väggen. Det blev fint, och det är roligt. Annars är det rätt lugnt.. som måndagar brukar vara. Med ett undantag - alla dessa skolungdomar. Måste vara studiedag eller liknande för högstadiet? Well, det är bra att det är lite rörelse här så att tiden går fort! Nu ska jag gå och kika lite på h&m, 45min rast kvar. Hörs ikväll!


Today:


Matlåda, check! Smink, check! Kläder, check! Håret, check! Sådär ja! Verkar som att jag är redo för en dag på jobbet! Skulle behöva bättra på nagellacket, men den tiden har jag inte. Får fixa det ikväll istället. Ha en bra dag, vi hörs ikväll!

Tips!

Här kommer ett litet inlägg om ögonbryn.

Visste ni att ögonbrynen utgör ca 70% av ansiktets utseende? Det är därför jag alltid lägger ner mycket tid på mina bryn. Välansade och markerade ska dom vara! Tycker du att det är svårt att forma dina ögonbryn? Här har jag lagt ut en bild på riktlinjer att följa:



1. Lägg en penna mot näsvingen och håll den rätt upp - där ska ögonbrynet börja.
2. Lägg en penna mot näsvingen och snett upp genom ögat - där ska ögonbrynets högsta punkt vara.
3. Lägg en penna mot näsvingen och yttre ögonvrån - där ska ögonbrynet sluta.

Ett tips är att använda en ögonskugga för att markera ljusa bryn, istället för en penna. Detta ger en mer naturlig look. Kom ihåg att ögonbrynets färg ska vara lika som din hårfärg! Finns det något värre än blondiner som blir brunetter men målar inte brynen? Usch.. Spraya gärna lite hårspray på en borste (eller fingret i nödfall) och dra genom brynen för ultimat fixering!

Ett par snygga eyebrowns ger en snyggare look! Ett snyggare intryck! Prova själv!

Svett svett svett.

Det blev en 70 minuters rask promenad. När jag kom hem fick jag knappt av mig kläderna som har klibbat sig fast! Tog nog på mig lite för tjocka kläder för en sån promenix.. Nu har jag iallafall duschat och ska käka frulle. Börjar jobba klockan 12 så matlåda ska också fixas. Tjarå!


Good morning, sunshine!

Vilket härligt väder! Sol och +11 grader i skuggan! Nu ska jag passa på att ta en rejäl power walk! Dricka upp kaffet och stoppa något lätt i magen först bara. Hörs senare!


Första bilden är tagen 22/4 och den andra idag 3/5. Snacka om vårväder..

Det blev en varm dusch..

..istället för en svettig prommis. Jag var helt enkelt för mör i kropp och själ för att orka knata iväg. Jag har ju inte alls jobbat många timmar idag, men ändå är jag helt slut! Måste helt enkelt bero på att jag inte är van vid att jobba. Och eftersom detta var typ femte dagen på raken, eller nåt, så antar jag att det är därför jag är tröttis. Huvudet blir fullt av ny information och tankeverksamheten blir överhettad. Nja, inte riktigt men nästan. Imorgon är ännu en jobbdag, men sen är jag ledig två dagar.

Efter min långa och varm dusch som innehöll peeling och skrubb smorde jag in mig i en återfuktande lotion och mådde bra. Trött, men bra. Och nu har klockan passerat 20, vilket innebär att jag kan gå och lägga mig utan att vakna mitt i natten... för hoppningsvis.

Hoppas att ni har haft en bättre söndag än mig! Night ya'll!


Önskar att jag fick krypa ner i sängen med min snygging nu.. och inte själv.

Sliten.

Som det känns just nu blir det ingen promenad. Ja ja ja, jag vet - carpe diem. Men jag orkar faktiskt inte bry mig idag! Eller iallafall inte just nu. Mina ben orkar knappt ta mig från soffan till toaletten, så hur ska jag orkar ut och gå? Vi får se om jag kvicknar till om någon timme. Vore ju faktiskt skönt att komma ut.. Kanske skulle ta en berocca - "Stay sharp and alert!" - eftersom jag glömde den imorse. Det kanske gör susen? [...] Ahh! Den satt fint! Återkommer.


Pedant?



Att våra bestick ligger såhär i lådan är inget jag har tänkt på.
Och nej, jag har inte städat iordning lådan innan bilden togs.


Hello!

Promenad eller inte, det är frågan.

Jag fick göra om i skyltfönstret idag på jobbet. Det var lite klurigt men det blev nog bra. Får se vad Lotta säger imorgon! Drog ut på stängningen också, jäkla glidare som är ute och shoppar i sista stunden! Men men, hem kom jag tillslut.

Mina fötter och ben gör ont. Mitt huvud värker. Men det är ju så fint väder ute så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Vore jäkligt gött med en promenad. Bränna lite kalorier och få frisk luft. Samtidigt känner jag mig helt slut i både kropp och knopp. Jag håller iallafullafall på att tanka ner ny bra musik till mobilen utifall jag skulle dra på mig promenadskorna.

Jag är inte längre super irriterad på den här söndagen, som jag var imorse. Nu har jag helt enkelt accepterat att Micke har åkt och att han inte kommer komma hem på två veckor. Jag har accpetera att det inte finns något vi kan göra åt saken. Äh, det känns ändå inte bättre. Vilket jävla skit snack!

Dagens höjdpunkt var när Micke kom in på jobbet och hånglade upp mig bakom disken!


Skit söndag.

Sådär. Nästan alla matlådor är fixade och frukosten ligger och simmar i magen. Jag är påklädd och sminkad. Om en timme står jag på jobbet och dammsuger. Detta innebär att jag och hjärtat inte kan mysa sista timmarna innan han åker till norge, och stannar en vecka längre än vanligt. Så den här söndagen känns verkligen hur kass som helst! Våga vägra norge!!!! Fy fan.

Jag funderar på att åka till söderhamn imorgonkväll. Med tåg den här gången, eftersom micke har bilen. Men jag har inte bestämt mig heller. Har ju blivit av med halsontet och vill passa på att träna denna vecka. Gode gud, nu kryper irritationen och beslutsångesten fram... Skjut mig.

Pepsi vs. Öl

Eftersom det regnar ute så varken orkar eller vill jag gå utanför dörren just nu. Och eftersom pepsin tog slut till maten blir det öl till filmen ikväll. Någonting jag inte klagar på direkt! Var galet sugen på en bira igår innan jag skulle sova, så att ta en nu känns göttans. Kom igen nu filmen, laddas ner! Hoppas ni alla andra som är ute och partajar blir jävligt bakfulla imorgon! Rätt åt er! Själv ska jag jobba imorgon, och micke ska laga matlådor. Blir alltså lugna puckar här. Later!


Mätta!


Ser bra ut!


Nu är vi hungriga här hemma!

Regnigt!


Hej hopp! Nu är jag hemma igen. Dirket efter jobbet åka jag och Micke för att handla lite käk. Han kom direkt från en låååång promenad. Som ni ser på bilden så har regnet verkligen öst ner! Jag tog skydd i en trappuppgång när Micke sprang förbi med bilnyckeln i högst hugg! Idag blir det grillad kycklingfilé, hemmagjord klyftpotatis och vitlöksbröd, bea och pepsi max! Mums! Jag är verkligen stormförtjust i att vi tagit ner grillen på balkongen! Grillat är verkligen godast!

På jobbet gick det bra. Inte så mycket folk med tanke på dagens datum, så tiden har inte direkt sprungit iväg. Idag var jag söt i pärlor. Kände mig inte riktigt hemma i det, men men. Dessutom så bjuckar jag på ett riktigt smile också!

Good morning!

Nu ska jag åter igen krypa ner med min älskling i avsikt att väcka honom. Sen blir det frulle, och jag ska göra mig iordning för jobbet. Hör senare. Byyyee!


RSS 2.0