"dags att krypa ner i sängen"

Hej, hej, hallå! Snart är det dags att krypa ner i sängen efter en - minst sagt - seg dag! Var pretty bakis/seg igår, så idag har jag inte alls varit särskilt pepp. På jobbet kom det dessutom mucho nya varor, så det har varit uppackning hela dagen. Inte min absoluta favorit direkt..

Innan jag traskade iväg till jobbet i förmiddags så kollade jag postlådan, och där i låg en avi! Tjoho, min ring hade kommit! Och när jag efter jobbet var ute och promenerade gick jag förbi Ica på söder och hämtade ut skönheten. Lite mindre in real life än på bild, men det gör inget! Snyggt sa räven!

Nu satt jag och väntade på att min underbara pojkvän skulle komma ut på skype, men icke sa nicke. Hans internet tvärdog. Snacka om att mitt humör blev sämre på stört. Hade sett fram emot att se hans snygga face hela dagen! Ååååh, kom hem nu! Nu, nu nu! På torsdag ska den rackarn se AC/DC, så han kommer hem mitt i natten istället för eftermiddag.. Ännu längre tid tills vi ses. Typiskt! Men som dom säger; Den som väntar på något gott..

Och på mammas begäran får ni en "dagens jewellery":

Armband och halsband från Top Collection.


Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.
Postat av: mamma

BRA!

2010-06-01 @ 09:17:21

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0