Jag upp.

Jag var ute i typ tio minuter... sen gav jag upp. Det GÅR INTE att skotta skiten för hand. Fattar ni hur mycket snö det är?!

Micke kommer hem om en timme, och då får han visa mig hur slungan fungerar. Och grannarna får klaga hur mycket dom vill! Det är fredagkväll, och vi måste slunga. Thats it.


Hamnade i paltkoma och fastnade framför tvn..

...men nu ska jag äntligen dra på mig mer kläder och dra ut och skotta snö. För hand. Ja, you heard me - jag blir tvungen att skotta för hand. Vet ni varför? Jo, därför att min kära sambo inte har visar mig hur snöslungan fungerar.

Tidigare idag såg det ut såhär.... nu är gången översnöad.


Sista dagen.

Idag jobbar jag min sista dag som butikssäljare nere på Gallerian Nian. Jag känner mig faktiskt inte alls ledsen, utan mer excited! Tänk, på måndag börjar ett nytt kapitel i mitt liv. Sjukt kul! Jag är så taggad!


Hej mitt vinterland!

Herregud! Under natten har det snöat på bra nog! Det känns inte som någon idé att skotta av uppfarten, eftersom det fortfarande snöar.... Men jag borde nog göra det ändå.

Vad skulle ni ha gjort?

Dåliga bild på vrålåket genom fönstret:


Gårdagen.

God morgon alla snögubbar! Igår blev det inte många ord skrivet här.

Jag började min dag med kontorsarbeten ute i Valbo. Nycklar lämnades över. Scheman gjordes. Soprum visades. Händer skakades. Och så vidare..

Jag var kvar ute i Valbo till strax efter åtta, och då åkte jag direkt till Tobbe och Carro! Där väntades lite innan-advents-mys; Hårdbrömacka med julskinka, kaffe, julmust, chokladask, glögg, pepparkakor, russin, lussebullar och såklart "Tomten är far till alla barnen"! Riktigt mysigt och gött var det. Dom skämmer verkligen bort mig!


Video: Volymar håret.

God morgon! Här kommer en video från imorse när jag volymade mitt hår. VARNING! Den är strax över fem minuter lång. Varning nr. 2: Jag ser verkligen nyvaken ut. Haha..
 
 
 
Ni som orkade titta klart - fick ni reda på det ni ville?
 

Back in the days.

Hittade ett gammalt foto hemma hos morsan ikväll...
..blir faktiskt sugen på att bli brunett!
 
Jag var nästan blond innan jag blev hårdrockare och färgade svart i slutet av första ring. Säger man så fortfarande? Första ring? Ettan på gymnasiet kanske låter bättre? Äh, never mind!
 

Svart eller brunt? Thats the question.
 
Då...... och nu.
 
Tycker ni att jag har förändrats mycket, eller är jag mig lik?

På tåget!

Sitter på x-tåget mot Söderhamn just nu. Vad jag ska göra där? Hämta en bil som jag fått låna av pappa Håkan och äta middag med hela familjen. Sen åker jag hem till fina Gävle igen

Nu undrar ni kanske varför jag ska hämta en bil? Varför jag inte använder vår fantastiska BMW? Jo, ni förstår, jag har tyvärr inte ensamrätt på vrålåket. Micke har vårdnaden varannan vecka. Och jag tänker INTE åka buss i 40 minuter för att komma till jobbet de gånger micke har bilen. Tid är pengar.

Därför måste jag ha en egen bil. Efter nyår tänkte jag införskaffa mig något mindre fancy.. typ en C1:a eller nåt annat som kostar noll och inget att köra. Bra plan.

Nu ska jag plugga i lite musik i öronen och dricka min pressbryå-latte.


Bla bla bla..

Doin' my hair..


Är det fullmåne?

Vilken dålig natt jag har haft! Vaknat somnat vaknat somnat vaknat somnat... Nu gav jag upp att försöka somna, och slog på nyheterna istället. Klockan var ändå strax efter 7, varför sova längre på sin lediga dag? ...


Video: lockar mitt hår.

Sådär, nu har jag gjort en video på hur jag lockar mitt hår. Innan lockningen har jag volymat håret med dust it, spray, tupering och en volumaster. Jag kan lägga ut en video på det också, om så önskas.
 
 
Jag hoppas att ni blir nöjda nu, eftersom ni har tjataaaat så länge. Hehe.
 

Morgonmyser i min ensamhet.

Ligger i soffan och kollar lite på Efter Tio. Dom pratar om arbetslöshet. Intressant att lyssna på.

Jag tycker det är skönt att kliva upp tidigare än "vad jag behöver" för att kunna sminka mig i lugn och ro, äta en lång frukost, ligga och slappa i soffan och fixa håret i 30 minuter. Aaahh, harmo!

Hur gör ni? Kliver upp i sista sekunden och kastar på er kläderna, eller gör ni som mig?


Sista tabletten svald.

Snipp snapp snut, så var pillren slut!


Slut som artist!

Idag har jag varit ute i Valbo och spanat in nya jobbet, fixat med schema och träffat massa kunder, såklart.

När man är på ett nytt ställe och tar in en massa ny information, då blir man trött. Jag är fan helt slut nu alltså! Det blir en snabbdusch och sen är det god natt!

Såhär pigg och glad är jag inte just nu:


Mmmm, en riktigt GOD morgon!

Just nu äts det en riktigt gofrulle här hemma! Ägg, tomtegröt, smörgås, kaffe och juice. Underbart!

Det hade vart ännu mera underbart om micke suttit bredvid mig.. Men han åkte ner och jobbade klockan fem imorse.

Vi hörs lite senare när jag inte har händerna och munnen full!


Nu är väggen helt klar!!

Det blev ju kanske huuur snyggt som helst! Fan va nöjd jag är!

Vad tycker ni??


Tomtegröt!

Men vet ni vad?! Idag har jag, för första gången i mitt 24åriga liv, kokat risgrynsgröt!

Jag råkade såklart bränna fast lite, trots att jag rörde typ hela tiden. Som tur var smakade det inte bränt. Det smakade i princip ingenting! Hallå, ska det bara vara lite salt i? Ingen annan krydda what so ever? Märkligt.

Vi får se hur den smakar med kanel och socker på! Micke ska bara foga det sista, sen är det varsågod!

Förresten, säger ni Tomtegröt eller Risgrynsgröt?


Micke fogar!

...på ett annorlunda vis.

Jag hade för dåligt tålamod för att finlira så som vi blir tvungna att göra. Special delux, kan man säga.

Gud vad det blir bra! SÅ NÖJD!


Det har snöat! Inomhus!

Japp, när jag klev upp för en stund sen var det vitt på alla ytor. Snö? kunde man ju undra. Men nej, inte snö.. Utan damm! Slipdamm! Den värsta sorten alltså! Usch!

Igårkväll sågade vi av dekorstenen, och visst hade vi räknat med damm... Men alltså.. Inte SÅ mycket.

Nu får micke skynda sig att vakna så att jag kan dammsuga! Känns taskigt att väcka honom på det sättet, iallafall innan klockan tio. Han har 30 minuter på sig att själv-vakna, sen åker dammsugarn igång!


Micke har byggt en... ljusvägg?

Jag vet inte vad vi ska kalla det, men snyggt är det iallafall! Vilken karl man har fått på kroken alltså! Snygg och händig, och att vi har exakt lika inredningsstil är ju bara too much! Perfect match. Älskar'n!

Ni får en bättre bild när vi har fogat och sågat till det sista. (Vi = micke)


Bitter.

Jag har precis insett att jag förmodligen kommer få gå med fyra långa och en kort nagel i typ 1 månad. Kul, jävligt kul. Men att göra om den nu, när jag är så här öm, det vore fan suicide! Jag kan ju inte ens fila nagelfan. Mindre kul.


Lördagsmys.

"Har vi något speciellt planerat på lördag?" frågade Micke mig i torsdags. "Nä, det har vi väl inte?" svarade jag. "Då vill jag bjuda ut dig på middag! Så att vi kan fira att du har fått nytt jobb!".

Men vet ni vad? Jag har ingen som helst lust att gå ut ikväll. Känner mig lite låg. Istället var vi på k-rauta och brände lite pengar! Hemmafix får det bli ikväll istället. Det känns bra.

Och jo, ni läste rätt: Jag har fått ett nytt jobb. Butikschef på Glitter i Valbo. Börjar 1 december. Om jag är glad? MYCKET! Jag tackade regionschefen för att jag fått jobbet, och han svarade

"Tacka inte för något du förtjänar."

bra sagt av honom. Vet ni vad jag sa efter det? "Tack." Haha.


Dagens.

Gud så gött det var med en redig hotellfrulle! Det är verkligen något jag kommer göra med Micke i framtiden. Eller med någon annan. Sällskapet kan ju faktiskt variera. Inte är jag den som är den, ä!

Imorse hade jag på mig en poncho från Accent. Mycket skönt. Nu ligger jag utan poncho i sängen, igen. Mycket skönare.

Här ser ni även min verkliga längd på håret. Ser såklart lite kortare ut när man lockar det..


God morgon!

Trots att jag är ledig idag ringde klockan strax efter sex. Varför? Jo, ni förstår, det vankas hotellfrulle med glittertjejerna! Så mysigt! Och gott.

Jag tänkte uppdatera er lite om fingret. Just nu gör det inte särskilt ont, och svullnaden har lagt sig. Jag är heller inte lika blå längre. Dock gör det fortfarande svinigt ont om jag stöter i det, eller liknande. Det skulle ta ca tre veckor att läka, så man får väl försöka förstå att jag fortfarande har ont. Rom byggdes inte på en dag.

Här kommer en bild på fingret, samt en bild på hur glas"väggarna" ser ut som jag klämde mig mellan.


Make Up Store.

Idag när jag gick in för att surra med fina Sarah på MUS, gjorde jag en underbar upptäckt! Några utvalda sminkväskor kostade nu 55kr! Whaaaat theeee....?!

Slet åt mig en i leopardmönster och kände att jag faktiskt hade tjänat 240kr. Vilket jävla kap. Jag som faktiskt behövde en större!


Oväntat besök.

God kväll, Mr Kissekatt. Väntar du på oss?


Nytt till iPhone!

Jag tappar min telefon typ.... jämt! Det är ett under att den inte har gått sönder - peppar, peppar. Så när vi fick in detta "mobil-snöre" blev jag en lycklig tjej!!

Man pluggar in den i laddnings-uttaget och sen är det bara att tuta och köra! Finns i svart, rosa och vitt. Klätt med strasstenar, såklart! Bling bling. Priset är det bästa: 59,90kr!!

Kom och köp! GLITTER.


Middag på slörgen!

Underbart att bli bjuden på mat efter en hård jobbdag! Hemmagjorda hamburgare bjöds det på. Mums!


Dagens.

God morgon, kära followers! Tänk att idag är det fredag! Herregud så fort denna vecka har gått. Jag var säker på att det var torsdag när jag vaknade imorse. Men icke sa nicke! Friday it is!

Idag har jag päls på mig, igen. Åh, jag älskar älskar älskar mina pälsvästar! En vit vore inte helt fel att ha i sin ägo. Bäst att skiva upp en sån på önskelistan, hehe.

Tröja/H&M
Leggings/H&M
Pälsväst/Gina Tricot



Man slutar aldrig att förvånas!

13:20, hälsocentralen.
Får träffa dr Sören direkt. Han konstaterar efter 1 minut att jag måste röntgas.

15:00, Röntgen.
Röntgas ca 15:20 eftersom dr Sören inte hade noterat att jag skulle komma klockan 15. Irritation uppstår.

16:05, Röntgen.
Nu får jag ett kuvert med provsvar. Jag ska tydligen ta med mig det och gå till akuten.

16:12, Akutmottagningen.
Har tagit en nummerlapp och inser att det bara är 6 personer för mig! Skönt! Då går det fort, tänkte jag.

17:50, Akutmottagningen.
En timme och fyrtio minuter är inte vad jag kallar snabbt.. Men så lång tid tog det att komma in och träffa sköterskan. Hon öppnar kuvertet och säger "mm, aha, du får sätta dig i vänta på en ortorped." Nu håller jag på att bryta ihop och få ett hysteriskt anfall.

18:30, Akutmottagningen.
Träffar ortopedien. Han frågar vad som hänt, jag förklarar. "Vad vill du att jag ska göra?" utbrister karljäveln i lagom stöddig ton. "Inte vet jag?!" kläcker jag ur mig. Tydligen så är det några sprickor i fingret. Finns inte så mycket att göra. Jag avböjde en gipsning.

Så jag har alltså spenderar 3,5 timme på sjukan för... ja, för vad? Att träffa en stöddig läkare som inte fattade vad jag gjorde där?! "Åk hem i den bananbåt du kom hit med!!" hade jag lust att skrika. Efter många om och men fick jag tillslut ett läkarintyg om att jag har frakturer i fingret. Tack, era jävla idioter! 3,5 timme för ett intyg. Man tackar!

Läkningstiden är cirka tre veckor. Tills dess kommer jag vara lite lätt handikappad.


Dagens.

Det har varit pure pain att göra sig snygg inför jobbet idag.. Men ni vet ju vad dom säger? "Vill man vara fin får man lida pin". Sant!

Jag tycker man kan se på bilden hur ont jag har..

Kofta/H&M
Klänning/Carlings
Leggings/H&M


Lägesrapport.

Jag upplever att fingret "stramar" mer idag. Jag skulle vilja sticka hål på fingertoppen och lätta på trycket. Det är så svullet nu så jag kan inte räta upp fingret.

Jag har kunnat sova ganska bra ändå. Lite oroligt och visst har jag vaknat några gånger. Men det var ändå bättre än väntat.

Det kommer bli spännande att jobba idag.....


Men fyyy FAAAN i hela helvetet!!

Idag krossade jag min fingertopp. Om det gjorde ont? Tjaa.... på en skala 1-10 skulle jag väl säga 10,000 typ. Så jo, ont gjorde det.

Ni förstår att när man stänger på jobbet drar man igen tre stycken glass"väggar". Ikväll drog jag igen två av de tre väggarna och sedan stod jag och surrade med Elina (butiken mittemot) en stund. "Hej då" sa vi och jag drog igen den sista väggen.... Grejen var bara den att jag hade glömt att jag redan skjutit igen dom där två innan... Så jag tog i (dom är ganska tunga, så man måste ta i med mucklerna) och BAAAM! helt plötsligt tog det stopp.

Inte nog med att jag grät som ett litet barn och att det gjorde fittigt ont, nageln gick sönder!! Nya naglarna! Så less man blir!


Mot jobbet!

Idag är det öppning till stängning som står på schemat! Känner mig riktigt pepp faktiskt! Är på ett bra humör.

Det är raska steg ner på stan:


Varför? -Därför!

Folk brukar undra varför jag inte längre har en facebook... En av anledningarna:


Nya naglar!

Maria mådde bättre, så ikväll har jag fått naglarna fixade! Love them!! Som vanligt. Styling by M!


Promenix!

Har nyss varit ute och gått med Carro. Det blåste INTE skönt, det vill jag lova. Men nog fasen blev jag svettig ändå. Skönt skönt.


Ledig idag.

Yes, idag är jag ledig. Skulle egentligen ha suttit hos Styling by M och fixat mina naglar nu, men Maria hade migrän så vi avvaktar till ikväll. Så vad gör jag för glamoröst istället?
 
Tja.. jag har slängt in en tvätt. Ringt A-kassan och bytt autgiro-datum. Ska koka lite gröt strax. Vika in en massa tvättade kläder i garderoben. Hmm... well, än så länge är detta det jag pysslar/ska pyssla med. Inte lika lyxigt som att sitta och bli ompysslad på salong.
 
Naglarna som verkligen behöver en make over:
Riktiga klor. Mjaaauuo!
 

"Vart köper du ditt löshår och hur mycket kostar det?"

Svar på kommentar.
 
Jag beställde nytt löshår förra veckan, och då köpte jag DETTA från eBay. Det är äkta hår och jag köper från samma säljare som förra gången. Jag hade mitt löshår strax över tre månader innan jag tog ut det i lördags. Jag tycker att det är riktigt bra kvalitet, dock lite tunnare slingor än de som finns att köpa på ex. Rapunzel. Men med tanke på det billiga priset så gör det inget, då köper jag en extra förpackning istället och sätter dubbla slingor. Jag köpte 50cm och 200slingor, detta kostade mig 409kr (gratis frakt). Jag har inte så stor koll på vart håret kommer från. Säkerligen kina.
 
Hoppas du blev klokare.

Slut som artist!

Jag är skapligt slut just nu kan jag lova er.. Från klockan åtta till klockan nitton i klackar.. AJ! Vill man vara fin får man lida pin, eller hur? Imorgon är jag ledig, och då kommer jag inte vara det minsta fin!! Bara så att ni vet.

Firade av vår kära praktikant med bakelser idag! Och efter jobbet bjöds det på smörgåstårta hos Carro och Tobbe. Fettodag delux

God natt, over and out.


Imorgon är det en ny vecka.

Den veckan inleds med möte på jobbet, klockan 8. Därefter jobbar jag fram till 19:15. Kort dag! NOT.

Med andra ord: WHAT THE HECK AM I DOING UP? Jag borde ha lagt mig för ett par timmar sen. Tänk att man aldrig lär sig!

God natt från mupparna på Brynäs gräddhylla:


Paltkoma.

Men guuuuud va gott det blev! Högsta betyg av Micke. Jag kan bara jag vill.

Närbild på härligheten:


Hemmafru.

"Är det du dom är kökspaddan?" frågade micke.

Sitter i köket... med iPad.. Kökspadda.

Haha, måste hålla med om att det ser jävligt roligt ut. Såsen måste röras i hela tiden, därför är jag parkerad vid spisen. Med iPaden. Ps, det blir köttfärslimpa, potatis och brunsås.


Tagit ut löshåret.

Hello everybody!

Vi kom hem från dopet för några timmar sen. Jisses vilket kalas-fika det bjöds på efteråt! Tror jag fortsätter med min viktnedgång efter nyår istället. Andrea's sockerkringlor och Per's smörgåstårta kan man liksom inte säga nej till! Gudars vad det var gott!

Iallafall, åter till rubriken..

Jag har plockat ur löshåret ikväll. Med Mickes hjälp gick det smidigt. Dessutom skadade jag mig när jag höll på själv, så Mickes insats var guld värd!

"Du har ju jätte mycket hår! Varför ska du i med sånt där?" undrade micke när han plockade sista slingan. -Jo, för jag vill ha längre. 5-7cm närmare bestämt. Längre än så var det tydligen inte.

Nu ska vi se på film. Trevlig kväll!


Då var det dags.

15 minuter kvar innan lilla Harry döps! Och här kommer bilder min outfit och på presenten.


The Twilight Saga

Igår var vi på bio. Vi såg breaking dawn, part 2. Den sista twilight-filmen. Om den var bra? Den var så grymt bra!! Fantastisk! När eftertexterna började rulla tänkte jag "Igen!! Vi måste se den igen!!".
  

Morrn morrn!

Idag ska vi på dop, micke och jag. Jag var vaken till klockan två inatt och provade kläder. Och vad kan jag säga? Jo, jag blir helt tokig! Jag har inga dop-iga kläder ju. Svart, svart, svart.
 
Provade dessutom mina kostymbrallor som jag hade på farfars begravning för snart ett år sedan. Jag fick inte igen dom. Dom var alldeles för små runt höfterna! Gråtfärdig stod jag i vardagsrummet och visade micke, varpå han utbrister "är inte det där mina byxor?".. Jo, tamme fan - jag hade klämt på mig hans kostymbyxor! Haha! Han har ju myckte mindra höfter än vad jag har, så då var det inte så konstigt att jag inte fick igen dom. Om jag hittade mina byxor senare? Nej, dom är spårlöst borta.
 
Så nu ska jag ta vid där jag slutade igår - i garderoben.

Nu är jag redo för advent!

Det blev precis som jag hade planerat - fast lite bättre! Ljusen och stenarna kommer från Lundins Säljlager, och siffrorna + brickan är från Gallerix.

Vad tycks? (Kommer nog lägga ut bättre bilder vid ett annat tillfälle. Nu ser hela anordningen lite.... dassig ut.)




Hjälp!

Jag behöver er hjälp just nu!!!! Jag kan inte bestämma mig för vilken sorts lampor vi ska ha i granen! (Haha, nä det var inte värre än så..)

Hemma hos mamma och pappa har vi alltid haft stora ljus, men många av mina vänner säger att det är fint med sån där led-slinga också.

Åååhh, what to do? Vad tycker ni?


God morgon!

Så ni gillade videon igår? Kul!
Jag tycker att det är lättare att måla med skugga än kajal på brynen. Det finns risk att brynen ser "så målade" ut när du använder kajal, tycker jag. Om du är orolig att färgen ska skuggan ska släppa så använd en primer innan!

Idag ska micke och jag ut på lite jul-shopping! Eftersom vi ska fira julen hemma hos oss i år måste vi börja bunkra upp med mat och sprit och läsk och godis och.... you get it. Bättre att köpa lite i november och lite i december, så att man slipper bli pank liksom! Jag längtar sååå mycket efter julafton. Det kommer bli så mysigt!

Nu ska jag skriva shoppinglista och dricka kaffe.


I brist på annat...

Minns ni att jag hade gjort en video när jag sminkar mig? Minns ni också att jag sa att den blev riktigt kass, så att jag inte skulle lägga upp den? Well, i've changed my mind.
 
Nu får ni ta hänsyn till att jag nyss har vaknat, har sovtoffsen på skallen och gör detta på typ.. skitsnabbt! Texterna är väl inte heller till någon hjälp antar jag, men orkade inte fixa bort dom nu i efterhand.
 
Anyways..
 
Såhär sminar jag mig en vanlig dag.
 
1. Brunt runt hela ögat. Skuggas ut mot brynet.
2. Mörkbrunt i "yttervrån" som skuggas uppåt/utåt och även inåt.
3. Svart längst nedre fransraden.
4. Ljus skugga i inre ögonvrån + under brynet.
 
 
 
Spydiga kommentarer som hävdar att jag "gör fel" undanbedes.
Jag är väl medveten om att jag är självlärd och inte någon make up artist!

morgon!

Inte någon "god" morgon här inte!
 
Idag är det jobb som gäller, hela dagen lång. Men sen är jag ledig fredag, lördag och söndag. Aahh! Det ser jag fram emot - en lång helg med bästa micke myken.
 
Jag bestämde mig för att ha platt hår imorse. Eller rättaresagt; jag bestämde mig för att jag inte orkade fixa håret. Behöver jag säga att jag redan ångrar mig. Jag ser så tråkig ut med platt hår. Varför kunde inte jag ha fått lockigt hår? Eller åtminstone lite självfall? Äsch.
 
 
Nu ska jag borsta gaddarna och sen blir det en cykling ner till jobbet. Skönt att man fortfarande kan cykla, det spar så mycket tid!

HAHAHAHA!!

Jag pratade precis med pappa Håkan i telefonen. Han berättade bland annat att Milko (äldsta katten) har blivit helt besatt av honom. Hon ska upp i hans ansikte och kela hela tiden. Speciellt framåt kvällarna. Hon lägger sig på hans ansikte när han sover.
 
Detta fick mig att tänka på "hundens och kattens dagbok",
och då kunde jag verkligen inte hålla mig för skratt!
 
Har ni hört den historien förr? Om inte så kommer den här:
 
 
Någon som INTE dog av skratt!? HAHAHAH!!!

Sanningen.

Varför klaga? Egentligen?


Ny klänning!

Äntligen låg klämningen i brevlådan! Klickade hem den för typ två veckor sedan, men frakten tog tid!

Nu får det gärna bli sommar igen så att jag kan använda den. Älskar den djupa ringningen, samtidigt som den är fin. Man ser liksom inte så vågad ut. Håller ni inte med?

Mönstret och färgerna är inget jag i vanliga fall använder. Men någon gång måste jag väl våga bryta min svarta trend?

Vart jag har hittat den? Tradera, såklart. 60 spänn! Dyrt va? Hehe. Jag älskar tradera!


Det är ju faktiskt skönt!

Så fort jag lyckas sparka iväg mig själv på en promenad så är det ju hur skönt som helst!

Varför håller jag på att gnälla varje morgon för? "Åh nää jag orkar inte" "det ser så blåsigt ut" "jag har inte tid". BULLSHIT är vad det är.

Jag är på ett mycket bättre humör nu, än vad jag var innan.

 

Som ni ser blev det dock ingen supersnabb promenad idag. Jag skyller på att jag pratade i telefonen 80% av tiden. Men får skylla ifrån sig, ibland.


Tappat lusten.

Gud, jag har verkligen ingen lust att äta rätt eller motionera bra.. Jag vet inte vad som har hänt, men jag orkar liksom inte avstå livets goda längre.

Jag är så sugen på BRÖD! En ciabatta med skinka, ost och tomat.. Mmmm... Eller varför inte lite vitt rostat bröd med massa Bregott? Alltså, jag är så sugen så ni fattar inte! Samtidigt får jag ångest så fort jag tänker på't. Schizo!

Just nu sitter jag och funderar på om jag ska gå ut och promenera eller stanna inne på crosstrainern? Helst av allt vill jag stanna inne i soffan. Med en påse munkar. Mmmm... det ni! Men nåt sånt blir det icke! Det lutar åt frisk luft faktiskt.

Vad fan ska man ta sig till liksom? Varför kan jag inte bara få sluta bry mig och må bra!? Va? Va va va va? Jag är ju liksom inte tjock. Inte än iallafall..

No more beer, thats for sure!
 
Jag kanske har en släng av den där sjukdomen där man inbillar sig ful? Haha, that would make soooo much sense. Nej, men seriöst nu - är det någon som känner igen sig i mig? Typ man känner att man måste förbättra sig, men en liten del kännar att man är bra som man är? Sjukt tröttsamt att slitas mellan dessa två tankesätt iallafall. Blääää.
 
Nu ska jag ut på en pw! Hej så länge!

Då var det dags igen.

Kaffebryggaren måste avkalkas. Jag älskar att den håller reda på detta själv, så att jag slipper räkna efter när det är dags. Mucho frescho, håller ni inte med?


Dags att sova.

Jag ligger redan i sängen, redo för en god natts sömn. Vi hörs imorgon, kära vänner!

Tankar och känslor:


Mobilskal.

Herregud! Jag dör av skratt!! Jag har surfat runt på eBay i några timmar (seriöst, ja!) och kollat på mobilskal, det finns så jävla många olika knäppa!

Vi har ju bland annat "kaninen" på jobbet, men jag vill ha någon annan som är mer.... otymplig! Ni vet, nåt som folk ser och tänker "amen seriöst, vad FAN har hon på telefonjäveln?!".

Haha.. Grymt. Men en sak är klar, kaninskalet följer med hem! 99,90kr GLITTER.


Mjukiskläder ftw!!

Så fort jag kom hem från mitt möte (som gick helt perfect) hoppade jag ur mina kläder och in i mjukisdressen!

Jag älskar att mysa omkring i mjuka varma lösa kläder när jag är hemma. Och tofflor! Mycket viktigt.


Längtar!

På fredag ska jag och micke på bio. Vi ska kolla på nya Twilight! Jag längtar som en tok! Älskar att gå på bio.

Kanske att vi käkar lite romantisk middag innan? Vi får se.


Dagens.

Idag ser jag ut på detta viset.

Kavaj/H&M
Jeans/Vila
Skor/BikBok
Smycken/Glitter

(Jag är inte kissnödig.. fråga mig inte varför jag står sådär..)


Hur gör folk?

Jag har klippt ihop en video där jag sminkar mig.. men den blev så jäkla dålig, så den kommer jag INTE lägga ut. Hur gör folk detta egentligen? Hur ska jag kunna filma mig samtidigt som jag sminkar mig? Ähhh... Detta behöver lite mer förberedelser, det känner jag på mig.
 
En trött och less Elin:
 
Nu ska jag fixa håret och sen käka lite frulle,

Kan inte sova.

Inatt har jag vaknat flera gånger. Jag har sovit väldigt oroligt. Hela min kropp darrar, och mina händer svettas när jag skriver detta. Jag är nervös. Mer nervös än jag trodde att jag skulle vara.

Idag klockan elva ska jag iväg på en intervju. Mer vill jag inte berätta för er.

Nu måste jag kliva upp och koka kaffe, fixa håret, sätta på mig skjortan, sminka mig och kanske spy lite.


Testar!

Vet ni vad? Jo, jag håller på att lära mig göra videos! Eller alltså, jag fattar ju hur man spelar in en video, men inte hur jag lägger till text och musik and shit. Spännande va?
 
Ni förstår, det är många som undrar hur jag fixar min ögonskugga. Jag tänker vara en snäll flicka och visa er i ett videoinlägg. Det skulle ni gilla va? Jag tycker det vore en rolig grej att göra!
 
Så nu har jag iallafilurigafall suttit och pysslar ihop en video för att lära mig lite olika funktioner. Kul ju! Jag kanske kommer bli värsta hypad på detta med videos och posta sånna hela tiden i framtiden!? Vem vet?
 
 
Skulle ni tycka det vore roligt med en sån video? En smink-video?
 
God natt.
 

Kom igen katten, det svänger ju!

När den här låten spelas på jobbet blir jag på så bra humör! Det är sånt skönt gung i den! Eftersom jag jobbar i butik har jag ju lyxen att vara lite "utsvävande" ibland.. haha.. Så, tja, det händer ju att man dansar och diggar lite extra med kunderna när en bra låt spelas! Haha! Love it! Jag älskar verkligen det jobbet jag har nu!
  
 
Härlig, eller hur!?

Snart är det dags att väcka Micke.

Eftersom min snygging har börjat jobba kvällar behöver han inte längra lämna hemmet 04:30 på måndagar. Nu åker han 14:30 istället. Gud så skönt för honom!! Detta gäller dock bara en kortare period.. tror jag.
 
Anywyas..
 
Jag vet att han har ställt klockan på 11:00, så jag tänker sleva i mig min yoghurt nu och gå in och pussa på honom! Mycket trevligare att vakna av pussar än att vakna av väckarklockan. Eller hur!
 
 
Förresten! Filmen igår var skiiiiiiitkul!

Att gå eller att inte gå. Det är frågan.

God morgon, cyberpeeps!
 
Idag vet jag varken ut eller in. Jag har inte lusten eller orken att ta en promenad, men efter denna svullo-helg (japp, det slank ner glass igår..) känns det verkligen som att jag måste. Gå, inte gå, gå, inte gå, gå, inte gå.... Och är det något jag hatar så är det känslan att man måste göra något. Jag vill träna för att jag vill, inte för att jag måste.
Nä, vet ni vad? Jag tänker strunta i det! Det får duga med 20 minuters promenad till och från jobbet, samt en massa spring när jag väl är på plats. Så får det bli!
 
Varför klev jag då upp så tidigt? Hmm...
Då får det bli det senaste avsnittet Greys, helt enkelt.

Dalarna Vs Hälsingland

Just nu befinner vi hos hemma hos Tobbe och Carro. Vi ska se "Ted". Jag tror den är full av dålig humor - perfekt en söndag!

Men innan vi kan börja kolla film är det tydligen en fotbollsmatch som måste avgöras. Snart går nåt sönder här hemma... det är blodigt allvar, och vaser, krukor, ljusstakar och katter tar dom INTE hänsyn till.


Effektiva!

Idag är en fixar-dag! Både jag och micke är i full gång med olika saker! Han har bland annat fixat en grej med taket, borrat i golvet och gjort nåt i garaget. Själv har jag dammsugit kuddarna och dynorna son ligger (låg) ute på rottingsoffan. Nu är det vinter för utemöblerna, och altanen ser mer tattig ut än vanligt.

Vänta ni bara tills presenningen kommer ligga över allt, då kan vi snacka fult!!


Frukost!

Efter en 45 minuters pw och en varm dusch sitter jag nu och käkar frukost. Det fick bli kaffe (såklart!) och hallon + kiwi + solrosfrön + kokos + yoghurt. Gott!!

Micke sitter brevid och äter rostad macka och dricker oboy. Inte illa pinkat det heller!


Jag försöker verkligen..

Jag försöker att inte ha ångest över gårdagens fetto-kväll. Försöker. Jag försöker verkligen att inte tycka att jag blivit 3kg tyngre över natten. Jag försöker inse att även de som deffar har en ätardag. Försöker.

Hello everybody! Sovit gott?
Själv vaknade jag för en timme sen, utvilad och lite lätt illamående. Som vanligt efter några godisbitar.

Just nu sitter jag i ut-och-gå-kläderna och dricker ett glas ljummet citronvatten. Googla gärna på varför du bör dricka det varje morgon! Snart ska jag knyta på mig skorna och ta en lång powerwalk.

Jag försöker intala mig att min iver över att promenera inte har något med gårdagens svullerier att göra. Försöker.

Äh, vem försöker jag lura?! Jag har fett ångest över att jag smaskade i mig en hel pizza igår, samt ett par godisbitar!!! Sådär, jag erkände. Idag blir det ett salladsblad till middag.


Jag sprängs!

Aj aj aaaaj!! Min mage gör så sjukt ont just nu! Det är nog en blandning av magkatarr och godis. Yes, you heard me - godis.

Det fick bli en syndernas afton ikväll. Vi började med pizza och därefter godis. Så jävla mumsigt att trycka "lite" onyttigt när man är så duktig med sallader och vatten i veckorna.

Nu ska vi kolla på kvällens andra film - The Double. Den första filmen vi såg var "Goon" och den var riktigt rolig! Så nu kör vi en action.




Me love you looong time!

Tvingade nyss micke att vara med på kort. Japp - tvingade.

Tillslut fick jag ett gulligt kort iallafall.


Dagens.

Idag får ni se hur micke är klädd.
Det fick bli så eftersom jag själv fortfarande har morgonrock på mig..

Tröja/JC
Byxor/New Yorker
Kalsonger/Björn Borg
Strumpor/Stadium
Smycken/Dyrberg&Kern, Glitter


Killar och armband.

Folk som säger att Glitter inte har något för killar, har aldrig varit på Glitter. Thats for sure!

På huvudkontoret tidigare i veckan köpte jag två armband till min man. Det tredje hade vi hemma sedan tidigare.

Vad tycker ni om karlar och smycken? Jag tycker det är skitsnyggt när dom har några tuffa läderband runt handleden, och en ring eller två.

Mr Mike:


sooooooovmorgon.

Men jäklar i min låda vad jag sov länge idag! Strax innan klockan slog tolv vaknade jag. Kroppen behövde nog sömn, så det var skönt att jag var ledig och kunde ge den det.
 
Micke och jag har nyss käkat frukost (jag vet - vi borde ha ätit lunch...), och nu är han ute och förbereder lite blocket-annonser och jag har genomfört något slags test på internet.
 
 
Idag kommer det inte bli mycket action här hemma. Vi ska bara ta det lugnt, och det känns riktigt riktigt skönt må jag säga! Nej, nu är det dags för en dusch. Talk to ya'll later!

Jag mår rätt bra nu...

...när jag ligger framför brasan hos Mickes föräldrar!

Vore det inte för värmen skulle jag må mindre bra. JAG ÄR SÅ MÄTT förstår ni! Usch vad ont det gör i magen efter massa tacos och fika. Värt!

Snart ska vi bege oss ut till Östanbo hade jag tänkt. För-fira pappa Håkan på farsdag!


Dagens.

SOM ni har väntat på att se min nya pälsväst!! Eller hur!?

Det var inte lätt att få en bra bild hemma hos svärföräldrarna, men den får duga. Jag har en känsla av att ni kommer få se den här västen ett par gånger i veckan ändå. Hee hee.

Byxor/Gina Tricot
Tröja/Gina Tricot
Päls/Bikbok
Strumpor/Stadium


On the train!

(Inlägget skulle ha blivit publicerat för ett par timmar sen... Jäkla blogg.se att krångla!!)

Praktiskt taget sprang till tåget efter jobbet. Impuls-åker till svärföräldrarna just nu. Vi ska fira att Gunilla fyller år på måndag med en mysig tacokväll. Micke befinner sig redan på plats.

Och vet ni vad som händer imorgon?
Ingenting!! Gud vad skönt att vara ledig.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1156063/images/2012/pic_509d30f3e087c377643e0704.jpg" class="image">


Tre för två!

Tyvärr blev det lite stressigt imorse, så ni får vänta med "dagens". Sorriiii!

Idag har vi ett KANON ERBJUDANDE på jobbet (GLITTER)! Tag 3 betala för 2, på ALLA smycken! Helt crazy!

Så passa på att shoppa nu för tusan! Vi har detta erbjudande hela helgen, men eftersom jag är ledig lördag och söndag vill jag ju att ni kommer in idaaaag!!


Oj då!

Här var det inte mycket skrivet idag! Sorry.

Efter jobbet mötte jag upp Isabel. En nyfunnen vän! Vi käkade ceasarsallad på Coffee Lounge innan vi åkte hem till mig. Jag visade henne huset, och sedan parkerade vi våra ass i soffan.

Tänk att man kan klicka så fort med nån! Jätte kul, verkligen!

Annars då? Well, bikbok hade 50% i hela butiken idag. Jag passade på att köpa en SKIT FIN pälsväst! Den kostade 699kr ordinarie, så jag hade aldrig aldrig köpt den om det inte var rea. Ni får se den i en "dagens" imorgon!

Nu ska jag krypa ner i sängen och hoppas att micke hinner hem innan jag somnat (förmodligen inte...).

Good night och en sneakpeak:


Dagens.

God morgon på er! Sovit gött?

Idag har jag på mig ett långt ribbat linne från indiska (jag är medveten om att jag har spillt och att det syns..), kavaj och leggings från h&m och på fötterna blir det boots. Vill egentligen ha klackar, men orkar inte bära med mig dom när jag ska gå till jobbet.


Oh... my... god.

Vilken j ä v l a utväxt jag har skaffat mig! INTE OKEJ! Jag skulle verkligen ha behövt färgat håret idag. Helst igår.

Nu ska jag lägga mig i sängen, kolla twilight, ladda för 10h på jobbet imorgon och drömma om att vara naturligt svarthårig..

Hot or not?


Bjuden på mat!

Carro kom förbi här på eftermiddagen för en kaffe och lite snack. Det slutade med att jag följde med hem till henne och blev bjuden på tacos som Tobbe hade kirrat! Man tackar!

Efter maten satt jag i soffan med en busig katt i knät. Mycket mysigt, må jag säga! Kanske skulle skaffa sig en sån?


Huset i bilder - Garderoben.

Jag höll på att städa bland mina smycken alldeles nyss, så då passade jag på att ta ett par kort för att visa er hur vår "walk in closet" ser ut! Kul va?
 
Det finns två saker som måste göras innan det är helt klart dock. Det första är att sätta en täckskiva ovanför smyckesskåpet (gammalt vitrinskåp) så att det ser lika högt ut som garderoberna som står brevid. Det andra är att köpa nya blockljus. Jag har en känsla av att det sistnämnda blir gjort först.
 
Jag och Micke har en varsinn garderob, sen delar vi på "underkläds-gaderoben" och "mjukis/tränings-garderoben". Av bilderna att dömma kan ni ju räkna ut vem av oss som är den ordningssamme.
 
Skåpet som smyckena står i är vårt gamla vitrinskåp. Micke har installerat två spotlights. Det ser riktigt flashigt ut på kvällarna när man enbart har de lamporna tända.
 
Och här får ni lite bilder på mina smycken (de som finns framme).

 
Ja, nu har ni ju fått kikat hur det ser ut i vårt garderobsrum. Tyvärr så tycker jag aldrig att det ger någon rättvis bild av hur stort rummet är, när man tar kort. Det är verkligen jätte svårt med en iphone.
 
Vad tyckte ni? Själv är vi super nöjda! Är ni sugna på att se fler rum?

Brunch!

Aaaahhh... Nu har jag precis smällt i mig lite brunch. Frukost + lunch, för er som inte visste.

Jag hade ju kunnat äta en smarrig macka på waynes, när vi hade möte (vi har typ alltid möte på waynes, mysigt sörrni!). Men ni vet ju att jag helst undviker bröd. Jag drack en latte där istället, och tog sedan en omvägs-promenad hem.

Dagens brunch bestod iallafall av rester ur kylen. Fancy, eller hur? Kött med cheddarost, tomater, syltlökar och saltgurkor. Känner på mig att det slinker ner en smoothie ganska snart..


Morgonmöte.

Idag har vi personalmöte. Jag ska berätta lite om gårdagen, och chefen skall prata lite försäljning. Efter mötet är jag ledig. Riktigt skönt faktiskt! Vet ni vad jag hade tänkt då? Jo, att jag skulle fotografera lite här i huset - och visa er! Det blir roligt va? Ni som har tjatat och tjatat och tjatat. Hehe.
 
Här har jag målat ytterdörrens insida. 5 strykningar....
 
Jag funderar på att visa er ett rum i taget. Vilket är ni mest sugna på att se?

Smycken och accessoarer to die for!!

Alltid när vi är på kontoret passar jag på att strosa runt och spana på alla saker som är på g in!

Det jag fastnade för den här gången var smycken med kors, och accessoarer med nitar! Alltså jag dööööör vad snygga saker som kommer komma! Dör!

Jag vågade dock inte ta kort på härligheten.. Vill ju inte bli av med jobbet liksom, haha. Ni får se så fort det kommer in i butik istället! Excited!


På väg hem med ett försenat tåg..

Nu sitter jag äntligen på tåget hem efter en lång dag i Stockholm. Jag älskar verkligen att vara på huvudkontoret, men man blir skapligt trött när man går upp så tidigt som man måste för att hinna med tåget. Ändå värt.

Här kommer nån dålig bild från kontoret och från scandic malmen där vi skålade för ett bra möte.


På tåget.

Imorse ringde klockan strax efter 05:00.. Fy tusan vad trött jag var då! Men efter en mugg kaffe och lite smink i ansiktet såg jag piggare ut. (Japp, SÅG piggare ut, kände mig inte ett dugg piggare)

Nu sitter jag iallafall på tåget, framme i huvudstaden om 45 minuter. Här får ni dagens outfit:


Kvällens läsning.

Nu är det dags att sova. Skulle ha sovit för en timme sen egentligen.. klockan ringer nämligen ALLDELES för tidigt imorgon. BC möte i Stockholm it is! Tåget går 07:18 så jag kliver väl upp 05, eller nåt i den ohälsosamma stilen.

Ikväll har jag läst lite i boken "Guldläge" som handlar om hur du blir en bra säljare. Mycket vet jag redan, men en del saker fick mig att tänka till!


Klarrrrt!

Ikväll har jag sytt upp "inner-shortsen" i mina transparenta kostymbrallor. Nu är det kort kort istället för mitt-på-låret-långt! Much better. Bilder på resultatet får ni en annan dag.


Dagens.

Glömde ladda upp min outfit innan jag cyklade iväg till jobbet. Hoppas att ni förlåter mig? Bra.

Jag har haft ett linne från Gina Tricot, jeans från h&m och en skjorta från sisters på mig idag.

Skjortan var ett misstag kan jag erkänna. Kände mig som någon som rymt från sjukan.. Ja ja, då vet jag till nästa gång.


Runkeeper

Vilken otroligt bra app det är, den där "runkeeper"! Var femte minut berättar hon hur långt jag har gått, i vilken fart och hur länge. Peppande, minst sagt!

Och efteråt får man en sammanställning på hastighet, längd och brända kalorier. Awesome!


Sovit som en prinsessa!

Good morning, sunshines!

Igår somnade jag klockan 22. Helt underbart faktiskt! Jag vaknade kvart över sju imorse och kände mig utvilad. Bättre start på morgonen går väl knappast att få?

Just nu ligger jag kvar i sängen, men så fort jag har skrivit klart detta inlägg ska jag upp och koka kaffe. Sedan är det en promenad som står på tur!

Vore jag inte så nöjd över att vakna utan huvudvärk och dessutom pigg, hade det tråkiga vädret gjort mig riktigt less...


Roadtrip!

Jag och micke är på väg hem från vildmarken just nu. Vi var och hämtade någon form av laddare hos Kalle och Louise som har flyttat ut till harnäs. En riktigt mysig lya har dom fått tag på.

Innan vi begav oss har vi ätit kött-middag följt av fruktsallads-efterrätt. Mycket mysigt, speciellt när man äter i soffan framför en bra film.

Nu vrider vi upp värmen och stampar plattan i mattan! Jag vill hem till sängen.


Nike.

Vilket sammanträffande! Nike både på linne och brallor. Kan detta vara ett sponsrat inlägg mån tro? Mmm aaa kan ni fundera på!

Nu beger jag mig ut på en powerwalk!


Varför inte?

Fick en fin kommentar alldeles nyss. Tack och bock! Alltid roligt med lite komplimanger.


Jo, visst skulle jag kunna börja med lite sånt. Måste bara försöka fixa tiden till det. Vore faktiskt roligt! Jag har ju bloggar så tråkigt på senaste tiden, måste jag erkänna.

Tips it is!

Sen vill jag bara säga att jag är glad att ni är så duktiga på att kommentera! Förr fick jag många anonyma kommentarer som inte alls var för trevliga.. Men nu är ni rätt snälla faktisk. Det tackar jag för! Mycket roligare att blogga om man får positiv respons.


Personalfesten!

God morgon, vänner!

Igår hade vi ju personalfest här hemma. Det var riktigt trevligt! Jag hade fixat ihop lite gottis och en välkomstdrink.

Vi avslutade kvällen på Heartbreak, och nu kan jag med all säkerhet säga: fan vad jag INTE tycker om att supa mig full och gå på krogen. Nej nej nej.

Missförstå mig rätt, för jag hade jätte roligt igår med mina kollegor och vänner. Vi spelade spel här hemma och sen dansade vi för glatta livet nere på krogen!

Men nu dröjer det mycket länge innan jag vill dricka massa gift och trängas på ett dansgolv igen. Jag är mer en middags-tjej. Man äter gott, tar någon drink (för att det är gott, inte i syfte att bli full) spelar lite spel och sitter och pratar.

Jag var dock nästan nykter igår, men att se alla människor på heartbreak var fan nog. Vissa av er tycker säkert att jag låter som en tråkig kärring, men vet ni vad? Jag bryr mig inte.



Pigga och glada?

God morgon på er! Tänk om man hade lyxen att sova länge idag, eller att vara ledig? Det vore nåt det. Nästa helg är jag ledig, och det ser jag fram emot.

Just nu sitter jag och stirrar bara. Det är fan för tidigt för att kunna tänka! För tidigt för en lördag, såklart.

Kaffet har puttrar klart så jag ska hälla i mig en mugg och sen fortsätta med sminket. ZzzzZZz!

Ps, åt geisha igår och j ä v l a r vad illa jag mår idag. Godis är verkligen ett gift! Jag har alltså gjort helt rätt som skippat detta tidigare. Im not falling back to that shit again! Ds.

Kaffe och naglar:


Catwalk

Idag köpte jag ett par kostymbyxor på bikbok. Kostymbyxor som är transparenta! Det ni! Sitter löst och har "inbyggda shorts" så man inte visar rumpan. Skit snyggt med ett tight linne, kavaj och höga klackar!

Så det jag har ägnat den senaste timmen åt är lite catwalk. Alltid lika roligt att prova nya outfits, eller hur?!

Men nu är det över med ensamtid i garderoben. Dags för att se en film och mysa med micke!


Vinst!

Heja glitter! Heja heja glitter!

Vi vann en tävling som gallerian anordnade! Äntligen nåt vi vinner! En hel kartong med godis, frukt, snacks, biobiljetter och ballonger kom ledningen med. Jag fick 10st biljetter, och dom har jag jobbat hårt för. Tackarrrr!


Dagens.

Coop-handlingen är avklarad! Skönt att slippa tänka på det ikväll.

Idag har jag på mig en t-shirt från Carlings, en kjol från indiska och ett par leggings från Gina Tricot. På fötterna har jag mina boots, som vanligt.


Morgon-shopping.

Idag var jag uppe med tuppen, trots att jag börjar klockan tolv. Ni förstår, jag tänkte åka och shoppa på coop innan jobbet. Imorgon är det ju den berömda personalfesten här hemma, så jag tänkte köpa lite ost och kex, snacks, morötter och så vidare. Och jag gör det hellre nu än ikväll. Ikväll måste jag dammsuga och göra allt klart, eftersom jag jobbar hela dagen på lördag.

Gud vilket tråkigt inlägg!! bäst att sluta skriva innan jag förvärrar det hela.

Idag har jag platt hår:


Nu är dagens snart slut.

Och tänk så dåligt jag har uppdaterat! Sorry, kära följare. Jag kan trösta er med att berätta att det inte har hänt något anmärkningsvärt i Elins liv denna torsdag. Känns det bättre nu? Bra.

Ikväll har jag legat däckad i soffan. Energinivån var på NOLL efter jobbet. Lyckades dock ta mig i kragen och städa på toaletten tillslut. Och duscha. Och inget mer.

Imorgon är det fredag, men det känns som en torsdag - eftersom jag jobbar på lördag. Hängde ni med? Bra.

Nu ska jag föna håret en sväng, och den blir det sängen! Trött tjej. Vi hörs imorgon, piggare och gladare!


Dagens.

Idag kör jag leopardlinne, kavaj, bootcut jeans och nya skor från bikbok!

Jag gillar att blanda leopard med kavaj. Sexy meets office typ. Haha, what the heck am i talkin' about? Ni fattar vad jag menar, eller hur? Bra.


Irri!

Hela morgonen har jag haft ett osynligt hårstrå på näsan. Eller tja, ett inbillat hårstrå. Det är så sjuuuukt irri! Vore jag inte normalt funtad, utan lite mer lagd åt det knäppa hållet, skulle jag hämta osthyveln och hyvla bort hela jävla näsan!

Det är faktiskt helt omöjligt att jag har ett hårstrå på näsan, eftersom jag har lagt både foundation, puder och rough på nosen sedan jag kände strået. And it still klias. What the...? Måste vara ett spöke här hemma som jävlas med mig.


Good morning, peeps!

Inatt har jag inte sovit särskilt bra. Jag hatar när täcket ligger fel i påslakanet!

Ja ja, har inte mycket mer att säga just nu. Ska äta min gröt och dricka mitt kaffe, sen är det smink- och hårfix som står på schemat!

Såhär ser jag ut, typ varje morgon:


RSS 2.0