Tappat lusten.

Gud, jag har verkligen ingen lust att äta rätt eller motionera bra.. Jag vet inte vad som har hänt, men jag orkar liksom inte avstå livets goda längre.

Jag är så sugen på BRÖD! En ciabatta med skinka, ost och tomat.. Mmmm... Eller varför inte lite vitt rostat bröd med massa Bregott? Alltså, jag är så sugen så ni fattar inte! Samtidigt får jag ångest så fort jag tänker på't. Schizo!

Just nu sitter jag och funderar på om jag ska gå ut och promenera eller stanna inne på crosstrainern? Helst av allt vill jag stanna inne i soffan. Med en påse munkar. Mmmm... det ni! Men nåt sånt blir det icke! Det lutar åt frisk luft faktiskt.

Vad fan ska man ta sig till liksom? Varför kan jag inte bara få sluta bry mig och må bra!? Va? Va va va va? Jag är ju liksom inte tjock. Inte än iallafall..

No more beer, thats for sure!
 
Jag kanske har en släng av den där sjukdomen där man inbillar sig ful? Haha, that would make soooo much sense. Nej, men seriöst nu - är det någon som känner igen sig i mig? Typ man känner att man måste förbättra sig, men en liten del kännar att man är bra som man är? Sjukt tröttsamt att slitas mellan dessa två tankesätt iallafall. Blääää.
 
Nu ska jag ut på en pw! Hej så länge!

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.
Postat av: frida

Elin först och främst, du är så jääääkla snygg som du är och behöver inte förbättra ett skit!:) Sen vill jag tipsa dig om "shapeup club" där du räknar kalorier. Hur enkelt som helst och du behöver inte hålla på med en massa dieter, sunt förnuft är det bara som gäller, prova:) tack för en grym blogg!

2012-11-14 @ 15:11:07
Postat av: Malin Strömberg

Jag tycker att det är så synd att du inte skälv förstår hur vacker du är Elin ... Om det kanske får dig att känna dig bättre så kan jag säga att jag avundas din kropp ! Du har så kvinnlig kropp former på dom rätta ställena ändå är du tight smal och fin . Jag tränar varje dag kommer ändå aldrig få en sån kropp som din . Men jag är likadan själv kan aldrig slappna av vara nöjd med mig själv precis som jag är . Många av oss kvinnor som är så det är nog typiskt kvinnligt tror jag . Jätte synd att det ska vara så ! Sen så vill jag säga att jag tycker om dig jätte mycket Elin du har även en fin insida vad det verkar du verkar vara en sån go tjej . Och du skulle inte livet vara bra tråkigt om man inte tillät sig själv att unna sig ? Vi lever bara en gång Elin och vi är fina precis som vi är ! ;-)

2012-11-14 @ 20:31:28
Postat av: Malin Strömberg

Hej igen . Vi tjejer är på tok för dåliga att säga sånt dom vi tycker om varandra . Jag tycker att man ska säga sånt . Det värmer mycket tycker jag . Det värsta jag vet det är avundsjuka och missunnsamma människor . En jätte ful egenskap som tyvärr allt för många har ! =/ . Jag vill passa på nu att säga när jag ändå håller på att min syster och min mamma pratar om dig ibland när dom tex sätt dig här i stan med mamma din att Gud så vacker hon är Elin . Jag vet inte jag kanske har sagt det förut skitsamma . Sug åt dig ! Puss & Kram från mig !

2012-11-14 @ 20:45:20

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0